Trebate financiranje web stranica? Check out peer to peer pozajmljivanje

Moj je sadržaj podržan od čitatelja sjajnih ljudi poput vas. Što znači da bih mogao zaraditi proviziju. Saznajte više ovdje!


Peer To Peer pozajmljivanje

U posljednjih godinu dana bilo je dosta zujanja kako je pozajmljivanje ravnopravnih banaka (P2P) jedan od najboljih alternativnih načina ulaganja.

Ova metoda posebno djeluje ako se dopadate trenutnoj burzi.

Oni koji pretpostavljaju da je P2P pozajmljivanje kažu da je to bolji način da se dođe do dobrog povrata ulaganja bez dubljeg zapada u ekonomiju.

Prije nego što se odlučite uložiti udjel u indeksnim fondovima i uputiti se na najbliže mjesto za pozajmljivanje, trebate detaljnije pogledati osnove i proučiti dvije glavne stranice za P2P ulaganje..

Što je vršnjačko kreditiranje

U osnovi, ravnopravno pozajmljivanje je kada jedna osoba drugoj osobi pozajmljuje novac za pokretanje novog posla ili čak i kada posudite od prijatelja da plati predujam za novi automobil.

Možete stvoriti ili uzimati zajam na temelju odnosa s drugom osobom, koji se računa kao dobar kreditni rejting.

Ponekad ti zajmovi prijateljima, članovima obitelji ili drugim pojedincima dobro funkcioniraju, ali u nekim slučajevima nisu.

Pozajmljivanje od strane vršnjaka financiralo je mnoge snove, ali poznati su i po raskidu osobnih odnosa.

Međutim, moderno ravnopravno pozajmljivanje se spaja putem internetskog ulaganja. To je zapravo veliki posao.

Web stranice trećih strana omogućuju podudaranje između zajmodavca i zajmoprimaca bez problema s osobnim vezama. Ove web stranice namjeravaju olakšati transakciju objema stranama u koje se može vjerovati.

Dvije su stvari koje treba razmotriti kod osobnih zajmova.

– Zajmoprimci na P2P mjestima zajma obično dobivaju bolje kamate i pravednije uvjete kredita nego ako su dobili kredit od komercijalne banke.

Web lokacije za pozajmljivanje rade samo s zajmoprimateljima ako je kreditni rezultat iznad fer ili preko 630. Uvjeti su i dalje bolji od onih koje nudi većina banaka i privatnih investicijskih tvrtki.

– Zajmodavci često nešto upoznaju o zajmoprimcu prije nego što posuđuju bilo koja sredstva, što gradi više povjerenja u odnos. Ako se zajam ne isplati, a ulagači izgube novac na ugovor, to nije toliko osobno kao pozajmljivanje članu obitelji.

Nećete morati vidjeti svoju tetku na Dan zahvalnosti i tražiti depozit na frizerskom salonu.

Postoje i smjernice i pravila kojima se rizik smanjuje, tako da možete vratiti ulaganja u zajmove koji postaju kiseli.

Koje stranice nude ravnopravno kreditiranje

Mnogo je stranica za posudbu P2P treće strane, ali samo su dvije dovoljno dugo da bi imale održiv i pouzdan model.

– Prosper.com
– LendingClub.com

Savjeti za Prosper

Prosper je jedno od starijih web-mjesta za pozajmljivanje. Iako možda nisu uvijek bili uspješni, izgradili su originalan model i stvorili nevjerojatan put investitorima i zajmoprimcima za financiranje projekata i poduzeća.

Oni su također postigli rekordne rezultate u izdavanju zajmova od 2013. do 2014. Ovaj uspjeh se dogodio nakon što su napravljene pogreške u 2012., ali oni su uložili 20 milijuna dolara u financiranje i vidjeli nevjerojatan rast kako bi ispravili te nesretnike.

Ako tek započinjete s osobnim zajmom, Prosper je vrlo jednostavan za upotrebu bez obzira jeste li dužnik ili zajmodavac..

Cjelokupna platforma temelji se na korisničkom iskustvu. Lako ćete moći postaviti račun, pregledati sažetak računa, uložiti ili posuditi novac sa samo nekoliko klikova.

Uz to, alati poput Automatiziranog brzog ulaganja omogućuju vam pasivno kreditiranje. Postavili ste filtre za automatsko ulaganje i web stranicu omogućili da ostatak posla.

Ako ste dužnik, Prosper ima niži kreditni rezultat od 640 kako biste dobili zajam.

No to također znači da neki zajmodavci mogu doći u kontakt s rizičnijim zajmoprimcima.

Prosper zapravo omogućava da za neke kredite postoji kamata veća od 30 posto, što je gotovo pet postotnih bodova više od onih koje ćete naći u Lending Clubu.

Sve u svemu, ako želite skočiti u ravnopravno pozajmljivanje i želite jednostavan odgovor, Prosper je najbolja platforma.

Na ovom mjestu nalazi se više filtera koji vam omogućuju odabir i odabiranje zajmoprimaca kao investitora. Zajmoprimci će uživati ​​u jednostavnosti podnošenja zahtjeva za zajmove i pronalaženju investitora.

Spremni za isprobavanje Prosper.com? 

Savjeti za Kreditni klub

Kreditni klub je u svojoj povijesti tijekom povijesti napravio vrlo dobro. Ako pregledate povijest izdanih kredita za web mjesto, Lending Club je doživio nevjerojatan rast tijekom 2013. i 2014. godine.

Uz to, web mjesto je bilo drugo nakon pokretanja Prospera i doživjelo je sjajne prinose. U studenom 2012., Kreditni klub izdao je milijardu dolara zajma i udvostručio je taj iznos u izdatim kreditima osam mjeseci kasnije.

Kreditni klub ima uspjeh za svoj uspjeh. Postupak pronalaska zajmoprimaca ili investitora nije tako jednostavan kao kod Prospera. Web stranica definitivno treba ponovno izraditi.

Kreditni klub nema toliko filtera kao Prosper, što ga čini manje jednostavnim za pronalaženje investitora ili zajmoprimaca. Web lokacija se uglavnom fokusira na institucionalne partnere i nema dovoljno mogućnosti za male investitore.

To znači da privatni investitori neće moći tako lako koristiti Kreditni klub kao Prosper za pasivno kreditiranje.

No, Lending Club ima bolji uspjeh za stroge zahtjeve za kreditima, što smanjuje rizik za ulagače.

Za posudbu novca na web mjestu potreban je minimalni kreditni rezultat od 660. Postoji i strožiji postupak prijave, što znači da 90 posto kredita nije odobreno.

No, zajmovi su također kvalitetniji. Kamate su niže, a ulagači su sretniji jer ne primaju puno zajmova.

Ako općenito želite smanjiti broj zadanih zajmova, tada je bolje da odete s Lending klubom.

Ako ste zajmoprimac s dobrom kreditnom ocjenom i poviješću, tada možete uživati ​​u uvjetima zajma koje nađete od investitora u Lending klubu jer oni neće imati više kamatne stope.

Spremni za provjeru Klub?

Presuda: Koju web lokaciju koristiti za ravnopravno kreditiranje

Za one zajmoprimce i investitore koji misle da je online P2P pozajmljivanje sljedeća stvar, Lending Club i Prosper će biti najbolje za početak.

Oboje imaju dužu povijest poduzeća od bilo kojeg drugog web mjesta zajamčenih zajmova, a također imaju i nekoliko alata za korištenje koji će ulaganje na mreži učiniti vrlo jednostavnim za razumijevanje..

Obje platforme djeluju izvrsno ako želite povećati svoj portfelj ili ste dužnik koji pokušava pokrenuti mali posao.

Jedan od načina da se odlučite na platformu je samo otvoriti račun u Lending Clubu ili Prosperu kako biste stekli osjećaj kako to funkcionira. Ne postoji rizik da otvorite račun i natopite noge.

To je sljedeći korak ka diverzifikaciji ulaganja ili osiguravanju uspjeha vašeg malog poduzeća.

U zaključku:

Pozajmljivanje od strane vršnjaka meni je prilično novo, slučajno nailazim na to zbog činjenice da možete uložiti vlastita sredstva u ljudske kredite i smatrao da je ovo sveukupno prilično slatki koncept.  

Mislim da su stope velike, pa tako i izrazi, tako da je zaista dobro provjeriti to.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map