Vodič za hosting (aplikacija)

Vodič za hosting (aplikacija)


Jedan od najsvestranijih i najfleksibilnijih načina za pokretanje i pokretanje web aplikacije je korištenje programa za instalaciju web aplikacije jednim klikom. Softaculous je moćan instalacijski program s jednim klikom koji dolazi preko 250 besplatna aplikacija softver za izabrati. Softaculous vrši teško pokretanje aplikacija u radu, izvršavajući sve tehničke zadatke, poput konfiguriranja datoteka, izrade baza podataka i pripremanja aplikacije za upotrebu..

Softaculous nudi mnogo različitih web aplikacija koje možete instalirati na svoju web lokaciju, uključujući blog platforme (npr. WordPress) i sustavi za upravljanje sadržajem (npr. Joomla), prednji okviri (npr. Bootstrap), e-trgovina i kolica (npr. Magento), wikija (npr. MediaWiki), forumi (npr. phpBB) i još mnogo toga. Ovdje je popis nekih od najpopularnijih aplikacija koje možete stvoriti pomoću Softaculous-a za cjelovit popis Idi tamo.

Većina svih web domaćina u današnje vrijeme kao što su GreenGeeks dolazi s instaliranim Softaculous. Zato se danas povežite i prijavite se s web domaćinom kako biste pokrenuli i pokrenuli svoju aplikaciju.

Ići: WordPress Magento Joomla Drupal PrestaShop Laravel OpenCart TYPO3 MediaWiki phpBB

WordPress logotip

WordPress hosting

WordPress je jedno od poznatijih rješenja za hosting aplikacija. Zapravo, gotovo 20% svih web stranica i blogova na Internetu pokreće WordPress. Omogućuje vam izradu vlastite web stranice i njenom izgledu čistog, bistrog i profesionalnog izgleda. WordPress je početnik jednostavan za navigaciju.

Broj besplatnih dodataka i tema koje se mogu koristiti je neodoljiv, a podržava ga i svjetska zajednica korisnika. Bez obzira želite li stvoriti vlastiti blog ili potpuno novu web stranicu, WordPress je jedna od najboljih platformi s koje možete pokrenuti svoj projekt.

Magento logo

Magento hosting

Magento može biti pravo bogatstvo onima u bilo kojem poslu vezanom za internetsku maloprodaju. Aplikaciju možete lako prilagoditi načinu poslovanja, a nudi stabilnost koja vam je potrebna za svakodnevno poslovanje. Preko 200 000 mrežnih trgovaca trenutno koristi Magento. To je čvrst dokaz jednostavnosti uporabe i skalabilnosti aplikacije.

Ako ste novi poduzetnik, tada biste trebali započeti svoje putovanje s isprobanom i pouzdanom platformom. Ako ste iskusniji, tada biste trebali ozbiljno razmotriti prednosti korištenja Magento hostinga.

Joomla logo

Joomla Hosting

Joomla je sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS). Omogućuje vam upotrebu gotovo bilo kojeg broja besplatnih dodataka i tema. Joomla pokreće gotovo 2,7 posto web stranica na Internetu, tako da je prilično popularna.

Ako želite da vašoj web lokaciji bude dostupan sa pametnih telefona, Joomla je dobar put jer je mobilna. Ova je aplikacija dostupna, dinamična i jednostavna za upotrebu.

Drupal logo

Drupal hosting

Pronalaženje pravog rješenja za vaše web potrebe znači rad s aplikacijom koja zadovoljava operacije koje želite poduzeti. Drupal hosting je CMS koji podržava zajednica i koji ima preko milijun korisnika i programera.

Poslovni profesionalci koji vode lokalne i globalne korporacije koriste Drupal hosting za razne svrhe. Aplikacija ima posvećen tim sigurnosnih stručnjaka i sadrži jako puno tema, modula i proširenja.

PrestaShop logo

PrestaShop hosting

Izgradnja internetske trgovine zahtijeva vrijeme, energiju i posvećenost. Također je potrebno odgovarajuće internetske alate. PrestaShop hosting pruža vam mogućnost pružiti svojim klijentima učinkovitu i pouzdanu uslugu.

Ima napredne opcije keširanja i jedinstvenu izolaciju računa radi sigurnosti. Podrška za PrestaShop uključuje stalno praćenje u stvarnom vremenu.

Laravel logo

Laravel hosting

Laravel je web-aplikacija otvorenog koda PHP. Besplatan je i dizajniran je za razvoj web-aplikacija za upravljanje modelom-kontrolera. To je jedna od najpopularnijih web aplikacija među web obrtnicima.

Ako ste uključeni u solo ili grupni projekt koji se bavi web dizajnom i razvojem, Laravel je možda prikladna aplikacija u oblaku koju koristite.

OpenCart logotip

OpenCart hosting

Svijet e-trgovine postaje sve konkurentniji. Potrošači ne traže samo najbolje ponude što se tiče proizvoda, već postaju i zahtjevniji u usluzi koju očekuju. OpenCart hosting je PHP košarica otvorenog koda koja je prilagođena raznim prilagodbama.

Korištenje ove aplikacije također će vam pružiti pristup širokoj internetskoj zajednici koja je spremna pomoći vam u rješavanju problema. OpenCart hosting sadrži strukturu koja promovira upotrebu i razvoj različitih dodataka, proširenja i predložaka.

Typo3 logotip

Typo3 hosting

TYPO3 hosting je cloud poslužitelj koji se može koristiti za napajanje gotovo bilo koje vrste web operacija. Bilo da naš interes uključuje globalnu trgovinu ili lokalniju aktivnost, Typo3 hosting može ponuditi mnogo vrijednosti.

Centar za podršku službe za pomoć je solidan, s vremenom čekanja za odgovor manje od petnaest minuta. Također ćete biti zaštićeni od neuspjeha besplatnom dnevnom kopijom.

MediaWiki logo

MediaWiki hosting

Ako želite stvoriti web stranicu koja će poslužiti kao izvor informacija, znanja i informiranih analiza, onda MediaWiki može vam biti dobra aplikacija koju možete koristiti. Koristi isti softver koji pokreće sve dominantniju i uvijek popularnu Wikipediju.

MediaWiki vam omogućuje kontinuiranu reviziju i proširivanje sadržaja na koji ste stavili. Softver je lako instalirati i nadograditi, a već je izbor tisuća koji pokreću pojedinačne Wiki stranice.

phpBB logotip

phpBB hosting

Ovo je jedno od najboljih softverskih rješenja na otvorenom izvornoj ploči. Ako vam je cilj izgraditi internetsku zajednicu ili koordinirati za određeni projekt, phpBB hosting može vam pružiti odličan početak. Ova je aplikacija najšire korištena takve vrste.

Ima vrlo detaljan administrativni panel koji donosi veliku jednostavnost vašoj mogućnosti prilagođavanja i upravljanja pločom. Lako će vam biti i povećati broj jer se sve više i više članova pridruži vašoj zajednici.

Idite i stavite internetsku aplikaciju, prijavite se s web domaćinom i pokrenite i pokrenite svoju aplikaciju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map