Aangepast webdesign versus WordPress-thema: welke manier om te kiezen?

Aangepast webdesign versus WordPress-thema: welke manier om te kiezen?


Bent u op zoek naar een kans om online te gaan met uw gloednieuwe website of moet u het bestaande project bijwerken om het er stijlvol en interactief uit te laten zien? Website-eigenaren verlangen naar een rijkere functieset om hun bezoekers betrokken te houden. Of u nu een groeiende digitale winkel of een professionele zakelijke portefeuille moet bouwen, u moet eerst nadenken over het uiterlijk.

Gezien je van plan bent bouw je toekomstige website op WordPress, wat een van de meest populaire is en langstlopende CMS dat vandaag beschikbaar is, je hebt eigenlijk twee verschillende paden om uit te kiezen:

 1. De eerste is huur een professioneel team van ontwikkelaars om een ​​geheel nieuw en uniek webdesign helemaal opnieuw te maken.
 2. De tweede manier om voor te kiezen kant-en-klare WordPress-thema’s vertegenwoordigt duizenden responsieve sjablonen voor elk type website en bedrijfscategorie.

Beide opties hebben duidelijke hits en missers. De keuze hangt voornamelijk af van uw doelen, website-complexiteit, budget, tijdsbestekken en andere cruciale kwesties die door het project worden gedefinieerd. Om te begrijpen welk pad het beste bij u past, moeten we de twee opties identificeren en het verschil verduidelijken.

Wat is een op maat gemaakte website?

Aangepast webdesign betekent dat u vanaf het begin uw toekomstige websitestijl creëert. Met andere woorden, u moet een team van professionals inhuren die een nieuwe site en pagina-indelingen, animatie, visuele effecten, lettertypen, enz. Opnieuw ontwerpen of maken.. Webontwerpers zullen ook enkele van de UI / UX-functies implementeren, aangepaste formulieren en elementen voor het project maken, zorgen voor aanpassing van de mobiele website van de website en andere cruciale aspecten, afhankelijk van uw vereisten of behoeften.

De aanpak zal uitwerken voor ondernemers die een unieke en individuele benadering van klanten willen implementeren met exclusieve functies en websitefunctionaliteit. Tegelijkertijd is het proces buitengewoon tijdrovend en duur. Is het echt nodig voor kleinere en eenvoudigere projecten? Blijf het artikel lezen om het antwoord te vinden.

Wat is het aangepaste WordPress-thema?

WordPress heeft de grootste hub van thema’s en sjablonen. Gebruikers kunnen kiezen voor duizenden kant-en-klare website-indelingen, ondanks de niche of het bedrijf dat ze vertegenwoordigen. Alle WP-thema’s zijn ontwikkeld door externe of onafhankelijke ontwikkelaars die na de release sjablonen beschikbaar stellen voor het publiek.

WordPress-thema's WordPress-thema’s

Sommige programmeurs en programmeurs staan ​​klaar om hun thema’s gratis te delen. Anderen introduceren premium-sjablonen met een rijkere functieset, een actueler ontwerp en andere voordelen voor een vast bedrag. We zullen de prijs een beetje verder bespreken. Alle sjablonen zijn beschikbaar als onderdeel van het open-source CMS, wat betekent dat u ze vrij kunt wijzigen of aanpassen in het geval van PHP / CSS-codeerervaring.

Bovendien heeft elke WordPress-gebruiker de kans om zijn of haar eigen thema te maken met behulp van WordPress Codex. Het biedt een reeks nuttige technische tips en instrumenten om een ​​eigen website te ontwerpen. Helaas werkt de functie nooit voor niet-technici en nieuwkomers, terwijl het kiezen voor kant-en-klare sjablonen een snellere en eenvoudigere manier is om te implementeren.

Hoewel zowel de op maat gemaakte website als WordPress-thema’s eigenlijk dezelfde doelen dienen, wil dit artikel de belangrijkste voordelen van beide oplossingen benadrukken, evenals de belangrijkste nadelen. Welke is beter en waarom? Welk pad voldoet aan uw individuele vereisten op het gebied van budget of technische problemen? Welke is beter voor nieuw opgerichte projecten en voor groeiende bedrijven? Laten we proberen die vragen te beantwoorden.

Aangepast webdesign

Wanneer u een aangepast webontwerp implementeert, krijgt u eigenlijk een website met functies die van leeg zijn gemaakt om aan uw specifieke bedrijfsdoelen te voldoen. Een website krijgt een unieke uitstraling met op maat gemaakte mogelijkheden en functionaliteit die worden getest door het team van ervaren professionals.

U kunt elk formulier, element of blok implementeren waarbij u meer gebruikers wilt betrekken. De oplossing is goed voor groeiende bedrijven en bedrijven die op zoek zijn naar een sterke aanwezigheid op het web en krachtige rebranding-mogelijkheden.

Custom Web Design Pros:
Custom Web Design Nadelen:
&# x2714; Uniek ontwerp en functionaliteit – op maat gemaakte websites worden ontwikkeld vanuit het lege canvas. U bepaalt hoe het eruit zal zien en welke functies het zou kunnen hebben. Geen van uw nicheconcurrenten heeft dezelfde site.
&# x2714; SEO-optimalisatie – SEO gaat niet alleen over het bewerken van URL’s en metabeschrijvingen, maar ook over het aangeven van focuszoekwoorden. Op maat gemaakte sites zijn aantrekkelijker voor crawlers van zoekmachines. Ze houden van unieke projecten, wat naast een goede inhoudsscanning ook hogere SEO-rankings betekent.
&# x2714; Schaalbare projecten – een groeiend bedrijf stopt nooit met zijn ontwikkeling. Het betekent dat u mogelijk een volledig schaalbare website nodig heeft die snelle aanpassing biedt aan de up-to-date technologieën die een soepele werking garanderen. Op maat gemaakte websites zijn schaalbaarder in vergelijking met aangepaste WordPress-sjablonen.
Enorme prijskaartjes – het inhuren van een team van aangepaste webdesigners kost u letterlijk een fortuin. De prijs kan variëren tussen duizenden en honderdduizenden, afhankelijk van de complexiteit van het project en de functies die u moet implementeren. Maak u bovendien klaar om meer te betalen elke keer dat u uw site moet updaten en nieuwe functies moet toevoegen of bestaande moet wijzigen.
Tijdrovend proces – het creëren van custom-built websites verhalen veel tijd. Het proces bestaat uit verschillende fasen, waaronder stereotypering, ontwikkeling, testen, onderhoud, enz. Het proces kan enkele maanden in beslag nemen. Dit zal nooit werken als u snakt naar een snelle implementatie

WordPress-thema’s

WP-thema’s zijn nog steeds de beste gok voor bloggers, kleine bedrijven en andere soorten websites die geen extra complexiteit vereisen. U hoeft niet te veel te betalen of weken te wachten als u een portfolio voor een fotograaf of een kleine online winkel wilt lanceren. WordPress-thema’s hebben alles wat u nodig heeft om uw doelen te bereiken op het gebied van maatwerk, aanpassing, SEO of inhoudsbeheer.

Voordelen van WordPress-thema’s:
Nadelen van WordPress-thema’s:
&# x2714; Lage kosten – WP-thema’s zijn beschikbaar voor gebruikers met elk budget. U kunt een gratis sjabloon krijgen en deze aanpassen of kiezen voor betaalde Premium-thema’s die nog steeds 30-50 keer goedkoper zijn in vergelijking met aangepast webdesign.
&# x2714; Snelle implementatie – WP-thema’s hebben geen tijd nodig voor ontwikkeling. Ze worden geleverd met kant-en-klare lay-outs. Het enige dat u nodig hebt, is om enkele basislijninstellingen te verwerken wanneer u aan de slag gaat, inhoud toe te voegen en online te gaan met uw gebruiksklare website. Het hele proces duurt niet meer dan een paar uur.
&# x2714; Geweldig voor nieuwkomers – er zijn geen speciale vaardigheden of kennis vereist om met WP-thema’s te werken. Als u echter nog steeds wilt deelnemen aan PHP / CSS-bewerking, bieden sjablonen u een dergelijke mogelijkheid.
&# x2714; Flexibiliteit – het aanbod van thema’s groeit maandelijks. Gebruikers kunnen degene kiezen die past bij hun bedrijf en andere behoeften. Alle sjablonen verwijzen naar verschillende categorieën van e-commerce, gezondheidszorg en B&B niche voor uit eten gaan, portefeuilles, bestemmingspagina’s, sites van één pagina en meer.
De meeste sjablonen zien er hetzelfde uit – zodra de sjabloon openbaar is geworden, kan elke gebruiker deze gratis downloaden en aanpassen. Dit betekent dat uw sjabloon door duizenden website-eigenaren over de hele wereld kan worden gebruikt. Je moet niet verwachten dat design-exclusiviteit opvalt. Aan de andere kant hebben gebruikers genoeg tools en plug-ins om de bestaande layout aan te passen.
Minimale ondersteuning – het maken van WP-websites betekent dat je er alleen voor staat met miljoenen gebruikers zoals jij die hun ervaringen delen op actuele forums. Dit is eigenlijk de enige bron van informatie naast enkele onafhankelijke videogidsen op YouTube, terwijl op maat gemaakte sites ontwikkelaars in elke fase van het ontwikkelingsproces ondersteunen.

Sommigen zeggen misschien ook dat WP-thema’s worden geleverd met beperkte SEO-optimalisatiemogelijkheden. Het probleem kan worden opgelost met verschillende plug-ins. Bovendien kunnen we talloze websites tegenkomen die zijn gebouwd op aangepaste WP-thema’s die de top hebben bereikt.

Welke manier te kiezen?

25% van alle websites op internet zijn gebouwd met WP-thema’s. Dit feit bewijst dat WP-sjablonen nog steeds werken wanneer u een solide online vertegenwoordiging nodig heeft. Bovendien passen ze gebruikers met elk budget, terwijl op maat gemaakt webdesign is voor diegenen die duizenden dollars willen betalen. Laten we eens kijken naar prijskaartjes en ontwikkelingskosten.

WP Custom Theme Price

Zoals we eerder hebben vermeld, kunnen gebruikers met een beperkt budget kiezen voor gratis sjablonen om zonder kosten een website te bouwen. Het belangrijkste probleem is dat praktisch alle gratis thema’s in principe dezelfde structuur en typische lay-outs hebben zonder exclusieve functies om op te vallen, naast duizenden en miljoenen downloads. Het betekent dat je het op de een of andere manier moet aanpassen of dat de website er hetzelfde uitziet als miljoenen anderen.

Premium- en betaalde sjablonen zijn mogelijk een goede oplossing voor dit probleem. Ze worden geleverd met een aantrekkelijker ontwerp, up-to-date visuele effecten, verschillende paginalay-outs en algemene sitestructuur. Als u besluit een premium-thema te kiezen, kost dit u mogelijk $ 30 tot $ 300. Voor dat geld krijgt u naast verbeterde flexibiliteit ook verbeterde stabiliteit.

Lees ook: Hoeveel kost het om een ​​website te bouwen?.

Op maat gemaakte website kosten

Het inhuren van een team van webdesigners is een veel duurdere aanpak. Je krijgt een team van professionals die de nieuwste grafische concepten en UI / UX-trends kennen en een heleboel instrumenten hebben om elk ontwerpidee tot leven te brengen.

Ervaren webontwerpers gebruiken verschillende grafische software en prototypingplatforms, niet alleen om een ​​websitestructuur te creëren, maar ook om te testen hoe de functies werken en om de goede werking van het project te garanderen. De service is verre van goedkoop:

 • Het inhuren van een ontwerpbureau met volledige cyclus kost u $ 3.000- $ 5.000 voor een eenvoudige website met minimale leeftijden en zonder speciale functies.
 • Een volledig functionele website met opties die u nodig heeft, kost u $ 10.000.
 • Ingewikkelde projecten beginnen vanaf $ 20.000 en hoger.

Lees ook: Hoeveel kost het om een ​​webontwikkelaar of een webontwerper in te huren.

Vergeet het onderhoud en de ondersteuning van de website niet. Daar moet je apart voor betalen. Bovendien zullen verdere aanpassingen of upgrades, die op een bepaald moment van de bedrijfsontwikkeling nodig zullen zijn, u ook enkele honderden kosten.

Natuurlijk kunt u freelancers inhuren en de kosten voor webdesign verminderen. Het werken met freelancers gaat echter gepaard met het ontbreken van garanties. U bent verantwoordelijk voor alle risico’s die betrekking hebben op kwalificatie, servicekwaliteit en andere cruciale kwesties.

Conclusie

Hoewel er elke dag meer en meer sites op internet verschijnen, is er altijd wel een plek voor webdesign op maat. De optie is de enige kans voor grote bedrijven en gerenommeerde bedrijven om op te vallen. Het heeft echter geen zin voor kleinere bedrijven of individuen met eenvoudigere projecten die pas aan de slag gaan.

WP-thema’s bieden een volledige set functies die u vanaf het begin nodig heeft, maar ook om te groeien. Ze hebben geen technische vaardigheden nodig en zijn perfect voor nieuwkomers. Gebruikers kunnen tijd en geld besparen, wat voor sommige bedrijven een cruciale factor kan zijn.

Website-bouwers lijken te zijn een andere manier om online te gaan dat is het vermelden waard. Ontworpen om nieuwelingen te helpen bij het maken van sites zonder technische kennis binnen enkele minuten, biedt geavanceerde software gebruiksgemak dankzij WYSIWYG en functionaliteit voor slepen en neerzetten, supereenvoudige integratie, kant-en-klare responsieve sjablonen boordevol relevante functies en add-ons. Wat nog belangrijker is, websitebouwers zijn een alles-in-één oplossing zonder de noodzaak om hosting, domein of beveiliging afzonderlijk te beheren.

Kies gewoon het pad dat het beste bij u past en ga online met uw professionele website!

Maak een website met WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map