De eenvoudigste manier om een ​​website te maken

De eenvoudigste manier om een ​​website te maken


De beslissing om een ​​website te starten is verantwoordelijk en uitdagend tegelijk. Een website is precies dat hulpmiddel dat u effectief kunt gebruiken voor een breed scala aan doeleinden, van persoonlijke portefeuilles en tot volledige zakelijke projecten en online winkels.

Hoe minder u echter weet van het webontwerpproces zelf, hoe meer problemen u onverwachts kunt tegenkomen zelfs in de beginfase van website-ontwikkeling. Je zult zeker veel vragen hebben betreffende domeinnaam en hosting keuze, integratie van sociale media-accounts en -applicaties, ontwerpaanpassing enz. Dit is wat het ontwerpen van websites tot een echte inspanning van nieuwkomers maakt.

Voordat u zich verdiept in het proces van het maken van websites, moet u eerst de keuze van de webbouwtool. Hier kom je meerdere vragen tegen. Het spreekt voor zich dat die er zijn veel populaire CMS, die echter oververzadigd zijn met instellingen. Je kunt eigenlijk elk type project maken met deze systemen, maar … alleen als je getraind en bekwaam genoeg bent om alle nuances onder de knie te krijgen.

Maar wat als u net op weg bent naar bekwaamheid in webdesign? Wat als dit uw eerste ervaring met het maken van een website is? In dit geval, het gebruik van CMS levert helemaal geen resultaat op. Dit is het moment waarop websitebouwers die tools worden waarmee u in korte tijd en zonder speciale vaardigheden en expertise een kwaliteitsvolle website kunt maken.

Website Builders – De eenvoudigste manier om een ​​website te bouwen

Website-bouwers zijn wereldwijd populair geworden. Dit komt omdat hun functionaliteit en gemak het mogelijk maken om geweldige resultaten te behalen, zelfs als je een beginner bent. Deze webgebaseerde systemen werken out-of-the-box en worden geleverd met geïntegreerde hosting, kant-en-klare thema’s en tools die nodig zijn om het project een high-end ontwerp te geven.

De eenvoudigste websitebouwers om een ​​website te maken:

 1. Wix – De eenvoudigste GRATIS Website Builder
 2. uKit – Goedkope website-bouwer voor kleine bedrijven
 3. WordPress – Beste open source CMS voor elke website
 4. Shopify – Eenvoudigste platform om een ​​online winkel te maken
 5. Bookmark AIDA – Easy AI-powered Website Builder
 6. Ucraft – Easy Website Builder (Klaar voor e-commerce)
 7. SITE123 – Een van de meest populaire Saas-sitebouwers
 8. IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties
 9. Mobirise – Offline Website Builder-software

Zo’n uitgebreide selectie van professionele webdesign tools kan de keuze van de beste webbuilding tool enigszins bemoeilijken. Elk van deze systemen heeft gebruikers veel te bieden en ze werken allemaal uitstekend voor het voltooien van bepaalde webontwerptaken.

De beste manier om de juiste keuze te maken, is door de basisfunctieset, het gemak, de eenvoud, de betaalbaarheid en de opties voor ontwerpaanpassing die deze websitebouwers bieden te analyseren en te vergelijken. Laten we dan beginnen!

Wix – De gemakkelijkst te gebruiken Website Builder

Wix - De eenvoudigste GRATIS Website Builder

Productnaam:WIX
Officiële website:wix.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 13 / maand
Gesticht:2006
Hoofdkwartier:Israël
Diepgaande evaluatie Probeer het gratis

Wix – is de gemakkelijkste websitebouwer, die wereldwijd populair is geworden dankzij de geavanceerde functieset in combinatie met creatieve vrijheid, betaalbaarheid, flexibiliteit en geavanceerde ontwerpaanpassingsopties. Het platform wordt veel gebruikt om alle soorten webprojecten te starten, die verschillen in hun complexiteit, nichefocus en prestaties. Afwezigheid van codeerkennis is wat de service een geweldige keuze maakt voor beginners en experts op het gebied van webdesign.

Belangrijkste kenmerken

Met Wix-functionaliteit kan het systeem worden gebruikt voor het voltooien van elke webontwerptaak. Of je nu een portefeuille, een zakelijke website, een blog of zelfs een webwinkel, met de website builder kunt u het project in een mum van tijd starten. Hier is de lijst met Wix-hoogtepunten:

 • Artificial Design Intelligence tool voor beginners en webdesignprofessionals;
 • Eenvoudig bloggen en e-commerceplatforms;
 • Honderden gratis mobiel-ready 100% aanpasbare sjablonen;
 • Wix Ascend – een handig CRM-systeem.

Voors en tegens

Een van de belangrijkste Wix-hoogtepunten is de veelzijdigheid van ontwerpbewerkingsopties. Gebruikers kunnen kiezen tussen a eenvoudige Wix ADI-tool en Standard Editor. De eerste optie werkt het beste voor beginners, terwijl de tweede optie een betere keuze is voor ervaren webontwerpers. Wix biedt ook een intuïtieve benadering van webdesign en honderden gratis ontwerpen om gemakkelijk aan de slag te gaan.

Wix heeft geen noemenswaardige tekortkomingen. Als je echter een beginner bent, vind je de interface van het platform misschien enigszins overbelast, maar het is vrij gemakkelijk om aan deze functie te wennen. Een ander aspect is de uitgebreide selectie van widgets die beschikbaar zijn in de App Market. De meeste hebben een hoge kwaliteit, maar er zijn er ook die niet echt nuttig zijn of verbetering behoeven. Deze minpunten zijn echter niet zo cruciaal en kunnen de algemene indruk die de websitebouwer maakt niet bederven.

Kosten

Het systeem biedt een volledig gratis, nooit aflopend abonnement waarmee u de standaardfunctionaliteit kunt testen. Om een ​​volledig uitgerust project te kunnen starten en publiceren, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen.

Standaard Wix-abonnementen

 • Combo ($ 13 / maand) – voor persoonlijk gebruik, advertentievrij, gratis domeinverbinding, gratis hosting;
 • Onbeperkt ($ 17 / maand) – voor freelancers en ondernemers, onbeperkte bandbreedte, 10 GB opslagruimte;
 • Pro ($ 22 / maand) – voor volledige online branding, ingebouwde Google Analytics, 2 uur video-opslagruimte;
 • VIP ($ 39 / maand) – voor VIP-project, ondersteuning met eerste prioriteit, professioneel logo enz.

Zakelijke / e-commerceplannen

 • Zakelijk Basic ($ 23 / maand) – acceptatie van online betalingen;
 • Business Unlimited ($ 27 / maand) – tools voor bedrijfsontwikkeling, zakelijke apps voor ondernemers, e-commerce;
 • Zakelijke VIP ($ 49 / maand) – complete Wix Suite, onbeperkte bandbreedte en video-opslagruimte;
 • Enterprise ($ 500 / maand) – end-to-end bedrijfsoplossing die de hoogste functionaliteit en maximale hoeveelheid tools biedt.

Wix biedt ook de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie evenals regelmatige kortingen / speciale aanbiedingen om de loyaliteit van klanten te verhogen.

Probeer Wix gratis

uKit – Goedkope website-bouwer voor kleine bedrijven

uKit - Goedkope website-bouwer voor kleine bedrijven

Productnaam:uKit
Officiële website:ukit.com
Complexiteit:Super makkelijk
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 4 / mnd
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Russische Federatie
Probeer het gratis

uKit – is de nummer twee qua gebruiksgemak en een van de meest betaalbare website-bouwers voor kleine zakelijke websites. Het systeem is flexibel, intuïtief en gebruiksvriendelijk voor alle gebruikerscategorieën, ongeacht hun webdesignvaardigheden. Afgezien van zakelijke projecten, wordt het veel gebruikt voor de ontwikkeling van portfolio’s, blogs en kleine eCommerce-websites. Er zijn geen codeervaardigheden vereist om websites met uKit te starten – het systeem biedt intuïtieve stapsgewijze richtlijnen voor het ontwerpen van projecten ermee.

Belangrijkste kenmerken

uKit is een websitebouwer met slepen en neerzetten waarmee u projecten met veel functies kunt starten zonder enig coderingsbewustzijn of voorbereidende voorbereidingen. Er is een handige voorbeeldoptie, waarmee u het resultaat kunt controleren en zelfs onderweg kunt bewerken. De rest van de verdiensten van uKit zijn als volgt:

 • Meerdere responsieve aanpasbare ontwerpen, die ook nichespecifiek en schakelbaar zijn;
 • Widget-integratieoptie die bijdraagt ​​aan de prestaties van de website;
 • Gratis SSL-certificaatverbinding voor verbeterde projectveiligheid / vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens;
 • Tijdelijke toegangsrechten voor websitebeheer;
 • CRM integratie.

Voors en tegens

uKit is waarschijnlijk de eenvoudigste websitebouwer in de hedendaagse markt voor webdesign. Het systeem wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor waarmee u het webontwerpproces kunt regelen. Er zijn hier honderden responsieve ontwerpen en u kunt ook gebruikmaken van diepe widget-integratieopties om uw projecten functioneler te maken.

uKit wordt ook geleverd met eCommerce-engine en Ecwid plug-in integratiemogelijkheid – kies een van deze opties om een ​​volledige webwinkel met het systeem te starten. De service biedt ook de mogelijkheid om websitebeheerrechten toe te wijzen aan externe webontwikkelaars.

De websitebouwer heeft geen ernstige tekortkomingen. Het enige is dat het systeem geen gratis abonnement biedt, maar dat het de proefperiode van 14 dagen heeft om de functies van zijn betaalde abonnementen te testen. Om volledige projecten te kunnen maken met het onbeperkte aantal pagina’s, verbeterde schijfopslagruimte, meertalige ondersteuning en andere privileges, gaat u niet zonder upgraden naar het premiumplan. Een ander nadeel van het systeem is het ontbreken van HTML-bewerkingsopties, wat soms resulteert in beperkte mogelijkheden voor het aanpassen van websites. Deze nuances zijn echter niet helemaal serieus en hebben geen invloed op de algehele systeemprestaties.

Kosten

uKit biedt de meest redelijke tarieven voor websiteontwikkeling voor kleine bedrijven. Met de websitebouwer kunt u de functionaliteit ervan testen tijdens een gratis proefperiode van 14 dagen, maar om te beginnen met het bouwen van kwaliteitsprojecten met het systeem, moet u kiezen voor een van de betaalde abonnementen. Hier gaan ze.

 • Minimaal ($ 4 / maand) – aangepaste domeinnaamverbinding, 24/7 ondersteuning, onbeperkt paginanummer, sms-meldingen, back-up, meer dan 200 professionele sjablonen, onbeperkte schijfopslagruimte;
 • Basis ($ 8 / maand) – Google Analytics, live chat-ondersteuning, geen copyright-teken, krachtige tools voor het bijhouden van statistieken, premium ontwerpen;
 • e-commerce ($ 9,60 / maand) – geïntegreerde eCommerce-tools, winkelwageninstellingen, betalings- / verzendopties, acceptatie van online betalingen, valutakeuze;
 • Pro ($ 12 / maand) – aangepaste code-integratie, eCommerce-functionaliteit, aangepaste kleurenschema-applicatie enz.

uKit biedt een kwaliteitskortingssysteem voor gebruikers die 3, 6, 12 of 24 maanden betalen met één betaling. Hoe langer de abonnementsperiode is, hoe groter de korting blijkt te zijn.

Probeer uKit gratis

WordPress – Beste open source CMS voor elke website

WordPress - Beste open source CMS voor elke website

Productnaam:WordPress
Officiële website:wordpress.org
Complexiteit:Boven gemiddeld
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 2,95 / mnd
Gesticht:2003
Hoofdkwartier:Wereldwijd
Probeer het gratis

WordPress – is het bekendste en meest veelzijdige CMS voor de ontwikkeling van eenvoudige en complexe websites. Het Content Management Systeem is in eerste instantie gemaakt met het oog op bloggen, maar is recentelijk uitgegroeid tot een veelzijdig platform om allerlei soorten projecten te ontwerpen. In tegenstelling tot andere populaire CMS is WordPress vrij eenvoudig te gebruiken, hoewel er een zekere mate van codeerbewustzijn nodig kan zijn om er websites mee te starten en te beheren.

Belangrijkste kenmerken

WordPress is een multifunctioneel CMS, dat een breed spectrum aan geavanceerde opties voor ontwerpaanpassing en krachtige integratiemogelijkheden biedt. Het kan even duren verken en beheers het platform, maar de procedure voor website-ontwikkeling blijft nog steeds voor iedereen begrijpelijk. De belangrijkste WordPress-functies worden hieronder gegeven:

 • Soepele CMS-installatie en relatief gebruiksgemak voor de meeste webontwikkelaars – zowel nieuwkomers als webdesignprofessionals;
 • Beschikbaarheid van honderden ontwerpen van hoge kwaliteit (zowel gratis als betaald) gerelateerd aan alle industrieën;
 • Krachtige WordPress-plug-ins die verschillende niches aanpakken, waarvan de integratie bijdraagt ​​aan de geavanceerde websiteprestaties;
 • Absolute aanpassing van het websiteontwerp waarmee een logische structuur kan worden gecreëerd en het project kan worden aangepast aan speciale vereisten.

Voors en tegens

WordPress is een volledig uitgerust CMS, met als belangrijkste hoogtepunt geavanceerde integratie-opties. Er zijn honderden widgets, apps, extensies en plug-ins beschikbaar op internet, die verband houden met verschillende industrieën, soorten websites en projectontwikkelingsdoelen.

Over de nadelen van het systeem gesproken, WordPress kan een beetje ingewikkeld zijn voor beginners, die geen achtergrond hebben in webdesign of op zijn minst basiskennis van programmeren. Het systeem is niet moeilijk onder de knie te krijgen, maar het kan even duren om de volledige functieset te verkennen. Om flexibele en veelzijdige projecten te creëren, kan de kennis van codering nog steeds een must zijn. Vaardigheid in webdesign is ook vereist als het gaat om plug-inintegratie.

Kosten

WordPress is een gratis CMS gebruikers kunnen gratis downloaden en installeren. Evenzo is het mogelijk om met het platform eenvoudige projecten te creëren zonder extra financiële investeringen. Als u nog steeds een diepere functionaliteit en flexibiliteit van de website verwacht, zult u niet zonder plug-in / sjabloonintegratie gaan, wat dienovereenkomstig gelduitgaven met zich meebrengt. Om een ​​kant-en-klaar project te publiceren, heb je bovendien een domeinnaam en hosting nodig, die ook betaald worden.

Als het aankomt op hosting keuze, WordPress raadt officieel aan om te gebruiken Bluehost als een vertrouwd, volledig uitgerust en betaalbaar platform. Momenteel biedt Bluehost de volgende abonnementen:

 • Basis ($ 2,95 / maand) – één website-hosting, onbeperkt verkeer, gratis SSL-verbinding, 50 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte, gratis WordPress-updates;
 • Plus ($ 5,945 / maand) – onbeperkt aantal gehoste websites, onbeperkte opslagruimte en bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts en domeinen, $ 200 voor geavanceerde marketingopties;
 • Keuze ($ 5,45 / maand) – antispambeveiliging, back-up van websites, domeinprivacy enz.

Bluehost biedt zijn abonnees bovendien een extra bonus – alle geregistreerde gebruikers krijg een jaar gratis domeinnaam. Aan het einde van deze termijn bedragen de kosten van het domein $ 12-14 per jaar.

Probeer WordPress nu

Shopify – Eenvoudigste platform om een ​​online winkel te maken

Shopify - Eenvoudigste platform om een ​​online winkel te maken

Productnaam:Shopify
Officiële website:shopify.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 29 / maand
Gesticht:2004
Hoofdkwartier:Canada
Probeer het gratis

Shopify – is de wereldbekende eCommerce-platform, die zich heeft onderscheiden als het meest geavanceerde, eigentijdse, kenmerkende en professionele systeem voor de ontwikkeling van online winkels. Het platform wordt geleverd met een functieset en opties die het mogelijk maken verschillende soorten eCommerce-websites starten en beheren, variërend van kleine projecten tot enorme hypermarkten met honderden producten die te koop worden aangeboden.

Belangrijkste kenmerken

Met Shopify kunt u online winkels lanceren, beheren en regelmatig bijwerken, die verschillen in hun geïntegreerde functionaliteit, ontwerpaanpassingstools en beheeropties. De websitebouwer is de beste keuze voor diegenen die van plan zijn om professionele projecten met veel functies te starten. Bekijk nu de lijst met Shopify-hoogtepunten:

 • Verkooppunt (POS) software waarmee u de producten zowel online als offline kunt verkopen;
 • Geavanceerde synchronisatie- en integratieopties;
 • Product-, marketing- en webwinkelbeheertools;
 • Augmented Reality voorzien zijn van;
 • Meertalige ondersteuning.

Voors en tegens

Shopify blinkt uit in eCommerce-functies en -tools die de ontwikkeling van alle soorten online winkels mogelijk maken. Het systeem wordt geleverd met een handige en begrijpelijke storefront-editor, waarmee u productcollecties kunt maken en wijzigen, webwinkelparameters kunt instellen, kunt synchroniseren met externe marktplaatsen zoals Amazon en boekhoudsoftware. Alle eCommerce-projecten die met Shopify zijn gestart, worden veilig beschermd door het SSL-certificaat, geavanceerde antifraudetools en andere tools. De software biedt ook meertalige ondersteuning.

Wat Shopify-nadelen betreft, de platform is enigszins overbelast met eCommerce-specifieke functies, waardoor het alleen geschikt is voor grote online hypermarkten. Als je een kleinere webwinkel nodig hebt, is het logisch om een ​​waardig alternatief voor het systeem te kiezen. Bovendien zijn Shopify-abonnementen niet helemaal goedkoop en brengt het systeem ook extra kosten in rekening voor creditcardtransacties.

Kosten

Het prijsbeleid van Shopify is vrij duur, vooral in vergelijking met andere websitebouwers. U vindt hier geen gratis abonnement, maar er is een proefperiode van 14 dagen, voldoende om de functionaliteit van het systeem te testen. Als u besluit om met het systeem te blijven werken, kunt u een van de betaalde abonnementen kiezen op basis van uw webwinkelomvang, specialisatie, niche, complexiteit en zakelijke vereisten. Hier gaan ze:

 • Basis Shopify ($ 29 / maand) – blogverbinding, gratis SSL-certificaat, verlaten winkelwagenherstel, verkoopkanalen, handmatige ordercreatie, 2 personeelsaccounts, fraudeanalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / maand) – cadeaubonnen, professionele rapporten, 5 personeelsaccounts, 1-5 winkellocaties;
 • Geavanceerde Shopify ($ 299 / maand) – geavanceerde rapportbouwer, realtimeverzending, 15 personeelsaccounts, tot 8 winkellocaties.

Shopify brengt geen kosten in rekening voor de transacties die met het systeem zijn gedaan, maar er zijn nog steeds kosten voor de creditcardtransacties.

Probeer Shopify gratis

Bookmark AIDA – Easy AI-Powered Website Builder

Bookmark AIDA - Easy AI-Powered Website Builder

Productnaam:Maak een bladwijzer van AIDA
Officiële website:bookmark.com
Complexiteit:Gemakkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 11,99 / mnd
Gesticht:2014
Hoofdkwartier:Canada
Probeer het gratis

Bookmark – is een cloud-website builder, die wordt aangedreven door de kunstmatige intelligentie en die daarom een ​​geavanceerde en eigentijdse aanpak voor webontwikkeling gebruikt. De service werkt geweldig voor het maken van verschillende soorten projecten, van eenvoudige zakelijke websites en bestemmingspagina’s tot online winkels.

Belangrijkste kenmerken

Bookmark onderscheidt zich van de rest vanwege de uitgebreide functieset en de overvloed aan opties voor ontwerpaanpassing. U kunt het systeem gebruiken om kwaliteitsprojecten te ontwikkelen die verschillen in functionaliteit, complexiteit en nichefocus. De reeks bladwijzerhoogtepunten omvat momenteel:

 • Geïntegreerde tool voor kunstmatige intelligentie;
 • Bloggen en e-commerce platform;
 • Opties voor het maken en beheren van evenementen;
 • Geavanceerde e-mailmarketingfunctie;
 • Video-achtergrond en integratie van sociale media;
 • Module-gebaseerde structuur.

Voors en tegens

De belangrijkste en meest onderscheidende hoogtepunten van de websitebouwer is de Artificial Design Intelligence (AIDA) assistent. Dit is de geautomatiseerde tool, die letterlijk een website voor je maakt met behulp van de ingezonden content. Het is niet nodig om over codeervaardigheden te beschikken om een ​​kwaliteitswebsite met AIDA te starten, aangezien het alle stappen voor u voltooit. De websitebouwer gebruikt een reeks kant-en-klare inhoudsmodules om de lay-out van uw project te creëren, wat ook het ontwerpproces van de website vereenvoudigt (zie onze collectie van Bookmark voorbeelden van websites).

Bladwijzerverlagingen zijn niet zo cruciaal en ze hebben geen serieuze impact op het resultaat. Het is niet helemaal handig om je eigen inhoudsblokken voor je project te maken, als het je om de een of andere reden niet lukt om kant-en-klare modules te vinden. Dit is echter niet al te vaak vereist omdat de keuze van vooraf ontworpen elementen vrij uitgebreid is, terwijl AIDA de behoefte aan hun toepassing vermindert.

Kosten

Bookmark is een freemium website builder. Er is een gratis abonnement waarmee de geïntegreerde functionaliteit van het systeem kan worden getest, maar er zijn wel een aantal ernstige beperkingen. Om er vanaf te komen en om toegang te krijgen tot de volledige functieset die nodig is om professionele projecten te starten met de websitebouwer, is een upgrade naar het betaalde abonnement vereist. Vanaf vandaag biedt Bookmark de volgende abonnementen aan:

 • Professioneel ($ 11,99 / maand) – onbeperkte bandbreedte, opslagruimte, paginanummer, gratis domeinverbinding per jaar, advertentieverwijdering, premium ondersteuning, geavanceerde SEO-opties, wachtwoordbeveiliging, aanpasbare voetteksten;
 • Zakelijk ($ 24,99 / maand) – eCommerce-tools, 1000-productkaarten, SSL-certificaatverbinding, Android- en iOS-webwinkelbeheer, eBay-handel, PayPal-betalingen enz.

Het prijsbeleid voor bladwijzers is matig, maar de plannen zijn de investering waard. Elk van hen biedt een reeks functies die nodig zijn om een ​​bepaald projecttype te starten, of het nu een zakelijke website, een portfolio of een webwinkel is.

Probeer Bookmark gratis

Ucraft – Easy Website Builder (Klaar voor e-commerce)

Ucraft - Easy Website Builder (klaar voor e-commerce)

Productnaam:Ucraft
Officiële website:ucraft.com
Complexiteit:Gemakkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 10 / maand
Gesticht:2014
Hoofdkwartier:Armenië
Probeer het gratis

Ucraft is een makkie website builder slepen en neerzetten, die zich heeft onderscheiden in de webdesign niche als kwaliteitsplatform voor het starten, beheren en promoten van verschillende soorten projecten. Door zijn eenvoud werkt Ucraft geweldig voor beginners en experts op het gebied van webdesign, die toegang kunnen krijgen tot de brede set tools en opties voor ontwerpaanpassing.

Belangrijkste kenmerken

Ucraft wordt geleverd met een uitgebreide reeks functies en tools waar gebruikers uit kunnen kiezen terwijl ze aan hun projecten werken. Onder de voordelen van het systeem is het logisch om op het volgende te wijzen:

 • Krachtige e-commerce en bloggen (Artikelen App) motoren;
 • Meertalige ondersteuning;
 • Geavanceerde ontwerptools;
 • Logo Maker;
 • Landing Page Creator;
 • Hoogwaardige integraties van derden.

Voors en tegens

Ucraft wordt geleverd met een rijke verzameling gratis responsieve sjablonen, krachtige eCommerce-engine voor webwinkelontwikkeling en Artikelen-app voor het maken en publiceren van berichten. Dankzij de meertalige ondersteuningsfunctie is het eenvoudig om websites in verschillende talen te starten en te beheren om het aantal doelgroepen te vergroten.

Met de geïntegreerde Logo Maker kunt u een kwaliteitslogo voor uw project ontwerpen om de merkreputatie op te bouwen, terwijl de veelzijdigheid van extensies van derden het mogelijk maakt populaire services te integreren voor een betere website-promotie en klantenbehoud.

Het aantal Ucraft-minpunten is niet helemaal cruciaal. Het totale aantal sjablonen dat de websitebouwer op voorraad heeft, is enigszins beperkt en overschrijdt nu 63 ontwerpen. Bovendien bestaat elke sjabloon uit inhoudsblokken die de noodzaak van in-section bewerking impliceren zonder enige mogelijkheid om de positie van de elementen waaruit ze bestaan ​​te herschikken. Deze minpunten zijn echter niet zo cruciaal en ze hebben geen serieuze impact op het uiteindelijke resultaat van het website-ontwikkelingsproces.

Kosten

Er is hier een volledig gratis plan waarmee u de functionaliteit van het systeem kunt testen en zelfs eenvoudige projecten kunt starten. Ucraft is ook bekend vanwege de geïntegreerde Landing Page Creator, die voor iedereen gratis is en het mogelijk maakt om bestemmingspagina’s van hoge kwaliteit te ontwerpen voor een goede start van het bedrijf. Wat de betaalde abonnementen betreft, biedt de websitebouwer momenteel drie opties:

 • Pro-website ($ 10 / maand) – aangepast domein, gratis hosting, meertalige ondersteuning, code-insluitfunctie, 50 producten, gratis SSL-certificaat, geïntegreerde Google Analytics;
 • Pro Shop ($ 21 / maand) – geavanceerde eCommerce-tools, 1000 producten, kortingsbonnen, 0% transactiekosten;
 • BigCommerce ($ 39 / maand) – onbeperkt aantal producten, verlegging van btw, verkoopmogelijkheid op Facebook, Amazon en Ebay.

Bovendien biedt de websitebouwer een geavanceerd White Label-oplossing voor professionele websites. Hier kunt u kiezen uit twee opties: Partnerpakket ($ 799 / maand) en Zelf-gehost pakket ($ 1899 / maand).

Probeer Ucraft gratis

SITE123 – Een van de meest populaire SaaS-builders

SITE123 - Een van de meest populaire SaaS-builders

Productnaam:SITE123
Officiële website:site123.com
Complexiteit:Gemakkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 10,80 / mo
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Israël
Probeer het gratis

SITE123 – is een van de gemakkelijkste websitebouwers, die een waardige plaats heeft ingenomen in de hedendaagse niche voor webdesign. Het systeem is gemaakt met de behoeften en vereisten van beginners in gedachten en biedt daarom gebruiksgemak, gemak, betaalbaarheid en een intuïtieve benadering van webdesign. Het systeem is een goede keuze voor onervaren gebruikers die volledige projecten willen starten en beheren.

Belangrijkste kenmerken

SITE123 biedt een uitgebreide reeks functies die uitstekend werken voor de ontwikkeling van bestemmingspagina’s, commerciële en niet-commerciële projecten, blogs, portfolio’s en online winkels. Het systeem vereist geen codeervaardigheden, wat een groot voordeel is voor het huidige aantal webontwikkelaars. Hier is de reeks functies die het platform omvat:

 • Logo Maker;
 • Gratis online formulierbouwer;
 • Meertalige ondersteuning;
 • Uitgebreide opties voor integratie van sociale media;
 • Rich App Market.

Voors en tegens

Met de websitebouwer kunt u kiezen uit tientallen gratis responsieve en volledig aanpasbare sjablonen voor verschillende niches. De meertalige tools maken het bovendien mogelijk om verschillende taalversies van het project te creëren.

Om uw projectprestaties te verbeteren, kunt u met het systeem meerdere extensies en widgets integreren (Galerijen, Analytics-tools, Social, Formulieren, Live Chat-ondersteuning, Boeking en meer), online formulieren, social media netwerkknoppen etc. Er is ook een mogelijkheid om uw website-logo te ontwerpen en toe te voegen.

Wat de minpunten betreft, werkt SITE123 meestal goed voor beginners, zonder enige codeervaardigheid, maar het mist high-end instellingen en geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing voor webdesignprofessionals. Als gevolg van een dergelijke aanpak zijn met het systeem gemaakte landingspagina’s en webwinkels te eenvoudig, vooral voor professioneel gebruik. Ten slotte zijn SITE123-plannen niet helemaal functioneel en vol functies om u professionele websites te laten starten, omdat ze worden geleverd met beperkte opties voor ontwerpaanpassing.

Kosten

Er is een gratis abonnement met 500 MB schijfopslagruimte, 1 GB bandbreedte en 10 productbestellingen per maand. Zodra u besluit om online te gaan en een project met veel functies te publiceren, kunt u kiezen uit vier betaalde abonnementen. Deze omvatten:

 • Basis ($ 10,80 / maand) – 10 GB opslagruimte, 5 GB bandbreedte, gratis domeinnaamverbinding;
 • Geavanceerd ($ 16,80 / maand) – 30 GB opslagruimte, 15 GB bandbreedte, tot 50 producten per maand;
 • Professioneel ($ 22,80 / maand) – 90 GB opslagruimte, 45 GB bandbreedte, 500 producten per maand;
 • Goud ($ 28,80 / maand) – 270 GB opslagruimte, 135 GB bandbreedte, onbeperkt aantal producten per maand.

Er moet echter worden vermeld dat de kosten van SITE123-plannen verschillen met betrekking tot de locatie waar een gebruiker woont. Zorg ervoor dat u de kosten van de plannen controleert voordat u doorgaat naar het ontwikkelingsproces van de website.

Probeer Site123 gratis

IM Creator – Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties

IM Creator - Gratis Website Builder voor non-profitorganisaties

Productnaam:IM-maker (XPRS)
Officiële website:imcreator.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 8 / maand
Gesticht:2011
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het gratis

IM Creator – is een eigentijdse, volledig uitgeruste websitebouwer, die een perfecte oplossing is voor artiesten, ondernemers, creatieven en al die mensen die van plan zijn het systeem te gebruiken om te starten niet-commerciële projecten met high-end functionaliteit. IM Creator zorgt voor een eenvoudig en intuïtief websiteontwikkelingsproces en biedt meerdere ontwerpaanpassingstools voor het beste resultaat.

Belangrijkste kenmerken

Het systeem biedt de mogelijkheid om te kiezen uit de set functies en tools die het maken van websites efficiënt en professioneel maken. Bekijk nu de meest indrukwekkende functies van de websitebouwer:

 • Geïntegreerd blogplatform;
 • Krachtige e-commerce-engine;
 • Gratis bronnen voor webdesign;
 • ‘Strepen & Polydoms ‘technologie;
 • Professionele responsieve ontwerpen.

Voors en tegens

Met IM Creator kunt u kiezen uit tientallen gratis kant-en-klare sjablonen, die standaard responsief zijn en volledig aanpasbaar. Het systeem geeft ook toegang tot de geïntegreerde WYSIWYG-website-editor, waardoor HTML-integratie mogelijk is voor het best mogelijke resultaat. De website builder wordt ook geleverd met blog- en e-commerce-engines en professionele SEO-optimalisatietools waarmee u het meeste uit het ontwerpaanpassingsproces kunt halen.

Over de minpunten gesproken, de websitebouwer lijkt misschien enigszins overladen met functies en hulpmiddelen die extra verkenning vereisen. De eCommerce-functionaliteit is niet zo geavanceerd omdat het systeem u niet toestaat om veel producten te koop te uploaden en er ook een beperkte mogelijkheid is om het lettertype aan te passen.

Kosten

IM Creator heeft een opmerkelijk voordeel waardoor het systeem de overhand krijgt op zijn concurrenten. Het is helemaal gratis voor artiesten, studenten en eigenaren van websites zonder winstoogmerk, het biedt gebruikers de mogelijkheid om volledige projecten te starten zonder enige financiële investeringen. Voor al die gebruikers die websites willen starten voor commercieel gebruik, biedt de websitebouwer de volgende abonnementen:

 • Jaarlijkse licentie ($ 8 / maand) – één domeinnaam, één website, onbeperkte schijfopslagruimte en bandbreedte, e-commerce-engine, eersteklas technische ondersteuning, impliceert een eenmalige jaarlijkse betaling van $ 96 / maand;
 • Halfjaarlijkse licentie ($ 11 / maand) – één domeinnaam, één website, onbeperkte schijfopslagruimte en bandbreedte, e-commerce-engine, eersteklas technische ondersteuning, impliceert een eenmalige halfjaarlijkse betaling van $ 66 voor 6 maanden;
 • SSL beveiligd ($ 21 / maand) – bovenstaande functies plus SSL-certificaatverbinding met de gekozen domeinnaam.

Bovendien biedt IM Creator drie soorten White Label-abonnementen. Deze omvatten Standard-, Host It Yourself- en Servers Control-abonnementen, waarvan de kosten overeenkomstig $ 350, $ 2500 en $ 25000 per jaar bedragen, afhankelijk van de voorwaarden, services en tools die worden geboden.

Probeer IM Creator gratis

Mobirise – Offline Website Builder-software

Mobirise - Offline Website Builder-software

Productnaam:Mobirise
Officiële website:mobirise.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf € 149
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Europeese Unie
Probeer het gratis

Mobirise – is een offline website builder software, die download en installatie vereist alvorens verder te gaan met het proces van projectontwikkeling. Het systeem wordt geleverd met een brede reeks functies en tools die in eerste instantie zijn gericht op de behoeften van nieuwe gebruikers. De websitebouwer onderscheidt zich van de rest door het gebruiksgemak dat niet ten koste gaat van de functionaliteit.

Belangrijkste kenmerken

Mobirise is een mooie keuze voor diegenen die van plan zijn om verschillende soorten projecten te starten, waaronder portefeuilles, zakelijke websites, bestemmingspagina’s, promoties en meer. Het omvat een breed scala aan functies die bijdragen aan de effectiviteit van website-ontwikkeling. De belangrijkste zijn als volgt:

 • Integreerbare extensies;
 • Honderden inhoudsblokken voor ontwikkeling van website-indeling;
 • AMP website builder;
 • GDPR-naleving;
 • Kwaliteit en handige code-editor.

Voors en tegens

De AMP-functie maakt het mogelijk om de prestaties van mobiele websites te verbeteren en de manier waarop ze worden weergegeven op verschillende soorten mobiele apparaten.Mobirise biedt ook de mogelijkheid om persoonlijk tientallen inhoudsblokken te kiezen en te integreren om uw eigen website-indeling en -structuur te vormen. Daarnaast is er de mogelijkheid om aangepaste extensies aan te sluiten: Lazy Load, pictogrammen, PayPal-compatibele winkelwagentjes, schuifregelaars, Google Analytics, Twitter Feed, Soundcloud en nog veel meer.

Mobirise lijkt niet veel demeri’s te hebben. Het grootste nadeel van het SaaS-systeem is het ontbreken van een eigen geïntegreerde hosting. De noodzaak om ergens anders te zoeken, kan een probleem vormen voor onervaren gebruikers. Bovendien moet u bestanden op uw computer opslaan om het project indien nodig bij te werken. Ten slotte lijken alle websites die met Mobirise zijn geprezen enigszins op elkaar vanwege hun blokgebaseerde structuur.

Kosten

Mobirise is absoluut gratis voor alle gebruikerscategorieën en voor alle projecttypes, of het nu commerciële of niet-commerciële websites zijn. Om uw project een geavanceerd uiterlijk te geven, kunt u overwegen om enkele van de betaalde plug-ins / extensies te integreren, zoals Code Editor ($ 69), All-in-One Kit ($ 129), WOW-schuifregelaar ($ 29), PayPal-winkelwagentje ($ 29), Pictogrammen ($ 19) etc. Wees bovendien bereid om te investeren in hosting.

Probeer Mobirise gratis

Wat is de gemakkelijkste Website Builder om te gebruiken??

Of u nu van plan bent een persoonlijk of een zakelijke website, u moet langdurige doelen hebben en een duidelijk begrip hebben van de doelen die u wilt bereiken. Er bestaat een wijdverbreide misvatting dat het ontwerpproces van de website tijdrovend en uitdagend is. Dit hangt grotendeels af van de webbouwtool die u gebruikt om de taak te voltooien, evenals van uw vaardigheden en vereisten voor webdesign.

Onder de uitgebreide verscheidenheid aan hoogwaardige en functionele website-bouwers, Wix is degene die de leidende positie bekleedt in de meeste landen van de wereld. Het platform onderscheidt zich van de massa door het gebruiksgemak en de sterke gebruikersgerichtheid. De geïntegreerde WYSIWYG-editor, de beschikbaarheid van Wix ADI en standaardsjablooneditor, evenals honderden gratis aanpasbare en mobielklare ontwerpen maken het de eenvoudigste webdesignoplossing voor beginners en webdesignexperts.

Hoe gemakkelijk is het om een ​​website te maken met Wix?

Het lanceren van een website mag geen uitdaging zijn, zowel voor nieuwkomers als voor webdesignexperts. Dit is waar Wix de meest redelijke oplossing blijkt te zijn. De websitebouwer werkt geweldig voor beide categorieën abonnees omdat het is gemaakt met het oog op eenvoud en gebruikersgerichtheid. Wix is ​​een hoogwaardige webbouwtool om letterlijk elk type project te starten en te beheren. Welke website u ook met het systeem gaat starten, de lijst met onmisbare stappen is vrijwel hetzelfde. Hier zijn de belangrijkste fasen om te voltooien om een ​​feature-beladen te krijgen Op Wix gebaseerde website.

 1. Meld u aan voor het systeem. Als SaaS-websitebouwer impliceert Wix online registratie, wat gemakkelijk, snel en gemakkelijk is. Om u aan te melden voor het systeem, hoeft u alleen het registratieformulier in te vullen, uw aanmeldingsgegevens op te geven of Facebook / Google-accountgegevens te gebruiken om lid te worden van het platform. Het hele proces duurt ongeveer een paar minuten of zelfs minder dan dat.
 2. Kies een sjabloon. Wix heeft een van de rijkste en meest kwalitatieve sjabloongalerijen in de niche – het aantal thema’s overschrijdt 550 ontwerpen. Dit biedt u een werkelijk indrukwekkende sjabloonkeuze. Voor uw gemak zijn de ontwerpen onderverdeeld in thematische categorieën met betrekking tot het onderwerp dat ze behandelen. Blader gewoon door ze om de sjabloon te kiezen die het beste aan uw behoeften en branchevereisten voldoet.
 3. Pas het ontwerp aan. Zodra u klaar bent met de sjabloonkeuze, kunt u doorgaan met de onmiddellijke aanpassing ervan. Er zijn twee opties voor het bewerken van sjablonen waar je uit kunt kiezen. Als u een beginner bent, kunt u de Wix ADI-tool gebruiken, die letterlijk een website voor u maakt in de geautomatiseerde modus, met behulp van de inhoud die u op verzoek indient. Een andere oplossing is om een ​​geïntegreerde Wix Editor te gebruiken waarmee je desktop- en mobiele websiteversies kunt maken. Wat u hier kunt doen om het project aan te passen, is het indienen van de inhoud, het downloaden van afbeeldingen, video en andere mediabestanden. Bovendien is het mogelijk om widgets en services van derden te integreren om uw website de vereiste functionaliteit en vormgeving te geven.
 4. Pas SEO-instellingen aan. Wix is ​​een SEO-vriendelijke websitebouwer, wat betekent dat het zorgt voor een effectieve promotie van uw project in de zoekmachines. Het systeem heeft een geïntegreerde SEO Wiz-tool waarmee u kunt werken SEO-parameters instellen en biedt stapsgewijze instructies om dat te doen.
 5. Kies een plan. Hoewel Wix een gratis abonnement heeft, werkt het goed voor het testen van het systeem en het oefenen van je vaardigheden op het gebied van webdesign. Om toegang te krijgen tot de volledige lijst met websitefuncties, moet u upgraden naar een van de betaalde abonnementen die de websitebouwer aanbiedt. Wix heeft momenteel verschillende plannen voor Standard en Business / eCommerce projecten. Ze bieden allemaal de mogelijkheid van een gratis domeinnaamverbinding, geïntegreerde hosting en speciale tools / functies die specifiek van belang zijn voor uw type project.
 6. Publiceer het project. Zodra u klaar bent met alle bovenstaande stappen, bent u klaar om de website te publiceren. Dat is met een paar klikken gedaan – geniet van het resultaat en blijf het project beheren, voeg de gewenste inhoud toe en werk deze indien nodig bij.

Dat gaat allemaal over het proces van het maken van websites met Wix. Zoals je ziet, is er niets ingewikkelds aan. Om precies te zijn, het algoritme is vrijwel hetzelfde als de meeste andere populaire websitebouwers. Houd u aan de aanbevelingen om ervoor te zorgen dat u alles goed doet en bereid bent om wat moeite / tijd te investeren in kwaliteitsvolle website-ontwikkeling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map