Een hotelboekingswebsite maken

Een hotelboekingswebsite maken


Een hotelboekingswebsite is een remedie voor alle toegewijde reizigers. Het lost talloze problemen op, waardoor reizigers zich kunnen concentreren op hun aanstaande avontuur in plaats van zich bezig te houden met organisatorische formaliteiten. Digitale innovaties in de web- en mobiele industrie zorgden voor een snelle en veilige manier om een ​​hotel onderweg te boeken, ondanks tijd en locatie.

Eenvoudige navigatie, veel opties voor onroerend goed, talloze filters om aanbiedingen op voorkeuren te sorteren – dit maakt het boeken van websites zo populair bij reizigers van elk niveau. Als u besluit een dergelijk project te maken, kunt u verschillende bedrijfs- en inkomstenmodellen selecteren, terwijl het bouwproces zelf gemakkelijker dan ooit tevoren is dankzij geavanceerde software voor het bouwen van websites.

In dit artikel zullen we de functies bespreken die uw toekomstige project zou moeten hebben, evenals manieren om een ​​hotelboekingswebsite te maken.

Het gebruik van hotelboekingswebsites

Dergelijke projecten kunnen voordelen opleveren voor zowel gebruikers als bedrijfseigenaren. Als serviceprovider heeft u een breed scala aan webtools om uw bedrijf op de markt te brengen en te promoten.

Eigenaren van hotelboekingswebsites krijgen de kans om inkomsten te genereren. Hoe meer mensen uw boekingsservice gebruiken, hoe meer geld u verdient.

Of je vertegenwoordigt een internationale hotelketen of je hebt een klein bed & Voor ontbijtzaken heeft u nog steeds een online plaats nodig om uw klanten tevreden te houden met de service. Het belangrijkste idee is om gebruikers een kamer te laten vinden die voldoet aan hun budget, locatievoorkeuren en andere essentiële parameters. Het betekent dat u geacht wordt een selectie van relevante aanbiedingen en diensten te leveren.

Wix hotel website

Bovendien moet u een intensief navigatiemechanisme implementeren, evenals enkele andere functionele functies om uw gebruikers tevreden te houden. Het lijkt allemaal een behoorlijk zware uitdaging te zijn, terwijl niet-technici het idee waarschijnlijk zouden opgeven als het er niet voor was Wix.

De websitebouwer wordt geleverd als een ultiem platform met zijn eigen wensen Wix Hotels-extensie. Het is een app waarmee u hotelboekingsfunctionaliteit kunt implementeren zonder absoluut technische vaardigheden. U krijgt een tool waarmee u eenvoudig alle inventarissen kunt beheren met relevante accommodatieaanbiedingen en de algehele indruk van gebruikers kunt vergroten.

4 stappen om een ​​hotelboekingswebsite te maken

Wix hotel website builder

Het bouwproces wordt makkelijker tijdens gebruik Wix. De websitebouwer is ontworpen voor nieuwkomers en mensen die nog nooit eerder met het maken van de site te maken hebben gehad. U zult de ase van het gebruik van software merken zodra u aan de slag gaat. Hier gaan we.

Stap 1. Aan de slag

Om toegang te krijgen tot Wix Hotels, moet u dat eerst doen Log in. Het proces duurt een paar minuten, omdat u alleen uw e-mail hoeft te plakken en het wachtwoord moet aangeven. Gebruik sociale of Facebook-accounts om het registratieproces nog sneller te laten verlopen.

U krijgt nu toegang tot alle Wix-sjablonen. Ga naar de categorie Hotels en kies de gewenste indeling. Merk op dat alle sjablonen reageren. U kunt ze vooraf in verschillende modi bekijken of de lay-out later wijzigen, zelfs nadat de website is gepubliceerd. Kies die ene en begin met bewerken door middel van een intuïtieve tool voor slepen en neerzetten. Sommige gebruikers hoeven zelfs niets te veranderen.

Wix hotel website-editor

Sjablonen worden meestal geleverd met alle benodigde blokken, waaronder over ons, registratieformulier, galerijen, enz. U kunt deze fase overslaan of enkele minuten besteden aan het aanpassen van de sjabloon. Het is aan jou. De cruciale fase hier is om de Wix Hotels-app te verbinden. Haal het van de widget Marketplace.

Installeer Wix Hotels

Stap 2. Begin met het toevoegen van eigenschappen

Wanneer u de app heeft verbonden, kunt u beginnen met het toevoegen van kamers en eigendommen aan uw website. Met het systeem kunt u beschrijvingen en titels van eigendommen bewerken. Als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden toevoegt, kunt u de titel ‘Twin’ toevoegen, zodat de klant duidelijk kan zien wat hij of zij daadwerkelijk boekt.

Dashboard van Wix Hotels

Besteed aandacht aan kamerbeschrijvingen. Probeer ze zo informatief mogelijk te maken. Is er gratis wifi beschikbaar? Hoeveel slaapkamers zijn er? Wat zijn de faciliteiten? Is het ontbijt bij de prijs inbegrepen? Zorg ervoor dat u voldoende informatie aan uw potentiële gasten verstrekt.

Zodra de titel en beschrijvingen zijn voltooid, moeten we enkele eigendomsfoto’s toevoegen. Met de applicatie kun je niet meer dan 10 afbeeldingen voor elke kamer toevoegen. Wij zijn van mening dat dit voldoende is om de belangrijkste vastgoedvoordelen te benadrukken. Zorg ervoor dat u afbeeldingen met een hoge resolutie uploadt.

De laatste stap hier is het aangeven van prijzen. De applicatie wordt geleverd met flexibel om niet alleen tarieven per nacht toe te voegen, maar ook wekelijkse prijzen te tonen of vaste weekdagtarieven in te stellen die lager zijn dan in het weekend. Het is een goed idee om lagere prijzen aan te bieden voor gasten die lang blijven. Daarvoor heeft de app voldoende functionaliteit.

Wix Hotels setup

Zorg ervoor dat al uw kamerbeschrijvingen relevante adressen bevatten, evenals contactgegevens. Vermeld het telefoonnummer van de accommodatie, uw e-mailadres en andere essentiële gegevens. De applicatie geeft die informatie automatisch weer in de bevestigingsbrief die naar de reiziger is gestuurd.

Stap 3. Integreer betalingsgateways

Wix Hotels maakt het gemakkelijk om alle transacties te doen en betalingen te verwerken vanaf één dashboard. Het platform ondersteunt momenteel vier grote betalingsdiensten. U kunt naadloos integreren:

 1. Streep om creditcards / betaalpassen te verwerken.
 2. PayPal om met een klik te betalen.
 3. Mercado Pago voor gasten uit Latijns-Amerika.
 4. Offline betalingen.

Het cruciale voordeel hierbij is dat website-eigenaren het technische aspect niet hoeven af ​​te handelen. Selecteer eenvoudig de betalingsgateway terwijl het systeem de verwerkings- en technologische problemen voor zijn rekening neemt. U hoeft alleen betalingen te innen. De app maakt het mogelijk om belastingen toe te voegen aan uw boekingssysteem.

Stap 4. Voeg extra functies toe

Afgezien van de basisboekingsfunctionaliteit. Uw website heeft wat extra’s nodig die de algemene indruk verbeteren. Dergelijke functies zijn ontworpen om het boekingsproces voor de gebruiker eenvoudiger te maken. Misschien wil je integreren:

 • Een boekingskalender – het toont data die beschikbaar zijn voor reservering. De kalender kan verwijzen naar een bepaald pand of zelfs naar een kamer. Wix Hotels biedt automatisch en handmatig kalenderbeheer, updates, enz.
 • Property navigatie – de app schakelt automatisch een zoekbalk in waarmee gebruikers beschikbare kamers sneller kunnen vinden, afhankelijk van de reisdatums. Het belangrijkste voordeel hier is dat u niet rechtstreeks contact met gasten hoeft op te nemen om de details van hun verblijf te bespreken. Het staat allemaal hier op uw website.
 • Integratie met derden – afgezien van de traditionele Google Map-integratie om de locatie van de accommodatie in realtime weer te geven, maakt Wix Hotels het mogelijk om uw boekingswebsite aan TripAdvisor te koppelen. Dit betekent dat uw aanbiedingen worden weergegeven in de zoekresultaten voor prijs en locatie.

Zoals je misschien ziet, heeft de applicatie alles wat je nodig hebt in het pakket. Het goede nieuws is dat u voor sommige functies niet eens hoeft te betalen, terwijl de premium-versie een koopje lijkt.

Probeer Wix gratis

Hoeveel kost het om een ​​hotelboekingswebsite te maken

Hoewel Wix Hotels slechts een app is, kunt u deze niet afzonderlijk van de websitebouwer gebruiken. Met andere woorden, gebruikers moeten een van de abonnementen kopen. Hoewel Wix een gratis pakket heeft, is het niet genoeg voor een groeiende website met meerdere foto’s, kamers om toe te voegen en inhoud om te publiceren.

Prijzen van Wix Hotels

Een Business Basic-abonnement krijgen voor $ 12,5 per maand (met 50% korting) zou voldoende zijn om te beginnen. U krijgt toegang tot hotelsjablonen en een domein van 1 jaar plus gratis hosting en SSL. De applicatie zelf is gratis. Je zou echter kunnen hunkeren naar meer functies en premium-versie die slechts $ 9,99 per maand kost met meer betalingsgateways om te integreren, adviserende verbinding en andere voordelen.

Als gevolg hiervan kost een volledig functionele hotelboekingswebsite u slechts $ 22,49 per maand.

Essentiële functies die een hotelboekingswebsite zou moeten hebben

Hoewel de Wix Hotels-app letterlijk alles biedt wat u nodig heeft, moet u zich nog steeds concentreren op extra’s waarmee u niet alleen hoogwaardige services kunt bieden, maar ook uw website kunt promoten. Vergroot uw bezoekersaantal en verhoog de gebruikerservaring met het volgende:

 • Meerdere filters om snel een relevante woning of kamer te vinden. Filter alle aanbiedingen op prijzen, categorieën, locaties, enz.
 • Gepersonaliseerde aanbiedingen voor terugkerende klanten met speciale kortingen of best passende kamers beschikbaar.
 • Meertalige interface om navigatie voor reizigers uit verschillende landen eenvoudiger te maken. Trouwens, Wix Hotels heeft de nodige functionaliteit.
 • Aanbevelingen en meldingen – laat mensen opmerkingen en aanbevelingen achterlaten, automatische herinneringen en meldingen implementeren om klanten op de hoogte te houden van de aankomstdata en andere reisdetails.

Boekingsservices gaan voornamelijk over klantenservice en aandacht voor detail. Zorg ervoor dat uw website aan die normen voldoet.

Conclusie

Met zoveel manieren om een ​​hotelboekingswebsite te maken helemaal opnieuw Wix ziet er zelfs uit als het beste alternatief in vergelijking met gespecialiseerde platforms. Het is allemaal te danken aan de bekroonde Wix Hotels-applicatie.

De app is gratis en makkelijk te gebruiken. Het is volledig geïntegreerd met de website builder zodat gebruikers kunnen profiteren van alle functies die Wix biedt, behalve de Hotels-app. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat de extensie alle processen automatisch beheert. U hoeft alleen kamers toe te voegen, specifieke functies in te schakelen en betalingen te innen.

Voor klanten biedt Wix Hotels eenvoudige en snelle navigatie, gedetailleerde kamer- of woningbeschrijvingen, filters en categorieën om snel onderzoek te doen. Als ondernemer stelt u het op prijs dat uw klanten tevreden zijn met de geleverde diensten.

Maak nu een hotelwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map