Een online rekenmachine bouwen

Hoe u een rekenmachine voor uw website maakt


Het hebben van een website voor kleine bedrijven vereist transparantie omdat dit is waar de meeste klanten vandaag naar op zoek zijn. Een potentiële koper staat te popelen om duidelijke cijfers en bedragen te observeren voordat hij een bepaald goed of een bepaalde dienst koopt. Dit is waar websitecalculators een goede oplossing lijken.

Enerzijds voorkomen ze dat klanten extra kosten maken of vals spelen. Anderzijds maakt een dergelijke aanpak het gemakkelijk om de geloofwaardigheid te verbeteren. Een eenvoudige tool kan een grote rol spelen bij het opbouwen van uw reputatie op internet. Deze keer leert u hoe u een rekenmachine voor uw website maakt en welke hulpmiddelen u moet gebruiken.

Hoe een website-calculator werkt?

Sommige soorten bedrijven vereisen complexe berekeningen voor klanten. Soms lijken die cijfers een uitdaging waardoor ze een website verlaten op zoek naar een eenvoudigere oplossing. In de moderne technologische wereld zul je nauwelijks een consument tegenkomen met een handmatige rekenmachine om al die ingewikkelde figuren in zijn of haar eigen land te verwerken. Hier komen online rekenmachines als ultieme oplossing.

Ze vereisen geen speciale vaardigheden en maken het de bezoeker gemakkelijk om automatisch het benodigde bedrag te krijgen, afhankelijk van de duur, het aantal producten of diensten of andere cruciale factoren. Enerzijds hoeven gebruikers zich niet bezig te houden met potloden en vellen papier. Aan de andere kant krijgen ze duidelijke informatie en gegevens die automatisch voor hen worden berekend. Dit is waar transparantie altijd van belang is.

Wie heeft Website Calculators nodig

Een dergelijke optie verwijst voornamelijk naar websites voor kleine bedrijven en bedrijven die actief zijn in verschillende domeinen. Als je te maken hebt met complexe cijfers en klanten die op zoek zijn naar duidelijke antwoorden, vertegenwoordig je waarschijnlijk een van de volgende niches:

 • Logistiek – het omvat alle soorten verzend- en transportdiensten. Of u nu een Amazon-pakket levert of containers met LPG en ruwe olie, klanten willen graag weten hoeveel de bezorgkosten zijn.
 • Verzekering – het populairste zakelijke veld dat een duidelijke prijsstelling en automatische berekening vereist, afhankelijk van de leeftijd van de klant, verzekeringsvoorwaarden, vergoedingen, enz.
 • Leningen – een lener wil misschien de exacte kosten en vergoedingen verduidelijken, evenals de rente en het APR-tarief, wekelijkse of maandelijkse betalingen, enz..
 • Vastgoed – een geweldig idee om een ​​online rekenmachine toe te voegen, zodat uw klanten de prijs van een huis of appartement kunnen verduidelijken, afhankelijk van de vierkante ruimte.
 • Bouwindustrie – het idee is hetzelfde als in een onroerend goed. De rekenmachine geeft echter de eindprijs weer, afhankelijk van constructietypen en materialen, afmetingen, bouwtechnologie, uitrusting, enz.

Als u uw klanten zelf de prijs laat berekenen, zullen ze zich veiliger voelen met duidelijke kosten bij de hand. Een bijgevoegde rekenmachine zal het lukken.

Welke functies moet een webcalculator hebben?

Als u graag de conversieratio’s wilt verbeteren en uw klanten betrokken wilt houden, heeft u een interactieve en gebruiksvriendelijke tool nodig waarvoor geen speciale vaardigheden of acties vereist zijn. Voordat u een rekenmachine voor uw website gaat bouwen, moet u de volgende functies in de gaten houden:

 • Makkelijk te maken – bespaar tijd en gebruik services waarmee u met één klik een rekenmachine kunt maken zonder te coderen of te programmeren op elke gewenste pagina.
 • Boeiend ontwerp – vermijd platte widgets en kies voor aangepaste rekenmachines met gepersonaliseerde kleurenthema’s, teksten en figuren of maak je eigen ontwerp.
 • Flexibiliteit – bouw een rekenmachine met een uitgebreide lijst met functies om door te gaan met berekeningen van verschillende typen.
 • Mobielvriendelijk – zorg ervoor dat u responsieve rekenmachines gebruikt die goed werken op verschillende apparaten, waaronder tablets en smartphones.

uCalc heeft voldoende functionaliteit om alle bovenstaande functies te dekken. Met de bekroonde tool kunt u met slechts enkele klikken een aangepaste, eenvoudig te gebruiken en te bouwen rekenmachine bedenken. Laten we eens kijken hoe het kan helpen.

uCalc – De beste online rekenmachine voor elke website

uCalc – is een geweldige gratis service om rekenmachines te bouwen voor elk type website, ongeacht het platform of de niche. Of u nu een auto, restaurant, bouw of een ander bedrijf runt, met dit instrument kunt u een aangepaste en flexibele rekenmachine bedenken die een reeks uitgebreide tools biedt.

uCalc-sjablonen

Het platform is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen speciale technische vaardigheden. Een multifunctionele calculatorbouwer lijkt een kosteneffectieve oplossing te zijn voor verbeterde websiteprestaties, SEO en de betrokkenheid van gebruikers.

Hoe online rekenmachine in te stellen?

De tool heeft geen technische achtergrond nodig. U hoeft niet te coderen of te programmeren. Het platform werkt als een simpele visuele editor. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen uit een set kant-en-klare elementen en deze combineren tot één structuur. Met de editor kunt u nieuwe schuifregelaars, selectievakjes en andere elementen verwijderen of toevoegen. Vervolgens moet u de widgetcode op de gewenste pagina plaatsen.

uCalc Editor

Gebruikers kunnen kiezen uit het bouwen van hun eigen unieke rekenmachine op maat of kiezen uit een tiental beschikbare sjablonen. Ze zijn ontworpen voor bepaalde zakelijke niches. U zult degene vinden die aan uw behoeften voldoet. Kies een lay-out uit 12 beschikbare categorieën, waaronder onroerend goed, bezorgdiensten, schoonheidsindustrie, enz.

Aanpassing online rekenmachine

Het systeem maakt gebruik van kant-en-klare rekenmachinetabellen. Tegelijkertijd kunt u er zelf een maken met een uniek ontwerp.

 • Aanpasbare sjablonen – kies degene die je leuk vindt en gebruik de visuele editor om nieuwe afbeeldingen toe te voegen, typografie te veranderen, enz.
 • Ontwerpmodus – als u uw eigen rekenmachine wilt maken, kunt u de ontwerpmodus gebruiken die 4 hoofdthema’s biedt, waaronder Minimal, Material, Bootstrap en Default. Ze worden geleverd met kant-en-klare kleurlettertypen die kunnen worden gewijzigd of aangepast, afhankelijk van uw voorkeuren.
 • Responsieve rekenmachine – uCalc zorgt voor mobiele vriendelijkheid en eenvoudige bewerking.

Een goede zaak van uCalc-ontwerpfuncties is dat gebruikers geen experts hoeven te zijn bij het wijzigen van kleuren of lettertypen. Kies eenvoudig een sjabloon, voeg afbeeldingen toe en laat de rekenmachine aan uw website-ontwerp voldoen. Bovendien zijn alle elementen, lay-outs en blokken beschermd door het copyright van het platform.

uCalc Formula Editor

Wat Website Calculator kan doen?

uCalc levert nog meer functies uit de doos die u zou verwachten. Afgezien van basisformules en -systemen om klanten duidelijke antwoorden te bieden, beschikt het over een geavanceerde functieset om SEO-vriendelijkheid te garanderen, naast marketing, promotie en acquisitie-instrumenten van gebruikers.

uCalc-code

 • Systeemwaarschuwingen – u ontvangt een melding telkens wanneer een nieuwe bestelling verschijnt. Tegelijkertijd kunt u gepersonaliseerde berichten naar uw klanten sturen.
 • SEO-prestaties – het platform maakt het gemakkelijker om het budget te plannen en laagfrequente vragen te beantwoorden. Tegelijkertijd kunt u het gedrag van gebruikers volgen in details die de algehele prestaties en resultaten van de website verbeteren.
 • Eenvoudig delen – de widgetcode kan van toepassing zijn op al uw websitepagina’s. Bovendien ben je vrij om de rekenmachinelinks te delen op sociale mediaplatforms, evenals e-mail of boodschappers. Het zal ertoe leiden dat klanten klaar zijn om een ​​aankoop te doen. Met andere woorden, u genereert verkoopklare leads.
 • Promotie en marketing – het systeem maakt het gemakkelijk om de calculator nauwkeurig af te stellen door automatische kortingen toe te voegen, afhankelijk van het producttype of de categorie. Het staat gebruikers vrij om prijskaartjes, vergoedingen en speciale kosten te gebruiken zonder de hulp van de ontwikkelaar.
 • Orderverwerking – u kunt betalingen rechtstreeks innen door betalingsopties te integreren met uw rekenmachine. Het systeem genereert rapporten en statistieken over aankopen en bestellingen. Het kan worden geïntegreerd met de website CRM.

uCalc-kosten

uCalc biedt vier grote plannen met het gratis toegangspakket. Elk plan wordt geleverd met een lijst met specifieke functies. Een gratis aanbieding kan een goede oplossing zijn om te testen hoe het systeem werkt, omdat het geen speciale opties of mogelijkheden heeft zoals CRM-integratie, betalingsverwerking, het delen van links, enz. Al deze mogelijkheden vindt u in de volgende plannen:

 • Basic kost $ 3,20 per maand voor maximaal 5 projecten met alle fundamentele functies, maar zonder chatondersteuning.
 • Standaard kost $ 8 per maand voor maximaal 15 projecten met meer dan 1000 e-mail- en 10+ sms-meldingen.
 • Pro kost $ 19,20 per maand voor onbeperkte projecten, uitgebreide functies en chatondersteuning.

Het komt neer op

Het hebben van een rekenmachine op uw website verhoogt het conversiepercentage en verbetert de betrokkenheid van klanten. Een eenvoudig instrument zorgt ervoor dat uw website er meer vertrouwd uitziet in de ogen van potentiële consumenten.

uCalc is een ultieme oplossing om een ​​aangepaste rekenmachine aan uw site te koppelen. Het is gemakkelijk te gebruiken, te bouwen en aan te passen. Het wordt geleverd met betaalbare plannen naast een gratis pakket. U zult nauwelijks een meer kosteneffectieve oplossing vinden om de prestaties en verkoop van uw website te verbeteren.

Probeer uCalc gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map