Een webdesignbureau starten

het starten van een webdesignbureau


Particulieren en bedrijven staan ​​op de weg naar erkenning op het gebied van webdesign voor verschillende hindernissen. Met zoveel custom teams en gevestigde merken moeten nieuwe startups en freelancers zich een weg naar de top vechten. Enkelen slagen echt, terwijl steeds meer specialisten de echte waarde beseffen van het kiezen voor kant-en-klare webbouwoplossingen.

De webdesign-industrie komt met een aantal mazen in de wet die de belangrijkste struikelblokken lijken te zijn op weg naar succes, White Label-diensten mogelijk gemaakt door SaaS-tools voor het bouwen van websites, maken het voor bedrijven en individuen gemakkelijker om hun doelgroep te bereiken met voldoende middelen en achtergrond om een ​​white label-reseller of een partner te worden. Deze keer zullen we enkele van de beste websitebouwers beoordelen die white label-opties aanbieden die u kunnen helpen bij het starten van uw webdesignbedrijf.

1. Bladwijzer

Bookmark Web Design Agency

Bookmark is een geavanceerde, op AI gebaseerde, white label website builder die innovatieve technologieën gebruikt om een ​​succesvol webdesignbedrijf te starten. Haar Agentschap programma is goed voor zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar nieuwe inkomstenbronnen. U kunt in minder dan 3 minuten professionele sites voor klanten maken met keuze uit maximaal 750 bedrijfscategorieën.

Bookmark Web Design Agency Dashboard

Met het platform kunnen gebruikers een volledig webdesignbureau creëren met één dashboard om alle klanten op één plek te volgen. Elk van uw klanten krijgt individuele toegang tot zijn of haar account met een unieke login en wachtwoord om zelf de nodige wijzigingen en updates aan te brengen. Tegelijkertijd hebt u via het dashboard op afstand toegang tot hun accounts.

Zowel bureaus als particulieren zullen het flexibele factureringssysteem waarderen met een zelfgeïntegreerde merchant processor aangedreven door Stripe. Het systeem stelt u op de hoogte van elke voltooide of geweigerde aankoop. Als webdesignbureau of particulier kunt u kiezen of u een vast bedrag betaalt en het betalingsproces zelf afhandelt. In dit geval kunnen de vergoedingen variëren, afhankelijk van het aantal klanten en plannen.

Bladwijzer betalingsmethode

Een Pro-abonnement kost bijvoorbeeld van $ 7 tot $ 10 per klant, terwijl het in Business-abonnement wordt geleverd met tarieven die variëren van $ 17 tot $ 20. Of u kunt de facturering aan Bookmark overlaten en 60% van elke aankoop verdienen, ondanks het aantal klanten en tarieven. Agent worden kost u $ 99,95 per jaar. Als u wilt controleren hoe het systeem werkt, is een gratis proefperiode van 14 dagen precies wat u nodig heeft.

Probeer Bookmark Agency

2. Ucraft

Ucraft White Label

Ucraft is een krachtig hulpmiddel voor het bouwen van websites met zijn bekroonde tool White Label-oplossing. Het is goed voor webdesignbureaus en individuen die gemakkelijk websites voor hun klanten willen bouwen. De oplossing is goed voor bedrijven en freelancers. Het wordt geleverd met een up-to-date websitebouwer, ingebouwde factureringsinstrumenten en meer.

De white label website builder van het platform is een goede oplossing voor het opzetten van self-branded sites zonder aangepaste toevoegingen. U kunt een solide online aanwezigheid opbouwen met uw unieke website die gemakkelijk op de markt kan worden gebracht en kan worden gepromoot. Plaats eenvoudig uw eigen logo en merknaam om de herkenbaarheid van het bedrijf te vergroten en interactie met uw klanten aan te gaan.

Ucraft Logo Maker

Ucraft biedt voldoende middelen om met uw klanten in contact te komen. U bent vrij om uw eigen tariefplannen te maken en bestellingen rechtstreeks van uw klanten te ontvangen. Ze krijgen een individuele login en wachtwoord om alle noodzakelijke wijzigingen aan te brengen op hun nieuwe websites. Dit is waar u misschien enkele aangepaste factureringstools kunt bedenken. Gelukkig vereist de Ucraft white label-oplossing geen integratie van betalingssystemen van derden. Het platform verwerkt alle aankopen voor je.

Ucraft Editor

Zodra alle communicatie- en interactiemiddelen zijn afgesteld, kunt u beginnen met het bouwen van websites voor uw klanten. Ucraft heeft een eenvoudig te gebruiken websitebouwer die geen enorme technische achtergrond vereist. Iedereen kan zijn of haar webdesignbedrijf starten met een intuïtief slepen-en-neerzetten-systeem naast gratis hosting door Google Cloud zonder dat het ingewikkelde CMS-platforms zoals WordPress. Het staat u vrij om uw eigen sjablonen te gebruiken, evenals zelfgemaakte professionele Ucraft-lay-outs die op verzoek beschikbaar zijn, afhankelijk van het plan.

Het plan voor individuen en webdesignbureaus begint vanaf $ 479 per maand, wat verre van kosteneffectief is. Mogelijk hebt u wat minder dure oplossingen nodig in het geval van een beperkt budget.

Probeer Ucraft White Label

3. IM-maker

White Label van IM Creator

IM Creator is een van de pioniers die White Label aanbiedt geweldige oplossingen voor resellers, particulieren, webdesignbureaus en hostingproviders. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Het systeem wordt aangedreven door geavanceerde technologieën waarmee u uw merk online kunt vestigen, laten groeien en op de markt kunt brengen.

Aan de slag gaan met IM Creator is heel eenvoudig. Het systeem heeft zijn eigen aangepaste installatiewizard waarmee u eenvoudig kunt deelnemen aan de White Label-oplossing. Het duurt ongeveer een paar minuten om uw website van een volledig merkwebdesignbureau te lanceren.

U kunt vanaf het begin beginnen met het opbouwen van uw volledige merkbedrijf of kiezen voor de rebranding-mogelijkheden van IM Creator. Het betekent dat u vrij bent om uw eigen domein of merknaam te gebruiken zonder aangepaste advertenties en labels. Het is ook niet nodig om platforms van derden te integreren.

IM Creator White Label Dashboard

Het systeem beperkt u niet op het aantal te bouwen sites. Elk abonnement bevat onbeperkte licenties, wat betekent dat u zonder extra kosten of extra kosten zoveel websites voor uw klanten kunt maken als u nodig heeft. Bovendien krijgen uw klanten onbeperkte opslagruimte, zodat u zich onderscheidt van de rest van de concurrentie. Het platform heeft een ingebouwd volgsysteem met gedetailleerde rapporten met conversieratio en andere cruciale KPI’s. Het is echter niet in alle plannen beschikbaar. U moet dus degene kiezen die voldoende functies biedt voor uw specifieke zakelijke behoefte.

Wat de pakketten betreft, de toegangsprijs is $ 350 per jaar voor een Standard White Label-abonnement. Het wordt geleverd met onbeperkte licenties en is goed voor freelancers en kleine bedrijven. Host It Yourself-abonnement wordt geleverd met een uitgebreide lijst met functies voor $ 2.500 per jaar. Het is het beste voor groeiende webdesignbureaus en hostingbedrijven. Elk plan omvat 24/7 ondersteuning.

Probeer IM Creator White Label

Belangrijkste voordelen van het gebruik van White Label in een webdesignbedrijf

White Label-services verhogen de productiviteit. Afgezien daarvan hoeft u dat niet te doen huur aangepaste webdesigners in om een ​​aantal taken te voltooien. Dit feit maakt samenwerking met derden kosteneffectiever. Hier zijn enkele andere redenen om white label-platforms te gebruiken:

 • Zichtbaar worden voor klanten – Met White Label-services kunt u de zichtbaarheid en herkenning bij concurrenten vergroten. Tegelijkertijd kunt u zich concentreren op meerdere lopende projecten tegelijkertijd en nooit de deadline missen, wat essentieel is voor uw klanten.
 • Verbeterde klantloyaliteit – u mag merkdiensten leveren. Het zal uw geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zeker verbeteren. Een merknaam die aan uw bedrijf is gekoppeld, zal de loyaliteit van klanten versterken.
 • Professionele hulp – dit voordeel werkt geweldig voor beginners. Webdesigners met weinig ervaring kunnen altijd rekenen op professionele hulp van meer ervaren experts binnen het white label pakket. Uw klanten krijgen een onberispelijk product met uw merknaam erop.
 • Rendabele oplossing – deze functie verwijst naar zowel individuen die de portemonnee willen verlichten als naar webdesignbureaus met beperkte budgetten. Het helemaal zelf opstarten van een bureau lijkt misschien nog duurder dan te kiezen voor white label.
 • Probleemoplossen – u zult van tijd tot tijd met klachten van klanten moeten omgaan. Het is 100% natuurlijk voor elke zakelijke niche. Met een white label krijg je een professionele assistent om verschillende problemen op te lossen. Sommige platforms bieden extra functies zoals geld-terug-garanties, projectherzieningen, gratis stereotypering, enz.

De functie kan van platform tot platform verschillen. Om deze reden moet u zeer oplettend zijn bij het kiezen van een white label provider. Bij webdesign draait alles om onberispelijke kwaliteit en up-to-date functies. U moet dus een aantal cruciale factoren overwegen voordat u het platform voor uw bureau kiest.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van White Label Business Partners

Het kiezen van een goede white labile partner bepaalt de reputatie van uw bureau op het web. Houd er altijd rekening mee dat niet u hulp zoekt, maar dat het de White Label-partner is om u te vertegenwoordigen. Houd dus het volgende in de gaten:

 • Past goed – houd rekening met uw toekomstige doelen. Ben jij een webdesign team of een freelancer op zoek naar een extensie? Sommige platforms bieden speciale functies voor beginners of studenten, terwijl andere meer gericht zijn op reeds bestaande bureaus. Kies degene die voor uw specifieke doeleinden zou dienen.
 • Online reputatie – een geweldige reputatie op internet doet er altijd toe. Samenwerken met onbekende bedrijven is niets anders dan tijdverspilling. Kies vertrouwde partners die zichtbaar zijn op internet. Anders heeft het geen zin om met hen samen te werken.
 • Transparantie – een varken in een zak kopen is nauwelijks een goed idee. Zorg ervoor dat een platform een ​​demo-versie van een gratis proefversie heeft. Houd de contractvoorwaarden en prijzen in de gaten. Alle secties moeten duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Het komt neer op

Het betreden van de niche van webdesignbedrijven vereist een goede technische achtergrond, creativiteit en innovatieve aanpak. Dit is de enige manier om te voldoen aan de eisen van klanten als het gaat om het bouwen van websites voor hen. Het gebrek aan fundamentele middelen kan een moeilijke uitdaging zijn, tenzij u kiest voor interne partners in het licht van white label website-bouwplatforms.

BladwijzerBookmark is een geavanceerde AI-websitebouwer. Het is goed voor degenen die alleen van plan zijn hun webdesignbureau te lanceren. Met betaalbare prijzen en een reeks basisfuncties kunt u binnen een paar minuten online gaan en functionele websites maken voor uw klanten. bookmark.com

UcraftUcraft White Label-oplossing is een iets flexibeler platform met voldoende tools om uw bedrijf online te creëren, te merken en op de markt te brengen. Ondanks het veelzijdige plan, is de prijs een beetje te hoog, vooral voor freelancers die het misschien moeilijk kunnen betalen om die jaarlijkse kosten te betalen. Ucraft.com

XPRS IM Creator ziet eruit als de meest flexibele oplossing met verschillende plannen om te voldoen aan de eisen van individuen en bedrijven. De white label-oplossing wordt geleverd met onbeperkte licenties, het dashboard van de gebruiker en het trackingsysteem om conversies te volgen. imcreator.com

Het belangrijkste idee van het gebruik van bronnen van derden is om geleidelijk wederzijdse relaties op te bouwen met zowel service als klanten, omdat u nooit zeker kunt zijn van uw uiteindelijke ROI. Het hebben van een interne partner kan onverwachte crashes voorkomen. Om deze reden moet u er 100% zeker van zijn dat het platform dat u kiest, aan uw behoeften voldoet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map