Een website maken zonder codering

Een website maken zonder codering


Als je geen codeervaardigheden hebt, maar het idee niet kunt opgeven om een ​​gelukkige website-eigenaar te worden, zijn er services, die het mogelijk maken om een ​​website helemaal opnieuw te starten zonder enige codering. Dit zijn de geschikte en functionele systemen die bekend staan ​​als website-bouwers.

Een van de meest opmerkelijke en onmiskenbare hoogtepunten van websitebouwers is hun sterke focus op de behoeften van beginners. Deze diensten zijn gemakkelijk te gebruiken en handig zelfs voor die gebruikers, die nog niet eerder bij website-ontwikkeling betrokken waren, maar de intentie hebben om professionele projecten vol functies te starten.

De meeste websitebouwers worden geleverd met intuïtieve dashboards, gratis responsieve of mobiel-ready sjablonen en geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing waarmee u het meeste uit het webontwerpproces haalt. Een ander nuttig kenmerk van website-bouwers is hun professionele klantenondersteuning die een gebruiker door alle stadia van het website-ontwikkelingsproces leidt. Ten slotte komen deze platforms vaak met gratis geïntegreerde hosting en domeinnaamkeuze. Dit maakt het mogelijk om uw project rechtstreeks op de website te maken en te publiceren, waardoor het niet nodig is om elders naar een betrouwbare hostingprovider te zoeken.

Beste code-vrije website-bouwers:

 1. Wix – De beste website-bouwer om een ​​website te maken zonder codering
 2. Bluehost – Beste hosting met gratis ingebouwd CMS (WordPress)
 3. uKit – Easy Website Builder Om een ​​website voor kleine bedrijven te bouwen

Staat u op het punt om door te gaan met het maken van uw website zonder enige codeervaardigheden en voorlopige achtergrond voor webdesign? Dan is het hoog tijd om deze platforms in detail te bekijken om hun sterke punten en speciale functies te definiëren die het proces helpen vereenvoudigen. Als u zich bewust bent van deze functies, kunt u het beste systeem kiezen dat aan uw individuele vereisten en behoeften voor webdesign voldoet.

Wix – De beste website-bouwer om een ​​website te maken zonder codering

Wix - Beste website-bouwer om een ​​persoonlijke website te maken

Productnaam:WIX
Officiële website:wix.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 13 / maand
Gesticht:2006
Hoofdkwartier:Israël
Probeer het gratis

Wix – is de beste website builder om een ​​website te maken zonder codering. Dit is ook de meest populaire en vertrouwde platform dat maakt het mogelijk om alle soorten projecten te creëren, ongeacht hun specialisatie, omvang en complexiteitsniveau. De alles-in-één service wordt met recht geleverd met meerdere functies, geavanceerde ontwerpaanpassingsopties en tools die nodig zijn om een ​​website te starten en te beheren. Wix biedt gemak, gebruiksgemak en flexibiliteit die samengaat met functionaliteit – dit is precies wat de meeste nieuwkomers missen in andere websitebouwers.

Belangrijkste kenmerken

Wix onderscheidt zich van de rest vanwege de focus op de behoeften van nieuwkomers en de beschikbaarheid van geavanceerde functies waarmee u projecten kunt ontwerpen zonder een enkele regel code. Er is ook geen achtergrond voor webdesign nodig om met Wix te werken. Meld u gewoon aan voor het systeem, kies de vereiste sjablonen en ga verder met het ontwerpaanpassingsproces. Als u wilt weten welke functies het systeem precies op voorraad heeft, bekijk dan de volgende aspecten:

 • Twee bewerkingsopties voor websites – Wix ADI en Standard Wix Editor;
 • Eenvoudige WYSIWYG-editor;
 • Wix App Market met tientallen widgets, waarvan integratie geen coderingsbewustzijn inhoudt;
 • Rijke verzameling gratis aanpasbare sjablonen voor mobiel;
 • Geïntegreerde blog- en e-commerce-engines.

Voors en tegens

De websitebouwer geeft toegang tot talloze functies die bijdragen aan de effectiviteit van website-ontwikkeling. Het systeem wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor waarmee een gebruiker alle stadia van het maken van een website kan controleren en indien nodig wijzigingen kan aanbrengen. Wix maakt het ook mogelijk om een ​​geschikte website-bewerkingsoptie te kiezen. Nieuwkomers zullen de mogelijkheid zeker waarderen om de geavanceerde Wix ADI-editor te gebruiken waarmee ze het meeste uit de software kunnen halen Artificial Design Intelligence tool.

Het is ook mogelijk om een ​​van meerdere sjablonen te kiezen en aan te passen door de bewerkingen met de handige aan te brengen slepen-en-neerzetten-editor. Om de prestaties van de website te verbeteren, maakt het systeem het mogelijk om een ​​van de widgets uit de App Market te integreren.

Wat betreft de negatieve kenmerken van het systeem, moet worden vermeld dat Wix u niet tussen de sjablonen laat schakelen vanwege de absolute positioneringsbenadering die het systeem volgt. Het is ook niet gemakkelijk om aan het dashboard van het systeem te wennen vanwege de interface die enigszins overbelast lijkt met elementen en tools, vooral voor beginners. Hetzelfde kan worden gezegd over App Market-extensies. Het is voor een persoon die zich net bij het systeem heeft geregistreerd niet altijd gemakkelijk om functionele applicaties te kiezen die het beste bij hun projecten passen. Het kost tijd om door de catalogus te bladeren en te zien welke add-ons de keuze waard zijn.

Kosten

Wix biedt verschillende prijsopties, die zeer betaalbaar en boordevol functies zijn. Een gratis abonnement verloopt nooit en u kunt alle geïntegreerde functionaliteit van het platform uitzoeken en testen. Zodra u daarmee klaar bent, kunt u doorgaan met het selecteren van een geschikt plan. Dit is waar u geconfronteerd zult worden met de noodzaak om te kiezen tussen twee groepen plannen. Hier gaan ze.

Standaard Wix-abonnementen

 • Combo ($ 13 / maand) – voor persoonlijk gebruik, gratis domeinverbinding, advertentievrije, gratis hosting;
 • Onbeperkt ($ 17 / maand) – voor freelancers en ondernemers, 10 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte;
 • Pro ($ 22 / maand) – voor volledige online branding, 2 uur video-opslagruimte, ingebouwde Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / maand) – voor VIP-project, professioneel logo, ondersteuning met eerste prioriteit enz.

Zakelijke / e-commerceplannen

 • Zakelijk Basic ($ 23 / maand) – acceptatie van online betalingen;
 • Business Unlimited ($ 27 / maand) – eCommerce-platform, tools voor bedrijfsontwikkeling, zakelijke apps voor ondernemers;
 • Zakelijke VIP ($ 49 / maand) – onbeperkte bandbreedte en video-opslagruimte, complete Wix Suite;
 • Enterprise ($ 500 / maand) – end-to-end bedrijfsoplossing die zorgt voor hoogwaardige prestaties en een rijke verzameling tools.

Wix staat ook bekend om zijn uitgebreide en frequente selectie van speciale aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s en kortingen. Het systeem biedt ook de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor gebruikers die iets niet leuk vinden aan de abonnementen die ze hebben gekozen.

Probeer Wix gratis

Bluehost – Beste hosting met gratis ingebouwd CMS (WordPress)

Productnaam:Bluehost
Officiële website:bluehost.com
Complexiteit:Boven gemiddeld
Gratis abonnement:
Premium abonnement:vanaf $ 2,95 / mnd
Gesticht:2003
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het nu

Bluehost – is een krachtige, volledig uitgeruste en vertrouwde hostingprovider met gratis ingebouwde software WordPress Content Management Systeem. Bovendien raadt WordPress Bluehost officieel aan als de beste hostingbedrijf om projecten mee op te slaan. En het is geen wonder dat Bluehost toegang geeft tot talloze opties en tools die bijdragen aan de functionaliteit van op WordPress gebaseerde websites.

Belangrijkste kenmerken

Bluehost wordt geleverd met de onderscheidende reeks functies die het mogelijk maken om op WordPress gebaseerde projecten veilig op te slaan. Het platform geeft toegang tot meerdere hoogtepunten, wat handig zal zijn voor elke website. Afgezien van betaalbare prijsplannen, mogelijkheid van 1-klik installatie, overvloed aan plug-ins en scripts, zijn er verschillende andere functies waardoor het systeem zich onderscheidt van de massa, namelijk:

 • Geavanceerde apps en add-ons voor verschillende soorten websites;
 • Verschillende opties voor website-ontwikkeling, met behulp van de Gutenberg Editor en visueel Elementor-plug-in;
 • Mogelijkheid tot integratie van plug-ins;
 • Rich Marketplace met apps, add-ons en scripts;
 • Uitgebreide e-commerce en zakelijke apps.

Voors en tegens

Als het gaat om het bouwen van websites met WordPress, krijgt een gebruiker meerdere voordelen. Allereerst is het mogelijk om een ​​geschikte projectbewerkingsoptie te kiezen met betrekking tot uw vaardigheden, behoeften en mate van bekwaamheid in webdesign. U kunt ofwel gebruikmaken van de geïntegreerde Gutenberg-editor, die onlangs door het systeem is geïntroduceerd en die lijkt op websitebouwers met hun eenvoudige en codevrije aanpak voor het bewerken van websites. De tweede optie impliceert het gebruik van de geïntegreerde visuele Elementor-editor – een gratis geïntegreerde webpagina-builder, die is ontworpen voor WordPress-projecten. De plug-in wordt geleverd met geïntegreerde functies voor slepen en neerzetten en een intuïtieve interface waarmee niet-techneuten webpagina’s van hoge kwaliteit kunnen maken en aanpassen.

Wat betreft de nadelen van het werken met het systeem, het kost wat tijd om eraan te wennen. Plug-in / widget-integratie impliceert ook enige nichebewustzijn, maar dit is geen groot probleem voor gebruikers bereid om het systeem onder de knie te krijgen en in de toekomst te gebruiken.

Kosten

Hoewel WordPress een volledig gratis website-builder is, is het nog steeds nodig om websites te hosten die ermee zijn gestart. Dit is waar Bluehost van pas komt. Het bedrijf maakt het mogelijk om te kiezen uit meerdere abonnementen. Deze omvatten:

 • Basisplan ($ 3,95 / maand) – onbeperkte bandbreedte, 50 GB schijfruimte, gratis SSL-verbinding, regelmatige WordPress-updates;
 • Plus-abonnement ($ 5,45 / maand) – onbeperkte bandbreedte en opslag, mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal websites te creëren, onbeperkte domeinen en e-mailaccounts, $ 200 voor speciale marketingaanbiedingen;
 • Keuze Plus ($ 5,45 / maand) – alle onbeperkte functies, antispam-expert, website-back-up, domeinprivacy.

Zoals hierboven vermeld, krijgen alle nieuw geregistreerde gebruikers een gratis bonusdomein voor het eerste jaar van systeemgebruik. Aan het einde van deze termijn kost het domein ongeveer $ 12- $ 14 per jaar.

Probeer Bluehost nu

uKit – Easy Website Builder om een ​​website voor kleine bedrijven te bouwen

Productnaam:uKit
Officiële website:ukit.com
Complexiteit:Super makkelijk
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 4 / mnd
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Russische Federatie
Probeer het gratis

uKit – is een makkelijke website builder start en beheer een website voor kleine bedrijven helemaal opnieuw. Dit is ook een van de meest betaalbare platforms die is gemaakt met het oog op de behoeften van nieuwkomers. uKit is zo eenvoudig en handig voor beginners dat het niet veel moeite en tijd kost om er hoogwaardige projecten mee te maken. Op welke zakelijke niche u zich ook richt en welke webdesignvaardigheden u ook heeft, u zult zeker in staat zijn om de volledige functieset te verkennen en te gebruiken in het voordeel.

Belangrijkste kenmerken

De websitebouwer onderscheidde zichzelf als een systeem met veel functies en een eenvoudig systeem om zakelijke projecten te starten. Het gebruiksgemak en het intuïtieve dashboard zijn voor iedereen begrijpelijk vanaf het allereerste moment dat u met het systeem werkt. Bovendien biedt het platform toegang tot professionele klantenondersteuning en handige tutorials die het proces van het maken van websites vereenvoudigen. Bekijk nu andere hoogtepunten van het systeem:

 • Lichte leercurve voor beginners;
 • Verzameling van gratis responsieve sjablonen;
 • Uitgebreide widgetkeuze;
 • Handige en intuïtieve editor voor slepen en neerzetten;
 • Kans op app-integratie door derden.

Voors en tegens

Er is toegang tot de rijke verzameling responsieve aanpasbare sjablonen die kunnen worden geschakeld in elke fase van het ontwerpproces van de website. Gebruikers kunnen ook meerdere widgets en applicaties van derden kiezen en integreren zonder code te hoeven bewerken. uKit staat ook bekend om zijn intuïtieve en eenvoudige dashboard, dat voor alle gebruikers begrijpelijk is. Klantenondersteuning verdient ook de aandacht omdat het helpt bij het versnellen van het proces van website-ontwikkeling.

Over de minpunten van de websitebouwer gesproken, het is logisch om het ontbreken van een gratis plan te vermelden, wat extra mogelijkheden zou kunnen bieden voor het verkennen van het systeem voor beginners. Als u van plan bent grote websites met veel functies of eCommerce-projecten met uKit te ontwerpen, is dit niet de beste keuze. Het werkt geweldig voor kleine en middelgrote projecten.

Kosten

uKit is een van de goedkoopste website-bouwers, waarvan de kosten niet in het gedrang komen met de geleverde kwaliteit en functies. Het biedt een gratis proefperiode van 14 dagen om de opties en vier betaalde abonnementen te testen. Dit zijn de volgende:

 • Minimaal ($ 5 / maand) – aangepaste domeinnaamverbinding, onbeperkte sms-meldingen, 24/7 ondersteuning, onbeperkt aantal pagina’s, bezoekers en schijfruimte, back-upoptie, gratis hosting, meer dan 200 professionele ontwerpen;
 • Basis ($ 10 / maand) – live chat-ondersteuning, geïntegreerde Google Analytics, afwezigheid van het systeemauteursrecht, krachtige tools voor het bijhouden van statistieken, toegang tot premium-sjablonen;
 • e-commerce ($ 12 / maand) – gratis proefperiode van 14 dagen, veelzijdige verzend- en betalingsopties, uitgebreide winkelwageninstellingen, valutakeuze, acceptatie van online betalingen (PayPal, Wallet One enz.);
 • “Pro” ($ 15 / maand) – aangepaste code-integratie, aangepaste kleurenschema-applicatie, geavanceerde eCommerce-functionaliteit.

Probeer uKit gratis

Een website bouwen zonder code: de ultieme gids

Om een ​​project zonder coderegel te starten, moet u een paar eenvoudige stappen ondernemen. Je hebt geen speciale vaardigheden of webdesignervaring nodig om ze effectief te voltooien, omdat ze speciaal zijn bedoeld voor gebruikers zonder kennis van coderen. Daar zijn ze:

1. Aanmeldprocedure

Zodra u een goede websitebouwer kiest, moet u zich uiteraard aanmelden voor de service die u heeft geselecteerd. Dit kan in de regel op twee manieren worden gedaan: door uw e-mail in te dienen en de bevestigingslink te activeren of door een van uw sociale netwerkaccounts te gebruiken (Facebook en Google zijn de meest voorkomende opties). Beide varianten zijn snel, eenvoudig en effectief.

2. Sjabloonselectie

Verwacht niet dat je vanaf het begin van het systeem naar het dashboard wordt geleid (hoewel sommige systemen dat doen). Het huidige aantal services biedt de mogelijkheid om een ​​sjabloon te selecteren dat het beste werkt voor de niche waarin u werkt, de tools die u wilt gebruiken en de functionaliteit die u wilt hebben. Sjablonen zijn veelzijdig en bij sommige systemen kunt u blanco doeken kiezen om absoluut een website te ontwerpen helemaal opnieuw.

3. Domeinnaam

De keuze van de domeinnaam maakt ook veel uit wanneer u doorgaat met de website-ontwikkeling. In de regel bieden website-bouwers standaard gratis subdomeinen aan, maar deze optie werkt alleen goed als u de systeemfuncties wilt testen. Niet meer. Als je echt langdurige plannen hebt, verken dan de geïntegreerde domein- en hostingopties de meeste websitebouwers bieden. Met andere woorden, het systeem biedt de mogelijkheid om een ​​van de domeinen te selecteren op basis van uw bedrijfsnaam. U kunt ook uw eigen verbinding maken.

4. Ontwerpontwikkeling

Zodra u de gewenste sjabloon selecteert en de domeinnaam heeft om een ​​website te publiceren wanneer deze gereed is, wordt het hoog tijd om aan de ontwerpaanpassing te werken. Over het algemeen hebben websitebouwers krachtige tools om uw project het vereiste ontwerp te geven. U kunt kiezen tussen verschillende varianten van lay-outs, achtergronden, pictogrammen, stijlen, lettertypen, keuken- en video-integratieopties en andere ontwerpelementen. Selecteer gewoon degene die vanuit uw oogpunt het beste zullen bijdragen aan het aanpassen van uw website.

5. Inhoud toevoegen

Het ontwerpen van uw website-indeling en de algemene aantrekkingskracht van uw project is een opmerkelijke fase van het webontwikkelingsproces, maar … dat is slechts een deel ervan. Inhoud is waar de meeste gebruikers naar op uw website zoeken en u moet uw best doen om alleen interessante informatie te zoeken, selecteren en uploaden die relevant is voor uw website (bedrijfs) specialisatie. Deze omvatten afbeeldingen, video’s, polls, artikelen en wat niet.

6. SEO-instellingen

De volgende stap die u moet ondergaan, is de opzetten van SEO-parameters voor uw website. Als u wilt dat uw project hogere posities krijgt in de zoekmachines, vul dan de metatags en andere SEO-instellingen in.

7. Publicatie van de website

De laatste stap van de ontwikkeling van uw website is de publicatie ervan. Voordat u dat doet, moet u echter alle elementen en inhoud van uw website grondig controleren. Zodra u zeker weet of uw website gereed is voor publicatie, doet u dat en bekijkt u het resultaat!

Bottom Line

Een website bouwen zonder codering is een uitdaging, maar daar is niets onmogelijk aan als je websitebouwers gebruikt. Deze systemen omvatten een breed scala aan functies, tools en opties. Ze maken het maken van websites een soepel, eenvoudig en plezierig proces.

Wix, uKit en Bluehost (WordPress) zijn die platforms, die geweldig werken voor de ontwikkeling van verschillende soorten websites op basis van uw speciale behoeften, intenties en budget. Hoewel Wix een professionele alles-in-één webbouwoplossing is, richt uKit zich vooral op de ontwikkeling van websites voor kleine bedrijven. Bluehost is op zijn beurt een mooie keuze als het gaat om het ontwerpen van projecten met WordPress en deze hosten op een veilig en betaalbaar platform.

Alle opties zijn de aandacht waard. Verken elke service voordat u de keuze maakt, die het beste werkt voor uw specifieke webbouwtaken.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map