Hoe een professionele Wix-expert in te huren

Hoe een professionele Wix-expert in te huren


Een nieuwe website bouwen zonder professionele ondersteuning was tien jaar geleden een behoorlijke uitdaging. Je hebt waarschijnlijk een team van programmeurs, grafische ontwerpers en webdesigners, testers en andere specialisten nodig om online te gaan met een solide project. Het ontwikkelingsproces nam weken en maanden in beslag en kostte een fortuin.

Wix website builder is ontworpen om dingen veel gemakkelijker te maken. Het oorspronkelijke idee was om nieuwkomers zonder codeervaardigheden te helpen hun eigen sites te maken zonder hulp tegen minimale kosten. Het platform is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de meest populair en de eenvoudigste tools voor slepen en neerzetten op betaalbare prijzen. Hoewel het gebruik van de software geen rocket science is, hebben sommige gebruikers mogelijk nog steeds een expert nodig om toekomstig projectsucces en promotiemogelijkheden te garanderen.

Deze keer zullen we bespreken hoe u een Wix-expert kiest wanneer u hem nodig heeft en hoeveel de services kunnen kosten.

Welk type Wix-expert heeft u nodig?

Het eerste dat u moet doen, is beseffen welk type expert u eigenlijk nodig heeft. Het hangt af van de toekomstige doelen of u vanaf nul een nieuwe site moet bouwen, wat extra grafische elementen moet creëren voor een reeds bestaande website, website SEO opzetten of pas een aantal pagina’s aan met toegang tot HTML / CSS.

Laten we alle Wix-experts onderverdelen in drie grote categorieën. Afhankelijk van uw doelstellingen kunnen er natuurlijk enkele uitzonderingen zijn. Je hebt tenminste een duidelijk beeld van wie je moet zoeken.

1. Grafische ontwerpers

Die experts zijn vooral gespecialiseerd in het maken van grafische elementen en afbeeldingen voor je website. Ze kunnen je helpen met een logo, reclamebanners, enz. Dat mag huur ze in voor het geval u aangepaste pictogrammen nodig heeft om enkele van uw services of functies te markeren. Grafische ontwerpers kunnen u helpen bij het maken van een website-favicon, enz.

Houd er rekening mee dat die experts zich nooit bezighouden met codering. Bovendien hebben ze niet genoeg programmeervaardigheden om de bestaande pagina’s aan te passen om voor u een nieuwe website te bouwen. Aan de andere kant, als u een groeiend online bedrijf of een digitale winkel runt, heeft u natuurlijk op een gegeven moment de diensten van grafische ontwerpers nodig. Ze kunnen een verbluffende en exclusieve pop-up of contactformulier voor u maken, een stijlvolle koptekst bedenken die aan de aangepaste dimensie voldoet, de algehele bruikbaarheid van de website verbeteren met een aantal trendy designelementen.

2. Codeerders en programmeurs

Die experts kunnen nuttig zijn wanneer u veel verder moet gaan dan aangepaste Wix-sjablonen of als u een exclusieve widget wilt ontwikkelen die niet in de Wix App Market. In dit geval heeft u experts nodig die weten hoe u moet werken binnen de Wix Corvid ontwikkelingsplatform dat een uitgebreide front-endomgeving lijkt te zijn.

Corvid biedt ontwikkelaars toegang tot verschillende broncoderingstools en editors om de UI-ontwerpelementen van de website te wijzigen en de codeflexibiliteit te behouden. Ontwikkelaars hebben toegang tot Corvid’s API om website-marketing en SEO-prestaties te verbeteren, dynamische pagina’s te bouwen, promotie-instrumenten te integreren, enz..

3. Webontwerpers

Die experts combineren de previews met twee competenties. Het zijn goede codeerders, kennen programmeertalen en hebben ontwerpmogelijkheden. Webdesigners hebben genoeg expertise om een ​​geheel nieuwe website-indeling voor u te maken, evenals enkele elementen zoals een boekingsformulier of een website rekenmachine. Ze weten hoe ze moeten coderen, hoewel Wix die vaardigheden in de meeste gevallen niet vereist.

Website-ontwerpers vragen meestal meer in vergelijking met grafisch ontwerpers en ontwikkelaars. Aan de andere kant, als u ze inhuurt, krijgt u een alles-in-één oplossing wanneer u professionele hulp nodig heeft. Tegelijkertijd moeten klanten 100% zeker zijn, een kandidaat zal de taak uitvoeren. Met andere woorden, u moet weten waar u moet zoeken naar de meest professionele en ervaren experts en hoe u hun expertiseniveau kunt controleren.

Hubs om Wix-experts te zoeken

Het wereldwijde web staat vol met freelance marktplaatsen en hubs om een ​​Wix-specialist te zoeken. Het zal lang duren om ze allemaal te controleren, terwijl uw project vraagt ​​om een ​​snelle implementatie. Hier vindt u enkele van de beste plaatsen om een ​​Wix-expert te zoeken. Ze kunnen verschillen in prijzen, hoewel u misschien nog steeds degene vindt die aan uw budget voldoet.

Wix Arena

Als u het Wix-platform hebt gekozen om een ​​website te bouwen en professionele hulp nodig heeft, Wix Arena moet de eerste plaats zijn om een ​​specialist te zoeken. Het introduceert een enorme pool van webdesigners en ontwikkelaars gespecialiseerd in Wix website builder. Ze zijn experts gebleken in het gebruik van de tool en kunnen elke taak voor u aan, van het bouwen van nieuwe sites van elk type tot het ontwerpen van aangepaste sjablonen, het instellen van functies, integratie, enz..

Wix Arena-experts

Specialisten: de markt heeft meer dan 100 toegewijde webdesign experts van over de hele wereld. Ze kunnen u helpen met webdesign, contentproductie, SEO en marketing, domein- en website-instellingen, een nieuwe site bouwen of de bestaande wijzigen.

Hoe het werkt: alles wat je nodig hebt is om in te loggen op je Wix-account en naar Wix Arena te gaan. Vervolgens moet u uw doelen en type services aangeven dat u nodig heeft. In de volgende fase kunt u kiezen uit lokale of wereldwijde experts. Als je klaar bent, krijg je toegang tot de lijst van Wix-experts, samen met hun portfolio’s en tarieven. Houd er rekening mee dat Wix het prijsbeleid niet reguleert. Elke specialist stelt zijn of haar eigen tarieven vast.

Servicekosten: de marktplaats heeft een eenvoudige functie waarmee gebruikers een budget kunnen kiezen dat ze nodig hebben. De kosten beginnen bij $ 500 en kunnen oplopen tot meer dan $ 3000, afhankelijk van het type service dat u nodig heeft.

Freelance platforms

Hoewel niet iedereen het zich kan veroorloven om voor Wix Arena-specialisten te kiezen, gezien het prijskaartje, kunnen freelance marktplaatsen en forums een meer kosteneffectieve oplossing zijn. U kunt websites zoals bezoeken Upwork en zoek daar Wix-experts. Het belangrijkste verschil is dat niemand ooit het niveau van expertise zal garanderen.

Upwork Wix-experts

Specialisten: platforms zoals Upwork introduceren experts op verschillende gebieden. Hier vindt u een webdesigner of grafisch ontwerpers, programmeurs, testers, programmeurs, enz.

Hoe het werkt: Het systeem heeft een eenvoudig navigatiesysteem om specialisten op categorieën, tarieven of andere parameters te sorteren. Naast enkele portfolio-links vindt u een korte introductie over elke kandidaat. U kunt door een profiel bladeren en beslissen of een kandidaat u goed uitkomt. Als dit het geval is, klikt u gewoon op de knop ‘Contact’ en neemt u contact op om de details te bespreken.

Servicekosten: de prijs is afhankelijk van het expertiseniveau. Hoewel minder ervaren freelancers $ 20 tot $ 45 per uur in rekening kunnen brengen, kosten toegewijde goeroes meestal tussen $ 80 en $ 150 per uur. Bovendien moet u er rekening mee houden dat sommige freelance marktplaatsen kosten in rekening brengen voor hun diensten.

Full-Cycle Web Development Agencies

De laatste en waarschijnlijk de eenvoudigste manier is om online te gaan en te zoeken naar een gespecialiseerd ontwikkelingsbedrijf van Wix. U komt tal van websites en ontwikkelingsbedrijven tegen. Ze beloven allemaal geweldige services, hoewel de prijs misschien iets te hoog is. Het grote voordeel is dat gerenommeerde bedrijven Agile Methods aanbieden, wat betekent dat u altijd op de hoogte bent van wat er is gedaan, van prototyping tot A \ B testen en implementatie. Je volgt met andere woorden het hele bouwproces samen met ontwikkelaars met de kans om veranderingen en aanpassingen aan te brengen.

Specialisten: een full-cycle bureau betekent een pool van experts, gaande van ontwerpers en programmeurs tot programmeurs, marketeers, testers, persoonlijke managers, enz. Het zal werken voor gecompliceerde projecten wanneer u een enorme website nodig heeft voor een groeiend bedrijf met tal van voordelen en functies implementeren.

Servicekosten: het inhuren van professionele ontwikkelaars is een uitdaging voor de portemonnee. In de regel bieden ze pakketdiensten aan die ergens tussen de $ 2000 en $ 5000 kosten, afhankelijk van de complexiteit van het project. Goed nieuws is dat de prijs meestal debugging, onderhoud en ondersteuning omvat na de implementatie.

Tips om het expertiseniveau te controleren

Wix is ​​een van de krachtigste en toch makkelijk te gebruiken website bouwers. Mogelijk hebt u echter op een bepaald moment in de levensduur en evolutie van uw website professionele hulp nodig. Hoewel het platform voornamelijk is ontworpen voor beginners en beginners, kunnen ze het moeilijk vinden om het expertiseniveau van een bepaalde kandidaat te definiëren. U moet verschillende vitale aspecten in overweging nemen, van reële waarde tot portfolio, ervaring, creativiteit, enz.

1. Exclusiviteit en creativiteit

Alleen kiezen voor een webdesigner vanwege jarenlange ervaring is nauwelijks een goed idee. Je moet 100% zeker zijn, hij of zij kan een esthetische en innovatieve benadering van alledaagse taken vaststellen. Een expert moet een natuurlijk geschenk hebben als het gaat om het samenvoegen van vormen, kleuren en codes. Het portfolio zegt niet altijd waar over de kandidaat. Voel je vrij om het volgende te leren:

 • Jarenlange ervaring.
 • Onderwijs en universiteit.
 • Eerdere projecten van agentschappen.
 • Bronnen van inspiratie.
 • Benaderingen bij het voltooien van een taak.
 • Ervaring in het werken met Wix.

2. Digitale competentie

De tijden van Photoshop zijn bijna voorbij, terwijl er nieuwe trendy en geavanceerde software op het web verschijnt. Hoe meer tools een webdesigner kan gebruiken, hoe beter voor uw website. Softwarevaardigheid kan de sleutelfactor zijn. Stel gerust vragen over:

 • Programma’s en software gebruikt door de kandidaat.
 • Het aantal succesvol voltooide Wix-projecten.

3. Productiviteitsniveau

Elke gebruiker zoekt een persoon die in staat is om deadlines te halen en een behoorlijke mate van betrouwbaarheid te bieden. Efficiëntie is het probleem waar we allemaal naar op zoek zijn. Een perfecte Wix-expert moet in staat zijn om:

 • Behandel meerdere projecten tegelijk.
 • Houd de tijd bij en haal deadlines.
 • Zorg voor voldoende middelen voor klanten om contact te houden.

In sommige gevallen kunt u ook onderhandelen over de voorwaarden van marketing en wetgeving om schendingen van het auteursrecht te voorkomen als uw website werkelijk uniek en verbluffend is.

Het komt neer op

Wix-experts kunnen u helpen bij het bouwen van een nieuwe site helemaal opnieuw Naast het bijwerken van reeds bestaande pagina’s, het maken van nieuwe elementen, enz. U moet 100% zeker zijn dat u die hulp ook echt nodig heeft. Zo ja, dan zijn er verschillende eenvoudige manieren om een ​​goede professional binnen uw budget te vinden.

Een pad om een ​​Wix-expert te vinden kan ontmoedigend zijn, tenzij je een aantal bewezen bronnen zoals Wix Arena gebruikt. Het resultaat van het werk van een expert hangt volledig af van hun kwalificatie. Kiezen voor freelance hubs is wellicht een goedkopere oplossing. Aan de andere kant zal niemand voldoende deskundigheid garanderen. Het inhuren van full-cycle webontwikkelingsbureaus is goed voor mensen met een onbeperkt budget. In dit geval moet u echter bereid zijn te betalen voor elke extra update of wijziging. Bovendien kunnen zelfs kleine veranderingen veel tijd in beslag nemen.

Wix Arena ziet eruit als een betere optie onder alle beschikbare varianten, omdat alle specialisten ervaren zijn in het werken met het platform en in staat zijn om verschillende taken uit te voeren, van het maken van klassieke websites tot geavanceerde maatwerkoplossingen.

Huur nu een Wix Expert in

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map