Hoe maak je een mobiele versie van je website?

U weet waarschijnlijk dat mobiele apparaten vandaag de dag opblazen, tenzij u zich de afgelopen tien jaar onder de rots verstopte. Het betekent dat website-eigenaren worden gedwongen de ervaring van hun gebruikers te verbeteren wanneer ze zich via een smartphone of tablet aanmelden bij een site. Dergelijke apparaten hebben kleinere schermformaten. Het betekent dat het weergeven van dezelfde websitelay-out als op het bureaublad van gebruikers op zijn minst inefficiënt lijkt.


Moderne websitebouwers tonen hun herkenning van de huidige mobiele trends met kant-en-klare mobielvriendelijke sjablonen. Ze bieden een betere online surfervaring aan bezoekers die de voorkeur geven aan tablets en smartphones boven hun pc.

Het idee is om alle website-inhoud automatisch te herschikken door deze te comprimeren tot een informatieve streep die gemakkelijk naar beneden kan worden gescrolld. Up-to-date software voor het bouwen van websites lijkt een geweldige ruimtebesparing te zijn, waardoor het voor een gebruiker gemakkelijker wordt om door pagina’s te bladeren met slechts een paar aanraking.

Dit onderzoek is echter bedoeld voor degenen die al websitebouwers hebben en graag hun mobiele versie willen bouwen.

We zijn gewend geraakt aan het maken van websites met websitebouwers helemaal opnieuw door een platform te selecteren op basis van een bepaalde taak, budget, vaardigheden en de tools te gebruiken die het biedt om een ​​site te lanceren. Dit is vanuit ons standpunt een normale aanpak.

Er zijn ook andere benaderingen waar u rekening mee moet houden. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een mobiele versie van een kant-en-klare website ontwerpen DudaMobile.

Het internet is rijk aan meerdere coole websites die in die tijd werden gelanceerd, toen niemand zelfs maar van responsive design hoorde – net als van smartphones of tablets. Er zijn ook veel nieuwe projecten die succesvol zijn geworden, maar het is nog niet gelukt om een ​​mobiele versie te krijgen.

Waarschijnlijk hebben webontwikkelaars besloten zich niet druk te maken over deze nuance alleen omdat ze niet in het succes van deze onderneming geloofden. Ten slotte zou een gebrek aan budget de reden kunnen zijn voor het ontbreken van een mobiele versie van de website en het was vrij moeilijk om tijd te vinden om die later te krijgen.

Hoe u de mobiele versie van uw website kunt zien?

De meeste websitebouwers maken het gemakkelijk om te zien hoe de inhoud eruit zal zien op mobiele apparaten. De functie is beschikbaar in het stadium van het bouwen en bewerken van websites – het ziet er vaak uit als een pictogram van een smartphone. Het betekent dat u de website kunt aanpassen voordat deze wordt gepubliceerd. Wat meer geavanceerde software zoals Wix levert een selectie van automatisch voor mobiel geoptimaliseerde sjablonen. Het betekent dat u geen acties gaat uitvoeren om uw inhoud zelf te optimaliseren. Het platform doet alles voor je.

Bovendien profiteert u van een intuïtieve bediening Wix Mobile Editor interface voor het geval u wijzigingen moet aanbrengen in de mobiele versie van de website. Met het instrument kunt u kleuren, stijlen en achtergrond wijzigen: het verwijdert niet alleen de navigatie menubalk en comprimeert inhoud. De mobiele editor is een volledig hulpmiddel om uw website aan te passen en te optimaliseren, waardoor deze 100% mobielvriendelijk is.

Wix Mobile Editor

Maak een mobiele versie van een website met Duda

DudaMobile is een gespecialiseerde mobiele website builder die effectief kan worden gebruikt om een ​​correcte en goed ontworpen afzonderlijke mobiele versie voor uw website te maken voor elk type website. In feite is het een converter van website naar mobiel.

Het bouwen van een mobiele website in DudaMobile is een uitdagende aanpak, maar het loont de moeite als je met serieuze projecten werkt: je besteedt meer aandacht aan details, onderscheidingen voor meer gemak van de mobiele versie in vergelijking met de desktopvariant, extra functionele blokken of, integendeel, je besluit gewoon om alle extra elementen te verwijderen.

Lees meer over DudaMoblie in mijn .

Om met het platform te kunnen werken, moet u het adres van een website invoeren die een mobiele versie vereist. Het systeem zal een tijdje nadenken en dan zal het je omleiden naar de website-editor. Het voorbeeldvenster in de indeling voor mobiele apparaten verschijnt aan de rechterkant. De optiecategorieën die nodig zijn om het ontwerp van de website te transformeren, worden aan de linkerkant weergegeven, terwijl de keuze van de beschikbare opties en kleine instellingen midden op de pagina toegankelijk is.

Duda Mobile Editor
DudaMobile Website Editor

Wanneer je de website-editor voor het eerst ziet, begrijp je alles tegelijk. De zijbalk heeft dus 3 soorten instellingen die de stappen impliceren die u moet doorlopen om een ​​mobiele websiteversie te krijgen:

 1. “Ontwerp” is een sectie die de opties biedt voor het opzetten van een websiteontwerp, weergegeven in een lijst:
  • Indeling, waar u de websitestructuur kunt selecteren om de materialen te presenteren. Er zijn hier 5 varianten beschikbaar. Het is ook mogelijk om de stijl voor een menublok in te stellen.
  • Stijl, die een keuze biedt uit een kleurenschema van de belangrijkste elementen, achtergrondafbeelding en lettertypeschema’s voor de knoppen, titels en links / tekst;
  • Koptekst, die een keuze biedt uit een kopteksttype (tekst of afbeelding), de grootte van deze sectie, uitlijning, achtergrond en mogelijkheid om de vaste koptekst te verplaatsen tijdens het scrollen op de webpagina.
 2. “Pagina’s” is een sectie waar u elke statische websitepagina kunt bewerken. Hier kunt u SEO instellen, een individuele sjabloon kiezen, openingsvoorwaarden instellen, linken, uw eigen code toevoegen en meer.
  Wat interessant is, u kunt widgets (verschillende inhouds- en functionaliteitselementen) aan een webpagina toevoegen. Ze zijn allemaal onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk zakelijk, design, sociaal. Er zijn hier 40 widgets. Sommigen van hen bevatten callback-optie, restaurantmenu, galerij, 2 kolommen, kaart, coupon, lijst, tabbladen, HTML-code, knop, abstract (tekst), “like” en “share” blokken, RSS.
 3. “Voorbeeld en publicatie” is een sectie waar de links naar het kant-en-klare resultaat en vergelijking met de initiële versie staan. Hier vindt u ook een aanbieding voor een planbetaling om de mobiele versie van uw website te publiceren.

Duda Mobile Preview
Klaar mobiele website

Welke voordelen kunt u gebruiken bij het gebruik van deze service? Laten we dat nu ontdekken. Je hebt een website zonder mobiele versie. U start DudaMobile, voert een link in en het systeem begint met het scannen van uw websitestructuur en zijn materialen. Dit wordt verder geconverteerd en aangepast om mobiele resoluties op codeniveau te passen. U krijgt uw websitepagina’s met alle inhoud, maar nu passen ze perfect op de schermen van mobiele apparaten.

Zodra u klaar bent met de eerste stap, kunt u het ontwerp en de functionaliteit van uw website verbeteren door ontwerpbewerkingsopties en een uitgebreide set widgets te gebruiken. Ze kunnen in elk deel van een webpagina worden geïntegreerd. Het proces van het bouwen van een mobiele sjabloon in DudaMobile impliceert dus het gebruik van klassieke tools van een WYSIWYG-websitebouwer, waardoor gebruikers de functionaliteit van de website kunnen uitbreiden. Elke widget wordt geleverd met instellingen die passen bij de context van de opdracht: bijvoorbeeld ontwerp, achtergrond, links, veldnamen, spaties, code-invoeging enz. Over het algemeen is de aanpassing van de ingebouwde elementen op een behoorlijk niveau.

Ten slotte krijgen we een converter van mobiele websites gecombineerd met de functionaliteit van een website builder. Het beschikt over een eenvoudige interface, voldoende opties en een mooi resultaat.

Hoeveel kost een mobiele versie van een website?

Laten we nu naar het belangrijkste onderdeel gaan. Voor zover we het niet hebben over het helemaal opnieuw maken van een website en over het optimaliseren van een kant-en-klare website voor een mobiel apparaat, zouden de kosten laag moeten zijn. Maar dat klopt niet helemaal.

De kosten voor het mobielvriendelijk maken van een website kunnen worden vergeleken met die van een kant-en-klare website die is gemaakt met een middelgrote websitebouwer. Wix en uKit, Trouwens, laat een website bouwen voor een meer betaalbare prijs en deze website zal vanaf het begin mobielvriendelijk zijn. Wat heeft het dan voor zin om DudaMobile te gebruiken?

Voor $ 159 krijg je voor altijd een mobiele website zonder de DudaMobile-services te verlengen. U kunt ofwel een eenmalige jaarlijkse betaling doen ($ 60) of kies ervoor om maandelijkse betalingen te doen ($ 6) ook.

Wat houdt deze kosten in?? Hierdoor kunt u al uw winstgevende oude websites aanpassen aan een moderne marktomgeving. Mobiel verkeer is een verleidelijk perspectief, dat het verkeer op de desktopversie al overweldigd heeft. Een eenvoudige aanpak en duidelijke winst door het gebruik van DudaMobile is de investering waard.

Bottom Line

DudaMobile is een handige dienst, die veel aandacht besteedt aan de mobielheid van websites die ermee zijn gemaakt. De functionaliteit die nodig is om een ​​gewone website om te zetten in een mobiele, wordt hier apart in rekening gebracht. Met zijn hulp kunt u elke website mobielvriendelijk maken. Dit betekent dat de volledige versie van uw website ongewijzigd blijft, maar gebruikers zullen de variant zien die is geoptimaliseerd voor hun mobiele apparaten. Zo werkt het systeem.

De kosten van het gebruik van de service lijken misschien wat duur, maar dat is niet zo. Het punt is dat websites die nog geen responsief ontwerp of een aparte mobiele versie hebben, waarschijnlijk behoorlijk oud zijn. Bijgevolg hebben ze mogelijk behoorlijk veel verkeer met een loyaal publiek dat het niet handig vindt om de website-opties vanaf hun mobiele apparaten te gebruiken. Het is waarschijnlijk onmogelijk om een ​​webdesigner te vinden die al aan de ontwikkeling van deze website heeft gewerkt. Een andere reden is dat u nog niet heeft besloten om geld te investeren of te leren hoe u uw website zelf mobielvriendelijk kunt maken.

DudaMobile is in dit geval een mooie oplossing. Er is hier geen codering. Alles is eenvoudig en ziet er uiteindelijk netjes uit. Dit is een gemakkelijke manier om de stabiliteit van uw mobiele verkeer voor $ 60 / jaar of voor $ 159 voor altijd te vergroten.

Je hebt waarschijnlijk ironisch genoeg gedacht dat het woord ‘voor altijd’ zal eindigen op het moment dat het platform verdwijnt. Ja dat klopt. Het systeem is echter in 2009 opgericht en veel gerenommeerde klanten maken gebruik van haar diensten en slagen hierin. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over deze nuance.

Het is mogelijk om de DudaMobile-converter te vergelijken met de concurrenten, maar er zijn er niet veel in de niche. Daarom raden we iedereen aan om de service te gebruiken, die klanten blijft verliezen met een desktopwebsiteversie. Probeer het eens, de editor is gratis. U zult de kwaliteit van de service zien om te beslissen of deze de investering waard is.

Converteer uw website naar mobiel

 Het is gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map