Hoe maak je een website-bouwplatform zoals Wix

Hoe maak je een website-bouwplatform zoals Wix


heeft naam gemaakt vanwege het gebruiksgemak en de functies. Sommige gebruikers verlangen echter nog steeds naar meer opties voor het maken van online projecten voor klanten. Ze willen niet afhankelijk zijn van de eerste ontwikkelaar, die er 100% natuurlijk uitziet.

Het hebben van uw eigen exclusieve websitebouwer zoals Wix lijkt meer potentieel te hebben, vooral als u sites voor klanten maakt.

Dat gezegd hebbende, er zijn twee belangrijke manieren om het probleem op te lossen:

 • De eerste is om zelf de benodigde software te ontwikkelen.
 • De tweede manier om hiervan te profiteren flexibele White Label-oplossingen geleverd door enkele grote namen uit de webindustrie.

Hoewel het eerste pad diepgaande kennis van coderen en programmeren vereist, lijkt het tweede een eenvoudigere en snellere manier, speciaal voor niet-technici.

White Labeling of eigen ontwikkeling

Om een ​​nieuw platform helemaal opnieuw te starten, is een reeks activa vereist. Afgezien van technische kennis en vaardigheden, moet je je ook voorbereiden met alle benodigde apparatuur, software, training van het personeel als je in een team werkt en andere onvermijdelijke hoofdpijn tijdens het ontwikkelingsproces.

Uitbesteding kan natuurlijk een uitweg zijn. Het inhuren van professionele ontwikkelaars zal enorme kosten met zich meebrengen en lang aanpassingsproces. Het kan weken of maanden duren om een ​​kant-en-klaar website-bouwplatform te bedenken waarvoor toekomstige updates, modificaties, onderhoud en ondersteuning nog steeds nodig zijn.

In een dergelijke situatie komt White Labeling als een eenvoudigere, snellere en effectievere methode. Het belangrijkste voordeel hier is dat u het wiel niet echt opnieuw hoeft uit te vinden. White Label-platforms bieden een kant-en-klare website-bouwoplossing voor volledige cyclus met reeds geïntegreerde middelen, technologieën, enz. Om de zaken voor u te verduidelijken, gaan we kijken wat White Label eigenlijk is.

Beschrijven van de term White Label

Stel dat iemand al een dienst of product heeft geproduceerd die u misschien wilt promoten. Het idee van White Labeling is om andere mensen hun eigen merknaam op dat product of die dienst te laten zetten en deze tegen een vaste vergoeding te gebruiken.

Met betrekking tot websitebouwers mag u een websitebouwer met uw eigen logo en merknaam gebruiken voor commerciële en andere doeleinden zonder dat u de software zelf hoeft te ontwikkelen. Als gevolg hiervan bespaart u geld en krijgt u alle benodigde middelen in het pakket.

White Label-voordelen om naar te zoeken

Sommigen denken misschien dat het gebruik van technologieën van derden nauwelijks het beste idee is bij het promoten van hun eigen merk. Nou, dat hangt af van verschillende factoren. Witte labels zijn over het algemeen voordeliger. Bovendien zullen gebruikers enkele van de volgende voordelen waarderen:

 • Deskundig werk. Gebruikers krijgen volledige toegang tot deskundige oplossingen en technologieën zonder hun eigen oplossingen te hoeven ontwikkelen. Populaire websitebouwers met White Label-aanbiedingen hebben hun efficiëntie bewezen bij het maken van nieuwe projecten vanaf nul met een rijke functieset en extra voordelen. Ben je in staat om iets beters te maken dan dat?
 • Verfijnd en getest platform. Populaire websitebouwers zijn getest door miljoenen gebruikers wereldwijd. Het betekent dat er geen afstemmingsproces nodig is. U hoeft bestaande functies niet te wijzigen, omdat deze al voldoen aan de eisen van gebruikers.
 • Rendabele oplossing. Met witte labels kunt u geld besparen, omdat u geen aangepast ontwikkelteam hoeft in te huren. De optie is beschikbaar tegen een nominaal tarief. Het gebruik ervan is hetzelfde als het hebben van een eigen interne ontwikkelaar.
 • Merkpromotie. Een nieuw project helemaal opnieuw starten is een uitdagende taak, omdat u het op de markt moet brengen en promoten. Succes kan nauwelijks worden gegarandeerd. White Labeling biedt gerenommeerde platforms die het gemakkelijker maken om de herkenning te vergroten.

Hierdoor krijg je een ultieme druk-op-oplossing in plaats van zelf uit te besteden of de code voor nieuwe software te schrijven. Bovendien kunt u de website-bouwwijze kiezen die u leuk vindt, rekening houdend met verschillende opties. Laten we eens kijken naar de beste op de markt.

White Label van IM Creator

IM Creator White Label-oplossing

IM Creator – is flexibel genoeg software om verschillende soorten websites te creëren, waaronder blogs, portfolio’s, digitale winkels, kleine bedrijfssites, enz. Het heeft unieke White Labeling-functies voor individuen en bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun merken te promoten en te laten groeien.

Het belangrijkste voordeel hier is dat IM Creator praktisch dezelfde interface en functionaliteit heeft als Wix. Door de white labeling-oplossing te gebruiken, kunt u zelf vergelijkbare software bedenken. Het aanbod is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van verschillende gebruikerscategorieën:

 • Freelancers en individuen zonder technische vaardigheden. Een eenvoudige installatie vereist 3 voltooiing van 3 eenvoudige fasen. Een installatiewizard voltooit het proces voor u. Een geweldige keuze om mee te beginnen.
 • Web- en ontwerpstudio’s kan profiteren van extra functies die volledige CSS-toegang omvatten om zelf unieke blokken of zogenaamde strepen te maken. De aanbieding wordt geleverd met een aangepast cPanel voor gebruikers en verwijderde IM Creator-advertenties.
 • Domeinregistreerders en hostingproviders kan profiteren van het White Label-aanbod met geïntegreerde Google Cloud-server, toegang tot de API van de website builder en andere geweldige functies.

Kosten voor IM Creator White Label: de prijs begint bij $ 350 per jaar voor een eenvoudig pakket voor individuele serviceproviders en kan oplopen tot $ 25.000 per jaar voor domein- en hostingplatforms.

Probeer IM Creator White Label

Ucraft White Label

Ucraft White Label-oplossing

Ucraft – is een software die zijn zelfgemaakte White Label aanbiedt met een heleboel tools om een ​​hoogwaardige klantenservice te garanderen. Net als Wix heeft Ucraft afzonderlijke plannen voor verschillende soorten websites, waaronder eCommerce. Bovendien hebben beide platforms een slepen-en-neerzetten-editor voor het snel aanpassen van pagina’s, productbeheer en het bewerken van inhoud.

Of u nu ondernemer bent of een webdesignbureau vertegenwoordigt, u vindt mogelijk pakketten die aan uw behoeften voldoen. Met de beschikbare White Label-modellen kunt u Wix-lie-sites maken, zoals ze omvatten:

 • SaaS White Labeling. Het is hetzelfde als uw persoonlijke websitebouwer hebben. De oplossing is wellicht goed voor taken met een klein of gemiddeld complexiteitsniveau. U krijgt de kans om blogs, portfolio’s of kleine online winkels voor uw klanten te bouwen met behulp van geïntegreerde functies. Het goede nieuws hier is dat u de toegang beheert en deze aan klanten kunt verstrekken door hen zelf projecten te laten aanpassen.
 • Aangepaste witte labels. Het model creëert een complexer ecosysteem dat geschikt is voor grotere serviceproviders, zoals ontwikkelteams of bedrijven die het meeste willen halen uit partner- en wederverkoopprojecten.

Ucraft White Label-kosten: de prijs begint bij $ 799 per maand voor een SaaS-model, terwijl geavanceerde Custom White Labeling vanaf $ 1899 per maand gaat.

Probeer Ucraft White Label

Bladwijzerbureau

Bladwijzerbureau

Bookmark – is een geavanceerd platform voor het bouwen van websites dat verschillende mogelijkheden biedt voor White Labeling en partnerschap. De oplossing is vooral geschikt voor klanten die graag hun eigen webdesignstudio’s willen lanceren.

Bookmark en Wix gebruiken vergelijkbaar AI-technologieën. Net als Wix biedt Bookmark een volledig geautomatiseerd proces dat wordt gegarandeerd door kunstmatige intelligentie en machine learning om binnen enkele minuten sites te maken. De white labeling-oplossing wordt geleverd met functies waarmee het platform uw facturering kan verwerken. Zonder speciale vaardigheden kunt u dankzij geïmplementeerde AI-technologieën binnen enkele minuten up-to-date en mobielvriendelijke sites maken.

Kosten bladwijzerbureau: gebruikers kunnen kiezen voor verschillende betalingsmodellen. De eerste wordt geleverd met een levenslange commissie van 60% op elke verkoop die u doet. Om te beginnen, moet u $ 99,95 betalen met de jaarlijkse verlenging. De tweede manier is om te kiezen uit 2 van de beschikbare plannen. Ze bevatten een Professional- en Businessplan met een vast tarief per klant.

Probeer Bookmark Agency

Conclusie

Zoals je ziet, heeft het maken van een websitebouwer zoals Wix niets gemeen met moeilijk coderen of programmeren. Het enige dat u nodig heeft, is het dienstenaanbod dat u wilt aanbieden te definiëren en een bijpassende software te kiezen met een geschikte White Label.

Kiezen voor kant-en-klare platforms is goedkoper en sneller. U krijgt een volledige set middelen, technologieën, software en ondersteuning om verschillende problemen op te lossen in plaats van alleen te blijven met eindeloze stukjes code en zonder het meest flauwe idee waarmee u moet beginnen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map