Hoe maak je een website zonder iets te betalen?

Hoe maak je een website zonder iets te betalen?


Als je ooit hebt nagedacht over de mogelijkheid om een ​​website te maken zonder iets te betalen, dan heb je waarschijnlijk gedacht dat het bijna onmogelijk is. Er zijn zoveel webdesignbedrijven die dure webbuildingservices aanbieden dat een mogelijkheid om gratis een website te bouwen een soort grap lijkt.

Gelukkig is dit geen grap, maar de realiteit van tegenwoordig en het gebruik van websitebouwers is het beste bewijs hiervan.

Moet u betalen om een ​​website te maken?

Is het echt mogelijk om gratis een website te maken? Eigenlijk wel, maar de uiteindelijke beslissing hangt af van uw intenties, projectimplicaties en verwachtingen.

Gratis websites worden over het algemeen ontwikkeld voor verschillende doeleinden:

 • Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in een bepaalde websitebouwer, maar niet zeker bent over de functionaliteit of voordelen van webontwikkeling, kunt u deze gratis proberen. Dit geeft u inzicht in de vraag of de service in de toekomst de investering voor uw serieuze projecten waard is.

 • Evenzo kunt u een gratis sitebouwer gebruiken om een ​​schets van uw website te maken om te zien hoe de volledige versie er online uit zal zien. De meeste platforms voor webbouw bieden deze services gratis aan om het vertrouwen van gebruikers op te bouwen en klanten aan te moedigen ermee te blijven werken, waarbij ze upgraden voor betaalde abonnementen om meer voordelen te krijgen.

Een andere manier om een ​​gratis website te krijgen, is door een websitebouwer te gebruiken met een gratis abonnement. Open-source CMS ook deze mogelijkheid bieden met verdere website-publicatie over hosting. Sommige hostingproviders bieden gratis schijfopslagruimte en de mogelijkheid om WordPress te installeren, maar passen naast deze voordelen ook strenge websitebeperkingen toe. Houd er rekening mee dat u in de meeste gevallen een domein op het derde niveau moet kiezen dat wordt aangeboden door de hosting van uw keuze. Als u echter van plan bent een promowebsite voor uw bedrijf of een online winkel te maken, voldoet de gratis optie helemaal niet aan uw behoeften.

Wanneer u op zoek bent naar een tool voor webbouw met een goede prijs / kwaliteitverhouding, is het logisch om te overwegen om websitebouwers te gebruiken. Deze services maken het mogelijk om verschillende soorten websites te creëren om aan verschillende behoeften, kenmerken en budgetten te voldoen zonder dat codeervaardigheden vereist zijn. Velen van hen staan ​​echter het bouwen van websites toe zonder enige vergoeding. Tegelijkertijd bieden ze verbeterde opties die het ontwerp en de prestaties van uw project verbeteren en tegen redelijke kosten beschikbaar zijn.

Met een uitgebreide keuze aan websitebouwers en CMS is het niet eenvoudig om de beste service in de niche te selecteren. We hebben er dus drie uitgekozen, die de leiders zijn op het gebied van gebruiksgemak en aangeboden opties.

WordPress – Gratis CMS met geavanceerde functies

WordPress website builder

WordPress – is een gratis open-source CMS dat een van de populairste platforms is om professionele websites van hoge kwaliteit te maken. Het systeem is rijk aan opties, hulpmiddelen en functies voor webontwerp die nodig zijn om functionele en goed gestructureerde websites van verschillende complexiteitsniveaus te bouwen. Kennis van codeervaardigheden en basisprincipes van webdesign is wenselijk om het meeste uit de service te halen. Het is echter mogelijk om zonder deep web building-expertise te gaan om met het systeem visueel aantrekkelijke websites te maken.

Gratis WordPress-functies

 • Rich Template Selection. Er zijn honderden sjablonen van toepassing op meerdere niches, die kunnen worden aangepast met behulp van verschillende tools. Sommige sjablonen zijn standaard in het systeem geïntegreerd, terwijl andere zijn ontwikkeld door externe ontwerpers. Zorg er bij het kiezen van de laatste variant voor dat u de reputatie van een expert waarmee u te maken krijgt, controleert.
 • Plug-ins. Het systeem impliceert het gebruik van plug-ins, waarvan de integratie met name de websiteprestaties zal verbeteren. Plug-ins zijn ook beschikbaar op internet en kunnen gratis of tegen een toeslag worden gedownload en geïnstalleerd.
 • Krachtige bloggengine. WordPress is in eerste instantie gebouwd om blogs te maken en daarom biedt de bloggengine meerdere tools en opties waarmee u deze taak gemakkelijk kunt voltooien.
 • Website Code bewerkingsoptie. Als u de basisprincipes van programmeren goed beheerst, kunt u de kennis gebruiken om websitecode te bewerken en een uniek websiteontwerp te maken.
 • Gratis Hosting Selectie. Het systeem biedt geen geïntegreerde hosting, maar u kunt wel elke gewenste host selecteren op basis van de specifieke behoeften en vereisten.
 • Uitgebreide gemeenschap. Gebruikers van over de hele wereld helpen u bij het oplossen van bijna elk website-gerelateerd probleem.

WordPress is in eerste instantie een gratis CMS, maar om een ​​volwaardige website te maken met het domein op het 2e niveau eraan verbonden, moet u het platform met hosting gebruiken, dat aan alle website-behoeften voldoet. De nummer één officiële webhost die wordt aanbevolen door WordPress is Bluehost, die de afgelopen jaren een van de marktleiders is geworden. Het platform zorgt voor snel laden van pagina’s, sterke uptime-tarieven, geavanceerde beveiligingstools om aanvallen van hackers te voorkomen, integratie met andere services en een betaalbaar prijsbeleid. Het basisabonnement kost slechts $ 2,95 / maand en biedt u een domeinnaam als bonus.

Probeer WordPress gratis

uKit – Bijna een gratis service met intuïtieve interface

uKit website builder

uKit – is momenteel de gemakkelijkste websitebouwer, die zich richt op het lanceren van websites voor kleine en middelgrote bedrijven. De hele featureset van het platform is hierop afgestemd. uKit staat ook bekend om zijn uitgebreide set gratis functies die bijdragen aan de effectieve ontwikkeling van het webbouwproces.

Gratis uKit-functies

 • Responsieve sjablonen. De website builder biedt indrukwekkende websitesjablonen, die responsief, nichespecifiek en gratis beschikbaar zijn voor alle Premium-abonnementabonnees. Het systeem maakt het mogelijk om te schakelen tussen de sjablonen indien nodig zonder extra betalingen.
 • Widget-verzameling. uKit heeft een uitgebreide verzameling widgets die in uw website kunnen worden geïntegreerd om de prestaties te verbeteren en de visuele aantrekkingskracht te vergroten
 • Visuele editor. De websitebouwer wordt geleverd met een handige en intuïtieve WYSIWYG-website-editor en een functie voor slepen en neerzetten om het webontwerpproces te vereenvoudigen en een gebruiker de leiding te geven.
 • SSL-certificering. Om uw website te beschermen tegen ongeoorloofde toegang tot de website en het lekken van vertrouwelijke informatie (persoonlijk of zakelijk), kunt u met het systeem het SSL-certificaat koppelen. Dit betekent natuurlijk niet dat alle uKit-website-eigenaren deze functie nodig hebben. Het is belangrijker voor gebruikers die van plan zijn hun producten of diensten via de website te verkopen.
 • Bloggen optie. Met uKit kunt u een blog aan uw website koppelen om in contact te blijven met websitebezoekers en hen nuttige zakelijke informatie te verstrekken.
 • eCommerce-platform. Met de websitebouwer kunt u op twee manieren een online winkel maken: door de eCommerce-widget aan te sluiten of door een Ecwid-plug-in te integreren.

De websitebouwer heeft geen volledig gratis abonnement, maar de kosten van het goedkoopste abonnement dat beschikbaar is in het systeem bedragen $ 4 / mo alleen voor het Premium-abonnement met onbeperkte hosting en verkeer. Dit is meer dan betaalbaar voor het uitgebreide scala aan professionele services, functies en tools die de websitebouwer biedt. De geavanceerde plannen zijn handig voor gebruikers die eCommerce-websites willen lanceren of hun projecten volledig willen aanpassen aan hun behoeften.

Probeer uKit gratis

Wix – Gratis Website Builder met onbeperkte opties

Wix

Wix – is de alles-in-één websitebouwer, die uitgebreide webbouwopties biedt en verschillende soorten websites kan lanceren voor commercieel en niet-commercieel gebruik. Het platform werkt even goed voor beginners, die nog nooit eerder bij website-ontwikkeling betrokken zijn geweest, als voor bekwame webdesigners, die werken aan de ontwikkeling van complexe projecten voor hun klanten. Wix vereist geen codeervaardigheden of serieuze financiële investeringen, maar biedt in plaats daarvan een breed scala aan gratis functies.

Gratis Wix-functies

 • Wix ADI. De Artificial Design Intelligence tool gebruikt de verstrekte persoonlijke of zakelijke informatie om automatisch elk type website voor u te creëren.
 • Desktop- en mobiele website-editors. Naast het gebruik van Wix ADI, maakt het systeem het ook mogelijk om uw website handmatig aan te passen in standaard en mobiele editors. De wijzigingen die in de standaardeditor zijn aangebracht, worden automatisch weergegeven in de mobiele versie, terwijl de wijzigingen in de mobiele modus niet zichtbaar zijn in de desktopwebsiteversie.
 • Sjabloon collectie. De websitebouwer biedt momenteel meer dan 550 hoogwaardige mobiel-ready websitesjablonen die ook 100% aanpasbaar zijn om te voldoen aan verschillende thematische en webdesign-behoeften.
 • Gratis app-markt. Er zijn meerdere gratis extensies en widgets beschikbaar in Wix App Market, die uw website geavanceerde prestaties en een geweldige visuele aantrekkingskracht kunnen geven.
 • Code-integratie. Gebruikers met codeervaardigheden kunnen ze gebruiken om unieke website-ontwerpen te maken die de aandacht van gebruikers trekken.
 • Bloggen-engine. Met Wix kunt u gratis een blog aan uw website koppelen om in contact te blijven met gebruikers, blogposts toe te voegen, ze te beheren en mensen aan te moedigen actief deel te nemen aan het leven van uw bloggemeenschap.
 • e-commerce. Met de websitebouwer kunt u maak en beheer kleine tot middelgrote online winkels, het bieden van een reeks aanpasbare opties (belastingbeheer, ontwerpaanpassingstools, betalings- en verzendopties en wat niet).
 • Gratis SEO Wizard. Vrij SEO Wiz-tool draagt ​​bij aan een betere promotie van uw website in de zoekmachines, waardoor het mogelijk wordt om de vereiste SEO-parameters van de website in te stellen, wat uiteindelijk meer bezoekers naar de website zal leiden, waardoor de zichtbaarheid in de zoekmachines wordt vergroot.

Gratis Wix-abonnement maakt het mogelijk om alle voordelen van de websitebouwer vrijwel zonder beperkingen te gebruiken. Als u echter uw eigen domein aan de website moet koppelen of online producten moet verkopen, is het logisch om voor een betaald abonnement te gaan. Wix heeft vijf betaalde abonnementen vanaf $ 4,50 per maand. Dit is meer dan een betaalbare aanbieding voor zo’n geweldige functieset.

Probeer Wix gratis

Bottom Line

Als het uw doel is om een ​​kwaliteitsvolle en functionele website te lanceren met weinig of geen tijdinvestering, dan zult u geen betere oplossing vinden dan websitebouwers of CMS. Er zijn er veel beschikbaar en het is alleen aan jou om de uiteindelijke keuze te maken, afhankelijk van de kenmerken en speciale kenmerken van elke service die je tegenkomt.

WordPressWordPress is het populairste gratis CMS, dat wordt geleverd met uitgebreide opties voor ontwerpaanpassing en krachtige functieset. Het systeem was oorspronkelijk gebouwd voor blogdoeleinden, maar wordt nu ook gebruikt om andere soorten websites te lanceren. Het vereist de keuze van een goede hosting, waarbij Bluehost wordt aanbevolen als de beste provider voor zijn websites. WordPress.org

uKituKit is de meest betaalbare en gemakkelijkste website builder voor kleine bedrijven. Het specialisatiegebied ligt in eerste instantie bij de ontwikkeling van kleine en middelgrote bedrijfswebsites. Het systeem is gebruiksvriendelijk, handig en begrijpelijk voor iedereen. uKit.com

WixWix is de beste gratis website builder, die een breed scala aan kant-en-klare functies, ontwerpaanpassingstools en geavanceerde integratieopties biedt. Het systeem maakt het mogelijk om verschillende soorten websites te maken en werkt goed voor gebruikers met verschillende webdesign-achtergronden. Wix.com

Als u uw website wilt ontwikkelen en maximale efficiëntie wilt geven, neem dan de tijd om het vereiste abonnementsplan te selecteren om alle voordelen van de services te gebruiken zolang u een maximaal resultaat nodig heeft.

Bouw een website zonder te betalen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map