Hoe SEO-optimalisatie op Wix te verbeteren

Hoe u uw Wix-website kunt vinden en goed kunt rangschikken op Google


We schrijven regelmatig over de manieren om websites te maken (zakelijke sites, online winkels, blogs enz.) en de services die hiervoor kunnen worden gebruikt. We testen ook verschillende platforms en definiëren hun voor- en nadelen in vergelijking met de concurrenten.

We concentreren ons echter zelden op de basis van het promoten van deze services. We noemen alleen de set SEO-tools van een bepaalde websitebouwer en dat is alles. Uiteraard wordt dit standaard verondersteld als u een website maakt en vervolgens het publiek moet aantrekken. Maar hoe?

Dat is een redelijk goede vraag. Veel specialisten doen de ervaring van SEO op als ze jaren in de niche werken. Je kunt dit een dag of een week niet leren, omdat je het resultaat van je acties over een paar maanden of zo zult zien. Desalniettemin is er een lijst met stappen die u moet nemen om uw kansen op succesvolle promotie van uw website in Google mogelijk te vergroten.

Waarom praten we alleen over de mogelijkheid van effectieve website-zoekmachineoptimalisatie, wanneer we zeker een zeker resultaat nodig hebben?

Helaas is dit nauwelijks mogelijk, omdat we altijd te maken hebben met nicheconcurrentie. Bovendien kunnen de kwaliteit van websites en de professionaliteit van een SEO-meester aanzienlijk verschillen.

Uw slagingspercentage hangt af van de kwaliteit van de geleverde SEO-diensten. We zien de belangrijkste principes van interne en externe website-optimalisatie in het voorbeeld van websites die zijn gemaakt met Wix.

Wat je moet weten is die SEO van Wix-gebaseerde websites verschilt technisch niet van die van websites die met andere platforms zijn gestart. We kunnen deze gids dus met recht universeel noemen.

Hoofdstuk 1: Websiteoptimalisatie op de pagina

Als het gaat om de set van website-optimalisatie op de pagina (op code, inhoud, instellingen) kunnen we alle stappen onderverdelen in twee groepen, namelijk technische en inhoudelijke delen. Laten we ze allemaal in detail beschrijven.

Technische optimalisatie

Dit deel van de website-optimalisatie op de pagina gaat neer op het invullen van de metatags (titels, beschrijvingen, trefwoorden), webpagina-URL’s en optimalisatie van afbeeldingen met het doel hun grootte te verkleinen om het laden van webpagina’s te versnellen.

Het proces omvat ook de maatregelen die gericht zijn op het verhogen van de snelheid van het laden van webpagina’s, UI-beheer, mobiele optimalisatie van sjablonen, het opzetten van systeembestanden en websitepagina’s. Veel dingen zijn standaard ingesteld in Wix.

De gekozen sjabloon definieert bijvoorbeeld bruikbaarheid en de set / varianten van widget-instellingen, die hectische combinaties gedeeltelijk voorkomen.

1. Titel en beschrijving metatags invullen

Het correct invullen van metatags impliceert het gebruik van trefwoorden die relevant zijn voor een tekst / website en de zoekmachines helpen de essentie van de inhoud en het publiek te begrijpen waarvoor het bedoeld is.

Tilte

Het is duidelijk dat de titel (60-80 symbolen) de expliciete vorm van een trefwoord kan bevatten zoals “Hoe maak je een medium rare steak | Steakhouse.wow | New York”. Je kunt deze titel zien in de resultaten van de zoekmachine, waar elk woord met een hoofdletter staat. U kunt er verschillende toevoegingen aan toevoegen via het volgende symbool «|». Dit kan een websitedomein zijn voor betere memorisatie, locatie, prijs van service / product, focus op kwaliteit, belangrijke termen enz.

Wix SEO - paginatitel

Omschrijving

Beschrijving (waarvan de optimale lengte ongeveer 160-290 symbolen moet zijn) dient als aankondiging van een webpagina, die onder een bepaalde titel in de zoekresultaten van de zoekmachine wordt weergegeven. Het is wenselijk dat zoekwoorden bij bepaalde inhoud horen, maar ga er niet te ver mee – de tekst moet leesbaar zijn en een verkoopimpact creëren.

Wix SEO - paginabeschrijving

Ten slotte moeten de zoekwoorden worden gekozen op basis van beoordeling in gespecialiseerde services zoals Google Zoekwoordplanner. Houd rekening met de populariteit van zoekwoorden en probeer zowel de hoofd- als de lange-staartquery’s toe te passen, maar gebruik ze niet te veel.

Titel en beschrijving instellen op de Wix-website?

U kunt de SEO-instellingen openen in de “Webpagina’s – Website-menu”In de Wix-editor door op de«». Hier kunt u een titel, beschrijving, trefwoorden toevoegen en de mensvriendelijke URL wijzigen. In de voorbeeldweergave wordt u getoond hoe uw webpagina-indeling eruit zal zien in de resultaten van de zoekmachine.

Wix SEO - instellingen

U kunt vanaf hier ook naar de SEO Wiz gaan – dit is de tool waarmee u Google Analytics kunt koppelen, kunt controleren of uw website geschikt is voor promotie volgens bepaalde criteria en snelle links krijgt om de optimalisatie van de vereiste elementen te voltooien.

De SEO-sectie bevat een perfecte gids voor website-optimalisatie. Door de aanbevelingen van Wix SEO-master op te volgen, kunt u een perfect effect creëren zonder extra richtlijnen. Eigenlijk staan ​​websitebouwers het zelden toe websites te lanceren en tegelijkertijd tips te geven voor verdere promotie. Door op een willekeurige positie te klikken, komt u erachter wat deze of die actie belangrijk maakt en waar deze kan worden uitgevoerd.

2. Het invullen van trefwoorden op de Wix-website

Zoekwoord metatag is ooit door zoekmachines gebruikt om te begrijpen waar de pagina over gaat. Google gebruikt deze specifieke parameter echter niet langer om de website te rangschikken. Aan de andere kant kan het nog steeds worden gebruikt om zoekmachines aanvullende informatie te geven over de pagina-inhoud.

Hoe trefwoorden aan de Wix-website toe te voegen

Wix gebruikt niet langer het trefwoord metatag. Het is ook niet beschikbaar in de SEO-instellingen van het dashboard. Gebruikers kunnen het echter nog steeds handmatig toevoegen met behulp van geavanceerde pagina-SEO-opties, waar u verschillende soorten tags kunt toevoegen, waaronder trefwoordmetatags. Zorg ervoor dat u het correct aangeeft met de volgende syntaxis: . Anders wordt het niet correct verwerkt door de zoekmachine.

Om de tag handmatig toe te voegen, moet u:

 1. Ga naar de Wix-editor
 2. Selecteer een pagina die u wilt optimaliseren.
 3. Ga naar Instellingen → Geavanceerde SEO.
 4. Plak trefwoordmetatag in de sectie Aangepaste metatags

U kunt ook de teksteditor gebruiken om enkele sleutelwoorden in het artikel te plaatsen en uw kop en subkoppen ook te optimaliseren.

3. Invullen van ALT-tag voor afbeeldingen

Google herkent momenteel geen beeldinhoud. Dat is de reden, het is verplicht om voor elke afbeelding de Alt-tag in te vullen (open beeldinstellingen, voeg de titel en beschrijving toe). Op deze manier kunt u een zoekmachine helpen de essentie van de afbeelding te begrijpen en deze correct te indexeren.

Bovendien is dit een geweldige manier om extra zoekwoorden per context in te voegen zonder de leesbaarheid en overspamming te beïnvloeden. Soms zoeken gebruikers zelf naar afbeeldingen en met een correct ingevulde Alt-tag kunnen ze naar uw website gaan.

Wix SEO - afbeelding alt

Afbeeldingen moeten worden geoptimaliseerd door hun grootte en kwaliteit. Door een foto rechtstreeks vanaf uw camera te uploaden zonder enige bewerking, loopt u het risico de laadsnelheid van webpagina’s te vertragen, waar deze afbeelding zal worden gepubliceerd. Dit zal uiteindelijk de gedragsparameters van de website, de houding van de zoekmachine en de uiteindelijke resultaten van de zoekmachine aantasten.

U moet dus de pagina’s bewerken voordat u ze naar de website uploadt door ze te comprimeren met minimaal kwaliteitsverlies. Dit kan hier of op een andere handige manier.

4. Sitemap en Robots.txt

Het systeem creëert de sitemap.xml en robots.txt bestanden automatisch. U kunt hun inhoud bekijken door een titel van een van deze bestanden toe te voegen met een «/» teken achter een domeinnaam. In dit specifieke geval doen ze er niet veel toe. De beschikbaarheid van de mobiele versie van de website is echter een van de belangrijkste factoren voor een hoge ranking in Google-zoekmachines. Met Wix kunt u een mobiel ontwerp apart van het basisontwerp maken. Je krijgt het standaard, zelfs als je niets verandert.

Hoe Robots.txt te wijzigen

Robots.txt is een bestand dat pagina’s definieert die toegankelijk zijn voor de zoekrobots van Google. Met andere woorden, een gebruiker kan de pagina’s beheren die al dan niet door zoekmachines moeten worden gerangschikt. In de regel worden Robots.txt-bestanden automatisch gegenereerd. Met andere woorden, Wix laat Google aanvankelijk alle sitepagina’s bezoeken en bevat inhoud.

Het is echter mogelijk dat u om verschillende redenen sommige secties of blogberichten wilt verbergen. Hier moet u het bestand bewerken en de nieuwe versie indienen. Helaas hebben Wix-gebruikers geen kans om het bestand handmatig te bewerken en aan te geven welke pagina’s ze willen overslaan. Het goede nieuws is dat je nog steeds een no-index-tag kunt toevoegen voor elke spate-pagina. De tag zal het verbergen voor zoekmachines.

5. Corrigeer gebruiksvriendelijke URL’s

Het creëren van mensvriendelijke URL’s is een cruciale nuance. De adresregel van de browser moet een zin bevatten die de context van de webpagina weerspiegelt. Het is wenselijk dat het een trefwoord bevat.

Elke webpagina in de adresregel moet een enkele zin zijn, maar geen combinatie van zinloze letters en cijfers.

 • Er mogen geen webpagina’s zijn met vergelijkbare URL’s op de website.
 • Meta-tags (titel, beschrijving, trefwoorden) moet ook uniek zijn op elke webpagina – het is niet toegestaan ​​om dezelfde titel en beschrijving aan alle pagina’s tegelijk toe te wijzen via Ctrl + C / Ctrl + V-knopcombinaties.
 • Om woorden te scheiden in een mensvriendelijke URL, raden we aan om de tekens zoals «-» of «_» te gebruiken.
 • Maak handtekeningen voor elke afbeelding op basis van het onderwerp voordat u deze uploadt. Schrijf bijvoorbeeld «night-forest.jpg» in plaats van «0983764.jpg» enz.

Zo krijgt u bij het openen van de afbeelding een normale mensvriendelijke URL. Deze informatie is bedoeld voor zowel een gebruiker als de zoekmachines.

6. Een Wix-website laten verschijnen op Google

Als u nu de metatag-optimalisatie hebt voltooid, wilt u misschien dat uw Wix-website op Google wordt vermeld. Om de site sneller door Google te laten rangschikken, moet de site zijn verbonden met twee belangrijke services die de algemene kwaliteit van de website weergeven en helpen bij het bijhouden van statistieken:

 1. Google Search Console – een webmastertool die de manier waarop uw website wordt gerangschikt en vermeld, benadrukt. Het wordt gebruikt om uw site bij Google te verifiëren. Hier hebben we de nodige tools om de pagina-efficiëntie, positionering van zoekwoorden, CTR en andere cruciale metingen te bewaken. Bovendien maakt de console het mogelijk om sitemap te beheren, pagina’s te controleren die al door Google zijn gerangschikt en die nog steeds niet zijn. Gebruikers kunnen de laadsnelheid, mogelijke fouten, voortgang van de index volgen en of het project van toepassing is op mobiele apparaten.
 2. Google Analytics – de tool is om de efficiëntie en het verkeer van uw website bij te houden. Gebruikers krijgen de kans om de doelgroep in detail te bekijken en belangrijke parameters bij te houden. Ze omvatten de locatie van bezoekers, sessielengte, bounce- en conversieratio’s, verkeersbronnen, interacties per bezoek en andere essentiële websitestatistieken. Met de service kunt u specifieke doelen stellen, advertentiecampagnes starten en uw projecten koppelen aan andere Google-producten of -services.

Om toegang te krijgen tot alle functies van Search Console en Google Analytics, hoeft u alleen uw website verbonden te hebben met beide platforms. Bekijk onze eenvoudige handleiding over het verifiëren van uw Wix-website met Google.

Hoe de Wix-website te verifiëren met Google

Het proces verwijst naar de procedure van de website-integratie met Search Console. Maar eerst moet u ervoor zorgen dat uw website en inhoud zichtbaar zijn voor bots van zoekmachines. Om dit te doen:

 1. Ga naar Wix Editor en selecteer de site.
 2. Klik op Site Manager, ga naar instellingen en kies SEO.
 3. Hier ziet u de SEO-status van de website.
 4. Controleer of de schakelaar de functie inschakelt die zegt: ‘Sta toe dat zoekmachines uw site opnemen in zoekresultaten’.

Nu kunnen we naar de volgende fase gaan en de website verbinden met de Search Console. Het proces is heel eenvoudig, vooral als je al een geldig Google-account hebt. U hoeft alleen maar te bevestigen dat u de eigenaren van het domein en de website zelf bent. Een gebruiker moet het account verifiëren met een eenvoudige procedure:

 1. Bezoek de Search Console en voeg een nieuw domein toe.
 2. Kies het voorvoegsel (http of https), voer de domeinnaam in en druk op doorgaan.
 3. Het systeem biedt verschillende opties om het domein te bevestigen. Verificatie met een HTML-tag is degene die we nodig hebben.
 4. Kies het en kopieer de code die door de console is gegenereerd.
 5. Ga terug naar de Wix-editor en selecteer Geavanceerde SEO-instellingen.
 6. Plak de code onder de Meta-tags voor koptekstcodes toevoegen. De instelling is niet beschikbaar voor Wix ADI-gebruikers.
 7. Publiceer de website en druk op “Verify” in de Search Console.

Als je alles goed doet. Uw website wordt automatisch weergegeven in de console.

Notitie: het eerste dat u hoeft te doen, is de console gebruiken om de sitemap rechtstreeks naar Google te verzenden. Ga naar sitemapbestanden in het dashboard en plak uwwebsite.com/sitemap.xml. Het systeem zal laten zien of het verzoek succesvol is verwerkt of dat er fouten zijn. Dergelijke maatregelen helpen u om de website sneller te laten indexeren.

Hoe de Wix-site te verbinden met Google Analytics

Zoals we eerder hebben vermeld, biedt de service een gedetailleerd verkeersoverzicht met de meest effectieve pagina’s, een diepgaande persona van de koper en cruciale sitestatistieken. Hoewel de meeste platforms worden geleverd met naadloze Google Analytics-integratie, is Wix geen uitzondering. Het enige wat je nodig hebt is:

 • Maak een nieuw Google Analytics-account aan in de beheerdersinstellingen;
 • Vermeld de accountnaam;
 • Kopieer de account-ID;
 • Plak het in het Wix-dashboard: Dashboard → Marketingtools → Marketingintegraties → Google Analytics.

Publiceer de website opnieuw. Als je alles goed hebt gedaan, zie je het groene bord met de tekst ‘Connected’.

Notitie: de beste manier om te controleren of de service correct werkt, gaat u naar het Google Analytics-dashboard zonder uw Wix-website te verlaten. Als de tool momenteel actieve gebruikers toont (dit ben jij eigenlijk), alles is in orde.

Er zijn ook koppelingen tussen websites. Dit is een manier om webpagina’s te verbinden door middel van interlinking. Het is prettig als u meerdere ankerlinks gebruikt naar andere webpagina’s die in context vergelijkbaar zijn in de hoofdtekst van het materiaal. Zorg ervoor dat u de tekst niet overlaadt met links. Gebruik ze verstandig en consistent.

U kunt ook een lezen volledige Wix SEO-beoordeling.

Contentoptimalisatie

Het is wenselijk om de inhoud van webpagina’s te optimaliseren voor de trefwoorden. De ideale variant is wanneer elke pagina slechts voor één zoekwoord is geschreven, maar dit gebeurt niet vaak in de praktijk.

Als u de Zoekwoordplanner opent en de ‘iphone kopen”Zin, u zult bijvoorbeeld verschillende formuleringen van deze zoekmachinequery zien in de volgorde waarin hun populariteit afneemt. Trefwoorden die bovenaan de lijst staan ​​- zijn hoofdvragen omdat de gebruikers van de zoekmachine ze hebben gebruikt zoals ze zijn gedurende een maand.

Bij een juist gebruik van zoekwoorden gaat het niet alleen om het vullen van uw artikel of blogbericht met alle belangrijke zoektermen die u kunt vinden. Het gaat vooral om een ​​goede zoekwoordplanning en het gebruik ervan in de tekst. Het idee is om ze correct over de hele pagina te plaatsen en ze harmonieus te integreren met de bestaande inhoud.

Bij het invullen van onze zoekwoorden op de Wix-website moet u rekening houden met verschillende basisregels:

 1. Gebruik alleen woorden die voor de lezer zinvol zijn. Vermijd herhaalde zinnen.
 2. Als het woord niet bij de inhoud past, is het een goed idee om de zin te herstructureren of de hele alinea opnieuw in te delen om het trefwoord op de meest betekenisvolle manier in te voegen.
 3. Gebruik enkele van de sleutelzinnen in onderkop (H2, …, H6) en probeer ze dichter bij het begin van de alinea te plaatsen.
 4. Gebruik geen te lange zinnen. Het optimale trefwoord bestaat uit 2-4 woorden.
 5. Maak nooit content voor zoekmachines. Schrijf het voor je lezers. Zorg ervoor dat het klaar is om te begrijpen en te lezen. Vermijd lange en complexe alinea’s, gebruik naamloze lijsten en schakel nauwkeurige tekstopmaak in.

Hier zijn enkele geavanceerde tips waarmee u een meer SEO-vriendelijke inhoud kunt maken met zoekwoorden die correct op de pagina zijn geplaatst.

De frequentie van zoekwoorden verschilt ook.

Het maximale aantal van uw zoekwoordgebruik is bijvoorbeeld 1000. Zoekwoorden van 750 tot 1000 keer komen vaak voor, die van 400 keer zijn gemiddeld en zoekwoorden die vanaf 300 keer worden gebruikt, zijn het laagst. Dit is het geschatte percentage dat u kan helpen de situatie te begrijpen. Het is echter nogal vaag omdat de aantallen nog steeds per website verschillen. Plaats zoekwoorden op hetzelfde principe – populaire aan het begin van de pagina, terwijl zeldzame – aan het einde ervan.

Zoekwoordplanner

Het optimale aantal trefwoorden op een pagina hangt af van de grootte van de tekst. Oververzadiging van een webpagina met zoekwoorden staat bekend als overspamming. Dit beïnvloedt in de regel de leesbaarheid van de tekst en veroorzaakt de onvriendelijkheid van de zoekmachines.

LSI-zoekwoorden

De aanpak voor het schrijven van oververzadigde teksten met zoekwoorden was enige tijd geleden behoorlijk effectief en hielp websites snel naar de TOP te komen. Tegenwoordig is de situatie echter aanzienlijk veranderd en deze aanpak heeft vaak een negatieve invloed op de resultaten van zoekmachines.

Het punt is dat de zoekmachines de context van de tekst hebben leren begrijpen. Als gevolg hiervan is het idee van de Latent Semantic Index (LSI) werd enkele jaren geleden geïntroduceerd. Dit is de analysemethode op basis van de relevantie van de thematische context.

LSI-teksten verschillen van die, die SEO-geoptimaliseerd zijn door de sterke focus op de kwaliteit van de onderwerpontwikkeling in de titel, maar niet op het gebruik van sleutelzinnen.

LSI-zoekwoorden

Met andere woorden, het gaat niet om het overmatig gebruik van zoekwoorden en termen, maar om de gedetailleerde dekking van de essentie die ze overbrengen. Dit is waar het recept van contextkwaliteit vanuit het oogpunt van gebruikers en zoekmachines vandaan komt:

LSI-gids

 1. We bekijken in eerste instantie de lijst met zoekwoorden op het onderwerp van onze webpagina. Op basis van het karakter van de zoekopdracht kunnen we begrijpen waar de gebruikers in geïnteresseerd zijn.
 2. Dan leren we de TOP-lijst van de resultaten van de zoekmachine op basis van de zoekopdrachten om te zien welke termen en benaderingen deze artikelen gebruiken.
 3. De termen weerspiegelen de relatie van een tekst tot een bepaald onderwerp. Nu we de resultaten van de zoekmachine hebben geleerd, kunnen we uiteindelijk concluderen waarover we moeten schrijven en wat de essentie is van de termen, die over de context van het materiaal moeten worden overgebracht..
 4. De volgende stap is het voorbereiden van een tekst met een meer gedetailleerde onderwerpdekking. In dit stadium gebruiken we de nichetermen, hun synoniemen, onthullen hun betekenis, beschrijven de processen, benaderingen, algoritmen en andere soortgelijke dingen, afhankelijk van het onderwerp.
 5. Als het mogelijk is om nieuwe betekenisschakeringen toe te voegen met betrekking tot de TOP’s van de resultaten van de zoekmachine, uw webpagina zal waarschijnlijk hoger scoren dan die van uw concurrenten (onder andere gelijke voorwaarden, maar daar is geen garantie voor en er zijn ook andere parameters voor het rangschikken van zoekmachines).

Als gevolg hiervan krijgen we gebruiksvriendelijke inhoud, die een hogere rang krijgt in Google. Ja, u moet op de hoogte zijn van de basisprincipes van de niche en voldoende tijd hebben om dergelijke artikelen te schrijven, maar dit is zeker de moeite waard.

Dit is het hoogste kwaliteitsniveau, wat zowel voor gebruikers als robots begrijpelijk is. Dit komt omdat we al hebben vermeld dat het gebruik van trefwoorden om een ​​artikel over een bepaald onderwerp te schrijven niet helemaal nodig is. Met andere woorden, een kwaliteitsartikel is standaard geoptimaliseerd voor websitepromotie omdat het alle termen en titelbetekenis in detail omvat.

Heeft u een tekstschrijver nodig?

Het volgende probleem betreft een persoon, die verantwoordelijk is voor het schrijven van inhoud. Doe je het zelf of huur je hiervoor een tekstschrijver in? Het is niet helemaal eenvoudig om alle bovengenoemde aspecten vanuit technisch oogpunt te realiseren. U kunt zich bewust zijn van de basisprincipes van de niche en belangrijke nuances begrijpen, maar u kunt niet alleen vaardig zijn in schrijven.

Niemand zal onleesbare teksten met fouten, vage onderwerpdekking etc. waarderen. Een mooi artikel moet grammatica en taalvaardigheid omvatten, kennis van het onderwerp, een hoog leesbaarheidsniveau en, natuurlijk, een aantrekkelijk en kwalitatief ontwerp van webpagina’s, inclusief de belangrijke elementen zoals lettertypen, lijsten, afbeeldingen, accenten etc. Dit is de mix van bekwaamheid, bruikbaarheid en effectieve presentatie.

U kunt meerdere webpagina’s zelf vullen met geschikte materialen. Het is niet cruciaal, als ze niet ideaal zijn, hoewel ze geen duidelijke fouten zouden moeten hebben. Uiteindelijk bestaat de doelgroep zelden uitsluitend uit linguïsten. Je hebt de essentie van het onderwerp overgebracht, de details verstrekt, het materiaal begrijpelijk gemaakt voor lezers en dat is alles. Dit kan veel tijd kosten van een onervaren gebruiker, maar kan uiteindelijk met succes worden voltooid.

Wanneer moet u een tekstschrijver inhuren??

Als u nog steeds veel tekst nodig heeft of als u iets heel duurs gaat verkopen / presenteren dat bedoeld is voor een specifiek en veeleisend publiek, dan is het logisch om deze taak aan een tekstschrijver toe te vertrouwen. Het is zeker dat een gebruiker de tekst laat zoals hij is zonder er iets om te geven, terwijl een professional of een persoon met gevoel voor stijl kritiek gaat uiten of zelfs gaat lachen om een ​​slechte inhoudspresentatie.

Je zult nog steeds genade moeten vinden in de ogen van deze mensen, vooral als ze de basis vormen van je doelgroep (dit hangt af van de niche). Over het algemeen is het logisch huur een professionele expert in, zeker als je een zakelijke website hebt met meerdere pagina’s. Laat ze leesbaar en aantrekkelijk zijn!

Plaatsen waar u een tekstschrijver kunt inhuren:
https://www.upwork.com/
https://www.fiverr.com/
https://www.freelancer.com/

Geen plagiaat!

Laten we nu een paar woorden noemen over het unieke karakter van teksten. Het is niet toegestaan ​​om die artikelen te gebruiken, waarvan het eenheidspercentage lager is dan 80%. Het probleem is dat willekeurig geschreven teksten niet uniek zijn vanwege een groot aantal termen en titels, die niet door andere woorden kunnen worden vervangen.

Het probleem kan ook te maken hebben met een laag volume aan technische teksten die oververzadigd zijn met de termen (hoe langer een tekst is – hoe eenvoudiger het is om het uniek te maken). Een andere complicatie is de vergelijkbare aard van teksten die tegelijkertijd zijn geschreven en die lijken op gekopieerde teksten. De uitweg is om naar de synoniemen te zoeken, anders te schrijven, gelijke verhoudingen van zoekwoorden, termen en informatieve tekst te gebruiken.

Dit is waar je een tekst controleert op het plagiaat:
https://www.quetext.com/
http://plagiarisma.net/

Is een blog een must voor een website?

We raden je ten zeerste aan een blog te lanceren. Het is een must, vooral voor zakelijke websites en portefeuilles, die de tekstinhoud missen. Een blog maakt het mogelijk het volume van nuttige website-inhoud te vergroten om daardoor hoger te scoren in de zoekmachines.

U zult gebruik kunnen maken van een lange lijst met trefwoorden, meerdere termen omvatten, de essentie van alles bestrijken, wat niet kan worden vermeld in de servicelijst, productbeschrijving, bedrijfsgerelateerde informatie enz..

Bovendien zien websites die bij blogs horen er geloofwaardiger uit, wat ook de gedragsfactoren stimuleert. Een gebruiker die bijvoorbeeld een website bezoekt om te lezen over de kenmerken van bijvoorbeeld winter- en zomerbanden, kan daar uiteindelijk een bestelling plaatsen.

De kracht van artikelen

Niche-artikelen is een kracht die zoekmachineverkeer van informatieve aard aantrekt. Ze zullen een mooie tool zijn om bezoekers om te zetten in klanten, op voorwaarde dat u de juiste aanpak kiest. Je krijgt in ieder geval extra traffic, wat ook een opvallend voordeel is.

Als het gaat om het werken met inhoud, houdt een websitebouwer geen speciale voorwaarden in. Met Wix kunt u aantrekkelijke webpagina’s ontwerpen met verschillende inhoudstypen, waaronder tekst, video, infographics, cinemagraphs, grafieken en andere soortgelijke dingen. Dit is geen probleem. Het belangrijkste is de kwaliteit van artikelen, die tot uiting komt in de gedetailleerde dekking van onderwerpen, leesbaarheid, semantische en technische uniciteit en aantrekkelijke opmaak.

Neem gewoon de sleutelwoorden en schrijf de teksten ermee. Een andere mogelijkheid is om deze taak aan copywriters toe te vertrouwen, wat uiteindelijk in een aantal gevallen meer voordelen zal opleveren.

Lees ook: Beste website-bouwers om een ​​blog te maken

Hoofdstuk 2: Off-page optimalisatie

De hele essentie van off-page website-optimalisatie komt neer op het verkrijgen van links van vertrouwde niche-websites en die van andere bronnen. Dit is een van de belangrijkste factoren voor een hoge positie in de zoekmachine van websites die met een websitebouwer zijn gemaakt.

Alles is hier logisch: hoe vaker andere websites naar uw website linken, hoe waardevoller de informatie die daar wordt weergegeven. Wanneer iemand je aanbeveelt, geeft dit je meer geloofwaardigheid. Dit is de logica die u in het dagelijks leven waarneemt en die wordt onthuld door de machinale analyse van parameters. Alle voordelen van een extern optimalisatiecentrum rond de manieren om hoogwaardige backlinks te krijgen.

Overweeg nu belangrijke informatie over links. Theoretisch kunnen ze worden onderverdeeld in 2 groepen, namelijk:

 1. Ankers en directe links. Over de eerste groep gesproken, de naam spreekt voor zich. Deze links bevatten ankers, die over het algemeen als sleutelzinnen voorkomen. Directe links bevatten op hun beurt duidelijke URL’s van websites, woorden als “hier”, “op de website”, “nu”, merknaam of afbeeldingslinks.
 2. Niche en niet-thematische links. Dit zijn links die zijn gepubliceerd op de websites die tot uw niche behoren en die geen enkele relatie hebben met uw website.

Outreach-regels!

Als u links naar uw website wilt krijgen, moet u de technieken van samenwerking met andere webmasters, bloggers en journalisten beheersen. Deze benadering staat bekend als “outreach”, dat wil zeggen de methode om relaties aan te gaan en overeenkomsten te sluiten met als doel links te krijgen in artikelen, banners of op andere manieren.

Linkbuilding is nauw verbonden met outreach – het zoeken naar geschikte websites voor het plaatsen van links en het voeren van onderhandelingen met vertrouwde mensen. Uw bekwaamheid in het leggen van verre relaties heeft vaak een opmerkelijke invloed op de kosten en voorwaarden van het publiceren van links.

Stapsgewijze handleiding voor de beste outreach-praktijk

 • Stap 1. Het eerste dat u moet doen, is een lijst met nichewebsites krijgen, dit kan worden gedaan met behulp van ahrefs, een andere vergelijkbare service of handmatige Google-zoekopdracht. De laatste methode vereist ervaring en vaardigheid in het beheersen van de zoekformules – de manier om directe zoekopdrachten te omvatten. U vindt hun volledige beschrijving op internet. Zo krijgt u een lijst met websites die een outreach-mogelijkheid vermelden in de URL of titel.
 • Stap 2. Direct nadat u een lijst met interessante websites heeft samengesteld, moet u ze analyseren. Wat u moet doen, is de parameters van materialen beoordelen (recensies, advertenties, banners enz.) en vind mogelijkheden om artikelen over hen te plaatsen.
 • Stap 3. Vervolgens moet u de e-mails voorbereiden die u naar de beheerders van de gekozen websites stuurt. Dit is een aparte taak: voer een Google-zoekopdracht uit om erachter te komen hoe u ze kunt schrijven. We moeten gewoon onderstrepen dat deze e-mails zoveel mogelijk moeten worden gepersonaliseerd. Vermeld bij het opstellen van een e-mail de naam van de webmaster (als u die weet), de lijst met bronspecificaties in de context en andere zaken die u belangrijk vindt.

Sociale netwerken

Je moet groepen maken in populaire sociale netwerken en nieuws plaatsen met links naar je webpagina’s daar. Deze aanpak werkt geweldig, mits je goed gepromote groepen hebt. Hoe meer sociale netwerken je gebruikt en hoe groter de groepen zijn, hoe beter het effect is. Dit ligt voor de hand.

YouTube

YouTube moet apart worden vermeld. Als je een kanaal met gebruikers hebt, kun je er een link aan toevoegen om het link-sap te versterken. Verhoog het aantal video’s en link naar uw website en sociale netwerkgroepen in hun beschrijvingen. Het is ook mogelijk om met de eigenaren van de nichekanalen te praten over het krijgen van links naar uw website.

Opmerkingen

Links naar opmerkingen moeten ook naar deze sectie worden verwezen. Het is niet moeilijk om ze te schrijven, maar het is ingewikkeld om websites te vinden, waarvan de links waardevol voor je zijn. De kwaliteit van posts moet ook op een hoog niveau zijn. Anders verwijderen de moderators uw opmerkingen.

Website Catalogi

U kunt uw website ook registreren in lokale catalogi, nichebronnen en andere aggregators. Dit is handig voor een lokaal bedrijf. Voordat u zich in een dergelijke catalogus registreert, moet u de parameters controleren.

Hiervoor worden meerdere diensten gebruikt. Voer gewoon de zin “website kwaliteit” in de zoekmachine in en kies er een uit de TOP-lijst. Het heeft geen zin om informatie te publiceren op websites die onder de sancties van Google vallen en slechte parameters hebben. Het is redelijk om minder te posten, maar zorg ervoor dat de platforms van hoge kwaliteit zijn. De voordelen van deze methode zijn het vrije karakter en de relatieve eenvoud van het verkrijgen van een link.

Hoe lang voordat mijn Wix SEO-wijzigingen verschijnen op Google?

We willen allemaal dat onze sites zo snel mogelijk worden geïndexeerd. Het proces is echter afhankelijk van meerdere factoren. Met Wix worden alle wijzigingen en aanpassingen onmiddellijk toegepast. U hoeft de sitemap niet handmatig te beheren, maar u kunt nog steeds een aantal prioriteitspagina’s toevoegen in de Search Console om ze sneller te laten indexeren. Wat betreft de benodigde tijd, het kost Google in de regel ongeveer een week om nieuwe inhoud te rangschikken en webpagina’s te indexeren.

Waarom Google mijn Wix-site niet laat zien?

In sommige gevallen wordt uw website mogelijk een tijdje niet weergegeven. Dat betekent eigenlijk niet dat je iets verkeerds hebt gedaan, maar als het na enkele weken nog steeds niet wordt weergegeven in Google, moet je het volgende controleren:

 1. Search Console en Google Analytics-integratie – zorg ervoor dat alle services naar behoren werken en geen on-page fouten vertonen.
 2. Website inhoud – vergeet niet alle pagina’s te publiceren nadat u wijzigingen heeft aangebracht of nieuwe inhoud heeft toegevoegd.
 3. Plagiaatvrije artikelen – kopieer en plak nooit inhoud van uw eigen pagina’s of andere websites. De inhoud moet 100% uniek zijn voor elk van de siteblokken en secties. Vermijd ook dubbele pagina’s.
 4. Nieuw domein – nieuwe websites met jonge domeinen worden langzamer gerangschikt in vergelijking met oude domeinnamen met een zekere online reputatie. Wacht even en de website zal zeker verschijnen.

Bottom Line

Als het gaat om websitepromotie, verschilt Wix niet veel van andere populaire websitebouwers. Waar je hier op moet letten, is de interface, niet meer. Verschillende systemen kunnen verschillende dashboards hebben, de volgorde van plaatsing, formaten van gereedschapspresentatie enz. De essentie blijft echter hetzelfde. Soortgelijke methoden voor zoekmachineoptimalisatie worden toegepast op de websitepromotie.

De inspanning die nodig is voor effectieve website-promotie hangt af van het type en de nicheconcurrentie. Het belangrijkste is de inhoud. Als het beschikbaar is op de website, zal het ook zonder externe links behoorlijke resultaten opleveren. Hoe meer inhoud op de website wordt gepresenteerd en hoe hoger de kwaliteit is, hoe beter de webpagina’s worden gerangschikt. Externe optimalisatie helpt het effect van website-promotie te verbeteren.

De essentie van de SEO van websites in Google komt neer op het feit dat de zoekmachine zich richt op de kwaliteit van de inhoud, reageert op de gedragsfactoren en de kwaliteit van externe links overweegt. Zonder deze cookies kan uw website niet naar de TOP.

Over het algemeen is kwaliteit en regelmatig bijgewerkte inhoud, beheersing van outreach-technieken en goed gepromote profielen in sociale netwerken wat je nodig hebt om succes te behalen. Dit is een onfeilbare combinatie van sleutelfactoren die goed werkt, zowel voor Wix-gebaseerde websites als voor websites die met andere websitebouwers zijn gebouwd.

CORE GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map