Hoe u de hosting van een website kunt achterhalen

Hoe u de hosting van een website kunt achterhalen


Heeft u de behoefte om erachter te komen wat hosting van een website gebruikt? De redenen om dat te definiëren kunnen verschillen. Misschien wilt u meer te weten komen over de eigenaar van een concurrerend platform, de statistieken en functionele parameters die de prestaties en verkeersstroom beïnvloeden. U kunt ook om de een of andere reden klagen over de host van de website, vooral als dit uw eigen project in gevaar brengt.

Bewustzijn van een bepaalde hostingprovider kan ook handig zijn als u op zoek bent naar een betrouwbare service om uw website mee te hosten. In dit geval kunt u een website met goede kenmerken kiezen om de host verder te achterhalen. Hoe dan ook, betrouwbare en duurzame hosting is een van de trefzekere manieren om een ​​mooie aanwezigheid op het web voor uw project te creëren. Het vereenvoudigt ook met name verdere projectondersteuning en promotie. Een andere serieuze reden om de hosting van een website te detecteren, zijn regelmatige spammeraanvallen die uiteindelijk kunnen leiden tot het stelen van inhoud. Ten slotte bent u misschien gewoon nieuwsgierig naar de beschikbare hostingopties voordat u die van uzelf kiest.

Welke redenen u ook heeft om erachter te komen wat het hosten van deze of die website gebruikt, er zijn verschillende bewezen manieren om dat te doen:

 1. Door het gebruik van speciale diensten.
 2. Op domein IP-adres.
 3. Op domeinnaamserver.

Alle varianten zijn behoorlijk effectief, maar de eerste heeft de gebruikersherkenning gekregen als de eenvoudigste en de snelste oplossing. Er zijn veel detectieservices voor websitehosting, maar ze hebben allemaal dezelfde missie: gebruikers helpen de host van de website in minder dan geen tijd te achterhalen.

In de meeste gevallen hoeft u alleen maar de domeinnaam van de website waarin u geïnteresseerd bent en wacht tot het systeem het analyseert en het resultaat genereert. Dat is heel gemakkelijk en snel voor iedereen en vereist geen codeerkennis. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire en effectieve services die u kunt gebruiken om de websitehost te definiëren.

1. Services om Website Host te detecteren

HOSTING CHECKER

hostingchecker

Hosting Checker – is een webgebaseerde hostingdetectieservice die een professionele opzoektool biedt om de meest nauwkeurige en bewezen resultaten te garanderen. Het systeem maakt het mogelijk om de meest cruciale informatie over de website te achterhalen, die wordt onderzocht. De geanalyseerde en gecontroleerde parameters omvatten algemene hostinformatie, Alexa Rank, online / offline website checker, Google page rank, Domain IP blacklist info, gemiddelde laadtijd snelheid, sociale statistieken tracking etc. Hosting Checker gebruikt de volgende tools:

 • Website Hosting Search Tool – voer gewoon de domeinnaam rechtstreeks op de website in en de dienst zal zijn hosting zoeken bij meer dan 5000 providers die in zijn database staan ​​vermeld;
 • Web Hosting IP Address Lookup Tool – het maakt het mogelijk om gedetailleerde informatie te krijgen over de webhost, zijn IP-adres en mogelijke opname in de IP-blacklist;
 • Website Locatie Tracking Tool – het laat u de locatie van uw website of zijn domein achterhalen;
 • Domain Whois en Age Detector – de tool die de leeftijd van het domein en de belangrijkste SEO-kenmerken en de Whois-gegevens definieert.

Nadat de website is geanalyseerd, genereert het systeem gedetailleerde rapporten met alle cruciale parameters en websitegegevens. U kunt de rapporten online bekijken, maar u kunt ze ook downloaden als pdf-bestanden voor verdere vergelijking.

Ontdek Website Host

HOSTING DETECTOR

hostingdetector

Hosting Detector – is een andere populaire hostdetectieservice, waarmee website-hosting in slechts enkele seconden kan worden geïdentificeerd. Voer gewoon de domeinnaam of de URL van uw project in en activeer het zoekproces. Het systeem zal de website snel analyseren, op zoek naar de hosting in een rijke database.

Nadat de analyse is voltooid, geeft het systeem informatie over de hostingprovider, het land waarin de domeinnaam is geregistreerd en de WHOIS-gegevens. Dit is een van de gemakkelijkste services die u kunt vinden en het is ook absoluut gratis en voor iedereen begrijpelijk.

Detecteer website-hosting

DOMEIN HOSTING CHECKER

duplichecker

Domain Hosting Checker – is een systeem dat het mogelijk maakt om te ontdekken wie een bepaalde website host. Het systeem is een SEO-tool waarmee u specifieke informatie over verschillende websites kunt analyseren en bekijken. Deze informatie bestaat over het algemeen uit IP-adressen, naamservers, hosts enz. Als gratis online service kunt u met Domain Hosting Checker maximaal 10 URL’s tegelijk invoeren en analyseren, wat u moeite en tijd bespaart. De gratis service vereist geen voorafgaande installatie en genereert dus binnen enkele seconden resultaten. Zelfs nieuwelingen kunnen het gemakkelijk gebruiken – zo eenvoudig en begrijpelijk is het!

Er zijn veel redenen om voor Domain Hosting Checker te kiezen. Om te beginnen is dit de geavanceerde en authentieke service die wordt aangedreven door Dupli Checker – het systeem dat een breed scala aan gratis SEO-tools biedt, waarmee u de positie van uw websitezoekmachine kunt vergroten. Ten tweede zijn de door het systeem gegenereerde resultaten betrouwbaar en bewezen. De tool is ook extreem eenvoudig en het duurt maar een paar seconden om het resultaat te achterhalen. Ten slotte levert het uitgebreide gegevens over website-hosting en het IP-adres. Dat is precies wat je echt nodig hebt!

Controleer Website Hosting

KLEINE SEO TOOLS – WEBSITE HOST CHECKER

smallseotools

Website Host Checker – is een hostingdetectieservice die wordt uitgevoerd en mogelijk maakt door Small SEO Tools. Het systeem is gratis voor iedereen en het maakt het mogelijk om de host achter een bepaalde website te ontdekken. Om de checker te gebruiken, hoeft u alleen maar naar de website te gaan, de URL in te voeren van de site waarin u geïnteresseerd bent en vervolgens op de knop “Hosting controleren” te klikken. U hoeft niet lang op de resultaten te wachten – ze worden onmiddellijk verstrekt. De website-checker werkt uitstekend voor nieuwe eigenaren van websites, die de markt verkennen, op zoek gaan naar vertrouwde providers die kwaliteitsresultaten en uptime-garantie kunnen garanderen. U hoeft zich niet aan te melden voor de service – deze is gratis en op elk moment van de dag beschikbaar op uw verzoek.

Ontdek website-hosting

2. Hoe u websitehosting kunt controleren op basis van het IP-adres

Of u nu een codebewuste gebruiker bent of niet, u kunt proberen de host van uw website te achterhalen op basis van het IP-adres. Om dat te doen, typ gewoon de “ping site.com” (of een ander domein waarin u geïnteresseerd bent) in de opdrachtregel en onthoud (of neergezet) de cijfercombinatie die wordt weergegeven in het antwoord. Dit wordt het IP-adres van uw website. Voer het in na de https://whois.domaintools.com/ lijn om de contacten van de hostingprovider en informatie daarover te zien. Dat is ook vrij eenvoudig en snel.

domaintools

3. Hoe u de host van de website kunt achterhalen door het naamserverdomein

Een andere eenvoudige manier om websitehosting te detecteren, is door de naamserver (NS) domein. Met dit doel, toegang tot de https://whois.domaintools.com/ website en voer de domeinnaam van de website in, die wordt onderzocht. Klik vervolgens op de knop Zoeken en wacht op het resultaat.

Blader door de “Whois Record” in de regel “nserver:” van de testpagina. Het belangrijkste domein in de NS-lijn is de hostingprovider. Trouwens, deze variant is ook een van de snelste opties en het werkt ook geweldig voor websites die op virtuele servers worden gehost.

Bottom Line

Onderzoek doen naar uw nicheconcurrenten is een van de belangrijkste aspecten van succesvolle marketing. Detectie van de website-hostingprovider is de eerste stap die u in deze richting kunt zetten. Informatie over de host van de website, het IP-adres, de locatie en andere technische parameters komen u goed van pas bij het kiezen van de host voor uw eigen project.

Er zijn verschillende effectieve manieren om uw website-hostingprovider te achterhalen, maar het gebruik van speciale services die in het artikel worden besproken, is nog steeds de meest geprefereerde oplossing. Detectiediensten voor websitehosting bieden u een goed inzicht in de webhostingprovider en zijn onmisbare parameters. U kunt deze informatie verder gebruiken, terwijl u de hosts vergelijkt op basis van hun ranking, prestaties, geografische locatie, betrouwbaarheid, vertrouwensbeoordeling en andere essentiële parameters. Deze aspecten zullen cruciaal worden bij het nemen van de uiteindelijke beslissing over de keuze van de beste gastheer om aan uw behoeften te voldoen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map