Hoe u gratis een bedrijfswebsite maakt

Hoe u gratis een bedrijfswebsite maakt


Het lanceren van een nieuwe bedrijfswebsite met een beperkt budget kan lastig zijn. Moderne technologieën voor het bouwen van websites hebben het proces echter gemaakt goedkoper en eenvoudiger. Vanaf nu worden mensen zonder technische achtergrond niet gedwongen aangepaste ontwikkelteams in te huren en duizenden dollars te betalen voor een eenvoudige bedrijfssite met slechts een paar functies erop.

Bovendien gaan we deze keer de weg delen om een ​​solide online aanwezigheid voor uw bedrijf te creëren zonder kosten. Klinkt te mooi om waar te zijn? Welnu, de uiteindelijke kosten zijn meestal afhankelijk van de bouwmethode en de complexiteit van het project. Om de toekomstige workflow en fondsen te begrijpen die u mogelijk nodig heeft om live te gaan met uw site, moet u eerst de functionaliteit ervan identificeren zonder de essentiële functies te vergeten die een professionele bedrijfswebsite zou moeten hebben.

Essentiële bedrijfswebsitefuncties

Het idee om live te gaan met een bedrijfssite is vrij eenvoudig. Ondernemers verlangen meestal naar een groter bereik om een ​​lokaal of zelfs wereldwijd publiek aan te trekken. Tegelijkertijd willen bedrijven online vertegenwoordigd zijn op de wereldwijde markt, waardoor het voor de doelgroep eenvoudiger wordt om in contact te komen. Het is geen kwestie van prestige, maar een kwestie van moderne zakelijke trends.

Daarnaast maakt een website het gemakkelijker om met klanten te communiceren, specifieke competenties te promoten, de mailinglijst te laten groeien en uw bezoekers betrokken te houden. Om al het bovengenoemde te bereiken, moet een website een aantal cruciale functies hebben.

“Over ons” sectie

Het Global Web biedt een perfecte kans om uw bedrijf voor te stellen aan het potentiële publiek. Het is van vitaal belang om het blok ‘Over ons’ te hebben met korte of gedetailleerde informatie over het bedrijf en de onderneming die u vertegenwoordigt.

Over ons sectie

Als het bedrijf jarenlange ervaring in de markt heeft, waarom zou u het dan ooit voor klanten willen verbergen? Het blok maakt het mogelijk om de betrouwbaarheid van de website te tonen. Een goede kans om erkenning te krijgen.

Beschrijf uw team

Een goede manier om te laten zien dat uw bedrijf 100% echt is. Met zoveel nepbureaus en fraudediensten is het vooral een goede online reputatie. Uw team vertegenwoordigen zou een verstandige stap zijn. Enerzijds toont het uw pool van experts en uitgebreide competentie.

Beschrijf uw teamgedeelte

Aan de andere kant zullen potentiële klanten loyaler worden zodra ze uw officiële vertegenwoordigers hebben gezien. Vergeet niet om echte foto’s te uploaden om de sectie er overtuigender uit te laten zien.

Contact informatie

Nog een essentiële blog om de betrouwbaarheid van het bedrijf te bewijzen. Hoe meer contactgegevens u opneemt, hoe beter:

 • E-mail om contact op te nemen of speciale aanbiedingen te verzenden.
 • Telefoon voor direct contact.
 • Echt bedrijfsadres om uw kantoor fysiek te bezoeken.
 • Extra manieren om contact op te nemen (boodschappers Live Chat, Skype, enz.).

Neem contact met ons op

Introduceer uw competentie

Naast het verdienen van een goede reputatie en erkenning, is het essentieel om met een goede competentie-introductie te komen. Je moet voor mensen duidelijk maken wat je daadwerkelijk doet. Het idee is om te laten zien hoe uw bedrijf kan helpen bij het oplossen van hun problemen of hoe het verschilt van concurrenten. Beschrijf de velden waarin u actief bent. Breng enkele van de services of producten onder de aandacht waar u trots op bent.

Services sectie

Getuigenissen

De recensies van klanten maken een goede eerste indruk. Het toevoegen van een testimonialblok met een paar echte beoordelingen is een goed idee, omdat veel mensen het als het belangrijkste kenmerk beschouwen bij het kiezen van een vertrouwd en gerenommeerd bedrijf.

Getuigenissen sectie

Extra functies om naar te zoeken op een bedrijfswebsite

Dat zijn de belangrijkste blokken die een bedrijfssite zou moeten hebben. Je mag ze vervangen of herschikken wat je maar wilt. Zorg ervoor dat ze zijn opgenomen in de paginastructuur. Bovendien moet u ervoor zorgen dat uw toekomstige site:

 • Mobielvriendelijk – terwijl het aantal tablet- en smartphonegebruikers groeit, is het essentieel om een ​​goede mobiele ervaring te bieden. Om deze reden moet je software zoeken met in-house responsieve thema’s en lay-outs.
 • Sociaal delen – met miljoenen actieve gebruikers van sociale media is uw website verplicht om knoppen voor sociaal delen te hebben. Het kan de bekendheid van uw bedrijf in de sociale omgeving vergroten en meer verkeer genereren.
 • Maak navigatie eenvoudig – duidelijke navigatie is de sleutel tot succes. Hoe minder tijd een bezoeker nodig heeft om de gewenste informatie te vinden, hoe beter. Maak het browsen op de website niet ingewikkeld. Focus in plaats daarvan op duidelijke en gemakkelijk te bereiken blokken.
 • Koop een badge – een logo vergroot het vertrouwen van klanten met 32%. Het hebben van een herkenbare badge verbetert de reputatie en laat uw bedrijf opvallen.

Als u nu weet welke functies uw bedrijfswebsite zou moeten hebben, moet u een bouwplatform kiezen waarmee u deze tegen minimale of gratis kosten kunt implementeren en zonder technische achtergrond. Wix is ​​een ultiem platform voor dergelijke behoeften en hier is waarom.

Waarom Wix gebruiken om gratis een bedrijfswebsite te maken

Wix

Wix – is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer om aan verschillende behoeften te voldoen. Het biedt geweldige functionaliteit voor met name verschillende soorten sites en bedrijfswebsites. Met de software kunt u eenvoudig alle functies die we eerder hebben besproken, implementeren tegen minimale kosten.

Om een ​​goede indruk te maken en uw bezoekers betrokken te houden, heeft u nodig:

 • Een stijlvolle sjabloon. Wix biedt een selectie van sjablonen met betrekking tot de categorie kleine bedrijven. U kunt de lay-out kiezen die naar uw niche verwijst, of u nu een bouw- of onroerendgoedbedrijf heeft. Alle sjablonen zijn mobielvriendelijk en gemakkelijk te bewerken.
 • Eenvoudig bewerken. Een ingebouwde editor voor slepen en neerzetten is ontworpen om niet-technici aanpassingen en bewerkingen te laten uitvoeren. U kunt elke paginastructuur implementeren, objecten verplaatsen, nieuwe blokken toevoegen, werken met lay-outstyling en typografie. Wix ADI is zelfs een snellere oplossing die binnen enkele minuten websites maakt voor gebruikers met een AI-gebaseerd geïntegreerd algoritme.
 • Widgets en add-ons. Hoewel de meeste sjablonen al een ingebouwde structuur en apps hebben, maakt Wix het gemakkelijk om extra widgets toe te voegen, waaronder kalenders om aankomende evenementen te tonen, galerijen om uw competentie op een aantrekkelijke manier weer te geven, analytische en e-mailmarketingtools, enz..
 • Promotietools. Het platform laat gebruikers SEO instellingen afhandelen om inhoud of bepaalde pagina’s te promoten. Afgezien van metatitels en beschrijvingen, kunt u ook sociale voorbeelden bewerken en focuszoekwoorden aangeven.
 • Betaalbare plannen. Omdat we van plan zijn om gratis een bedrijfswebsite te maken, is Wix de beste optie dankzij het gratis abonnement. Hiermee kunt u uw domein verbinden en wordt 500 bandbreedte en schijfruimte geleverd. Als u meer functies en bronnen nodig heeft, moet u een pakket kiezen uit Wix Premium-aanbiedingen. De prijs begint bij $ 13 per maand met een reeds inbegrepen domein, volledige toegang tot widgetmarkt en sjablonen.

Laten we nu eens kijken naar het bouwproces van binnenuit.

Een bedrijfswebsite bouwen met Wix

Nadat we een plan voor onze toekomstige website hebben uitgewerkt met de structuur op de pagina en de tools die het zal hebben, kunnen we beginnen met het bouwproces. Als u voor Wix kiest, moet u de volgende stappen uitvoeren:

Stap 1. Registratie

Allereerst moet u zich aanmelden. Als SaaS-websitebouwer biedt Wix gebruikers de mogelijkheid om het registratieproces online te voltooien. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in of log in met een Google- of Facebook-account. U hoeft geen software te downloaden. Open het dashboard met enkele klikken.

Wix website builder - log in

Stap 2. Selecteer een sjabloon

Zodra de registratie is voltooid, brengt het systeem u automatisch over naar de sjabloonverzameling. U kunt naar een bepaalde categorie gaan of door alle beschikbare opties bladeren. Een andere manier is om te beginnen met het bouwen van uw website vanuit het niets of om Wix ADI te gebruiken om verschillende lay-outopties te krijgen die zijn ontworpen door een geïntegreerd AI-algoritme.

Wix - Selecteer website-bouwmethode

Stap 3. Voeg inhoud toe

Je bent er bijna! Het is tijd om inhoud toe te voegen aan de blokken die je op de website hebt. Kopieer en plak eenvoudig teksten, upload afbeeldingen, vul de contactgegevens en het gedeelte “Over ons” in, publiceer getuigenissen, upload foto’s van uw teamleden met de slepen-en-neerzetten-editor.

Aanpassing van de Wix-website

Stap 4. Pas de site aan

Wix Marketplace biedt een selectie van widgets en services van derden om te integreren. U kiest er een uit de lijst en krijgt deze op uw site. Ze omvatten analyse- en gebruikersacquisitietools, afbeeldingengalerijen, contactformulieren en meer.

Stap 5. Verbind domein en ga live

Als u al een domeinnaam heeft, kunt u deze rechtstreeks vanuit het dashboard in de instellingen verbinden. Zo niet, dan biedt het platform standaard alleen aangepaste subdomeinen binnen het gratis pakket. U moet het dus apart regelen of kiezen voor Wix premium-abonnementen. Druk op de knop “publiceren” en vind uw site online beschikbaar.

Het komt neer op

Wix is ​​nog steeds het snelste en gemakkelijkste platform om gratis een bedrijfswebsite te maken. Het biedt alle benodigde functies om een ​​volledig functioneel project te starten en uw bedrijf online te introduceren. Je hoeft geen technische nerd te zijn, terwijl het bouwproces zelf je amper een paar uur kost.

Het gratis abonnement werkt echter niet voor groeiende bedrijven. Als je een meer schaalbare oplossing nodig hebt, zullen Wix Premium-plannen het lukken met toegang tot meer bandbreedte en schijfruimte, gratis domein, toegang tot gratis sjablonen en widget-marktplaats. Gebruikers kunnen profiteren van een volledig pakket opties voor slechts $ 13 per maand voor een Combo-abonnement, terwijl het gratis pakket een goede manier is om wat bewerkings- en aanpassingsvaardigheden op te doen. Gebruik het om uw websitestructuur te testen onder realistische omstandigheden.

Probeer Wix gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map