Hoe u gratis een gamingwebsite maakt

Hoe u gratis een gamingwebsite maakt 5.0


 • Module structuur;
 • Krachtige e-commerce-engine;
 • Effectieve SEO-optimalisatie;
 • Geavanceerde beveiligingsmaatregelen voor websites.

Bezoek website ucoz.com Hoe u gratis een gamingwebsite maakt 5.0

 • Module-gebaseerd systeem;
 • AI-gestuurde website builder;
 • Geïntegreerde spraakserver;
 • eCommerce en Forum.

Bezoek website enjin.com Hoe u gratis een gamingwebsite maakt 4.0

 • Oplossingen voor affiliate marketing;
 • Digitale winkel opgezet;
 • Integraties van derden;
 • Promotionele campagnes vol functies.

Bezoek website xsolla.com Hoe u gratis een gamingwebsite maakt 4.0

 • Geavanceerde CMS-oplossingen;
 • Geïntegreerd e-commerceplatform;
 • Veelzijdige opties voor ontwerpaanpassing;
 • Uitgebreide oplossingen voor sociale netwerken.

Bezoek website ning.com Hoe u gratis een gamingwebsite maakt 4.0

 • Geavanceerde plug-in-integratie;
 • Beste ontwerpaanpassingsopties;
 • Hosting en domeinkeuze;
 • Uitgebreide codebewerkingsopties.

Bezoek website wordpress.org

Het maken van een gamingwebsite is een veel gecompliceerdere taak dan een onervaren gebruiker misschien denkt. Natuurlijk, als jij begin het te bouwen met CMS of probeer zelfs een websitecode te schrijven in de teksteditor, dit zal een echte uitdaging zijn.

Het is bijna onmogelijk om dat te doen zonder enige ervaring. Je moet veel leren om een ​​behoorlijk resultaat te krijgen. Er is echter een eenvoudigere oplossing: het gebruik van websitebouwers. Het zal goed werken voor zowel nieuwkomers als ervaren gebruikers.

Een gaming-website is een algemene naam van de categorie voor verschillende soorten nichebronnen, namelijk websites van spelclans en gilden, fancommunity’s, spelservers, websites van ontwikkelaars en spelrecensenten. Het is mogelijk om smalle niches te onderscheiden die zijn gewijd aan gamekarakters, cybersportteams of afzonderlijke gamers, attribuutwinkels (sportoverhemden, kostuums, beeldjes, veelzijdige sets enz.).

Over het algemeen omvat de term “gaming-website” alle thematische gemeenschappen, commerciële projecten, informatieve bronnen die zich richten op computerspellen, hun personages en individuele gamers.

De technische complexiteit van realisatie hangt nauw samen met de functionaliteit die nodig is om een ​​bepaald type gamingwebsite te creëren. Dergelijke projecten stellen veel eisen aan de keuze van een platform. Een website kan een spelserver, een online winkel, een forum, een blog en meerdere widgets.

De keuze voor een gespecialiseerde websitebouwer is de beste oplossing voor deze taak. Dit is een trefzekere manier om de vereiste functionaliteit kant-en-klaar te krijgen. Niet elke websitebouwer kan worden gebruikt om een ​​gaming-website te maken.

Hoe maak je een gratis gamingwebsite:

 1. uCoz – Beste website-bouwer om een ​​gratis gaming-website te maken
 2. Enjin – Gespecialiseerde Gaming Website Constructor
 3. Xsolla – Gaming Website Builder voor uitgevers
 4. Ning – Gaming Website Builder voor zowel gamers als ontwikkelaars
 5. WordPress – Gratis platform om uw eigen gamewebsite te maken

Als u echt streeft naar het starten van een hoogwaardige gaming-website die rijk is aan functies, tools en ontwerpaanpassingsopties, is het logisch om meer te weten te komen over de hierboven genoemde websitesbouwers. Ze hebben hun voor-, nadelen en speciale parameters die van elke service een waardige keuze maken om te voldoen aan uw specifieke gaming-webontwerpen. Laten we nu beginnen.

uCoz – Beste website-bouwer om een ​​gratis gaming-website te maken

uCoz - Beste website-bouwer om een ​​gratis gaming-website te maken

Productnaam:uCoz
Officiële website:ucoz.com
Complexiteit:Ingewikkeld
Gratis abonnement:Ja
Premium abonnement:vanaf $ 3 / maand
Gesticht:2005
Hoofdkwartier:Russische Federatie
Probeer het gratis

uCoz – is de beste website builder om een ​​gratis gaming-website te maken voor een clan of een gilde. Het platform is module-gebaseerd en het biedt een volledig gratis plan waarmee je een project kunt starten zonder er veel in te investeren. Een gratis abonnement geeft toegang tot meerdere sjablonen (inclusief die voor gaming-websites), krachtige ontwerpaanpassing en codebewerkingsopties, uitgebreide set modules (inclusief een forum, een blog, een poll, een catalogus met bestanden, artikelen, FAQ en meer) evenals een geweldige kans verbind gratis uw eigen domeinnaam!

Belangrijkste kenmerken

De uCoz-functieset is uitgebreid en veelzijdig. De functionaliteit en flexibiliteit van het systeem worden voornamelijk gerealiseerd door de module-integratieopties. Dit betekent dat u een website kunt starten zonder dat u code hoeft te bewerken – kies gewoon de vereiste modules en begin met het maken van uw website-indeling. Het systeem maakt ook eCommerce-integratie en effectieve SEO-promotie mogelijk, die bijdragen aan de functionaliteit van projecten die ermee zijn gestart. Hier is de lijst met functies waardoor uCoz zich onderscheidt van de rest:

 • Uitgebreide selectie van modules die geweldig werken voor het ontwikkelen en promoten van gamingwebsites;
 • Verbeterde beveiligingsfuncties;
 • Kwaliteit SEO-promotie;
 • Geautomatiseerde back-ups en PHP-scripts;
 • Krachtige eCommerce-engine.

Voors en tegens

uCoz heeft een aantal voordelen die het mogelijk maken om alle soorten gamingwebsites te starten, beheren en promoten, ongeacht hun complexiteitsniveau. Een van de onmiskenbare hoogtepunten van het systeem is de modulestructuur, die de noodzaak van codebewerking tot een minimum beperkt. Wat u moet doen om uw projectlay-out en -structuur te creëren, is door de vereiste modules te kiezen en deze in uw website te integreren.

De websitebouwer maakt ook de ontwikkeling van de webwinkel mogelijk via de integratie van de uShop-module. Met deze functie kunt u een uitgebreid productassortiment beheren, betalings- en verzendparameters instellen, verkoop- en webwinkelprestaties volgen, meerdere kortingen en speciale aanbiedingen introduceren enz. Andere voordelen van het systeem zijn onder meer krachtige SEO-optimalisatie en verbeterde beveiligingsmaatregelen (geautomatiseerde back-upcreatie, geïntegreerde antivirus enz.).

Een opmerkelijk nadeel is een service-advertentie die wordt weergegeven op een website en is gemaakt met een gratis abonnement. Eerlijk gezegd is het in dit specifieke geval absoluut onschadelijk omdat een website niet-commercieel is en alleen wordt gebruikt voor clanleden en potentiële kandidaten. Bovendien kost het wat tijd om de logica van het werken met het systeem te begrijpen, terwijl het gebruik van premium ticketondersteuning wordt geboden tegen extra kosten.

Kosten

De websitebouwer heeft een gratis plan dat meerdere voordelen onthult en waarmee u bijna gratis een gaming-website kunt maken. Het plan wordt echter geleverd met een reeks beperkingen wat betreft functionaliteit, schijfruimtevolume en beschikbaarheid van systeemadvertentiebanners. Dit is wat een gratis plan geschikt maakt om de functionaliteit van het systeem te testen in plaats van om er volledige projecten mee te bouwen. Om een ​​professionele gaming-website te starten met uCoz, moet je upgraden naar een van de betaalde abonnementen, namelijk:

 • Basisplan ($ 3 / maand) – 2 GB opslagruimte, basisbeveiligingsfuncties, gratis ondersteuning.
 • Optimaal plan ($ 4 / maand) – geen advertenties, gratis domein, 10 GB opslagruimte, premium antivirus.
 • Maximaal plan ($ 8 / maand) – 20 GB opslagruimte, premiumfuncties, online winkel.
 • Winkelplan ($ 5 / maand) – alle premiumfuncties en functionaliteit van de online winkel, maar 10 GB opslagruimte.

Het prijsbeleid van uCoz is redelijk betaalbaar, zelfs voor die gebruikers die het systeem voor het eerst gebruiken. Welk abonnement u ook kiest, het zal u niet op uw portemonnee raken, maar het zorgt wel voor een kwalitatief resultaat.

Probeer uCoz gratis

Enjin – Gespecialiseerde Gaming Website Constructor

Enjin - Gespecialiseerde Gaming Website Constructor

Productnaam:Enjin
Officiële website:enjin.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:Ja
Premium abonnement:vanaf $ 8,99 / mnd
Gesticht:2009
Hoofdkwartier:Singapore
Probeer het gratis

Enjin – is een gespecialiseerde constructeur van gamingwebsites waarmee u allerlei soorten projecten kunt maken die voor gamingdoeleinden worden gebruikt. Het platform biedt over het algemeen verschillende werkscenario’s. Je kunt dus een guild-website, een clan, een gaming Minecraft-server, een fan-website, een eSports-team of een ander project ermee starten.

Belangrijkste kenmerken

De beperkte gamingfocus van de websitebouwer beïnvloedt de functieset die het systeem op voorraad heeft. In feite hangt de keuze van functies af van het type game-project dat u van plan bent te starten. Het punt is dat Enjin wordt geleverd met een rijke keuze aan modules, instellingen en integraties. Niet elke gaming-website heeft de hele set nodig en daarom is het alleen aan jou om te beslissen wat je precies van de service verwacht. Hieronder staan ​​de belangrijkste hoogtepunten van de websitebouwer:

 • Module-gebaseerde structuur;
 • Geavanceerd forumbord;
 • Geïntegreerde spraakserver;
 • Krachtige spelintegraties;
 • Hoogwaardige eCommerce-engine.

Voors en tegens

Het platform biedt een indrukwekkende verzameling aanpasbare responsieve ontwerpen en een reeks tools die nodig zijn om ze een professionele uitstraling te geven. Het is ook mogelijk om zelfstandig websitestructuur en layout te creëren uit meerdere geïntegreerde modules. Dit vermindert met name de tijd van website-ontwikkeling, wat een kwaliteitsresultaat garandeert.

Wat de minpunten van de websitebouwer betreft, is het logisch om de complexiteit van nieuwe gebruikers te noemen. Het is moeilijk voor beginners om de service te verkennen en te beheersen en het kost tijd om aan de interface te wennen. Bovendien biedt de websitebouwer geen ondersteuning voor live chats en het is ook onmogelijk om hier een domeinnaam met een gratis abonnement te koppelen.

Kosten

De websitebouwer heeft een gratis abonnement waarmee u de functionaliteit ervan voor onbeperkte tijd kunt testen. Het plan biedt de mogelijkheid om ongeveer 20 modules, een forum, een donatie-inzamelingsoptie en een webwinkel aan te sluiten. De functionaliteit van het plan is echter niet voldoende om een ​​volledig uitgeruste gaming-website te starten en het is niet toegestaan ​​om een ​​aangepaste domeinnaam aan te sluiten. Om dat te doen, kunt u kiezen uit de volgende betaalde abonnementen:

 • Geavanceerd ($ 8,99 / maand) – 5 slots TS3 of Mumble Server, 50 modules maken, mobiele forums, bestandsopslag (5 GB), Bestandsbandbreedte (25 GB), 5 automatiseringen, 5 waarschuwing & Straffen, Forum Vote System, Toegang tot alle modules, Thema-editor, Normale DDOS-bescherming, DNS Domain Manager, Website Logs, API;
 • Ultieme ($ 29,99 / maand) – 25 slots TS3 of Mumble Server, onbeperkte modules maken, module voor ticketondersteuning, bestandsopslag (50 GB), Bestandsbandbreedte (150 GB), 100 automatiseringen, 100 waarschuwingen & straffen, Enterprise DDoS-bescherming, Branding control, Custom Emoji’s, Priority Support, Priority Recruitment, Advanced logs, API en All Premium Themes.

Met de websitebouwer kunt u ongeveer 20% van de initiële kosten van de plannen besparen als u het hele jaar in één keer betaalt. Dit is een waardige keuze die de meeste gebruikers waarderen, vooral als het gaat om het starten van verschillende gameprojecten.

Probeer Enjin gratis

Xsolla – Gaming Website Builder voor uitgevers

Xsolla - Gaming Website Builder voor uitgevers

Productnaam:Xsolla
Officiële website:xsolla.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:Vrij
Premium abonnement:
Gesticht:2005
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het gratis

Xsolla – is een game-website builder voor uitgevers die zijn gemaakt om gaming-specifieke oplossingen te starten. Het platform maakt het mogelijk uw winst te vergroten en het gewenste publiek te bereiken door professionele startups te ontwerpen, te investeren in videogames, enz. Xsolla biedt de mogelijkheid om veilige websites te lanceren zonder erin te investeren. Het platform biedt ook krachtige eCommerce-functies en integraties van derden om de prestaties van gamingwebsites te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Xsolla biedt een uitgebreide reeks functies die zijn gericht op verbetering van de websitefunctionaliteit en gemeenschapsgroei. Wanneer u het systeem gebruikt, kunt u speciale loyaliteitsprogramma’s en kortingscampagnes implementeren en digitale winkels starten om functionaliteit aan uw gamingwebsite toe te voegen. Onder de kenmerken waardoor het platform zich onderscheidt van de massa, is het logisch om het volgende te noemen:

 • Optie voor het instellen van een digitale winkel;
 • Effectieve promotiecampagnes;
 • Website statistieken en het bijhouden van analyses;
 • Oplossingen voor affiliate marketing;
 • Integraties van derden.

Voors en tegens

Geïntegreerde eCommerce-engine is een van de hoogtepunten van de dienst die het mogelijk maakt om een ​​webshop aan uw project te koppelen. Het systeem is vrij eenvoudig te gebruiken, hoewel het even kan duren om aan het dashboard te wennen. Terwijl u de taak aankan, kunt u in een mum van tijd een volledig uitgerust gamingproject ontwerpen.

Wat betreft de nadelen van het platform, Xsolla heeft geen vooraf ontworpen sjablonen om uit te kiezen. Je hebt alleen toegang tot verschillende website-indelingen die je kunt selecteren om het project te bewerken. Evenzo mist het systeem aanpassingshulpmiddelen om het website-ontwerp te verbeteren.

Kosten

Xsolla is absoluut gratis voor alle gebruikerscategorieën. Het is mogelijk om te beginnen met het bouwen van een project en dit vervolgens te promoten zonder ook maar iets te investeren. De geïntegreerde functieset is nog steeds beschikbaar voor elke gebruiker, wat zorgt voor een kwalitatief en effectief websiteontwikkelingsproces. Xsolla zorgt ook voor gratis hosting en geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Waar u echter op moet letten, is dat het systeem 5% in rekening brengt voor elke transactie / aankoop die u doet via de website die ermee is gestart.

Probeer Xsolla gratis

Ning – Gaming Website Builder voor zowel gamers als ontwikkelaars

Ning - Gaming Website Builder voor zowel gamers als ontwikkelaars

Productnaam:Ning
Officiële website:ning.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:Vanaf $ 25 / mo
Gesticht:2004
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het gratis

Ning – is een game-website builder voor gamers en ontwikkelaars, die zich onderscheidt van de massa vanwege de geavanceerde opties voor het maken van sociale media. Het systeem bestaat al meer dan 16 jaar en is gebruikt voor de ontwikkeling van meer dan 2 miljoen projecten. Het systeem is een perfecte keuze voor het creëren van online communities, sociale netwerken en gaming-websites. Het wordt geleverd met de slepen-en-neerzetten-editor die een eenvoudig en probleemloos webontwikkelingsproces mogelijk maakt.

Belangrijkste kenmerken

De websitebouwer is niet zo moeilijk te verkennen en te beheersen, hoe bekwaam u ook bent in webdesign. Vanwege de geïntegreerde editor voor slepen en neerzetten, het proces van website-ontwikkeling wordt intuïtief en begrijpelijk voor de meeste gebruikers, ook voor degenen die nog nooit zo’n ervaring hebben gehad. De functieset van het systeem is vrij uitgebreid en krachtig. Bekijk de belangrijkste voordelen hieronder:

 • Geïntegreerd e-commerceplatform;
 • Professionele tools voor contentbeheer;
 • Opties voor sociale netwerken;
 • Veelzijdigheid van oplossingen voor ontwerpaanpassing.

Voors en tegens

Ning is een van de beste community website bouwers. Zodra u uw project maakt en het met inhoud vult, kunt u nieuwe gebruikers aanmoedigen om zich bij het gaming-netwerk aan te sluiten. Hier kunt u forums, live chats, e-mailcampagnes en andere soorten sociale netwerkprojecten starten. Ning maakt het ook mogelijk om geavanceerde zakelijke tools te gebruiken voor effectief websitebeheer en promotie. Deze omvatten MailChimp-integratie, eCommerce-engine, geavanceerde analyse- en statistieken-trackingtools. Professionals zullen ook de mogelijkheid van codebewerking op het platform waarderen. Dit is een enorm voordeel voor code-savvy webdesignprofessionals, die de intentie hebben om volledig uitgeruste gamingprojecten te starten en effectief te beheren.

Wat de minpunten van het systeem betreft, je zult er hier niet veel van tegenkomen. Ning biedt standaard een beperkte bandbreedte. Zodra u de limieten overschrijdt, kunt u betalen voor de mogelijkheid om extra bandbreedte te gebruiken. Het is ook onmogelijk om de website te hosten op servers naar keuze, aangezien het systeem geïntegreerde hosting biedt. Deze minpunten zijn echter niet zo cruciaal.

Kosten

Ning heeft geen gratis abonnement, maar biedt de mogelijkheid om de geïntegreerde functionaliteit van het platform te testen tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. Hiermee kunt u zich realiseren wat u precies zult gebruiken van de websitebouwer bij het upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Deze laatste omvatten de volgende abonnementsopties:

 • Basis ($ 25 / maand) – 1000 leden, 10 GB opslagruimte, builder voor slepen en neerzetten, foto- en video-integraties, activiteitenfeed enz .;
 • Prestatie ($ 49 / maand) – 10000 leden, 50 GB opslagruimte, evenementen en berichten, blogs en forums, GA- en analysehulpmiddelen enz .;
 • Ultieme ($ 99 / maand) – 100000 leden, 100 GB opslag, aangepaste groepen en onboarding van leden, integratie van sociale netwerken, opties voor sociaal delen enz.

De websitebouwer maakt het mogelijk om tot 20% van de initiële kosten van de plannen te besparen door in één keer voor het jaarabonnement te kiezen. Dit is erg belangrijk voor gebruikers, die van plan zijn om lange tijd met het systeem te werken.

Probeer Ning gratis

WordPress – Gratis platform om uw eigen gamewebsite te maken

WordPress - Gratis platform om uw eigen gamewebsite te maken

Productnaam:WordPress
Officiële website:wordpress.org
Complexiteit:Boven gemiddeld
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 2,95 / mnd
Gesticht:2003
Hoofdkwartier:Wereldwijd
Probeer het gratis

WordPress – is het bekendste gratis platform om professionele gaming-websites te maken. Dit is het platform dat zichzelf populair heeft gemaakt als de meest veelzijdige Content Management Systeem in de wereld. Het onderscheidt zich van de rest vanwege de indrukwekkende integratieopties, geavanceerde ontwerpaanpassingstools en onbeperkte hostingmogelijkheden die nodig zijn om succesvol aan de slag te gaan met uw gamingwebsite.

Belangrijkste kenmerken

Het CMS onderscheidt zich als een betrouwbaar, veelzijdig en professioneel platform. Het maakt het mogelijk starten, beheren en vervolgens promoten alle soorten gaming-projecten die verschillen in complexiteitsniveau, functionaliteit en de behoefte aan geavanceerde ontwerpaanpassing. Als u nog nooit met het platform hebt gewerkt, moet u zich bewust zijn van de belangrijkste functies ervan. Hier gaan ze:

 • Uitgebreide plug-in integratie-opties;
 • De behoefte aan hosting en domeinkeuze;
 • Geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing;
 • Uitgebreide keuze aan gamesjablonen van derden;
 • Flexibele opties voor codebewerking.

Voors en tegens

Een van de onmiskenbare hoogtepunten van het CMS zijn de geavanceerde en flexibele integratie-opties voor plug-ins. Het systeem maakt het mogelijk om te kiezen uit meerdere geïntegreerde plug-ins en honderden plug-ins die beschikbaar zijn op internet. Ultiem lid, Weglot, Live Chat, Guild, ARMember, Elementor en WoW Guild-plug-ins zijn slechts enkele van de meest bekende WP-gamethema’s. De keuze aan gaming-sjablonen is hier ook indrukwekkend omdat u toegang kunt krijgen tot veel thema’s die zijn ontwikkeld door externe webontwerpers.

WordPress lijkt helemaal geen noemenswaardige tekortkomingen te hebben. De behoefte aan plug-inintegratie en diepgaande sjabloonaanpassing impliceert echter de kennis van de basisprincipes van codering en een bepaalde achtergrond voor webdesign. Dit is nodig om uw project een persoonlijk uiterlijk en een exclusief ontwerp van hoge kwaliteit te geven dat geen compromis sluit met geavanceerde projectprestaties. Het wordt dus ten zeerste aanbevolen om programmeerkennis te hebben voordat u besluit een gaming-website met het CMS te lanceren.

Kosten

WordPress is een gratis CMS. U hoeft niet te betalen voor het downloaden, installeren en gebruiken van het platform. U kunt de volledige functieset testen zonder een dollar in uw project te investeren. Als u echter besluit om een ​​volledig uitgeruste gaming-website met WordPress te lanceren, gaat u niet zonder enkele van de betaalde plug-ins te installeren. U kunt ook overwegen om een ​​van de betaalde sjablonen te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor WordPress door externe ontwerpers. Om live te gaan, moet je ook hosting kopen. De meest geschikte oplossing hiervoor is Bluehost, waarvan de kosten beginnen met $ 2,95 / maand. Het platform biedt meerdere voordelen, waaronder een gratis bonusdomeinnaam tijdens het eerste jaar van gebruik.

Handige add-ons voor een gaming-website

Een reeks upgrades hangt af van het type website dat u heeft. Zo kunnen websites voor gamingfans hun bezoekers zelden forumcommunicatie aanbieden.

Communiceren:

Een forum is een must voor de gemeenschappen van gamingwebsites, maar niet alle webmasters maken gebruik van de functionaliteit ervan. uCoz en Enjin hebben out-of-the-box forumfunctionaliteit en u moet er gebruik van maken. Dit zal bijdragen aan de populariteit van uw website.

Game-Connected Goods verkopen:

Je kan ook sluit een online winkel naar uw gamingwebsite. Dit is een slim idee dat u kan helpen winst te maken bij het beheren van uw website. Maak een aparte pagina met een productvenster, organiseer verzending en acceptatie van online betalingen. Een online winkel is een effectieve aanvulling op de websites van game-ontwikkelaars, grote communities en recensenten, die veel bezoekers ontvangen. Het is echter mogelijk om sportshirts, bekers, beeldjes en andere dingen te verkopen, zelfs op de website van een gevorderde gilde. Wat je nodig hebt, is dat verlangen.

Chat:

Een ander element dat u aan uw website kunt toevoegen, is online chatten, wat een handige vorm van communicatie is tussen u en uw websitebezoekers. Dit is een nuttige toevoeging aan elke gaming-website, vooral degene waar je games, attributen verkoopt, een donatiefunctie hebt of iets dergelijks. Blijf in contact met je publiek.

Deel uw inhoud:

Vergeet niet om RSS-feed te gebruiken, synchronisatie met spelservers zoals Twitch, video-hostings, officiële gamewebsite, accounts van sociale netwerken, themakanalen en alles wat u over het onderwerp kunt vinden. Laat uw website de bron zijn van nuttige informatie over het spel en breng het publiek veel voldoening.

Donaties accepteren:

Zelfs als u producten verkoopt, kunt u proberen de donaties te verzamelen voor de ontwikkeling van de website. Sommige spellen verzamelen donaties voor bepaalde leden van de gemeenschap die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het spel, nieuwe uitrusting voor professionele teams, verhuur van gebouwen voor gebruikersbijeenkomsten of iets dergelijks. Het is aan jou om je donaties te beheren.

Wees hoffelijk:

Besteed aandacht aan elk gemeenschapslid. Stel parameters in voor gebruikersprestaties (aantal berichten, opmerkingen, verjaardag etc.), die bijvoorbeeld felicitaties, nieuwe statussen of virtuele geschenken zullen genereren.

Het is ook mogelijk om een ​​voiceserver, online e-mailverspreiding (indien nodig), wedstrijden voor de gildeleden of abonnees te organiseren, muziek aan de website toe te voegen enz. Een reeks upgrades hangt af van het type website, de doelen die u nastreeft en verbeelding.

Bottom Line

Het is logisch om niche-website-bouwers te gebruiken om gaming-websites te maken. uCoz is de beste gratis bouwer van gamewebsites, die uitstekend werkt voor de ontwikkeling en het beheer van clan- of gildesites. De service wordt geleverd met meerdere sjablonen, aanpassingstools, modules, codebewerkingsopties en andere functies die nodig zijn om een ​​fatsoenlijke gaming-website te lanceren.

Enjin is een betaalbare gespecialiseerde bouwer van gamingwebsites. Dit is de ideale oplossing voor de meerderheid van de gebruikers die een gaming-website willen maken, of het nu een fan, een gilde, een eSports-teamwebsite of een spelserver is. Overvloed aan gaming-sjablonen, modules, veelzijdigheid van instellingen en integraties en een eenvoudig website-ontwikkelingsproces maken Enjin een waardige webbouwtool in de gaming-niche.

Xsolla is een gespecialiseerde bouwer van spelwebsites voor uitgevers en spelontwikkelaars. Het systeem maakt het mogelijk om uw winst te vergroten en de bedrijfsprestaties te verbeteren, en biedt geavanceerde opties voor e-commerce en ontwerpaanpassing, evenals integraties van derden.

Ning is een high-end bouwer van gaming-websites, die het mogelijk maakt om sociale gaming-sites te creëren en effectief te beheren. Het platform werkt geweldig voor de ontwikkeling van sociale netwerken, online communities en verschillende soorten gaming-projecten.

WordPress is ongetwijfeld het meest vertrouwde en bekende Content Management Systeem dat kan worden gebruikt om krachtige gamingprojecten te starten en te beheren. Het systeem wordt geleverd met geavanceerde integratie-opties voor plug-ins, evenals de noodzaak om hosting en domeinnaam te kiezen. Bekwaamheid in coderen zal hier ook een bonus zijn, vooral voor gebruikers, die van plan zijn volledig uitgeruste projecten met geavanceerde functionaliteit te lanceren.

Maak een GRATIS gaming-website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map