Hoe u gratis een persoonlijke website kunt maken

Een persoonlijke website maken


Een persoonlijke website hebben is een voordeel op zich. Het helpt u verschillende persoonlijke doelen tegelijk te bereiken, omdat het de beste bestemming is voor iedereen, die meer wil weten over uw beroep, hobby, professionele, persoonlijke details, levensfeiten en andere informatie die u naar het internet zult uploaden.

Of u nu van plan bent een project te starten om zakelijke doelen na te streven of gewoon een betrouwbare aanwezigheid op het web nodig heeft om uw creativiteit, hobby of andere informatie te presenteren, een website is het eerste waarmee u moet beginnen. Het zal u helpen uw klantenbestand te vergroten, verkeer te genereren en uw webreputatie te verbeteren.

De grootte en parameters van een persoonlijke website kunnen verschillen met betrekking tot de plannen die u instelt en de doelstellingen die u heeft. Hetzelfde geldt voor de webontwerptool die u zult gebruiken om een ​​persoonlijke website te maken.

Als uw vaardigheden op het gebied van webdesign te wensen overlaten, dan zijn er een enkele manieren waarop u vanaf het begin een website kunt bouwen. Je kunt het bestellen bij een webstudio of huur een freelancer in, maar bereid je voor om veel in het project te investeren. Houd er rekening mee dat het bijna onmogelijk is om zelf een website te beheren, als u niet weet hoe u dat moet doen. Als u de leiding wilt hebben over het webontwikkelingsproces om het project achteraf te kunnen beheren en updaten, kunt u kiezen tussen Content Management Systemen (CMS) en website-bouwers.

Door een functionele websitebouwer te kiezen, kunt u binnen de kortst mogelijke tijd een volledige website maken, zelfs als u geen webdesigner bent. Het is nu hoog tijd om nu de parameters, voor- en nadelen van beide systeemtypen te analyseren, zodat u kunt beslissen wat de beste oplossing is.

Beste services om een ​​persoonlijke website te maken:

 1. Wix – Beste Website Builder om een ​​persoonlijke website te maken
 2. WordPress – 100% gratis platform voor persoonlijke website
 3. uKit – Eenvoudig te gebruiken website-builder voor kleine bedrijven
 4. SITE123 – Alles-in-één tool om vanuit Scratch een persoonlijke website te bouwen
 5. Squarespace – Simple Website Builder voor beginners
 6. Mobirise – Gratis website-ontwikkelingssoftware
 7. IM Creator – Personal Website Builder, gratis voor non-profitorganisaties

Wix – Beste Website Builder om een ​​persoonlijke website te maken

Wix - Beste website-bouwer om een ​​persoonlijke website te maken

Productnaam:WIX
Officiële website:wix.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 13 / maand
Gesticht:2006
Hoofdkwartier:Israël
Probeer het gratis

Wix – is de beste website builder om een ​​persoonlijke website te maken. Het verdient terecht de titel van de meest populaire en veelzijdige alles-in-één webbouwtools die even goed werken voor beginners en webdesignprofessionals. Het systeem vereist geen codeervaardigheid, terwijl de functieset het mogelijk maakt om verschillende projecten te starten voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Als je dat van plan bent een volledig uitgeruste website lanceren, Wix zou de eerste op je lijst moeten zijn.

Wix-functies

Wix is ​​handig, krachtig en eenvoudig. De websitebouwer biedt twee opties voor webbewerking – er is een standaard website-editor en de ADI-optie. Dit laatste is de tool, die automatisch een website voor je ontwerpt op basis van de informatie die je gaat uploaden. Er is ook een handige mobiele editor waarmee je kunt werken wijzig en update de versie van uw mobiele website. Desktop- en mobiele versies worden afzonderlijk bijgewerkt, maar de wijzigingen die u in de mobiele modus aanbrengt, worden niet weergegeven in de desktop-versie.

Wix Editor

De website builder wordt ook geleverd met krachtige blog- en eCommerce-engines, waarmee u met maximaal gemak en eenvoud blogs en online winkels kunt maken. Voor bekwame webontwikkelaars biedt Wix een professionele Wix Corvid-tool, waarmee verschillende soorten web-apps kunnen worden gemaakt.

Wix ADI-interface

Over apps en widgets gesproken, de website builder maakt het mogelijk om er tientallen te kiezen in de geïntegreerde App Market. Alle beschikbare widgets zijn onderverdeeld in groepen op basis van de niches waarnaar ze verwijzen. Bovendien wordt Wix geleverd met een geavanceerde Ascend-tool – een professioneel CRM-systeem waarmee gebruikers hun bedrijf kunnen starten, beheren en promoten met maximale efficiëntie en toepassingen van hoogwaardige marketingtools.

Wix-ontwerpen

Een van de hoogtepunten van de website builder is de indrukwekkende sjablooncollectie, die meer dan 550 thema’s van hoge kwaliteit omvat. Welke specialisatie u ook heeft, er is hier een geschikte sjabloon voor u. De sjablonen zijn beschikbaar in tientallen nichecategorieën op basis van hun specialisatie.

Wix-sjablonen

Voor die gebruikers die er niet in slagen de best overeenkomende thema’s te vinden, biedt de service de mogelijkheid om een ​​lege sjabloon te selecteren en aan te passen. Houd er rekening mee dat u de gekozen sjabloon niet midden in het webontwerpproces kunt wijzigen.

Wix-kosten

Als het gaat om het prijsaspect, de websitebouwer heeft plannen om aan alle behoeften te voldoen. Er is een gratis, nooit aflopend plan, waarmee u alle functies van de service kunt testen zolang u dat nodig heeft. Premium-thema’s zijn veelzijdig en er is absoluut een prijsoplossing om aan uw website-ontwikkeling en promotiebehoeften te voldoen.

Standaard Wix-abonnementen

 • Combo ($ 13 / maand) – gratis hosting en domeinverbinding, afwezigheid van systeemadvertentiebanners;
 • Onbeperkt ($ 17 / maand) – onbeperkte bandbreedte, 10 GB opslagruimte;
 • Pro ($ 22 / maand) – 2 uur video-opslagruimte, geïntegreerde tools voor het verzamelen van statistieken en Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / maand) – eerste prioriteitsondersteuning, professioneel logo enz.

Wix onderscheidt zich door de beschikbaarheid van frequente kortingen, bonussen en speciale aanbiedingen. Ze helpen nieuwkomers veel geld te besparen bij het aanmelden voor het systeem, terwijl bestaande klanten extra voordelen voor websitebeheer kunnen krijgen. Bovendien biedt de websitebouwer de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor alle betaalde abonnementen.

Overzicht

Wix is ​​een websitebouwer die zich zeker onderscheidt van de rest dankzij de handige en intuïtieve WYSIWYG-website-editor, veel geavanceerde functies, adaptieve sjablonen en geavanceerde ontwerpaanpassingstools. U kunt het onder de knie krijgen en gebruiken, zelfs als u geen webdesigner bent en dit is uw eerste poging om een ​​persoonlijke website te lanceren. Het platform is gebruiksvriendelijk en volledig uitgerust – precies wat u nodig heeft om een ​​fatsoenlijke persoonlijke website te krijgen.

Probeer Wix gratis

WordPress – 100% gratis platform voor persoonlijke website

Productnaam:WordPress
Officiële website:wordpress.org
Complexiteit:Boven gemiddeld
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 2,95 / mnd
Gesticht:2003
Hoofdkwartier:Wereldwijd
Probeer het gratis

WordPress – is een 100% gratis platform voor het maken van persoonlijke websites. Bovendien is dit het populairste, flexibele en veelzijdige Content Management Systeem ter wereld. Zelfs als je nog niet eerder bij website-ontwikkeling betrokken bent geweest, heb je in ieder geval iets gehoord over dit open source-platform. WordPress is rijk aan tools en functies die nodig zijn om elke website te starten en te beheren, of het nu een zakelijke website, een webwinkel, een portfolio, een blog of een bestemmingspagina is.

WordPress-functies

WordPress Dashboard

WordPress is in eerste instantie gebouwd als blogplatform, maar de functionaliteit is sindsdien enorm gegroeid. De service wordt nu gebruikt om verschillende soorten websites te starten, omdat er tal van plug-ins zijn die u in het systeem kunt integreren om de website te krijgen die u nodig heeft. Het platform is handig en maakt het mogelijk om de inhoud van uw website aan te passen door middel van integratie van thema’s en plug-ins. Ze zijn mogelijk gratis en betaald. Zorg ervoor dat u de betrouwbaarheid en deskundigheid van webontwikkelaars waarmee u te maken heeft, controleert wanneer u op zoek bent naar een plug-in op internet. Het punt is dat sommige plug-ins mogelijk worden geleverd met kwaadaardige codes, die uiteindelijk een bedreiging zullen vormen voor de functionaliteit en veiligheid van uw website.

WordPress zorgt voor snelle en intuïtieve publicatie en beheer van inhoud. De standaard visuele editor van het systeem is vrij primitief, maar er zijn veel add-ons en plug-ins, die met name de aanvankelijk beschikbare functionaliteit uitbreiden. Als u problemen ondervindt of een professioneel advies nodig heeft, kunt u zich aansluiten bij de uitgebreide WordPress-community om daar antwoorden te vinden.

WordPress ontwerpen
WordPress 5.0-thema's

De WordPress designcollectie is niet helemaal uitgebreid, maar dit betreft alleen geïntegreerde thema’s. Gebruikers die hun websites een uniek en persoonlijk uiterlijk willen geven, hebben de mogelijkheid om tientallen sjablonen te kiezen die zijn ontwikkeld door externe gebruikers en door leden van de community. Sjablonen zijn betaald en gratis, wat van invloed is op hun veiligheidsniveau. Als u op zoek bent naar een professioneel WordPress-thema, is het logisch om diepgaand online onderzoek te doen en de beste variant te selecteren.

WordPress kosten

WordPress is in eerste instantie een gratis CMS. U hoeft niet te betalen voor registratie bij de service en voor gebruik ervan. U moet echter investeren in domeinnaam en hosting. Plug-ins en sjablonen zijn mogelijk ook beschikbaar tegen extra kosten. De prijzen verschillen afhankelijk van het item waarin u geïnteresseerd bent. Om een ​​kant-en-klaar project te publiceren, moet u echter een betrouwbare hosting en een domeinnaam kiezen die aan alle vereisten voldoet.

De veelzijdigheid van hostingproviders en de voorwaarden / plannen die ze aanbieden is behoorlijk indrukwekkend, maar er is er een die ongetwijfeld opvalt als het gaat om het hosten van WordPress-websites. Dit is Bluehost – het systeem dat wordt aanbevolen door het CMS en de meest geloofwaardige en veelzijdige service. De hostingprovider biedt verschillende plannen om uit te kiezen, namelijk:

 • Basis ($ 2,95 / maand) – onbeperkt verkeer en bandbreedte, gratis SSL-verbinding, één website-hosting, gratis WordPress-updates, 50 GB opslagruimte;
 • Plus ($ 5,95 / maand) – onbeperkt aantal e-mailaccounts en domeinen, onbeperkte opslagruimte en bandbreedte, onbeperkt aantal gehoste websites, $ 200 voor geavanceerde marketingopties;
 • Keuze ($ 5,45 / maand) – verbeterde domeinprivacy, back-up van websites, antispambeveiliging, enz.

Alle premium-abonnementen van Bluehost garanderen een gratis domeinnaamverbinding en gebruik gedurende het eerste jaar na registratie. Aan het einde van de looptijd bedragen de kosten van de domeinnaam ongeveer $ 12- $ 14 per jaar, wat ook redelijk betaalbaar is voor de meeste gebruikers.

Overzicht

Met meer dan 180 miljoen actieve gebruikers blijft WordPress het meest gebruikte open source CMS ter wereld. Oorspronkelijk gemaakt als een blogplatform, biedt het systeem nu tal van functies en tools waarmee u verschillende soorten websites kunt maken. De plug-in-integratiefunctie heeft de service nog krachtiger gemaakt, wat uiteindelijk zijn populariteit en vraag beïnvloedt.

Probeer WordPress gratis

uKit – Eenvoudig te gebruiken website-builder voor kleine bedrijven

Productnaam:uKit
Officiële website:ukit.com
Complexiteit:Super makkelijk
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 4 / mnd
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Russische Federatie
Probeer het gratis

uKit – is een populaire, eenvoudig te gebruiken website-bouwer voor kleine bedrijven. Het toepassingsgebied van het systeem wordt echter niet beperkt door de ontwikkeling van zakelijke projecten. De functionaliteit van het systeem is voldoende om portfolio’s, blogs, bestemmingspagina’s en zelfs kleine / middelgrote online winkels te ontwerpen. Het platform onderscheidt zich van de massa door zijn uitzonderlijke eenvoud, intuïtieve karakter en gemak voor alle gebruikerscategorieën.

uKit-functies

Wanneer u uKit begint te gebruiken, merkt u niet anders dan de intuïtieve interface, die eenvoudige navigatie en gemak biedt. Dit is een van de functies die de websitebouwer de beste keuze maken voor beginners, die tijd nodig hebben om het systeem onder de knie te krijgen. Afgezien van de bedrijfsspecifieke functies, biedt de websitebouwer meerdere widgets voor persoonlijke websites (SlideShare, LiveChat, Callback, MailChimp, Instagram Feed en Google Maps om er maar een paar te noemen).

uKit Widgets

uKit wordt geleverd met een fatsoenlijke eCommerce-optie, waarmee u kleine tot middelgrote webwinkels kunt bouwen door de eCommerce-widget aan te sluiten of door de Ecwid-plug-in te integreren. Met de website builder kunt u ook tijdelijke websitebeheerrechten verlenen aan andere leden van uw webontwerpteam. De rechthebbende kan het project bewerken en aanpassen, terwijl de eigenaar het proces controleert. Dit zorgt voor een productievere samenwerking en een hogere effectiviteit van de website-ontwikkelingsprocedure.

uKit Ecwid Widget

Een ander hoogtepunt van de website builder is de AmoCRM-integratie. Met deze functie kunt u uw bedrijfsontwikkeling, omzetgroei, klant- / dealsboekhouding enz. Bijhouden. Dit is vooral handig voor eigenaren van online winkels. Ten slotte zorgt de website builder voor de grootst mogelijke beveiliging van alle projecten die ermee worden gestart. Hiermee kunt u het SSL-certificaat geheel gratis aan uw domein koppelen. Dit is een must voor alle websites die online betalingen accepteren en omgaan met de vertrouwelijke informatie van hun klanten.

uKit-ontwerpen
uKit gratis sjablonen

De verzameling van uKit-sjablonen is ook de aandacht waard. Er zijn hier meer dan 380 thema’s, die gratis en responsief zijn. Aanpassing van sjablonen kost ook niet veel tijd vanwege de brede functieset en intuïtieve werkbalk die het systeem biedt. De sjablonen zijn beschikbaar in veel nichespecifieke categorieën om de keuze te vereenvoudigen. Het is mogelijk om hier een lege sjabloon te selecteren om helemaal opnieuw een gepersonaliseerde website te maken. Met uKit kunt u de sjablonen in elke fase van het webontwikkelingsproces wijzigen om het gewenste resultaat te bereiken.

uKit-kosten

Het prijsbeleid van uKit is ongelooflijk betaalbaar voor iedereen. Dit is indrukwekkend, gezien de initiële oriëntatie van de dienst op de ondernemers. Met de gratis proefperiode van 14 dagen kunt u alle functies van de service bekijken. Wat betreft de betaalde abonnementen, laat uKit je kiezen uit de volgende soorten abonnementen:

 • Minimaal ($ 4 / maand) – aangepaste domeinnaamverbinding, onbeperkte schijfopslagruimte en paginanummer, back-up van website maken, meer dan 200 professionele sjablonen, sms-meldingen, 24/7 ondersteuning;
 • Basis ($ 8 / maand) – krachtige tools voor het bijhouden van statistieken, geen copyright-teken, premium ontwerpen, Google Analytics, live chat-ondersteuning;
 • e-commerce ($ 9,60 / maand) – geïntegreerde eCommerce-tools, winkelwageninstellingen, acceptatie van online betalingen, betalings- / verzendopties, valutakeuze;
 • Pro ($ 12 / maand) – eCommerce-functionaliteit, aangepaste kleurenschema-applicatie, aangepaste code-integratie enz.

Met uKit kunt u veel besparen bij het upgraden naar de betaalde abonnementen. Hoe langer de abonnementsduur is, hoe meer budget u kunt besparen. Over het algemeen is het mogelijk om 3, 6, 12 of 24 maanden te betalen met één betaling.

Overzicht

Als je een idee hebt om een ​​persoonlijke website te lanceren, maar beseft dat je daarvoor geen ontwerpvaardigheden hebt, dan is uKit zeker het proberen waard. De websitebouwer is gebruiksvriendelijk en voor iedereen zeer betaalbaar. Een rijk assortiment responsieve sjablonen, geavanceerde ontwerpaanpassingstools en regelmatig bijgewerkte functiesets maken het systeem een ​​behoorlijke vertegenwoordiger van de webbouw-niche.

Probeer uKit gratis

SITE123 – Alles-in-één tool om vanuit Scratch een persoonlijke website te bouwen

SITE123 - Alles-in-één tool om vanuit Scratch een persoonlijke website te bouwen

Productnaam:SITE123
Officiële website:site123.com
Complexiteit:Gemakkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 10,80 / mo
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Israël
Probeer het gratis

SITE123 – is de alles-in-één tool om vanaf het begin een persoonlijke website te bouwen. De websitebouwer die wordt geleverd met een handige WYSIWYG-editor, is gratis voor elke gebruiker. De geïntegreerde functieset en opties maken het mogelijk om probleemloos en gemakkelijk verschillende soorten projecten te starten. Het systeem zorgt voor een intuïtief en eenvoudig webbouwproces, eenvoudige navigatie en een overvloed aan tools om nieuwkomers en webdesignprofessionals projecten van verschillende complexiteitsniveaus te laten voltooien. SITE123 werkt goed voor de ontwikkeling van portfolio’s, blogs, bestemmingspagina’s en andere soorten persoonlijke en zakelijke websites.

SITE123-functies

Er is hier een intuïtieve website-editor die de noodzaak om de basisprincipes van coderen te leren overbodig maakt. De websitebouwer wordt ook geleverd met een fatsoenlijke eCommerce-engine, die het mogelijk maakt om een ​​leuke online winkel met uitstekende functionaliteit te lanceren. Om dat te doen, moet u productlijsten maken en beheren, het showvenster ontwerpen en wijzigen om het een aantrekkelijk uiterlijk te geven, betalings- en verzendparameters aanpassen enz..

SITE123 Editor

Voor gebruikers die hun websites in meerdere talen beschikbaar willen stellen, biedt SITE123 meertalige ondersteuning. Door de tool te gebruiken, kan dat maak verschillende taalversies van uw site afhankelijk van de doelstellingen die je nastreeft. SITE123 staat ook bekend om zijn geavanceerde SEO-tools, gratis hosting en domeinregistratie, hoogwaardige blog-engine, geïntegreerde logo-tools, aangepaste formulierenbouwer, e-mailaccounts en andere handige functies.

Site123-winkel

SITE123 maakt het mogelijk om toegangsrechten voor websites in te stellen, afhankelijk van uw vereisten en webdesignbehoeften. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers die in teams werken. Met de website builder kunt u bovendien een gratis SSL-certificaat koppelen aan de domeinnaam van uw website om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens van gebruikers te verbeteren. Wanneer u met het platform werkt, kunt u toegang krijgen tot de rijke app-markt die wordt geleverd met meerdere extensies, widgets en add-ons (Analysetools, sociaal, betalingsgateway, live supportchat, marketingtools, formulieren, boeken, galerijen, webmastertools, prijzen, online winkel en populair). Integratie van deze widgets kan met name de prestaties en het ontwerp van uw website verbeteren.

SITE123-ontwerpen
Site123-sjablonen

De websitebouwer heeft een van de beste collecties responsieve sjablonen. Ze zijn beschikbaar in verschillende categorieën en worden goed weergegeven op alle mobiele en desktop-apparaten. De sjablonen zijn gratis en u kunt het geselecteerde thema naar wens aanpassen. Zo kunt u algemene ontwerpinstellingen aanpassen, widgets, mediabestanden en sociale accountknoppen integreren, veelzijdige webpagina-elementen selecteren en uploaden enz..

SITE123 Kosten

Het prijsbeleid van de websitebouwer is gematigd en flexibel. Het is mogelijk om een ​​gratis abonnement te gebruiken om te zien wat het systeem te bieden heeft. Als u echter volledige websites wilt bouwen, moet u kiezen tussen vier betaalde abonnementen. Deze omvatten:

 • Basis ($ 10,80 / maand) – 10 GB schijfopslagruimte, gratis domeinnaamverbinding, 5 GB bandbreedte;
 • Geavanceerd ($ 16,80 / maand) – 30 GB schijfruimte, 15 GB bandbreedte, mogelijkheid om tot 50 producten per maand te verkopen;
 • Professioneel ($ 22,80 / maand) – 90 GB schijfopslagruimte, 45 GB bandbreedte, 500 producten te koop per maand;
 • Goud ($ 28,80 / maand) – 270 GB schijfruimte, 135 GB bandbreedte, onbeperkte producten te koop.

Welk plan u uiteindelijk ook kiest, u kunt er een onbeperkt aantal websites mee maken op één account.

Overzicht

SITE123 is een degelijke websitebouwer voor persoonlijk gebruik. Hiermee kunt u tegen betaalbare kosten leuke websites maken. Het systeem heeft meertalige ondersteuning en een eCommerce-engine, die uw webdesignopties uitbreidt en creatieve vrijheid mogelijk maakt. De website builder is echt de aandacht waard van gebruikers, die een indrukwekkende persoonlijke website nodig hebben tegen betaalbare kosten.

Probeer Site123 gratis

Squarespace – Simple Website Builder voor beginners

Squarespace - Simple Website Builder voor beginners

Productnaam:Squarespace
Officiële website:squarespace.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:Vanaf $ 29 / mo
Gesticht:2012
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het gratis

Squarespace – is een eenvoudige websitebouwer voor beginners, die ook veel te bieden heeft aan webdesignprofessionals. Het platform biedt gebruiksgemak, gemak, flexibiliteit en vergelijkbare betaalbaarheid. Hiermee kunt u goed uitziende en volledig uitgeruste websites ontwerpen tegen redelijke kosten en zonder dat u code hoeft te bewerken. Gebruikers die over programmeerkennis beschikken, kunnen deze gebruiken om krachtige websites te starten met eindprestaties.

Squarespace-functies

Squarespace is de alles-in-één bouwer voor doe-het-zelf-websites, waarmee u letterlijk alle soorten projecten kunt starten. Deze omvatten zakelijke websites, portfolio’s, bestemmingspagina’s, blogs en andere commerciële / niet-commerciële webprojecten. Het wordt geleverd met de geïntegreerde WYSIWYG-editor die een eenvoudige en snelle website-ontwikkeling mogelijk maakt, maar er is ook de mogelijkheid om in de geavanceerde stijleditor van het systeem te werken om kwaliteits- en feature-beladen projecten te ontwerpen.

Squarespace Page Editor

Het platform maakt het mogelijk om meerdere widgets, extensies en add-ons te kiezen en te integreren die kunnen bijdragen aan de functionaliteit van uw website. De krachtige blog- en e-commerce-engines maken het mogelijk om online winkels en blogs te starten en effectief te beheren, terwijl uitgebreide opties voor sociale integratie samen met een geavanceerde e-mailmarketingtool de effectieve promotie van uw nieuw gecreëerde project op internet mogelijk maken. Bovendien is het mogelijk om Google Maps in te voegen in het gedeelte Contacten van uw website en uw website-statistieken bij te houden door middel van Google Analytics-integratie. Squarespace onderscheidt zich ook van de massa vanwege zijn onderscheidende hoogtepunten, zoals Acuity Scheduling-tool, Logo Maker, Unfold Storytelling-functie en geavanceerde beeldbewerkingsopties.

Squarespace Logo Maker
Squarespace-ontwerpen

Squarespace richt zich vooral op de kwaliteit van de sjablonen in plaats van op de hoeveelheid. Vanaf vandaag heeft de websitebouwer ongeveer 40 thema’s, die absoluut responsief, aanpasbaar en professioneel zijn. Deze ontwerpen passen echter in verschillende niches en industrieën, waaronder blogs, fotografie, digitale winkels, portfolio’s, cafés en restaurants, lokale bedrijven, evenementen, muzikanten en bands, community- en non-profitorganisaties, persoonlijk, onroerend goed, bruiloft en meer. Dankzij de Cover Page Builder is het mogelijk om de aantrekkelijke en gepersonaliseerde omslagpagina van uw website te ontwerpen door deze te vullen met inhoudsblokken, ontwerpelementen te bewerken, teksten toe te voegen, mediabestanden te integreren enz. HTML / CSS-bewerkingsopties zijn hier ook ingeschakeld.

Squarespace-sjablonen
Squarespace-kosten

De websitebouwer berekent redelijke prijzen voor zijn premiumplannen. Het systeem biedt geen volledig gratis abonnement, maar er is een mogelijkheid om de functionaliteit te testen tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. Als u wilt upgraden naar betaalde abonnementen, overweeg dan om een ​​van de volgende abonnementen te gebruiken:

 • Persoonlijk ($ 12 / maand) – 3% transactiekosten, 20 webpagina’s, gratis aangepaste domeinverbinding;
 • Zakelijk ($ 18 / maand) – 2% verkooptransactiekosten, onbeperkt aantal webpagina’s, AdWords-tegoed;
 • Basis ($ 26 / maand) – onbeperkt productnummer, bandbreedte en schijfopslagruimte, geïntegreerde boekhoudfunctie;
 • Geavanceerd ($ 40 / maand) – afdrukken van etiketten, automatisch terugbetalen bij afrekenen, realtime verzending per koerier enz.

Alle Premium-abonnementen van Squarespace worden geleverd met gratis domeinnaam en hosting. Evenzo is het mogelijk om uw eigen websitedomein in het systeem aan te wijzen, als u die heeft en deze wilt blijven gebruiken.

Probeer Squarespace gratis

Mobirise – Gratis website-ontwikkelingssoftware

Mobirise - Gratis website-ontwikkelingssoftware

Productnaam:Mobirise
Officiële website:mobirise.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf € 149
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Europeese Unie
Probeer het gratis

Mobirise – is eenvoudig gratis website ontwikkelingssoftware, die moet worden gedownload en geïnstalleerd voordat u verder gaat met het webontwerpproces. Het platform is in eerste instantie gemaakt met de behoeften van nieuwkomers in gedachten en wordt daarom geleverd met een breed scala aan handige tools en functies die ze gemakkelijk kunnen beheersen en gebruiken. Met Mobirise kunt u bijna elk project starten, of het nu gaat om een ​​zakelijke website, een promotiesite, een bestemmingspagina, een blog of een portfolio. Dit is verreweg een van de gemakkelijkste en meest intuïtieve offline website-bouwers die je kunt vinden.

Mobirise-functies

De website builder zorgt voor uitgebreide integratiemogelijkheden. Wanneer u aan uw website-ontwikkeling werkt, kunt u meerdere extensies kiezen en verbinden – degene die door het systeem worden geleverd en degene die u kunt vinden op services van derden. Sommigen van hen zijn Twitter Feed, Soundcloud, Lazy Load, Pictogrammen, PayPal-compatibele winkelwagentjes, Sliders, Google Analytics enz. Bovendien wordt de website builder geleverd met de geavanceerde AMP – Accelerated Mobile Page-functie. Het draagt ​​bij aan betere prestaties en SEO-optimalisatie van mobiele websites die met het systeem zijn gelanceerd, en aan de manier waarop ze eruitzien op mobiele apparaten.

Mobirise WYSIWYG-editor

Websites die met Mobirise zijn gebouwd, voldoen aan de AVG, wat betekent dat ze er betrouwbaar en veilig uitzien voor alle gebruikers die ze bekijken. Wat u nodig hebt om de functie in te schakelen, is om het project te maken en vervolgens het bijbehorende GDPR-nalevingsblok aan te passen door de vereiste velden in te vullen.

Mobirise-ontwerpen
Mobirise-thema's

Met de websitebouwer kunt u uw creatieve vrijheid uitdrukken door meerdere inhoudsblokken te gebruiken voor ontwerpontwikkeling. U kunt tientallen van dergelijke blokken die het systeem op voorraad heeft persoonlijk selecteren en integreren. Deze blokken kunnen verder worden aangepast en gerangschikt op een webpagina om de structuur en lay-out te vormen die het beste bij uw type project past. Dankzij de krachtige Code Editor kunnen bekwame codeerders en webdesigners de thema’s aanpassen en nieuwe functies en elementen integreren. Houd er echter rekening mee dat Code Editor niet standaard wordt geleverd en moet worden gekozen en vervolgens moet worden geïntegreerd als een betaalde extensie.

Mobirise-kosten

De websitebouwer is absoluut gratis voor elke gebruiker. Je kunt het downloaden en installeren zonder iets te betalen om een ​​commerciële / niet-commerciële website te starten. Het systeem maakt het echter mogelijk extensies, plug-ins en sjablonen van derden te integreren om bij te dragen aan de functionaliteit van uw website en een exclusief ontwerp. Hier zijn de kostenvoorbeelden van enkele van Mobirise betaalde plug-ins / extensies: Code Editor ($ 69), All-in-One Kit ($ 129), WOW-schuifregelaar ($ 29), PayPal-winkelwagentje ($ 29), Pictogrammen ($ 19) etc. Vergeet de hosting en de domeinnaam die u moet aanschaffen niet.

Probeer Mobirise gratis

IM Creator – Personal Website Builder, gratis voor non-profitorganisaties

IM Creator - Personal Website Builder, gratis voor non-profitorganisaties

Productnaam:IM-maker (XPRS)
Officiële website:imcreator.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 8 / maand
Gesticht:2011
Hoofdkwartier:Verenigde Staten van Amerika
Probeer het gratis

IM Creator – is een persoonlijke websitebouwer volledig gratis voor non-profitorganisaties. Het eerste toepassingsgebied omvat de creatie van persoonlijke en zakelijke websites. Het systeem kan echter worden gebruikt om websites te lanceren voor creatieven, studenten, non-profitorganisaties. Het heeft meerdere aanbiedingen en voordelen voor deze gebruikerscategorieën.

IM Creator-functies

Wat IM Creator een waardige oplossing maakt, zijn de blog- en eCommerce-engines. Met het systeem kunt u online winkels en blogs bouwen, afhankelijk van uw type website. Om websites te beheren, kunt u berichten toevoegen en bewerken, ze indien nodig plannen en de commentaarfunctie inschakelen om in contact te blijven met websitebezoekers.

IM Creator-functies

IM Creator webontwerpproces impliceert het gebruik van de Polydoms-technologie. Dit is de selectie en rangschikking van inhoudsblokken – strepen – die u helpen bij het ontwerpen van uw websitestructuur. Dit maakt het webontwikkelingsproces eenvoudig en snel.

IM Creator-ontwerpen
IM Creator-sjablonen

De collectie van IM Creator is ook behoorlijk uitgebreid. Er zijn meerdere nichespecifieke sjablonen, die gratis en responsief zijn. U kunt de sjabloon selecteren en aanpassen door gebruik te maken van de toolset waarover de dienst beschikt. IM Creator-sjablonen hebben een moderne uitstraling. Het systeem maakt het mogelijk om ze vooraf te bekijken voordat de keuze wordt gemaakt, wat de procedure nog handiger maakt voor onervaren gebruikers.

IM Creator-kosten

Wat betreft het prijsaspect positioneert IM Creator zich aanvankelijk als een gratis websitebouwer. En dat is echt zo, want het systeem is absoluut gratis voor creatieven, niet-commerciële organisaties, studenten en voor gebruikers die persoonlijke websites van hoge kwaliteit nodig hebben. Betaalde abonnementen zijn als volgt:

 • Jaarlijkse licentie ($ 8 / maand) – één domeinnaam, e-commerce-engine, eersteklas technische ondersteuning, één website, onbeperkte schijfopslagruimte en bandbreedte, impliceert een eenmalige jaarlijkse betaling van $ 96 / maand;
 • Halfjaarlijkse licentie ($ 11 / maand) – één domeinnaam, één website, eCommerce-engine, premium technische ondersteuning, onbeperkte schijfopslagruimte en bandbreedte, impliceert een eenmalige betaling van een half jaar die $ 66 vertegenwoordigt voor 6 maanden;
 • SSL beveiligd ($ 21 / maand) – bovenstaande functies plus SSL-certificaatverbinding met de gekozen domeinnaam.

Voor die gebruikers die van plan zijn de functionaliteit van het systeem te gebruiken voor hun individuele website-ontwikkelingsdoeleinden, biedt IM Creator de mogelijkheid om te kiezen uit drie White Label-abonnementen. Hun kosten bedragen respectievelijk $ 350, $ 2500 en $ 25000 per jaar op basis van de geïntegreerde functionaliteit, services, tools, opties en voorwaarden.

Overzicht

IM Creator is een websitebouwer, waarmee u gratis een hoogwaardige en visueel aantrekkelijke website kunt lanceren. Het systeem wordt geleverd met geavanceerde tools, responsieve sjablonen en het is ook gratis voor veel gebruikers, die niet van plan zijn winst te maken met hun websites. Dit is een goede keuze waar u tevreden mee zult zijn.

Probeer IM Creator gratis

Hoe u een persoonlijke website maakt met een Website Builder?

Stel dat u hebt gedefinieerd welke websitebouwer u moet gebruiken. Wat is het volgende? Om zeker te zijn van de effectiviteit van het webbouwproces, moet u het algoritme van acties achterhalen om een ​​website te starten. Hoewel websitebouwers verschillen in hun functiesets en parameters, is de procedure voor het maken van websites bijna hetzelfde in elke service van uw keuze:

 1. Aanmelden. Net als bij elk ander programma, moet je je er eerst voor registreren. Bij de meeste services is dit snel en eenvoudig. Wat u nodig heeft, is uw e-mailadres, login en wachtwoord opgeven om u aan te melden voor de service.

 2. Selecteer de sjabloon. De thema’s vallen in de regel in nichecategorieën op basis van de niches waartoe ze behoren. Ga gewoon naar de vereiste categorie en selecteer de sjabloon die aan uw behoeften voldoet en die vooral voldoet aan uw nichespecialisatie. Houd er rekening mee dat sommige sjablonen gratis beschikbaar zijn, terwijl andere worden betaald.

 3. Pas de sjabloon aan. Dit is het meest verantwoorde en tijdrovende onderdeel van elk webontwerpproces. De meeste websitebouwers bieden uitgebreide verzamelingen tools die u kunt gebruiken om het ontwerp aan te passen. Wat u kunt doen is de achtergrond- en lay-outinstellingen aanpassen, een geschikt kleurenpalet, lettertypen, stijlen, pictogrammen en andere elementen kiezen die beschikbaar zijn op de website.

 4. Upload inhoud. Het spreekt voor zich dat “Content is the King”. De kwaliteit en hoeveelheid informatie die u naar de website uploadt, heeft een grote invloed op de aantrekkingskracht van de gebruiker. Zorg ervoor dat de inhoud die u uploadt interessant en veelzijdig is. Voeg informatieve en nichegerelateerde artikelen toe, integreer mediabestanden, maak fotogalerijen, diavoorstellingen of polls.

  Inhoudstypen die u uploadt, zijn afhankelijk van het project dat u gaat maken. Als dit bijvoorbeeld een portfolio is, voeg dan je eigen werken toe om ze te laten zien. Als dit een hobbygerelateerde website is, geef dan voldoende informatie om gebruikers betrokken te houden bij het onderwerp. Zorg ervoor dat u links naar sociale media-accounts, klantengetuigenissen, contactgegevens, beoordelingen enz. Toevoegt.

 5. Kies Domain Name. De domeinnaam mag niet te lang of ingewikkeld zijn. Anders zullen gebruikers het moeilijk kunnen onthouden. Maak het beknopt, gedenkwaardig en informatief – het domein moet worden geassocieerd met uw website-onderwerp. Houd er rekening mee dat veel websitebouwers gratis hosting en domeinnaam aanbieden. Dit hangt vaak af van het gekozen plan.

 6. SEO-parameters instellen. Bereik een speciale website-sectie in het dashboard om de belangrijkste SEO-parameters in te stellen of te wijzigen, inclusief metatags, titels, trefwoorden, beschrijvingen, alt-tags voor afbeeldingen enz. Controleer of alle URL’s mensvriendelijk zijn. Dit is een van de belangrijkste factoren die SEO beïnvloeden.

 7. Publiceer de website. Ten slotte kunt u uw website toegankelijk maken voor de doelgroep. Het publicatieproces duurt enkele seconden. Geniet van het resultaat!

Een persoonlijke website maken met CMS?

Het ontwerpen van een persoonlijke website met CMS is iets gecompliceerder en tijdrovend in vergelijking met de website-bouwers. Dit wordt verklaard door het feit dat CMS meer codeerkennis vereist en het meer tijd kost om websites ermee aan te passen. Ze oefenen een iets andere benadering uit van het hele webbouwproces. Als u besluit een website met CMS te lanceren, volg dan de volgende stappen:

 1. Selecteer Hosting. CMS biedt geen geïntegreerde hosting. Jij moet zoek een betrouwbare hostingprovider voordat u aan uw website gaat werken. Bekijk de geloofwaardigheid van de service, prijsplannen en functies die ze impliceren.
 2. Kies Domain Name. Net zoals u geen mogelijkheid heeft om voor hosting te kiezen, kunt u geen domeinnaam krijgen van het CMS waarmee u gaat werken. Maak van tevoren goed om achteraf geen tijd te verspillen. Zorg ervoor dat je volgt standaard regels voor domeinselectie om een ​​gedenkwaardige en kwalitatieve domeinnaam te krijgen.
 3. Installeer het CMS. Als het CMS dat u wilt gebruiken niet op het web is gebaseerd, heeft u tijd nodig om het te downloaden en te installeren. Dit kost niet veel moeite en tijd, maar je moet nog steeds rekening houden met deze nuance.
 4. Kies en installeer plug-ins. Het grootste deel van CMS wordt niet geleverd met de volledige plug-inset. Ze hebben standaard geïntegreerde plug-ins om basisfunctionaliteit te garanderen. U moet de gewenste plug-ins kiezen en installeren. Ze zijn mogelijk gratis en betaald. Blader door degenen die u belangrijk vindt voor uw website-onderwerp en zorg ervoor dat ze veilig en van goede kwaliteit zijn.
 5. Ontwerp een website. Nadat u de vereiste plug-ins hebt geïnstalleerd, kunt u doorgaan met werken aan uw persoonlijke website-ontwikkeling. Selecteer de sjabloon (ze kunnen ook gratis en betaald zijn) en kies de tools die je nodig hebt om ze het vereiste ontwerp te geven. Misschien zoekt u naar CMS-sjablonen, maar zorg ervoor dat ze zijn ontwikkeld door professionele en betrouwbare webontwerpers. Het is echt logisch om te betalen voor een kwaliteitsthema, dat uw website niet in gevaar brengt.
 6. Upload inhoud. Nadat je de sjabloon hebt geselecteerd, is het hoog tijd om de inhoud te uploaden. Dit hangt af van de doelen die u stelt en het type website dat u nodig heeft. Selecteer en voeg berichten, video’s, sociale netwerkaccounts, mediabestanden en andere elementen toe die uw website-beoordeling verhogen.
 7. Pas SEO-parameters aan. Pas de SEO-parameters aan zodra u klaar bent met het bewerken van de website. Ga naar een speciale website-sectie in het CMS-dashboard of installeer een SEO-plug-in en blader door de beschikbare opties.
 8. Publiceer een website. De laatste stap van het aanmaakproces van de website is uiteraard de publicatie ervan. Dit gaat gemakkelijk en snel. Schakel gewoon de knop “Publiceren” in en bekijk het resultaat!

Hoe u de service kiest om vanuit Scratch een persoonlijke website te bouwen?

Er zijn meerdere factoren waarmee u rekening moet houden, bij het kiezen van de beste service om een ​​persoonlijke website te bouwen. Dit hangt af van het ervaringsniveau, het beschikbare budget, doelstellingen en ambities. Tegelijkertijd zijn er algemene functies die een must zijn voor elke service waarvoor u kiest. Om maximale veiligheid en doeltreffendheid van het webbouwproces te bieden, moet het platform het volgende bevatten:

 • Makkelijk te gebruiken;
 • Veiligheid;
 • Gebruikers vriendelijkheid;
 • Snelle webontwikkelingstijd;
 • Kwaliteit;
 • Functionaliteit;
 • Uitgebreide sjabloonkeuze;
 • Gemak;
 • Krachtige ontwerpaanpassingsfuncties;
 • Betaalbaar prijsbeleid.

Voldoet de service die u van plan bent te gebruiken aan deze vereisten en ziet het er professioneel uit? Vervolgens kunt u het testen om er zeker van te zijn dat het echt aan uw behoeften voldoet.

Voor- en nadelen van website-bouwers

Website-bouwers zijn speciaal ontworpen voor gebruikers met uiteenlopende vaardigheden en expertisetarieven. De meeste zijn over het algemeen flexibel en handig, maar elke service heeft nog steeds zijn speciale kenmerken waarvan u op de hoogte moet zijn. Dit zijn de belangrijkste voordelen van websitebouwers:

 • Eenvoud en gemak. Websitebouwers bieden uitzonderlijk gebruiksgemak. Dit is wat ze een slimme keuze maakt voor gebruikers met weinig of geen webdesignvaardigheden. Ze worden meestal geleverd met WYSIWYG-editors en slepen-en-neerzetten-functies die het hele proces van het maken van websites vereenvoudigen, waardoor het intuïtief en boeiend wordt. Hiermee kunt u binnen een paar uur een fatsoenlijke en volledig uitgeruste website maken.
 • Selectie van sjablonen. Deze systemen bieden rijke collecties van vooraf ontworpen sjablonen, die vaak in categorieën vallen op basis van de nichespecialisatie. De sjablonen zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat websites goed worden weergegeven op alle soorten desktops en mobiele apparaten.
 • Aanpassing van het visuele ontwerp. Naast het aanbieden van meerdere sjablonen, bieden website-bouwers krachtige tools voor het aanpassen van visuele ontwerpen om ze de vereiste aantrekkingskracht en prestaties te geven.
 • Betaalbaar prijsbeleid. Website-builders zijn echt betaalbaar in vergelijking met andere webdesign-oplossingen. Ze hebben vaak gratis proefversies of zelfs gratis abonnementen waarmee gebruikers hun functies kunnen testen. De betaalde abonnementen zijn veelzijdig en worden geleverd met verschillende parameters en functies om te voldoen aan diverse gebruikersvereisten en budgetten.

Naast de voordelen hebben website-bouwers ook een aantal minpunten. Sommigen van hen zijn als volgt:

 • Onvoldoende functionaliteit. Veel websitebouwers missen functies die een must zijn om grootschalige projecten te starten. Neem de tijd om de volledige functieset van het systeem te verkennen om er zeker van te zijn dat het aan uw behoeften voldoet;
 • Code bewerkingsbeperkingen. Het feit dat websitebouwers meestal voor nieuwkomers zijn gemaakt, maakt het mogelijk om aan te nemen dat ze vaak geen opties voor codebewerking hebben. Dit is geen probleem voor beginners, terwijl webmasters deze functie mogelijk een nadeel vinden, op zoek naar uitgebreide codebewerkingsopties;
 • Niet-beschikbare website-migratieopties. Als u van plan bent een project te maken met een websitebouwer, moet u zich realiseren dat u het niet naar een andere service kunt overzetten. Hoewel sommige systemen migratie van het ene platform naar het andere mogelijk maken, kan het proces een serieuze uitdaging zijn.

Voors en tegens van CMS

Content Management Systemen hebben ook hun voordelen en nadelen waar gebruikers op moeten letten bij het maken van de keuze. Elk systeem heeft zijn specifieke nadelen en voordelen, maar er zijn ook algemene kenmerken die inherent zijn aan alle CMS. Enkele voordelen zijn:

 • Uitgebreide functionaliteit. CMS zijn over het algemeen krachtige systemen, die worden geleverd met een breed scala aan functies die nodig zijn om een ​​fatsoenlijke website te starten en te beheren.
 • Indrukwekkende aanpassingsopties. CMS biedt indrukwekkende opties voor ontwerpaanpassing. Dit impliceert extra plug-in- en sjabloonintegratie, evenals meerdere ontwerpaanpassingstools die nodig zijn om een ​​website fatsoenlijke functionaliteit te geven.
 • Snel en effectief webontwerpproces. Het starten van een persoonlijke website met CMS kost niet veel tijd, vooral als u weet hoe u gebruik kunt maken van de krachtige functieset van de service. Zelfs die gebruikers die geen ervaring hebben met webdesign, zullen de taak binnen enkele dagen voltooien door gratis en betaalde tools, plug-ins, modules en sjablonen te integreren.
 • Flexibele tarieven. De meeste open source CMS zijn helemaal gratis. Dit betekent dat u ze gratis kunt downloaden en installeren. Om geavanceerde functionaliteit te krijgen, moet u echter bereid zijn te investeren in betaalde add-ons, plug-ins, sjablonen en extensies. Hosting en domeinnamen worden ook betaald omdat de meeste systemen geen geïntegreerde opties bieden.

Net als websitebouwers heeft CMS ook een aantal nadelen. Sommigen van hen zijn het waard om als eerste genoemd te worden:

 • Behoefte aan programmeervaardigheden. Als u een krachtig project met CMS wilt starten en beheren, gaat u niet zonder ten minste een minimum aan programmeerkennis. Ze zijn nodig om website-codes te bewerken, het ontwerp van uw project aan te passen, extra tools en plug-ins te integreren, inhoud bij te werken en uw website-ontwerp te beheren.
 • Veiligheidsproblemen. De beveiliging van websites die met CMS zijn gelanceerd, loopt mogelijk gevaar vanwege de noodzaak om extra plug-ins en sjablonen te installeren. Omdat ze vaak worden ontwikkeld door externe gebruikers, kunnen ze worden geleverd met kwaadaardige codes, die uiteindelijk gevaar opleveren voor de hele website.

Bottom Line

Als het gaat om het bouwen van een persoonlijke website, kunnen gebruikers met meerdere problemen worden geconfronteerd. Ze hebben vooral betrekking op de beschikbare opties en tools voor webbouw die voor een behoorlijk resultaat zorgen. Dit is wanneer de keuze tussen websitebouwers en CMS zo ingewikkeld wordt. Beide soorten systemen hebben gebruikers veel te bieden en beide zorgen voor een behoorlijk resultaat, mits u weet hoe u gebruik kunt maken van de functies en tools die de platforms bieden.

Welk type service werkt het beste voor uw website? Als je ooit met CMS hebt gewerkt of de basiskennis van webdesign hebt, dan is het gebruik van deze systemen een mooie oplossing. De services zijn krachtig en volledig uitgerust. Dit kan niet anders dan een behoorlijk resultaat garanderen. Bereid u echter voor om de problemen die u in elke fase van het webontwerpproces kunt tegenkomen, onder ogen te zien en te overwinnen.

Is dit je eerste poging om een ​​website te lanceren?? Of misschien wilt u zich niet druk maken over al die uitdagingen op het gebied van webdesign? Dan is het gebruik van een website builder een prima oplossing. Deze services dragen bij tot een betrouwbare aanwezigheid op het web. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, handig en intuïtief voor iedereen. Ze zijn ook betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Upload gewoon uw inhoud, pas de vereiste instellingen aan en geniet van het resultaat! Succes!

Maak een gratis persoonlijke website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map