Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken

Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken


Als je in de fase van bent het kiezen van een website-bouwplatform, u bent al op de hoogte van alle voordelen van een kleine bedrijfswebsite. Het gaat niet alleen om online vertegenwoordiging en groeiende verkoop. Een solide website is niet alleen het gezicht van uw bedrijf. Het wordt geleverd als een krachtige promotie- en marketingtool om u verder te helpen.

Afgezien van de duidelijke voordelen van een kleine bedrijfswebsite, zoals het bereiken van een wereldwijd publiek of het bewust maken van uw klanten, krijgen ondernemers volledige toegang tot een volledig aanpasbaar platform met flexibiliteit in het licht van de nieuwste mobiele technologieën.

Dankzij innovatieve websitebouwers en CMS-platforms, u hoeft geen webdesigner of programmeur te zijn. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zodat u binnen een paar uur een solide online vertegenwoordiging kunt bedenken.

Het kiezen van de beste match is de moeilijkste uitdaging. Nu er zoveel software beschikbaar is, moet u zich concentreren op de belangrijkste parameters en specificaties om de juiste variant voor uw behoeften te kiezen.

We hebben enkele van de meest populaire CMS-platforms en software voor het bouwen van websites beoordeeld om hun hits en missers te benadrukken. Doe mee aan de gedetailleerde gids die het proces beschrijft van het helemaal opnieuw bouwen van een kleine bedrijfswebsite met behulp van CMS of website-bouwers.

Waar kan ik een zakelijke website bouwen?

Als een regel, websitebouwers bieden een intuïtieve interface dat is gemakkelijk te begrijpen. De platforms worden gevolgd door gedetailleerde tutorials en uitgebreide klantenondersteuning. Ze bleken een kostenbesparende oplossing evenals het aanbieden van een eenvoudig stapsgewijs webbouwproces zonder codering.

Website Builders Pros:
Website Builders Nadelen:
&# x2714; Eenvoudig bewerken – zij zijn zeer makkelijk te gebruiken. De software is ontworpen om niet-technici te helpen in een mum van tijd een geweldige site te bouwen. Sommige platforms volgen de nieuwste webtechnologieën die op AI gebaseerde instrumenten introduceren.
&# x2714; Geweldig ontwerp – websitebouwers worden meestal geleverd met een diverse selectie sjablonen voor elk veld of elke niche. Of je nu een prachtig portfolio, een professioneel visitekaartje of een up-to-date digitale winkel nodig hebt, je vindt het hier.
&# x2714; Flexibiliteit – een selectie van add-ons, widgets en integraties van derden maakt het aanpassingsproces eenvoudig en snel. Gebruikers kunnen een unieke stijl creëren voor meer betrokkenheid van klanten.
&# x2714; Goedkope plannen – U kunt kiezen uit een plan dat aan uw wensen voldoet. Zodra u zich heeft aangemeld, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hosting, domein, beveiliging en andere problemen. U betaalt voor eens en voor altijd.
Beperkte aanpassingsmogelijkheden – het platform wordt geleverd met enkele beperkingen voor het bewerken van code, hoewel sommige builders toegang bieden tot CSS.
Geen importoptie – als u eenmaal een platform heeft gekozen, moet u zich er voorgoed aan houden zonder de kans om uw website naar een ander platform of CMS over te zetten.

CMS-platforms zijn programma’s die zijn ontworpen om functionele websites van verschillende typen te maken. Ze laten gebruikers het webbouwproces afhandelen voor verschillende behoeften, waaronder kleine bedrijven of e-commerce. De software is functioneel genoeg met een scala aan functies om te implementeren. De meeste platforms worden geleverd met een eenvoudig bewerkingsproces hoewel plug-in integratie en aanpassing nog steeds enige technische vaardigheden vereist.

CMS Pluspunten:
CMS-nadelen:
&# x2714; Geavanceerde flexibiliteit – je kunt kiezen uit honderden plug-ins, modules en widgets voor elke smaak;
&# x2714; Geavanceerde SEO-functies – CMS-platforms reserveren veel ruimte om de SEO van uw website te verfijnen. U bent niet beperkt tot alleen metatitels en beschrijvingen, maar kunt aan de inhoud werken waardoor deze relevanter en geschikter wordt voor zoekmachines.
&# x2714; Uitgebreide bewerking – met volledige toegang tot de PHP en CSS van de website kunnen gebruikers praktisch elk element bewerken, waardoor een verbluffend ontwerp ontstaat dat opvalt.
&# x2714; Betaalbaarheid – kiezen voor CMS is een kosteneffectievere beslissing rekening houdend met lagere hosting- en domeinkosten. De handicap wordt beëindigd zodra u een professionele ontwikkelaar inhuurt of verslaafd raakt aan betaalde premiumthema’s en plug-ins.
Moeilijk te gebruiken – Ze zijn veel moeilijker te gebruiken in vergelijking met websitebouwers. Het gebrek aan technische en codeervaardigheden kan tot ernstige struikelblokken leiden.
Niet alles-in-één – je moet naast het bouwproces meerdere zaken tegelijkertijd regelen. U moet de domeinnaam registreren en verlengen en zorg dragen voor de hosting van de site.

Beste platforms om een ​​website voor kleine bedrijven te maken

Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken 5.0

 • Beste online website-bouwer
 • Op AI gebaseerde bouwtechnologie
 • Plug-ins en add-ons
 • SEO- en marketingtools

Bezoek website wix.com Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken 5.0

 • Beste e-commerce software
 • Uitgebreid productbeheer
 • Speciale aanbiedingen en promo’s
 • Sjablonen geoptimaliseerd voor online winkels

Bezoek website shopify.com Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken 4.0

 • Beste open source CMS
 • Duizenden gratis thema’s
 • Eindeloze selectie van plug-ins
 • Gratis te gebruiken

Bezoek website wordpress.org Hoe u gratis een website voor kleine bedrijven kunt maken 4.0

 • De eenvoudigste websitebouwer
 • All-in-one-abonnementen voor $ 5 per maand
 • Integratie en flexibiliteit
 • Responsieve en stijlvolle thema’s

Bezoek website ukit.com

We hebben enkele van de beste opties uitgezocht op het gebied van eenvoud, prijs, flexibiliteit en functieset. Laten we elke optie in detail bekijken om te beslissen welke optie zeker aan uw zakelijke behoeften zal voldoen.

Wix – De beste website builder voor kleine bedrijven

Productnaam:WIX
Officiële website:wix.com
Complexiteit:Erg makkelijk
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 13 / maand
Gesticht:2006
Hoofdkwartier:Israël
Probeer het gratis

Wix – is een multifunctionele websitebouwer die perfect is voor beginners zonder technische vaardigheden. Het biedt een reeks stijlvolle en responsieve sjablonen voor kleine bedrijven en e-commerce. Ze zijn gemakkelijk te bewerken of aan te passen met een set ingebouwde functies en integraties. Het platform wordt geleverd met extra SEO- en marketingtools om uw bedrijf te promoten, integraties voor het aanpassen van pagina’s en AI-drive-technologie om binnen enkele minuten kant-en-klare projecten te creëren.

Wix-functies

 • Wix Ascend CRM – een tool voor zakelijke marketing en klantenbeheer. Het biedt instrumenten om leads vast te leggen en om te zetten in betalende klanten. Gebruikers zullen de loyaliteit van klanten kunnen verbeteren en zakelijke communicatie kunnen beheren via Live Chat, effectieve SEO-strategie en andere ingebouwde functies om in contact te komen met de doelgroep.
 • Op AI gebaseerde Website Builder – het platform volgt de nieuwste technologieën en biedt zijn AI-gestuurde oplossing. Het is mogelijk creëer een kant-en-klare website in minder dan 10 minuten. Het heeft alle noodzakelijke geïntegreerde opties die aansluiten bij uw zakelijke niche en voorkeuren.
 • eCommerce-functies – degenen die producten online willen verkopen, zullen een set Wix-verkopershulpmiddelen waarderen. Ze omvatten eCommerce-georiënteerde sjablonen, naadloze betalingsintegratie, intuïtief productbeheersysteem, instrumenten om speciale deals en promoties te creëren.
 • Wix App Store – een ultieme marktplaats voor gebruikers die services van derden moeten verbinden, waaronder tools voor e-mailmarketing, analyse en statistieken, beveiligingsfuncties, afbeeldingsgalerijen, formulieren voor gebruikersacquisitie en meer.

Wix-ontwerp

Gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 550 verschillende sjablonen. Alle lay-outs zijn mobiel responsief. Ze zien er, naast webdesign tools, behoorlijk stijlvol uit om achtergrondkleuren, lettertypen, elementafmetingen enz. Te wijzigen. De editor heeft een mobiele preview-optie waarmee je niet alleen kunt controleren hoe de website eruit zal zien op verschillende apparaten, maar ook de lay-out kan bewerken.

Gebruikers kunnen verschillende lay-outs maken en deze op elk gewenst moment gebruiken dankzij Wix dynamische pagina’s. U kunt bijvoorbeeld een sjabloon voor de productpagina maken en deze gebruiken voor verschillende items keer op keer zonder handmatige bewerking.

Wix-prijzen

Wix heeft een onbeperkt gratis abonnement, wat geweldig is. U krijgt de kans om de editor en enkele andere basislijnfuncties te testen. Maar het zal nooit werken voor een live en langlopend project, omdat het een beperkte tooloptie heeft zonder de kans om je eigen domein te verbinden. Dus om een ​​solide website te lanceren, Wix biedt verschillende soorten plannen afhankelijk van uw wensen.

Als het gaat om een ​​kleine bedrijfssite van een portfolio, zijn de volgende plannen beschikbaar:

 • Combo – $ 13 per maand.
 • Onbeperkt – $ 17 per maand.
 • VIP – $ 22 per maand.
 • Premium-abonnementen – $ 39 per maand.

Elk abonnement biedt toegang tot de Wix-verzameling sjablonen en omvat hosting en domein. Als je een digitale winkel wilt bouwen met Wix, moet je kiezen uit 4 van de Business & eCommerce-abonnementen. De prijs begint bij $ 23 per maand en kan oplopen tot $ 500, afhankelijk van de winkelgrootte en functies die u nodig heeft.

Opsommen: Wix is ​​ontworpen om websites van elk type te maken. Het is een goede oplossing voor kleine zakelijke sites en biedt een hele reeks functies en bewerkingstools voor niet-technici.

Probeer Wix gratis

Shopify – # 1 platform om een ​​e-commerce website te maken

Productnaam:Shopify
Officiële website:shopify.com
Complexiteit:Gemiddelde
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 29 / maand
Gesticht:2004
Hoofdkwartier:Canada
Probeer het gratis

Shopify – is een eCommerce-georiënteerde websitebouwer ontwikkeld met een focus op handelaren. Het systeem maakt het gemakkelijk om kleine online winkels of enorme digitale winkels te creëren met toegang tot wereldwijde marktplaatsen als Amazon. Site-eigenaren krijgen toegang tot een reeks marketing- en promotiefuncties, op e-commerce gerichte sjablonen, een geavanceerd productbeheersysteem en meer.

Shopify-functies

 • Product management – Shopify biedt volledige controle over de productpagina met geavanceerde beheertools. Afgezien van artikelbeschrijvingen en foto’s, kunnen gebruikers productcategorieën en aanbevolen lijsten maken, controle houden over de accounts van klanten, bestellingen, afleveringen en producten op voorraad volgen.
 • Geïntegreerde services – de website builder wordt geleverd met ingebouwde eCommerce-functionaliteit die geïntegreerde winkelwagenfuncties omvat, naadloze verbinding met meer dan 100 verschillende gateways, meertalige website-ondersteuning, belasting- en verzendkostenberekeningen, gratis SSL en meer.
 • SEO en promotie – elke pagina kan worden geoptimaliseerd in overeenstemming met SEO-vereisten. Winkeliers kunnen metatitels en beschrijvingen bewerken voor productpagina’s en website-secties, blogfuncties toevoegen, productmarketing- en promotietools gebruiken om speciale aanbiedingen, promotiecodes, kortingen, enz. Aan te bieden..

Shopify-ontwerp

De software heeft een reeks sjablonen met verschillende stijlen. Ze zijn mobielvriendelijk en zien er professioneel uit. Aan de andere kant zijn ze vrij eenvoudig. Gelukkig voor ervaren gebruikers hebben ze toegang tot de PHP of CSS van sjablonen om elke stijl te implementeren en zich te onderscheiden van concurrenten.

Shopify-prijzen

Het platform biedt drie grote abonnementen die $ 29 tot $ 299 kosten, afhankelijk van de instrumenten die u zoekt. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de website en de functies die u zoekt:

 • Basic Shopify-abonnementskosten $ 29 per maand.
 • Shopify-abonnementskosten $ 79 per maand met extra rapportagetools.
 • Geavanceerde Shopify-kosten $ 299 per maand met geavanceerde Report Builder.

Zelfs het toegangsplan heeft alle eCommerce-functies die u nodig heeft. U kunt op elk gewenst moment tussen plannen schakelen.

Opsommen: Shopify is een flexibel eCommerce-platform dat beperkt is tot alleen webwinkel voor digitale winkels. Nieuwkomers kunnen het platform vanaf het begin een beetje moeilijk vinden om te gebruiken. Het bewerkingsproces is echter nog steeds vrij eenvoudig.

Tegelijkertijd biedt het een aantal uitgebreide functies en de mogelijkheid om de digitale markt te betreden zonder daadwerkelijk een website te bouwen. Ga eenvoudig naar Shopify Exchange Marketplace waar u kant-en-klare bedrijven kunt kopen die passen bij uw voorkeuren en competenties. Een eenvoudige manier om producten online te verkopen.

Probeer Shopify gratis

WordPress – Gratis CMS voor Small Business Website

Productnaam:WordPress
Officiële website:wordpress.org
Complexiteit:Boven gemiddeld
Gratis abonnement:Onbeperkt
Premium abonnement:vanaf $ 2,95 / mnd
Gesticht:2003
Hoofdkwartier:Wereldwijd
Probeer het gratis

WordPress – is een van de meest populaire platforms door de jaren heen. Het beschikt over miljoenen websites over de hele wereld. Ze omvatten blogs, kleine bedrijfssites, digitale winkels, enz. Het systeem is zeer eenvoudig te gebruiken, hoewel maatwerk nog steeds op zijn minst basis HTML-vaardigheden vereist. Het komt echter als een flexibele oplossing, rekening houdend met een selectie van plug-ins en integratiemogelijkheden.

WordPress-functies

 • Duizenden thema’s – de software biedt de grootste selectie aan thema’s met duizenden sjablonen om uit te kiezen. Het kan een klein bedrijf of een eCommerce-mockup zijn met opties die verwijzen naar elke branche of niche. De meeste van deze thema’s zijn gratis te gebruiken en aan te passen.
 • Maatwerk en ontwerp – als open-sourceplatform zorgt WordPress voor eindeloze webdesign- en aanpassingsmogelijkheden met de kans om een ​​sjabloon te wijzigen. Gebruikers zijn vrij om eigen scripts te ontwikkelen en toe te voegen, een stuk code in hun websites te laten insluiten, extra functies, site-elementen en componenten toe te voegen om op te vallen. Het is echter de bedoeling dat u ten minste een basiscoderingservaring hebt.
 • Plug-ins en integraties – van eCommerce-plug-ins tot analytische tools, formulieren, advertentiebanners, beveiligingswidgets en duizenden andere add-ons zijn beschikbaar voor WordPress-gebruikers. U kunt naadloos services van derden integreren voor e-mailmarketing, SEO-optimalisatie, rapportage en meer.

WordPress ontwerp

De CMS-platforms bieden een brede selectie van verschillende sjablonen die mobielvriendelijk zijn. Sommige sjablonen zijn gratis, andere zijn betaald. Gratis thema’s zien er over het algemeen hetzelfde uit, met enkele kleine verschillen. U zult het echter nauwelijks moeilijk vinden om ze aan te passen als u een grondige kennis van HTML of PHP heeft. Premium-sjablonen zijn veelzijdiger en unieker, hoewel ze ook een kleine aanpassing vereisen.

WordPress prijzen

U hoeft in eerste instantie niet voor het CMS zelf te betalen. Gebruikers hebben er toegang toe en begin gratis met het bouwen van een website. Het is echter de bedoeling dat u een domein en hosting heeft om uw websitebestanden te bewaren. Gebruikers zullen ook moeten betalen voor premium-sjablonen als ze een exclusief thema willen gebruiken, terwijl sommige plug-ins en extensies ook worden betaald. De beste oplossing is om te kiezen voor een voor WP geoptimaliseerde serveroplossing met alle instellingen en integraties die al in het plan zijn opgenomen, samen met een domeinnaam. Bluehost is nog steeds de beste optie met naadloze WP-integratie, toegang tot WP-plug-ins en thema’s, geweldige prestaties en geavanceerde beveiliging vanaf $ 2,95 per maand. Geavanceerde plannen met uitgebreide functionaliteit omvatten:

 • WP Pro prestatie variërend van $ 19,95 tot $ 49,95
 • Plannen voor WooCommerce kostprijsberekening $ 6,95, $ 8,95 en $ 12,95 afhankelijk van de winkelmaat

Opsommen: Hoewel WordPress misschien niet de beste optie is voor nieuwkomers in vergelijking met websitebouwers, biedt het eindeloze aanpassings- en ontwerpmogelijkheden, naast eindeloze plug-ins. Het platform is zeker goed als het gaat om websites voor kleine bedrijven.

Probeer WordPress gratis

uKit – Simple Small Business Website Builder

Productnaam:uKit
Officiële website:ukit.com
Complexiteit:Super makkelijk
Gratis abonnement:14 dagen op proef
Premium abonnement:vanaf $ 4 / mnd
Gesticht:2015
Hoofdkwartier:Russische Federatie
Probeer het gratis

uKit – is een van de goedkoopste en eenvoudigste websitebouwers. Het is ontwikkeld om nieuwkomers te helpen bij het bouwen van responsieve kleine bedrijfssites, professionele portefeuilles en aantrekkelijk bestemmingspagina’s. De software heeft ook een baseline eCommerce-functionaliteit. Hoewel het nauwelijks werkt voor grote digitale marktplaatsen, zal het voldoen aan de behoeften van kleine online winkels.

uKit-functies

 • Intuïtieve interface – Het bewerken van een uKit-website is heel eenvoudig. Gebaseerd op geavanceerde drag-and-drop-technologie, Met het platform kunt u elke pagina eenvoudig aanpassen, blokken wijzigen en verwijderen, inhoud en mediabestanden toevoegen.
 • Flexibiliteit – Afgezien van ingebouwde functies, biedt uKit geweldige integratiemogelijkheden. Gebruikers kunnen hun website integreren met analyse- en marketingtools om e-mailcampagnes te laten groeien. De CRM-integratiefunctie is perfect voor kleine digitale winkels wanneer u uw verkoopstatistieken moet bijhouden. Gebruikers kunnen populaire services zoals Google Maps, Analytics, Vimeo, SoundCloud en meer implementeren om de site zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
 • uKit Alt – heb je een bestaande Facebook-pagina? uKit helpt je om het om te zetten in een volledig uitgeruste website. Het gebruikt API om de nodige informatie van de pagina samen met inhoud en afbeeldingen te genereren en de gegevens rechtstreeks naar de webpagina te importeren.

uKit Design

uKit levert een degelijke verzameling sjablonen voor verschillende bedrijfscategorieën. Alle sjablonen zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. U kunt ook kiezen uit een lijst met kant-en-klare sjablonen voor bestemmingspagina’s.

uKit mobiele aanpassingsfunctie maakt het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat de mobiele website goed draait. Mobiele en tabletweergavemodus is een eenvoudige functie om de weergave van uw site op verschillende mobiele apparaten met verschillende schermafmetingen en specificaties te verfijnen. Voel je vrij om enkele blokken te verbergen die er misschien onaangenaam uitzien vanaf een smartphone of tablet zonder de desktopversie te schaden.

uKit-prijzen

Als u eerst de software wilt testen, is er een gratis proefperiode van 14 dagen. Degenen die tevreden zijn met de service, kunnen kiezen uit 4 verschillende plannen, waaronder:

 • Minimaal (het beste om aan de slag te gaan met een kleine portefeuille voor slechts $ 5 per maand).
 • Basic (het plan kost $ 10 per maand met meer functies om een ​​bedrijfssite te maken).
 • e-commerce ($ 13 per maand voor een kleine digitale winkel).
 • Pro kosten $ 15 per maand feat outsourcing functionaliteit.

Opsommen: uKit is goede software tegen een redelijke prijs. Het levert alle benodigde instrumenten om vanaf het begin een professionele website voor kleine bedrijven te bouwen. Aan de andere kant is het goed voor eenvoudige sites die geen uitgebreide functies of aanpassingsmogelijkheden vereisen.

Probeer uKit gratis

Wat is de beste domeinnaam voor mijn bedrijf?

Een juiste domeinnaam kiezen is essentieel voor uw bedrijf. Het is het ‘gezicht’ van uw website. Bovendien is dit het eerste wat uw potentiële klanten zien. Het moet worden geassocieerd met uw merk en niche. Het moet kort, boeiend en gemakkelijk te onthouden zijn. Afhankelijk van het platformtype dat u kiest, zal het proces van domeinregistratie een beetje anders zijn.

Domeinen geleverd door websitebouwers

We zeggen vaak ‘een alles-in-één oplossing’ over websitebouwers. Dit betekent dat alle belangrijke functies samen met de domeinnaam in het plan zijn opgenomen. Het type hangt echter af van het pakket dat u kiest.

Als een gebruiker bijvoorbeeld kiest voor een gratis abonnement, krijgt hij of zij nooit de kans om een ​​SLD aan te sluiten (domeinen op het tweede niveau) of 2SD-domein. In de regel bieden websitebouwers een standaard aangepast subdomein met de naam van het product dat u gebruikt, samen met de merknaam, wat slecht is voor SEO-optimalisatie en bedrijfsherkenning onder potentiële gebruikers.

Bovendien moeten gebruikers begrijpen dat gratis abonnementen nauwelijks de benodigde set functies bevatten voor een langlopend klein bedrijf of eCommerce-project. Hoe dan ook, u zult moeten kiezen voor een premium abonnement dat het mogelijk maakt om een ​​reeds geregistreerd domein of uw eigen domein aan te sluiten (bijvoorbeeld SLD) of registreer het hier met behulp van een websitebouwer (in de regel krijg je een 2SD-domein gratis).

Notitie: u wordt aangeraden om een ​​aparte domeinnaam te registreren. Als je die van de websitebouwer hebt, zit je er eigenlijk aan vast, want als je eenmaal hebt besloten om naar een ander platform te verhuizen, kan dat een moeilijke uitdaging zijn. Een aparte domeinnaam zorgt voor voldoende migratievrijheid en flexibiliteit om het platform te veranderen als er iets misgaat.

Domeinregistratiediensten

Gebruikers moeten het proces van het kiezen van een domein serieus nemen, omdat het uiteindelijk de officiële bedrijfsnaam voor het project zal worden. Dit is waar traditionele domeinregistratieservices een goede optie zijn. Allereerst is een geregistreerd domein van u, maar niet van het website-bouwplatform. Als het om welke reden dan ook uitvalt, heb je nog steeds de merknaam met de kans om over te schakelen naar een ander platform.

Ten tweede verkrijgt u een officiële licentie onder alle staatsvoorschriften. Met andere woorden, u bent de enige geautoriseerde eigenaar, tenzij u de rechten deelt met een collega of zakenpartner. Je hebt ook het recht om te beslissen wat je met het domein wilt doen, het behouden, doorgeven aan een andere eigenaar of zelfs verkopen.

Het registratieproces van een domein is heel eenvoudig. U gaat naar de service, typt de gewenste naam in en ontvangt verschillende varianten met verschillende extensies. De betaling verzekert 1 jaar (of meer) eigendom met een kans om te verlengen.

Notitie: probeer vast te houden aan SLD (.com, .org, .net) domeinextensies terwijl de naam zelf moet verwijzen (samenvallen) met uw zakelijke niche of merknaam.

Hoeveel kost het om een ​​website voor een klein bedrijf te bouwen?

Laten we nu eens kijken naar de kosten die nodig zijn om een ​​kleine onderneming of eCommerce-website te bouwen met CMS of een platform voor het bouwen van websites. Allereerst moeten we beslissen wat voor soort project het wordt. Als het een winkel is, welke functies het zou moeten hebben en hoeveel projecten u gaat verkopen.

Als het een kleine bedrijfssite is, beslis dan over de promotie- en marketinginstrumenten, inhoudstype en -volume, websitestructuur, bloggedeelte, enz.. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de website en de instrumenten die u nodig heeft om het idee tot leven te brengen. Als we overwegen om een ​​van de beoordeelde platforms te gebruiken, zijn de gemiddelde kosten als volgt:

Website Сosts bouwen met Wix

De software werkt uitstekend, of u nu een professioneel visitekaartje, portfolio of online winkel nodig heeft.

 1. Plan – hoewel het gratis abonnement niet werkt voor een langlopend project, heeft u minimaal een Pro nodig ($ 22) voor een volledige bedrijfssite of Business Basic ($ 23) om producten te gaan verkopen en online betalingen te accepteren.
 2. Sjablonen – aangepaste Wix-thema’s zijn gratis. Ze bevatten kant-en-klare visitekaartjes en winkels.
 3. Domein & Hosting – premium plannen al inclusief een domein van 1 jaar en hosting. Je hoeft ze dus niet apart aan te schaffen.

Vonnis: de gemiddelde startprijs van het bouwen van een kleine bedrijfssite of digitale sortering met Wix is ​​minder dan $ 25 en $ 180 als u besluit een premium-thema te gebruiken.

Website die Сosts bouwt met Shopify

Shopify is een platform om e-commerceprojecten te bouwen. Het werkt niet voor sites voor kleine bedrijven. Het is gericht op het online verkopen van producten.

 1. Plan – dat een startplan van $ 29 per maand voldoende is om uw bedrijf te starten en te laten groeien. Het enige verschil tussen Basic Shopify en duurdere abonnementen is het ontbreken van Advanced Report Builder. De rest van de functies is hetzelfde.
 2. Sjablonen – Shopify heeft gratis en premium sjablonen om uit te kiezen. Hoewel de themacollectie niet zo rijk is, kunnen gebruikers kiezen voor betaalde lay-outs die $ 140 tot $ 180 kosten.
 3. Domein & Hosting – alle plannen van het platform worden geleverd met een gratis domein en hosting.

Vonnis: als u Shopify gebruikt, moet u vanaf $ 29 per maand + ongeveer eenmalige betaling van $ 160 voor een premiumsjabloon verzenden.

Website bouwkosten met WordPres

WordPress is gratis te gebruiken. Maar het heeft geen zin om zonder hosting en domeinnaam apart te kopen of in plaats daarvan te kiezen voor WP-geoptimaliseerde serveroplossingen.

 1. Domein – de gemiddelde domeinprijs is ongeveer $ 10 per jaar. De prijs kan variëren afhankelijk van het register en de extensie.
 2. Hosting – een door uzelf gehost platform vereist voldoende servercapaciteit om een ​​digitale winkel of kleine bedrijfssite te runnen. Maak je klaar om ongeveer $ 5- $ 10 per jaar te betalen.
 3. Sjablonen – met een brede selectie van gratis thema’s, wil je misschien toch iets anders. WordPress premium-sjablonen variëren in prijzen en stijlen. Om op te vallen met een exclusief thema, bereidt u zich voor om ongeveer $ 30 per thema voor kleine bedrijven te betalen en ongeveer $ 50- $ 60 voor een digitale winkel.
 4. Plug-ins – hoewel zakelijke projecten niet veel maatwerk vereisen, heeft u om een ​​digitale winkel te maken een aparte WooCommerce-plug-in nodig. Het is in eerste instantie gratis en biedt alleen basisopties om een ​​eenvoudige winkel te runnen. Als je groot wilt worden, heb je uitbreidingen en extra diensten nodig die betaald worden. Ze variëren van eenvoudige functies zoals product-add-ons die $ 48 kosten tot meer complexe oplossingen zoals WooCommerce-boekingen die $ 249 kosten.

De beste gok is om te gebruiken WordPress-geoptimaliseerde serveroplossingen zoals die geleverd door Bluehost. Het startplan kost $ 2,95 per maand. Het is goed voor kleine bedrijfssites en bevat al alle belangrijke WordPress-functies (WP-integratie, plug-ins, thema’s, beveiliging, domeinhosting, enz.). U hoeft ze dus niet handmatig te behandelen. Een aparte WooCommerce hosting begint bij $ 6,95 met een vooraf geïnstalleerd Storefront-thema, gratis SSL en 100 GB opslag. Pro-plan is perfect voor groeiende winkels die slechts $ 12,95 per maand kosten met onbeperkte functies.

Vonnis: het runnen van een klein bedrijf met WordPress kost u $ 2,95 bij gebruik van Bluehost + ongeveer $ 30 voor een premium thema. De prijs voor een volledig uitgeruste digitale winkel begint bij $ 6,95 per maand, opnieuw bij gebruik in combinatie met Bluehost WooCommerce-serveroplossingen.

Website Сosts bouwen met uKit

uKit is waarschijnlijk de goedkoopste manier om uw online bedrijf te starten. Voor slechts $ 10 krijg je alle functies in het pakket om een ​​herkenbaar merk te vestigen, terwijl een kleine digitale winkel gebruikers slechts $ 13 per maand kost.

Vonnis: uKit werkt alleen goed genoeg voor kleine projecten. Het is niet goed voor groeiende bedrijven en marktplaatsen. Dus als u kiest voor deze websitebouwer, kunt u beter een apart domein registreren (ongeveer $ 5 per jaar) naam met een kans om over te schakelen naar een veelzijdiger platform.

Bouwkosten bedrijfswebsite, ($ voor het eerste jaar)

WixShopifyWordPressuKit
Betaald plan$ 264$ 348$ 249$ 120
Sjabloon$ 0$ 140$ 30$ 0
Domein$ 0$ 0$ 0$ 10
Hosting$ 0$ 0$ 36$ 0
Totaal$ 264$ 488$ 315$ 130

Is het mogelijk om gratis een website voor kleine bedrijven te maken??

In theorie is dat zo. Maar als het om echte marktomstandigheden gaat, zullen gebruikers duidelijk begrijpen hoe gratis diensten zelfs op de lange termijn nadelig kunnen zijn voor de projectontwikkeling. De belangrijkste nadelen van het gebruik van gratis services om een ​​zakelijke website te bouwen zijn als volgt:

 • Gratis functies zijn niet genoeg – gratis abonnementen worden geleverd met basisopties. Sommige websitebouwers beperken bijvoorbeeld de toegang tot themacollectie, add-ons of zelfs paginacomponenten. Mogelijk kunt u zelfs geen contactformuliervak ​​of Functies-sectie plaatsen om de belangrijkste voordelen van het bedrijf te benadrukken.
 • Aangepast domein – een vergoedingsdomein zal uw bedrijf nooit laten groeien. Bovendien kan het een negatief effect hebben op de SEO van de website en de rangschikking van zoekmachines, zonder de erkenning van gebruikers te vermelden.
 • Geen e-commerce-opties – u zult nooit een gratis abonnement vinden dat op zijn minst minimale eCommerce-functionaliteit biedt. In de regel zijn verkoopfuncties beschikbaar in premium-abonnementen. U kunt dus geen online winkel maken met een gratis abonnement.
 • Verborgen kosten – wanneer u eindelijk beseft dat een gratis abonnement nooit zal werken, moet u betalen voor een premium abonnement of zelfs overstappen naar een ander platform. Een paar services bieden migratiediensten of export / import van websites. Met andere woorden, u moet vanaf het begin alles doen.

Wat is het beste platform voor kleine bedrijven?

Het selecteren van het juiste platform om een ​​website te bouwen, is hetzelfde als het kiezen van een huis om te leven. Je verwacht dat het ondanks de weersomstandigheden comfortabel en duurzaam is. Hetzelfde geldt voor uw project. U wilt waarschijnlijk een langdurig bedrijf of een online winkel starten die 24 uur per dag aan uw behoeften en die van uw klanten zal voldoen.

Gebruikers moeten duidelijk begrijpen wat ze nodig hebben en wat ze kunnen verwachten van een gekozen platform. Als u een kleine winkel of een digitaal schap nodig heeft om een ​​paar van uw producten te markeren, uKit kan een goede optie zijn met minimale kosten. Als u van plan bent een groeiende digitale winkel te lanceren en uw goederen te promoten en op de markt te brengen, heeft u een op handel gericht platform zoals Shopify.

WordPress komt als een meer flexibele oplossing qua maatwerk. Het past bij de behoeften van veeleisende gebruikers op het gebied van maatwerk en degenen die weten hoe ze moeten coderen. Wix lijkt de ultieme oplossing die aan alle eisen kunnen voldoen ondanks het projecttype dat u wilt starten.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map