Hoe u uw eigen trouwwebsite maakt

Hoe u uw eigen trouwwebsite maakt


Dus je trouwdag nadert en er zijn zoveel taken die de komende weken moeten worden opgelost. En het is geen wonder, want dit is de belangrijkste gelegenheid in het leven van een stel en je wilt zeker dat het perfect is.

Maar waar moet je mee beginnen? Wat zijn de onmisbare stappen van elk huwelijksvoorbereidingsplan? Moet je beginnen met de keuze van kleding, locatie, gastenlijst, fotograaf / videodiensten of andere taken?

Het is duidelijk niet logisch huur een professionele webdesigner in aangezien dit in ieder geval geen langdurig project is. Tegelijkertijd moet een trouwwebsite informatieve waarde en functionaliteit bevatten, zodat u en uw gasten het meeste uit hun prestaties kunnen halen.

Als u zich momenteel zorgen maakt over dit probleem, helpen de onderstaande tips u om gemakkelijk een complete trouwwebsite te lanceren.

9 stappen om een ​​trouwwebsite te maken

1. Kies een platform

De eerste en belangrijkste taak is het kiezen van het platform waarop uw website zal worden gebouwd. Met zoveel tools en systemen voor het bouwen van websites die er zijn, kan de keuze van de beste een echte uitdaging zijn, vooral voor een beginner. Het gebruik van een websitebouwer is echter nog steeds de meest redelijke en voordelige oplossing. Deze systemen zijn niet alleen handig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. De meeste hebben ook een krachtige set functies die uw trouwsite informatief en interessant maken om door te bladeren.

Wix

Probeer Wix gratis

Als u twijfelt over de keuze van de beste websitebouwer, zult u zeker de kans waarderen om een ​​te bekijken en te verkennen gedetailleerde beoordeling van de beste bouwers van trouwwebsites. Verspil geen tijd en moeite aan het testen van al die systemen die u op internet tegenkomt (en je vindt er tientallen). Dit is al voor u gedaan, dus u hoeft alleen maar de nicheclassificatie te verkennen om de details te achterhalen. Zoals je ziet, Wix wordt gepresenteerd als de beste bouwer voor een trouwwebsite en dat is het echt. U zult geen betere oplossing vinden omdat dit systeem toegang geeft tot de verbazingwekkende set functies en ontwerpaanpassingstools.

2. Maak website-ontwerp

Wix biedt een verzameling responsieve nichespecifieke huwelijkssjablonen die worden geleverd met kant-en-klare inhoud en die 100% aanpasbaar zijn om aan uw behoeften en speciale voorkeuren te voldoen. Er is ook een voorbeeldoptie waarmee u het ontwerp dat u mooi vindt in detail kunt zien. Het is echter ook mogelijk om een ​​leeg thema te kiezen en het helemaal opnieuw aan te passen om een ​​echt uniek en persoonlijk websiteontwerp te creëren. Het is aan u om te beslissen welke informatie u naar de website wilt uploaden en wanneer u deze moet bijwerken om uw gasten op de hoogte te houden.

Wix bruiloftsjablonen

Bruiloftssjablonen werken geweldig voor de ontwikkeling van websites met verschillende functies en afmetingen. Een handige WYSIWYG-editor laat u de resultaten zien van alle bewerkingen die in het project zijn aangebracht, zodat u de meest cruciale aspecten en mogelijke fouten niet over het hoofd ziet. Gebruikers die tijd en moeite willen besparen, kunnen gebruik maken van de Wix ADI-tool de service biedt. De tool wordt mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie, die eigenlijk al het webontwerp voor u doet, met behulp van de inhoud en informatie die op verzoek is ingediend..

3. Pas het project aan

Hoewel de keuze van de websitesjabloon ongetwijfeld belangrijk is, is dat slechts de helft van de taak. Een belangrijkere procedure is verdere aanpassing van de website. Wix biedt hier ook een verscheidenheid aan opties. U kunt kiezen uit meerdere kleurenschema’s, lay-outs, lettertypestijlen en -typen, evenals andere ontwerpelementen.

Wix trouwredacteur

Kies gewoon degenen die compatibel zijn met uw idee en inhoud die u wilt uploaden en experimenteer met beschikbare opties. Vergeet niet een voorbeeld van het lopende resultaat te bekijken, zodat u op tijd bewerkingen kunt maken en opslaan.

4. Voeg inhoud toe

Ben je klaar met ontwerpaanpassing? Dan kunt u beginnen met het toevoegen van de inhoud van uw trouwwebsite. Je fantasie en creativiteit zijn hier onbeperkt – alles hangt af van het resultaat dat je op de lange termijn wilt behalen en de doelen die je nastreeft. Eigenlijk kunt u bijvoorbeeld een website van één pagina maken of een project met meerdere pagina’s om uw inhoud in het voordeel te presenteren.

Onder de onmisbare informatie die u aan de website moet toevoegen, is het logisch om uw trouwdatum, starttijd van de ceremonie, locatie, gedetailleerde routebeschrijving, het schema en de evenementen in het huwelijksdagplan, reisinformatie, hotel, accommodatie en details van autohuur (dit is vooral van belang voor gasten van buiten de stad), kledingvoorschrift, nuances voor cadeaulijsten enz. Als u bijvoorbeeld een huwelijksceremonie plant, kunt u ook overwegen om extra nuances en details op te nemen, zoals reistips, hotelkortingscodes, informatie over evenementen voor of na het huwelijk, lokale babysitting (kinderopvang) diensten die sommige van uw gasten nodig hebben etc.

Wix weddingplanner

Hoe meer informatie u toevoegt, hoe minder vragen uw gasten zullen hebben en hoe minder tijd u nodig heeft om ze te beantwoorden. Dat is een soort ‘dubbel’ voordeel. Afgezien van de tekstinhoud, is het ook wenselijk om de foto’s van je paar toe te voegen, video’s van jullie twee (of zelfs een video-uitnodiging voor uw gasten) evenals gespecialiseerde applicaties die kunnen bijdragen aan de functionaliteit en het ontwerp van uw website. Gelukkig heeft Wix op dit vlak veel te bieden door de uitgebreide en rijk geïntegreerde App Market. Hier kunt u dergelijke widgets en add-ons tegenkomen zoals Wix Events, Calendar, Moovit – Maps and Routes, Google Maps, Eventbrite, Meetup, Countdown Clock, Social Network-knoppen en nog veel meer.

5. Voeg het register toe

Houd er bij het plannen van de details van uw trouwwebsite rekening mee dat het niet wenselijk is om uw registerinformatie of voorkeuren in uw huwelijksuitnodigingen te delen. Daarom is uw trouwwebsite ondenkbaar zonder de RSVP sectie, waar u uw gasten op de hoogte stelt van alle gerelateerde nuances, of het nu gaat om speciale verzoeken, het verzamelen van informatie over de voedingsvoorkeuren van uw gasten, het doen van aankondigingen of het verstrekken van extra huwelijksgerelateerde gegevens. Om precies te zijn, de RSVP-sectie is een soort must-have-functie voor een trouwwebsite waarmee je kunt verzamelen

6. Geef een persoonlijk tintje

Een trouwwebsite is precies die plek waar u uw persoonlijke informatie kunt delen. Het geeft een persoonlijk tintje aan het project, wat net zo interessant is voor u en uw gasten. Het is aan jou en je geliefde om de inhoud of widgets te kiezen die aan de website moeten worden toegevoegd. De meeste webdesigners raden je echter aan om je romantische liefdesverhaal te plaatsen in de sectie Over ons, je wederzijdse foto’s en video’s, speciale informatie over je favoriete hobby’s, beroepen en andere ongebruikelijke maar zo intrigerende details. Afgezien daarvan kunt u uw VIP-gasten voorstellen, een gastenboekpagina toevoegen voor de uitgenodigde gasten, waar zij hun speciale wensen kunnen posten.

Personalisatie van de trouwwebsite wordt niet beperkt door alleen het uploaden van inhoud. Het gaat ook om het ontwerp van uw website, wat de weerspiegeling is van uw relaties, verwachtingen, plannen voor de toekomst en andere dingen die er echt toe doen voor elk geëngageerd stel.

Een geweldig idee dat zeker helpt om uw trouwwebsite aantrekkelijk te maken voor uw gasten, is om een ​​hashtag voor het huwelijk toe te voegen en hen aan te moedigen alle gewenste informatie toe te voegen. Dit kunnen speciale wensen, voorkeuren en andere informatie zijn die zij interessant of belangrijk vinden. Hoe meer persoonlijke details, foto’s, video’s, grappige herinneringen en andere persoonlijke informatie op uw website worden weergegeven, hoe interessanter, persoonlijker en ongebruikelijker het project zal zijn.

7. Stel een unieke website-URL in

Wat kunt u nog meer doen om uw trouwwebsite opmerkelijk en opvallend te maken? Een van de onmisbare stappen is het opzetten van een werkelijk unieke website-URL, die de belichaming zal zijn van uw bruiloft.

Wix - Unieke URL

Om een ​​unieke en gepersonaliseerde URL voor uw website te maken, kunt u uw namen, achternaam of elk woord opnemen dat de beste presentatie van uw project is en gebruikers een duidelijk begrip geeft van de implicaties van uw website. Het is aan u om te beslissen of u een subdomein voor een website gebruikt of een aangepaste domeinnaam koopt om uw project een hoogwaardige uitstraling te geven.

8. Verspreid het woord

Hoewel trouwwebsites een bepaald publiek targeten, heb je misschien nog steeds de wens om het erover te vertellen om je goede nieuws, aankondigingen en updates te delen. U kunt dat doen door uw websiteadres op te nemen in uitnodigingen, e-mails, sociale netwerken en andere bronnen. Houd er rekening mee dat hoe meer mensen hiervan op de hoogte zijn, hoe meer gasten ze ernaar kunnen verwijzen als ze vragen hebben over hun bruiloft.

9. Houd uw website up-to-date

Wanneer u net begint te werken aan de ontwikkeling van uw trouwwebsite, voegt u alleen basisinformatie toe. Wanneer uw voorbereidingen voor de Grote Dag beginnen, kunnen uw plannen en algehele visie op de aanstaande vakantie echter veranderen. U moet uw gasten dus op de hoogte stellen van deze wijzigingen en het is veel handiger om dat op de website te doen in plaats van dat persoonlijk te doen. Een website hebben is in dit opzicht een geweldige oplossing. Zorg ervoor dat u deze bijwerkt wanneer de wijzigingen plaatsvinden en uw gasten zullen op de hoogte zijn van uw huwelijksdagplannen en andere gerelateerde informatie.

Is het mogelijk om gratis een trouwwebsite te maken??

Als het gaat om de ontwikkeling van trouwwebsites, staan ​​veel gebruikers voor dezelfde vraag: is het mogelijk om het gratis te maken of is het nog steeds beter om wat budget in het project te investeren? Eigenlijk is het heel goed mogelijk om een ​​website te starten zonder extra investeringen. Dit komt omdat veel websitebouwers, waaronder Wix, bieden gratis oneindige plannen die het mogelijk maken om projecten helemaal gratis te starten.

U moet zich echter ook realiseren dat gratis abonnementen meestal worden geleverd met opmerkelijke beperkingen (schijfopslagruimte, functionaliteit of ontwerpbeperkingen) waardoor u mogelijk niet het meeste uit uw trouwwebsite haalt.

Denk tegelijkertijd aan het doel van het maken van websites. Je huwelijk is waarschijnlijk de belangrijkste gebeurtenis in je hele leven en in het leven van je geliefde. Als je echt wilt dat het perfect is, dan heeft het geen zin om een ​​paar dollar te besparen, alleen maar om een ​​gratis website te krijgen die must-have-functies mist, waarmee je al je ideeën in het leven kunt implementeren. Integendeel, het is wenselijk om wat budget te investeren in een volledig uitgeruste en aantrekkelijke website die de aandacht van gebruikers trekt, er aantrekkelijk en interessant uitziet. Zo’n project zal opmerkelijk zijn en voor iedereen geweldige herinneringen achterlaten. Dat is de investering zeker waard, nietwaar?

Conclusie

Een website is geen gril geworden, maar een noodzaak voor elk koppel dat een droomhuwelijk wil organiseren. Dit is de beste manier om de volledige informatie over de aanstaande gelegenheid te presenteren, uw gasten op de hoogte te houden van alle plannen en veranderingen die plaatsvinden tijdens het voorbereidingsproces en deel gewoon uw romantische verhalen, foto’s of video’s van jullie twee.

Om een ​​kwaliteitswebsite te krijgen, is het echter logisch kies een betrouwbaar platform, waarmee u uw ideeën tot leven kunt brengen. Zo’n platform moet veel functies bevatten en het moet worden geleverd met meerdere niche-ontwerpen, aanpassingsopties en tools waarmee u het meeste uit uw webontwikkelingsproces kunt halen. Wix verdient het terecht om te worden gebruikt als een tool voor het bouwen van websites voor de ontwikkeling van trouwwebsites. De websitebouwer omvat krachtige functies, een uitgebreide keuze aan huwelijkssjablonen, een overvloed aan widgets en apps die in het project moeten worden geïntegreerd. Dit is absoluut de investering die zeker zijn vruchten zal afwerpen!

Maak gratis een trouwwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map