Hoe u uw eigen website kunt maken zonder een host

Hoe u uw eigen website kunt maken zonder een host


Het kiezen van een host is een uitdaging voor elke internetgebruiker, die ervaring en kennis in de niche mist. Nieuwkomers hebben geen andere keuze dan te vertrouwen op commercials, forumtips, geruchten en andere informatiebronnen, die het vertrouwen vaak niet waard zijn.

Het is onmogelijk om een ​​website te maken zonder hosting, maar u kunt de keuze ervan vereenvoudigen door een van de websites te selecteren meest populaire website-bouwers. Deze platforms bieden een rijk spectrum aan diensten, waaronder contentmanagementsystemen, hosting en visuele editors die het mogelijk maken om snel en efficiënt websites te maken.

Gebruik van website-bouwers

Eerder, als u een website nodig had, moest u bekwaam zijn in codering, website-mastering, hosting opzetten en vele andere technische dingen. Als u bijvoorbeeld een website bouwt met behulp van CMS, frameworks of andere soortgelijke services, loopt u het risico een aantal nuances onder ogen te zien die kunnen leiden tot ernstige problemen als u geen ervaring heeft. Enkele van deze problemen zijn:

 • De keuze van goedkope hosting, die voldoet aan de hedendaagse niche-behoeften. Afhankelijk van het CMS kunnen deze vereisten veranderen, dus u moet ook met deze factor rekening houden.
 • De website-bestanden uploaden aan de gastheer, wat u zelf moet doen.
 • De aanmeldingsprocedure en een domeinnaam krijgen voor een website.

Deze taken zijn vrij eenvoudig, maar alleen als u weet hoe u ze op de juiste manier moet aanpakken. Technische ondersteuning richt zich niet op deze problemen en helpt u pas als u ernstigere problemen tegenkomt. De enige beschikbare oplossing is om de handleidingen te gebruiken, die snel verouderd raken door de wijziging van het hosting admin board.

Website-builders zijn in dit geval veel eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. U hoeft niet te kiezen voor het hosten en uploaden van websitebestanden, terwijl de procedure voor het koppelen van een domeinnaam heel eenvoudig en niet veeleisend is. Wat u moet doen om een ​​website te maken, is om u aan te melden voor het platform, een sjabloon te kiezen en het ontwerp van uw website aan te passen en deze met inhoud te vullen. Als gevolg hiervan krijgt u de kans om een ​​aantrekkelijke en functionele website te maken zonder uw tijd te verspillen aan het kiezen van hosting en het uploaden van de bestanden van uw site.

Lees ook over gemakkelijkste websitebouwers.

U hoeft niet te zorgen voor een veilige en tijdige upload van het systeem. Deze nuances worden afgehandeld door de eigenaren van het platform. Technische ondersteuning staat klaar om elke vraag te beantwoorden en zelfs kleine problemen aan te pakken. Laten we, om het feit te bewijzen, eens kijken naar twee websitebouwers die het meest geschikt zijn voor onervaren webmasters.

Wix

Wix website builder

Wix – is een divers platform voor het bouwen van websites dat door de jaren heen enorm is geëvolueerd. Het is uitgegroeid tot een ultiem platform met verbeterde technologieën en innovaties waarmee nieuwelingen in enkele minuten letterlijk een volledig nieuwe website kunnen maken. Rijke functieset maakt het mogelijk om elk type website te bedenken vanuit kleine blogs, professionele portefeuilles, websites voor kleine bedrijven of e-commerceprojecten. Hier zijn enkele kernproblemen waarmee Wix zich onderscheidt van de belangrijkste concurrenten in de webbouw-niche.

 • Op AI gebaseerde Website Builder – Wix heeft zijn unieke geïntroduceerd AI-gebaseerde technologie die het bouwproces daadwerkelijk voor je afhandelt. Bekend als Wix ADI, het systeem doet al het werk. Een gebruiker hoeft slechts een aantal basisvragen te beantwoorden met vermelding van het type website, de niche en enkele andere details. Het systeem verwerkt ontvangen gegevens en biedt verschillende kant-en-klare sitelay-outs.
 • Eenvoudige editor – als u nog steeds een eigen website wilt maken met een uniek ontwerp en een unieke stijl, maakt Wix Editor het gemakkelijk om aangepaste pagina’s te maken, blokken te bewerken, website-secties en -elementen te beheren met behulp van een intuïtieve drag-and-drop-editor. Kies een blok dat je nodig hebt en plaats het op je pagina. Bewerk aangepaste teksten, voeg galerijen of mediabestanden toe met een klik.
 • Enorme Widget-collectie – Op Wix gebaseerde websites zijn gemakkelijk aanpasbaar en flexibel dankzij een eindeloze selectie van add-ons en apps die gratis toegankelijk zijn vanuit de Wix App Market. Kies uit professionele fotogalerijen voor een verbluffend portfolio, integreer analytische tools om het verkeer bij te houden, maak aangepaste contactformulieren, voeg evenementenkalenders en widgets toe, enz..
 • eCommerce en SEO – Wix-websites zijn SEO-vriendelijk dankzij uitgebreide instellingen waarmee u metatags, URL’s kunt bewerken of voorbeelden kunt plaatsen. Bovendien biedt het platform zijn maatwerk handgemaakte SEO-strategieën beschikbaar met de geautomatiseerde SEO Wizard van het systeem. Een digitale winkel opzetten was nog nooit zo eenvoudig. Sommige plannen worden geleverd met uitgebreide eCommerce-functionaliteit waarmee gebruikers producten kunnen beheren, verkopen kunnen volgen, marketing- en promotiecampagnes kunnen stimuleren, belasting- en verzendservices kunnen integreren, enz..
 • Websitebeheer onderweg – het platform heeft zijn mobiele app ontwikkeld die voor beide beschikbaar is iOS en Android. U krijgt volledige toegang tot alle Wix-functies rechtstreeks vanaf uw smartphone met de kans om uw site onderweg te beheren of te bewerken.
 • Mobielvriendelijke sjablonen – Wix biedt momenteel meer dan 550 verschillende sjablonen, gesorteerd op categorie. Ze omvatten portefeuilles, kleine bedrijfssites, kleine digitale winkels en meer. Sommigen van hen worden geleverd met ingebouwde widgets en apps die u mogelijk nodig heeft. Alle thema’s zijn eenvoudig aan te passen, bij te werken, te wijzigen of aan te passen.

Lees ook: Wix-recensie.

Het platform heeft een gratis versie, hoewel het misschien alleen werkt voor kleine blogs om aan de slag te gaan. Kiezen voor een gratis Wix-abonnement is een slecht idee voor diegenen waarvoor u mogelijk een verdere uitbreiding en bedrijfsgroei nodig heeft. Een comboplan is een goed idee voor een start die $ 8,50 / maand kost. U krijgt volledige toegang tot alle basisfuncties, inclusief gratis sjablonen, SSL, widgets en voldoende bandbreedte om een ​​solide website voor kleine bedrijven te starten. Wil je je digitale winkel lanceren? eCommerce-abonnement werkt prima. Het kost $ 16,50 per maand.

Probeer Wix nu

uKit

uKit

uKit – is een van de goedkoopste website-bouwers dat wordt geleverd met een eenvoudige interface. Het is perfect voor nieuwkomers en niet-technici die nog nooit eerder het bouwproces van de website hebben behandeld. Tegelijkertijd is het flexibel genoeg om sites van verschillende typen te maken. uKit is de beste gok voor professionele en opvallende portefeuilles, een pagina of kleine bedrijfssites. Bovendien biedt het een aantal baseline eCommerce-mogelijkheden om een ​​eenvoudige online winkel te starten.

 • Reagerend ontwerp – uKit volgt de laatste webtrends en introduceert zijn collectie mobiel-responsieve sjablonen. Ze werken goed op verschillende mobiele apparaten, ondanks de schermgrootte of het besturingssysteem. Het platform heeft ook een mobiele voorbeeldmodus om te bewerken of te controleren hoe de website eruitziet op verschillende soorten mobiele apparaten voordat deze wordt gepubliceerd.
 • Ruime keuze aan thema’s – gebruikers kunnen kiezen uit 370 verschillende sjablonen gerelateerd aan verschillende categorieën. Ze variëren van kleine bestemmingspagina’s en sites van één pagina tot eenvoudige digitale winkels. Alle sjablonen worden geleverd met kant-en-klare widgets en add-ons. U kunt echter nieuwe toevoegen die beschikbaar zijn in de uKit-verzameling apps.
 • e-commerce – hoewel uKit nauwelijks kan concurreren eCommerce-georiënteerde platforms qua flexibiliteit biedt het nog steeds een aantal fundamentele opties om een ​​kleine digitale winkel te starten. Ze bevatten tools om producten en karren te beheren, afrekenpagina’s aan te passen, betalingsopties te integreren, enz. Het platform maakt een naadloze CRM-integratie mogelijk om het meeste uit uw online winkel te halen, verkoop en klanten te volgen, inkomsten direct vanaf uw dashboard te volgen.
 • SEO – gebruikers mogen alleen basisinstellingen voor SEO wijzigen, zoals titels en beschrijving. U kunt ook een focuszoekwoord aangeven voor betere SEO-rangen.

Lees ook: uKit beoordeling.

Om verdwaald te raken met een eenvoudige website voor kleine bedrijven of een portfolio, is uKit Premium-abonnement voldoende. Het kost u slechts $ 4 per maand voor onbeperkte pagina’s en 24/7 klantenondersteuning. Als u een digitale winkel wilt lanceren, kunt u beginnen met een winkelabonnement dat $ 9,60 per maand kost met een set e-commerce- en marketingfuncties in het pakket.

Probeer uKit nu

Bottom Line

De voordelen van beide websitebouwers zijn duidelijk. Ze maken het mogelijk om minimale tijd te besteden aan het ontwikkelen van een project en een uitstekend resultaat te behalen. Nadelen zijn ook duidelijk: de websitebouwers missen functionaliteit. Er zijn genoeg functies om een ​​kleine website te maken, maar als u een grote portal of marktplaats wilt ontwikkelen, zult u te maken krijgen met het gebrek aan tools om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Wix en uKit zijn geweldige oplossingen voor websites voor kleine bedrijven, promowebsites en kleine online winkels. Websites gemaakt met uKit hebben een zakelijke uitstraling. Het is onmogelijk om hun ontwerp te bederven, omdat de visuele editor het aantal acties beperkt.

Wix biedt meer mogelijkheden om verschillende soorten projecten te ontwikkelen. Tegelijkertijd kan een dergelijke creativiteitsvrijheid resulteren in onaantrekkelijke en onhandige ontwerpen van webpagina’s. Wanneer u voor Wix kiest, moet u zich voorbereiden om meer tijd te besteden aan het opzetten en functioneel maken van uw website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map