Hoe Wix Website Builder te gebruiken

Hoe Wix Website Builder te gebruiken


Wix – is de allround website builder, die wereldwijd populair is geworden en de leider is geworden van de moderne webdesign niche. De grote vraag naar deze service wordt vooral verklaard door het gebruiksgemak en het gemak dat geen compromis sluit met functionaliteit en geavanceerde flexibiliteit.

De functieset van het systeem is veelzijdig en uitgebreid genoeg om te voldoen aan de behoeften van alle gebruikerscategorieën – van beginners tot professionals. Het is niet nodig om een ​​codeerregel te leren om met het systeem te gaan werken – zo intuïtief is het wel. Als u het oprecht van plan bent gebruik Wix website builder, het is hoog tijd om uit te zoeken hoe u de functieset van het systeem kunt gebruiken om het maximale uit uw prestaties te halen. Laten we beginnen.

Voor wie werkt Wix het beste?

Wix is ​​een schaalbare, flexibele en hoogwaardige oplossing voor uiteenlopende webdesignbehoeften. Het is echter cruciaal om de gebruikerscategorieën op te geven die het meeste baat zullen hebben bij het gebruik van de service.

Het is eigenlijk bijna onmogelijk om een ​​bepaalde categorie gebruikers te schetsen, die ten zeerste worden aanbevolen om Wix te kiezen voor hun behoeften op het gebied van webbouw. Als een alles-in-één service kan Wix iedereen de vereiste functieset en functionaliteit bieden. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig genoeg om te worden gekozen door nieuwkomers, die weinig of geen ervaring hebben met webdesign en toch zelf een professioneel project willen starten. Evenzo wordt Wix geleverd met een geavanceerde functieset, die geweldig zal werken voor ervaren webontwikkelaars, freelancers en zelfs webdesignbureaus die betrokken zijn bij professionele website-ontwikkeling of die op maat gemaakte projecten voor klanten maken..

Wix Editor

Een rijke verzameling nichespecifieke sjablonen, krachtige tools voor ontwerpaanpassing, veelzijdige benaderingen van het bewerkingsproces van de website, beschikbaarheid van apps en integratieopties maken Wix een perfecte keuze voor elke gebruiker, die de intentie heeft om een ​​project te starten dat uiteindelijk stand zal houden uit de menigte. Webdesignvaardigheden zijn hier optioneel, maar als u ze heeft, kunt u ze zeker in het voordeel gebruiken en op lange termijn een hoog eindresultaat behalen. De conclusie is: Wix is ​​geweldig voor iedereen en dat is het echt!

Hoe Wix te gebruiken – aanbevelingen van experts

Om het meeste uit de websitebouwer en zijn functionaliteit te halen, moet u rekening houden met de volgende aanbevelingen:

 1. Verplicht Verbind de domeinnaam. Alle premium-abonnementen worden geleverd met een aangepaste domeinnaamverbinding. Dit is een onmisbaar onderdeel van elke succesvolle website. U kunt het subdomein gebruiken tijdens het testen van de service, maar u zult niet zonder een unieke domeinnaam gaan wanneer u besluit uw project te ontwikkelen en te promoten.
 2. Upgrade tegen betaalde abonnementen. Wanneer u upgradet naar een van de betaalde abonnementen, krijgt u de kans om veel te besparen met Wix. De websitebouwer zorgt voor het gemak en de tevredenheid van zijn klanten en geeft daarom regelmatig couponcodes, kortingen en speciale aanbiedingen uit die het mogelijk maken om het geavanceerde plan tegen lagere kosten te krijgen. In sommige gevallen, Met Wix kunt u tot 50% besparen op de initiële kosten van het plan. Deze kortingen zijn meestal van toepassing op eCommerce- en Unlimited-abonnementen, die de grootste populariteit genieten.
 3. Gebruik professionele hulp. Of u nu een tekort aan tijd heeft of gewoon het gevoel hebt dat u webdesignvaardigheden mist, u kunt voor hulp terecht bij de systeemwebontwikkelaars. Zij ontwikkelen voor u een kant-en-klare website.
 4. Verken Wix Arena. Dit is de topbestemming voor freelance webdesigners die op zoek zijn naar klanten. De ontwerpersgemeenschap helpt bij het delen van expertise op het gebied van webdesign, het vinden van nieuwe bestellingen, exclusieve aanbiedingen van de websitebouwer, premium ondersteuning en andere privileges.
 5. Neem contact op met de klantenservice. Zelfs als u niet weet hoe u het systeem moet gebruiken of als u meer wilt weten over de sterke punten, is de klantenservice altijd beschikbaar. Afgezien van het communityforum, Ondersteuning’s centrum, Knowledge Base, instructievideo’s en e-mailondersteuning, elk element dat u kunt bewerken, wordt geleverd met een vraagteken, wat een hint geeft over de implicaties ervan. Dit vereenvoudigt met name het webontwerpproces.

Toepassingsgebieden

Afgezien van honderden voor mobiel geschikte en volledig aanpasbare sjablonen die aan bijna alle denkbare behoeften op het gebied van webdesign voldoen, onderscheidt de websitebouwer zich ook door zijn toolset en lijst met functies. Wix kan de ultieme oplossing zijn, afhankelijk van de doelstellingen en verwachtingen die je hebt.

Bent u van plan uw bedrijf online te promoten en heeft u een website nodig om de doelgroep te bereiken? Of heb je waarschijnlijk een oude website, gebouwd met WordPress of een ander CMS en werd het moeilijk om ermee te werken? Wix is ​​een geweldige tool om indrukwekkende zakelijke websites te starten en te beheren. De geavanceerde Ascend-functie, bedrijfsontwerpen, marketing- en promotietools (e-mailmarketing, afspraakboekingen, abonnementsformulieren, integratie van sociale media enz.) evenals zakelijke widgets maken het de leider van de lijst met zakelijke website-bouwers.

e-commerce

Wil je een webwinkel starten? Wix wordt geleverd met de geïntegreerde eCommerce-engine waarmee u zeker gedekt bent. Het systeem is rijk aan eCommerce-functies zoals een geïntegreerd winkelwagentje, meerdere betalings- en verzendopties, kortingen en promotiecodes, high-end eCommerce-ontwerpen, tools voor voorraadregistratie en meer.

Wix eCommerce

Dankzij een uitgebreide functionaliteit kunt u het onbeperkte aantal fysieke of digitale producten verkopen. Houd er echter rekening mee dat Wix goed is voor kleine / middelgrote online winkels. Als u van plan bent een hypermarkt of zo te creëren, dan is het logisch om naar een gespecialiseerd eCommerce-platform te zoeken.

Bloggen

Als je een doel hebt om een ​​blog te starten, kan Wix je daar ook bij helpen. Dankzij het geïntegreerde blogplatform helpt de websitebouwer u bij het starten, beheren en bijwerken van een kwaliteitsblog om de aandacht van gebruikers te trekken.

Wix Blog

Wat u hier kunt doen, is blogposts toevoegen en bewerken, categorieën voor hen toewijzen, nieuwe publicaties plannen, specifieke blogsjablonen kiezen, sociale bladwijzers maken, de commentaarfunctie inschakelen enz. Wix is ​​perfect voor bloggen en het is geweldig voor nieuwkomers die hun eerste bloggemeenschappen.

Ten slotte werkt Wix geweldig voor alle soorten persoonlijke websites. Of u nu een evenementenwebsite, een portfolio, een bestemmingspagina of zelfs een online cv beheert, de websitebouwer heeft veel te bieden. De schaalbaarheid, uitgebreide prestaties en geavanceerde functies maken het platform een ​​waardige keuze voor elke gebruiker.

Wix Editor of Wix ADI: welke optie u moet kiezen?

Wix heeft twee editors, die allemaal van grote waarde zijn voor gebruikers. Hoewel Standard Wix Editor meer handmatig werk en zelfs wat webdesign-achtergrond impliceert, is Wix ADI een volledig geautomatiseerde tool die een website voor u zal maken. Laten we beide opties en hun implicaties meteen bekijken.

Standard Wix Editor omvat de voltooiing van een gemeenschappelijke webontwerpprocedure. U moet een sjabloon kiezen en deze vervolgens handmatig aanpassen om het gewenste resultaat te krijgen. Wix zal u omleiden naar het configuratiescherm van de editor, dat wordt geleverd met meerdere tools en functies die nodig zijn om uw project een individuele uitstraling te geven. Het is aan jou om het gewenste kleurenpalet te selecteren en toe te passen, te experimenteren met lay-outs, lettertypen, stijlen, achtergronden en andere website-elementen. Zodra je klaar bent met het ontwerpen van je website, ga je gang om het te publiceren.

Wix ADI-editor

Wix ADI – (Kunstmatige ontwerpintelligentie) is de AI-gebaseerde tool die de ingediende informatie gebruikt om een ​​website voor u te maken in de geautomatiseerde modus. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kleurkeuze en de belangrijkste website-elementen – het systeem doet dat voor u. Geef gewoon de gegevens op die de service nodig heeft, beantwoord de vragen en bekijk het resultaat. Als je wilt, kun je een kant-en-klaar project verder aanpassen en de beschikbare inhoud vervangen door die van jezelf.

Daarom is Standard Wix Editor een meer geprefereerde oplossing voor die gebruikers, die al een idee hebben van hoe ze websites kunnen maken en alle stappen van dit proces zelf willen controleren. Wat Wix ADI betreft, deze tool werkt beter voor nieuwkomers, die net op weg zijn naar professionele vooruitgang en webdesignvaardigheden en kennis willen opdoen. Houd er echter rekening mee dat het voor het gebruik van de functie wenselijk is om een ​​betrouwbare online zakelijke aanwezigheid te hebben, zoals sociale accounts enz. Hier kan Wix uw bedrijfsgerelateerde informatie verkrijgen. Hoe meer hoe beter.

Wix-hoogtepunten en hun voordelen

Wix is ​​een van de meest complete website-bouwers die je kunt vinden. Het systeem biedt meerdere voordelen die goed werken, zowel voor beginners als voor webdesignexperts. Een van de hoogtepunten van het systeem is een uitgebreide app-markt, waar je veel gratis en betaalde widgets, add-ons en apps kunt tegenkomen die gemakkelijk in elke website kunnen worden geïntegreerd – van eenvoudige portfolio’s tot complexe functierijke websites. De keuze van de app hangt uitsluitend af van uw webontwerpbehoeften en het type website dat u van plan bent te lanceren, of het nu een restaurant / café-website, een bestemmingspagina, een trouwwebsite, een forum en wat niet is.

Wix-boekingen

Een ander hoogtepunt van de service – Wix Corvid – is een krachtig hulpmiddel dat wordt gebruikt om web-apps te maken zonder enige kennis van de basisprincipes van coderen. Het zal een grote hulp zijn voor beginners, die hun website-prestaties willen diversifiëren en de hele tijd van website-ontwikkeling willen verkorten. Verken gewoon de interface van het systeem en begin aan uw app te werken!

Ga je een website starten om traffic te genereren of het verkoopvolume te vergroten? Dan moet u zorgen voor de laadtijd van uw website en dit is waar u de voordelen van Wix Turbo zult waarderen! De tool bevat een reeks technologieën en functies die zijn gericht op het verlengen van de laadtijd van uw website. Hoe hoger het is – hoe minder het percentage verlatingspercentages zal zijn en hoe hoger de algehele tevredenheid van gebruikers zal worden.

Bij het maken van een website is het logisch om te onthouden de lancering van de mobiele versie vanaf het begin. Het is geen geheim dat het huidige aantal mensen hun mobiele apparaten blijft gebruiken tijdens het surfen op internet. Als u niet de mobiele versie van uw project heeft, zal uw verkeer nauwelijks snel groeien. Potentiële klanten kunnen zelfs overstappen naar uw concurrenten, die de mobiele versies van hun websites hebben. Wil je niet dat dat gebeurt? Gebruik vervolgens Wix Mobile Editor om de versie van de mobiele website te starten. Houd er rekening mee dat de bewerkingen in de mobiele modus niet worden weergegeven in de desktopmodus, terwijl de bewerkingen in het desktopregime automatisch worden weergegeven op mobiele apparaten. Dat is de functie die de meeste gebruikers zouden moeten waarderen.

Wix-sjablonen: de beste kiezen en gebruiken?

De websitebouwer is zo’n professionele alles-in-één tool dat het gemakkelijk kan worden gebruikt om bijna alle soorten projecten te starten en te beheren. Kijk maar eens in de sjabloongalerij om het volledige assortiment hoogwaardige ontwerpen te ontdekken die van toepassing zijn op diverse niches en specialisaties.

Wix sjablonen van één pagina

Op welk bedrijf u zich ook richt en welke doelen u ook nastreeft bij het kiezen van Wix als de webontwerptool, u zult zeker een sjabloon vinden dat u kunt aanpassen. Zelfs als u dat niet doet, biedt het systeem u een leeg thema zodat u uw eigen unieke website-ontwerp kunt maken.

Wix Corvid: de beste oplossing voor het bouwen van apps

Elke keer dat u een idee krijgt om een ​​functionele applicatie te maken die verder in uw project moet worden geïntegreerd, moet u doorgaan om Corvid te openen en het uit te proberen. Corvid is een serverloze open app-ontwikkelingstool waarmee u professionele applicaties kunt maken met uw codeervaardigheden. Het is aan jou om je eigen JavaScript-code in je Wix-gebaseerde website te injecteren en met de systeem-API’s te werken om nuttige interacties en geavanceerde prestaties toe te voegen.

Wix Corvid

Met Corvid kunt u ook automatisch Wix-gegevens aan uw website toevoegen wanneer u de functie inschakelt en zelfs uw project verbinden met externe databases via het gebruik van de External Database SPI-optie. Dit is de functie die ideaal tegemoet komt aan de behoeften van professionals en de onbeperkte mogelijkheden voor code-bewuste gebruikers onthult.

Ascend by Wix – Is dit het juiste zakelijke hulpmiddel voor u?

Als alles-in-één webdesign-oplossing heeft Wix veel te bieden aan hedendaagse ondernemers die online willen gaan. De eigenaren van zakelijke websites kunnen gebruik maken van de geavanceerde Ascend tool, die veel moderne zakelijke tools op één plek omvat. Ascend by Wix biedt meer dan 20 producten die geweldig werken voor marketing, productpromotie en SEO-optimalisatiedoeleinden.

Wix Ascend

Als u besluit om een ​​zakelijke aanwezigheid op te bouwen, zult u zeker een kans waarderen om het gedrag van uw klanten te kunnen volgen en effectieve manieren te vinden om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. U kunt ook de tijd van communicatie met klanten optimaliseren om deze te investeren in verdere bedrijfsontwikkeling. Met dit doel biedt Wix Ascend geavanceerde marketingtools (facturen, workflows, automatiseringen, prijsopgaven, taken en herinneringen enz.) en communicatiemogelijkheden (live chat, formulieren, contactbeheer, inbox enz.).

Prijsaspecten

Wix is ​​redelijk geprijsd en heeft verschillende prijsopties om aan de behoeften van alle gebruikerscategorieën te voldoen. Er is een gratis abonnement dat nooit verloopt, maar de voorwaarden en tools die het biedt, zijn voldoende om de functieset van het systeem te ontdekken en te testen. Nieuwelingen kunnen echter geïnteresseerd zijn in deze optie, omdat ze hiermee het onbeperkte aantal websites kunnen maken, waardoor ze hun vaardigheden op het gebied van webontwerp kunnen oefenen en verbeteren.

Over betaalde abonnementen gesproken, Wix heeft verschillende plannen voor standaardwebsites, maar ook voor zakelijke en e-commerceprojecten. Laten we eerst eens kijken naar de abonnementen die bedoeld zijn voor gewone websites. Combo- en onbeperkte abonnementen ($ 13 / maand en $ 17 / maand dienovereenkomstig) zijn geweldig voor zakelijke websites, portfolio’s, blogs en persoonlijke websites. Pro- en VIP-abonnementen ($ 22 / maand en $ 39 / maand) komt tegemoet aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde bouwmogelijkheden. Ze bieden een uitgebreide verscheidenheid aan functies die zeer worden gewaardeerd in alle stadia van het maken van website-ontwerpen.

Wix Pricing Website

Wat zakelijke en e-commerceprojecten betreft, biedt Wix vier abonnementen aan. Business Basic-abonnement ($ 23 / maand) maakt het mogelijk om online betalingen te accepteren. Business Unlimited-abonnement ($ 27 / maand) draagt ​​bij aan een effectievere bedrijfsgroei. Zakelijke VIP ($ 49 / maand) biedt de volledige suite die vereist is voor de geavanceerde zakelijke promotie. Het duurste abonnement is het Enterprise-abonnement ($ 500 / maand) die de end-to-end-oplossing biedt om in alle essentiële bedrijfsontwikkelings- en marketingbehoeften te voorzien. Welk plan u ook kiest, het systeem biedt 14 dagen geld terug, als u ergens niet tevreden mee bent.

Wix Pricing Business

Moet ik Wix gebruiken?

Wix werkt even goed voor niet-professionele gebruikers als voor degenen die jarenlange webdesignervaring hebben. Het is een waardevolle investering voor de ontwikkeling van zakelijke websites, portfolio’s, bestemmingspagina’s, eenvoudige en middelgrote online winkels, blogs en andere soorten projecten. Het systeem heeft ook veel te bieden aan freelance webdesigners, die besluiten om Wix-website builder te gebruiken. Het platform laat hen niet alleen op maat gemaakte projecten ontwerpen voor klanten, maar helpt hen ook om nieuwe klanten te zoeken binnen de Wix Arena Community.

Wix onderscheidt zich van de rest vanwege zijn verbluffende functieset, exclusieve niche-ontwerpen en gematigd prijsbeleid. Welke intenties of doelstellingen u ook heeft en in welke branche u ook gespecialiseerd bent, u zult zeker sjablonen en functies vinden die aan uw behoeften voldoen. Wix is ​​een waardig rendement voor uw geldinvesteringen.

Probeer Wix nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map