Hoeveel kost het om een ​​website te bouwen?

De werkelijke kosten van het lanceren van een website zijn een echt mysterie voor de meeste webontwikkelaars, die voor het eerst bij dit proces betrokken raken. Er is eigenlijk geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de uiteindelijke kosten van website-ontwikkeling van meerdere factoren afhangen.


Inhoud:
Kosten van website gemaakt door:
Website bouwer
CMS + hosting
Freelancer
Web Studio
Gemiddelde kosten van een website:
Persoonlijke site
Online blog
e-commerce
Klein bedrijf
Overzicht vergelijkingstabel
Bottom Line

Deze omvatten het type en de complexiteit van een website die u nodig heeft, de webbouwmethoden die u gaat gebruiken, het platform dat u voor dit doel selecteert, de kosten van een domeinnaam, hosting enz..

Een dergelijke verscheidenheid aan factoren die de kosten van website-ontwikkeling beïnvloeden, maakt het moeilijk om de exacte schatting van de uiteindelijke projectprijs te geven. U moet er echter rekening mee houden dat de uiteindelijke kosten van uw website meerdere keren hoger kunnen zijn dan u aanvankelijk had verwacht.

De meeste gebruikers, die geen websites hebben, maar deze wel willen hebben persoonlijk of zakelijke doelen, zijn van mening dat het maken van websites een gecompliceerd en vrij duur proces is. Tot op zekere hoogte hebben ze gelijk, maar is het echt zo duur als je je kunt voorstellen?

Is het nodig om vandaag duizenden dollars te betalen voor deze dienst? Misschien is er een optie die het mogelijk maakt om minder te betalen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van een kant-en-klaar project?

Laten we, om antwoorden op deze vragen te geven, eens kijken naar enkele van de belangrijkste manieren om een ​​website te bouwen, hun kenmerken en kosten voor het maken van een website. Na het lezen van dit onderzoek komt u erachter hoeveel geld u echt moet investeren in uw webproject, welke opties u kunt gebruiken en welke prijzen tegenwoordig voor deze diensten in rekening worden gebracht.

Kosten van website gemaakt door Website Builder

Website-bouwers zijn speciale programma’s gebruikt om verschillende soorten websites te ontwikkelen op basis van de behoeften van gebruikers. De meeste zijn ontworpen met de eisen van niet-ervaren mensen in gedachten, die nog steeds de intentie hebben om tegen een betaalbare prijs volledig uitgeruste websites te bouwen.

Deze cloudgebaseerde services zijn over het algemeen zeer intuïtief, wat het gedoe met webbouw tot een minimum beperkt en een fatsoenlijk resultaat garandeert, mits u de juiste aanpak volgt voor het proces van het maken van websites.

De meeste gebruikers hebben technisch eenvoudige websites nodig – zakelijke websites, portfolio’s, blogs, promowebsites enz. Daarom is het logisch om de winstgevendheid van het platform te overwegen op basis van het gemak en de kosten van het voltooien van deze projecten.

In dit opzicht overtreffen websitebouwers elke concurrentie, vooral wat betreft prijsstelling en gebruiksgemak. Maar wat heb je nodig om een ​​website te lanceren met deze diensten? Hoeveel moet u bereid zijn te investeren in hun creatie en welk resultaat kunt u mogelijk benutten?

 • Om een ​​project met websitebouwers te bouwen, heb je een sjabloon, domeinnaam en hosting nodig.
 • Sjablonen kunnen gratis en betaald zijn, afhankelijk van hun kwaliteit en de service die ze bieden.

Wat de hosting en domeinnaam betreft, verschillen de zaken. Bijna alle websitebouwers worden geleverd met geïntegreerde hosting, waarvan de duur bij sommige services onbeperkt is. Als u een platform kiest en u daarvoor aanmeldt, krijgt u een gratis subdomein, wat voldoende is om uw eerste website te maken en de functieset van de service te verkennen.

Als u echter blijft werken aan de ontwikkeling van uw website, zult u zich realiseren dat u niet zonder een domein op het tweede niveau zult gaan. Je kunt het krijgen als een bonus of in een van de prijsplannen van je keuze.

De gemiddelde kosten van het bouwen van een website met een websitebouwer kunnen worden berekend op maand- en jaarbasis, waarbij de laatste variant voordeliger is in termen van de kosten. Prijzen verschillen op basis van de plannen die website-bouwers aanbieden – blader door ze om dat op te ruimen.

Kosten van website gemaakt door CMS + hosting

Net als website-bouwers, CMS verschillen in parameters, functies en soorten websites die u ermee kunt starten. Welke service u ook kiest, u moet echter meer te weten komen over de functionaliteit, geïntegreerde opties, tools en andere functies die een must-have zijn voor effectief bouwen van websites.

Als je een beginner bent en dit is je eerste poging om een ​​website op te zetten met een Content Management Systeem, dan zul je in eerste instantie de basis moeten leren van het gebruik van het CMS van je keuze, namelijk hosting setup, database creatie, dashboard gebruik en algemeen systeem kenmerken.

Wat u moet weten, is dat de meeste open-source CMS in eerste instantie gratis zijn. Dit betekent dat u ze helemaal gratis kunt downloaden, installeren en bijwerken. Bovendien kunt u zelfs proberen een eenvoudige website te bouwen zonder erin te investeren. Dit is een leuke oefening voor beginners, die de nuances van het werken met deze systemen willen leren.

Tegelijkertijd kunnen veel CMS niet beschikken over fatsoenlijke out-of-the-box functionaliteit en impliceren integratie van externe plug-ins, add-ons of extensies om u een beter resultaat te laten behalen.

Laten we nu doorgaan met de financiële uitgaven.

Kosten voor het maken van een website met CMS

Hoeveel kost het om een ​​website met CMS te maken? Bekijk de volgende punten:

 1. Hosting – ongeveer $ 150 / jaar;
 2. Domeinnaam – ongeveer $ 20 / jaar;
 3. Sjabloon – thema’s zijn misschien gratis en betaald, maar een fatsoenlijke sjabloon kost je ongeveer $ 100-150;
 4. Extra plug-ins – betaalde kosten vanaf $ 5 en tot $ 100-150 per item, afhankelijk van hun karakter en complexiteit.

Dit is een geschatte schatting van de kosten van het bouwen van een website met CMS. Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van het type systeem dat u gebruikt en het project dat u op de lange termijn wilt gaan uitvoeren.

Kosten van website gemaakt door freelancer

De beslissing om huur een freelancer in om een ​​website voor u te ontwerpen kan het resultaat zijn van verschillende factoren. Het kan zijn dat u geen tijd heeft om zelf aan de ontwikkeling van uw website te werken of dat uw vaardigheden mogelijk niet voldoende zijn om de taak effectief te voltooien. Wat de redenen ook zijn, u moet zich bewust zijn van de geschatte kosten van het gebruik van de diensten van deze specialist en de mogelijke bedreigingen die u tijdens het proces kunt tegenkomen.

De meeste freelancers rekenen doorgaans uurtarieven voor hun diensten. De prijzen verschillen sterk op basis van de competentie en expertise van een specialist, beschikbare vaardigheden, tijd die je nodig hebt om een ​​kant-en-klaar project te krijgen, locatie waar een webdesigner vandaan komt en andere vereisten die je hebt.

 • De gemiddelde kosten voor webontwikkeling variëren van $ 30 tot $ 80 per uur.
 • De kosten van door de professionals aangeboden diensten bedragen ongeveer $ 500- $ 1000 voor het volledige werk.

Dit omvat verschillende soorten taken die een specialist in deze periode afhandelt, of het nu gaat om ontwerpontwikkeling, website-instellingen, het schrijven van aanvullende modules, instellingen aanpassen enz. Overigens kan verder onderhoud en beheer van de website ook veel kosten, omdat u niet in staat om dat alleen te doen.

Direct nadat het project is gestart, moet u zorgen voor regelmatige inhoudsupdates, veiligheidsondersteuning, SEO enz. Dit vereist ook financiële investeringen – vanaf $ 100 per maand in het geval van freelancediensten. Zorg ervoor dat u deze nuances van tevoren opruimt om de vereiste berekeningen te maken.

U moet zich ook voorbereiden om te betalen voor website-hosting en domeinnaam. Kwaliteit en veilige hosting kunnen tussen de $ 20 en $ 50 per maand kosten, afhankelijk van de provider waarmee u te maken heeft.

Wat de domeinnamen betreft, kunnen hun kosten verschillen met betrekking tot de domeinleeftijd. Nieuwe domeinen kosten mogelijk ongeveer $ 10-15 per jaar, afhankelijk van het type registrar en de domeinzone. De kosten van verouderde domeinen kunnen honderden of zelfs duizenden dollars bedragen, maar gebruikers die websites nodig hebben voor persoonlijk of zakelijk gebruik, zijn over het algemeen niet geïnteresseerd in het verkrijgen van zo dure domeinen.

Gezien bovenstaande kosten kun je berekenen hoeveel het kost om een ​​website te bouwen. Samenvattend kan ik concluderen dat de minimale kosten voor het lanceren van een website $ 300- $ 500 zijn per een standaardwebsite die is ontwikkeld door een ervaren freelancer.

Kosten van website gemaakt door Web Studio

Als het gaat om het maken van professionele websites voor grote bedrijven en voor persoonlijk gebruik, spelen webstudio’s een rol. Dit zijn de teams van experts die elke stap van het webbouwproces beheersen.

Bovendien zijn webstudio’s op de hoogte van de belangrijkste trends in webdesign, wat resulteert in het creëren van volledig functionele en zeer functionele projecten. De kosten voor webstudio’s zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal mensen, dat zal werken aan de projectontwikkeling, de complexiteit en stijl van een website die u nodig heeft, de doelstellingen die u nastreeft, de deadlines enz.. Dus, hoeveel kunt u verwachten te investeren in een webstudio-project?

Kosten voor het bouwen van een website door webstudio's en freelancers

 1. De maandelijkse kosten voor hosting kunnen variëren van $ 10 tot $ 16 afhankelijk van de aanbieder en het gekozen plan. U betaalt dus ongeveer $ 150-200 per jaar om betrouwbare hosting te krijgen. Wat de domeinnaam betreft, deze kost u ongeveer $ 10 en $ 30 per jaar. Dit hangt ook af van de domeinzone en kenmerken die u verkiest.
 2. Het volgende waar u voor moet betalen, is de sjabloon het webdesignteam zal samenwerken. De prijsklasse kan hier veelzijdig zijn – een fatsoenlijke sjabloon kost $ 100 en tot $ 1000, afhankelijk van het type website, de complexiteit en de algemene webstudio-tarieven.
 3. Ten slotte zijn het meest verantwoordelijke en het duurste deel van het webontwerpproces de kosten van de webstudio-services. Soms kunnen de tarieven voor webontwikkeling behoorlijk hoog zijn en oplopen tot $ 4000- $ 6000. Dit hangt af van de voorwaarden van het contract dat u met de studio heeft, hun prijsbeleid, het aantal webontwikkelaars in een team, de services die u van plan bent te gebruiken en tal van andere aspecten.

Houd er rekening mee dat de kosten van website-ontwikkeling niet alleen worden beperkt door het maken van het ontwerp. Omdat het webstudio-experts zijn die een website voor u ontwikkelen, kunt u deze later niet meer zelf beheren en bijwerken. Dit komt alleen omdat u niet op de hoogte bent van de ontwerpkenmerken, structuur en andere soortgelijke nuances.

Bovendien is websitepromotie ook erg belangrijk, als u een winstgevende en effectieve website wilt genereren die verkeer genereert en u helpt klantenbestand op te bouwen. Als u een webstudio inhuurt voor verder website-onderhoud, SEO, klantenondersteuning, beveiligingsproblemen enz., Bereid u dan voor om bovendien ongeveer $ 100-150 per maand of zelfs meer te investeren.

Als u een kwaliteitswebsite nodig heeft, heeft het geen zin om voor dure webbouwopties te gaan. In de meeste gevallen heeft u geen professionele webdesigner of het hele webstudio-team nodig om dit project voor u te ontwikkelen. Evenzo hoeft u geen moeite en tijd te verspillen aan het verkennen van de basisprincipes van het gebruik van CMS. Het is de investering niet altijd waard. Dit is waar populaire websitebouwers een grote hulp zijn. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben de beste prijs / kwaliteitverhouding.

Gemiddelde kosten van een persoonlijke site

De kosten van het bouwen van een website met websitebouwers gaan over het algemeen omlaag naar de prijs van de sjabloon, hosting, domeinnaam, extra add-ons of apps die u mogelijk wilt integreren en verdere ondersteuning. Als het aankomt op populaire websitebouwers, deze functies zijn allemaal opgenomen in de plannen die de platforms bieden.

De goedkoopste website-bouwers zijn, Wix en uKit bieden betaalbare tarieven die voldoen aan de veelzijdige behoeften op het gebied van webbouw. Laten we nu kijken hoeveel het kost om samen met hen een website te lanceren.

Kosten van een persoonlijke site gemaakt door Wix

Wix Personal Site Builder

Wix is een wereldbekende alles-in-één website builder, die uitstekend werkt voor verschillende soorten persoonlijke websites. De uitgebreide functieset, de overvloed aan sjablonen, ontwerpaanpassingstools en verschillende prijsplannen maken het systeem een ​​waardige oplossing voor onervaren gebruikers. Welke webdesignvaardigheden en expertise u ook heeft en welk type website u ook van plan bent te lanceren, Wix zal u helpen de taak op de best mogelijke manier te voltooien.

De kosten van het bouwen van een persoonlijke website met Wix zijn afhankelijk van de functies die u wilt gebruiken en het prijsplan dat u voor dit doel kiest.

Het systeem biedt momenteel een onbeperkt gratis abonnement dat u mogelijk nodig heeft om de functies en vijf betaalde abonnementen te testen. Als het gaat om de ontwikkeling van een persoonlijke website, dan is een Combo- of Unlimited-abonnement de beste oplossing. De naam van het Connect Domain-abonnement werkt nauwelijks voor u vanwege de beperkingen (zoals de advertentiebanner of de noodzaak om het domein op het tweede niveau te gebruiken).

Afgezien van het kopen van deze abonnementen, hoef je niet meer te betalen voor het gebruik van Wix. De jaarlijkse prijs voor het beheer van één website wordt weerspiegeld in de kosten van de plannen. Het systeem maakt het mogelijk om een ​​mooie website te maken voor ongeveer $ 96 per jaar, afhankelijk van de doelstellingen voor webbouw die je nastreeft.

Wat belangrijk is, Wix introduceert regelmatig speciale aanbiedingen (ongeveer 10 keer per jaar) die 50% kortingen garanderen voor alle tariefplannen. Deze aanbiedingen worden meestal geïntroduceerd op feestdagen en speciale evenementen in het leven van de dienst. Ze gaan 3-7 dagen mee en u kunt gemakkelijk veel besparen door op het juiste moment te hebben gewacht (alle service-abonnees krijgen overeenkomstige e-mails met informatie over de aanbiedingen).

Zie ook:
Wix Website Builder Review
Wix Personal Website-voorbeelden

Probeer Wix (gratis abonnement beschikbaar)

Kosten van een persoonlijke site gemaakt door uKit

uKit Personal Website Voorbeeld

uKit is over het algemeen gepositioneerd als een websitebouwer voor kleine bedrijven en daarom is de functieset gericht op de ontwikkeling van deze websites. Het uitzonderlijke gebruiksgemak, de intuïtieve aard van webbouw, nicheresponsieve sjablonen en krachtige functieset maken de service een goede keuze voor het maken van persoonlijke websites.

De websitebouwer is een van de meest betaalbare webbouwoplossingen die beschikbaar zijn in de hedendaagse webdesign-niche. Er is hier geen gratis abonnement, maar u kunt het systeem in plaats daarvan twee weken gratis testen. Als de aangeboden opties u aanspreken, kunt u upgraden naar een van de vier betaalde abonnementen.

Als het gaat om de ontwikkeling van een persoonlijke website, zijn de meest geschikte oplossingen Premium en Premium + Plannen, waarvan de kosten overeenstemmen met $ 4 en $ 8 per maand. Houd er rekening mee dat als u een eenmalig abonnement voor 3, 6 maanden of 1-2 jaar per keer krijgt, u veel kunt besparen. De kortingen zijn 5%, 10% en 30% op basis van de gekozen abonnementsperiode. Een andere manier om meer te besparen, is door gebruik te maken van de 25% uKit-promotiecode, die online beschikbaar is.

Afgezien daarvan heeft uKit een aanbieding die de huidige drang van elk bedrijf om een ​​website te hebben, dekt. Als u een meer professionele bedrijfswebsite nodig heeft, maar u heeft geen tijd of zin om zelf aan de ontwikkeling ervan te werken, kunt u het kant-en-klare project voor $ 100 bestellen bij de systeemontwikkelaars. Dit is een zeer uitdagend aanbod voor mensen die bezig zijn met het voltooien van hun zakelijke taken en het maken van winst.

Zie ook:
uKit Website Builder Review
Voorbeelden van uKit-websites

Probeer uKit (14-daagse proefversie is beschikbaar)

Gemiddelde kosten van online blog

Mogelijk moet u een blog verbinden met uw kant-en-klare website of deze helemaal opnieuw starten. De kosten van het lanceren van een blog omvatten de prijs van een nichesjabloon, hosting, domeinnaam en integraties. Zowel Wix als uKit hebben prijsplannen die goed werken voor het maken van blogs. Laten we nu de meest geschikte opties bekijken.

Kosten van een online blog gemaakt door Wix

Wix Blog Website Builder

Wix heeft een krachtige bloggengine, waarmee u blogs met volledige functionaliteit kunt maken en beheren. De kosten van het gebruik van de service zijn afhankelijk van de functies die u in uw project wilt integreren. U kunt het platform gratis testen door u aan te melden en de opties voor het gratis abonnement te testen.

Upgraden naar de Connect Domain Pan levert ook niet het gewenste resultaat op, vanwege meerdere beperkingen van het abonnement, die de investering niet waard zijn, als u van plan bent online te gaan.

Combo- en onbeperkte abonnementen werken het beste voor het maken van online blogs. De kosten van deze plannen bedragen $ 8,50 en $ 12,50 per maand. Wat u hier krijgt, is de juiste hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte, het ontbreken van de systeemadvertentiebanner en andere bloggerelateerde functies.

Door de plannen te gebruiken, kunt u:

 • blogberichten toevoegen, bijwerken en plannen,
 • maak de sectie met aanbevolen posts en een tagwolk,
 • gebruikersopmerkingen inschakelen,
 • aangepaste feed maken,
 • gebruik standaard Google Analytics en de geïntegreerde systeemhosting die in de plannen is opgenomen.

Als je hebt besloten om een ​​visueel aantrekkelijk en functioneel blog te maken zonder al te veel moeite, tijd en geld te investeren, dan is Wix het antwoord. Rijke functieset en een breed scala aan tools en opties maken het platform de meest geschikte keuze voor uw blogproject, ongeacht de complexiteit, het onderwerp en de stijl.

Zie ook:
Voorbeelden van Wix-blogs

Maak je eigen blog met Wix

Kosten van een online blog gemaakt door uKit

Voorbeeld van uKit-blogpagina

uKit-blog is een leuke gratis toevoeging aan een website die met deze websitebouwer is gemaakt. Dit is de meest geschikte oplossing voor een klein bedrijf dat zich niet druk wil maken over de complexiteit van instellingen van gespecialiseerde blogsystemen.

Het meest geschikte plan voor het maken van blogs is Premium+. De kosten bedragen $ 8 per maand. Premium + Plan biedt het uitgebreide systeem voor het verzamelen van statistieken en analyses, evenals onbeperkte toegang tot sjablonen, die kunnen worden gebruikt om een ​​blog te starten.

Je kunt een blog maken en beheren door een ‘Nieuws Informer”Widget naar elke pagina van uw website. Het blogsysteem is eenvoudig, inhoudelijk en handig. Geplande nieuwspublicatie is een van de voordelen van deze plannen, waardoor u uw blog kunt bijwerken, zelfs als u weg bent. uKit is een mooie keuze voor het bouwen van eenvoudige blogs voor persoonlijk gebruik.

Begin je blog met uKit

Gemiddelde kosten van e-commerce website

De kosten voor het lanceren van een eCommerce-website hangen over het algemeen af ​​van de tool die u voor dit doel kiest, de hostingprovider, de sjabloon, de domeinnaam en de marketingopties die u wilt gebruiken. Met Wix en , het proces zal eenvoudig, gemakkelijk en betaalbaar zijn.

Kosten van e-commerce website gemaakt door Wix

Wix eCommerce website builder

Wix heeft zijn eigen eCommerce-engine, waarmee kleine en middelgrote online winkels kunnen worden gebouwd. Het scala aan tools dat het biedt is indrukwekkend en omvat: meerdere betalingsopties, marketing- en belastingbeheeropties, productgalerijen, meertalige ondersteuning, CSV-bestandsexport.

Om met Wix een webwinkel te bouwen is het logisch om voor het eCommerce of VIP Plan te gaan. De kosten van het eCommerce-abonnement bedragen $ 16,50 / maand. Dit omvat de mogelijkheid om een ​​webwinkel te creëren, de juiste hoeveelheid bandbreedte en schijfruimte, de beschikbaarheid van marketingtools, eCommerce mobiele sjablonen, geïntegreerde Google Analytics enz. Het VIP-abonnement kost u $ 24,50 per maand en biedt daarnaast e-mailcampagnes, onbeperkte bandbreedte, premium klanten ondersteuning en andere voordelen van e-commerce.

Wix-code is een andere gratis e-commerce tool die de websitebouwer aanbiedt. Dit is de app builder die u kunt gebruiken om uw online winkel geavanceerde functionaliteit en extra website-effecten te geven. U hoeft daarvoor niet over codeervaardigheden te beschikken – de functie is intuïtief en eenvoudig voor iedereen.

Zie ook:
Wix Online Store-voorbeelden

Maak een online winkel met Wix

Kosten van e-commerce website gemaakt door Shopify

hopify eCommerce Software

Shopify is een gespecialiseerde eCommerce-software, waarvan de functionaliteit is gericht op de ontwikkeling van webwinkels. Het systeem maakt het mogelijk om complete online winkels van verschillende grootte en complexiteit te bouwen.

Voor zover de software een reeks eCommerce-abonnementen biedt, zijn de uiteindelijke kosten om er een webwinkel mee te bouwen afhankelijk van het abonnement waarvoor u gaat – van $ 9 tot $ 299 / maand.

Met Shopify kunt u het systeem gedurende 14 dagen gratis testen en het biedt momenteel de volgende plannen: Lite, Basic Shopify, Shopify en Advanced Shopify. Hun kosten bedragen dienovereenkomstig $ 9, $ 29, $ 79 en $ 299 per maand.

 • Het Lite-plan maakt het mogelijk om een ​​webwinkel aan te sluiten op de bestaande website, het onbeperkte aantal producten toe te voegen, meerdere betalingsgateways, sales tracking, Buy Button optie etc.
 • Basis Shopify biedt ook een gratis SSL-certificaatverbinding en blogoptie.
 • Shopify-plan kunt u cadeaubonnen en professionele rapporten verzenden.
 • Geavanceerde Shopify wordt geleverd met geavanceerde rapportbouwer en realtime verzending per koerier.

Houd er rekening mee dat Shopify transactievrij is, maar u moet betalen voor creditcardtransacties als u deze betalingen in uw winkel accepteert. Al met al is Shopify een degelijke professionele eCommerce-software, die bovendien is geoptimaliseerd voor mobiele marketing.

Zie ook:
Shopify eCommerce Software Review
Voorbeelden van Shopify Online Store

Maak een online winkel met Shopify

Gemiddelde kosten van een website voor kleine bedrijven

Het bouwen van een website voor uw bedrijf is een must als u van plan bent langetermijndoelstellingen te bereiken en het klantenbestand te laten groeien. De kosten voor het lanceren van een website met websitebouwers zijn afhankelijk van het systeem dat u voor dit doel selecteert.

Voor zover de meeste websitebouwers worden geleverd met geïntegreerde hosting en standaard domeinnamen aanbieden, hoeft u er niet extra voor te betalen. Ontdek de tarieven die Wix en uKit bieden om een ​​website voor kleine bedrijven te bouwen.

Kosten van website voor kleine bedrijven gemaakt door Wix

Wix Small Business Website Builder

Een website voor kleine bedrijven bouwen met Wix is eenvoudig, snel en effectief dankzij de verscheidenheid aan tools en functies die het systeem biedt. De kosten voor het starten van een project met Wix variëren over het algemeen rond de $ 96 per jaar, afhankelijk van het plan waarmee je gaat werken.

Als het gaat om het bouwen van een website voor kleine bedrijven, is het logisch om een ​​van de plannen die het platform biedt te gebruiken, behalve het Connect Domain-plan met de beschikbare beperkingen. Het gebruik van Combo-, Unlimited-, eCommerce- of VIP-abonnementen werkt geweldig voor dit doel, terwijl de keuze gebaseerd moet zijn op de functieset en de schaal van uw kleine bedrijfswebsite, de niche waarop u zich richt, het publiek dat u wilt targeten en de doelen die u wilt bereiken. De abonnementen kosten dienovereenkomstig $ 8,50, $ 12,50, $ 16,50 en $ 24,50 en bevatten verschillende voorwaarden en functies.

Om de jaarlijkse tarieven van de plannen te verlagen, raad ik aan speciale Wix-aanbiedingen en kortingen te volgen die ze meerdere keren per jaar introduceren. Dit is een trefzekere manier om groot te besparen.

Voor die ondernemers die probleemloos zakelijke websites willen ontwerpen, biedt Wix zijn geavanceerde ADI-tool. De Kunstmatige intelligentie-functie ontwerpt een volledig functionele website voor u door gebruik te maken van de door u verstrekte bedrijfsinformatie. Dit is gemakkelijk, snel en effectief.

Zie ook:
Voorbeelden van Wix Business-websites

Maak een zakelijke site met Wix

Kosten van een Small Business Site gemaakt door uKit

uKit website builder

uKit heeft zichzelf onderscheiden als een website builder voor kleine bedrijven. Het scala aan bedrijfsspecifieke functies, tools, responsieve sjablonen en marketingopties die het biedt, is meer dan genoeg om in het huidige aantal behoeften van ondernemers te voorzien. De kosten van het lanceren van een volledig uitgeruste website voor kleine bedrijven met uKit bedragen over het algemeen $ 48.

uKit heeft momenteel vier betaalde abonnementen, die elk voldoen aan bepaalde webontwerptaken. U kunt kiezen tussen Premium, Premium +, eCommerce en Pro Plans, afhankelijk van het type en de stijl van uw kleine bedrijfswebsite, de functies die u wilt integreren, de doelen die u wilt dat deze dient en andere gerelateerde aspecten.

Bovendien biedt de websitebouwer opmerkelijke kortingen voor die mensen die betalen voor het gebruik van de service gedurende 3, 6 maanden of 1-2 jaar. De kortingen zijn 5%, 10% en 30% met betrekking tot het aangeboden plan en de voorwaarden.

Het is ook mogelijk om een ​​uKit-promotiecode van 25% SWB-25 te krijgen om groot te besparen bij het ontwerpen van uw uKit-website voor kleine bedrijven. Als u echt zakelijke langetermijndoelen heeft en veel wilt besparen, is uKit de meest betaalbare oplossing die u ooit kunt vinden.

Maak een zakelijke site met uKit

Kosten van het bouwen van een website: overzichtstabel

Web StudioFreelancerCMS
(WordPress)
Website-bouwers:
WixuKit
Domeinnaam (Jaarlijks)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
Hosting (Jaarlijks)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Website sjabloon$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Werk met website$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Totaal$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Bottom Line

De kosten voor het verkrijgen van een website worden in elke situatie individueel gevormd en zijn afhankelijk van veel factoren, namelijk zelf web bouwen of het bestellen van een kant-en-klare website, het type platform dat wordt gekozen, de kosten van hosting, domeinnaam, sjablonen, modules / plug-ins , tijdelijke uitgaven, complexiteit van een project enz.

 • De duurste oplossing is om een ​​website te bestellen bij een webstudio. Deze variant werkt goed voor mensen, die niet alle nuances van het webontwerpproces willen kennen, maar van plan zijn om een ​​volledig uitgeruste website te krijgen om aan hun doelen en behoeften te voldoen.
 • Hetzelfde geldt voor het inhuren van een freelancer. Deze experts kunnen gemakkelijk verschillende soorten websites ontwikkelen, maar u kunt het onderhoud en de verdere promotie niet aan. Dit betekent dat je uiteindelijk moet blijven werken met een webstudio of een freelancer om je website te kunnen updaten en beheren, indien nodig.
 • Een website bouwen met CMS is een effectieve doe-het-zelfoplossing die u kunt kiezen om de klus effectief te klaren. Deze systemen zijn niet zo moeilijk te beheersen, maar u moet nog steeds beschikken over vaardigheden en ervaring op het gebied van webontwerp om de taak alleen aan te kunnen. Vergeet niet dat CMS vaak plug-in- en sjabloonintegratie impliceert, wat niet helemaal veilig is voor uw website. Voor de zekerheid moet u weten met welke specialisten u moet omgaan.

Het eenvoudigste en meest betaalbare alternatief voor webdesign is het gebruik van websitebouwers. Deze systemen zorgen voor maximale eenvoud en vereisen helemaal geen programmeerkennis. Ze zijn intuïtief van aard en worden geleverd met kant-en-klare functionaliteit die nodig is om een ​​functionele persoonlijke of zakelijke website te runnen en te beheren.

De kosten van het ontwerpen van een website met een websitebouwer zijn vaak twee keer zo laag als de kosten die u tegenkomt bij het gebruik van andere webbouwtools. Wat belangrijk is, u hoeft zich geen zorgen te maken over websitehosting en domeinnaam, aangezien deze functies vaak standaard worden verleend op basis van de abonnementsvoorwaarden.

Hoewel de keuze van websitebouwers tegenwoordig indrukwekkend is, heb ik twee services genoemd, namelijk Wix en uKit vanwege hun betaalbaarheid, gemak en geweldige functionaliteit. Deze systemen kunnen typische taken voor de meeste gebruikers perfect oplossen zonder problemen of extra kosten.

De kosten voor het lanceren van een website zullen in dit geval variëren van $ 36 tot $ 200, afhankelijk van het gekozen platform, het prijsplan en het type website. Probeer het gewoon en geniet van het resultaat!

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map