Hoeveel kost het om een ​​website voor een bedrijf op Wix te maken

Hoeveel kost het om een ​​website voor een bedrijf op Wix te maken


Geld is altijd belangrijk als het gaat om het tot leven brengen van een nieuw webproject. Tenzij je miljonair bent, zou je waarschijnlijk op zoek gaan naar verschillende manieren om een ​​paar dollar te sparen, vooral als het gaat om een ​​beperkt budget. Zoals de meesten van jullie weten, Wix – is een van de meest populaire website-bouwers met redelijk betaalbare plannen voor verschillende behoeften. Maar is het echt de moeite waard om dat geld te betalen?

Om de Is te stippelen en de Ts over te steken, zullen we de plannen, prijzen en functies van Wix die bij elk pakket worden geleverd, van dichtbij bekijken. Gebruikers zullen eindelijk kunnen beslissen of ze het platform willen gebruiken of niet. Voordat we diep in aantallen, prijzen en kenmerken duiken, moeten we zeggen dat Wix absoluut een software is om uit te kiezen. U moet echter enkele problemen overwegen, afhankelijk van het type website en de functionaliteit die u wilt implementeren. Dus laten we beginnen.

Kost het geld om een ​​Wix-website te maken?

Dat doet het zeker! Wix is ​​een van de meest geavanceerde en schaalbare platformen voor het bouwen van websites ooit met miljoenen abonnees en live projecten. De software is veelzijdig en extreem gemakkelijk te gebruiken. Er is geen codering vereist. U krijgt alle functies met één abonnement. Een dergelijk aanbod zou men nauwelijks weigeren.

Wix-editor

Als bedrijfseigenaar moet u duidelijk begrijpen dat het bouwproces van een website altijd verschillende kosten met zich meebrengt. Gratis oplossingen zullen nooit lukken bij langlopende projecten. Ze leveren onvoldoende faciliteiten en technologieën om een ​​volledig functioneel project te lanceren en het op de markt te brengen, te laten groeien of te promoten. U kunt geen auto kopen zonder er daadwerkelijk voor te betalen.

Bovendien kunnen sommige websites bovendien vragen om ondersteuning, onderhoud, aanpassingen, enz. Elk van deze acties zal leiden tot extra kosten zonder de productie, optimalisatie, enz. Te vermelden. Met Wix hoeft u niets van het bovenstaande te doen. Het platform wordt geleverd als volledig beheerde software die het meeste werk voor u doet.

Uw bedrijfssite heeft relevante blokken en add-ons geïntegreerd zonder dat u deze handmatig hoeft te installeren. Het enige dat u nodig heeft, is inhoud toevoegen en live gaan. Klinkt geweldig aangezien het prijzen plant. Laten we eens kijken en het bouwen van de website met Wix.

Stappen om een ​​website te maken met Wix

Om te begrijpen, waarom Wix een koopje kan zijn, laten we eens kijken naar de stappen die nodig zijn om een ​​geheel nieuwe site te maken. Wij zijn van mening dat u al een plan en structuur heeft uitgewerkt naast relevante inhoud die op uw site moet worden weergegeven. Nu moet je het volgende doen:

 1. Log in. Wix is ​​een SaaS online website builder. Als we ‘online’ zeggen, bedoelen we dat het niet nodig is om zware software of extra apps te downloaden. Gebruikers worden niet gedwongen om sleutels te krijgen en deze met verschillende apparaten te delen. Het enige dat u nodig heeft, is een laptop, tablet of smartphone die is verbonden met internet. Voer uw login en wachtwoord in of gebruik een sociaal netwerkaccount.
 2. Kies een sjabloon. Met Wix hoef je helemaal niet te coderen. Kies gewoon een sjabloon uit de bedrijfscategorie of begin met het bouwen van een nieuwe site vanaf de lege pagina. Nieuwkomers kunnen profiteren van de Wix ADI-tool. Een op AI gebaseerd instrument dat binnen enkele minuten sitelay-outs voor u maakt. Ervaren gebruikers hebben de kans om zelf website-elementen te ontwikkelen.
 3. Bewerk een sjabloon. Nu moet je inhoud toevoegen, afbeeldingen, video’s of foto’s downloaden. Vergeet niet de contactgegevens in te vullen, SEO-instellingen bewerken, voeg widgets toe, integreer services van derden, enz. Met Wix kunt u al die processen met één klik afhandelen.
 4. Kies een plan en ga live. De laatste fase is het kiezen van het pakket. Heeft u een gratis domein of SSL nodig? Vereist uw bedrijfsproject eCommerce-functies? Om te begrijpen hoe elk plan werkt, laten we eens kijken naar de functies en opties die ze bieden.

Zodra u het plan heeft gekocht, kunt u uw site publiceren om deze online zichtbaar te maken. Nu moeten we teruggaan naar Wix-plannen en prijzen.

De kosten van een Wix-bedrijfssite

Aarzel nog steeds of ik Wix moet kiezen of niet? Het wordt hoog tijd dat we in elk Wix Premium-plan kijken om te begrijpen welke functies ze leveren voor zakelijke en andere behoeften. U moet beseffen welke faciliteiten en bronnen uw project nodig heeft. Verwacht u veel verkeer of is de website alleen voor online vertegenwoordiging? Ben je van plan om het te laden met inhoud en pagina’s of wordt het een eenvoudige site van één pagina?

Afhankelijk van de antwoorden kunt u kiezen uit de volgende pakketten:

Wix-website prijzen

Combinatieplan voor persoonlijk gebruik

Het plan is een goede keuze voor kleine websites met een eenvoudige structuur en minimale inhoud. Het zal nauwelijks een geweldige optie zijn voor grote bedrijven en groeiende bedrijven, hoewel het voor kleine portefeuilles en websites van freelancers nog steeds goed uitpakt om hun competentie te introduceren.

Hier zijn enkele van de Wix Combo-planfuncties:

 • Prijs – $ 13 per maand.
 • Wat zit erin? – Wix-advertenties verwijderd, een gratis domein van 1 jaar en de mogelijkheid om uw eigen + 2 GB bandbreedte en 3 GB schijfruimte aan te sluiten.
 • Goed voor – kleine websites, portfolio’s, landingspagina’s, blogs.

Onbeperkt abonnement voor ondernemers

Het plan wordt geleverd met een iets rijkere functieset voor freelancers, onafhankelijke serviceproviders en ondernemers. De basisfuncties zijn bijna hetzelfde, maar met enkele duidelijke verschillen:

 • Prijs – $ 17 per maand.
 • Wat zit erin? – Onbeperkte bandbreedte en 10 GB schijfruimte naast geïntegreerde Site Booster en Visitor Analytic-apps.
 • Goed voor – onafhankelijke webdesigners, freelancers en ondernemers.

Pro Plan voor merkpromotie

Het Pro-plan is perfect om vanaf nul een nieuw merk te lanceren en het online te promoten en te vestigen. Voor een betaalbare prijs krijg je een gratis domein naast onbeperkte bandbreedte en promotietools.

 • Prijs – $ 22 per maand.
 • Wat zit erin? – onbeperkte bandbreedte met 20 GB opslagruimte, vouchers van $ 300, professioneel logo, evenementenkalender, enz.
 • Goed voor – merkontwikkeling, groei en vestiging.

VIP-plan voor Priority Lovers

Het plan dupliceert eigenlijk het vorige pakket met dezelfde opties, hoewel met enkele kleine toevoegingen.

 • Prijs – $ 39 per maand.
 • Wat zit erin? – functies van Pro-abonnement plus de prioriteit en VIP-ondersteuning.
 • Goed voor – veeleisende ondernemers die VIP-assistentie nodig hebben.

Aanvullende plannen

Het platform heeft een gratis abonnement. Het is echter alleen goed voor testen. U kunt het gebruiken om te controleren hoe het systeem werkt. Als u van plan bent een online winkel te lanceren, biedt het platform afzonderlijke eCommerce-pakketten. De prijs hier varieert van $ 23 tot $ 49 per maand met vrijwel dezelfde functies als in Premium-abonnementen.

Wix eCommerce-prijzen

E-commerce-abonnees krijgen meer opslagruimte, meer video-uren, toegang tot relevante widgets en apps. Grote bedrijven kunnen profiteren van een Enterprise-pakket van $ 500 per maand met verbeterde analyse- en prestatietools, premium support, training, enz.

Bekijk alle Wix-abonnementen in details

Zijn er goedkopere Wix-alternatieven?

Voor het geval u Wix-plannen niet kunt betalen, zijn er enkele goedkopere alternatieven. U moet echter duidelijk begrijpen dat goedkoper niet altijd beter betekent. Een goedkoper platform betekent minder functies in het pakket. Het resulteert in extra acties die gebruikers moeten ondernemen. Met andere woorden, hoe minder u betaalt, hoe minder u krijgt op het gebied van website-items en hoe meer problemen u zelf moet oplossen.

uKit – Een goedkoper alternatief voor Wix

uKit website builder

uKit kan een uitweg zijn in het geval van beperkte budgetten. Het biedt voldoende functionaliteit om een ​​bedrijfssite te lanceren, hoewel het nauwelijks kan concurreren met Wix op het gebied van technologieën en geleverde diensten.

De plannen en prijzen zijn als volgt:

 • De minimaal plan begint om $ 2,50 per maand. Het omvat onbeperkte opslagruimte, 24-uursondersteuning, gratis hosting en back-ups, maar geen gratis domein. U krijgt standaard een enige aangepaste.
 • Basisplan begint vanaf $ 5 per maand en omvat daarnaast Live Chat-ondersteuning en Premium-sjabloonontwerp.
 • eCommerce-abonnement kost je vanaf $ 6 per maand met alle functies van eerdere abonnementen plus digitale winkelfunctionaliteit.
 • Pro Plan begint om $ 7,50 per maand met aangepaste code en aangepaste kleurenschema’s.

Zelfs het uKit Pro-abonnement ziet er een beetje beperkt uit in vergelijking met Wix Combo en Unlimited. Aan de andere kant kan het lukken bij krappe financiën.

Probeer uKit gratis

WordPress – gratis alternatief voor Wix

WordPress website builder

Als u niet van plan bent om maandelijks te betalen of hebben geweldige codeervaardigheden, WordPress zal een geweldig alternatief zijn. Het CMS zelf is gratis. Het enige dat u nodig heeft, is betalen voor het domein en de hosting. Het is niet nodig om Premium-thema’s te kopen voor het geval u zelf kunt coderen. Een open source platform laat je de PHP-thema’s aanpassen wat je maar wilt.

Het slechte nieuws is dat nieuwkomers het proces nooit aankunnen. Ze zullen niet alleen moeten betalen voor algemene zaken zoals hosting (van $ 2 tot $ 10 per maand) en domein ($ 10- $ 15 per jaar) maar ook voor premium thema’s, plug-in-extensies en abonnementen, sjabloonwijzigingen, enz.

Deze variant werkt alleen voor ervaren technici en programmeurs die eigenlijk geen alles-in-één oplossing nodig hebben. Een beter idee is om WordPress mee te gebruiken Bluehost. EEN populaire hostingprovider biedt WP-geoptimaliseerde abonnementen die het heel gemakkelijk maken om uw website te beheren, in te stellen en te ondersteunen voor een prijs vanaf $ 2,95 per maand.

Probeer WordPress nu

Het komt neer op

U moet $ 12 tot $ 39 per maand betalen om met Wix een volledig uitgeruste en professionele bedrijfssite te bouwen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit, inhoud en andere cruciale punten van de site. Onze missie was om te laten zien dat het platform de moeite waard is om dat geld te betalen.

Elk plan wordt geleverd met een pakket opties, waardoor gebruikers geen aanvullende acties kunnen ondernemen. Je krijgt genoeg bandbreedte en ruimte, een gratis domein en tools om hier meteen aan de slag te gaan en binnen enkele uren live te gaan. Alternatieven bieden minder functies of vragen om meer technische kennis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map