Overschakelen van Adobe Muse naar WordPress

Overschakelen van Adobe Muse naar WordPress


In de meeste gevallen, Adobe Muse website-eigenaren besluiten te migreren naar WordPress omdat ze hun projectprestaties willen verbeteren, meer verkeer willen genereren en een betrouwbare hostingprovider willen krijgen tegen redelijke kosten.

Als het op WordPress aankomt, kan het systeem aan al deze behoeften voldoen en zelfs meer. Dankzij de krachtige integratieopties, de veelzijdigheid van sjablonen en plug-ins en de redelijke kosten prevaleert het boven Adobe Muse, hoewel er enige codeerkennis vereist is om achteraf met de service te werken.

Een ander voordeel is de mogelijkheid om een vertrouwde hostingprovider. WordPress raadt officieel aan Bluehost aan al zijn gebruikers vanwege de reputatie, flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit van het platform. Het goedkoopste Bluehost-abonnement kost u $ 2,95 / maand, maar u krijgt veel voordelen voor deze prijs, waaronder een hoge laadsnelheid van de pagina, verhoogde veiligheid, uitgebreide contentmarketing en SEO-opties, eCommerce-functionaliteit en nog veel meer. Dus als er iets is waar u niet tevreden mee bent, moet u tijdens het gebruik van Adobe Muse zeker overschakelen naar WordPress.

Houd er rekening mee dat de procedure voor het migreren van de ene service naar de andere nogal nauwgezet kan zijn vanwege de verschillen tussen de platforms. Het feit dat Adobe Muse een websitebouwer is en WordPress een CMS is, impliceert een consequent en zorgvuldig migratieproces, inclusief technische nuances, doorsturen van verkeer, de juiste overdracht van inhoud en domeinnamen, het behoud van de posities van de websitezoekmachine enz. Een dergelijke uitgebreide veelzijdigheid van maatregelen impliceert weloverwogen aanpak. Hier is een gedetailleerd overzicht van de opties waaruit u kunt kiezen wanneer u besluit te migreren van Adobe Muse naar WordPress.

Adobe Muse naar WordPress Website Transfer: Professional of DIY?

Het maakt eigenlijk niet uit welke vaardigheden op het gebied van webdesign u momenteel heeft en of u dat eerder heeft gedaan – er zijn meerdere problemen die u tijdens het proces kunt tegenkomen. Er zijn dus twee manieren om het migratieproces met maximale efficiëntie te voltooien. Hier gaan ze:

Geautomatiseerde websitemigratie

Als dit uw eerste ervaring met het overzetten van een website is of als u zich gewoon geen zorgen wilt maken over de projectmigratie-nuances, kunt u de volgende methode proberen. Om te beginnen moet u eerst uw Adobe Muse-website als HTML exporteren en vervolgens zet het om naar WordPress.

Exporteren van Adobe Muse naar HTML

Dit kan worden gedaan door middel van het integreren van speciale WP-plug-ins of in het handmatige model. Houd er echter rekening mee dat het voor niet-ervaren gebruikers niet zo eenvoudig is om dit te doen, aangezien enige kennis van de basisprincipes van coderen hier nog steeds vereist is. Dus waarom zou u geen specialist inhuren om dat voor u te doen??

Professionele hulp

Hoewel de toepassing van geautomatiseerde websitemigratieprogramma’s een behoorlijk riskante onderneming is, inhuren van professionals is een veel redelijkere oplossing. Experts hebben uit de eerste hand kennis van alle stappen en acties die het proces met zich meebrengt. Evenzo hebben ze de ervaring met het voltooien van dergelijke taken, dus uw project zal niet de eerste op de lijst zijn. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle parameters en speciale nuances van elke service waarmee ze werken, wat de beschikbare risico’s verkleint en de kans op succes vanaf de eerste poging vergroot.

schakel van adobe muse naar wordpress

Een ander aspect dat in het voordeel van de omgang met professionals spreekt, is het feit dat u met hen in contact kunt blijven nadat de klus is geklaard. Als er problemen of bugs zijn waar u zich zorgen over maakt of als u vragen heeft, kunt u altijd contact met hen opnemen om de problemen op te lossen.

Voor welke optie ga je? Het is alleen aan jou om de uiteindelijke beslissing te nemen, nadat je eerder alle voor- en nadelen van elk van de hierboven genoemde opties hebt afgewogen. Er is echter nog een oplossing om voor te gaan – u kunt proberen het proces zelf te voltooien, vooral als u bepaalde webdesignervaring hebt. Ben je klaar om het eens te proberen? Dan kan de volgende gids nuttig voor u zijn, met een korte lijst van maatregelen en acties die u moet doen om het proces te voltooien met een minimum aan gedoe en een maximaal resultaat.

Overschakelen van Adobe Muse naar WordPress – de ultieme gids

Als u alle voor- en nadelen van de beschikbare migratiemethoden voor Adobe Muse-naar-WordPress-websites hebt afgewogen en toch hebt besloten om deze onafhankelijk te voltooien, dan zult u niet zonder een betrouwbare gids gaan die uw kansen op het succesvolle resultaat van het streven. Hier is de lijst met onmisbare stappen:

 1. Installeer WordPress. Als CMS vereist WordPress voorlopige download en installatie. Er is niets ingewikkelds aan dit proces – volg gewoon de richtlijnen die het systeem genereert om de installatie binnen een paar minuten te voltooien. Als u halverwege het installatieproces nog steeds problemen ondervindt, zijn er meerdere tutorials en video’s om door te bladeren, zodat u de taak gemakkelijk kunt uitvoeren.
 2. Kies Hostingprovider. Zoals hierboven vermeld, biedt WordPress geen geïntegreerde hosting en daarom is het noodzakelijk om een ​​vertrouwde provider te kiezen voordat u daadwerkelijk doorgaat met het migratieproces. Lees de voorwaarden en abonnementsprijzen die de systemen bieden om de meest redelijke oplossing te kiezen. Zoals we al hebben opgemerkt, Bluehost is een van de meest geloofwaardige services om voor te gaan. Als uw Adobe Muse-website al wordt geleverd met een geregistreerde domeinnaam, moet u deze meteen naar de nieuwe host verplaatsen om het websiteverkeer en SEO-posities niet te verliezen. Bekijk de voorwaarden van de domeinoverdracht en volg de richtlijnen om de taak te voltooien.
 3. Exporteer inhoud vanuit Adobe Muse. Om alle inhoud van uw Muse-gebaseerde website te exporteren, moet u eerst de HTML-versie ervan maken. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van het systeem, zoek het tabblad Bestand en kies vervolgens de stap “Exporteren als HTML”. Zo kopieer je de benodigde elementen.
 4. Converteer de HTML-website naar WordPress. U kunt dat op verschillende manieren doen. De eerste impliceert een handmatige overdracht van alle elementen. Maak de basis bestandstypen en plaats ze in een nieuwe themamap. Breng vervolgens de CSS van uw bestaande website op het WP-werkblad en verdeel de HTML-website in verschillende delen om verschillende PHP-kopieën van uw HTML-bestanden te maken, zodat WP ze daarna samen kan stellen. Wijzig het headerformaat om het compatibel te maken met het CMS en upload de sjabloon voor uw nieuwe project. Het wordt echter duidelijk dat deze optie behoorlijk uitdagend is voor reguliere gebruikers. Het is dus logisch om een ​​andere methode te kiezen: het gebruik van WP-plug-ins voor website-conversie. Surf gewoon op internet om een ​​van de vereiste WP-overdrachtsplug-ins te kiezen, installeer het nieuwe thema en importeer vervolgens uw Adobe Muse HTML-website naar WordPress. Dat is voor iedereen vrij eenvoudig en snel.
 5. Afbeeldingen importeren. Nu is het hoog tijd om foto’s te importeren. Voor zover WordPress automatische import van afbeeldingen niet ondersteunt, moet je dat ook handmatig doen. Met dit specifieke doel moet u een speciale WP-plug-in installeren en activeren, ook wel bekend als ‘Import External Images Plugin’. Zodra u dat doet, gaat u naar de pagina “Media → Afbeeldingen importeren” en verplaatst u de vereiste afbeeldingen.
 6. Controleer en stel WordPress Permalinks in. Vergeet bij het verplaatsen van uw Adobe Muse-website naar WordPress niet om de nieuw gegenereerde URL’s te controleren en aan te passen. Pas indien nodig alle vereiste permalinks aan voor een goede verkeersomleiding en behoud van de SEO-posities van uw website.
 7. Verplaats alle resterende bestanden. Sommige bestanden kunnen op de Adobe Muse-servers staan. Bekijk ze om ze handmatig naar uw nieuwe WordPress-website te verplaatsen.
 8. Pas het nieuwe project aan. Ten slotte moet u uw nieuwe op WordPress gebaseerde website in details aanpassen om deze het gewenste ontwerp en de gewenste functionaliteit te geven. Controleer de beschikbaarheid van alle metatags voor elke pagina en alle alt-tags voor elke afbeelding. Dit is een trefzekere manier om de beschikbare posities van zoekmachines te behouden.

Bottom Line

Het is nogal ingewikkeld om het proces van overschakelen van Adobe Muse naar WordPress eenvoudig te noemen. Dit komt omdat u moet zorgen voor de overdracht van inhoud en domeinnamen en voor de keuze van de hosting. Dat kost zeker veel tijd, vooral vanwege de verschillen tussen de systemen. Als gevolg hiervan ben jij het die de volledig uitgeruste hostingprovider moet kiezen en de juistheid en relevantie van het bestandsoverdrachtproces moet controleren. Dit vereist uiteraard een zekere mate van expertise in webdesign en codeerkennis.

Er is nog een aspect dat aandacht vereist: deactiveer uw Adobe Muse-website niet of verwijder het account niet totdat u ervoor zorgt dat uw nieuwe WordPress-website goed functioneert en alle posities van zoekmachines en andere cruciale parameters ongewijzigd blijven. Test uw nieuwe website enige tijd goed om er zeker van te zijn dat het migratieproces een succes was.

Gebruik WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map