Overzetten van Wix naar Shopify

Overstappen van Wix naar Shopify


Wix en Shopify zijn twee wereldwijd populaire website-bouwers, die elk de waardige en meest bekende vertegenwoordiger van zijn niche zijn. Terwijl Shopify een is vertrouwde eCommerce-software die geweldig werkt voor de ontwikkeling van kleine tot grote volledig uitgeruste online winkels, Wix is ​​de alles-in-één websitebouwer, waarvan het gebied van specialisatie neerkomt op het creëren van allerlei soorten projecten. Webwinkels vormen hierop geen uitzondering.

Als het gaat om de creatie van Wix-gebaseerde online winkels, er is echter één ding waar u rekening mee moet houden. Ondanks het brede scala aan functies en tools die het systeem biedt, is het niet de beste keuze voor het maken van grote e-commerceprojecten. Dit komt door de functionaliteitsbeperkingen die het systeem heeft.

Dus, als je al een webshop hebt gebouwd met Wix en je merkt ineens dat je assortiment groeit (of je bent gewoon van plan het te verhogen), realiseert u zich misschien dat u een functionelere en ruimere website nodig heeft. Dit betekent dat het hoog tijd is om je Wix-site over te zetten naar Shopify. De eCommerce builder blinkt echt uit in het maken van webwinkels en u zult er geen spijt van krijgen als u op de lange termijn het opmerkelijke resultaat wilt bereiken.

Hoe een website over te zetten van Wix naar Shopify – De ultieme gids:

 1. Website verplaatsen van Wix naar Shopify – is het het waard?
 2. Wix versus Shopify – wat is het verschil?
 3. Hoe te migreren van Wix naar Shopify – Stapsgewijze handleiding
 4. Hoe u uw eigen domeinnaam overzet van Wix naar Shopify
 5. Professionele Wix voor Migratiediensten van Shopify

Bij het nemen van de beslissing om over te schakelen van Wix naar Shopify, moet u rekening houden met meerdere factoren om de overgang effectief, probleemloos en soepel te laten verlopen. De belangrijkste taak is om de domeinnaam, hosting en inhoud van uw website over te dragen zonder de huidige posities van zoekmachines te verliezen. Laten we eens kijken wat er nodig is om nu van Wix naar Shopify te migreren.

1. Verhuizen van website van Wix naar Shopify – is het het waard?

Als je momenteel op zoek bent naar het antwoord op deze vraag, heb je zeker besloten om over te schakelen van Wix naar Shopify. Dit is een redelijke oplossing als u van plan bent uw bedrijf op internet te promoten en uit te breiden naar nieuwe markten. Misschien heb je verschillende redenen om van het ene platform naar het andere te gaan, behalve de wens om je bedrijf te laten groeien.

 • Naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt, zult u dat vroeg of laat doen geconfronteerd met de noodzaak om uw productvoorraad te vergroten of de hoeveelheid verkeer.
 • Uw inkomsten zullen ook toenemen, wat uiteindelijk de noodzaak zal veroorzaken om een ​​webwinkel te beheren op een krachtiger gespecialiseerd platform.
 • Ten slotte kom je mogelijk alleen functies tegen van problemen die je niet leuk vindt aan Wix – dit gebeurt ook, terwijl je de functionaliteit van het systeem blijft verkennen.

Wat de reden ook is om van Wix naar Shopify te migreren, u zult er geen spijt van krijgen. Het feit dat Shopify de wereldberoemde eCommerce-software is, spreekt al voor zich. Hoewel Wix altijd de beste alles-in-één websitebouwer ter wereld was en blijft, die geen nicheconcurrenten heeft, is Shopify ongetwijfeld de beste oplossing als het gaat om de eCommerce-niche.

Maak Wix naar Shopify Transfer

Bij het vergelijken van twee platforms, merkt u dat beide systemen er mooi en up-to-date uitzien. Deskundigen zijn het er echter over eens dat Shopify een pure eCommerce-oplossing is die oorspronkelijk werd gelanceerd voor handelsactiviteiten. Het blinkt dus uit in de overvloed aan professionele eCommerce-tools en -functies. Daarnaast is de software eenvoudig en gebruiksvriendelijk en kunt u responsieve websites maken zonder codeervaardigheden.

Wanneer u een webwinkel met Shopify start, kunt u gebruikmaken van een breder scala aan verkoopopties. Deze omvatten sociale mediakanalen, integratie met wereldbekende marktplaatsen, directe samenwerking met kopers en handelspartners enz. Dus als u echt denkt dat uw online bedrijf de update nodig heeft, zal overstappen naar Shopify een redelijke oplossing zijn.

2. Wix versus Shopify – wat is het verschil?

Wix en Shopify zijn de leiders van hun niches. Beiden zijn geweldig, als het gaat om het gebruiksgemak, functionaliteit en ontwerpaanpassingsopties, hoewel ze verschillende doelen en toepassingen hebben.

Specifiek ontworpen voor e-commerce doeleinden, Shopify is rijk aan niche-specifieke functies die niet te vinden zijn bij zijn concurrenten. De software geeft toegang tot de verbazingwekkende verscheidenheid aan ontwerpaanpassing, marketing- en promotietools.

Tegelijkertijd lijkt het misschien een vrij gecompliceerde oplossing voor technisch onderlegde gebruikers. Wix is ​​in dit opzicht een betere optie. De websitebouwer is speciaal gemaakt met de behoeften en vaardigheden van beginners in gedachten. Het platform is intuïtief, logisch gestructureerd en vrij eenvoudig voor iedereen. Het is niet nodig om over programmeervaardigheden te beschikken of om technische nuances te geven om met het platform te werken. Het hele proces van het lanceren van websites met het systeem duurt slechts een paar uur.

Over het functionaliteitsaspect gesproken, Shopify heeft een verbazingwekkende set functies en eCommerce-tools. In dit opzicht blijft Wix enigszins achter, maar dit komt door de initiële systeemspecialisatie en niet vanwege de slechte functieset.

Shopify wordt geleverd met het geweldige pakket met opties voor marketing, promotie, ontwerpaanpassing en inhoudsbeheer. Het levert een geweldige set Commerce-tools direct uit de doos, evenals een set statistieken, tracking- en analytische tools, speciale aanbiedingen en loyaliteitsprogramma’s en vele andere voordelen.

Sopify e-commerce

Het systeem onderscheidt zich ook van de massa door het geïntegreerde Point-of-Sale-systeem, de verscheidenheid aan betalingsopties, de overvloed aan extensies van derden enz. De verzameling eCommerce-sjablonen is ook van het hoogste niveau..

Wix eCommerce-functies zijn niet zo uitgebreid, maar ze werken nog steeds goed voor de ontwikkeling van kleine en middelgrote online winkels. De websitebouwer heeft een reeks responsieve thema’s en u kunt daar ook door de categorie van de webwinkel bladeren. Het ondersteunt tientallen betalingsopties, eCommerce-integraties, kortingsopties, App Market-widgets en tal van andere nichevoordelen.

Wix e-commerce

Wanneer het het aspect van het prijsbeleid aanpakt, verschillen de systemen ook wat betreft het aantal plannen en hun kosten. Hoewel Shopify-abonnementen duurder zijn en gericht op e-commerce, vallen Wix-abonnementen in twee typen: abonnementen voor standaardwebsites en die voor e-commerce / zakelijke projecten. Hun functies zijn veelzijdig, terwijl de kosten meer dan betaalbaar zijn.

Beide diensten maken het mogelijk om webwinkels te starten en te beheren, maar Shopify blijkt een betere oplossing te zijn vanwege de sterke focus op e-commerce en een verscheidenheid aan nichefuncties.

3. Hoe te migreren van Wix naar Shopify – Stapsgewijze handleiding

Het proces van overstappen van Wix naar Shopify omvat verschillende onmisbare stappen. Over het algemeen moet u zorgen voor website-overdracht (inclusief de beschikbare inhoud) en domeinnaamoverdracht.

U moet ook de website-instellingen en SEO-parameters aanpassen om ervoor te zorgen dat het project zijn positie in de resultaten van zoekmachines niet verliest. Bekijk de gedetailleerde gids over hoe u uw Wix-gebaseerde winkel van Wix naar Shopify kunt verplaatsen.

 1. Registreer bij Shopify eerst om erachter te komen wat het platform te bieden heeft en of u er klaar voor bent om ermee te werken.
 2. Importeer uw Wix-webwinkelgegevens naar Shopify. U kunt een van de hierboven genoemde tools gebruiken, maar verwacht dan niet het beste resultaat te behalen. Het kost natuurlijk meer tijd om alle gegevens handmatig over te zetten, maar dit is de enige trefzekere manier om alles goed te maken. Open hiervoor het Wix-dashboard en exporteer uw webwinkelproducten naar CSV-bestanden. Ga dan naar de overeenkomstige Shopify-sectie en importeer ze. Herhaal dezelfde procedure met de klantenlijsten.
 3. Controleer de manier waarop uw producten zijn geëxporteerd en of ze correct worden weergegeven in uw Shopify-winkel. Shopify zorgt voor meer gedetailleerde productbeschrijvingen. Neem de tijd om alle velden in te vullen (productnamen, titels, kenmerken, afbeeldingen, beschrijvingen, metabeschrijvingen) en update degenen die ontbreken. Maak indien nodig productcollecties. Het is logisch om speciale voorraadtoepassingen te selecteren die het systeem aanbiedt om de beschikbaarheid van producten te volgen en te controleren en om het assortiment dat op voorraad is te controleren. Dit is vooral belangrijk als u een grote online winkel heeft.
 4. Pas uw nieuwe Shopify-website aan. Zodra u klaar bent met het uploaden en beheren van producten, is het hoog tijd om verder te gaan met het aanpassen van uw webwinkel. Shopify blinkt uit in sjablonen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor verschillende eCommerce-niches. Kies degene die het beste bij uw branche past, installeer deze en maak gebruik van meerdere ontwerpaanpassingstools om een ​​thema de gewenste look te geven.

Dat gaat allemaal over het overzetten van uw website-inhoud van Wix naar Shopify. Zodra u klaar bent met de bovenstaande stappen, kunt u doorgaan met de migratie van domeinnamen. Dit is een ander cruciaal proces dat je niet mag vergeten.

4. Hoe de eigen domeinnaam van Wix naar Shopify over te zetten

Als het gaat om de overdracht van domeinnamen, komen de meeste gebruikers (vooral degenen die het proces nooit zelfstandig hebben afgehandeld) meerdere problemen tegen en hebben ze veel vragen.

Om het proces voor elke gebruiker comfortabel en eenvoudig te maken, hebben we een gedetailleerd overzicht gegeven van de meest populaire oplossingen voor domeinnaamoverdracht. Bekijk ze nu.

Uw Wix-domeinnaam overzetten naar Shopify

Als u een domeinnaam van Wix heeft gekocht en van plan bent deze volledig naar Shopify te verplaatsen, volgen hier de gedetailleerde richtlijnen over hoe u dat kunt doen zonder verlies van zoekmachine ranking:

 1. Log in met Wix en bereik de “Mijn domeinen” bladzijde.
 2. Selecteer het gewenste domein je van plan bent te verhuizen (dit is verplicht als u meerdere domeinen bezit), Klik op de “Geavanceerd“En dan de”Transfer weg van Wix“Tabbladen.
 3. Kies de EPP-code om het naar uw e-mail te sturen. Houd er rekening mee dat u volgens de ICANN-regels uw domein niet van Wix kunt overzetten als het minder dan 60 dagen geleden is dat u het heeft gekocht. Hetzelfde geldt voor situaties waarin u de domeinregistratiegegevens wijzigt.
 4. Als alles in orde is, geef de Shopify-domeinoverdrachtroute op. Het migratieproces wordt automatisch voltooid binnen 7 dagen nadat u de aanvraag heeft verzonden.
 5. Werk de instellingen bij. Als u van plan bent fysieke producten te verkopen in uw Shopify-webwinkel, moet u de vereiste instellingen eerder aanpassen. Dit betreft voornamelijk betalings-, verzend- en belastingopties. Deze instellingen kunnen worden aangepast in het Shopify-dashboard. Als u alleen digitale producten / services wilt verkopen, kunt u de verzendfunctie hier ook uitschakelen.

Wix-domeinnaam verbinden met Shopify zonder overdracht

Als u uw domeinnaam aan Shopify gaat koppelen, maar deze om een ​​of andere reden niet wilt overdragen (als u bijvoorbeeld het systeem wilt testen), is er de mogelijkheid om het domein te verbinden zonder de volledige migratie. Dit kan gedaan worden door te verwijzen naar de DNS-records van uw Wix-website. Hieronder staan ​​de stappen die u moet hebben om het proces tot een succes te maken:

 1. Voordat u de verbindingsprocedure start, haalt u de relevante DNS-informatie op uit het domeinbeheergedeelte op uw Wix-dashboard.
 2. Breng uw Shopify-ondersteuningscentrum / -host op de hoogte dat u een domeinnaam naar hen gaat verwijzen zonder naamservers te wijzigen. Dit is belangrijk omdat je dat niet met je Wix-account kunt doen. Als u nog steeds de naamservers moet wijzigen, moet u teruggaan naar uw domeininstellingen en deze overzetten van Wix om deze verder te verbinden met Shopify.
 3. Zodra u de instellingsproblemen heeft opgelost, gaat u naar ‘Mijn domeinen‘In uw Wix-account, kies het relevante domein (als je er meerdere hebt) en klik op de “Geavanceerd”Tabblad.
 4. Bewerk vervolgens de DNS-instellingen en verwijder / update uw CNAME-records. Verwijder daarna uw A-records.
 5. Sla de bijgewerkte DNS-records op en controleer de manier waarop uw Wix-domein is verbonden met Shopify.

Je eigen domein overzetten naar Shopify

Als je met Wix een webwinkel hebt aangemaakt gebruik je je eigen domeinnaam (gekocht buiten Wix), je kunt het ook volledig migreren naar Shopify. In feite kun je je domein op twee manieren verplaatsen: door het over te zetten naar Shopify of door het te koppelen aan je nieuwe account. Laten we eerst de overdrachtsoptie bekijken.

Wanneer u besluit de domeinnaam te verhuizen, wordt het verdere beheer automatisch verplaatst naar Shopify. Dit betekent dat u uw domeininstellingen moet aanpassen, de betalingen moet doen en deze rechtstreeks in het admin-paneel van het systeem moet vernieuwen. Om de overdracht te kunnen doen, moet je ervoor zorgen dat je actieve domeinregistratietermijn langer is dan 60 dagen en je toegang hebt tot het account dat wordt aangeboden door de oorspronkelijke domeinprovider. Hier is de lijst met stappen die nodig zijn om een ​​persoonlijk domein naar Shopify over te zetten:

 1. Controleer het transferbeleid aangeboden door uw domeinnaamprovider. Deze informatie is meestal beschikbaar in het helpcentrum van het platform. Lees het aandachtig voordat u het overdrachtsproces start.
 2. Log in op uw provideraccount, Controleer of de e-mail die eraan is gekoppeld actief is, aangezien u tijdens het overdrachtsproces verificatieberichten ontvangt.
 3. Ontgrendel de domeinnaam u wilt verplaatsen in het instellingengedeelte.
 4. Verkrijg de autorisatiecode u gebruikt om het domein te verhuizen.
 5. Ga naar het Shopify-beheerderspaneel, Klik op de “Online winkels“Sectie en vervolgens de”Domeinen”Tabblad.
 6. Klik op de “Verbind bestaand domein knop en klik vervolgens op de “Transfer in uw domein”Knop (als dit het eerste domein is dat u probeert over te zetten).
 7. Klik op de “Domein overzetten“Knop, voer het domein in dat u wilt verplaatsen klik op “De volgende‘En klik vervolgens op’Domein verifiëren“Knop. Als je alles correct hebt gedaan en de domeinnaam klaar is voor overdracht, zie je de “Domein ontgrendeld”Bericht. Klik “De volgende”-Knop om de procedure te voltooien. Als het systeem de “genereertDomein vergrendeld“Bericht, controleer de instellingen die u tijdens de voorbereidingsfase heeft gemaakt.
 8. Controleer de e-mail om de overdracht te verifiëren, voer de EVP in (autorisatie) code aangeboden door uw domeinnaamprovider. Klik “De volgende‘En’Bu en overdracht” toetsen. Controleer de e-mail daarna om de overdracht nogmaals te bevestigen.

Zodra u klaar bent met alle stappen, duurt het ongeveer 20 dagen om de overdracht succesvol af te ronden. Shopify stuurt u een bevestigingsbericht na voltooiing van de taak.

Uw eigen domeinnaam verbinden met Shopify

Een andere optie is om je eigen domeinnaam zonder transfer aan Shopify te koppelen. Dit betekent dat u nog steeds uw eigen domeinnaaminstellingen kunt beheren, deze kunt verlengen en indien nodig kunt betalen. Dit zijn de richtlijnen voor domeinverbindingen die u moet voltooien:

 1. Voeg uw domein toe aan de Shopify-winkel. Om dit te doen, ga je naar het Shopify-beheerderspaneel en ga je naar ‘Online winkel“Sectie en vervolgens de”Domeinen”Tabblad. Klik op de “Verbind bestaand domein“Knop. Klik vervolgens op de “De volgende”-Knop en start de installatie.
 2. Als u de domeinnaam bij de externe provider heeft gekocht, moet u dat doen bewerk enkele DNS-instellingen, inclusief het A-record dat moet worden gewezen op het IP-adres van Shopify, maar houd er rekening mee dat deze stap van invloed kan zijn op andere parameters en instellingen, zoals het doorsturen van e-mail, bijvoorbeeld.
 3. Om de instellingen aan te passen, logt u in op het account dat is geregistreerd bij de vorige domeinprovider. Zoek de sectie DNS-instellingen en zoek naar het domeinbeheergebied en naar DNS-configuraties.
 4. Bewerk het A-record om naar het vereiste Shopify IP-adres te verwijzen (23.227.38.65) en sla de wijzigingen op.
 5. Zoek het CNAME-record in de DNS-instellingen en wijzig de www. CNAME-record op zo’n manier dat het verwijst naar shops.myshopify.com. Volg de richtlijnen die door het systeem zijn gegenereerd. Sla de CNAME-record op en verifieer de domeinnaamverbinding door de bevestigingsmail die door Shopify is verzonden te activeren. Al met al kan het tot 48 uur duren om de verbindingsprocedure te voltooien.

Ben je klaar met alle stappen? Dan bent u welkom om uw nieuwe Shopify-website te testen om te controleren of alle elementen op hun plaats zitten en of deze goed werken. Als alles in orde is, kunt u uw Wix to Shopify-migratie als een succes beschouwen en uw webgebaseerde bedrijf laten groeien!

5. Professionele Wix voor Shopify-migratiediensten

Overschakelen van Wix naar Shopify is vrij reëel en u kunt de taak met succes alleen uitvoeren, als u op de hoogte bent van de basisstappen en speciale nuances die aan elk platform zijn gekoppeld. Er zijn meerdere services die website-overdracht aanbieden. Het spreekt voor zich dat dergelijke opties op het eerste gezicht handiger lijken, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over het proces en gewoon op het resultaat hoeft te wachten. Wanneer u echter het resultaat gaat controleren, merkt u mogelijk veel fouten op die uiteindelijk de veiligheid en functionaliteit van uw website in gevaar kunnen brengen.

Bovendien zijn hulpprogramma’s voor websitemigratie vaak niet goedkoop en heeft het geen zin om te betalen voor de services die op de lange termijn mogelijk niet nuttig zijn en problemen kunnen veroorzaken die uw nieuwe project kunnen schaden. Dit is dus niet de beste manier om uw website van het ene platform naar het andere te verplaatsen. Iets gaat misschien niet zoals je verwacht en het is gewoon de verspilling van je tijd en geld.

In plaats daarvan is het logisch om deze taak aan professionals toe te vertrouwen. U kunt hier kiezen tussen twee redelijke opties.

De eerste maakt gebruik van de tools die worden aangeboden door Cart2Cart, wat de geautomatiseerde migratie van Wix naar Shopify mogelijk maakt. Het platform zet elk element van uw website-inhoud handmatig over, rekening houdend met alle nuances en uw speciale vereisten. U bent echter zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Cart2Cart

De tweede optie is om contact op te nemen met Shopify freelance goeroes en hun diensten aan te bieden op https://experts.shopify.com/. Dit elimineert de noodzaak om alle stappen van het proces van websiteoverdracht onafhankelijk uit te voeren, aangezien de systeemexperts alle seps voor u zullen afhandelen. Wat u moet doen, is gewoon de service bestellen en het resultaat controleren. Dat is het.

Shopify-experts

Tegelijkertijd moet u bereid zijn om alle details van uw bestelling, prijsaspecten, deadlines, migratievereisten, uw webwinkelparameters en andere onmisbare problemen te bespreken om naderhand geen problemen te ondervinden.

Bottom Line

Als het gaat om het bouwen van een grote, volledig uitgeruste online winkel met honderden producten en meerdere functies, is het kiezen van een platform vol functies een must. Wix en Shopify zijn twee wereldbekende systemen en u kunt met elk van hen een webwinkel starten. Alles hangt af van uw eCommerce-behoeften en -vereisten.

Als u echter al een op Wix gebaseerde winkel bezit en de functionaliteit naar een geheel nieuw niveau wilt brengen, is migratie naar Shopify een redelijke oplossing die uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen. Dat komt niet omdat Wix slecht is in termen van eCommerce-opties. Dat komt omdat Shopify een gespecialiseerde eCommerce-software is die aanvankelijk was gericht op de ontwikkeling van grote online hypermarkten.

Het proces van handmatig overschakelen van Wix naar Shopify kost tijd en moeite, maar het is zeker de moeite waard, als je hoopt op een waardig resultaat. Er is wat gedoe met domein- en inhoudsoverdracht en met het aanpassen van instellingen. Om de taak te vereenvoudigen, moet u rekening houden met de stappen en hints die in de bovenstaande gids worden genoemd en consistent zijn over elke fase. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de overdracht van domeinnamen, waarbij alles afhangt van de hostingprovider waarmee u te maken heeft.

Als je je niet druk wilt maken over handmatige Wix to Shopify-migratie, is het logisch om speciale services of te gebruiken huur een freelancer in dat zal het werk voor je doen. Deze omvatten online services die geautomatiseerde websitemigratie bieden of de hulp van Shopify-experts, die alle stappen onafhankelijk zullen uitvoeren. Elk van deze opties heeft zijn voor- en nadelen. Dus let op al deze nuances om een ​​werkelijk onbevooroordeelde beslissing te nemen. Dit is een trefzekere manier om uw Wix to Shopify-migratie tot een succes te maken.

Bestel website-overdracht

Veelgestelde vragen over Wix naar Shopify Migration

Vraag: Is Wix goed voor e-commerce?

Antwoord: Wix heeft een krachtige eCommerce-engine, die meerdere ontwerpaanpassingstools, webwinkelfuncties, responsieve branchesjablonen, betalings- en verzendinstellingen biedt. Dit maakt het mogelijk om met het systeem hoogwaardige webwinkels te creëren. Houd er echter rekening mee dat Wix alleen geweldig is als het gaat om het starten van kleine of middelgrote eCommerce-projecten. Als u een hypermarkt nodig heeft met duizenden producten die te koop worden aangeboden en geavanceerde functionaliteit, dan is het logisch om over te schakelen naar het gespecialiseerde nichesysteem zoals Shopify.

Vraag: Staat Wix dropshipping toe?

Antwoord: Ja, Wix Stores kunnen nu verbinding maken met de meest populaire dropshipping-services. Deze omvatten Modalyst, Printful en Printify. Integratie met deze platforms maakt het mogelijk om de dropshipping-activiteiten te organiseren en te beheren op basis van uw vereisten en persoonlijke criteria.

Vraag: Is Wix compatibel met Shopify?

Antwoord: Gedeeltelijk wel. U kunt producten van Wix naar Shopify importeren door bijvoorbeeld CSV-bestanden met beschrijvingen te compileren. Als u echter het volledige ontwerp en de volledige structuur van uw Wix-website in Shopify wilt importeren, kunt u dat niet doen vanwege de functionaliteitsbeperkingen.

Vraag: Kun je Wix overzetten naar Shopify?

Antwoord: Het is mogelijk om uw webshop over te zetten van Wix naar Shopify. Het hele proces omvat de overdracht van inhoud en domeinnamen met verdere aanpassing van ontwerpaanpassing en functionaliteitsinstellingen. U kunt het proces handmatig of met behulp van professionele services afhandelen.

Vraag: Is Shopify beter dan Wix?

Antwoord: Het is onjuist om Shopify prevalentie boven Wix te geven, aangezien beide platforms gerenommeerde vertegenwoordigers zijn van de webdesign-industrie. Ze verschillen alleen in hun nichefocus. Wix is ​​de alles-in-één website-builder waarmee online winkels kunnen worden gemaakt. Shopify is op zijn beurt de volledig uitgeruste eCommerce-software met krachtige webwinkel-instellingsfunctionaliteit die nodig is om alle soorten online winkels te lanceren en te beheren, inclusief hypermarkten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map