Websitebouwers: beste partner- en partnerprogramma’s beoordeeld

website-builders beste partner- en partnerprogramma's beoordeeld


Partnerprogramma – is een van de meest wijdverspreide en winstgevende online marketingpraktijken die het mogelijk maakt om meerdere doelstellingen tegelijk te bereiken. U krijgt een perfecte kans om uw webbedrijf te starten en te promoten en u krijgt een uitstekende kans om er winst mee te genereren. Het proces van affiliate marketing via het gebruik van websitebouwers impliceert de toepassing van een bepaalde website voor het genereren van verkeer voor andere websites.

Als eigenaar van een website kunt u andere gebruikers aanmoedigen om deel te nemen aan het partnerprogramma van de service waarmee u samenwerkt om de inkomsten voor deze samenwerking te ontvangen. Het is duidelijk dat hoe meer klanten er op lange termijn bij het systeem komen, hoe hoger uw winst zal zijn. Het uiteindelijke bedrag dat u krijgt, wordt meestal berekend als percentage dat wordt toegekend voor elke nieuwe klant, die zich bij uw systeem aansluit vanwege uw aanbevelingen en inspanningen. Evenzo kunnen de inkomsten worden gegenereerd uit het aantal websitetreffers, het online verkoopvolume en andere parameters, die afhankelijk zijn van de voorwaarden van het partnerschapsprogramma.

Wat je nodig hebt om deel te nemen aan het partnerprogramma is om je aan te melden en de voorwaarden te volgen die het biedt. Om de beste oplossing te vinden die door websitebouwers wordt aangeboden, is het logisch om de meest populaire beschikbare opties te verkennen. En dat is precies wat we meteen gaan doen.

Top 3 beste partner- en partnerprogramma’s

Wix-partnerprogramma

Wix-partnerprogramma

Wix-partnerprogramma – is bedoeld voor systeementhousiasten die het toonaangevende webbouwplatform ter wereld willen promoten en meerdere inkomsten willen ontvangen door deel te nemen aan het programma. Als een van de onmiskenbare leiders in de webdesign niche, maakt Wix het mogelijk om verschillende soorten websites te lanceren en te beheren. Dit is het systeem dat uitstekend werkt voor alle gebruikerscategorieën – van beginners tot en met experts op het gebied van webdesign.

Iedereen kan lid worden van het Wix Affiliate-programma om het systeem op hun websites te promoten en daarvoor commissie te verdienen. Om dat te doen, moet u zich aanmelden voor het partnerprogramma (het proces is eenvoudig en snel – vul gewoon het online formulier in om dat te doen) en begin nieuwe gebruikers van uw website te halen en moedig hen aan om zich bij het systeem aan te sluiten.

Belangrijkste kenmerken van het Wix-partnerprogramma:

 • Hoge conversiekosten. Het systeem biedt meer dan $ 100 voor elke conversie (verkoop) die wordt gedaan met uw gelieerde link.
 • Onbeperkt aantal verwijzingen. Het systeem stelt geen limieten aan het aantal verwijzingen dat u naar de website kunt sturen. Als gevolg hiervan, hoe meer verkeer u genereert en hoe meer klanten zich abonneren op een Premium Plan, hoe hoger uw winst zal zijn.
 • Dashboard-toegang. Wanneer u lid wordt van het partnerprogramma, krijgt u toegang tot het dashboard, van waaruit u uw campagnes effectief kunt maken en beheren. Wat u hier kunt doen, is het bijhouden van het verkeersvolume, het controleren van betalingsparameters, het aanpassen van rapporten, het bekijken van gedetailleerde projectstatistieken en het verkrijgen van toegang tot meerdere secties (Experts Webinars, Nieuws & Bronnen, Experts Hub, Tools & Gidsen, Experts Blog etc.).

U kunt uw Affiliate-account aanvragen op een overeenkomstige pagina van de officiële website. Het systeem stelt de potentiële gelieerde onderneming binnen 10 dagen op de hoogte van de beslissing tot bevestiging / weigering. Houd er rekening mee dat websites die misbruik, promotionele, illegale, aanstootgevende, misbruikende of andere onwettige inhoud bevatten, mogelijk niet voldoen aan de voorwaarden van het partnerprogramma en daarom kunnen worden afgewezen om eraan deel te nemen.

Alle aangesloten bedrijven die aan het programma mogen deelnemen, krijgen een individuele trackingcode voor nauwkeurige rapportage, tracking en controle van de verwijzingskosten. Dit geeft u de toestemming om te beginnen met het promoten van de websitebouwer door Wix-advertenties in te pluggen en de systeemlinks op uw website te publiceren, waardoor klanten naar het systeem worden omgeleid en hen worden aangemoedigd om eraan deel te nemen. Het systeem biedt bovendien de mogelijkheid om bestemmingspagina’s te kiezen die betrekking hebben op een verscheidenheid aan onderwerpen (kleine bedrijven, toerisme, portfolio enz.) Die uw websitebezoekers vanaf het begin openen.

Betalingen

Over de betalingen gesproken, elke partner krijgt een vaste opbrengst voor elke nieuwe Wix Premium Plan-gebruiker, die zich bij het systeem aansluit via de verstrekte trackingcode.

 • $ 40 / gebruiker voor 1-30 gedreven klanten,
 • $ 60 / gebruiker voor 30-60 klanten
 • $ 80 / gebruiker voor meer dan 51 klanten.

Wix zal de bijgewerkte periodieke rapporten opstellen, met de verkoopactiviteit van de doorverwezen gebruikers, aangestuurd door de partner. Dit is nodig om het terugbetalingsbedrag te berekenen, dat veilig wordt beschermd door het systeem. U kunt uw financiële teruggave 45 dagen na het einde van elke kalendermaand krijgen, tenzij het bedrag lager is dan $ 200. In dat geval wordt het geld automatisch toegevoegd aan de beloning van de volgende maand. Als het bedrag gedurende drie maanden de limiet van $ 200 niet overschrijdt, behoudt Wix zich het recht voor om de overeenkomst zonder gevolgde aansprakelijkheid te annuleren.

Alle betalingen worden gedaan in Amerikaanse dollars via het PayPal-systeem, overboeking of een andere optie die Wix het meest geschikt acht voor elk specifiek geval. Als het systeem zich zorgen maakt over de frauduleuze acties van de affiliate, heeft het het recht om de betaling tot 180 dagen uit te stellen om de situatie op te helderen.

Word een Wix-partner

Shopify-partnerprogramma

Partnerprogramma van Shopify

Shopify Affiliate Program – is een geavanceerde en lonende oplossing voor gebruikers en vaste klanten van de wereldwijd populaire eCommerce-software. Momenteel werkt het systeem samen met meer dan 800.000 bedrijven over de hele wereld, waaronder de gerenommeerde merken zoals de New York Times, RedBull, Tesla Motors, Mozilla en meer. De software zal geweldig werken voor handelaren, die hun werk soepel kunnen presenteren aan de potentiële klanten met een minimale investering, vaardigheden en ervaring. Door deel te nemen aan het programma, kunt u uw e-commercebedrijf naar een geheel nieuw niveau tillen en er meerdere voordelen uit halen.

Belangrijkste kenmerken van het Shopify Affiliate-programma:

 • Product van wereldklasse. Met het Shopify Affiliate-programma kunt u uw klanten samenwerken met de beste e-commerce marktleider, die hen op maat gemaakte oplossingen en ervaringen zal bieden die aansluiten bij hun individuele marketingbehoeften.
 • Verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Shopify biedt vier soorten partners waaruit u kunt kiezen op basis van uw behoeften en het gekozen programma. Deze omvatten verwijzingspartners (diegenen die zich hebben aangemeld voor een partneraccount op een Shopify-partnerprogrammapagina en de service promoten door unieke verwijzingslinks te maken of op te treden als VAP – Value Added Partners rechtstreeks met verkopers in de Development Store van het systeem), ontwikkelaars ( degenen die zich hebben geregistreerd via het Developer Program van het systeem en verantwoordelijk zijn voor het maken van apps van thema’s), Experts (VAP’s, die het Shopify Experts Program hebben ingevoerd en zijn opgenomen in de Shopify Experts Directory List) en Plus Partners (degenen die voldoen aan de voorwaarden van het Shopify Plus-partnerprogramma).
 • Speciale voordelen. De systeempartners hebben recht op speciale kortingen op een breed scala aan softwarediensten die nodig zijn voor productontwerp, bedrijfsontwikkeling, projectbeheer en testen.
 • Financiële beloningen. Het systeem biedt het inkomstenaandeel, dat individueel wordt berekend op basis van het type partnerschap en het plan waarvoor u gaat en het aantal verwijzingen dat u naar het systeem stuurt. U kunt de gedetailleerde terugbetalingsvoorwaarden en beloningsalternatieven hier vinden.

Betalingen

Shopify berekent de vergoedingen die Partners op grond van het Referentieplan maandelijks ontvangen na ontvangst van betaling door de Handelaar in het geval dat de webwinkel actief is en de Partner gedurende de afgelopen 12 maanden ten minste één inkomstengenererende activiteit heeft uitgevoerd. Vergoedingen worden door het systeem berekend onder de voorwaarden van de app en themaplannen op basis van de inkomsten die via de app of themaontwikkeling worden gegenereerd. Vergoedingen die van toepassing zijn op gebruikers van het premieplan of kanaalprogramma worden ook eenmaal per maand berekend op basis van het ontvangstbewijs van de betaling door de handelaar voor de afgelopen twee opeenvolgende maanden.

Het systeem heeft twee betalingsperioden, wanneer het de vergoedingen aan de deelnemers aan het programma verdeelt. Dit gebeurt tweemaal per maand: de eerste Betaalperiode loopt gedurende de eerste helft van een maand, terwijl de tweede periode gedurende het tweede deel van de maand wordt verlengd. Als de som van de betaling aan het einde van de betalingsperiode minder is dan $ 25, behoudt Shopify zich het recht voor om de betaling in te houden tot het einde van de volgende betalingsperiode.

Indien het systeem fraudebezwaren heeft, kan het de betaling uitstellen tot de risicoanalyse of deze zelfs gedurende de onderzoeksperiode achterhouden. Het systeem heeft ook het recht om betalingen te weigeren in een aantal gevallen die zijn gespecificeerd in de voorwaarden van de Partnerovereenkomst.

Word een Shopify-partner

Bluehost-partnerprogramma

Bluehost-partnerprogramma

Bluehost-partnerprogramma – is een geavanceerde Bluehost-oplossing die het mogelijk maakt om het platform op uw website te promoten door middel van links en custom banners. De officiële zijn WordPress hostingprovider, het systeem heeft het programma ontwikkeld, dat wordt geleverd met eenvoudige regels en waarmee u verkeer kunt genereren zonder serieuze tijd- en geldinvesteringen.

Om het programma in te schrijven, moet u in eerste instantie het aanmeldingsformulier voor het partnerprogramma indienen dat u op een afzonderlijke pagina van uw website vindt. De aanvraag wordt verder beoordeeld door het ervaren Bluehost-team, dat u op de hoogte stelt van het goedkeurings- of afwijzingsbesluit. Als u wordt geaccepteerd, biedt het partnerprogramma $ 65 per bezoeker, die zich aanmeldt voor de service of de links gebruikt die op uw website zijn gepubliceerd. Het is duidelijk dat hoe meer gebruikers u doorverwijst naar het systeem, hoe hoger uw inkomsten zullen zijn.

Belangrijkste kenmerken van het Bluehost-partnerprogramma:

 • Gratis aanmelden. Het kost maar een paar minuten om je aan te melden voor het platform en daar hoef je helemaal niets voor te betalen! Direct na de registratie voor het programma stuurt het systeem een ​​gepersonaliseerde trackingcode die u op uw website moet gebruiken.
 • Geen inkomstenlimieten. Het systeem stelt geen limieten aan het winstbedrag dat u kunt genereren met behulp van het partnerprogramma. Hoe meer gebruikers u doorverwijst naar Bluehost – hoe hoger het commissiebedrag – dat is inderdaad redelijk!
 • Vertrouwde controle. Bluehost maakt gebruik van de betrouwbare geïntegreerde tracking tool op maat. Zo’n geavanceerde en aangepaste technologie helpt bij het bijhouden van het aantal doorverwezen bezoekers om ervoor te zorgen dat u een volledige financiële beloning krijgt.
 • Gepersonaliseerde campagnes. Het platform biedt u de mogelijkheid om elke campagne onafhankelijk op te zetten en aan te passen. U kunt trackinglinks gebruiken om het omgeleide verkeer te categoriseren en hun prestaties te bekijken. Dit is ook de plaats waar u de campagnes kunt vergelijken met een aantal belangrijke parameters, zoals conversies, klikken en andere functies.
 • Promotiemiddelen. Met Bluehost kunt u advertenties en banners kiezen en toevoegen, die perfect passen bij de niche, look en feel van uw project. Hoe dan ook, wie kent jouw doelgroep beter dan jij om pakkende advertenties te kunnen bieden die zeker de aandacht van de gebruiker zullen trekken?

De commissiekosten worden berekend op basis van de tarieven die Bluehost voor elke Gekwalificeerde Aankoop specificeert. Om de definitie en de regels van de term “Gekwalificeerde Aankoop” te achterhalen, is het in eerste instantie logisch om de regels van het Partnerprogramma te lezen, aangezien niet alle aankopen die door Bluehost verwezen klanten als “Gekwalificeerd” worden beschouwd..

Tegelijkertijd heeft het systeem het recht om de betaling van commissiekosten in te houden, als de deelnemers aan het programma zich er net bij hebben aangesloten of commissiekosten hebben die kunnen worden aangemerkt als “potentieel frauduleus” op basis van de voorwaarden van het programma. De commissies kunnen alleen worden uitbetaald als de affiliate alle vereiste adres- en belastingdocumentatie verstrekt.

Betaling

Om de betaling te ontvangen, moet de som van de commissies meer dan $ 100 bedragen en in het geval dat de Gekwalificeerde Aankopen binnen 90 dagen na het einde van elke kalendermaand zijn gedaan. Alle commissiekosten worden verwerkt gedurende ongeveer 45-60 dagen na het einde van de maand of een andere periode die vooraf met de aangeslotene is overeengekomen.

Het systeem voert de betalingen uit op de rekening die in de overeenkomst is gespecificeerd. Als u een van de verstrekte informatie moet wijzigen, moet u er rekening mee houden dat de wijziging van de geselecteerde betalingsoptie in de console van het partnerprogramma van kracht kan worden tijdens twee betalingscycli. Het is aan u om de PayPal- of ACH-betalingssystemen te selecteren om uw commissiekosten te ontvangen. Houd er rekening mee dat PayPal-betalingen opnieuw worden uitgevoerd gedurende 120 dagen na de oorspronkelijke uitgiftedatum, als u besluit wijzigingen aan te brengen in de verstrekte accountgegevens of als u weigert het systeem helemaal te gebruiken. Wat de ACH-betalingsoptie betreft, heeft Bluehost de neiging om deze alleen aan te bieden aan die gebruikers, wier commissie saldo binnen de termijn van 90 dagen $ 5000 heeft overschreden.

Word een Bluehost-partner

Naast de partnerprogramma’s van de Top 3-websitebouwers, zijn er ook twee waardige alternatieven die u kunt kiezen wanneer u een platform kiest om mee te werken.

uKit-partnerprogramma

uKit-partnerprogramma

uKit Affiliate Program – is een voordelige oplossing voor het genereren van winst die wordt aangeboden door een van de beste websitebouwers voor kleine bedrijven. Het maakt het voor professionele webontwikkelaars, freelance ontwerpers en andere niche-experts mogelijk om de financiële beloning te verdienen voor de gebruikers die ze naar het systeem rijden.

De websitebouwer biedt een vergoeding van 30% voor elke nieuw geregistreerde doorverwezen gebruiker die wordt berekend op basis van het totale bedrag van de betalingen die deze gebruiker in het systeem investeert. uKit stelt geen limieten aan het maximale betalingsbedrag. Hoe meer hoe beter. Op basis van de voorwaarden van het programma krijg je volledige toegang tot het Affiliate Control Panel met meerdere promotie- en marketingtools. Bovendien omvat het programma veel opties voor het genereren van inkomsten, waarvan het bedrag, de diversiteit en de voorwaarden afhangen van het gekozen plan.

De websitebouwer voert de betalingen uit op verzoek van de webmaster, mits het bedrag van de betaling meer dan $ 50 bedraagt. Het geld wordt 14 dagen in het systeem bewaard. Betalingen worden gedaan via PayPal of Webmoney-systemen.

Word een uKit-partner

Weebly-partnerprogramma

Weebly-partnerprogramma

Weebly Affiliate Program – is een andere populaire oplossing die wordt geleverd door Weebly-website builder. Het werkt geweldig voor freelancers, die zich richten op de ontwikkeling van projecten op maat. Het marketingnetwerk dat het systeem biedt, staat ook bekend als het ShareASale-programma dat fungeert als tussenpersoon tussen de websitebouwer en een webmaster.

Het biedt de aangeslotenen een verscheidenheid aan realtime tracking-, rapportagetools en reguliere maandelijkse provisiekosten. Wat belangrijk is, het programma is helemaal gratis voor iedereen die de intentie heeft om mee te doen.

Onder de voordelen van het Weebly-partnerprogramma is het logisch om de 30% provisiekosten te vermelden die voor elke gedreven gebruiker in rekening worden gebracht. Het systeem legt geen limieten op aan het aantal klanten dat u kunt uitnodigen of het aantal commissies dat u kunt verdienen. Een andere functie is het 120 dagen cookie-venster dat meer flexibiliteit biedt en waarmee u kunt worden betaald, zelfs als gebruikers aarzelen om lange tijd conversies te maken.

Ten slotte kunt u met het Weebly-programma het meeste uit uw websiteverkeer halen door hoge EPC’s van de websitebouwer te gebruiken. U kunt meer verdienmogelijkheden krijgen dankzij de regelmatige bonussen die het systeem biedt.

Weebly betaalt de filialen op de 20e dag van elke maand via een directe storting, cheque of Payoneer-systeem. Om uw betaling te ontvangen, moeten uw commissiekosten echter gelijk zijn aan of hoger zijn dan $ 50.

Word een Weebly-partner

Bottom Line

Webdesign niche blijft niet statisch – de opties en voordelen blijven regelmatig naar voren komen, wat gebruikers de onbeperkte vrijheid van creatie en geavanceerde ontwerpaanpassingsopties geeft. Geen wonder dat de meeste gebruikers besluiten de onbeperkte verdiensten van websitebouwers te testen om hun zakelijke kansen te starten en te laten groeien. In dit opzicht blijkt het gebruik van de verdiensten van door websitebouwers geïntroduceerde partnerprogramma’s vaak een redelijke oplossing.

 • Wix Affiliate Program is het beste partnerprogramma dat werkt geweldig voor een brede doelgroep en biedt een verscheidenheid aan opties voor het genereren van inkomsten tegen goede voorwaarden.
 • Het Affiliate-programma van Shopify is een perfecte oplossing voor eigenaren van eCommerce-websites, die net begonnen zijn met hun bedrijf of van plan zijn het te promoten om meer bezoekers en hoge commissie te krijgen.
 • Bluehost Affiliate Program is ook de aandacht waard aangezien het platform de officiële hosting is van het wereldwijd populaire WordPress CMS.

uKit en Weebly zijn twee krachtige systemen die ook hun gebruikers veel te bieden hebben. Beide systemen bieden partnerprogramma’s om de marketing- en websitepromotiemogelijkheden te verbeteren. Beide websitebouwers kunnen worden gebruikt als perfecte vervangers van de Top 3-systemen die in de post zijn beoordeeld.

Website Builders Affiliate-programma’s Vergelijking winkelwagen

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Betalingsmodeleen keereen keereen keerpermanenteen keer
Commissiekosten (CPA)van $ 40 tot $ 80van $ 25 tot $ 2000$ 6530%30%
Minimaal opnemen$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Betalingsperiodeeens per maandtwee keer per maandeens per maandaltijdeens per maand
Betalingsstop45 dagen14 dagen45-60 dagen14 dagen20 dagen
Cookie duur90 dagen30 dagen90 dagen365 dagen120 dagen
BetalingswijzePayPal, overboekingPayPal, ACH-betalingPayPalPayPal, WebmoneyCheque, directe storting, Payoneer
Van toepassing zijnVan toepassing zijnVan toepassing zijn
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map