Augmented Reality (AR) inden for webudvikling

øget virkelighed inden for webudvikling


Augmented Reality (AR) – er den teknologi, der tillader tilføjelse af ikke-eksisterende elementer til den omgivende virkelighed. Et af eksemplerne kan være udsendelse af sportskampe, når videoen, der leveres med bestemte koordinater i luften, forsynes med en bold, bootheel eller en linje, der tjener som et bestemt udgangspunkt, flyvebanen. Med andre ord finder forbindelsen mellem virkelige og imaginære objekter sted. Denne effekt bruges også ofte i film og reklame.

Faktisk forestillingen om den Augmented Reality Blev introduceret for ganske længe siden, nemlig i 1990. Det blev tilbudt af Boeing Corporation-forskeren. Det vil sige, selve ideen om at bruge forstærkede ting, der faktisk finder sted, og dem, der er uvirkelige til at skabe billeder i realtidstilstand eller under tværsnit, er ikke ny. Det er vanskeligt at kalde teknologien i et sådant format en “anvendt” en: en almindelig person brugte engang det færdige indhold, den blev anvendt i. Denne person kunne ikke påvirke noget eller ændre midlerne eller andre måder at bruge teknologien på. Fra nu af har situationen ændret sig for evigt.

Hvad er Augmented Reality (AR)?

På grund af udviklingen af ​​forbindelsesnetværk, mobile enheder, kameraer og software er Augmented Reality blevet en uundværlig del af almindelige menneskers liv. Hvad mere er, det er nu bredt valgt som den tilgængelige og udbredte teknologi, der skal bruges til gennemførelse af de anvendte opgaver. Du behøver ikke blot være en bruger uden nogen valgfrihed længere. I stedet kan du personligt beslutte, om du vil bruge AR til udførelsen af ​​dine daglige opgaver eller ej. Det vigtigste er, at antallet af anvendelsesområder er ret omfattende, og at det fortsætter med at vokse (underholdning, konstruktion, design, arkitektur, bilindustri, uddannelse, logistik, kortlægning, e-handel og hvad ikke).

Kendte virksomheder som Apple eller Google implementerer og populariserer Augmented Reality-teknologien i vid udstrækning i deres økosystemer. F.eks. Understøtter Safari-mobilversionen forhåndsvisning af det AR-baserede indhold uden behov for at installere ekstra applikationer (den fungerer på basis af iOS12 – integreret AR Quick Look-værktøj). ARCore og ARKit giver miljøet til udvikling af applikationer og indhold af Augmented Reality. Google har annonceret den I / O-baserede Android Q, der kun kan overføre 3D-objekter til en brugers miljø direkte fra browsersøgefeltet ved kun at bruge mobilkameraet. Alligevel er tendensen klar. Om blot et par år vil den Augmented Reality blive en mainstream. Fremtiden er allerede kommet.

Sådan fungerer Augmented Reality

Essensen er klar: I stedet for at se flade billeder får en bruger en mulighed for at prøve et produkt eller et interiørobjekt i realtidstilstand. 3D-modeller af tøj, sko, møbler, tekniske apparater, blomster, dekorative genstande og andre elementer kan påføres ved hjælp af dit mobilapparatkamera på rigtige objekter i realtidens fuldskala-regime for at se, hvordan de passer nøjagtigt til dig.

Det faktum, at koordinaterne og bredden eller skalaen betragtes og beregnes i detaljer, gør informationerne ganske gyldige og pålidelige. Alligevel er det meget tæt på det resultat, du vil benytte, når du afgiver en ordre.

Den nuværende mængde mennesker har nu smartphones, hvilket gør teknologien ekstremt tilgængelig for store målgrupper. Det handler om dets realisering, da AR-integrationen i e-handel er en ganske dyre proces, som kun kan praktiseres af rige og rentable virksomheder.

Forstørret virkelighed i e-handel

Udviklingen af ​​AR-applikationer er hovedsageligt privilegiet for nichestudier med komplekst udstyr og software. Processen er fokuseret på oprettelse af 3D-modeller og deres videre anvendelse. Omkostningerne ved teknologiintegrationen vil gradvist falde yderligere. Dette er den væsentligste grund til e-handel websted bygherrer har tendens til at integrere Augmented Reality-teknologien i udviklingen af ​​deres produkter.

I øjeblikket er Shopify den eneste e-handelssoftware, der har råd til AR-introduktion. Dette er meget fordelagtigt for almindelige brugere, da de benytter sig af en mulighed for at bruge de ovennævnte fordele uden at investere noget i processen. Webbutiksejere vil være i stand til at øge deres salgsvolumen, mens deres kunder er mere sikre på at købe de ting, de virkelig har brug for.

En sådan fremgangsmåde øger ikke kun konverteringsfrekvensen, men den reducerer også antallet af produkter, der returneres til webshoppen såvel som øger kundetilfredshedsgraden. Deres forventninger til produktvalget er i høj grad berettiget. AR-integration er revolutionen inden for e-handelsniche.

AR Realisering i Shopify

Platformen understøtter præsentation af 3D-modeller til klienter, men du skal hente dem før. For at gøre det, skal du udføre flere trin:

 1. Installer 3D Warehouse-appen i din webshop.
 2. Åbn webshardstyringspanelet, vælg konto-menuen og “Ansæt en Shopify Expert” -indstilling.
 3. Vælg indstillingen “Tilføj ny funktionalitet”.
 4. Vælg “Opret 3D-produktmodeller til AR”. Prisen for tjenesten starter med $ 100.
 5. Besvar alle de krævede spørgsmål, og send forespørgslen.

Så snart din forespørgsel er gennemgået, vil du få et tilbud fra eksperten med alle projektets gennemførelsesbetingelser. Du skal også angive de fotos, der kræves til oprettelse af 3D-produktmodeller. Hver af dem kræver fotos lavet fra forskellige vinkler (forside, begge sider, bagside, øvre og nedre del).

Shopify AR Kilde: https://www.shopify.com/ar

For at skabe kvalitetsfotos af store genstande er 50 mm kameralinsen nok. For mellemstore og små produkter er det fornuftigt at bruge 70 mm og 100 mm linser. Hvis et objekt har en kompleks og usymmetrisk struktur, har du muligvis også brug for flere fotos. Naturligvis har kvaliteten af ​​billeder direkte indflydelse på kvaliteten af ​​3D-modeller. At have et professionelt kamera er et must i denne henseende.

For at oprette de nøjagtige modeller af objekter kræves specifikation af deres størrelse i millimeter. Hvis du har kladder eller skitser af produkter med angivelse af deres dimensioner, kommer de helt sikkert godt med.

Så snart du er færdig med dette kompleks af foranstaltninger, skal du bare sende billederne og få den færdige 3D-model snart. Du skal grundigt tjekke deres kvalitet – realistisk udsigt, proportioner, nøjagtighed af samlinger, teksturer, tegn eller underskrifter og hvad ikke. Disse modeller er designet med hensyn til bestemte kvalitetsstandarder, der er specificeret her.

Hvis alt er i orden, er det på høje tid at tilføje modellerne til webshoppen ved hjælp af 3D Warehouse-appen. Få adgang til det for at tilføje modellerne for hvert produkt (upload filer i .usdz og .gtlf / .glb-formater baseret på de data, du får fra eksperten), med angivelse af titler og produktlink, de vil præsentere. Forskellige filtyper fungerer godt i forskellige situationer. For eksempel bruges .usdz-versionen, når du ser produkterne via Safari-browseren.

Det næste trin er at aktivere AR Quick Look-funktionaliteten og det tegn, der giver dig mulighed for at aktivere forhåndsvisning af objekt i 3D-tilstand. Dette vil yderligere kræve implementering af visse enkle skabelonkodedigeringer. Den detaljerede instruktion om, hvordan du foretager ændringerne, er tilgængelig her.

Er AR fremtiden for webdesign?

Det AR tendenser blive en bemærkelsesværdig del af livet for webudviklere og almindelige brugere. Tidligere havde kun en lille kategori af brugere adgang til anvendelsen af ​​denne teknologi. I dag har endda en lille virksomhed råd til præsentation af deres produkter i 3D-tilstand. Omkostningerne ved tjenesten er ikke høje, mens flertallet af klienter har det krævede tekniske grundlag for forhåndsvisning af sådan indholdstype – dette er iOS- og Android-baserede smartphones og tablets.

Shopify er blevet den første fuldskala platform, der har integreret eCommerce AR. Det er klart, at webshopsejere synes, processen med AR-opsætning er en smule udfordrende, men det er bestemt værd at det i betragtning af den potentielle effekt, de måtte have på lang sigt (konverteringsfrekvenserne kan stige to gange). Tilgængeligheden af ​​specialiserede færdigheder og software gør det meget muligt at oprette 3D-modeller uafhængigt. Imidlertid vil det gældende antal brugere synes det er enklere at betale for det færdige kvalitetsresultat.

Du kan bestille udvikling af individuelle AR-programmerede løsninger fra webstudier, men dette er slet ikke gavnligt – det er ret dyrt. Det er mere rimeligt at bruge færdige løsninger, hvoraf mange vil vises i den nærmeste fremtid. Shopify var stifinder, og den vil sandsynligvis blive fulgt af BigCommerce, 3dcart, Wix, WooCommerce og andre fuldt udstyrede og berømte mærker snart.

Mange store it-virksomheder undersøger AR-teknologien, hvilket er en værdig fortsættelse af VR-ideer (virtual reality), der er blevet dens separate gren. Teknologien vil helt sikkert blive den største fremtidige tendens, da den får en mere omfattende anvendt betydning. Google, Apple, Facebook, Amazon og andre hæderlige virksomheder arbejder på udvikling og promovering af standarder og anvendelsesmåder for AR i det virkelige liv. Dette er hjørnestenen i dens succes og omfattende udvikling. Om kun 2-3 år vil alle bruge teknologien til flere formål. Hvorfor starter du ikke nu?

Prøv Shopify AR nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map