Den nemmeste måde at oprette et websted på

Den nemmeste måde at oprette et websted på


Beslutningen om at starte et websted er ansvarlig og udfordrende ad gangen. Et websted er det meget værktøj, som du effektivt kan bruge til en lang række formål, fra personlige porteføljer og op til fuldt udstyrede forretningsprojekter og online butikker.

Jo mindre du ved om selve webdesignprocessen – jo flere problemer kan du uventet møde selv på den indledende fase af webstedsudvikling. Du vil bestemt have masser af spørgsmål vedrørende domænenavn og vært valg, integration af sociale mediekonti og applikationer, designtilpasning osv. Dette er, hvad der gør webdesign til en reel bestræbelse på newbies.

Før du kaster dig ud i processen med oprettelse af websted, skal du først overveje valg af webbygningsværktøj. Det er her, du vil støde på flere spørgsmål. Det siger sig selv, at der findes masser af populære CMS, som dog er overmættede med indstillinger. Du kan faktisk oprette en hvilken som helst type projekt med disse systemer, men … kun hvis du er trænet og dygtig nok til at mestre alle nuancer.

Men hvad nu hvis du bare er på vej til færdigheder i webdesign? Hvad hvis dette er din første oplevelse af webstedoprettelse? I dette tilfælde, brug af CMS bringer overhovedet ikke noget resultat. Dette er, når webstedsbyggerne bliver de værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette et websted af høj kvalitet på kortest mulig tid og uden særlige færdigheder og ekspertise.

Website Builders – Den nemmeste måde at oprette et websted på

Webstedsbyggere har vundet verdensomspændende popularitet. Dette skyldes, at deres funktionalitet og bekvemmelighed gør det muligt at opnå et fantastisk resultat, selvom du er en første-timer. Disse webbaserede systemer fungerer out-of-the-box og leveres med integreret hosting, færdige temaer og værktøj, der er nødvendigt for at give projektet high end design.

De nemmeste webstedsbyggere at oprette et websted:

 1. Wix – Den nemmeste GRATIS webstedsbygger
 2. uKit – Billig webstedsbygger til små virksomheder
 3. WordPress – Bedste Open Source CMS til ethvert websted
 4. Shopify – Nemmeste platform til at oprette en online butik
 5. Bogmærke AIDA – Easy AI-drevet webstedsbygger
 6. Ucraft – Nem webstedsbygger (E-handel klar)
 7. SITE123 – En af de mest populære Saas Site Builders
 8. IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer
 9. Mobirise – Offline webstedbygger-software

Et sådant omfattende udvalg af professionelle webdesignværktøjer kan noget komplicere valget af det bedste webbygningsværktøj. Hver af disse systemer har meget at tilbyde brugere, og hver af dem fungerer godt til udførelsen af ​​visse webdesignopgaver.

Den bedste måde at træffe det rigtige valg på er at analysere og sammenligne det grundlæggende funktionssæt, bekvemmelighed, enkelhed, overkommelige priser og designtilpasningsmuligheder, som disse webstedsbyggere tilbyder. Lad os komme i gang!

Wix – Det nemmeste at bruge webstedsbyggeren

Wix - Den nemmeste GRATIS webstedsbygger

Produktnavn:WIX
Officiel hjemmeside:wix.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 13 / mo
Grundlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Dybdegående gennemgang Prøv det gratis

Wix – er den nemmeste webstedsbygger, der har vundet verdensomspændende popularitet på grund af det avancerede funktionssæt kombineret med kreativ frihed, overkommelig pris, fleksibilitet og avancerede designtilpasningsmuligheder. Platformen bruges i vid udstrækning til at starte alle typer webprojekter, der adskiller sig i deres kompleksitet, nichefokus og ydeevne. Fravær af kodningskendskab er det, der gør tjenesten til et godt valg for newbies og webdesigneksperter.

Hovedtræk

Wix-funktionalitet gør det muligt at bruge systemet til at afslutte enhver webdesignopgave. Uanset om du har brug for en portefølje, -en forretningswebsted, en blog eller endda en webshop, giver webstedsbyggeren dig mulighed for at starte projektet på næsten ingen tid. Her er listen over Wix højdepunkter:

 • Kunstig design intelligens værktøj til begyndere og webdesign proffer;
 • Let blogging og e-handelsplatforme;
 • Hundredvis af gratis mobilklar 100% tilpasselige skabeloner;
 • Wix Ascend – et praktisk CRM-system.

Fordele og ulemper

Et af de største Wix-højdepunkter er alsidigheden i indstillinger til designredigering. Brugere kan vælge mellem a simpelt Wix ADI-værktøj og Standard Editor. Den første mulighed fungerer bedst for begyndere, mens den anden mulighed er et bedre valg for erfarne webdesignere. Wix tilbyder også en intuitiv tilgang til webdesign og hundreder af gratis designs for at komme i gang med lethed.

Wix har ikke bemærkelsesværdige afbrydelser. Hvis du imidlertid er nybegynder, kan du muligvis finde platformens grænseflade noget overbelastet, men det er ganske let at vænne sig til denne funktion. Et andet aspekt er det omfattende udvalg af widgets, der er tilgængelige på App Market. De fleste af dem har høj kvalitet, men der er også dem, der ikke er helt nyttige eller kræver forbedring. Disse afbrydelser er imidlertid ikke så vigtige og kan ikke ødelægge det generelle indtryk, som webstedsbyggeren skaber.

Koste

Systemet tilbyder et helt gratis abonnement, der aldrig udløber, så du kan teste dets grundlæggende funktionalitet leveret som standard. For at være i stand til at starte og udgive et komplet projekt skal du opgradere til en af ​​de betalte planer.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – til personlig brug, annoncefri, gratis domæneforbindelse, gratis hosting;
 • Ubegrænset ($ 17 / mo) – til freelancere og iværksættere, ubegrænset båndbredde, 10 GB lagerplads;
 • Pro ($ 22 / mo) – til komplet online branding, indbygget Google Analytics, 2 timers videolagringsplads;
 • VIP ($ 39 / mo) – til VIP-projekt, første prioriteret support, professionelt logo osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – accept af online betalinger;
 • Ubegrænset forretning ($ 27 / mo) – forretningsudviklingsværktøjer, forretningsapps til iværksættere, e-handel;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – komplet Wix Suite, ubegrænset båndbredde og videolagringsplads;
 • Virksomhed ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning, der giver den højeste funktionalitet og maksimale mængde værktøjer.

Wix giver også 14-dages pengene-tilbage-garanti samt regelmæssige rabatter / specialtilbud for at øge kundeloyaliteten.

Prøv Wix gratis

uKit – Billig webstedsbygger til små virksomheder

uKit - Billig webstedsbygger til små virksomheder

Produktnavn:UKIT
Officiel hjemmeside:ukit.com
kompleksitet:Super let
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 4 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Den Russiske Føderation
Prøv det gratis

uKit – er nummer to ved brugervenlighed og en af mest overkommelige webstedsbyggere til små virksomhedswebsteder. Systemet er fleksibelt, intuitivt og let at bruge til alle brugerkategorier, uanset deres webdesignfærdigheder. Bortset fra erhvervsprojekter bruges det i vid udstrækning til udvikling af porteføljer, blogs og små e-handelswebsteder. Ingen kodningsfærdigheder kræves for at starte websteder med uKit – systemet giver intuitive trinvise retningslinjer for, hvordan man designer projekter med det.

Hovedtræk

uKit er en webstedsbygger, der trækkes og slip, der giver dig mulighed for at starte funktionsladede projekter uden nogen kodebevidsthed eller foreløbig forberedelse. Der er en praktisk mulighed for forhåndsvisning, som gør det muligt at kontrollere resultatet og foretage redigeringerne selv mens du er på farten. Resten af ​​uKit-meritter er som følger:

 • Flere responsive tilpassede design, som også er nichespecifikke og skiftbare;
 • Indstilling af widgetintegration, der bidrager til hjemmesidens ydelse;
 • Gratis SSL-certifikatforbindelse til den forbedrede projektsikkerhed / brugerdata-fortrolighed;
 • Midlertidig adgangsrettigheder til webstedsadministration;
 • CRM integration.

Fordele og ulemper

uKit er sandsynligvis den enkleste webstedsbygger på det moderne marked for webdesign. Systemet leveres med en praktisk WYSIWYG-editor, der giver dig mulighed for at kontrollere webdesignprocessen. Der er hundreder af lydhør design her, og du kan også bruge dybe widgetintegrationsindstillinger for at gøre dine projekter mere funktionelle.

uKit leveres også med eCommerce-motor og Ecwid-plugin integrationsmulighed – vælg en af ​​disse muligheder for at starte en komplet webshop med systemet. Tjenesten afslører også muligheden for at tildele rettigheder til webstedsadministration til tredjeparts webudviklere.

Webstedsbyggeren har ikke alvorlige underskud. Det eneste er, at systemet ikke tilbyder en gratis plan endnu, har en 14-dages prøveperiode til at teste funktionerne i dets betalte abonnementer. For at kunne oprette fuldt udstyrede projekter med det ubegrænsede antal sider, forbedret diskplads, flersproget support og andre privilegier, går du ikke uden at opgradere til premiumplanen. En anden ulempe ved systemet er fraværet af HTML-redigeringsmuligheder, som undertiden resulterer i begrænsede muligheder for tilpasning af websteder. Disse nuancer er imidlertid ikke ret alvorlige og påvirker ikke det samlede systems ydeevne.

Koste

uKit tilbyder de mest rimelige priser for udvikling af små virksomheder på websider. Webstedsbyggeren tillader at teste dens funktionalitet under en gratis 14-dages prøveperiode, men for at starte bygning af kvalitetsprojekter med systemet skal du vælge et af dets betalte abonnementer. Her går de.

 • Minimal ($ 4 / mo) – tilpasset domænenavnforbindelse, 24/7 support, ubegrænset sidetal, SMS-meddelelser, sikkerhedskopiering, over 200 professionelle skabeloner, ubegrænset disklagringsplads;
 • Grundlæggende ($ 8 / mo) – Google Analytics, live chat support, intet copyright-tegn, kraftfulde statistiksporingsværktøjer, premium design;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerede e-handelsværktøjer, indstillinger for indkøbskurv, betalings- / forsendelsesmuligheder, accept af online-betalinger, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – tilpasset kodeintegration, e-handelsfunktionalitet, brugerdefineret farveskemaansøgning osv.

uKit tilbyder et kvalitetsrabattsystem til de brugere, der betaler for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling. Jo længere abonnementsperioden er – jo større viser rabatten at være.

Prøv uKit gratis

WordPress – Bedste Open Source CMS til ethvert websted

WordPress - Bedste Open Source CMS til ethvert websted

Produktnavn:WordPress
Officiel hjemmeside:wordpress.org
kompleksitet:Over gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 2,95 / mo
Grundlagt:2003
Hovedkvarter:I hele verden
Prøv det gratis

WordPress – er det mest kendte og mest funktionelle CMS til udvikling af enkle og komplekse websteder. Content Management System blev oprindeligt oprettet med blogging-formål i tankerne, men det har for nylig udviklet sig til den mangefacetterede platform til at designe alle typer projekter. I modsætning til andre populære CMS er WordPress ganske let at bruge, selvom der muligvis kræves en vis grad af kodningsoplysning for at starte og styre websteder med det.

Hovedtræk

WordPress er et multifunktionelt CMS, der leverer et bredt spektrum af avancerede designtilpasningsmuligheder og kraftfulde integrationskapaciteter. Det kan tage lidt tid at udforske og mestre platformen, men selve proceduren for webstedsudvikling er stadig ganske forståelig for alle. De vigtigste WordPress-funktioner findes nedenfor:

 • Glat CMS-installation og komparativ brugervenlighed for de fleste webudviklere – både newbies og webdesign fagfolk;
 • Tilgængelighed af hundreder af høj kvalitet design (både gratis og betalt) relateret til enhver industri;
 • Kraftige WordPress-plugins, der tackler forskellige nicher, hvis integration bidrager til den avancerede webstedspræstation;
 • Absolut tilpasning af websteddesign, der tillader oprettelse af logisk struktur og redigering af projektet med hensyn til særlige krav.

Fordele og ulemper

WordPress er et fuldt udstyret CMS, hvis største fremhævning er avancerede integrationsmuligheder. Der er hundreder af widgets, apps, udvidelser og plugins tilgængelige på nettet, der er relateret til forskellige brancher, websitetstyper og projektudviklingsmål.

Taler om systemets bagvær, WordPress kan være noget kompliceret for førstegangsholdere, der ikke har webdesignbaggrund eller i det mindste grundlæggende programmeringskendskab. Systemet er ikke vanskeligt at mestre, men det kan tage lidt tid at udforske dets funktionssæt. For at skabe fleksible og funktionsbelastede projekter kan viden om kodning stadig være et must. Webdesignfærdighed er også påkrævet, når det kommer til plugin-integration.

Koste

WordPress er en gratis CMS brugere kan downloade og installere uden gebyrer overhovedet. Ligeledes er det muligt at oprette enkle projekter med platformen uden ekstra økonomiske investeringer. Hvis du stadig forventer dybere webstedets funktionalitet og fleksibilitet, går du ikke uden plugin / skabelonintegration, hvilket tilsvarende indebærer pengeudgifter. For at offentliggøre et færdigt projekt skal du desuden kræve et domænenavn og hosting, som også betales.

Når det kommer til vært valg, WordPress anbefaler officielt at bruge Bluehost som en betroet, fuldt udstyret og overkommelig platform. I øjeblikket tilbyder Bluehost følgende abonnementer:

 • Grundlæggende ($ 2,95 / mo) – en webstedshosting, ubegrænset trafik, gratis SSL-forbindelse, 50 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, gratis WordPress-opdateringer;
 • Plus ($ 5,945 / mo) – ubegrænset antal hostede websteder, ubegrænset lagerplads og båndbredde, ubegrænset e-mail-konti og domæner, $ 200 for avancerede marketingmuligheder;
 • Valg ($ 5,45 / mo) – beskyttelse mod spam, sikkerhedskopiering af websted, privatlivets domæne osv.

Bluehost tilbyder desuden sine abonnenter en ekstra bonus – alle registrerede brugere få et års gratis domænenavn. Efter udgangen af ​​denne periode udgør omkostningerne til domænet $ 12-14 pr. År.

Prøv WordPress nu

Shopify – Nemmeste platform til at oprette en online butik

Shopify - Nemmeste platform til at oprette en online butik

Produktnavn:Shopify
Officiel hjemmeside:shopify.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:14 dages prøve
Premium plan:fra $ 29 / mo
Grundlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er den verdensberømte eCommerce platform, som har udmærket sig som det mest avancerede, moderne, funktionsbelastede og professionelle system til udvikling af onlinebutikker. Platformen leveres med et funktionssæt og indstillinger, der gør det muligt at starte og administrere forskellige typer e-handelswebsteder, lige fra små projekter og op til enorme hypermarkeder med hundreder af produkter, der tilbydes til salg.

Hovedtræk

Med Shopify kan du starte, administrere og regelmæssigt opdatere online butikker, der adskiller sig i deres integrerede funktionalitet, designtilpasningsværktøjer og styringsmuligheder. Webstedsbyggeren er det bedste valg for dem, der har til hensigt at starte professionelle funktionsbelastede projekter. Se listen over Shopify højdepunkter nu:

 • Salgsstedet (POS) software, der giver dig mulighed for at sælge produkterne både online og offline;
 • Avancerede synkroniserings- og integrationsmuligheder;
 • Produkt-, marketing- og webbutikstyringsværktøjer;
 • Forstærket virkelighed funktion;
 • Flersproget support.

Fordele og ulemper

Shopify udmærker sig ved eCommerce-funktioner og værktøjer, der giver mulighed for udvikling af alle typer online-butikker. Systemet leveres med en praktisk og forståelig storefront-editor, tillader oprettelse og ændring af produktsamlinger, opsætning af webshop-parametre, synkronisering med tredjepartsmarkeder som Amazon og regnskabssoftware. Alle eCommerce-projekter, der er lanceret med Shopify, er sikkert beskyttet af SSL-certifikatet, avancerede værktøjer til bekæmpelse af svig og andre værktøjer. Softwaren tilbyder også flersproget support.

Hvad angår Shopify ulemper, er platformen er noget overbelastet med e-handelsspecifikke funktioner, hvilket gør det velegnet til store online hypermarkeder. Hvis du har brug for en mindre webshop, er det fornuftigt at vælge et værdigt alternativ til systemet. Desuden er Shopify-planerne ikke helt billige, og systemet opkræver også ekstra gebyrer for kreditkorttransaktioner.

Koste

Shopify-prispolitikken er ret dyr, især sammenlignet med andre webstedsbyggere. Du finder ikke en gratis plan her, men der er en 14-dages prøveversion, som er nok til at teste systemets funktionalitet. Hvis du beslutter at fortsætte med at arbejde med systemet, kan du vælge et af de betalte abonnementer baseret på din webbutiks størrelse, specialisering, niche, kompleksitet og forretningskrav. Her går de:

 • Grundlæggende Shopify ($ 29 / mo) – blogforbindelse, gratis SSL-certifikat, gendannet indkøbskurv, salgskanaler, manuel ordreoprettelse, 2 personalkonti, sviganalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – gavekort, professionelle rapporter, 5 personalkonti, 1-5 butikspladser;
 • Avanceret Shopify ($ 299 / mo) – avanceret rapportbygger, fast ejendomstransportforsendelse, 15 personalkonti, op til 8 butikplaceringer.

Shopify opkræver ikke gebyrer for de transaktioner, der er foretaget med systemet, men der er stadig gebyrer for kreditkorttransaktionerne.

Prøv Shopify gratis

Bogmærke AIDA – Easy AI-Powered Website Builder

Bogmærke AIDA - Easy AI-Powered Website Builder

Produktnavn:Bogmærke AIDA
Officiel hjemmeside:bookmark.com
kompleksitet:Let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 11.99 / mo
Grundlagt:2014
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Bogmærke – er en skywebsite-builder, som drives af den kunstige intelligens og derfor bruger avanceret og moderne webudviklingsmetode. Tjenesten fungerer godt til oprettelse af forskellige typer projekter, startende fra enkle forretningswebsteder og destinationssider op til online butikker.

Hovedtræk

Bogmærke skiller sig ud fra mængden på grund af dets omfattende featuresæt og overflod af designtilpasningsmuligheder. Du kan bruge systemet til at udvikle kvalitetsprojekter, der adskiller sig i funktionalitet, kompleksitet og nichefokus. Sættet med bogmærkehøjdepunkter inkluderer i øjeblikket:

 • Integreret kunstig intelligens værktøj;
 • Blogging og e-handelsplatform;
 • Muligheder for oprettelse og begivenhed af begivenheder;
 • Avanceret e-mail-marketingfunktion;
 • Videobaggrund og integration af sociale medier;
 • Modulbaseret struktur.

Fordele og ulemper

Webstedsbyggerens store og mest markante højdepunkter er dens kunstige design intelligens (AIDA) assistent. Dette er det automatiserede værktøj, der bogstaveligt talt opretter et websted til dig ved hjælp af det indsendte indhold. Det er ikke nødvendigt at besidde kodningsfærdigheder for at starte et kvalitetswebsted med AIDA, da det afslutter alle trin for dig. Webstedsbyggeren bruger et sæt færdige indholdsmoduler til at oprette layoutet for dit projekt, hvilket også forenkler webstedets designproces (se vores samling af Tilføj bogmærkeeksempler).

Bogmærkegrøder er ikke så afgørende, og de har ikke alvorlig indflydelse på resultatet. Det er ikke ret praktisk at oprette dine egne indholdsblokke til dit projekt, hvis du ikke af en eller anden grund ikke formår at finde færdige moduler. Dette kræves dog ikke for ofte, da valget af foruddesignede elementer er temmelig omfattende, mens AIDA reducerer behovet for deres anvendelse.

Koste

Bogmærke er en freemium-webstedsbygger. Der er en gratis plan, der tillader test af systemets integrerede funktionalitet, men alligevel kommer med et sæt alvorlige begrænsninger. For at slippe af med dem og få adgang til det fulde funktionssæt, der er nødvendigt for at starte professionelle projekter med webstedsbyggeren, er det påkrævet at opgradere til den betalte plan. Fra i dag tilbyder Bookmark følgende abonnementer:

 • Professionel ($ 11,99 / mo) – ubegrænset båndbredde, lagerplads, sidetal, gratis domæneforbindelse pr. År, fjernelse af annoncer, premium support, avancerede SEO muligheder, adgangskodebeskyttelse, tilpassede sidefødder;
 • Forretning ($ 24,99 / mo) – e-handelsværktøjer, 1000 produktkort, SSL-certifikatforbindelse, administration af Android og iOS webshop, ebay-handel, PayPal-betalinger osv..

Prispolitikken for bogmærker er moderat, men dens planer er værd at investere. Hver af dem leverer et sæt funktioner, der kræves for at starte en bestemt projekttype, hvad enten det er et forretningswebsted, en portefølje eller en webshop.

Prøv bogmærke gratis

Ucraft – Nem webstedsbygger (e-handel klar)

Ucraft - Easy Website Builder (klar til e-handel)

Produktnavn:Ucraft
Officiel hjemmeside:ucraft.com
kompleksitet:Let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 10 / mo
Grundlagt:2014
Hovedkvarter:Armenien
Prøv det gratis

Ucraft er en nem træk-og-slip-websitebygger, som har udmærket sig i webdesignniche som en kvalitetsplatform til at starte, styre og promovere forskellige typer projekter. På grund af sin enkelhed fungerer Ucraft godt til begyndere og webdesigneksperter, som kan få adgang til det brede sæt designtilpasningsværktøjer og muligheder.

Hovedtræk

Ucraft leveres med et omfattende udvalg af funktioner og værktøjer, som brugere kan vælge imellem, mens de arbejder på deres projekter. Blandt fordelene ved systemet er det fornuftigt at påpege følgende:

 • Kraftig e-handel og blogging (Artikler App) motorer;
 • Flersproget support;
 • Avancerede designerværktøjer;
 • Logo Maker;
 • Oprettelse af destinationsside;
 • High-end tredjepartsintegrationer.

Fordele og ulemper

Ucraft kommer med en rig samling af gratis responsive skabeloner, kraftfuld e-handelsmotor til udvikling af webshop og artikler til appoprettelse og -publicering. På grund af understøttelsesfunktionen på flere sprog er det let at starte og administrere websteder på forskellige sprog for at øge mængden af ​​målgruppe.

Den integrerede Logo Maker giver dig mulighed for at designe et kvalitetslogo til dit projekt for at opbygge brandets omdømme, mens alsidighed af tredjepartsudvidelser gør det muligt at integrere populære tjenester til bedre webstedspromotering og kundebeholdning.

Antallet af Ucraft-fængsler er ikke helt afgørende. Den samlede mængde skabeloner, som webstedsbyggeren har på lager, er noget begrænset, og den overstiger nu 63 designs. Derudover består hver skabelon af indholdsblokke, der indebærer behov for redigering i sektioner uden nogen mulighed for at omorganisere placeringen af ​​elementer, de består af. Disse afbrydelser er imidlertid ikke så afgørende, og de har ikke alvorlig indflydelse på det endelige resultat af webstedets udviklingsproces.

Koste

Der er en helt gratis plan her, der giver dig mulighed for at teste systemets funktionalitet og endda starte enkle projekter. Ucraft er også kendt på grund af sin integrerede Landing Page Creator, som er gratis for alle og gør det muligt at designe kvalitetslandingssider til en god forretningsstart. Hvad angår de betalte abonnementer, tilbyder webstedsbyggeren i øjeblikket tre muligheder:

 • Pro-websted ($ 10 / mo) – brugerdefineret domæne, gratis hosting, flersproget support, kodeindlejringsfunktion, 50 produkter, gratis SSL-certifikat, integreret Google Analytics;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – avanceret e-handelsværktøj, 1000 produkter, rabatkuponer, 0% transaktionsgebyr;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – ubegrænsede produkter, omvendt moms, mulighed for at sælge på Facebook, Amazon og Ebay.

Derudover tilbyder webstedsbyggeren en avanceret White Label-opløsning til professionelle websteder. Det er her du kan vælge mellem to muligheder – Partnerpakke ($ 799 / mo) og Selvhostepakke ($ 1899 / mo).

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – En af de mest populære SaaS-bygherrer

SITE123 - En af de mest populære SaaS-bygherrer

Produktnavn:SITE123
Officiel hjemmeside:site123.com
kompleksitet:Let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 10,80 / mo
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

SITE123 – er en af ​​de nemmeste bygherrer, der har besat et værdigt sted i den moderne webdesignniche. Systemet blev oprettet med behov og krav fra begyndere i tankerne, og det har således brugervenlighed sammen med bekvemmelighed, overkommelige priser og intuitiv tilgang til webdesign. Systemet er et værdigt valg for uerfarne brugere, der er villige til at starte og administrere fuldt udstyrede projekter.

Hovedtræk

SITE123 leverer et rigt sæt funktioner, der fungerer godt til udvikling af landingssider, kommercielle og ikke-kommercielle projekter, blogs, porteføljer og online butikker. Systemet kræver ingen kodningsfærdigheder, hvilket er en reel fordel for den herskende mængde webudviklere. Her er det sæt funktioner, platformen omfatter:

 • Logo Maker;
 • Gratis online formularbuilder;
 • Flersproget support;
 • Omfattende indstillinger for sociale medier;
 • Rigt app-marked.

Fordele og ulemper

Webstedsbyggeren giver mulighed for at vælge mellem dusinvis af gratis responsive og fuldt tilpassede skabeloner, der passer til forskellige nicher. Dets flersprogede værktøjer gør det desuden muligt at oprette flere sprogversioner af projektet.

For at forbedre din projektydelse tillader systemet integration af flere udvidelser og widgets (Gallerier, Analytics-værktøjer, Social, formularer, Live Chat Support, Booking og mere), onlineformularer, knapper på sociale medier netværk osv. Der er også en mulighed for at designe og tilføje dit webstedslogo.

Hvad angår afgrænsningerne fungerer SITE123 for det meste godt til førstegangsholdere uden nogen kodningsfærdighed overhovedet, men det mangler høje endeindstillinger og avancerede designtilpasningsværktøjer til webdesignprofæer. Som et resultat af en sådan tilgang er destinationssider og webbutikker oprettet med systemet for enkle, især til professionel brug. Endelig er SITE123-planer ikke helt funktionelle og funktionsbelastede, så du kan starte professionelle websteder, da de har begrænsede designtilpasningsmuligheder..

Koste

Der er et gratis abonnement, der giver 500 MB diskplads, 1 GB båndbredde og 10 produktordrer pr. Måned. Så snart du beslutter dig for at gå online og udgive et funktionsbelastet projekt, kan du vælge mellem fire betalte abonnementer. Disse inkluderer:

 • Grundlæggende ($ 10,80 / mo) – 10 GB lagerplads, 5 GB båndbredde, gratis domænenavnforbindelse;
 • Fremskreden ($ 16,80 / mo) – 30 GB lagerplads, 15 GB båndbredde, op til 50 produkter pr. Måned;
 • Professionel ($ 22,80 / mo) – 90 GB lagerplads, 45 GB båndbredde, 500 produkter pr. Måned;
 • Guld ($ 28,80 / mo) – 270 GB lagerplads, 135 GB båndbredde, ubegrænset produkter pr. Måned.

Det skal dog nævnes, at omkostningerne til SITE123-planer er forskellige med hensyn til det sted, en bruger bor i. Sørg for at kontrollere omkostningerne ved planerne, inden de går videre til webstedsudviklingsprocessen..

Prøv Site123 gratis

IM Creator – Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

IM Creator - Gratis webstedsbygger til nonprofitorganisationer

Produktnavn:IM Creator (XPRS)
Officiel hjemmeside:imcreator.com
kompleksitet:Meget let
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 8 / mo
Grundlagt:2011
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

IM Creator – er en moderne komplet webstedsbygger, som er en perfekt løsning for kunstnere, iværksættere, annoncer og alle disse mennesker, der planlægger at bruge systemet til at starte ikke-kommercielle projekter med avanceret funktionalitet. IM Creator sikrer en enkel og intuitiv webstedsudviklingsproces, der giver flere designtilpasningsværktøjer til det bedste resultat.

Hovedtræk

Systemet giver en mulighed for at vælge fra sættet af funktioner og værktøjer, der gør webstedsoprettelse effektiv og professionel. Se nu på de mest imponerende funktioner i webstedsbyggeren:

 • Integreret blogging platform;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Gratis ressourcer til webdesign;
 • ”Striber & Polydoms ”teknologi;
 • Professionel lydhør design.

Fordele og ulemper

IM Creator giver mulighed for at vælge mellem dusinvis af gratis færdige skabeloner, som som standard er responsive og fuldt tilpassede. Systemet giver også adgang til den integrerede WYSIWYG webstededitor, hvilket giver mulighed for HTML-integration for at sikre det bedst mulige resultat. Webstedsbyggeren leveres også med blogging og eCommerce-motorer samt professionelle SEO-optimeringsværktøjer, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af designtilpasningsprocessen.

Når vi taler om demeriterne, kan webstedsbyggeren virke noget overbelastet med funktioner og værktøjer, der kræver yderligere udforskning. Dens eCommerce-funktionalitet er ikke så avanceret, da systemet ikke giver dig mulighed for at uploade mange produkter til salg, og der er også en begrænset mulighed for fonttilpasning.

Koste

IM Creator har en bemærkelsesværdig fordel, der får systemet til at sejre over sine konkurrenter. Det er helt gratis for kunstnere, studerende og ejere af non-profit websteder, at give brugerne mulighed for at starte fuldt udstyrede projekter uden økonomiske investeringer overhovedet. For alle de brugere, der er villige til at starte websteder til kommerciel brug, tilbyder webstedsbyggeren følgende abonnementer:

 • Årlig licens ($ 8 / mo) – et domænenavn, et websted, ubegrænset disklagringsplads og båndbredde, eCommerce-motor, premium tech support, indebærer en gang om året, der udgør $ 96 / mo;
 • Halvårlig licens ($ 11 / mo) – ét domænenavn, et websted, ubegrænset disklagringsplads og båndbredde, e-handelsmotor, premium tech support, indebærer en gang halvårs betaling, der udgør $ 66 i 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – ovennævnte funktioner plus SSL-certifikatforbindelse til det valgte domænenavn.

Derudover tilbyder IM Creator tre typer White Label-abonnementer. Disse inkluderer planer for standard, vært det for dig selv og servere, hvis omkostninger tilsvarende udgør $ 350, $ 2500 og $ 25000 pr. År afhængigt af de leverede vilkår, tjenester og værktøjer.

Prøv IM Creator gratis

Mobirise – Offline webstedbygger-software

Mobirise - Offline webstedbygger-software

Produktnavn:Mobirise
Officiel hjemmeside:mobirise.com
kompleksitet:Gennemsnit
Gratis plan:Ubegrænset
Premium plan:fra $ 149
Grundlagt:2015
Hovedkvarter:europæiske Union
Prøv det gratis

Mobirise – er en offline website builder software, hvilket kræver download og installation, inden du fortsætter med projektudviklingsprocessen. Systemet leveres med et bredt sæt funktioner og værktøjer, der oprindeligt er orienteret efter brugernes behov. Webstedsbyggeren skiller sig ud fra mængden på grund af dens brugervenlighed, der ikke går på kompromis med funktionaliteten.

Hovedtræk

Mobirise er et dejligt valg for dem, der agter at starte forskellige typer projekter, herunder porteføljer, forretningswebsteder, destinationssider, promo stes og mere. Det omfatter en lang række funktioner, der bidrager til effektiviteten af ​​webstedsudvikling. Størstedelen af ​​dem er som følger:

 • Integrable udvidelser;
 • Hundredvis af indholdsblokke til udvikling af webstedslayout;
 • AMP-webstedsbygger;
 • GDPR-overholdelse
 • Kvalitet og praktisk kodeditor.

Fordele og ulemper

AMP-funktionen gør det muligt at forbedre ydelsen på mobile websteder, og de vises på forskellige typer mobile enheder. Mobirise giver også en mulighed for personligt at vælge og integrere snesevis af indholdsblokke til at danne dit eget webstedlayout og -struktur. Derudover er der muligheden for at forbinde brugerdefinerede udvidelser: Lazy Load, ikoner, PayPal-indkøbsvogne, skydere, Google Analytics, Twitter Feed, Soundcloud og mange flere.

Mobirise ser ikke ud til at have masser af demeris. Den største ulempe ved SaaS-systemet er fraværet af sin egen integrerede hosting. Behovet for at lede efter det andetsteds kan være et problem for uerfarne brugere. Derudover står du overfor behovet for at gemme filer på din computer for at kunne opdatere projektet, når det er nødvendigt. Endelig ser alle websteder, der er pyntet med Mobirise, noget ens på grund af deres blokbaserede struktur.

Koste

Mobirise er helt gratis for alle brugerkategorier såvel som for alle projekttyper, hvad enten det er kommercielle eller ikke-kommercielle websteder. For at give dit projekt avanceret look kan du overveje at integrere nogle af de betalte plugins / udvidelser, såsom Code Editor ($ 69), Alt-i-et-sæt ($ 129), WOW-skyderen ($ 29), PayPal indkøbskurv ($ 29), Ikoner ($ 19) osv. Vær desuden klar til at investere i hosting.

Prøv Mobirise gratis

Hvad er den nemmeste webstedsbygger at bruge?

Uanset om du agter at starte en personlig eller a forretningswebsted, du skal have langvarige mål og en klar forståelse af de mål, du ønsker at nå. Der er en udbredt misforståelse af, at webstedets designproces er tidskrævende og udfordrende. Dette afhænger hovedsageligt af det webbygningsværktøj, du bruger til at udføre opgaven, samt af dine evner og krav til webdesign.

Blandt det store udvalg af kvalitets- og funktionelle webstedsbyggere, Wix er den, der har den førende position i de fleste lande i verden. Platformen skiller sig ud fra mængden på grund af dens brugervenlighed og stærke brugerfokus. Dens integrerede WYSIWYG-editor, tilgængelighed af Wix ADI og standard skabeloneditor samt hundreder af gratis tilpassede og mobilklar design gør det til den enkleste webdesignløsning til førstegangs-og webdesigneksperter.

Hvor nemt er det at oprette et websted med Wix?

Start af et websted bør ikke være en udfordring for nybegynderne og webdesigneksperter. Det er her, Wix viser sig at være den mest rimelige løsning. Webstedsbyggeren fungerer godt til begge kategorier af abonnenter, da det blev oprettet med enkelhed og brugerfokus i tankerne. Wix er et webbygningsværktøj af høj kvalitet til at starte og styre bogstaveligt talt enhver type projekt. Uanset hvilket websted du vil starte med systemet, er listen over must-have trin stort set den samme. Her er de vigtigste stadier, der skal gennemføres for at få en funktionsladet Wix-baseret webside.

 1. Tilmeld dig systemet. Som SaaS-webstedsbygger indebærer Wix online-registrering, hvilket er let, hurtigt og praktisk. For at tilmelde dig systemet skal du blot udfylde registreringsformularen, give dine loginoplysninger eller bruge Facebook / Google-kontodata for at tilmelde dig platformen. Hele processen tager et par minutter eller endda mindre end det.
 2. Vælg en skabelon. Wix kan prale af et af de rigeste og mest kvalitetsskabelonegallerier i nichen – antallet af dens temaer overstiger 550 designs. Dette giver dig et virkelig imponerende valg af skabelon. For nemheds skyld er designerne opdelt i tematiske kategorier med hensyn til det emne, de tackle. Bare gennemse dem for at vælge den skabelon, der passer mest til dine behov og branche krav.
 3. Tilpas design. Så snart du er færdig med valg af skabelon, kan du fortsætte med dets øjeblikkelige tilpasning. Der er to skabelonredigeringsmuligheder du kan vælge imellem. Hvis du er en nybegynder, kan du muligvis bruge Wix ADI-værktøj, der bogstaveligt talt opretter et websted til dig i den automatiserede tilstand ved hjælp af det indhold, du vil indsende efter dets anmodning. En anden løsning er at bruge en integreret Wix Editor, der giver dig mulighed for at oprette desktop- og mobile webstedsversioner. Hvad du kan gøre her for at tilpasse projektet er at indsende indholdet, downloade billeder, video og andre mediefiler. Derudover er det muligt at integrere widgets og tredjeparts tjenester for at give dit websted den krævede funktionalitet og design.
 4. Juster SEO-indstillinger. Wix er en SEO-venlig webstedsbygger, hvilket betyder, at den tager sig af effektiv promovering af dit projekt i søgemaskinerne. Systemet har et integreret SEO Wiz-værktøj, der lader dig opsæt SEO-parametre og tilbyder trinvise instruktioner om, hvordan du gør det.
 5. Vælg en plan. Selvom Wix har et gratis abonnement, fungerer det godt til at teste systemet og kun øve dine webdesignfærdigheder. For at få adgang til den fulde liste over webstedsfunktioner skal du opgradere til en af ​​de betalte planer, som webstedsbyggeren tilbyder. Wix har i øjeblikket flere planer til standard- og forretnings- / e-handelsprojekter. Alle af dem giver mulighed for gratis domænenavneforbindelse, integreret hosting og specielle værktøjer / funktioner, der betyder noget specifikt for din type projekt.
 6. Udgiv projektet. Så snart du er færdig med alle ovenstående trin, er du klar til at offentliggøre webstedet. Det sker kun med et par klik – nyd resultatet og fortsæt med at styre projektet, tilføje det indhold, du har brug for, og opdater det efter behov.

Det handler om processen med at oprette websteder med Wix. Som du ser, er der intet kompliceret ved det. For at være præcis er algoritmen stort set den samme, som de fleste andre tilbyder populære webstedsbyggere. Hold dig til anbefalingerne for at sikre dig, at du gør alt det rigtige, og gør dig klar til at investere lidt kræfter / tid i webstedsudvikling af høj kvalitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map