Hvor lang tid tager det at opbygge et websted

Hvor lang tid tager det at opbygge et websted


De tidspunkter på uger og måneder, der er nødvendige for at oprette et websted fra jorden, er væk. Tilpassede udviklingsteam er ikke længere nødvendigt for at implementere online-projekter med forskellige kompleksiteter. Fremtidige ejere af websteder kan drage fordel af flere webinstrumenter til at oprette og implementere deres projekter i løbet af et par timer eller lidt mere. Det afhænger af den valgte teknologi og bygningsmetoder.

Naturligvis kan oprettelse af et komplekst websted med flere sider se afskrækkende ud især for folk uden tekniske færdigheder. Du bliver sandsynligvis nødt til at lave en smule kodning samt håndtere hosting-opsætning, domæneregistrering osv. Men hvad hvis vi siger, byggeprocessen kan tage mindre end en time? Du ville sandsynligvis aldrig tro det. Nå, fortsæt med at læse for at finde ud af, hvor lang tid det tager at oprette et websted ved hjælp af forskellige byggemetoder og teknologier afhængigt af din tekniske baggrund, projektmål, kompleksitet og andre nøglefunktioner.

Funktioner, der påvirker den tid, der er behov for at oprette et websted

Hele processen kan virke ekstremt tidskrævende, især hvis du beslutter at håndtere alle faser selv. Det betyder ikke noget, hvis du bruger en alt-i-en-websidesoftware med integreret kunstig intelligens eller opbyg et selvkodet websted fra bunden, skal du overveje flere centrale spørgsmål, der definerer webstedsstrukturen, kompleksiteten såvel som den tid, der er nødvendig til implementering.

 1. Projekttype – vil det være en enkel blog eller et websted for små virksomheder? Har du brug for at oprette en digital butik med flere varesider og produktadministrationssystem? Hjemmesiden type definerer de fremtidige mål for dit projekt. Tænk over, hvilke funktioner det skal have, eller hvordan du interagerer med de besøgende.
 2. Side- og indholdsvolumen – er det et websted på én side eller et kæmpe online magasin med flere sider, der konstant opdateres? Hvor meget indhold vil du uploade? Har du brug for at tilføje tonsvis af mediefiler inklusive videoer og high-def-billeder?
 3. Teknisk baggrund – er du en nybegynder eller en dedikeret pro? Har du i det mindste baseline-kodningserfaring, eller har du ikke den uklare idé om, hvordan kildekoden ser ud?
 4. Bygningsmetoder – som et resultat af de ovennævnte faktorer, skal du vælge det bedst matchende webinstrument for at oprette og implementere projektet. Skal det være en webstedsbygger til nybegynder eller en open source CMS med HTML / CSS-adgang? Planlæg disse ting forude.
 5. Budget – penge påvirker ikke tiden med hensyn til tekniske problemer. På den anden side har du muligvis brug for avanceret tilpasnings- og designfunktioner, der hovedsageligt er tilgængelige med dyrere planer eller pakker. Det afhænger også af din websteds type og krævede funktionalitet.

Vi har fremhævet nogle af de vigtigste problemer i betragtning af at du allerede har relevant, godt læseligt, bruger- og SEO-venligt indhold til dit websted, som er kernefaktoren i projektets succes. Så du har defineret webstedstypen, udarbejdet sidestruktur, forberedt relevant indhold og mediefiler. Hvad der er tilbage er at vælge en passende bygningsmetode.

Webstedsbygningsteknologier at vælge imellem

Valg af en passende bygningsmetode afhænger generelt af din tekniske baggrund eller en total mangel på kodnings- og programmeringsevner. Brugere kan generelt vælge mellem tre hovedindstillinger. De omfatter:

 • Alt-i-et-webstedbyggeri – fantastisk til newbies og kræver ikke en læringskurve, programmering eller kodning.
 • CMS-platforme – lidt mere forbedrede webinstrumenter, der muligvis kræver en smule HTML / CSS-viden på et tidspunkt, selvom teknisk viden her ikke er obligatorisk.
 • Selvkodede websteder – kræver dyb programmeringskendskab, da du bliver nødt til at håndtere kildekoden samt redigere, ændre eller udskifte nogle af dens stykker.

En valgt metode vil have en direkte indflydelse på den tid, der er nødvendig for at oprette et websted. Lad os se nærmere på hver enkelt teknologi og hvor lang tid det tager at gennemføre alle faser fra at komme i gang med at gå live. Men først giver vi en kort introduktion af hver metode, så du kan forstå, hvad du vil tackle.

Metode nr. 1 – Alt-i-én webstedsbyggeri

Wix

Lad os starte med nemmeste og vidt spredte metode i lyset af alt-i-én software til bygning af websteder. Også kendt som SaaS online-software, platformen leverer udvidet funktionalitet såvel som et sæt instrumenter til redigering og tilpasning af dit fremtidige projekt.

Online webstedsbyggere er perfekte til nybegynder. De lader brugere oprette bogstaveligt talt ethvert websted med en nul indlæringskurve. Du kan komme med en professionel portefølje eller en kompleks digital butik med flere produktsider uden at være teknisk professionel. Kopier og indsæt blot forberedt indhold, tilføj nogle billeder eller fotos og gå direkte med et klik.

Lyder det for godt til at være sandt? Nå, alt dette skyldes træk-og-slip-redigeringsteknologi ud over andre funktioner, der gør denne metode velegnet til begyndere. Funktionerne er som følger:

 • Brugervenlighed – intuitiv interface og WYSIWYG-funktionalitet gør bygningsprocessen til et spil, et barn muligvis kan håndtere. Brugere behøver kun at logge ind, vælge en færdiglavet skabelon, indsætte det relevante indhold og offentliggøre webstedet.
 • Alle funktioner i pakken – Med en købt plan får du alle nødvendige funktioner til ikke kun at redigere eller tilpasse siderne, men også at være vært for dit websted. I nogle tilfælde leveres også gratis domæne. Denne kendsgerning sparer dig masser af tid i stedet for at administrere domæne og hosting separat.
 • Færdige skabeloner – som regel tilbyder webstedsbyggere et udvalg af relevante skabeloner relateret til en bestemt niche. Lad os sige, du vil opbygge en portefølje. Alt hvad du behøver er at vælge et layout, der allerede har nødvendige sektioner (billedgallerier, sektioner om mig og kontakter, overskrifter i fuld bredde osv.). Der er ikke behov for at tilføje ekstra widgets, hvilket også sparer tid.

Selvom nogle mennesker ikke værdsætter begrænsede tilpasningsfunktioner og manglen på webdesignfrihed, er online webstedsbyggerne bestemt den hurtigste måde at oprette et nyt sted fra bunden af. Du vil se de endelige tidsresultater lidt længere sammenlignet med andre byggemetoder.

Hvor lang tid tager det at opbygge et websted med en webstedsbygger?

Hele bygningsprocessen består af flere enkle trin. De er som følger:

 1. Vælg en platform. Tiden afhænger af dine præferencer og projektkrav. En god idé er at vælge Wix, hvilket er den ultimative software, der gør det muligt at oprette ethvert websted fra bunden på få minutter.
 2. Log på. Som regel tilbyder webstedsbyggere en hurtig måde at logge på ved hjælp af din sociale eller Google-konto. Registreringsprocessen vil tage dig omkring 1 minut eller mindre, hvis der ikke er behov for at bekræfte adgangskoden.
 3. Vælg en skabelon. Du har brug for ca. 5 minutter at gennemse platforme relateret til din niche. For at spare mere tid kan du forestille dig det ønskede design på forhånd eller kigge gennem de vigtigste konkurrenter for at overveje baseline-funktionalitet og funktioner, der skal inkluderes.
 4. Wix-skabeloner

 5. Tilpas webstedet. Mens de fleste webstedsbyggere bruger træk-og-slip-funktionalitet, er alt hvad du behøver at kopiere og indsætte forberedt indhold samt tilføje et par billeder. Du har muligvis også brug for nogen tid på at vænne dig til instrumentbrættet og finde ud af, hvordan værktøjerne fungerer. I betragtning af brugervenligheden, videotutorials og vejledninger, du har næppe brug for mere end 1 time.
 6. Wix webstededitor

 7. Vælg en plan. At gennemgå flere baseline-planer med priser og funktioner vil tage dig omkring 5 minutter, 10 minutter i tilfælde af dyb forskning, der sammenligner og kontrasterer.
 8. Eksempel og implementering. Den sidste fase er at kontrollere, hvordan webstedet ser ud og gå live. Webstedsbyggere har en preview-tilstand til både desktop- og mobilversioner. Hvis resultatet tilfredsstillede dig, skal du trykke på knappen “offentliggør” for at gå live (cirka 5 minutter inklusive preview-tilstand).

Den sidste tid, der er nødvendig for at oprette et websted med webstedsbyggeren, er 1 time 20 minutter. Moderne teknologier gør det muligt at reducere selv den tid. F.eks, Wix tilbyder sin AI-baserede løsning, der opretter et brugsklar websted i 6 minutter. Alt hvad du behøver er at besvare flere spørgsmål, der beskriver projektet. Systemet tilbyder automatisk flere skabeloner med integrerede widgets og funktioner samt med det relevante indhold.

Se på finalebordet:

Kom godt i gangTilpasning og redigeringGoing LiveEndelig tid
Påkrævet tid5-15 mOp til 1 timeOp til 6 m1 t 20 m

Prøv Wix gratis

Metode nr. 2 – CMS-platforme

Wordpress

CMS-platforme er stadig den dominerende kraft i niche med hundreder af millioner af websteder, der repræsenterer alle mulige nicher. CMS står for indholdsstyringssystemer, hvilket betyder, at du får adgang til en kraftfuld indholdsredigerer til at redigere, tilpasse format og organisere dit indhold på enhver måde.

Bortset fra den foregående metode, CMS-platforme er ikke så lette at bruge selvom de ikke kræver dybdegående teknisk viden, medmindre du har brug for at redigere hele kildekoden til websitet. I resten af ​​lejlighederne har du muligvis kun brug for noget baseline-HTML-viden for at foretage nogle mindre korrektioner. For at forstå, hvor meget tid du muligvis har brug for at oprette et websted med CMS, skal du definere redigeringsniveauet:

 • Generel niveauredigering – den måde, som de fleste webstedsejere bruger CMS. Du får mest muligt ud af redaktøren med hensyn til indholdsformatering, tilføjelse af tekster, upload af mediefiler, oprettelse af nye sider, kategorier eller webstedssektioner osv. Hvis du aldrig har arbejdet med CMS før, har du muligvis brug for nogen tid til at vænne dig til det . Men den overordnede proces er temmelig ligetil og intuitiv.
 • Pro niveau redigering – CMS er en open-source platform, der gør kildekoden tilgængelig for brugerne. Med andre ord kan du gå ind i redaktørtilstanden og ændre skabelonens udseende samt tilføje en ny funktion, script, knap eller ikon ved at redigere den indledende HTML- eller CSS-kode. Processen kræver ikke kun viden, men også tid til at redigere og teste den nye ændring.

Det, der ser ud til at være enormt godt med hensyn til fleksibilitet, kan resultere i mere tid, der kræves for at afslutte byggeprocessen. For eksempel sætter mange brugere pris på valget af plugins. På den ene side er det stort at have tusinder af widgets og tredjepartsapps til rådighed til integration. På den anden side med CMS skal du indstille dem, installere, aktivere og opdatere dem manuelt.

Derudover skal du kigge efter en passende serverløsning samt registrere et domæne. Sådanne handlinger kræver ekstra tid. Kombiner det med den tid, der er nødvendig for at finde ud af, hvordan systemet fungerer, og du vil indse, at det at bruge CMS vil tage lidt mere tid at oprette et websted fra bunden, hvis det sammenlignes med alt-i-en-webstedsbyggere.

Hvor lang tid tager det at opbygge et websted med CMS?

Lad os sige, det gør du Brug WordPress til at oprette et websted. Som vi allerede har nævnt tidligere, afhænger den nødvendige tid af antallet af sider, kompleksitet på side-strukturen, tekniske færdigheder osv. For at gøre det let for brugeren, kan du forestille os, at vi bygger en professionel portefølje med flere sider med kontakter, værker , Om mig sektion osv.

Trin er som følger:

 1. Kom godt i gang. Det første trin er at registrere et domæne og find hosting. I en situation med WordPress er den bedste løsning at vælge WP-optimerede serverpakker. De har ekstra funktioner, der giver dig mulighed for at spare meget tid. For at afslutte scenen har du muligvis brug for cirka 30 minutter, eller du kan blot vælge det Bluehost.
 2. Download temaet. Nu skal du vælge en skabelon til din fremtidige portefølje og downloade den i en zip-fil for at gå videre til næste trin. Valg og download af dem tager dig ca. 5-10 minutter, medmindre.
 3. Installer WordPress. Nu skal du have dit CMS installeret på den valgte hosting. Nogle opsætninger kan være nødvendige. Det kan generelt tage ca. 30-40 minutter, medmindre du vælger Bluehost, der leveres med sømløs WP-integration.
 4. Indholdsredigering. Skabelonen vil kun indeholde de nødvendige sektioner. Du bliver nødt til at gøre resten fra at indsætte nødvendige tekster og uploade mediefiler til installation og opdatering af nødvendige plugins. Denne fase tager normalt ca. 3-4 timer.
 5. Going Live. Dit websted er tilgængeligt online, når du har tilsluttet dit domæne med hosting.

Brug af WP-optimerede serverløsninger er en god mulighed. De tilbyder automatisk WP-installation såvel som plugin-styring. Nogle planer leveres med et gratis domæne inkluderet i hostingprisen. Med andre ord får du faktisk en alt-i-en-websidebyggeløsning designet til et valgt CMS.

Resultaterne er som følger:

Kom godt i gangTilpasning og redigeringGoing LiveEndelig tid
Påkrævet tidFra 40 m til 1 tCirka 4 timerIngen tid nødvendigt5 t 40 m

Prøv WordPress nu

Metode nr. 3 – Selvkodede websteder

Metoden passer hovedsageligt til dedikerede professionelle, der er ivrige efter at få mest muligt ud af webdesign og udviklingsfrihed. Udtrykket “selvkodet” betyder, at du faktisk er ansvarlig for at oprette, implementere og teste hver eneste funktion, on-sidesektion, blog, menusektioner, kategorier osv. Webstedsejere skal have dybe programmeringsevner.

Hvis du mangler teknisk erfaring, vil den eneste løsning være at ansætte et tilpasset udviklingshold. Indstillingen er næppe en god med hensyn til tidsbesparende løsninger. Processen kan vare i uger eller endda måneder afhængigt af webstedets kompleksitet. Som regel involverer det stereotype, funktionsimplementering, implementering, test, debugging osv. Derudover har nogle få virksomheder råd til at ansætte et udviklingshold overvejer at bygge og vedligeholde omkostninger.

I tilfælde af at du er en erfaren kodningspro som ivrig efter at opbygge et enkelt, men alligevel funktionelt websted, har du sandsynligvis ikke brug for mere end 10-15 timer at gå live.

Hvor lang tid tager det at opbygge et selvkodet websted?

Når du vælger selvkodede websteder, vil din store tid være nødvendig til programmering og skrivning af kildekodestykker. En bruger er ansvarlig for implementeringen af ​​hver funktion, sektion, blok og form, der til sidst vil være tilgængelig for slutbrugeren.

Den tid, der kræves til at kode et færdiglavet websted, afhænger af færdigheder. Hvis vi overvejer en simpel portefølje med et par sektioner, tekstblokke, et billedgalleri og kontaktinfo, kan hele processen tage ca. 10 timer. Det er godt, hvis du allerede har nogle kodestykker skrevet. Du skal kun:

 1. Kopier koden fra din tekst eller HTML-editor.
 2. Indsæt det på den nye side.
 3. Gem ændringer og test webstedet.

Testning og fejlsøgning kan også være meget tidskrævende, da du er nødt til at sikre, at alt fungerer uden problemer. De endelige resultater ser ud på følgende måde:

Kom godt i gang (skrivning af koden)Tilpasning og redigeringAB-testEndelig tid
Påkrævet tidCirka 10 timer for et enkelt stedRedigeringen håndteres
sammen med kodning
Cirka 3-5 timerOp til 15 timer

5 timer – gennemsnitlig tid til oprettelse af et websted

Som du måske afhænger tiden helt af den foretrukne bygningsmetode, hvor alle de andre ting er ens (en forberedt stedstruktur, skriftligt indhold osv.).

Online webstedsbyggere er den hurtigste og nemmeste måde for begyndere eller brugere uden tekniske færdigheder. Den gennemsnitlige tid, der er nødvendig her for at oprette et fuldt funktionelt sted, overstiger ikke 2 timer. Nogle platforme gør det muligt at oprette websteder på få minutter ved hjælp af avancerede teknologier. Ulempen her er manglen på tilpasningsfrihed. Du er faktisk tvunget til at bruge det, der tilbydes.

CMS-platforme er en ultimativ løsning med en god balance mellem webdesign og tilpasningsfrihed og brugervenlighed. Hvad der ser ud til at være kompliceret i starten, vil til sidst blive til en enkel redigeringsproces med en chance for at tilføje nogle unikke funktioner såvel som at optimere budgettet ved at vælge rimelige hosting- og domænemuligheder. Med den krævede indlæringskurve, installation af plugin og redigering af indhold, har du næppe brug for mere end 6 timer for at oprette en klar til brug enkel webside.

Selvkodede websteder er de mest vanskelige og tidskrævende. Programmering og skrivning af kodestykker er den største udfordring her ud over testning og fejlfinding. Desuden fungerer denne mulighed aldrig for nybegynder, mens dedikerede professionelle muligvis også står over for nogle vanskeligheder. Den gennemsnitlige tid for et enkelt websted er cirka 15 timer.

Bemærk, at den gennemsnitlige tid, der er beskrevet tidligere, hovedsageligt henviser til det tekniske aspekt af webstedets byggeproces. Med andre ord skal du have følgende på forhånd:

 • Forberedt indhold til websider og sidesektioner (Brug teksteditoren til at kopiere og indsætte den for at spare tid, når du tilpasser dine sider).
 • Mediefiler (billeder, fotos eller videoer, du planlægger at vise på dit websted).
 • En færdiglavet webstedsstruktur (du har arbejdet på, hvordan og hvor dine sektioner skal placeres, hvilke blokke en side vil have, og hvordan de vil blive knyttet sammen).

Så når du har forberedt denne Blueprint, kan du vælge den mest passende mulighed og gå videre med dit projekt.

Bundlinjen

Den centrale idé her er ikke at haste efter den nemmeste måde, når du bygger et websted. Den korteste sti ser ud til at være den mest udfordrende. Sørg for, at du har en klar forståelse af, hvordan dit websted skal se ud, hvilke grundlæggende funktioner det vil have, og hvilken viden og teknikker, du skylder for at bringe idéen til live..

Manglen på kodningsfærdigheder kræver lettere, men alligevel hurtigere måder i lyset af online webstedsbyggerne. CMS fungerer fint for lidt mere dedikerede webstedsejere, der kræver mere frihed og plads. Hvis du er en teknisk nørd med omfattende kodning viden og færdigheder, kan selvkodede websteder muligvis være en god løsning. Uanset hvad du vælger, kræver online webstedsbyggere mindre tid til at oprette et websted fra bunden.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map