Hvor meget er det at oprette et websted til en virksomhed på Wix

Hvor meget er det at oprette et websted til en virksomhed på Wix


Penge betyder altid noget, når det kommer til at bringe et nyt webprojekt til live. Medmindre du er millionær, ville du sandsynligvis kigge efter forskellige måder at spare et par dollars, især når det kommer til et begrænset budget. Som de fleste af jer ved, Wix – er en af ​​de mest populære webstedsbyggere med temmelig overkommelige planer for forskellige behov. Men er det virkelig værd at betale disse penge?

For at dot Is og krydse Ts, vil vi se nærmere på Wix-planer, priser og funktioner leveret med hver pakke. Brugere vil endelig kunne gøre sig rede til, om de skal bruge platformen eller ej. Inden vi dykker dybt ned i tal, priser og egenskaber, skal vi sige, at Wix bestemt er en software at vælge imellem. Du skal dog overveje nogle problemer, afhængigt af dit webstedstype og funktionalitet, du vil implementere. Så lad os komme i gang.

Koster det penge at oprette et Wix-websted?

Det gør det bestemt! Wix er en af ​​de mest avancerede og skalerbare platforme til websidebygning nogensinde med millioner af abonnenter og live-projekter. Softwaren er alsidig og ekstremt let at bruge. Ingen kodning er påkrævet. Du får alle funktioner med en enkelt plan. Man ville næppe nægte et sådant tilbud.

Wix redaktør

Som virksomhedsejer skal du klart forstå, at webstedets byggeproces altid kommer med forskellige omkostninger. Gratis løsninger fungerer aldrig i tilfælde af langvarige projekter. De undlader at levere tilstrækkelige faciliteter og teknologier til at starte et fuldt funktionelt projekt samt markedsføre det, vokse eller promovere. Du kan ikke købe en bil uden faktisk at betale for den.

Desuden kan nogle websteder desuden kræve support, vedligeholdelse, ændringer osv. Enhver af disse handlinger vil medføre ekstra omkostninger, hvor der ikke nævnes indholdsproduktion, optimering osv. Med Wix behøver du ikke håndtere nogen af ​​de ovennævnte. Platformen kommer som en fuldt styret software, der gør det meste af arbejdet for dig.

Dit forretningssted har integrerede relevante blokke og tilføjelser uden behov for at installere dem manuelt. Alt hvad du behøver er at tilføje indhold og gå live. Lyder godt, i betragtning af at det planlægger priser. Lad os tage et kig og webstedets opbygningsproces ved hjælp af Wix.

Trin til at oprette et websted med Wix

For at forstå, hvorfor Wix muligvis er en lejlighedskøb, lad os se på de trin, der er nødvendige for at tage, når du opretter et websted fra bunden. Vi overvejer, at du allerede har udarbejdet en plan og struktur ud over relevant indhold, der skal vises på dit websted. Nu skal du gøre følgende:

 1. Log ind. Wix er en SaaS online webstedsbygger. Når vi siger “online”, mener vi, at der ikke er behov for at downloade tungvægtssoftware eller yderligere apps. Brugere tvinges ikke til at få nøgler og dele dem med flere enheder. Alt hvad du behøver er en bærbar computer, tablet eller smartphone tilsluttet på internettet. Indtast dit login og din adgangskode, eller brug en social netværkskonto.
 2. Vælg en skabelon. Med Wix behøver du slet ikke at kode. Vælg blot en skabelon fra erhvervskategorien eller start med at opbygge et nyt sted fra den tomme side. Nybegynder kan drage fordel af Wix ADI værktøj. Et AI-baseret instrument, der opretter webstedslayouts for dig på få minutter. Erfarne brugere har en chance for at udvikle webstedselementer på egen hånd.
 3. Rediger en skabelon. Nu skal du tilføje indhold, downloade billeder, videoer eller fotos. Glem ikke at udfylde kontaktoplysninger, rediger SEO-indstillinger, tilføj widgets, integrer tredjeparts tjenester osv. Wix lader dig håndtere alle disse processer med bare et klik.
 4. Vælg en plan og gå live. Den sidste fase er at vælge pakken. Har du brug for et gratis domæne eller SSL? Vil dit forretningsprojekt kræve e-handelsfunktioner? For at forstå, hvordan hver plan fungerer, lad os se på de funktioner og muligheder, de leverer.

Når du har købt planen, kan du muligvis offentliggøre dit websted for at gøre det synligt online. Nu skal vi vende tilbage til Wix-planer og -priser.

Omkostningerne ved et Wix-forretningssted

Tøver stadig med at vælge Wix eller ej? Det er på høje tid, at vi kiggede inde i hver Wix Premium-plan for at forstå, hvilke funktioner de leverer til forretnings- og andre behov. Du er nødt til at indse, hvilke faciliteter og kilder dit projekt kræver. Forventer du enorm trafik, eller webstedet kun er til online-repræsentation? Har du planer om at indlæse det med indhold og sider, eller vil det være et simpelt websted på én side?

Afhængigt af svarene kan du vælge mellem følgende pakker:

Wix webstedspriser

Combo-plan til personlig brug

Planen er et godt valg for små websteder med en enkel struktur og et minimumsindhold. Det vil næppe være en god mulighed for store virksomheder og voksende forretning, selvom det muligvis stadig fungerer for små porteføljer og freelancers websteder for at introducere deres kompetence.

Her er nogle af Wix Combo-planfunktionerne:

 • Pris – $ 13 per måned.
 • Hvad er der indeni? – Wix-annoncer fjernet, et 1-årigt gratis domæne samt muligheden for at forbinde din egen + 2 GB båndbredde og 3 GB diskplads.
 • Godt for – små websteder, porteføljer, destinationssider, blogs.

Ubegrænset plan for iværksættere

Planen kommer med en lidt rigere funktion, der er indstillet til freelancere, uafhængige tjenesteudbydere og iværksættere. De grundlæggende funktioner er næsten de samme, dog med nogle åbenlyse forskelle:

 • Pris – $ 17 per måned.
 • Hvad er der indeni? – Ubegrænset båndbredde og 10 GB diskplads ud over integrerede Site Booster- og Visitor Analytic-apps.
 • Godt for – uafhængige webdesignere, freelancere og iværksættere.

Pro-plan for brand-promovering

Pro-planen er perfekt til at lancere et nyt brand fra bunden samt promovere og etablere det online. For en overkommelig pris får du et gratis domæne ud over ubegrænset båndbredde og salgsfremmende værktøjer.

 • Pris – $ 22 per måned.
 • Hvad er der indeni? – ubegrænset båndbredde med 20 GB lagerplads, $ 300-tilføjningskuponer, professionelt logo, begivenhedskalender osv.
 • Godt for – brand udvikling, vækst og etablering.

VIP-plan for prioriterede elskere

Planen duplikerer faktisk den forrige pakke med alle de samme muligheder, skønt med nogle små tilføjelser.

 • Pris – $ 39 per måned.
 • Hvad er der indeni? – Funktioner fra Pro-plan plus prioritet og VIP-support.
 • Godt for – krævende virksomhedsejere, der kræver VIP-hjælp.

Yderligere planer

Platformen har en gratis plan. Det er dog kun godt til test. Du kan bruge det til at kontrollere, hvordan systemet fungerer. Hvis du planlægger at starte en online butik, tilbyder platformen separate eCommerce-pakker. Prisen her varierer fra $ 23 til $ 49 pr. Måned med praktisk talt de samme funktioner som i Premium-planer.

Wix e-handelspriser

e-handelsabonnenter får mere lagerplads, flere videotimer, adgang til relevante widgets og apps. Kæmpe virksomheder kan drage fordel af Enterprise-pakken, der koster $ 500 pr. Måned med forbedrede analyse- og performance-værktøjer, premium support, træning osv..

Se alle Wix-planer i detaljer

Er der billigere Wix-alternativer?

Bare i tilfælde af at du ikke har råd til Wix-planer, er der nogle billigere alternativer. Du skal dog klart forstå, at billigere ikke altid betyder bedre. En billigere platform betyder færre funktioner inde i pakken. Det resulterer i ekstra handlinger, som brugerne skal tage. Med andre ord, jo mindre du betaler, jo mindre får du med hensyn til webstandsaktiver, og jo flere problemer skal du håndtere på egen hånd.

uKit – Et billigere alternativ til Wix

uKit webstedsbygger

UKIT kan være en udvej i tilfælde af begrænsede budgetter. Det tilbyder god nok funktionalitet til at starte et forretningssted, selvom det måske næppe konkurrerer med Wix med hensyn til teknologier og leverede tjenester.

Planerne og priserne er som følger:

 • Det minimal plan starter kl $ 2,50 om måneden. Det inkluderer ubegrænset lagerplads, support døgnet rundt, gratis hosting og sikkerhedskopieringer, men intet gratis domæne. Du får som standard kun en brugerdefineret en.
 • Grundlæggende plan starter fra $ 5 pr. måned og inkluderer desuden Live Chat support og Premium skabelon design.
 • e-handelsplan koster dig fra $ 6 pr. måned med alle funktioner fra tidligere planer plus digital shop-funktionalitet.
 • Pro-plan starter kl $ 7,50 pr. måned med tilpasset kode og tilpassede farveskemaer.

Selv uKit Pro-plan ser lidt begrænset ud sammenlignet med Wix Combo og Unlimited. På den anden side kan det fungere i tilfælde af stramme finanser.

Prøv uKit gratis

WordPress – Gratis alternativ til Wix

WordPress webstedsbygger

Hvis du ikke planlægger at betale månedligt eller har gode kodningsevner, WordPress vil være et godt alternativ. Selve CMS er gratis. Alt hvad du behøver er at betale for domænet og hosting. Det er ikke nødvendigt at købe Premium-temaer, hvis du er i stand til at kode selv. en open source platform lader dig tilpasse dens PHP-temaer, hvad du end vil.

Den dårlige nyhed er, at nybegynder aldrig vil være i stand til at klare processen. De bliver tvunget til at betale ikke kun for generelle problemer som hosting (fra $ 2 til $ 10 pr. måned) og domæne ($ 10- $ 15 årligt) men også til premium-temaer, plugin-udvidelser og abonnementer, skabelonmodifikationer osv.

Denne variant fungerer kun for erfarne teknikere og programmører, der faktisk ikke har brug for en alt-i-en-løsning. En bedre idé er at bruge WordPress sammen med Bluehost. EN populær hostingudbyder tilbyder WP-optimerede planer, der gør det meget nemt at administrere, oprette og understøtte din hjemmeside til en pris, der starter fra $ 2,95 pr. måned.

Prøv WordPress nu

Bundlinjen

Du bliver nødt til at betale fra $ 12 til $ 39 pr. Måned for at opbygge et fuldt udstyret og professionelt forretningssted med Wix. Den endelige pris er afhængig af webstedets kompleksitet, indhold og andre vigtige punkter. Vores mission var at vise, at platformen er værd at betale disse penge.

Hver plan leveres med en pakke med indstillinger, der forhindrer brugere i yderligere handlinger. Du får nok båndbredde og plads, et gratis domæne og værktøjer til at komme i gang lige her lige nu og gå live i flere timer. Med hensyn til alternativer leverer de enten færre funktioner eller kræver forbedret teknisk viden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map