Hvor meget koster det at leje en webudvikler eller en webdesigner

Sådan ansættes en professionel Wix-ekspert


Webbygningsteknologier udvikler sig. Oprettelse af websteder fra bunden uden særlige færdigheder er lettere end nogensinde før at overveje træk-og-slip-platforme ud over populære CMS som f.eks WordPress eller Joomla. På samme tid kan webstedsejere stadig have væsentlige grunde til at ansætte webdesignere og -udviklere, da kun ægte fagfolk er i stand til at implementere funktioner for at få dit projekt til at gnistre.

At have en strålende idé er ikke nok. Korrekt implementering, engagerende design og back-end er nødvendige for at lade dit websted tiltrække det rigtige publikum og få dem til at interagere. Det betyder ikke noget, hvis du har brug for nogle små ændringer og ændringer af det eksisterende websted eller udvikler et individuelt tilpasset projekt fra bunden af, du kan have brug for hjælp fra professionelle designere eller udviklere afhængigt af målene.

Denne artikel skal fremhæve de vigtigste trin for at ansætte en professionel samt prisklassen for deres tjenester. Du vil finde ud af, hvem du faktisk har brug for for at udføre en bestemt opgave, såvel som ting du skal passe på, når du ansætter en proff, og hvor meget han eller hun måske koster dig.

Webudvikler vs webdesigner: Hvad er forskellen

Inden vi dykker dybt ned i tal og prismærker, lad os præcisere, hvem du faktisk har brug for. Der er en almindelig vildledning om, at webdesignere og -udviklere faktisk gør den samme ting. Det er forkert. Hver specialisering kræver forskellige færdigheder og tilgange. Udviklere og designere bruger forskellige instrumenter og har modsatte problemer at mestre.

Webudvikler vs webdesigner

Hvad er en Web Designer?

Udtrykket “designer” betyder, at en person generelt beskæftiger sig med det visuelle udseende på webstedet. Naturligvis etablerer moderne webdesigntrends højere standarder for det, vi kalder UI / UX. Samtidig er ideen stadig den samme. En professionel webdesigner kan muligvis hjælpe dig med at oprette logoer, ikoner og knapper til webstedet.

Designere formodes at kende en række grafiske koncepter. De arbejder med forskellige farvekollokationer, prototype, redigering, design osv. Det kræver at man kender nogle avancerede designerværktøjer for at følge de nyeste trends.

Værktøjer brugt af webdesignere

Som det blev nævnt tidligere, handler webdesignere hovedsageligt med visuelle og grafiske instrumenter, herunder Illustrator, Sketch, Photoshop og mange andre. Du skal slå dem op i designerens CV for at sikre, at en kandidat ved, hvordan man arbejder med mindst baseline-værktøjer. Yderligere færdigheder som at arbejde med forskellige prototyperplatforme (UXPin eller Mockplus) vil være en enorm fordel.

Hvad er en webudvikler?

Bortset fra designere er webudviklere sjældent interesserede i, hvordan dit websted ser ud. Det, de bryder sig om, er webstedets implementering og den måde, alle elementer kører på. En professionel webudvikler beskæftiger sig med kodning og programmering. Væsentlige færdigheder inkluderer også scripts, filers redigering, front-end-udvikling osv.

Hovedmissionen er at skrive en klar kode, der får dit websted til at fungere problemfrit på forskellige enheder under forskellige omstændigheder. Du har muligvis brug for en udvikler til at løse nogle tekniske problemer såvel som til fejlfinding.

Værktøjer brugt af webudviklere

Bortset fra front-end teknologier og programmeringssprog som CSS, HTML eller JavaScript, bør professionelle udviklere også vide, hvordan man arbejder med forskellige IDE-software. Som regel inkluderer de populære programmer som Sublime eller WebStorm. Erfaring med at arbejde med ekstra rammer som Bootstrap eller JQuery ville også være et stort plus til fordel for kandidaten.

Jo flere færdigheder en kandidat har, jo bedre er det, selvom det vil resultere i en højere pris.

Sådan ansættes en PRO med succes (5 enkle trin)

Så nu kan du nemt beslutte, hvem du faktisk har brug for at arbejde med hjemmesiden. Du kender forskellen mellem webdesignere og udviklere. Det er på høje tid, at vi kom i gang med de vigtige trin for at ansætte en professionel. Endvidere vil vi besvare 5 grundlæggende spørgsmål:

 1. Hvad man skal kigge efter?
 2. Hvor skal man kigge efter?
 3. Hvordan man identificerer en pro?
 4. Lokal eller freelancer?
 5. Sådan interviewes?

Svarene på spørgsmålene er faktisk 5 trin på din vej til at ansætte en rigtig ekspert.

Trin # 1 – Definer kompetence

Når du nu klart forstår forskellen mellem udviklere og designere, ved du nøjagtigt, hvad du har brug for for at udføre opgaven. God til at starte. Nu skal du indsnævre søgningen og se efter en kandidat med de kvalifikationer, du har brug for.

For eksempel har du et WordPress-tema med et strik og klart design. Du har et brugerdefineret logo med nøjagtige dimensioner i forskellige formater og skal placere det i overskriften. Hvad kan være lettere end det? Du går til Udseende og overfører billedet til overskriftsoverskriften. Logoet har dog ikke vist den forventede måde. Det bryder hele hjemmesidestrukturen, mens mobilversionen kun er en katastrofe.

Det er her du muligvis har brug for udviklerens hjælp til at arbejde med koden og redigere nogle af hjemmesidesektionerne for at afregne logoet, så det ser ud på det rigtige sted med alle blokke, der vises korrekt på både desktop og mobilenhed. Du har næppe brug for en ekspert med mange års back-end-udvikling for at fuldføre opgaven. Vice versa. Hvis du har brug for at indstille et script til en automatisk pop-up-kontaktformular, der sender personaliserede tilbud, bør du aldrig ansætte en novice-udvikler.

Læs også:
Sådan opretter du et websted med WordPress.

Trin 2 – Definer platformen

Den anden fase er at beslutte, hvor man skal finde en professionel. Det afhænger af din beslutning om at ansætte en freelancer eller lokale eksperter. Vi vil diskutere forskellen lidt videre. Med hensyn til platforme kan du vælge enorme og pålidelige portaler som oDesk samt surfe på nettet på jagt efter det lokale firma. F.eks. Er Freelance.com vært for millioner af fjernarbejdere, mens de kun er i USA over 56,7 millioner mennesker arbejder som freelancere.

Trin 4 – Identificer Pro

Vær ikke bange for at bede en kandidat om at vise sin portefølje. Tjek profilen grundigt for at finde ud af, hvilke værktøjer og færdigheder en kandidat har. Sammenlign det med listen over værktøjer, vi har beskrevet tidligere. Anmeldelser fra tidligere kunder kan også være nyttige, især hvis du vælger lokal webudvikling eller designteam.

Trin 4 – Lokal eller Freelancer?

Er freelancere virkelig en god mulighed? Eller måske er det bedre at vælge lokale cykelbureauer? Hver indstilling har nogle hits og misser.

freelancerLokal
Hits&# X2714; De fastlægger lavere satser sammenlignet med lokale studios og firmaer.
&# X2714; Du kan frit forhandle prisen direkte med den person, du ansætter.
&# X2714; Ingen tredjepart eller formidlere forstyrrer samarbejdsprocessen.
&# X2714; Ingen provision for det mærkenavn eller unyttige tjenester, du ikke har brug for.
&# X2714; Freelancere kan være et hurtigere og billigere alternativ, hvis du har nogle nødsituationer eller små problemer, der skal løses lige her lige nu.
&# X2714; At vælge lokale webstudier og firmaer er en god mulighed, hvis du vil føle dig helt sikker.
&# X2714; Som regel inkluderer de fuldcyklusfirmaer med Agile Methodology, så du kan spore hele processen fra start til slut.
&# X2714; Begge sider synger typisk en kontrakt med alle erklæringer og vilkår, inklusive frister, arbejdsomfang og andre kritiske punkter.
Misses✘ På samme tid skal du være forberedt på nogle risici, da du ikke er i stand til at tage kontrol over fjernkandidaten.
✘ Der er ingen garantier for, at han eller hun vil udføre opgaven til tiden.
✘ Derudover er der risiko for at ansætte urimelige designere eller udviklere, der kun er beregnet til at tage penge fra potentielle kunder.
✘ Du underskriver ikke nogen aftale, hvilket betyder, at du ikke er beskyttet med hensyn til jurisdiktion.
Tags Høj prismærker er den største ulempe.
✘ Lokale virksomheder opkræver normalt mere i forhold til freelancere.
✘ Desuden skal du muligvis vente, hvis teamet er uploadet med arbejde.
✘ Der er stadig en risiko for, at en valgt kandidat ikke håndterer opgaven.

Freelancere er gode til nogle små opgaver som at tegne et logo, korrigere den eksisterende kode eller implementere et simpelt script. De kan være et godt middel i tilfælde af den presserende opgave, mens lokale virksomheder er bedre til mere komplicerede opgaver, der kræver dybdegående webdesign eller udvikling af erfaring.

Trin # 5 – Interview

Bliv klar med en liste med grundlæggende spørgsmål. Spørg en kandidat om hans eller hendes oplevelse. Prøv at finde ud af så meget som muligt om kompetenceniveauet. Følgende spørgsmål kan være nyttige:

 1. Hvilke værktøjer skal du bruge til at udføre opgaven?
 2. Har du nogensinde gjort dette før?
 3. Hvis ja, kan du vise nogle eksempler?
 4. Kan du give en kort oversigt over de handlinger, du skal tage?
 5. Hvor lang tid vil det tage?
 6. Hvordan kommer vi i kontakt?
 7. Skal jeg betale forskud?

Interview flere kandidater og sammenlign deres svar. Skynd dig ikke at vælge den med de laveste priser. Sørg for, at en udvikler eller designer opfylder dine krav.

Hvor meget koster det at leje en webudvikler

Den første ting, du skal finde ud af, er, om du vil betale en fast pris eller timepriser. Begge koncepter har nogle åbenlyse ulemper og fordele afhængigt af din særlige situation. Valget afhænger hovedsageligt af kompleksiteten af ​​din opgave.

Fast pris eller timepriser?

Timebetalinger er bedre for små projekter, der ikke kræver mere end en uge at gennemføre. Lad os sige, at du ansætter en professionel webudvikler til at tilpasse din CMS. Processen er ikke en udfordring for en ekspert. Han eller hun vil begå færre fejl uden ekstra tid til fejlfinding. Af denne grund er det ikke noget formål at betale en fast pris.

På den anden side kan mindre erfarne udviklere have brug for mere tid. Det er mere sandsynligt, at de begår nogle fejl, mens revisioner muligvis også er nødvendige. I dette tilfælde ser den faste pris ud som en bedre mulighed.

For store og tidskrævende projekter synes faste gebyrer at være den ultimative mulighed. Selv erfarne udviklere kan støde på vanskeligheder, mens der sandsynligvis opstår fejl. På samme tid kan komplicerede projekter kræve yderligere A / B-test eller prototype.

Så hvad med omkostningerne? Prismærket kan muligvis spænder fra $ 41 til $ 160 i timen. Dog kan du stadig finde billigere indstillinger. For eksempel er Upworks bedst bedømte udviklere tilgængelige starter fra $ 38 per time. Igen afhænger de endelige omkostninger af projektkompleksiteten:

 • Simpelt websted med et par elementer starter koster dig op til $ 40 per time.
 • CMS-tilpasning til din platform er omkring $ 40 pr. Time.
 • At opbygge et fuldt tilpasset websted fra bunden er omkring $ 50- $ 75 i timen.

Lokale udviklingsteam opkræver normalt faste priser, der kan variere fra $ 1.000 for et enkelt websted for små virksomheder til $ 100.000 for en funktionel digital butik med din brugerdefinerede CMS.

Læs også:
Sådan opretter du et websted fra bunden.

Hvor meget er det at leje en webdesigner

Webdesignomkostninger er steget med årene. Det ser ud til at give projektet meget værdi, da et solidt webdesign sikrer brugernes engagement såvel som interaktion med dine potentielle kunder. Af denne grund skal du være klar til at trække et par hundrede ud af tegnebogen.

Freelance webdesigner omkostninger

En god og erfaren designer debiterer dig fra $ 20 for adskillige logoeksempler, favicon eller ikoner til $ 5.000 for et websteddesign eller redesign på hele websitet. På samme tid kan du muligvis finde en erfaren grafisk designer til mindre end $ 30 per time. Igen tilbyder Upwork en liste over bedst bedømte webdesignere starter fra $ 25 per time med alle nødvendige færdigheder og værktøjer til at oprette logoer, trykte designs, webanimationer osv.

Omkostninger ved designagentur

 • Grundlaget koster dig fra omkring $ 3.000 (du leverer mockups og får færdig design).
 • Standard assistance koster dig ca. $ 10.000 inklusive flere versioner af designkonceptet på højt niveau.
 • Hvis du har brug for et websted, der er fuldt ud designet til dig, skal du være klar til at betale fra $ 16.000 for et tilbud med fuld service, der kan omfatte både design og branding-sprint.

Bundlinjen

Det digitale landskab ændrer sig og udvikler sig hurtigt. Websteder er ikke længere de samme som for flere år siden. Webdesign og udviklingsværktøjer forbedrer sig også. Samtidig er kravene til førsteklasses websteder højere end nogensinde før. Af denne grund har du muligvis brug for en ekspert med nok teknikker og forbedrede værktøjer til at bringe din idé til live.

At sætte prisen på dit fremtidige projekt i hovedperspektiverne er afgørende. På den anden side skal du være 100% sikker, en valgt kandidat bringer god værdi for pengene. Mens bemærkelsesværdige udviklere og designere har enorme priser, er der stadig nogle billigere muligheder for at finde en erfaren specialist. Overvej risici, sammenlign og kontrast flere alternativer, hold øje med budgettet, og hold fokus på de punkter, der er af central betydning for projektets succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map