Hvor meget koster det at migrere et websted?

Hvor meget koster det at migrere et websted?


Så du har fundet op til at migrere et websted. Beslutningen om at gøre det kan være udløst af forskellige faktorer, såsom ændring af dine webdesignmål, vækst af din webbaserede virksomhed, ønske om at bruge en mere funktionsladet platform osv..

Uanset hvilke årsager og mål du forfølger, mens du vedtager beslutningen om at skifte til en anden tjeneste, vil du helt sikkert stå over for de samme spørgsmål: hvilken migrationsindstilling er mere at foretrække, og hvor meget koster det at overføre dit færdige projekt fra en platform til en anden?

Faktisk er der forskellige aspekter, der påvirker valget af platformen og omkostningerne ved migrationsprocessen på webstedet. Dette afhænger grundlæggende af den type projekt, du kører, dets aktuelle størrelse og funktionalitet, de mål, du forfølger, det budget, du ejer og mange andre aspekter.

Der er dog endnu en faktor, der skal overvejes, når det kommer til beregning af omkostningerne ved webstedets overførselsproces. Dette er den type platform, som dit websted er baseret på, og den du planlægger at skifte til. Det er derfor, det er på høje tid nu at diskutere de grundlæggende måder for migrering af websteder baseret på den type platform, dit projekt er bygget på.

1. Hosting til hosting af webstedsmigration

Skift mellem hostinger er en ganske udbredt proces. Der er mange pålidelige hostingudbydere der tilbyder perfekte belastningstider, overkommelig pris, yderst sikkerhed, pålidelighed og 100% oppetidssatser. Så hvis din nuværende webhosting ikke lever op til dine behov eller forventninger, kan du altid skifte til en anden udbyder. Bare sørg for at vælge en virkelig pålidelig service, der matcher dine krav og behov.

Lad os se på processen med at skifte fra Siteground til Bluehost for at give dig den generelle idé om de nuancer, processen involverer.

Siteground til Bluehost

Skift din hosting nu

Faktisk tilbyder Bluehost en betroet og glat webstedsmigrationstjeneste, så du føler dig sikker på, at dine projekter og alle filer er overført korrekt. Selvom migrationsprocessen generelt er en tidskrævende proces, gør Bluehost det meget enklere og mere praktisk sammenlignet med andre hostingudbydere. Vær dog opmærksom på, at Bluehost ikke i øjeblikket tilbyder migrationssupport til VPS-, forhandler- eller dedikerede serverkonti.

For at overføre dit Siteground-webstedshosting til Bluehost, skal du gøre det tilmeld dig platformen at oprette din egen konto og give de krævede detaljer. Derefter får du tilbud om at udfylde den migreringsformular, der er tilgængelig på den tilsvarende webstedsside for at komme i kontakt med Bluehost-fagfolk, som vil hjælpe dig med at gennemføre migrationsprocessen med mindst mulig investering i tid / kræfter.

Hvad du også skal vide, er, at Bluehost tillader migrering af op til 5 websteder og 20 e-mail-konti (inklusive alle de relaterede databaser og filer) fra din Siteground-konto til den, du registrerer hos hosting. Bluehost-fagfolk hjælper dig med at håndtere alle nuancer, og de gennemgår yderligere hvert websted for at kontrollere, at det fungerer efter behov. Hvad mere er, de tilbyder 24/7 support, når migreringen af ​​webstedet er afsluttet.

Sådan overføres webstedet fra Siteground til Bluehost

Fra i dag tilbyder Bluehost komplette hostingløsninger til $ 2,95 per måned, men dette inkluderer ikke omkostningerne ved overførsel af domænenavnsregistreringer. Hvis du allerede ejer et WordPress-websted og ikke har til hensigt at overdrage dets migrering til supportteamet for hostingudbyderen og ønsker at udføre opgaven på egen hånd, her er en hurtig oversigt over trin, du skal tage:

 1. Log ind på den eksisterende Siteground-konto og brug det program, det tilbyder, til at eksportere din database;
 2. Download og gem din mappe med WP-indhold med et af de FTP-programmer, du foretrækker;
 3. Opret din Bluehost-konto og logge ind på kontrolpanelet;
 4. Installer WordPress (hvis du ikke har det endnu, bruger du det øjeblikkelige øjeblikkeværktøj, som Bluehost tilbyder;
 5. Opret FTP-kontoen i Bluehost-kontrolpanelet at være i stand til yderligere at uploade dine filer til den nyoprettede WordPress-mappe;
 6. Start FTP-programmet du har valgt og logget ind med dine nye kontodata;
 7. Overskriv den eksisterende WP-indholdsmappe, erstatte den med den, du lige har hentet fra Siteground-værten;
 8. Nå databasesektionen tilgængelig i kontrolpanelet på din Bluehost-konto og åbn phpMyAdmin;
 9. Vælg den database, du vil bruge som destination for at flytte de eksporterede filer;
 10. Gå tilbage til dit phpMyAdmin-vindue og kontroller, om du har valgt den rigtige database. I så fald vil du se listen over tabeller, der vises i vinduet. Marker afkrydsningsfeltet “Kontroller alt” nederst på den tilgængelige liste, og slip tabellerne, inden du importerer dine nye data;
 11. Begynd at importere filerne: nå fanen “Import” i phpMyAdmin, vælg “Gennemse din computer” og find den SQL-databasefil, du har eksporteret fra det forrige websted, og start importen;
 12. Så snart du er færdig med det, gå videre for at tjekke de nye tabelnavne. Hvis de starter med “wp”, behøver du ikke ændre noget. Nogle tabeller starter dog muligvis med “wrp-”. I dette tilfælde skal du åbne filhåndteringen, åbne wp-config-filen i din public_html-mappe, klikke på den med højre museknap, vælge afsnittet “Kodedigering”, vælge “Rediger” -knappen, rulle ned for at finde ” Stabil præfiks ”linje og rediger den for at få tabellerne til at begynde med“ wp_ ”;
 13. Flyt alle websteds- og databasefiler til den midlertidige URL. For at gøre dette skal du nå phpMyAdmin-webstedet, vælge WP-indstillingerne i menuen og redigere websteds-URL’et efter behov.
 14. Indsæt den midlertidige URL har du, når du tilmelder dig Bluehost, klik på “Gå” og kontroller derefter, hvordan det fungerer;
 15. Gem permalinks i WordPress admin panel;
 16. Gå til domæneadministratoren at pege din midlertidige URL til den permanente i Bluehost;
 17. Så snart ændringen af ​​domænenavnserveren er afsluttet, skal du logge ind på dit WordPress admin-site og derefter gå til afsnittet Generelle indstillinger tilgængelig i den tilsvarende fane. Det er her du skal indtaste dit domænenavn og udfylde felterne “site Address” og “WordPress Address”. Gem derefter de foretagne ændringer;
 18. Endelig er det på tide at gøre det indtast dit domænewebadresse i din browser for at kontrollere, hvordan dit websted fungerer. Hvis alt er i orden, kan du overveje, at processen er afsluttet.

Som du ser, tager det meget kræfter og tid at manuelt migrere dit websted til Bluehost. Hvis du beslutter at prøve, giver Bluehost det dog gratis. Men hvis du ikke er sikker på dine evner og ikke har nogen erfaring med webstedsmigrering endnu, er det virkelig fornuftigt at overdrage denne opgave til fagfolk.

Prøv Bluehost nu

2. CMS til CMS Website Migration

Har du et websted bygget med CMS og ønsker at flytte det til et andet for at få mere avanceret funktionalitet? I så fald kan du være interesseret i processen med at flytte dit projekt fra en platform til en anden. En god måde at illustrere proceduren er at beskrive proceduren for overførsel af en Joomla hjemmeside til WordPress. Det er præcis, hvad vi skal gøre lige nu.

Joomla til WordPress

Processen med at skifte fra Joomla til WordPress kan være ret skræmmende og tidskrævende, især for ikke-erfarne brugere. Det er her CMS2CMS vil komme godt med. Dette er værktøjet, der hjælper med at overføre dit Joomla-baserede websted til WordPress på næsten ingen tid. Brug af værktøjet indebærer ikke nogen kodningsfærdigheder eller webdesignoplevelse.

Du behøver ikke at være en webdesign-pro for at klare det – bare følg tip og retningslinjer, som systemet genererer, og se, hvordan dit Joomla-websted konverteres til WordPress. Tjenesten omdirigerer også automatisk dine tidligere webadresser til de nye for at hjælpe med at bevare dine søgemaskins positioner efter migreringen. For at gennemføre dette trin skal du dog installere ReDJ-udvidelse på dit eksisterende Joomla-websted på forhånd for at indsamle data korrekt.

Så hvad kræves for at flytte dit websted fra Joomla til WordPress med CMS2CMS? Faktisk er processen ganske enkel:

 1. Registrer en konto;
 2. Angiv webadressen på dit websted;
 3. Test prøveversionen af ​​tjenesten.

Det er det. Brug af CMS2CMS kræver ingen specielle kodningsfærdigheder. Tjenesten er forståelig og let at bruge for alle. I gennemsnit tager det omkring 15-20 minutter at flytte et websted helt fra Joomla til WordPress med værktøjet. Hvad der er vigtigt, migreres alle data uden nedetid for dit nuværende Joomla-websted, hvilket betyder, at projektet fungerer uden problemer. Endelig sikrer tjenesten 24/7 live chat support til yderligere vedligeholdelse af websteder. Dette betyder også meget for brugere, der ønsker at sikre, at deres websteder forbliver tilgængelige for målgruppen.

3. CMS til migrering af webstedsbygger

At flytte websteder fra Content Management Systems til webstedsbyggere er ikke en let proces, da det helt sikkert indebærer kendskab til kodning af det grundlæggende. Dette betyder dog ikke, at brugerne sjældent har til hensigt at skifte fra CMS til webstedsbyggere. Tværtimod er dette en ganske udbredt proces, da de fleste webstedsbyggere er meget lettere og mere praktiske sammenlignet med CMS. De sikrer også et mere behageligt webdesignmiljø for brugerne, uanset deres færdigheder og erfaring. Endelig kommer CMS for det meste uden integreret funktionalitet, hvilket udløser behovet for at søge og bruge ekstra plugins for at give dit projekt avanceret design og ydeevne. Derfor ser det ofte ud til at være en mere foretrukken løsning at bruge en webstedsbygger.

CMS til webstedsbygger

For så vidt WordPress i øjeblikket er mest populære CMS, det giver mening at illustrere processen med migrering af websteder fra denne platform til mest populære webstedsbygger, det er, Wix. Faktisk kan processen med at migrere et websted fra WordPress til Wix afsluttes på to vigtige måder. Den første indebærer at ansætte en professionel service, mens den anden kræver DIY-projektoverførsel. Hvilken løsning er bedre og mere overkommelig i det lange løb? Lad os finde ud af det med det samme.

Professionelle webstedsmigrationstjenester

Brug af professionelle webstedsmigrationstjenester synes ofte at være en mere fordelagtig løsning, da det eliminerer behovet for at udforske forviklingerne på begge platforme og bruge din webdesign-viden. Disse systemer gør alt jobbet for dig og håndterer alle tekniske nuancer og andre relaterede problemer. I mellemtiden skulle du vide, at processen med at flytte filer (databaser) fra WordPress til Wix er ikke så simpelt. Som et resultat kan brugen af ​​specialiserede migrationstjenester bare vise sig at være forkert eller ufuldstændig, bare fordi en del af dette arbejde skal udføres i den manuelle tilstand.

Endelig vil omkostningerne ved overførsel af websteder også afhænge af prispolitikken for det system, du har valgt. Standardomkostningerne ved en websideoverførsel er omkring $ 250. Prisen inkluderer generelle webstedsmigreringstjenester, overførsel af domænenavne, opbevaring af indhold, intern optimering og nødvendige SEO-tjenester. Derudover skal du muligvis betale for copywritingtjenester, ekstra webstedsoptimering og andre nødvendige muligheder. Det er netop derfor, samarbejde med professionelle tjenester er ikke altid en rimelig løsning, og det fungerer ikke lige så godt for alle projekter.

DIY-webside-migration

Manuel migrering af websteder er en mere foretrukken løsning i mange tilfælde, da der ikke er nogen, der kender dit websted bedre end du gør. Samtidig indebærer overførsel af DIY-websted ofte nogle kodende baggrunde, da du bliver nødt til at håndtere om korrekt overførsel af dine WordPress-filer til Wix. Dette vedrører især plugin-overførsel, da der er WordPress-plugins, som kan vise sig at være uforenelige med dit nye Wix-websted i det lange løb. Derudover skal du overveje nuancerne i korrekt domænenavn og indholdsoverførsel, hvilket normalt indebærer behovet for ny webstedsoprettelse. Her er en kort liste over trin, du skal tage for at klare din WordPress til Wix-webstedsoverførsel:

 1. Tilmeld en ny Wix-konto;
 2. Vælg en passende webstedsskabelon der fungerer bedst til dit projekt;
 3. Nå dit nye websted, og opret sider og menustruktur, det vil svare til dem, du havde på dit WordPress-websted;
 4. Upload filerne fra den forrige database til din Wix-server;
 5. Kopier det krævede indhold og kontroller resultatet;
 6. Forbind dit WordPress-domæne med Wix. Med dette formål skal du deaktivere fortrolighedsbeskyttelsesfunktionen og fjerne blokering af webstedsadgang i instrumentbrættet på din domæneregistrator. Derefter nå Wix-instrumentbrættet, vælg afsnittet “Connect Domain” og følg de retningslinjer, systemet genererer. Glem ikke at ændre DNS-indstillingerne på dit domæne for at omdirigere trafikken til det nye projekt. Læs mere om overførsel af domænenavn i denne vejledning.

Det handler om at skifte fra WordPress CMS til Wix webstedsbygger. Manuel manuel migrering af websteder er næsten gratis for alle. Det eneste, du muligvis skal betale for, er Wix-abonnement, men omkostningerne afhænger af den plan, du vil gå efter. Derudover tilbyder webstedsbyggeren en mulighed for at købe og integrere betalte widgets og tilføjelser, men dette er en valgfri løsning.

4. Webstedsbygger til CMS Migration

Hvad er grundene til at skifte fra webstedsbyggere til CMS? Faktisk kan årsagerne til at migrere fra en platform til en anden være mange. Selvom webstedsbyggere er praktiske, enkle, intuitive, funktionsbelastede og overkommelige, er deres funktion muligvis ikke nok til at vokse dit websted. I sådanne situationer kan brugere have til hensigt at skifte fra webstedsbyggere til CMS, som generelt er mere magtfulde og giver dybere funktionalitet, hvilket giver handlingsfrihed. Uanset hvad du er nødt til at skifte mellem platforme, har du også to muligheder. Her går de:

Brug af migreringsprogrammer til websteder

Ligesom med WordPress til Wix-migrering er der en mulighed for at vælge et af de specialiserede webstedsmigrationsprogrammer. CMS2CMS kan også bruges her som et betroet værktøj til at overføre et projekt fra en platform til en anden. Systemet giver mulighed for at flytte alsidige webstedselementer, herunder websider, tekster, billeder, mediefiler, brugerinfo og grupper, kommentarer og mange flere. Den leveres med online-regnemaskinen, som gør det muligt at estimere de omtrentlige omkostninger ved migrering af dit websted på forhånd. Dette er en praktisk mulighed for de fleste brugere, der leder efter migrationsmuligheder for websteder.

Wix til WordPress

Vær dog opmærksom på, at du også kan støde på problemer, når du bruger migreringsprogrammer til websteder. Dette vedrører mest tekniske fejl, der ofte er uundværlige, når det kommer til automatisk overførsel af websteder. Desuden skal du ikke glemme omkostningerne ved at bruge disse værktøjer, som generelt udgør omkring $ 250 afhængigt af den platform, du vil gå til.

Manuel manuel overførelse af webstedet

For at skifte fra Wix til WordPress kan du også udføre et sæt manuelle trin for korrekt overførsel af dit websteds indhold og designelementer. Her er en kort oversigt over trin, du skal tage for at gøre din DIY-webside-migration til en succes:

 1. Vælg den bedste hosting til dit websted, da WordPress ikke tilbyder integrerede hostingløsninger. Når du vælger, skal du huske omkostningerne ved hostingplaner og de vilkår, de inkluderer. Generelt kan prisen på hosting starte med $ 3-5 per måned for at nå op til $ 150. Dette afhænger af det system, du vil gå efter. Omkostningerne ved at være vært for et websted med for eksempel Bluehost udgør kun $ 2,95 / mo. Dette er i øjeblikket den bedste hostingløsning til WordPress-websteder.
 2. Installer WordPress. Dette er let, hurtigt og gratis, da CMS ikke opkræver gebyrer for download og installation.
 3. Kopier websteddesign. Så vidt WordPress ikke tillader at kopiere hele webstedsdesignet som det er, er din opgave at oprette et lignende projekt ved at tilpasse en af ​​WordPress-skabeloner. Vær dog opmærksom på, at WordPress-skabeloner også kan betales, og deres omkostninger kan nå op til $ 100 pr. Tema.
 4. Eksportér dataene fra Wix-webstedet til WordPress. Dette gøres også i den manuelle tilstand. Kopi (skab) websider, tilføj stillinger, upload (integrere) mediefiler osv.
 5. Integrer plugins. Et af højdepunkterne i CMS er en mulighed for plugin-integration. Heldigvis leveres systemet med en bred udvidelse af plugins, der kan øge dit websteds ydelse. Plugins kan imidlertid også være gratis og betalt. Deres omkostninger udgør normalt omkring $ 50.
 6. Importer billeder. Husk, at WordPress ikke automatisk importerer billeder fra dit Wix-websted. Så gør dig klar til at gøre det manuelt ved at installere og derefter aktivere WordPress Import External Images plugin.
 7. Opsætning af permalinks. Så snart du er færdig med din webstedsoverførselsproces, skal du sørge for at kontrollere og oprette permalinks for at sikre korrekt omdirigering og bevarelse af dit websted SEO-positioner.
 8. Overfør domænenavn. Tjek detaljeret brugsanvisning.
 9. Kontroller dit websteds ydelse. For at sikre, at dit nyoprettede WordPress-websted fungerer godt, skal du kontrollere dets ydelse, inden du deaktiverer din Wix-konto.

Som du ser er processen med at skifte fra Wix til WordPress ikke så vanskelig. Til en vis grad er det mindre kompliceret sammenlignet med den omvendte proces. Hvad du har brug for er at nøje følge de vigtigste trin for ikke at overse de must-have nuancer.

For at opsummere det hele er der fire vigtigste måder til migrering af websteder. Hver af dem har sine egne prisspecifikationer og vilkår. Se på nedenstående diagram for at få idéen om, hvad hver mulighed indebærer.

Måder at overføre websteder på
Omkostninger ved overførsel af websted
Hosting til hostingGratis til $ 3,95 / mo eller mere (baseret på den valgte hosting)
CMS til CMSAfhænger af webstedets parametre (brugen af ​​online-lommeregner hjælper med at estimere omkostningerne ved overførsel af websteder)
CMS til webstedsbyggerGratis til omkring $ 150 baseret på prisen for det valgte webstedsmigreringsværktøj
Webstedsbygger til CMSFra $ 150 (i tilfælde af migrationssoftwarebrug) og op til omkring $ 320 og mere til manuel webstedsoverførsel

Bundlinie

De endelige omkostninger ved migrering af websteder afhænger af den mulighed, du vælger til dette formål. Alt i alt er der fire mulige måder til migrering af websteder, der afhænger af, hvilken type platform dit websted er bygget en, og den du planlægger at skifte til.

 • Hvis du beslutter at skifte fra en hostingudbyder til en anden, vil omkostningerne ved overførsel af websteder i sidste ende afhænge af prisen på den plan, du vil gå til. Bluehost tilbyder for eksempel en mulighed for at bruge deres professionelle assistance fra deres eksperter og opkræver $ 2,95 / mo til yderligere brug af den valgte plan.
 • Hvis du har til hensigt at flytte fra et CMS til et andet, afhænger omkostningerne ved webstedsoverførsel også af den mulighed, du vælger til dette formål. CMS2CMS er for eksempel den webstedsmigrationstjeneste, der leveres med den online regnemaskine, der gør det muligt at estimer de omtrentlige omkostninger ved den endelige webstedsoverførsel. Denne pris beregnes på grundlag af de vigtigste parametre på dit websted, såsom antallet af websider, brugere, mediefiler, kommentarer og andre webstedelementer, du planlægger at flytte til det nye websted.
 • Omkostningerne ved overførsel af et websted fra CMS til webstedsbygger bestemmes også af den mulighed, du vælger til dette formål. Så hvis du beslutter at bruge webstedsmigrationstjenesten, kan omkostningerne ved at bruge den udgøre omkring $ 150. Hvad angår den omvendte proces, kan det endelige webstedsoverførselsbudget nå op til $ 320 i tilfælde af manuel webstedsoverførsel.

Det er således umuligt at fortælle fra starten, hvor meget du betaler for at flytte dit websted fra en platform til en anden. Omkostningerne bestemmes individuelt for hver type projekt og den platform, det er bygget på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map