Hvor meget koster det at opbygge et websted?

De faktiske omkostninger ved lancering af et websted er et rigtig mysterium for de fleste webudviklere, der engagerer sig i denne proces for første gang. Der er faktisk ikke et klart svar på dette spørgsmål, da de endelige udgifter til webstedsudvikling afhænger af flere faktorer.


Indhold:
Omkostninger ved websted lavet af:
Webstedsbygger
CMS + Hosting
freelancer
Webstudie
Gennemsnitlige omkostninger på et websted:
Personligt websted
Online blog
eCommerce
Lille virksomhed
Oversigt Sammenligningstabel
Bundlinie

Disse inkluderer typen og kompleksiteten af ​​et websted, du har brug for, de webbygningsmetoder, du skal bruge, den platform, du vælger til dette formål, udgifterne til et domænenavn, hosting osv..

En sådan række faktorer, der påvirker omkostningerne ved webstedsudvikling, gør det vanskeligt at give den nøjagtige estimering af den endelige projektpris. Du skal dog være klar til, at de eventuelle omkostninger på dit websted kan være flere gange højere, end du oprindeligt forventer.

De fleste brugere, der ikke har websteder, men ønsker at få dem til personlig eller forretningsmæssige mål, mener, at webstedsoprettelse er en kompliceret og ganske dyr proces. I en vis udstrækning har de ret, men er det virkelig så dyrt som du forestiller dig?

Er det nødvendigt at betale tusinder af dollars for denne service i dag? Der er måske en mulighed, der gør det muligt at betale mindre uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​et readymade-projekt?

Lad os se nærmere på nogle af de vigtigste måder at opbygge et websted, deres egenskaber og omkostninger ved oprettelse af websteder for at give svar på disse spørgsmål. Når du har læst denne undersøgelse, finder du ud af, hvor mange penge du virkelig skal investere i dit webprojekt, hvilke muligheder du kan benytte dig af og hvilke priser der opkræves for disse tjenester i dag.

Omkostninger ved websted lavet af webstedsbygger

Webstedsbyggere er særlige programmer bruges til at udvikle forskellige typer websteder baseret på brugernes behov. De fleste af dem er designet med krav fra ikke-erfarne mennesker i tankerne, som stadig har til hensigt at bygge fuldt udstyrede websteder til overkommelige priser.

Disse skybaserede tjenester er generelt meget intuitive, hvilket bringer besværet med webbygningen til et minimum og garanterer et anstændigt resultat, der er givet, at du tager den rigtige tilgang til processen med oprettelse af websteder.

De fleste brugere har brug for teknisk enkle websteder – forretningswebsteder, porteføljer, blogs, promowebsteder osv. Derfor er det fornuftigt at overveje platformens rentabilitet baseret på dens bekvemmelighed og omkostninger ved at gennemføre disse projekter.

I denne henseende er webstedsbyggerne uden for enhver konkurrence, især med hensyn til prisfastsættelse og brugervenlighed. Men hvad har du brug for for at starte et websted med disse tjenester? Hvor meget skal du være klar til at investere i deres oprettelse, og hvilket resultat kan du potentielt benytte?

 • For at opbygge et projekt med webstedsbyggere skal du få en skabelon, domænenavn og hosting.
 • Skabeloner kan være gratis og betalt, afhængigt af deres kvalitet og den service, der tilbyder dem.

Hvad angår hosting og domænenavn, er tingene forskellige. Næsten alle webstedsbyggere leveres med integreret hosting, hvis varighed er ubegrænset i nogle tjenester. Når du vælger en platform og tilmelder dig den, får du et gratis underdomæne, som er nok til at oprette din første webside og udforske funktionens sæt af tjenesten.

Når du fortsat arbejder med din webstedsudvikling, vil du indse, at du ikke vil gå uden et andet niveau-domæne. Du kan få det enten som en bonus eller i en af ​​de prisplaner, du vælger.

De gennemsnitlige omkostninger ved bygning af et websted med en webstedsbygger kan beregnes månedligt og årligt, idet sidstnævnte variant er mere fordelagtig med hensyn til omkostningerne. Priserne varierer afhængigt af de planer, som webstedbyggerne tilbyder – gennemsøg dem for at fjerne det.

Omkostninger ved websted lavet af CMS + hosting

Ligesom webstedsbyggerne, CMS adskiller sig i parametre, funktioner og typer websteder, du kan starte med dem. Uanset hvilken service du vil gå til, skal du dog finde ud af mere om dens funktionalitet, integrerede muligheder, værktøjer og andre funktioner, der er et must-have for effektiv webstedsopbygning.

Hvis du er en nybegynder, og dette er dit første forsøg på at oprette et websted med et Content Management System, bliver du oprindeligt nødt til at lære det grundlæggende ved at bruge CMS efter eget valg, nemlig hostingopsætning, databaseadministration, brug af instrumentbræt og generelt system egenskaber.

Hvad du skal vide, er, at de fleste open source CMS oprindeligt er gratis. Dette betyder, at du overhovedet kan downloade, installere og opdatere dem uden omkostninger. Derudover kan du endda prøve at opbygge et enkelt websted uden at investere i det. Dette er en dejlig praksis for begyndere, der ønsker at lære nuancerne ved at arbejde med disse systemer.

På samme tid kan mange CMS ikke prale af anstændig out-of-the-box-funktionalitet og indebære integration af eksterne plugins, tilføjelser eller udvidelser, så du får et bedre resultat.

Lad os fortsætte med de økonomiske udgifter.

Omkostninger ved oprettelse af websted med CMS

Hvor meget vil det koste at oprette et websted med CMS? Se på følgende punkter:

 1. Hosting – omkring $ 150 / år
 2. Domænenavn – omkring $ 20 / år
 3. Skabelon – Temaer kan også være gratis og betalt, men en anstændig skabelon koster dig omkring $ 100-150;
 4. Ekstra plugins – betalte priser koster fra $ 5 og op til $ 100-150 pr. Vare afhængigt af deres karakter og kompleksitet.

Dette er den omtrentlige estimering af omkostningerne ved opbygning af et websted med CMS. Priserne kan variere med hensyn til typen af ​​det system, du bruger, og det projekt, du agter at få i det lange løb.

Omkostninger ved websted lavet af freelancer

Beslutningen om leje en freelancer at designe et websted til dig kan være resultatet af flere faktorer. Du kan enten mangle tid til selv at arbejde på din webstedsudvikling, eller dine evner er muligvis ikke nok til effektivt at udføre opgaven. Uanset hvad årsagerne er, skal du være opmærksom på de omtrentlige omkostninger ved brug af denne specialists tjenester og de potentielle trusler, du måtte støde på under processen.

De fleste freelancere opkræver normalt timepriser for deres tjenester. Priserne adskiller sig meget ud fra en specialists kompetence og ekspertise, tilgængelige færdigheder, tid, du skal få et færdiggjort projekt, placering, som en webdesigner kommer fra, og andre krav, du måtte have.

 • De gennemsnitlige webudviklingsomkostninger spænder fra $ 30 og op til $ 80 per time.
 • Prisen for tjenester, der tilbydes af professionelle, er omkring $ 500 – $ 1000 for det komplette arbejde.

Dette inkluderer forskellige slags opgaver, som en specialist håndterer i løbet af denne tid, det være sig designudvikling, websitekonfiguration, skrivning af ekstra moduler, justering af indstillinger osv. I øvrigt koster yderligere webstedvedligeholdelse og styring meget, fordi du ikke vil være i stand til at gøre det på egen hånd.

Lige efter projektets start er du nødt til at tage sig af regelmæssige indholdsopdateringer, sikkerhedsstøtte, SEO osv. Dette kræver også økonomiske investeringer – fra $ 100 pr. Måned i tilfælde af brug af freelance-tjenester. Sørg for at fjerne disse nuancer på forhånd for at foretage de nødvendige beregninger.

Du skal også være klar til at betale for webstedshosting og domænenavn. Kvalitet og sikker hosting kan koste mellem $ 20 og $ 50 pr. Måned baseret på den udbyder, du har med at gøre.

Hvad angår domænenavne, kan deres omkostninger variere med hensyn til domænealder. Nye domæner kan koste omkring $ 10-15 om året, afhængigt af registratortype og domænezone. Omkostningerne ved aldrede domæner kan nå hundreder eller endda tusinder af dollars, men brugere, der har brug for websteder til personlig eller forretningsbrug, er generelt ikke interesseret i at få så dyre domæner.

I betragtning af ovennævnte udgifter kan du beregne, hvor meget det koster at oprette et websted. For at opsummere det, kan jeg konkludere, at de minimale omkostninger ved lancering af et websted er $ 300 – $ 500 pr. Et standardwebsted udviklet af en dygtig freelancer.

Omkostninger ved websted lavet af webstudio

Når det kommer til oprettelse af professionelle websteder til store virksomheder og til personlig brug, kommer webstudier i spil. Dette er teamet af eksperter, der kontrollerer hvert trin i webbygningsprocessen.

Hvad mere er, webstudier er opmærksomme på de største webdesigntendenser, som resulterer i oprettelsen af ​​fuldt udstyrede og meget funktionelle projekter. Web-studios afgift afhænger af en række faktorer som antallet af mennesker, der vil arbejde med projektudviklingen, kompleksiteten og stilen på et websted, du har brug for, de mål, du forfølger, fristerne osv.. Så hvor meget kan du forvente at investere i et webstudio-projekt?

Omkostninger ved opbygning af et websted af webstudier og freelancere

 1. De månedlige omkostninger ved hosting kan variere mellem $ 10 og $ 16 afhængigt af udbyderen og den valgte plan. Således betaler du omkring $ 150-200 om året for at få pålidelig hosting. Hvad angår domænenavnet, vil det koste dig omkring $ 10 og $ 30 pr. År. Dette afhænger også af den domænezone og de egenskaber, du foretrækker.
 2. Den næste ting, du skal betale for, er skabelonen webdesignteamet vil arbejde med. Prisklassen kan her være alsidig – en anstændig skabelon koster fra $ 100 og op til $ 1000 afhængigt af webstedstypen, dens kompleksitet og generelle webstudiopriser.
 3. Endelig er den mest ansvarlige og den dyreste del af webdesignprocessen omkostningerne ved webstudietjenesterne. Nogle gange kan webudviklingsrater være ret høje og nå op til $ 4000- $ 6000. Dette afhænger af betingelserne for den kontrakt, du har med studiet, deres prispolitik, antallet af webudviklere i et team, de tjenester, du har til hensigt at benytte og masser af andre aspekter.

Vær opmærksom på, at omkostningerne ved webstedsudvikling ikke kun er begrænset af designoprettelsen. Det faktum, at det er eksperter på webstudier, der udvikler et websted til dig betyder, at du ikke vil være i stand til at styre og opdatere det bagefter på egen hånd. Dette er bare fordi du ikke er opmærksom på dens designegenskaber, struktur og andre lignende nuancer.

Hvad mere er, webstedspromotering betyder også meget, hvis du ønsker at køre et rentabelt og effektivt websted, der genererer trafik og hjælper dig med at opbygge kundegrundlag. Hvis du lejer et webstudie til yderligere vedligeholdelse af websteder, SEO, kundesupport, sikkerhedsproblemer osv., Skal du være klar til yderligere at investere omkring $ 100-150 pr. Måned eller endnu mere.

Hvis du har brug for et kvalitetswebsted, giver det ikke mening at gå efter dyre webbygningsmuligheder. I de fleste tilfælde behøver du ikke en professionel webdesigner eller hele webstudieteamet for at udvikle dette projekt til dig. Ligeledes behøver du ikke at spilde din indsats og tid på at udforske det grundlæggende ved at bruge CMS. Det er ikke altid værd at investere. Det er her populære webstedsbyggere er til stor hjælp. De er nemme at bruge og har den bedste pris / kvalitet korrelation.

Gennemsnitlige omkostninger for et personligt sted

Omkostningerne ved opbygning af et websted med webstedsbyggere falder generelt til skabelonprisen, hosting, domænenavn, ekstra tilføjelser eller apps, som du muligvis ønsker at integrere og yderligere support. Når det kommer til populære webstedsbyggere, disse funktioner er alle inkluderet i de planer platformene tilbyder.

At være den billigste webstedsbygger, Wix og UKIT tilbyde overkommelige priser, der lever op til alsidige webbygningsbehov. Lad os finde ud af, hvor meget det vil tage at starte et websted med dem.

Omkostninger ved et personligt websted lavet af Wix

Wix Personal Site Builder

Wix er en verdensberømt alt-i-en-webstedsbygger, der fungerer godt til forskellige typer personlige websteder. Dets rige funktionssæt, overflod af skabeloner, designtilpasningsværktøjer og flere prisfastsættelsesplaner gør systemet til en værdig løsning for uerfarne brugere. Uanset evne til webdesign og ekspertise, du har, og hvilken webstedtype du planlægger at lancere, vil Wix hjælpe dig med at udføre opgaven på den bedst mulige måde.

Omkostningerne ved opbygning af et personligt websted med Wix afhænger af de funktioner, du planlægger at bruge, og den prisplan, du vælger til dette formål.

Systemet tilbyder i øjeblikket en ubegrænset gratis plan, som du muligvis har brug for for at teste dens funktioner og fem betalte planer. Når det kommer til udviklingen af ​​en personlig webside, så er Combo eller Ubegrænset plan den bedste løsning. Connect Domain plan name fungerer næppe for dig på grund af dets begrænsninger (som annoncebanneret eller behovet for at bruge det andet niveau domæne).

Bortset fra at købe disse planer, behøver du ikke betale mere for at bruge Wix. Den årlige pris for styring af et websted afspejles i udgifterne til planerne. Systemet gør det muligt at oprette et dejligt websted for omkring $ 96 pr. År afhængigt af de webbygningsmål, du forfølger.

Det, der er vigtigt, introducerer Wix ofte specialtilbud (ca. 10 gange om året), der sikrer 50% rabat på alle prisplaner. Disse tilbud introduceres normalt på helligdage og specielle begivenheder i tjenestens levetid. De varer 3-7 dage, og du kan nemt spare store, når du har ventet på det rigtige øjeblik (alle serviceabonnenter får tilsvarende e-mails, der giver besked om tilbudene).

Se også:
Wix Website Builder Review
Eksempler på Wix personlige websteder

Prøv Wix (gratis plan tilgængelig)

Omkostninger ved et personligt sted foretaget af uKit

uKit-personligt webstedeksempel

uKit er generelt placeret som en websitebygger for små virksomheder, og dens funktionssæt er således rettet mod udviklingen af ​​disse websteder. Det er dog enestående brugervenlighed, intuitiv webopbygningskarakter, nicheforespørgelige skabeloner og kraftfulde funktionssæt gør tjenesten til et anstændigt valg til personlig oprettelse af websteder.

Webstedsbyggeren er en af ​​de mest overkommelige løsninger til webbygning, der findes i den moderne webdesignniche. Der er ingen gratis plan her, men du kan teste systemet i to uger uden omkostninger i stedet. Hvis de muligheder, det tilbyder appellerer til dig, kan du opgradere til en af ​​dens fire betalte planer.

Når det gælder udviklingen af ​​en personlig webside, er de mest passende løsninger Premium og Premium + planer, hvis omkostninger udgør $ 4 og $ 8 pr. måned tilsvarende. Vær opmærksom på at det at få et engangsabonnement i 3, 6 måneder eller 1-2 år ad gangen giver dig mulighed for at spare stort. Rabatten udgør 5%, 10% og 30% baseret på det valgte abonnementsperiode. En anden måde at spare mere på er at bruge 25% uKit-promokoden, som er tilgængelig online.

Derudover har uKit et tilbud, der dækker den aktuelle trang fra enhver virksomhed til at have et websted. Hvis du har brug for et mere professionelt forretningswebsted, men du ikke har tid eller lyst til at arbejde på dens udvikling på egen hånd, kan du bestille det nøgleklare projekt til $ 100 fra systemudviklerne. Dette er et meget forsøgende tilbud til folk, der er travlt med at udføre deres forretningsopgaver og tjene penge.

Se også:
uKit Website Builder Review
uKit-webstedeksempler

Prøv uKit (14-dages prøveversion er tilgængelig)

Gennemsnitlige omkostninger ved online blog

Du har muligvis et behov for at oprette forbindelse til en blog til dit færdige websted eller starte den fra bunden. Omkostningerne ved lancering af en blog omfatter prisen på en nicheskabelon, hosting, domænenavn og integrationer. Både Wix og uKit har prisplaner, der fungerer godt til oprettelse af blog. Lad os gennemgå de mest passende indstillinger nu.

Omkostninger ved en online blog lavet af Wix

Wix Blog Website Builder

Wix har en kraftfuld bloggingmotor, der tillader oprettelse og styring af fuldt udstyrede blogs. Omkostningerne ved brug af tjenesten afhænger af de funktioner, du gerne vil integrere i dit projekt. Du kan teste platformen gratis ved at tilmelde dig den og teste dens gratis planindstillinger.

Opgradering til Connect Domain Pan giver dig heller ikke det ønskede resultat, på grund af flere abonnementsbegrænsninger, som ikke er værd at investere, hvis du planlægger at gå online.

Combo- og ubegrænsede planer fungerer bedst til oprettelse af online blog. Omkostningerne ved disse planer udgør $ 8,50 og $ 12,50 per måned. Hvad du får her, er den rigtige mængde diskplads og båndbredde, fraværet af systemannoncebanneret og andre blogrelaterede funktioner.

Ved at bruge planerne vil du være i stand til:

 • tilføje, opdatere og planlægge blogindlæg,
 • opret afsnittet med featured posts og en tags sky,
 • aktiver brugerkommentarer,
 • oprette tilpasset feed,
 • Brug som standard Google Analytics og det integrerede systemhosting inkluderet i planerne.

Hvis du har besluttet at oprette en visuelt tiltalende og funktionel blog uden at investere for meget kræfter, tid og penge, er Wix svaret. Rigt funktionssæt og en bred vifte af værktøjer og indstillinger gør platformen til det mest passende valg til dit blogging-projekt, uanset dets kompleksitet, emne og stil.

Se også:
Eksempler på Wix Blogs

Opret din egen blog med Wix

Omkostninger ved en online blog Oprettet af uKit

uKit Blog-sideeksempel

uKit-blog er en dejlig gratis tilføjelse til et websted oprettet med denne webstedsbygger. Dette er den mest passende løsning til en lille virksomhed, der ikke ønsker at bekymre sig om kompleksiteten i indstillingerne for specialiserede blogsystemer.

Den mest passende plan til oprettelse af blog er Premium+. Dets omkostninger udgør $ 8 pr. Måned. Premium + Plan giver det udvidede statistik- og analysesamlingssystem samt ubegrænset adgang til skabeloner, som kan bruges til at starte en blog.

Du vil være i stand til at oprette og administrere en blog ved at forbinde en “Nyheder Informer”Widget til en hvilken som helst side på dit websted. Bloggssystemet er enkelt, indholdsfokuseret og praktisk. Planlagt nyhedspublikation er en af ​​fordelene ved disse planer, som tillader opdatering af din blog, selvom du er væk. uKit er et ret godt valg til at oprette enkle blogs til personlig brug.

Start din blog med uKit

Gennemsnitlige omkostninger for e-handelswebsted

Omkostningerne ved lancering af et eCommerce-websted afhænger generelt af det værktøj, du vælger til dette formål, hostingudbyder, skabelon, domænenavn og markedsføringsmuligheder, du gerne vil bruge. Med Wix og , processen vil være enkel, praktisk og overkommelig.

Omkostninger ved e-handelswebsite lavet af Wix

Wix eCommerce webstedsbygger

Wix har sin egen eCommerce-motor, som tillader at bygge små og mellemstore online butikker. Rækken af ​​værktøjer, den leverer, er imponerende og inkluderer: flere betalingsmuligheder, marketing- og skattemæssige styringsmuligheder, produktgallerier, flersproget support, CSV-fileksport.

For at oprette en webshop med Wix er det fornuftigt at gå til eCommerce eller VIP Plan. Prisen for e-handelsplan udgør $ 16,50 / md. Dette inkluderer oprettelse af webshopmulighed, passende mængde båndbredde og diskplads, tilgængelighed af marketingværktøjer, e-handel mobile-klare skabeloner, integreret Google Analytics osv. VIP-plan koster dig $ 24,50 pr. Måned, derudover tilbyder e-mail-kampagner, ubegrænset båndbredde, premium-kunde support og andre fordele ved e-handel.

Wix-kode er et andet gratis e-handelsværktøj, som webstedsbyggeren tilbyder. Dette er den app-builder, du kan bruge til at give din online butik avanceret funktionalitet og ekstra website-effekter. Du behøver ikke at have kodningsevner for at gøre det – funktionen er intuitiv og enkel for alle.

Se også:
Eksempler på Wix Online Store

Opret en online butik med Wix

Omkostninger ved e-handelswebsite lavet af Shopify

håber e-handelssoftware

Shopify er en specialiseret e-handelssoftware, hvis funktionalitet er centreret omkring udvikling af webshop. Systemet gør det muligt at bygge fuldt udstyrede online butikker i forskellige størrelser og kompleksitet.

For så vidt softwaren tilbyder en række e-handelsplaner, afhænger de eventuelle omkostninger ved at opbygge en webshop med det af det abonnement, du vil gå til – fra $ 9 til $ 299 / mo.

Shopify giver mulighed for at teste systemet gratis i 14 dage, og det tilbyder i øjeblikket følgende planer: Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Deres omkostninger udgør tilsvarende $ 9, $ 29, $ 79 og $ 299 per måned.

 • Lite-planen gør det muligt at forbinde en webshop til det eksisterende websted, tilføje det ubegrænsede antal produkter, flere betalingsportaler, salgsporing, mulighed for at købe knap osv..
 • Grundlæggende Shopify tilbyder desuden gratis SSL-certifikatforbindelse og mulighed for tilføjelse af blog.
 • Shopify-plan giver dig mulighed for at sende gavekort og professionelle rapporter.
 • Avanceret Shopify leveres med avanceret rapportbygger og realtidsforsendelsesforsendelse.

Husk, at Shopify er gebyrfri for transaktioner, men du skal betale for kreditkorttransaktioner, i tilfælde af at du accepterer disse betalinger i din butik. Alt i alt er Shopify en anstændig professionel e-handelssoftware, der desuden er optimeret til mobil markedsføring.

Se også:
Shopify e-handelssoftwaregennemgang
Shopify-eksempler på online butik

Opret en online butik med Shopify

Gennemsnitlige omkostninger på webstedet for små virksomheder

At opbygge en hjemmeside til din virksomhed er et must, hvis du agter at nå langsigtede mål og vokse kundegrundlaget. Omkostningerne ved lancering af et websted med webstedsbyggere afhænger af det system, du vælger til dette formål.

For så vidt som de fleste webstedsbyggere leveres med integreret hosting og tilbyder domænenavne som standard, behøver du ikke at betale ekstra for dem. Find ud af hvilke satser Wix og uKit tilbyder at opbygge et websted for små virksomheder.

Omkostninger ved websted for små virksomheder lavet af Wix

Wix Small Business Website Builder

Opbygning af et lille forretningswebsted med Wix er let, hurtigt og effektivt på grund af de mange forskellige værktøjer og funktioner, som systemet tilbyder. Omkostningerne ved at starte et projekt med Wix varierer generelt omkring $ 96 pr. År afhængigt af den plan, du vil arbejde med.

Når det kommer til at opbygge et websted for mindre virksomheder, giver det mening at bruge nogen af ​​de planer, platformen tilbyder, undtagen Connect Domain-planen med de tilgængelige begrænsninger. Brug af Combo-, Unlimited-, eCommerce- eller VIP-planer fungerer godt til dette mål, mens valget skal baseres på funktionssættet og skalaen på dit websted for små virksomheder, den niche, du fokuserer på, det publikum, du planlægger at målrette mod, og mål, du ønsker at nå. Planerne koster $ 8,50, $ 12,50, $ 16,50 og $ 24,50 tilsvarende og inkluderer forskellige vilkår og funktioner.

For at reducere de årlige satser for planerne anbefaler jeg at følge de særlige Wix-tilbud og -rabatter, de introducerer flere gange om året. Dette er en sikker måde at spare stort på.

For de iværksættere, der ønsker at designe forretningswebsteder uden besvær overhovedet, tilbyder Wix sit avancerede ADI-værktøj. Det Kunstig intelligens funktion vil designe et komplet websted til dig ved hjælp af forretningsinformation, du giver. Dette er let, hurtigt og effektivt.

Se også:
Eksempler på Wix Business Website

Opret et forretningssted med Wix

Omkostninger ved et websted med mindre virksomheder lavet af uKit

uKit webstedsbygger

uKit har udmærket sig som en webstedsbygger for små virksomheder. Udvalget af forretningsspecifikke funktioner, værktøjer, responsive skabeloner og marketingmuligheder, det giver, er mere end nok til at dække den herskende mængde iværksætternes behov. Omkostningerne ved lancering af et komplet websted for små virksomheder med uKit udgør generelt $ 48.

uKit har i øjeblikket fire betalte abonnementer, som hver overholder visse webdesignopgaver. Du kan vælge mellem Premium, Premium +, eCommerce og Pro Plans afhængigt af typen og stilen på dit websted for små virksomheder, de funktioner, du har til hensigt at integrere, de mål, du vil have det til at tjene og andre relaterede aspekter.

Derudover tilbyder webstedsbyggeren betydelige rabatter for disse mennesker, der betaler for at bruge tjenesten i løbet af 3, 6 måneder eller 1-2 år. Rabatten er 5%, 10% og 30% med hensyn til den tilbudte plan og vilkår.

Det er også muligt at få en 25% uKit-promo-kode SWB-25 at spare stort, når du designer din uKit-virksomhed til små virksomheder. Hvis du virkelig har langsigtede forretningsmål og ønsker at spare stort, er uKit den mest overkommelige løsning, du nogensinde kan finde.

Opret et forretningssted med uKit

Omkostninger ved webstedsopbygning: Oversigt Sammenligningstabel

WebstudiefreelancerCMS
(WordPress)
Webstedsbyggere:
WixUKIT
Domænenavn (Årlig)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
Hosting (Årlig)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Webstedsskabelon$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Arbejd med hjemmeside$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Total$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Bundlinie

Omkostningerne ved at få et websted dannes individuelt i hver situation og afhænger af mange faktorer, nemlig DIY-webopbygning eller bestilling af et færdiglavet websted, typen af ​​den valgte platform, udgifter til hosting, domænenavn, skabeloner, moduler / plugins , midlertidige udgifter, et projekt kompleksitet osv.

 • Den dyreste løsning er at bestille et websted fra et webstudie. Denne variant fungerer godt for folk, der ikke ønsker at kende alle nuancerne i webdesignprocessen, men har til hensigt at få et komplet websted til at opfylde deres mål og behov.
 • Det samme handler om at ansætte en freelancer. Disse eksperter kan let udvikle forskellige typer websteder, men du kan ikke håndtere dens vedligeholdelse og yderligere promovering. Det betyder, at du til sidst bliver nødt til at fortsætte med at arbejde med et webstudie eller en freelancer for at kunne opdatere og administrere dit websted, når det er nødvendigt.
 • Opbygning af et websted med CMS er en effektiv DIY-løsning, som du kan vælge at få gjort jobbet effektivt. Disse systemer er ikke helt vanskelige at mestre, men du bliver stadig nødt til at besidde færdigheder og erfaring i webdesign for at klare opgaven på egen hånd. Glem ikke at CMS ofte indebærer plugin- og skabelonintegration, som ikke er helt sikker på dit websted. Du skal vide, hvilke specialister man skal beskæftige sig med for at være på den sikre side.

Det enkleste og mest overkommelige alternativ til webdesign er brugen af ​​webstedsbyggere. Disse systemer sikrer maksimal enkelhed og kræver slet ikke viden om programmering. De er intuitive og leveres med out-of-the-box funktionalitet, der er nødvendig for at køre og styre et funktionelt personligt eller forretningswebsted.

Omkostningerne ved at designe et websted med en webstedsbygger er ofte to gange lavere i forhold til de udgifter, du vil støde på, når du bruger andre webbygningsværktøjer. Hvad der er vigtigt, behøver du ikke være interesseret i webstedshosting og domænenavn, da disse funktioner ofte tildeles som standard baseret på abonnementsbetingelserne.

Selvom valget af webstedsbyggere er imponerende i disse dage, har jeg udpeget to tjenester, nemlig Wix og uKit på grund af deres overkommelige priser, komfort og store funktionalitet. Disse systemer kan perfekt løse typiske opgaver for de fleste brugere uden problemer eller ekstra udgifter.

Omkostningerne ved lancering af et websted i dette tilfælde vil variere fra $ 36 til $ 200 afhængigt af den valgte platform, prisplan og webstedstype. Bare prøv det og nyd resultatet!

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map