Hvor meget koster det at være vært for et websted

Hvor meget koster det at være vært for et websted


Hvert websted har brug for et sted at ”bo” i samt gemme alle dets filer, indhold osv. Det er her, hosting er nødvendigt. Med så mange forskellige hosting-tilbud og udbydere, at vælge det passende kan være en smule vanskeligt. Du er nødt til at overveje et sæt nøglefaktorer, der inkluderer webstedstype, bygningsteknologi, størrelse, indholdsvolumen og mere for at sikre jævn drift og stabilitet, selv ved trafikspidser.

Hver projekttype kræver specifikke tilgange med hensyn til webhosting. Virksomheder tilbyder uendelige serverløsninger til forskellige behov, mens webstedsbyggere kommer som en alt-i-en-pakke, der inkluderer domænenavne, hosting og andre funktioner uden behov for at administrere dem manuelt. I denne gennemgang vil vi diskutere flere tilgængelige hostingmuligheder, deres omkostninger og funktioner, der påvirker prisen.

1. Webhostingtyper

Inden vi begynder at gennemgå alle de tilgængelige hostingfunktioner, er vi nødt til at finde ud af, hvad hosting er, og hvordan teknologien fungerer.

Når det hostes, kommer et websted på en server med alle dets filer, kildekode og indhold.

websted kommer på en server

En server er en magtfuld computer, der sender websider til andre brugere og deres enheder, når de sender en anmodning.

server

Anmodningen sendes hver gang besøgende bruger sin browser til at indtaste URL-adressen eller følger linket til en bestemt side på dit websted.

Serveren modtager anmodningen og sender info tilbage

Serveren modtager anmodningen og sender info tilbage med det endelige look på websiden til slutbrugeren. Tiden mellem anmodningen og siden sendt til brugeren definerer webstedets belastningshastighed, hvilket er en afgørende faktor, der bestemmer brugernes tilfredshed, trafik, konverteringsfrekvens, SEO-rangeringer og andre nøglefaktorer.

Det betyder, at du skal vælge en hosting, der passer til dine projektkrav. Hvert tilbud har særlige specifikationer, kapacitet og ydeevne, der definerer din projektdrift. Mindre komplicerede websteder som blogs eller porteføljer kræver ikke supersoniske faciliteter. På den anden side kræver mere funktionelle og komplicerede websteder, som digitale butikker, forbedret hostingfleksibilitet.

Hvad skal du overveje, når du er vært for et websted

I betragtning af ovennævnte skal du holde øje med følgende, når du vælger en hosting:

 • Ydeevne – det mest afgørende punkt, der definerer webstedsstabilitet på trods af trafikspringene. Det består hovedsageligt af de to hovedrater: oppetid (perioden, hvor hosting fungerer) og sidebelastningshastighed (den nødvendige tid for serveren til at sende URL’en tilbage til en bruger efter anmodning).
 • Fleksibilitet – denne funktion reserverer lidt plads til tilpasningsfrihed. Serverløsningen kan være integreret med nogle af de populære CMS-platforme, give plads nok til at administrere flere websteder på én gang, tilbyde gratis domæner, sikkerhedsmidler osv..
 • Kunde support – at have et pålideligt supportteam er afgørende. Du skal have en ekspert til en hurtig løsning af tekniske problemer, problemer med betalingsbehandling, integration eller opsætning. Dit websted er muligvis ikke tilgængeligt for brugere af forskellige grunde. Professionel kundesupport skal hjælpe med at overvinde sådanne hindringer.
 • Pris – du skal vide, hvad du betaler for. Hvis din hosting koster $ 1 pr. Måned, skal du ikke forvente tonsvis af frynsegoder. På samme tid er nogle serverløsninger dyrere. Omkostningerne afhænger af projektkompleksiteten og ressourcerne, du forventer at få fra en hostingudbyder.

Hosting Providers vs Website Builders

Moderne teknologier til websidebygning har udviklet sig. Brugere har nu flere alternativer afhængigt af behov og teknisk baggrund. Den første er at vælge traditionelle hosting platforme der tilbyder flere serverløsninger til forskellige websitetstyper herunder små blogs, porteføljer eller voksende e-handelsprojekter. De bringer masser af funktioner og fordele ud af kassen. På den anden side er brugerne stadig tvunget til at håndtere nogle af installations- og tekniske problemer på egen hånd.

Fordele med hostingudbyder:
Hostingudbyder Ulemper:
&# X2714; Alsidighed – vælg mellem forskellige hostingplaner og -typer for at imødekomme deres krav.
&# X2714; Pris – At adskille hosting er normalt en billigere mulighed, sammenlignet med webstedsbyggerne.
&# X2714; Kompatibilitet – arbejde godt med de bedste CMS-platforme inklusive WordPress.
&# X2714; Fleksibilitet – vælg en enkel plan for at komme i gang. Skift derefter til en større senere.
&# X2714; Ressourcer – drage fordel af ubegrænset lagerplads, båndbredde og andre vigtige funktioner.
Manuel opsætning – du bliver nødt til at registrere et domæne, installere CMS og uploade temaet manuelt.
kompleksitet – Når de findes i instrumentbrættet, kan nogle brugere føle sig lidt forvirrede. De har muligvis brug for nogen tid på at finde ud af, hvordan det fungerer.

Den anden vej er at vælge alt-i-en-løsninger, der er bragt til dig af moderne webstedsbyggere. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bekymre dig om noget. Systemet sikrer tilstrækkelig ydelse og stabilitet. Du betaler for en valgt plan og får alle nødvendige hostingfunktioner i et kit. Den dårlige nyhed er, at webstedsbyggerne ikke tilbyder meget fleksibilitet med hensyn til opsætning eller valg af en anden hostingplan, afhængigt af webstedsstørrelsen.

Webstedsbygger Pros
Webstedsbygger fordele:
&# X2714; Alt i en – ingen manuel opsætning. Gå online med et klik.
&# X2714; Automatiseret styring – ingen grund til at administrere at være vært separat fra webstedet.
&# X2714; Brugervenlighed – fantastisk til begyndere, der ønsker at komme live på få minutter.
&# X2714; Inkluderede funktioner – systemet bekymrer sig om opdateringer, platform- og teknologiopgraderinger, sikkerhed osv.
Begrænset fleksibilitet – et par chancer for at vokse dit websted eller migrere til en anden platform.
Faste priser – det er svært at spare et par dollars, da du køber alle funktioner i pakken.
Manglen på optimeringsfunktioner – Som en hostet platform tillader webstedsbygger ikke dig meget af teknisk optimering for at øge sideindlæsningstiden, f.eks. Du må kun bruge integrerede indstillinger.

Lad os nu se nærmere på, hvilke funktioner der definerer de endelige omkostninger til at være vært for et websted.

2. Omkostningerne ved et webstedshosting

De endelige omkostninger afhænger hovedsageligt af webstedets kompleksitet. Jo større projekt du vil starte den mere kraftfulde serverløsning, du har brug for. På samme tid bør vi også overveje den forventede trafik såvel som en webstedstype.

For eksempel at være vært for en enkel lille virksomhedswebsted er billigere i sammenligning med en enorm online shop. Heldigvis for brugerne har førende tjenesteudbydere forskellige hostingindstillinger, der passer til forskellige behov og leveres også med forskellige priskoder:

Delt hostingomkostninger

Startniveauet for små indholdsbaserede websteder. Tilbuddet er det billigste på markedet. Det koster dig et sted omkring $ 2- $ 5 per måned. På samme tid bør du ikke forvente, at det er ekstremt robust. Det leveres med en pakke baseline-funktioner og inkluderer undertiden gratis SSL og domænenavn, hvilket er godt.

Delt hosting fungerer på små blogs, der er bygget på WordPress eller anden CMS. Dens kapacitet er nok til at være vært for professionel portefølje eller et lille forretningssted. Udtrykket “delt” betyder, at du sandsynligvis vil dele ressourcer med andre brugere fra en enkelt server.

VPS-hostingomkostninger

VPS står for en virtuel privat server. Det er et niveau højere, sammenlignet med den delte hosting. Den vigtigste forskel er, at dit websted vil dele den samme hosting med kun et par andre projekter. Det betyder, at du drager fordel af flere ressourcer og faciliteter.

VPS er normalt et dyrere tilbud. Prisen varierer et sted mellem $ 25 og $ 50 pr. Måned afhængigt af antallet af dedikerede IP-adresser, båndbredde, opbevaring, antal kerner osv. En sådan serverløsning er god til ethvert formål og webstedstyper.

Dedikeret hostingomkostninger

Det er faktisk det samme som VPS, selvom du er den eneste, der bruger serverressourcer uden at dele dem med andre websteder. Af denne grund er dedikerede planer normalt dyrere og kan gå op til $ 150- $ 200 pr. Måned. For den pris får du terabyte lagring, flere dedikerede IP-adresser og andre faciliteter.

Cloud hosting-omkostninger

I modsætning til alle de ovennævnte typer repræsenterer skyhosting flere servere, der fungerer samtidig for at sikre en jævn og stabil webstedsdrift. Hvis en server af en eller anden grund går i stykker, erstatter en anden fra klyngen øjeblikkeligt den med at holde dit websted tilgængeligt for besøgende.

Prisen afhænger af antallet af anvendte CPU’er og kerner samt fra den nødvendige diskplads og hukommelse. Brugere betaler normalt omkring $ 70 – $ 150 for skybaserede løsninger.

For hver hostingtype kan prisen også ændre sig afhængigt af det funktionssæt, du får med en plan. For eksempel er planer med gratis SSL-, domæne- eller sikkerhedsmidler generelt dyrere. Se på bordet med de bedste hosting-udbydere, deres priser og funktioner.

Bluehost
Bluehost ($ / Mo)
SiteGround
SiteGround ($ / Mo)
HostGator
HostGator ($ / Mo)
Delt hostingFra $ 2,68 til $ 12,69 (ubegrænset websteder, opbevaring og båndbredde. Gratis SSL)Fra $ 3,95 til $ 11,95 (ubegrænset websteder med op til 30 GB webrum)Fra $ 2,75 til $ 5,95 (gratis SSL, gratis dedikeret IP, gratis domæne)
VPSFra $ 17.28 til $ 54.69 (2 IP-adresser, 3TB båndbredde, 4 kerner)Ingen VPS. Tilbyder forhandlere og Enterprise-hosting i stedetFra $ 29,95 til $ 49,95 (8 kerner, 4 GB RAM, 3 TB båndbredde)
Dedikeret hostingFra $ 72,78 til $ 109,618 (op til 5 IP-adresser med 15 TB båndbredde)Fra $ 219 til $ 599 (op til 10 TB båndbredde for 2 kerner)Fra $ 118.99 til $ 148.98 (umeteret båndbredde til Windows og Linux)
Cloud HostingFra $ 9.99 til $ 29.99 (op til ubegrænset lagerplads, båndbredde og websteder)Fra $ 64 til $ 192 (op til 8 kerner og 125 GB SSD-plads)Fra $ 4,95 til $ 9,95 (gratis opgraderinger, SEO-værktøjer, SSL og domæne)

3. Bedste muligheder for at være vært for et websted

Som et resultat har vi faktisk to hovedmuligheder til at være vært for et websted. Den første løsning kommer i lyset af alt-i-en-webstedsbyggere, der tilbyder hostingfaciliteter og domæner i pakken. Den anden vej er at købe serverløsninger fra hostingudbydere. Lad os se på processen og omkostningerne, der fremhæver de mest populære platforme til forskellige formål.

Wix – Den bedste selvhostede platform

Wix webstedsbygger

Wix – er en self-hosted platform, det hurtigste og enkleste instrument til bygning af websteder. Det betyder, at en bruger ikke er tvunget til at håndtere domæneregistrering og hosting separat. Du behøver kun at vælge en plan og få alle funktioner i pakken. Processen er som den går:

 1. Du logger ind.
 2. Vælg en plan afhængig af webstedstypen.
 3. Rediger den færdige skabelon.
 4. Link domænet.
 5. Gå live.

Systemet tager sig af resten fra systemopgraderinger til hostingpræstationer, sikkerhed, opdateringer osv. Wix tilbyder en række planer for forskellige projekter, herunder enkle indholdsbaserede websteder, pakker til små forretningsbehov og e-handel.

Hvor meget koster det at være vært for et Wix-websted?

Prisen afhænger kun af den plan, du vælger. Platformerne tilbyder tre større planer, der faktisk er de samme som delt serverløsning. De omfatter:

 • Combo-plan starter kl $ 13 pr. måned for lette websteder.
 • Ubegrænset starter kl $ 17 pr. måned og leveres med ubegrænset båndbredde.
 • Pro starter kl $ 22 pr. måned for mindre virksomhedswebsteder.
 • VIP starter kl $ 39 inklusive VIP kundepleje og ekstra funktioner.

Mens e-handelsprojekter er mere komplicerede og kræver flere ressourcer, har Wix udviklet specielle planer for digitale butikker med månedlige priser, der spænder fra $ 23 til $ 500 afhængigt af salgsfremmende værktøjssæt, antal produkter osv..

WordPress – Et fuldt styret CMS

WordPress webstedsbygger

WordPress – er en fuldt styret open source CMS platform med uendelige tilpasningsmuligheder. En bruger skal ikke kun installere og konfigurere selve CMS, men har også webstedet fuldt integreret med hostingplatformen. Her skal du administrere hver proces separat form, der registrerer et domæne for at afhente en ordentlig serverindstilling.

Den gode nyhed er det Bluehost WP-optimeret tilbud kommer som en ultimativ løsning på alle udfordringer. Det tilbyder flere WordPress-planer, der sikrer problemfri integration med din WP. Derudover behøver du ikke at opdatere alle dine plugins og temaversioner manuelt. Brugere får fuld adgang til plugins ‘markedsplads, temaer, gratis SSL og andre funktioner.

Hvor meget koster det at være vært for et WordPress-websted?

Alle tre muligheder henviser til delt hosting. Den gode nyhed er, at du altid kan skifte til en mere besværlig mulighed når som helst. WP-planerne er som følger:

 • Grundlæggende – $ 2,68 / måned med en gratis SSL, 5 GB lagerplads og et gratis domæne.
 • Plus – $ 4,96 / måned med alle gratis funktioner plus ubegrænset parkerede domæner.
 • Choice Plus – $ 4,96 / måned med gratis og ubegrænsede funktioner overdreven CodeGuard-sikkerhedskopi.

Shopify – En ultimativ e-handelsplatform

Shopify Startside

Shopify – er også en alt-i-en-løsning med sine egne servere. Det betyder, at du måske forbliver fokuseret på at udvikle dit projekt snarere end at håndtere sekundære mål. Shopify var designet til at oprette online-butikker i fuld cyklus og sælge varer online. Det giver anstændige hostingfaciliteter for at sikre stabil drift på trods af butikens størrelse og kompleksitet.

Hvor meget koster det at være vært for et Shopify-websted?

Platformen findes i 4 forskellige pakker, der også inkluderer en fuldt host-serverløsning til ultimative behov. Planerne er som følger:

 • Shopify grundlæggende omkostninger $ 29 pr. måned for 2 personalkonti.
 • Shopify generelle planomkostninger $ 79 pr. måned for 5 personalkonti.
 • Avancerede Shopify-omkostninger $ 299 pr. måned for 15 personalkonti.
 • Shopify Plus starter kl $ 2.000 til ubegrænset personalkonti.

Alle planer inkluderer ubegrænsede websteder (eCommerce + blog), ubegrænsede produkter, der sælges online, gratis SSL og opgivne værktøjer til gendannelse af vogn.

Bundlinjen

I dag kan brugere vælge mellem forskellige hosting-tilbud. Valget skal hovedsageligt stole på webstedets krav, typer og kompleksitet. Ideen er at vælge en serverløsning, der vil sikre en problemfri webstedsdrift og levere nok ressourcer til god ydeevne.

Af denne grund skal du identificere den forventede trafik på sit højdepunkt, et sæt funktioner, widgets og apps på dit websted, sidestruktur, animationer, indholdsvolumen og mere. Alle de små ting betyder noget, men prisen er kerneproblemet.

For at opsummere, kig på startpriserne for at være vært for dit websted ved hjælp af den beskrevne løsning:

 • Hostingudbydere tilbyde forskellige planer at vælge afhængigt af kravene. Delt hosting starter fra $ 2 for websteder med lidt trafik. VPS og dedikeret hosting starter henholdsvis $ 17 og $ 70. De er gode til intensiv trafik og ressourcefulde projekter. Cloud-hosting-prismærke går fra $ 5 for websteder, der kræver maksimal sikkerhed og stabilitet.
 • Wix hosting koster dig fra $ 13 per måned. Ikke kun du får et sted at være vært for et websted, men også et sæt yderligere funktioner, der inkluderer adgang til App Market, Wix ADI og editor, skabeloner osv..
 • WordPress hosting overvejer at vælge nogen af ​​Bluehost-planerne, da platformen har den bedste WP-optimerede serverløsning. Indgangsprisen er $ 2,68 pr. Måned med gratis SSL og domæne inkluderet i planen.
 • Shopify hosting blev udviklet til at imødekomme e-handelsbehov på trods af projektstørrelsen. Den grundlæggende plan koster dig $ 29 med alle integrerede digitale butiksfunktioner og 2 personalkonti. En god plan for at begynde at sælge online.

Som du måske er, er det vigtigt at definere projekttypen, inden du vælger en hostingplatform. Afklar dens struktur, funktioner, filer, der skal være vært, og vælg det tilbud, der passer dig bedst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map