Hvordan laver man et websted og er vært for det?

Kan du forestille dig en verden, hvor oprettelse og vært af et websted er et stykke kage? Webstedbygningsplatform bringer denne enkle idé til live. Selvom World Wide Web kan skjule flere hindringer for bloggere, virksomheder, freelancere og andre webstedsejere, er moderne web building software rettet mod at gøre det lettere at oprette, offentliggøre og gå live.


Webstedsbyggere har forvandlet det globale net til et mere demokratisk miljø, uanset om du vil oprette en professionel portefølje, blog, virksomhedssite eller digital butik. Alt hvad du behøver er at vælge en platform, der lever op til dine forventninger, når det kommer til priser, pålidelighed, båndbredde og andre vigtige aspekter. I denne artikel gennemgår vi alle trin og problemer i forbindelse med opbygning og vært for et websted ved hjælp af førende webbygningsværktøjer.

Sådan får du et websted klar til vært?

Den originale proces med hosting af et websted kræver flere vitale trin. Udover at designe et websted skal du også registrere et unikt domænenavn. Derefter skal du finde en pålidelig hostingudbyder med en plan og priser, der opfylder dit krav. Den sidste fase er at forbinde domænenavnet og få det til din hosting.

Uden webstedsbyggerne skulle du håndtere alle disse trin separat. Det betyder uendelige timers kigge efter et betroet hostingfirma. Derudover ville et par begyndere klare det at afvikle et websted på en ny hosting. Det kræver nogle færdigheder og viden. Webstedsbyggerne kommer som en alt-i-en-løsning. De lader dig:

 • Byg et websted fra skrammer – en enkel grænseflade og drag-n-drop-funktion gør det nemt at oprette et nyt sted inden for et par timer;
 • Forbind et domænenavn – det meste af webstedsbyggerne inkluderer gratis domænenavne på tredje niveau i deres plan. En midlertidig løsning, hvis du ikke har et registreret domæne;
 • Publicer og vært dit websted – når du er færdig med at designe dit websted, kan du offentliggøre det med bare et klik. Platformen leverede gratis hosting samt vedligeholdelse og support.

Som et resultat er det ikke nødvendigt at håndtere vedligeholdelse. Ingen grund til at surfe på nettet på jagt efter hostingfirmaer på nettet. Du får alle tjenester og værktøjer på et sted. Det sparer tid og penge.

Læs også:
Sådan oprettes et websted uden en vært

Bedste hjemmeside bygherrer til at være vært for et websted

Webstedsbyggere kommer som en ultimativ løsning for begyndere. Alt hvad du behøver er at vælge en ordentlig platform, der opfylder dine krav. Vi har gennemgået mange tilbud på nettet og sorteret to bedste værktøjer. Lad os se nærmere på deres hostingfunktioner.

Wix – Webstedsbygger med en gratis webstedshosting

Wix startside

Wix leverer sine egne webhotelfaciliteter til sine brugere. Webstedsbyggeren kører i din browser. Af denne grund behøver du ikke at downloade eller installere yderligere software. Du skal bare logge ind, designe din hjemmeside og gå live med den. Platformen har en gratis plan, der inkluderer 500 MB lagerplads ud over 1 GB båndbredde. Dit websted kører på et Wix-domænenavn på tredje niveau, hvis du ikke har et.

Wix - Site Editor

Problemet kan løses med en hvilken som helst af de betalte Wix-planer. De giver et gratis domæne i et år med yderligere betalt forlængelse. Prisen er fast for alle planer på trods af den plan, du vælger. Ubegrænset, e-handel og VIP-planer tilbyder en ubegrænset båndbredde og opbevaring fra 10 til 20 GB. Det lyder godt til websteder med en kompleks struktur og masser af filer, der skal downloades i fremtiden. En kombinationsplan ser ud som en fleksibel løsning for dem, der ikke har brug for enorm opbevaring og båndbredde (henholdsvis 2 og 3 GB).

Prøv Wix nu

uKit – Builder til forretningswebsteder med ubegrænset diskplads

uKit startside

En ubegrænset lagerplads er sandsynligvis den største uKit-fordel, når det kommer til at være vært for et websted. Hver plan tilbyder et ubegrænset antal sider, opbevaring og båndbredde. Desuden har platformen en bestemt algoritme, der automatisk optimerer brugernes mediefiler som fotos og billeder.

uKit Editor

Denne funktion resulterer i hurtigere indlæsningshastighed og jævnere webstedsydelse uden at ødelægge websidens ydelse, mens de generelle egenskaber og indstillinger forbliver de samme. En bedre læshastighed kan have en positiv indflydelse på søgemaskinens rankingfaktorer.

Derudover har uKit en prisvindende funktion, der lader webstedsejere forbedre mobiloplevelsen. Du kan nu kontrollere, hvordan dit websted ser ud på smartphones og tablets. Du kan redigere dets mobile udseende, fjerne eller skjule unødvendige blokke, ændre baggrund og mere for en enestående mobil repræsentation.

Prøv uKit nu

Hvordan er jeg vært for et websted, jeg har oprettet?

Endelig er du færdig med webdesign. Det er på høje tid, at du offentliggør den for at lade folk se det online. Det er her du skal vælge en ordentlig plan med passende hostingfaciliteter. Valget afhænger hovedsageligt af den type webside, du har, dens kompleksitet, funktioner, struktur og antallet af filer, du vil downloade.

For eksempel kræver e-handelswebsteder mere fleksibel funktionalitet, mens bloggere er mere fokuseret på indholds- og mediefiler. Af denne grund skal du overveje følgende trin for at være vært for et websted, du har oprettet:

 1. Bestem typen af ​​websted at have en klar vision om dens fremtidige funktionalitet. Det giver dig mulighed for at beslutte den nødvendige lagerplads og båndbredde. Blogs og porteføljer kræver ikke massive hostingfaciliteter. Det betyder, at du næppe har brug for en premiumplan med en ubegrænset lagerplads, medmindre du er ved at udgive et mere komplekst websted.
 2. Forstå de ressourcer, du har brug for. Forestil dig, at du driver en digital butik. Du vil sandsynligvis gerne have nogle ekstra funktioner inkluderet i din plan som e-handelsværktøjer, e-mail-konti og ubegrænset båndbredde for en hurtigere download-hastighed på webstedet. Som regel er alle disse funktioner inkluderet i en separat e-handel eller VIP-plan.
 3. Sikkerhed og support. Nogle platforme tilbyder individuel kundesupport, når det kommer til VIP-planer. På den anden side er webstedsbyggere meget lette at bruge, medmindre dit websted har en kompliceret struktur. På den anden side giver gratis forsøg og planer dig mulighed for at forstå, om du kan håndtere byggeprocessen eller ej.
 4. Drøm stort. I modsætning til traditionelle hostingudbydere reserverer webstedsbyggere nok plads til webstedets vækst. De er ikke kun koncentreret om delt hosting og leverer fleksible softwaremuligheder ud af boksen.

Hvordan ser mit websted ud på Internettet?

Webstedsbyggerne ser ud til at være et tidsbesparende instrument for begyndere. Du behøver ikke at søge efter et ledigt domænenavn og forbinde det med dit websted. Webbygningsplatforme tilbyder et gratis domænenavn på 3 niveauer, hvis du ikke har dit eget. Men dette er en midlertidig løsning.

På den anden side ønsker du bestemt, at dit websted skal se mere professionelt og pålideligt ud, ikke? Især når det kommer til virksomhedens websteder. Digitale butikker og professionelle porteføljer.

Af denne grund, at vælge et SLD (andet niveau domæne) ser ud som en bedre idé. Det giver dig mulighed for at opbygge et bedre omdømme for webstedet og skille dig ud fra en-dages dummy-websteder, der hovedsageligt specialiserer sig i spamming og svig. En SLD vil skabe en god repræsentation og websteds look på det globale web. Desuden kan du oprette forbindelse til dit nuværende websted når som helst.

Læs også:
Sådan oprettes et websted med eget domænenavn

Bundlinie

Webstedsbyggere er bestemt en lettere sti til at oprette et websted fra bunden og være vært for det. De forhindrer dig i at spilde timer på at lede efter en betroet hosting-udbyder. Du behøver ikke at bruge ekstra penge på et domænenavn, selvom du måske ønsker at bruge TLD i fremtiden for en bedre webstedsrepræsentation.

Brugere kan vælge mellem forskellige egenskaber samt båndbredde og lagerplads afhængigt af deres websted behov. De behøver ikke at håndtere hostingvedligeholdelse og support. Webstedsbyggerne ser ud til at være en alt-i-en løsning til at gå live med bare et klik på en knap.

Start dit eget websted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map