Hvordan man laver et websted uden at betale noget?

Hvordan man laver et websted uden at betale noget?


Hvis du nogensinde har tænkt på muligheden for at oprette et websted uden at betale noget, har du sandsynligvis troet, at det er tæt på umuligt. Der er så mange webdesignfirmaer, der tilbyder dyre webbygningstjenester, at en mulighed for at opbygge et websted gratis synes at være en slags vittighed.

Heldigvis er dette ikke en vittighed, men virkeligheden i dag og brugen af ​​webstedsbyggere er det bedste bevis på dette.

Skal du betale for at oprette et websted?

Er det virkelig muligt at oprette et websted gratis? Det er faktisk det, men den endelige beslutning skal afhænge af dine intentioner, projektimplikationer og forventninger.

Gratis websteder er generelt udviklet med flere formål:

 • Hvis du f.eks. Er interesseret i en bestemt webstedsbygger, men ikke er sikker på dets funktionalitet eller fordele ved webudvikling, kan du prøve at bruge det gratis. Dette vil give dig forståelse af, om tjenesten er værd at investere i dine seriøse projekter i fremtiden.

 • På samme måde kan du bruge en gratis webstedsbygger til at lave en skitse af dit websted for at se, hvordan dens fulde version ser ud online. De fleste webbygningsplatforme tilbyder disse tjenester uden omkostninger for at skabe brugertillid og opfordre klienter til at fortsætte med at arbejde med dem og opgradere til betalte abonnementer for at få flere fordele.

En anden måde at få et gratis websted på er at bruge en webstedsbygger, der har en gratis plan. Open source CMS også give denne mulighed med yderligere websidepublikation om hosting. Nogle hostingudbydere tilbyder gratis disklagringsplads sammen med mulighed for at installere WordPress, men anvender alvorlige webstedsbegrænsninger ud over disse fordele. Vær opmærksom på, at du i de fleste tilfælde skal vælge et domæne på tredje niveau, der leveres af hosting efter eget valg. Hvis du imidlertid agter at oprette et promo-websted til din virksomhed eller en online butik, kommer gratis valgfrihed overhovedet ikke til dine behov.

Når man leder efter et webbygningsværktøj, der vil have anstændig pris / kvalitetskorrelation, er det fornuftigt at overveje at bruge webstedsbyggere. Disse tjenester gør det muligt at oprette forskellige websitetstyper for at imødekomme forskellige behov, karakteristika og budgetter uden at kræve kodning. Mange af dem tillader dog at bygge websteder uden at betale nogen gebyrer overhovedet. Samtidig tilbyder de forbedrede muligheder, der øger dit projektdesign og ydeevne, og de er tilgængelige til rimelige omkostninger.

Med et omfattende valg af webstedsbyggere og CMS er det ikke let at vælge den service, der er den bedste i niche. Vi har således udpeget tre af dem, der er førende med hensyn til brugervenligheden og de tilbudte muligheder.

WordPress – Gratis CMS med avancerede funktioner

WordPress webstedsbygger

WordPress – er en gratis open source CMS, der er en af ​​de verdens-populære platforme, der bruges til at skabe professionelle websteder af høj kvalitet. Systemet bugner af webdesignindstillinger, værktøjer og funktioner, der er nødvendige for at opbygge funktionelle og velstrukturerede websteder med forskelligartet kompleksitetsniveau. Kendskab til kodningsfærdigheder og grundlæggende webdesign er ønskeligt for at få mest muligt ud af at bruge tjenesten. Det er dog muligt at gå uden dyb ekspertise inden for webbygning for at oprette visuelt tiltalende websteder med systemet.

Gratis WordPress-funktioner

 • Valg af rig skabelon. Der er hundredvis af skabeloner, der kan bruges til flere nicher, som kan tilpasses ved hjælp af en række forskellige værktøjer. Nogle skabeloner er som standard integreret i systemet, mens andre er udviklet af tredjepartsdesignere. Når du vælger den sidstnævnte variant, skal du sørge for at kontrollere pålideligheden af ​​en ekspert, du vil beskæftige dig med.
 • plugins. Systemet indebærer brug af plugins, hvis integration især vil øge hjemmesidens ydelse. Plugins er også tilgængelige på nettet og kan downloades og installeres enten gratis eller mod ekstra omkostninger.
 • Kraftig blogging motor. WordPress blev oprindeligt bygget til at oprette blogs, og dermed giver dens blogging-motor flere værktøjer og muligheder, så du nemt kan udføre denne opgave med lethed.
 • Mulighed for redigering af webstedskode. Hvis du har god kontrol over grundlæggende programmering, kan du bruge viden til at redigere websteds kode og oprette unikt websted design.
 • Gratis hosting-valg. Systemet tilbyder ikke integreret hosting, men det giver dog mulighed for at vælge en hvilken som helst vært efter dit valg baseret på de specifikke behov og krav.
 • Omfattende fællesskab. Brugere fra hele verden vil hjælpe dig med at løse næsten ethvert webstedsrelateret problem.

WordPress er oprindeligt et gratis CMS, men for at oprette et fuldt udbygget websted med det 2. niveau domæne forbundet til det, skal du bruge platformen med hosting, som vil komme op til alle webstedets behov. Den officielle webhost, der er anbefalet af WordPress, er Bluehost, som er blevet en af ​​branchens ledere i de senere år. Platformen sikrer hurtig sideindlæsning, stærke oppetidssatser, avancerede sikkerhedsværktøjer til at forhindre hackerangreb, integration med andre tjenester og overkommelig prispolitik. Den grundlæggende plan koster kun $ 2,95 / mo, hvilket giver dig et domænenavn som en bonus.

Prøv WordPress gratis

uKit – Næsten en gratis service med intuitivt interface

uKit webstedsbygger

uKit – er i øjeblikket den nemmeste webstedsbygger, der sigter mod at lancere websteder til små og mellemstore virksomheder. Hele funktionssættet på platformen er rettet mod dette mål. uKit er også kendt for sit omfattende sæt gratis funktioner, der bidrager til en effektiv udvikling af webbygningsprocessen.

Gratis uKit-funktioner

 • Responsive skabeloner. Webstedsbyggeren tilbyder imponerende webstedsskabeloner, som er lydhøre, nichespecifikke og tilgængelige gratis for alle Premium-planabonnenter. Systemet tillader skift mellem skabeloner i nødvendigt tilfælde uden ekstra betalinger.
 • Widget samling. uKit har en omfattende samling af widgets, der kan integreres på dit websted for at øge dens ydeevne og forbedre den visuelle appel
 • Visual Editor. Webstedsbyggeren leveres med praktisk og intuitiv WYSIWYG webstededitor og træk-og-slip-funktion for at forenkle webdesignprocessen og sætte en bruger ansvarlig for det.
 • SSL-certificering. For at beskytte dit websted mod uautoriseret webstedsadgang og lækage af fortrolige oplysninger (enten personlige eller forretningsmæssige) giver systemet dig mulighed for at forbinde SSL-certifikatet. Det betyder naturligvis ikke, at alle uKit-webstedsejere har brug for denne funktion. Det betyder mere for brugere, der planlægger at sælge deres produkter eller tjenester via hjemmesiden.
 • Blogging-mulighed. Med uKit kan du forbinde en blog til dit websted for at holde kontakten med besøgende på websitet og give dem nyttige forretningsrelaterede oplysninger.
 • e-handelsplatform. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette en online butik på to måder – enten ved at forbinde eCommerce-widgeten eller ved at integrere et Ecwid-plugin.

Webstedsbyggeren har ikke en helt gratis plan, men udgifterne til det billigste abonnement, der er tilgængeligt i systemet, udgør kun $ 4 / mån for Premium-planen med ubegrænset hosting og trafik. Dette er mere end overkommelig for det omfattende udvalg af professionelle tjenester, funktioner og værktøjer, som webstedsbyggeren tilbyder. De avancerede planer er nyttige for brugere, der ønsker at starte e-handelswebsteder eller fuldt ud tilpasse deres projekter med hensyn til deres behov.

Prøv uKit gratis

Wix – Gratis webstedsbygger med ubegrænsede muligheder

Wix

Wix – er alt-i-en-webstedsbyggeren, der giver omfattende webbygningsmuligheder og giver mulighed for at starte forskellige typer websteder til kommerciel og ikke-kommerciel brug. Platformen fungerer lige så godt for begyndere, der aldrig før har været involveret i webstedsudvikling som for dygtige webdesignere, der arbejder med udvikling af komplekse projekter for deres klienter. Wix kræver ikke kodningsfærdigheder eller seriøse økonomiske investeringer, og tilbyder i stedet en bred vifte af gratis funktioner.

Gratis Wix-funktioner

 • Wix ADI. Det Kunstig design intelligens værktøj bruger de indsendte personlige eller forretningsoplysninger til automatisk at oprette en webstedtype til dig.
 • Desktop og mobil webstededitorer. Bortset fra at bruge Wix ADI, gør systemet det også muligt at manuelt tilpasse dit websted i standard og mobile redaktører. Ændringerne, der er foretaget i standardeditoren, vises automatisk i den mobile version, mens de, der er foretaget i mobiltilstand, ikke er synlige på desktopwebsite-versionen.
 • Skabelonsamling. Webstedsbyggeren tilbyder i øjeblikket over 550 mobilklare webstedsskabeloner i høj kvalitet, der også kan tilpasses 100% for at imødekomme forskellige tematiske behov og webdesignbehov.
 • Gratis appmarked. Der er flere gratis udvidelser og widgets tilgængelige i Wix App Market, som kan give dit websted avanceret ydelse og stor visuel appel.
 • Kodeintegration. Brugere med kodningsfærdigheder kan bruge dem til at skabe unikke webstedsdesign, der vil føre brugerens opmærksomhed.
 • Blogging Engine. Wix giver mulighed for gratis at forbinde en blog til din webside for at holde kontakten med brugerne, tilføje blogindlæg, administrere dem og opfordre folk til at tage aktiv del i livet i dit bloggsamfund.
 • eCommerce. Webstedsbyggeren lader dig oprette og administrere små til mellemstore online butikker, leverer et sæt tilpassede indstillinger (skatteadministration, designtilpasningsværktøjer, betalings- og forsendelsesmuligheder og hvad ikke).
 • Gratis SEO-guide. Gratis SEO Wiz værktøj bidrager til bedre promovering af dit websted i søgemaskinerne, hvilket gør det muligt at oprette de krævede websteds-SEO-parametre, som til sidst vil føre til mere trafik til det, hvilket øger synligheden i søgemaskinerne.

Gratis Wix-plan gør det muligt at bruge alle fordelene ved webstedsbyggeren uden næsten ingen begrænsninger overhovedet. Men hvis du har brug for at forbinde dit eget domæne til webstedet eller sælge produkter online, er det fornuftigt at gå efter en betalt plan. Wix har fem betalte abonnementer, der starter med $ 4,50 pr. Måned. Dette er mere end overkommelig tilbud til et så fantastisk funktionssæt.

Prøv Wix gratis

Bundlinie

Hvis dit mål er at lancere et kvalitets- og funktionelt websted med lidt eller ingen investering i tid, finder du ikke en bedre løsning end webstedsbyggere eller CMS. Der er mange af dem, der er tilgængelige derude, og det er kun op til dig at tage det endelige valg afhængigt af egenskaberne og specialfunktionerne for hver service, du støder på.

WordPressWordPress er det mest populære gratis CMS, der leveres med dybdesignede tilpasningsmuligheder og kraftfulde funktionssæt. Systemet blev oprindeligt bygget til blogformål, men det bruges nu også til at lancere andre typer websteder. Det kræver valg af korrekt hosting, hvor Bluehost anbefales som den største udbyder af sine websteder. WordPress.org

UKITuKit er den mest overkommelige og den letteste webstedsbygger for små virksomheder. Området med dets specialisering går oprindeligt ned til udviklingen af ​​små og mellemstore virksomheder. Systemet er nemt at bruge, praktisk og forståeligt for alle. uKit.com

WixWix er den bedste gratis webstedsbygger, der giver en bred vifte af out-of-the-box-funktioner, designtilpasningsværktøjer og avancerede integrationsmuligheder. Systemet gør det muligt at oprette forskellige typer websteder og fungerer godt for brugere med forskellig webdesignbaggrund. Wix.com

Hvis du ønsker at udvikle dit websted og give det maksimal effektivitet, skal du tage dig tid til at vælge den krævede abonnementsplan for at bruge alle fordelene ved tjenesterne, så længe du har brug for at opnå et maksimalt resultat.

Byg et websted uden at betale

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map