Opbygning af en online-lommeregner

Sådan opretter du en lommeregner til dit websted


At have et websted for små virksomheder kræver gennemsigtighed, fordi det er det, de fleste kunder leder efter i dag. En potentiel køber er ivrig efter at observere klare tal og summer, før han køber en bestemt vare eller service. Det er her webstedskalkulatorer ser ud til at være en god løsning.

På den ene side forhindrer de klienter i ekstra omkostninger eller snyderi. På den anden side gør en sådan tilgang det let at forbedre troværdighedsniveauet. Et simpelt værktøj kan muligvis lægge en stor rolle, når du etablerer dit omdømme på nettet. Denne gang lærer du, hvordan du opretter en lommeregner til dit websted, samt hvilke værktøjer, du skal bruge.

Sådan fungerer en webstedskalkulator?

Nogle slags forretninger kræver komplekse beregninger for kunder. Undertiden ser tallene ud til at være en udfordring, der får dem til at forlade et websted på jagt efter en enklere løsning. I den moderne teknologiske verden møder du næppe en forbruger med en manuel lommeregner til at håndtere alle disse komplicerede tal i hans eller hendes egen. Det er her online-regnemaskiner kommer som en ultimativ løsning.

De kræver ingen specielle færdigheder og gør det let for besøgende at få det nødvendige beløb automatisk afhængigt af udtrykket, mængden af ​​produkter eller tjenester eller andre vigtige faktorer. På den ene side er brugere ikke nødt til at engagere sig med blyanter og papirark. På den anden side får de klare oplysninger og data beregnes automatisk for dem. Det er her gennemsigtighed altid betyder noget.

Hvem kan have brug for webstedskalkulatorer

En sådan mulighed henviser hovedsageligt til små virksomhedswebsteder og virksomheder, der opererer inden for forskellige områder. Hvis du beskæftiger dig med komplekse tal og kunder, der leder efter klare svar, repræsenterer du sandsynligvis en af ​​følgende nicher:

 • Logistik – det dækker forsendelses- og transporttjenester af enhver art. Uanset om du leverer en Amazon-pakke eller containere med LPG og råolie, er kunderne ivrige efter at vide, hvor meget leveringsomkostningerne er.
 • Forsikring – det mest populære forretningsfelt, der kræver klar prisfastsættelse og automatisk beregning afhængigt af kundens alder, forsikringsvilkår, gebyrer osv.
 • lån – en låntager ønsker måske at afklare de nøjagtige gebyrer og gebyrer samt rente og apr-sats, ugentlige eller månedlige betalinger osv..
 • Ejendom – En god ide at tilføje online regnemaskine, der lader dine kunder afklare prisen for et hus eller en lejlighed, afhængigt af dets kvadratiske plads.
 • Byggeriindustri – ideen er den samme som i en fast ejendom. Lommeregneren viser imidlertid slutprisen for afhængigt af konstruktionstyper og materialer, dimensioner, bygningsteknologi, udstyr osv.

Hvis du lader dine kunder selv beregne prisen, vil de føle sig mere sikre med klare afgifter til rådighed. En vedhæftet lommeregner vil gøre det.

Hvilke funktioner skal en webberegner have?

Hvis du er ivrig efter at få stand til at forbedre konverteringsfrekvensen og holde dine klienter engagerede, skal du have et interaktivt og brugervenligt værktøj, der ikke kræver særlige færdigheder eller handlinger. Før du bygger en lommeregner til dit websted, skal du holde øje med følgende funktioner:

 • Let at fremstille – spar din tid og brug tjenester, så du kan oprette en lommeregner med bare et klik uden at kode eller programmere på en hvilken som helst side, du har brug for.
 • Engagerende design – undgå flade widgets og vælg tilpassede regnemaskiner med personaliserede farvetemaer, tekster og figurer eller opret dit eget design.
 • Fleksibilitet – opbyg en lommeregner med en udvidet liste over funktioner for at fortsætte med beregninger af forskellige typer.
 • Mobil-venligt – Sørg for at bruge lydhøre regnemaskiner, der fungerer godt på forskellige enheder, inklusive tablets og smartphones.

uCalc har nok funktionalitet til at dække alle ovennævnte funktioner. Det prisvindende værktøj giver dig mulighed for at komme med en tilpasset, nem at bruge og bygge lommeregner med bare flere klik. Lad os se nærmere på, hvordan det kan hjælpe.

uCalc – Den bedste online lommeregner-builder til ethvert websted

uCalc – er en fantastisk gratis service til at opbygge regnemaskiner til enhver webstedstype på trods af platformen eller nichen. Uanset om du kører en bil, spisning, byggeri eller enhver anden forretning, giver dette instrument dig mulighed for at komme med en tilpasset og fleksibel lommeregner, der tilbyder et sæt udvidede værktøjer.

uCalc-skabeloner

Platformen er let at bruge og kræver ikke særlige tekniske færdigheder. En multi-purpose calculator builder ser ud til at være en omkostningseffektiv løsning til forbedret webstedsydelse, SEO og brugernes engagement.

Sådan konfigureres online regnemaskine?

Værktøjet kræver ikke en teknisk baggrund. Du behøver ikke at kode eller programmere. Platformen fungerer som en enkel visuel redaktør. Alt hvad du skal gøre er at vælge fra et sæt færdige elementer og kombinere dem i en enkelt struktur. Editoren giver dig mulighed for at fjerne eller tilføje nye skyder, afkrydsningsfelter og andre elementer. Derefter skal du placere widgetkoden på den side, du har brug for.

uCalc Editor

Brugere kan vælge at bygge deres egen unikke tilpassede lommeregner eller vælge at vælge mellem et dusin tilgængelige skabeloner. De er designet til bestemte forretningsnicher. Du finder den, der opfylder dine behov. Vælg et layout fra 12 tilgængelige kategorier, herunder fast ejendom, leveringstjenester, skønhedsindustri osv.

Online beregningstilpasning

Systemet bruger beregningstabeller, der er klar til brug. På samme tid kan du oprette en af ​​dine egne med et unikt design.

 • Tilpasbare skabeloner – vælg den, du kan lide, og brug den visuelle editor til at tilføje nye billeder, ændre typografi osv.
 • Designtilstand – Hvis du vil oprette din egen lommeregner, kan du bruge designtilstanden, der tilbyder 4 hovedtemaer, herunder Minimal, Materiale, Bootstrap og Standard. De leveres med færdige farveskrifter, der kan ændres eller ændres afhængigt af dine præferencer.
 • Responsiv lommeregner – uCalc sikrer mobil venlighed og enkel redigering.

En god ting ved uCalc-designfunktioner er, at brugere ikke behøver at være eksperter, når de skifter farver eller skrifttyper. Vælg blot en skabelon, tilføj billeder og få lommeregneren til at opfylde dit websteddesign. Desuden er alle elementer, layout og blokke beskyttet af platformens ophavsret.

uCalc Formula Editor

Hvad webstedets lommeregner kan gøre?

uCalc leverer endnu flere funktioner ud af boksen, som du måske kunne forvente. Bortset fra grundlæggende formler og systemer, der giver klare svar til kunderne, kan det prale af et avanceret funktionssæt, der sikrer SEO-venlighed ud over marketing, promovering og brugernes anskaffelsesinstrumenter.

uCalc-kode

 • Systemalarmer – du får en meddelelse, hver gang en ny ordre vises. På samme slips kan du sende personlige beskeder til dine kunder.
 • SEO-præstation – platformen gør det lettere at planlægge budgettet og målrette lavfrekvensforespørgsler. På samme tid kan du spore brugernes adfærd i detaljer til forbedring af webstedets samlede ydeevne og resultater.
 • Enkel deling – widgetkoden kan muligvis gælde for enhver af dine websidesider. Derudover er du fri til at dele lommeregnerlinkene på sociale medieplatforme såvel som e-mail eller messengers. Det vil resultere i, at kunder bliver klar til at foretage et køb. Med andre ord genererer du salgsklare kundeemner.
 • Fremme og marketing – systemet gør det nemt at finjustere lommeregneren ved at tilføje automatiserede rabatter afhængigt af produkttype eller kategori. Brugere kan frit bruge prismærker, gebyrer og specielle omkostninger uden udviklerens hjælp.
 • Ordrebehandling – du kan samle betalinger direkte ved at integrere betalingsmuligheder med din lommeregner. Systemet genererer rapporter og statistikker over køb og foretagne ordrer. Det kan integreres med webstedets CRM.

uCalc-omkostninger

uCalc tilbyder fire større planer med den gratis pakke til indrejse. Hver plan leveres med en liste over specifikke funktioner. Et gratis tilbud kan være en god løsning bare for at teste, hvordan systemet fungerer, da det ikke kommer med særlige indstillinger eller muligheder som CRM-integration, betalingsbehandling, linkdeling osv. Alle disse muligheder, du finder i følgende planer:

 • Grundlæggende koster $ 3,20 per måned for op til 5 projekter med alle grundlæggende funktioner, men ingen chat support.
 • Standard koster $ 8 per måned for op til 15 projekter med over 1 000 e-mails og 10+ SMS-meddelelser.
 • Pro koster $ 19,20 per måned for ubegrænsede projekter, udvidede funktioner og chat support.

Bundlinjen

Når du har en lommeregner på dit websted, øges konverteringsfrekvensen og forbedrer kundernes engagement. Et simpelt instrument vil få dit websted til at se mere tillid ud i potentielle forbrugers øjne.

uCalc er en ultimativ løsning til at knytte en tilpasset lommeregner til dit websted. Det er let at bruge, bygge og tilpasse. Det leveres med overkommelige planer ud over en gratis pakke. Du vil næppe finde en mere omkostningseffektiv løsning til at øge hjemmesidens ydelse og salg.

Prøv uCalc gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map