Overførsel fra Squarespace til Shopify

Skift fra Squarespace til Shopify


Websiteskift fra Squarespace til Shopify er ofte et resultat af den intensive vækst af websortesortiment. Jo mere populær din webshop bliver, jo flere produkter tilføjer du til salgslisten. Tilsvarende har du brug for mere plads til at organisere handelsprocessen korrekt.

En anden grund er behovet for den udvidede e-handelsfunktionalitet. Det er her Shopify udmærker sig kl. Webstedsbyggeren er berømt leder af den moderne e-handelsniche, der ikke har nogen konkurrenter.

Sådan skiftes fra Squarespace til Shopify (migrationsproces forklaret):

 1. Flytning af websted fra Squarespace til Shopify – er det værd?
 2. Squarespace versus Shopify – Hvad er forskellen?
 3. Sådan skifter du fra Squarespace til Shopify – Den ultimative guide
 4. Sådan overføres eget domænenavn fra Squarespace til Shopify
 5. Professionelt plads til Shopify Migration Services

Når man vedtager beslutningen om at skifte fra Squarespace til Shopify, er der masser af faktorer, man skal overveje for at gøre migreringen glat og effektiv. Bortset fra at overføre indholdet, skal du passe på hosting, domænenavn, opretholde den aktuelle placering af søgemaskinerne for at forhindre tab af positioner. Lad os se, om det vil være vanskeligt eller ej at migrere fra Squarespace til Shopify.

1. Flytning af websted fra Squarespace til Shopify – er det værd?

Hvis du i øjeblikket leder efter muligheder for overførsel af websteder, er der bestemt noget, du ikke er tilfreds med. Dette afhænger også meget af den type projekt, du kører. Hvis du har et almindeligt personligt / forretnings-websted, er det ok at fortsætte med at arbejde med Squarespace, da dette er en rigtig god webstedsbygger, der med rette er inkluderet på listen over de mest pålidelige og funktionsbelastede systemer. Platformen bugner af funktioner og designtilpasningsværktøjer, der kan give dit projekt udseende og avanceret ydelse.

Men hvad med e-handelsprojekter? Er Squarespace-funktionalitet nok til at imødekomme de stigende behov i din webshop? Hvis du allerede ejer en webshop og bemærker, at dens størrelse, produktsortiment eller salgsvolumen er steget, vil du før eller senere indse behovet for at skifte til en mere nichefokuseret webstedsbygger.

Bestil firkant til Shopify-migrering

Det er her Shopify vil være den mest passende løsning. Softwaren fungerer godt, hvis du agter at gøre det oprette en webshop fra bunden eller promover de eksisterende e-handelsprojekter, der er flyttet fra andre platforme som Squarespace. Platformen er et godt valg til at opbygge alle typer og slags online butikker, uanset deres specialisering, produktsortiment og bulk, forskellige implicerede styrings- og promoveringsmuligheder. Shopify er i øjeblikket den bedste platform til oprettelse af webshop, og det er bestemt værd at skifte til, hvis du agter at vokse din eCommerce-forretning.

2. Squarespace versus Shopify – Hvad er forskellen?

Squarespace og Shopify er de bedste repræsentanter for e-handel websted bygherrer, som kan bruges til at starte og styre e-handelsprojekter. Dette betyder dog ikke, at systemer er ens med hensyn til funktionalitet, overkommelige priser og designtilpasningsmuligheder.

Squarespace blev oprindeligt lanceret for at starte indholdsfokuserede websteder (porteføljer, blogs, landingssider eller forretningsprojekter), skønt det også kan bruges til at styre små eller mellemstore online butikker – se virkelige eksempler. Webstedsbyggeren imponerer alle med sit rige funktionssæt. Det er ret nemt at mestre og bruge, og det sikrer en intuitiv webbygningsproces.

Tilføj produkt Squarespace

Shopify er et mere komplekst system og det endda ligner CMS med hensyn til fleksibilitet og funktionalitet. Det tager tid og kræfter at vænne sig til betjeningspanelet og kontrolpanelet for tjenesten, og der er meget at udforske her, hvis du er en nybegynder. Platformen fortjener med rette at blive kendt som eCommerce-softwaren, da den bugner af webshop-fokuserede funktioner, værktøjer og muligheder.

Shopify giver adgang til utal af webshoptilpasninger og styringsværktøjer, produktrelaterede funktioner, betalings-, skat- og markedsføringsløsninger. Systemet er udstyret nok til at lade dig starte, styre og promovere både mellemstore butikker og store hypermarkeder med tusinder af fysiske / digitale produkter, der tilbydes til salg. Det kan også prale af omfattende integrationsmuligheder, så du kan vælge og bruge flere eCommerce-widgets, applikationer, udvidelser og tilføjelser for at forbedre din webbutiks ydelse og design. Shopify har også en rig samling af gratis og betalte e-handelsskabeloner, der kan tilpasses med hensyn til dine specifikke behov og krav. Se på min samling af Shopify-drevne butikker.

Tilføj produkt Shopify

Når det håndterer prisaspektet, er platformene også forskellige. Shopify-planer er dyrere sammenlignet med dem, der tilbydes af Squarespace. Imidlertid er de værd at investere, da de tilbyder flere e-handelsfunktioner, der er nødvendige for at starte og styre funktionelle onlinebutikker.

Hvis du er interesseret i en mere detaljeret sammenligning af platforme, skal du læse en udtømmende og informativ Squarespace vs Shopify sammenligning der giver svar på alle de systemrelaterede spørgsmål, du måtte have.

Læs også:
Shopify anmeldelse.
Squarespace Review.

3. Sådan skifter du fra Squarespace til Shopify – Den ultimative guide

Hvis du ønsker at migrere din webshop fra Squarespace til Shopify, her er guiden, der kan hjælpe dig med det.

 1. Tilmeld dig Shopify og udforske platformens generelle indstillinger.
 2. Importer dine Squarespace-webshopdata til Shopify. Der er to vigtige måder, du kan gå her på. Den første mulighed er at bruge en af ​​specialiserede butikmigrationsapps, der er specielt oprettet med dette formål for øje. Faktisk er der flere af dem derude, men de mest populære og brugervenlige tjenester er Cart2Cart, Bulk-rabatter, produktanmeldelser osv. En anden mulighed er at overføre dine webshopdata manuelt ved at eksportere produkterne til CSV-filer og derefter importere dem og kundelister på dit nye Shopify-websted.
 3. Sørg for, at dine produkter er organiseret korrekt. Dette er især vigtigt, hvis du har brugt en migreringsapp. Tilføj om nødvendigt produktoplysninger (navn, egenskaber, billeder, beskrivelser, metabeskrivelser osv.). Opret en produktsamling, du gerne vil organisere, hvis der er en sådan nødvendighed.
 4. Hvis du ønsker for at undgå problemer forbundet med din beholdningsliste, gennemsøg og vælg lagerapper for at spore produktbeholdningen og kontrollere, om du ikke løber tør for de varer, du sælger.
 5. Tilpas dit Shopify-websted. Når du er færdig med at uploade produkter, skal du fokusere på din tilpassning af din webshop. Shopify bugner af fantastiske designs. Hvad du skal gøre er bare at vælge det fra en omfattende samling af temaer, forhåndsvise, installere og tilpasse det.

Det er alt, hvad angår overførslen af ​​dit Squarespace-webshopindhold til Shopify. Hele processen tager ikke meget kræfter og tid, men du skal være ganske opmærksom for at gennemføre alle trin med maksimal effektivitet og præcis opmærksomhed.

Så snart du er færdig med de trin, der er anført i guiden, kan du gå videre til næste trin – domæneoverførsel. Processen omfatter også flere trin, der kræver opmærksomhed på detaljer og bevidsthed om emnet.

4. Sådan overføres eget domænenavn fra Squarespace til Shopify

De fleste brugere står over for problemer og flere spørgsmål, når det kommer til domænenavnsregistrering og deres videre migration fra Squarespace til Shopify efter indholdsoverførsel. Det er faktisk ikke underligt, da begge webstedsbyggere er ret komplicerede, især for nybegynder, der aldrig har migreret deres websteder før og ikke har en eneste idé om de trin processen involverer.

Overførsel af dit firkantede domæne til Shopify

Hvis du har købt et domænenavn fra Squarespace og ikke planlægger at ændre det, her er en hurtig oversigt over trin, du skal udføre for at gøre processen til en succes. Inden du faktisk går videre til domæneoverførselsprocessen, er der et par problemer, du skal være opmærksom på. Til at begynde med tillader systemet kun overførsel af domænet til en anden udbyder (inklusive Shopify) kun i tilfælde af at det er registreringsperiode på mere end 60 dage.

Hvis du agter at overføre et gratis domænenavn, overføres ikke det gratis tilbud til den nye domænenavnsudbyder. Det er op til Squarespace at opkræve (eller ikke opkræve) gebyrer for fortsættelsen af ​​domænetjenesten.

Hvis du har til hensigt at overføre et Squarespace-domæne, der ender i .de, .uk eller .co.uk, skal du oprindeligt gennemgå særlige migrationskrav og undtagelser i de tilsvarende guider, inden du starter processen. Hvis du har en G Suite knyttet til dit domænenavn, skal du justere dine MX-poster med din nye domænenavnsudbyder, når processen er afsluttet for at forhindre afslutning / afbrydelse af din e-mailtjeneste. Her er en kort guide til, hvordan du flytter dit Squarespace-domæne til Shopify:

 1. Login med Squarespace for at låse op for domænenavnet og få godkendelseskoden. For at gøre det skal du gå til Hjemmemenuen i webstedsbyggeren, åbne afsnittet Indstillinger og derefter klikke på “Domæner”.
 2. Vælg det domænenavn, du planlægger at overføre, rulle lidt ned og fjern markeringen af ​​knappen ”Lås domæne”. Derefter skal du kopiere overførselsnøglen fra det tilsvarende afsnit, du ser i kontrolpanelet.
 3. Det næste trin for dig er at hent dine DNS-data fra Squarespace. For at gøre det skal du gå til fanen DNS Zone og foretage de krævede opdateringer.
 4. Juster indstillingerne. Hvis du planlægger at sælge fysiske produkter, skal du indstille dine forsendelsesinfo, betalings- og skatteindstillinger. Du kan gøre det i instrumentbrættet i din nye Shopify-webshop. Ligeledes, hvis du vil sælge digitale tjenester eller produkter, kan du deaktivere forsendelsesindstillingen der.

Gå videre til at teste din nye webshop for at sikre dig, at din skifte fra Squarespace til Shopify var en succes. Alt i alt tager det omkring 7 dage at afslutte domæneoverførselsprocessen.

Overførsel af dit eget domæne til Shopify

Administrering af en webshop med Squarespace betyder ikke, at du ikke kan bruge en anden udbyder af domænenavne til din webshop. Hvis du har købt et domæne fra tredjepartudbyderen, kan du flytte det til Shopify på en af ​​to måder. Den første indebærer direkte overførsel af domænenavn, mens den anden mulighed indebærer domænenavneforbindelse til Shopify. For at vælge den bedste mulighed er det fornuftigt at gennemgå dem begge i detaljer.

Når du vedtager beslutningen om at overføre domænenavnet til Shopify, skal du indse, at dens yderligere styring automatisk vil blive overdraget eCommerce-softwaren. Med andre ord bliver du nødt til at justere indstillingerne for dit domænenavn, udfylde alle betalinger og forlænge det direkte i Shopify-administratorpanelet.

Du bliver også nødt til at sikre dig, at varigheden af ​​din domæneregistrering har overskredet 60 dage – ellers er det ikke levedygtigt til overførsel. Du skal også kontrollere, om du har adgang til den domænenavnskonto, der er tildelt af den oprindelige udbyder. Endelig skal du vide, at Shopify ikke leverer e-mail-konti som en del af sine domænetjenester, men det tilbyder ubegrænsede e-mail-videresenderkonti, du kan vælge til dit domæne.

Har du kontrolleret alle de ovennævnte problemer? Følg derefter de trin, du skal udføre for at gøre domæneoverførselsprocessen til en succes:

 1. Kontroller overførselspolitikken angivet af din domænenavnsudbyder. Den enkleste måde at gøre det på er at søge efter denne info i hjælpecentret for den service, du behandler;
 2. Forbered dit domænenavn til yderligere overførsel. Med dette formål skal du logge ind på din domænenavnskonto, der er registreret hos tredjepartudbyderen, og bekræfte, at den tilknyttede e-mail-adresse er aktiv. Dette er vigtigt, da du vil modtage flere e-mails gennem domæneoverførselsprocessen, og du bliver nødt til at være i stand til at svare på dem eller bekræfte de links, de indeholder;
 3. Hent godkendelseskoden fra din domænenavnsudbyder. Hvis du har problemer med processen, skal du kontakte din tredjeparts domæneudbyder for at få den nødvendige hjælp;
 4. Gå ind på Shopify-administratorpanelet, Klik på afsnittet “Online butikker” og nå derefter fanen “Domæner”;
 5. Klik på knappen “Forbind eksisterende domæne” og derefter knappen “Overfør i dit domæne” (hvis dette er det første domæne, du agter at oprette forbindelse til din Shopify-butik);
 6. Klik på knappen “Transfer Domain” derefter og indtast det domæne, du planlægger at flytte til den nye konto. Lige derefter klikker du på “Næste” og aktiverer derefter knappen “Bekræft domæne”. Hvis du har gjort alt det rigtige, vil dit domænenavn snart være klar til overførsel. I dette tilfælde får du besked om dets beredskab ved at få den tilsvarende meddelelse. Klik på knappen “Næste” for at afslutte processen. Hvis du får en anden meddelelse (som “Domæne låst”), skal du kontrollere de indstillinger, du har foretaget i den første forberedelsesfase.
 7. Hvis alt er klar, og dit domæne er klar til overførsel, kan du få tilladelseskoden og derefter indtaste den på den nye konto for at afslutte migrering af domænenavn.

Så snart du godkender overførslen af ​​dit domænenavn, vil det tage omkring 20 dage at gennemføre processen. Du vil til sidst modtage en besked fra Shopify, der bekræfter afslutningen af ​​migreringsprocessen.

Tilslutning af dit eget domænenavn til Shopify

Den anden mulighed, du kan bruge til at overføre dit eget domænenavn til Shopify, er at forbinde det til kontoen for at pege det til din nye Shopify-webshop. Dette betyder, at dine besøgende på webstedet vil blive omdirigeret til din online butik, når de indtaster sin tilpassede URL, og du vil også være i stand til at bruge udbyderen af ​​domænenavne til at foretage betalinger, styre og forny domænet osv..

Vær opmærksom på, at domænenavnsregistratoren kan give ekstra instruktioner om, hvordan man tilslutter den eksisterende til Shopify. Hvis udbyderen ikke genererer nogen retningslinjer, kan du følge standard Shopify-retningslinjer for, hvordan du afslutter processen:

 1. Føj dit brugerdefinerede domæne til din Shopify-butik at identificere dig selv som domænejeren.
 2. Nå Shopify-administratorpanelet og gå derefter til fanen “Online Store” og derefter til afsnittet “Domæner”;
 3. Klik på knappen “Forbind eksisterende domæne” og indtast det domænenavn, du agter at oprette forbindelse. Lige derefter skal du klikke på knappen “Næste” og fortsætte til følgende trin.
 4. Opsæt det eksisterende domæne for at pege det mod Shopify. Hvis domænet blev købt fra tredjepartsudbyderen, skal du redigere standard DNS-indstillinger. For at være præcis skal din A-post være obligatorisk pege på systemets IP-adresse, det vil sige 23.227.38.65. Din www CNAME skal på sin side pege på Shops.myshopify.com. Husk, at hvis du beslutter at redigere disse indstillinger, kan de påvirke andre processer.
 5. Gem alle indstillinger oprettet og bekræft kendsgerningen for domænenavneforbindelsen. Dette skal gøres ved at aktivere linket i bekræftelses-e-mailen.

Hvis du formår at udføre alle trin i migrationsprocessen til domænenavnet korrekt, overføres den inden for 48 timer.

5. Professionelt plads til Shopify Migration Services

Når du lige begynder at tænke på din migrering af Squarespace-webstedet, tænker du ikke på den mest effektive måde at gøre det på. Du bekymrer dig om de elementer, der skal overføres, om hastigheden og effektiviteten af ​​migrationsprocessen såvel som om den vellykkede opgave er afsluttet.

Når du imidlertid kommer tættere på selve processen, begynder du at overveje forskellige migrationsalternativer. Det er her du kan få problemer.

Der er faktisk to vigtige måder at skifte dit websted fra Squarespace til Shopify. Den første indebærer brug af specifikke programmer eller værktøjer, hvis valg er ret omfattende på det moderne marked. Det er dog ikke den bedste løsning, da disse værktøjer ikke er helt pålidelige. De begår ofte fejl under webstedets overførselsproces, hvilket yderligere kan have negativ indflydelse på dens ydeevne. Hvad mere er, disse programmer betales. Det betyder, at du måske bare spilder dine penge for at få det resultat, du ikke vil være tilfreds med.

For at undgå problemerne er det fornuftigt at ansætte fagfolk fra Cart2Cart, som er de bedste i denne niche og vil grundigt tage sig af hvert trin i din overførselsproces på webstedet. De kender specifikke parametre for hver webstedsbygger og kan således forhindre de potentielle problemer på forhånd.

Squarespace To Shopify

En anden mulighed er at leje en webudvikler eller handel direkte med Shopify freelance mestre, der tilbyder deres professionelle webstedsmigrationstjenester på https://experts.shopify.com/. Shopify proffere håndterer alle trin i migrationsprocessen for webstedet for dig, hvilket fjerner behovet for at bekymre dig om nuancerne i overførselsprocessen på egen hånd. Din opgave vil kontrollere processen og kontrollere resultatet. Derudover vil du være i stand til at holde kontakten med eksperterne for at diskutere alle nuancer og detaljer om migrationsprocessen til tiden for at undgå potentielle misforståelser bagefter.

Shopify

Det er op til dig at specificere alle krav, nuancer og udgifter til migrationsprocessen på webstedet når du ansætter en specialist for at sikre det bedste resultat. Ønsker du at prøve din indsats for at overføre et websted fra Squarespace til Shopify på egen hånd? Udforsk derefter trin-for-trin-guiden for at være opmærksom på, hvad du kan forvente af migrationsprocessen.

Bundlinie

Shopify er en langt mere fuldt udstyret og kraftfuld e-handelsplatform sammenlignet med Squarespace. Det vil fungere godt for brugere, der oprindeligt har oprettet en webshop med Squarespace, men derefter besluttede at vokse eller promovere deres forretning og bringe den til det helt nye niveau.

Migrationsprocessen kan vise sig at være en udfordring for brugere, der ikke er bekendt med nuancerne i proceduren, men alligevel forventer at opnå et højt resultat. Konsekvent gennemførelse af handlinger beskrevet i vores guide kombineret med nøjagtighed og præcis opmærksomhed på detaljer gør det muligt at klare opgaven selv for en nybegynder. Du kan gøre det på egen hånd uden nogen ekstra hjælp kun i et par dage.

På samme tid er det muligt at ansætte professionelle eksperter eller bruge et specialiseret webstedsmigrationsprogram som Cart2Cart, der håndterer hele processen i den automatiserede tilstand. Dette inkluderer både overførsel af indhold og domænenavn, som er de mest komplicerede trin, der endnu er nødvendigt, i migrationsproceduren til webshoppen. Uanset hvilken mulighed du vil gå efter, vil hver af dem komme med sine fordele og underskud. Tag dig tid til at veje alle nuancer for at beslutte den løsning, der fungerer bedst for dig og dit projekt.

Bestil websideoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map