Overførsel fra Squarespace til WordPress

Skift fra Squarespace til WordPress


Årsagerne til at skifte fra Squarespace til WordPress kan være mange. Du har måske en intention om at bringe din webstedsfunktionalitet til det højere niveau eller sætte nye mål, hvis realisering af dette kan være et problem med dit nuværende Squarespace-websted.

Du skal indse, at det vil tage tid, kræfter og færdigheder at migrere fra Squarespace til WordPress CMS. Bortset fra de komplekse tekniske nuancer, skal du sørge for at videresende trafikken ordentligt til den nye hosting med det gamle websteddomæne. Det er også vigtigt at tage sig af indholdet, der skal vises godt på en ny platform.

Det samme handler om at bevare søgemaskinens placering på dit websted, da du ikke ønsker at miste webstedsstillinger, du har opnået. Hvis du er bekymret for alle disse spørgsmål, kan du kigge på følgende guide til at beslutte, om du er klar til at blive involveret i migrationsprocessen.

Sådan skifter du fra Squarespace til WordPress (Migrationsproces forklaret):

 1. Flytning af websted fra Squarespace til WordPress – Er det værd?
 2. Squarespace versus WordPress – Hvad er forskellen?
 3. Sådan skifter du fra Squarespace til WordPress – Den ultimative guide
 4. Sådan overføres eget domænenavn fra Squarespace til WordPress
 5. Professionel plads til WordPress Migration Services

Der er flere vigtige spørgsmål, der skal overvejes for at gøre overførselsprocessen hurtig, glat og problemfri. Du skal sørge for korrekt hostingvalg, overførsel af domænenavne og indholdsmigrering for at sikre korrekt og følgelig vækst af dine websteds søgemaskinepositioner.

Således omfatter processen med Squarespace til WordPress-switch flere must-have trin og vigtige nuancer, der kan have alvorlig indflydelse på resultatet. Det er på høje tid at diskutere dem i detaljer med det samme.

1. Flytning af websted fra Squarespace til WordPress – Er det værd?

En sådan omfattende række webdesignplatforme kan være forvirrende for de brugere, der aldrig før har haft nogen webstedoprettelsesoplevelse før. Ikke underligt, at mange af dem ofte vælger betroede tjenester og starter deres projekter med dem for yderligere at indse, at disse systemer har begrænsninger eller bare ikke overholder deres voksende ambitioner om webdesign længere. Dette er, når de beslutter at lede efter en mere funktionsladet og fleksibel platform som WordPress.

Bestil firkant til WordPress Migration

For at være præcis kan der være flere grunde til at skifte fra Squarespace til WordPress. Her går de:

 • Begrænset Squarespace-funktionalitet der forhindrer dig i at få mest muligt ud af din projektydelse;
 • Behovet for at se efter en mere funktionsladet platform det vil bidrage til bedre udvikling og promovering af dit projekt;
 • Squarespace kan komme med funktioner eller indstillinger, der kan ikke længere tilfredsstille dig af en eller anden grund – du kan finde ud af det, mens du udforsker eller tester platformen. Dette vil til sidst udløse ønsket om at overføre dit websted til et andet system.

Squarespace er en værdig webstedsbygger, der kan bruges til at starte og styre en lang række projekter til personlig og forretningsbrug. Beslutningen om at skifte til WordPress betyder ikke, at der er noget galt med det. Det betyder bare, at du leder efter en anden platform, hvis funktionalitet og designtilpasningsmuligheder kommer bedre til dit behov.

2. Squarespace versus WordPress – Hvad er forskellen?

Squarespace og WordPress er to ganske forskellige platforme, der hovedsageligt manifesteres via deres webdesign-tilgang. Mens Squarespace er en webstedsbygger, hvis funktionssæt stadig ligner CMS, er WordPress verdenskendt Content Management System der bugner af integrationsmuligheder og designtilpasningsværktøjer. Begge systemer er dog værd at være opmærksomme på brugerne, og begge af dem har meget at tilbyde deres målgruppe. Således er sammenligning af disse platforme praktisk til den herskende mængde webdesignere.

Som en webstedsbygger er Squarespace noget lettere at bruge end WordPress (open source-CMS). Dette bekræftes også af det faktum, at Squarespace oprindeligt er målrettet mod slutbrugeren, mens WordPress er rettet mod behovene og kravene fra disse webudviklere, hvis kodningskendskab og færdigheder er på et værdigt niveau.

Squarespace Editor

Når det kommer til fleksibilitet og funktionssæt, er begge systemer gode i deres egne nicher. Squarespace har et omfattende bibliotek med responsive og tilpassede skabeloner til avancerede enheder, integrerede blogging- og e-handelsmotorer, overflod af designudvikling og styringsværktøjer, færdige integrerede widgets og hosting inkluderet i prisen på udvalgte planer.

WordPress udmærker sig også med mulighederne for integration og designudvikling. Platformen giver adgang til hundreder af gratis og betalte plugins / add-ons, integrerede og tredjeparts temaer, du kan redigere for at skabe unikt projektdesign næsten fra bunden af. På samme tid inkluderer WordPress ikke hosting og domænenavn som standard. Dette udløser behovet for vælg og køb hosting og domæne på egen hånd. På den anden side giver denne tilgang dig fuld kontrol over dit websted og dets ydeevne.

WordPress visuel editor

Valg af skabelon er også alsidig i begge systemer. Den eneste forskel er, at Squarespace har integreret responsiv designsamling, mens WordPress giver mulighed for at vælge blandt hundreder af gratis og betalte skabeloner, hvoraf de fleste er udviklet af tredjeparts webdesignere. WordPress-temaer kræver også installation før detaljeret tilpasning.

Når vi taler om prisaspektet, er Squarespace og WordPress også forskellige. Webstedsbyggeren har en gratis prøveperiode og fire betalte abonnementer tilgængelige kl rimelige omkostninger. Planerne inkluderer hosting og giver mulighed for gratis brugerdefineret domæneforbindelse. CMS er på sin side gratis til første download og installation, men det indebærer nødvendigheden af ​​at investere i plugins, skabeloner, bedste hosting valg og domæneudbyder.

For at finde ud af mere information om Squarespace og WordPress-funktioner, parametre og værktøjer, der kan have indflydelse på webstedsoprettelse og -styringsproces, er det fornuftigt at læse en detaljeret Squarespace vs WordPress sammenligning det vil hjælpe dig med at tage den objektive beslutning.

3. Sådan skifter du fra Squarespace til WordPress – Den ultimative guide

Nødvendige trin til overførsel af dit websted fra Squarespace til WordPress er nævnt nedenfor.

 1. Hvad du bør vide er, at Squarespace er vært for sine websteder på sine servere. I modsætning hertil er WordPress vært for websteder, der er lanceret med systemet med hosting efter eget valg. Så den første ting du skal passe på er at vælge betroet WordPress-hostingudbyder og lær de vilkår, det tilbyder.
 2. Hvis dit Squarespace-websted allerede kommer med et registreret domænenavn, skal du også overføre det til den valgte hostingudbyder. Overførselsreglerne afhænger af den vært, du vil arbejde med. Kontroller dem i detaljer, inden du arbejder med din webstedsmigrering. De mest populære domæneoverførselsindstillinger vil blive gennemgået i nedenstående detaljer.
 3. Installer WordPress CMS på din hosting. Opsætningsprocessen er let og hurtig. Newbies vil sætte pris på den tutorial, der beskriver installationsprocessen i detaljer. Imidlertid skal uerfarne brugere være forsigtige med det. Der er mange nuancer, hvis undervurdering kan resultere i problemer i dit yderligere websteds funktion.
 4. Eksport af Squarespace-indhold, men husk, at ikke det hele kan overføres automatisk. Resten af ​​indholdet forbliver på dit integrerede Squarespace-domænenavn, og du bliver nødt til at kopiere det manuelt.
  Det indhold, der kan eksporteres, inkluderer de grundlæggende WordPress-websider, en blogside med alle de indlæg, den indeholder, gallerisider samt billede, tekst og integrerede blokke.
  De sektioner, der forbliver på dit WordPress-websted inkluderer produkt-, album- og begivenhedssider; video-, lyd- og produktblokke; tilpasset CSS og stilændringer; indeks sider og mapper.
 5. Få adgang til “Indstillinger »Avanceret» Import / eksport ”Squarespace-menu. Klik på knappen “Eksporter” for at komme i gang.
 6. Du vil yderligere se pop op-WordPress-logo-vinduet, hvis aktivering vil starte fileksportprocessen. Når eksportprocessen er afsluttet, skal du downloade eksportfilen og gemme den på din computer.
 7. Importer indhold. Dette er, når du bliver nødt til at importere de downloadede filer til dit WordPress-websted. For at gøre det skal du nå WordPress-administratorpanelet og få adgang til “Værktøj >> Importere” side. Du tilbydes en liste over tjenester du kan vælge imellem. Klik på WordPress for at installere importør-plugin.
  Så snart download er afsluttet, skal du aktivere plugin og køre importørlinket. Det næste trin er at uploade og importere filer fra den eksportfil, du har downloadet. På siden med importindstillinger skal du vælge navnet på det tilgængelige indhold. Du kan enten vælge den eksisterende adminbruger eller oprette en ny.
 8. Importer billeder. Så vidt WordPress ikke importerer billeder fra dit Squarespace-websted automatisk, skal du gøre det manuelt, hvis nødvendigt. Vær dog opmærksom på, at du først skal installere plug-in Importer eksterne billeder til WordPress. Efter plugin-aktiveringen skal du nå “Medier >> Importer billeder”For at afslutte opgaven.
 9. Kontroller og tilpas permalinks. For at bevare din Squarespace-webstedstrafik skal du sørge for, at din WordPress URL-struktur er korrekt. Dette bør ikke være et problem, da platformen er SEO-venlig og giver dig mulighed for at tilpasse strukturen på dine links, som du har brug for.
 10. Importer resten af ​​indholdet. Som nævnt ovenfor er det ikke alle Squarespace-websteds indholdsfiler, der er tilgængelige til eksport. Kontroller dem, der er tilbage, og overfør dem manuelt til dit WordPress-websted.
 11. Udforsk WordPress, og start tilpasning af dit websted. Glem ikke at kontrollere, om du har overført titel- og beskrivelsesmetakoder for hver side korrekt igen.

Vi anbefaler, at du holder dit nuværende Squarespace-websted aktivt, indtil du sørger for, at migreringsprocessen er afsluttet korrekt og dit nye WordPress-websted fungerer godt. Dette er en sikker måde at forhindre de potentielle fejlfindingsproblemer.

4. Sådan overføres eget domænenavn fra Squarespace til WordPress

Som nævnt ovenfor tilbyder WordPress ikke integrerede hosting- og domænenavnløsninger. Squarespace afslører på sin side muligheden for at forbinde brugerdefineret domænenavn. Så hvad er mulighederne, når det kommer til at skifte fra denne webstedsbygger til CMS? Hvad med overførsel af domænenavn derefter? Faktisk er dette et presserende problem for de fleste brugere, der overvejer at flytte deres projekter fra en platform til en anden. Det er på høje tid at gennemgå de tilgængelige muligheder for overførsel af domænenavne nedenfor.

Overførsel af dit firkantede domæne til WordPress

Hvis du ejer et domænenavn, der er registreret hos Squarespace, vil processen med at flytte det til WordPress ikke være så vanskelig. Systemet indeholder detaljerede retningslinjer for, hvordan du effektivt udfører opgaven uden at miste dine websteds søgemaskine positioner. Inden du faktisk går videre til processen med migrering af websteder, skal du sørge for, at den er registreret hos Squarespace (eller overført til det) i mere end 60 dage. Ellers har du ikke tilladelse til at gennemføre proceduren. Du skal også huske, at hele processen med migrering af websteder tager op til syv dage.

I tilfælde af at du flytter et Squarespace-domæne, der er registreret i zoner .de, .uk eller .co.uk, skal du oprindeligt gennemgå overførselskrav og ekskluderinger, der følger med disse domæner. Hvis dit domænenavn leveres med G Suite knyttet til det, er den første ting, du skal gøre, at justere MX-poster med din nye domænenavnsudbyder, så snart du er færdig med overførselsprocessen. Dette er nødvendigt for at forhindre ophør af din e-mailtjeneste.

Her er listen over trin, du skal udføre for at overføre dit websted væk fra Squarespace og derefter flytte det til WordPress:

 • Nå din Squarespace-konto først og gå til Hjemmenuen for at få adgang til indstillingerne. Find derefter “domæner”-Afsnit eller aktiver Spørgsmærketasten for at søge i de domæner, du ejerhvis der er flere af dem);
 • Vælg og klik på domænet du ønsker at flytte til WordPress;
 • Rul ned og derefter fjern markeringen af ​​fanen “Lås domæne”;
 • Aktivér “Send overførselsgodkendelseskode” knappen tilgængelig i bunden af ​​panelet. Lige efter dette får du den e-mail, der indeholder det unikke godkendelsesdomænes Admin-kontaktkode;
 • Åbn e-mailen, og kopier / gem godkendelseskoden for yderligere at indtaste det i WordPress-administratorpanelet;
 • Vi gennemgår processen med overførsel af domænenavn til Bluehost. Vær opmærksom på, at du kan overføre domæner, der hører til følgende zoner: .com, .net, .org, .us, .co, .info., .Biz;
 • Kontroller, om domænet er ulåst og overfør ikke den, der blev fornyet inden for 45 dage med den forrige registrator;
 • Opdater indstillingerne og deaktivere dit e-mail-privatliv for at lade registratoren sende overførselsrelaterede e-mails;
 • Juster DNS-indstillinger (de kan ikke redigeres under overførselsprocessen);
 • Peg dine servere til domænenavne til Bluehosts navneservere (disse er ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com). Det kan tage fra 12 til 36 timer, før ændringerne finder sted;
 • Log ind på din Bluehost-domæneregistreringskonto (eller registrere den, hvis du ikke har det endnu);
 • Gå til fanen “Domæner” øverst på skærmen. Det er her du enten kan klikke på linket “Overfør” i undermenuen eller gå til genveje, hvor du skal klikke på afsnittet “Overfør et nyt domæne til din konto”;
 • Indtast det domæne, du vil overføre til din konto. Systemet kontrollerer domænestatusen for at sikre, at det er helt klar til overførslen;
 • Indtast tilladelseskoden du har fra Squarespace, og klik derefter på knappen “Kontroller” for at fortsætte processen;
 • Bekræft kontaktoplysninger eller indsende dem om nødvendigt, tilføj domæneprivatitet, hvis nødvendigt, og marker afkrydsningsfeltet der accepterer servicevilkårene;
 • Foretag betalingen for at afslutte overførselsproceduren (hvis alt er i orden, får du bekræftelsesmeddelelsen fra Squarespace og en e-mail fra den nye registrator), hvilket vil tage omkring 5 dage.

Overførsel af dit eget domæne til WordPress

Hvis dit domæne var registreret hos en anden udbyder (ikke Squarespace) og du planlægger ikke at ændre det, når du flytter dit websted til WordPress, du har en mulighed for at overføre det direkte til CMS for at kunne administrere webstedet og domænenavnet på samme sted. Hvad du har brug for for at komme i gang er at opgradere din nuværende WordPress-plan til den, der giver mulighed for overførselsprocessen. Så snart du gør det, kan du fortsætte med at udføre følgende trin:

 • For at få tilladelsen (EPP) -kode fra den aktuelle udbyder, skal du først logge ind på din aktive konto og nå kontrolpanelet;
 • Kontroller, om dit domæne er berettiget til overførsel og låse den op ved at følge de retningslinjer, som udbyderen genererer;
 • Marker den tilsvarende fane til modtag godkendelseskoden via e-mail;
 • Bekræft det link, du får i e-mailen og huske / kopiere den unikke kode, der er tilgængelig der;
 • Log ind på din Bluehost-konto eller registrere den, hvis du ikke har det endnu;
 • Deaktiver dit e-mail-privatliv for at sikre, at registratoren kan sende e-mails for at bekræfte trinnene i overførselsprocessen;
 • Tag dig tid til at foretage de krævede DNS-indstillinger, da dette ikke kan gøres under overførselsprocessen;
 • Peg DNS til Bluehosts navneservere, som er ns1.bluehost.com og ns2.bluehost.com. Alt i alt tager det omkring 12-36 timer, før redigeringerne finder sted;
 • Nå fanen “Domæner”, som findes øverst på skærmen;
 • Vælg en af ​​to overførselsindstillinger – enten linket “Overfør” tilgængeligt i undermenuen eller afsnittet “Overfør et nyt domæne til din konto”, der findes i genveje;
 • Indtast domænenavnet du agter at overføre til din konto for at lade systemet kontrollere dets aktuelle status og overførselsberettigelse;
 • Indtast EPP-koden har du modtaget fra Squarespace og klik på knappen “Kontroller” for at fortsætte;
 • Tilføj domæneprivatoplysninger angiv om nødvendigt de manglende kontaktoplysninger og accepterer servicevilkårene i det tilsvarende felt.
 • Gå til indkøbskurven, og foretag betalingen for at gennemføre overførslen af ​​domænenavn;
 • Hvis du gør alt korrekt, får du en bekræftelsesmeddelelse fra din udbyder og en e-mail fra registrator om det aktuelle trin i din domænemigreringsproces. I dette tilfælde vil det blive afsluttet om 5-7 dage.

Kortlægning af dit domænenavn til WordPress

Undertiden er domænenavne muligvis ikke berettiget til overførsel. Hvis du stadig har til hensigt at bruge det til dit nye WordPress-websted, vil kortlægning være den mest passende løsning. Kortlægning indebærer, at dit domæne forbliver registreret hos den udbyder, det tilhører, men det peger på dit WordPress-websted for at sikre maksimal ydeevne og SEO-positioner. Derudover skal du betale for domænebrug til den aktuelle registrator, og du vil også være i stand til at redigere indstillingerne eller foretage de krævede konfigurationer på den aktuelle domænenavnkonto. Her er trinnene, der skal følges for at kortlægge / tildele dit nuværende domænenavn til WordPress (vi har valgt Bluehost som den hostingudbyder, der officielt er anbefalet af systemet):

 • Log ind på din Bluehost-konto (eller registrere den, hvis du ikke har det endnu) og gå til panelet Domænemanager eller direkte til afsnittet “Domæner” tilgængeligt øverst på skærmen;
 • Klik på knappen “Tildel” i undermenuen for at få adgang til det tilsvarende afsnit, hvor du skal indtaste detaljerne;
 • Hvis du allerede har det domæne, der er knyttet til din Bluehost-konto, skal du vælge det på rullelisten. Hvis du ikke har den, vælg fanen “Tildel domæne” og indtast det domæne, du gerne vil tildele til kontoen;
 • Bekræft domæneejerskabet ved at vælge en af ​​fire muligheder, som systemet tilbyder. Du kan ændre DNS-indstillingerne ved at pege dem på Bluehosts navneservere eller indtaste den EPP-kode, du foreløbigt skal modtage fra din nuværende registrator;
 • Vælg addon, parkeret eller ikke tildelt domænetype afhængigt af dine domæneoverførselsbehov;
 • Hvis du vælger addon-domænet, bliver du også nødt til at vælge addon-biblioteket og underdomænet;
 • Gå tilbage til afsnittet Domain Manager og kontroller, om domænet vises der. Hvis du gør alt godt, skal det allerede være tilgængeligt der.

5. Professionel plads til WordPress Migration Services

At flytte fra Squarespace til WordPress burde ikke være vanskeligt, hvis du er opmærksom på alle nuancerne i migrationsprocessen og kan udføre opgaven på egen hånd. Men hvad hvis du ikke gør det? Der er to alternativer, du kan vælge imellem i dette tilfælde.

 • Den første indebærer anvendelse af specielle migrationsprogrammer eller værktøjer, der med vilje er designet med denne idé i tankerne.
 • Den anden mulighed er at bruge tjenesterne fra en professionel, der er kompetent inden for denne niche og kan håndtere alle problemer til tiden.

Hvilken løsning fungerer bedst i det lange løb?

Mulighed 1. Den herskende mængde apps til migrering af websteder oprettes for at overføre websteder fra forskellige tjenester uden at tage hensyn til deres specielle egenskaber og parametre. I mellemtiden er hver webstedsbygger eller CMS unik, og det er vigtigt at være opmærksom på nuancerne ved at arbejde med disse systemer.

Som et resultat kan automatisk migrering af websteder udløse funktionelle problemer, som du bliver nødt til at løse bagefter for at bevare dit websteds ydeevne. Bortset fra det er disse værktøjer for det meste betalt, selvom du ikke kan være sikker på det succesrige investeringsafkast.

Valgmulighed 2. Hvilken mening er det at spilde dine penge og tid, hvis du kan ansæt en professionel, der vil klare den samme opgave på den bedst mulige måde? Eksperter fra CMS2CMS besidde en dyb nichekompetence, der er nødvendig for at fuldføre domænenavnsoverførselsproceduren for dig uden risiko for at begå en fejl. De er opmærksomme på alle nuancerne i processen såvel som specifikke parametre for CMS og webstedsbyggeren for at forhindre potentielle problemer til tiden. Disse eksperter holder dig også i kontakt med dig efter afslutningen af ​​migrationsprocessen. Dette betyder, at du kan kontakte dem når som helst for at få professionelt råd.

CMS2CMS Squarespace til WordPress

Samtidig skal du indse, at professionel assistance altid er dyrere sammenlignet med brugen af ​​automatiserede programmer. Et andet aspekt er, at du skal være to gange opmærksom, når du indstiller opgaven til at lade systemeksperterne vide, hvad nøjagtigt du forventer af dem.

Bundlinie

Som et Content Management System giver WordPress open source-software større funktionalitet sammenlignet med Squarespace. Så snart du er færdig med webstedsmigreringsprocessen, skal du tage dig tid til at sikre dig, at den fungerer korrekt, og at alle plugins er installeret og konfigureret korrekt. Tjek, hvis alle omdirigeringer til nye websider er aktiveret (hvis nogen) og test webstedet igen.

Hvis du beslutter at prøve det og skifte fra Squarespace til WordPress, skal du læse migreringsguiden, der findes i indlægget. Det giver nyttige tip til, hvordan man kan forhindre de potentielle problemer og gøre webstedets overførselsproces glat og problemfri. For at forenkle processen kan du bruge de automatiserede migreringsprogrammer til websteder eller ansætte webdesignfagfolk fra CMS2CMS, for eksempel til at håndtere opgaven for dig. De vil tage sig af alle trin i webstedsmigrationsprocessen, herunder indhold og domænenavnoverførsel. Det er op til dig at vælge den mest passende løsning, da hver af dem kommer med sine fordele og ulemper, som du grundigt bør veje for at beslutte den bedste løsning.

Bestil websideoverførsel

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map