Overførsel fra Wix til Shopify

Skift fra Wix til Shopify


Wix og Shopify er to verdens populære webstedsbyggere, som hver især er den værdige og den mest berømte repræsentant for sin niche. Mens Shopify er en betroet e-handelssoftware der fungerer godt til udvikling af små til store fuldt udstyrede onlinebutikker, Wix er alt-i-ett-webstedsbyggeren, hvor specialiseringsområdet går ned til oprettelsen af ​​alle typer projekter. Webbutikker er ikke en undtagelse.

Når det kommer til oprettelsen af Wix-baserede onlinebutikker, der er dog en ting, du skal huske på. På trods af den brede vifte af funktioner og værktøjer, som systemet tilbyder, er det ikke det bedste valg til oprettelse af store e-handelsprojekter. Dette skyldes funktionsbegrænsningerne, som systemet har.

Så hvis du allerede ejer en webshop, der er bygget med Wix, og du pludselig begynder at bemærke, at dit produktsortiment vokser (eller du har bare planer om at øge det) kan du muligvis indse, at du har brug for et mere funktionelt og rummeligt websted. Dette betyder, at det er på høje tid at overføre dit Wix-sted til Shopify. ECommerce-builder udmærker sig virkelig ved oprettelse af webshop, og du vil ikke fortryde beslutningen, hvis du vil nå det bemærkelsesværdige resultat i det lange løb.

Sådan overføres et websted fra Wix til Shopify – Den ultimative guide:

 1. Flytning af websted fra Wix til Shopify – er det værd?
 2. Wix versus Shopify – Hvad er forskellen?
 3. Sådan migreres fra Wix til Shopify – Trinvis vejledning
 4. Sådan overføres eget domænenavn fra Wix til Shopify
 5. Professionel Wix til Shopify Migration Services

Når du vedtager beslutningen om at skifte fra Wix til Shopify, skal du tage højde for flere faktorer for at gøre overgangen effektiv, problemfri og smidig. Den største opgave er at overføre dit websted domænenavn, hosting og indhold uden at miste de aktuelle positioner på søgemaskinerne. Lad os finde ud af, hvad det kræver at migrere fra Wix til Shopify nu.

1. Flytning af websted fra Wix til Shopify – er det værd?

Hvis du i øjeblikket leder efter svaret på dette spørgsmål, har du bestemt besluttet at skifte fra Wix til Shopify. Dette er en rimelig løsning, hvis du agter at markedsføre din virksomhed på nettet og udvide til nye markeder. Faktisk kan du have forskellige grunde til at flytte fra en platform til en anden, bortset fra ønsket om at vokse din virksomhed.

 • Når din virksomhed udvikler sig, vil du før eller senere står over for behovet for at øge dit produkt eller mængden af ​​trafik.
 • Dine indtægter vil også stige, hvilket til sidst vil udløse nødvendigheden af ​​at administrere en webshop på en mere kraftfuld specialiseret platform.
 • Endelig kan du muligvis bare støde på funktioner i problemer, du ikke kan lide ved Wix – dette sker også, mens du fortsat udforsker systemets funktionalitet.

Uanset hvad grunden til at migrere fra Wix til Shopify er, vil du ikke fortryde beslutningen. At Shopify er den verdenskendte eCommerce-software taler allerede for sig selv. Selvom Wix altid har været og forbliver den øverste alt-i-en-webstedsbygger i verden, der ikke har nogen nichekonkurrencer, er Shopify utvivlsomt den bedste løsning, når det kommer til eCommerce-niche.

Foretag Wix til Shopify Transfer

Når du sammenligner to platforme, kan du ikke undgå at bemærke, at begge systemer har smukt og opdateret look. Eksperter er dog enige om, at Shopify er en ren e-handelsløsning, der oprindeligt blev lanceret til handelsoperationer. Således udmærker det sig med overflod af professionelle e-handelsværktøjer og -funktioner. Sammen med det er softwaren enkel og brugervenlig, og det giver mulighed for at oprette lydhøre websteder uden krævede kodefærdigheder.

Når du lancerer en webshop med Shopify, vil du være i stand til at benytte en bredere vifte af salgsindstillinger. Disse inkluderer kanaler på sociale medier, integration med verdensberømte markedspladser, direkte samarbejde med købere og handelspartnere osv. Hvis du virkelig føler, at din online forretning har brug for opdateringen, vil skifte til Shopify være en rimelig løsning.

2. Wix versus Shopify – Hvad er forskellen?

Wix og Shopify er lederne af deres nicher. Begge af dem er fantastiske, når det kommer til brugervenlighed, funktionalitet og designtilpasningsmuligheder, skønt de har forskellige mål og applikationer.

Shopify er designet specielt til e-handelsformål og bugner af nichespecifikke funktioner, der ikke kan findes i sine konkurrenter. Softwaren giver adgang til fantastisk variation af designtilpasning, marketing og promoveringsværktøjer.

På samme tid kan det virke som en kompliceret løsning for teknisk-erfarne brugere. Wix er en bedre mulighed i denne henseende. Webstedsbyggeren blev specielt oprettet med behov og færdigheder hos begyndere i tankerne. Platformen er intuitiv, logisk struktureret og temmelig enkel for alle. Det er ikke nødvendigt at have programmeringsfærdigheder eller pleje teknologiske nuancer for at arbejde med platformen. Hele processen med lancering af websteder med systemet tager kun et par timer.

Shopify taler om funktionalitetsaspektet med et forbløffende sæt funktioner og e-handelsværktøjer. I denne henseende hænger Wix noget bag det, men det er på grund af den indledende systemspecialisering og ikke på grund af dens dårlige funktionssæt.

Shopify kommer med den fantastiske pakke med muligheder for marketing, promovering, designtilpasning og indholdsstyring. Det leverer et fantastisk sæt handelsværktøjer lige udenfor boksen samt et sæt statistiksporings- og analyseværktøjer, særlige tilbud og loyalitetsprogrammer og mange andre fordele.

Sopify e-handel

Systemet skiller sig også ud fra mængden på grund af dets integrerede Point-of-Sale-system, forskellige betalingsmuligheder, overflod af tredjepartsudvidelser osv. Dens samling af eCommerce-skabeloner er også på øverste niveau.

Wix e-handelsfunktioner er ikke så omfattende, men de fungerer stadig godt til udvikling af små og mellemstore online butikker. Webstedsbyggeren kan prale af et sæt responsive temaer, og du kan også gennemse kategorien webshop der. Det understøtter snesevis af betalingsmuligheder, e-handelsintegrationer, rabatmuligheder, App Market-widgets og masser af andre nichefordele.

Wix e-handel

Når det håndterer prispolitiske aspekt, er systemerne også forskellige med hensyn til antallet af planer og deres omkostninger. Mens Shopify-planer er dyrere og e-handelsfokuseret, falder Wix-abonnementer i to typer – planer for standardwebsteder og planer til e-handel / forretningsprojekter. Deres funktioner er alsidige, mens omkostningerne er mere end overkommelige.

Begge tjenester gør det muligt at starte og styre onlinebutikker, men Shopify viser sig at være en bedre løsning på grund af sit stærke e-handelsfokus og forskellige nichefunktioner.

3. Sådan migreres fra Wix til Shopify – Trinvis vejledning

Processen med at skifte fra Wix til Shopify omfatter flere must-have-trin. Generelt bliver du nødt til at tage sig af webstedets overførsel (inklusive det tilgængelige indhold) og overførsel af domænenavn.

Du bliver også nødt til at justere webstedsindstillinger og SEO-parametre for at sikre, at projektet ikke mister sine positioner i søgemaskinens resultater. Se på den detaljerede guide til, hvordan du flytter din Wix-baserede butik fra Wix til Shopify.

 1. Registrer dig hos Shopify først for at finde ud af, hvad platformen har at tilbyde, og om du er klar til at arbejde med den.
 2. Importer dine Wix-webshopdata til Shopify. Du kan bruge et af de ovennævnte værktøjer, men forvent ikke at bruge det bedste resultat derefter. Det tager tydeligvis mere tid at manuelt overføre alle data, men dette er den eneste sikre måde at gøre alt ordentligt på. Med dette formål skal du åbne Wix-dashboard og eksportere dine webshop-produkter til CSV-filer. Gå derefter til det tilsvarende Shopify-afsnit og importer dem. Gentag den samme procedure med listerne over kunder.
 3. Kontroller, hvordan dine produkter er blevet eksporteret, og om de vises korrekt i din Shopify-butik. Shopify giver mulighed for mere detaljerede produktbeskrivelser. Tag dig tid til at udfylde alle felterne (produktnavne, titler, egenskaber, billeder, beskrivelser, metabeskrivelser) og opdater dem, der mangler. Opret om nødvendigt produktsamlinger. Det giver mening at vælge specielle lagerapplikationer, som systemet tilbyder for at spore og kontrollere produkttilgængelighed og kontrollere det tilgængelige sortiment på lager. Dette er især vigtigt, hvis du ejer en stor online butik.
 4. Tilpas dit nye Shopify-websted. Så snart du er færdig med at uploade og administrere produkt, er det på høje tid at gå videre til tilpasning af din webshop. Shopify udmærker sig i skabeloner af høj kvalitet, der er egnede til forskellige e-handelsnicher. Vælg det, der fungerer bedst for din branche, installer det og benyt flere designtilpasningsværktøjer til at give et tema det krævede udseende.

Det handler om at overføre dit webstedsindhold fra Wix til Shopify. Så snart du er færdig med de ovenstående trin, kan du fortsætte med overførsel af domænenavn. Dette er en anden vigtig proces, som du ikke skal glemme.

4. Sådan overføres eget domænenavn fra Wix til Shopify

Når det kommer til overførsel af domænenavn, støder de fleste brugere (især dem, der aldrig har håndteret processen uafhængigt) flere problemer og har masser af spørgsmål.

For at gøre processen behagelig og enkel for hver enkelt bruger har vi leveret en detaljeret oversigt over de mest populære domænenavn-overførselsløsninger. Se dem nu.

Overførsel af dit Wix-domænenavn til Shopify

Hvis du har købt et domænenavn fra Wix og har til hensigt at flytte det helt til Shopify, her er de detaljerede retningslinjer for, hvordan du gør det uden tab af søgemaskiner:

 1. Login med Wix og nå “Mine domæner” side.
 2. Vælg det krævede domæne du agter at flytte (Dette er obligatorisk, hvis du ejer flere domæner), skal du klikke på “Fremskreden”Og derefter“Overfør væk fra Wix”Faner.
 3. Vælg EPP-kode at sende det til din e-mail. Vær opmærksom på, at du ifølge ICANN-regler ikke kan overføre dit domæne fra Wix, hvis det er gået mindre end 60 dage, siden du har købt det. Det samme gælder situationer, når du ændrer domæneregistreringsinfo.
 4. Hvis alt er i orden, specificer Shopify-domæneoverførselsruten. Migrationsprocessen afsluttes automatisk inden for 7 dage efter, at du har sendt forespørgslen.
 5. Opdater indstillingerne. Hvis du agter at sælge fysiske produkter i din Shopify-webshop, skal du justere de krævede indstillinger før. Dette vedrører mest betalings-, forsendelses- og skattemuligheder. Disse indstillinger kan justeres i Shopify-instrumentbrættet. Hvis du kun agter at sælge digitale produkter / tjenester, kan du også deaktivere forsendelsesfunktionen her.

Tilslutning af Wix-domænenavn til Shopify uden overførsel

Hvis du vil forbinde dit domænenavn til Shopify, men ikke ønsker at overføre det af en eller anden grund (hvis du f.eks. vil teste systemet), er der mulighed for at oprette forbindelse til domænet uden dets fulde migrering. Dette kan gøres ved at pege på DNS-posterne på dit Wix-websted. Nedenunder er de must-have trin, der skal udføres for at gøre processen til en succes:

 1. Før du starter forbindelsesproceduren, skal du hente de relevante DNS-oplysninger fra domænekontrolafsnittet på dit Wix Dashboard.
 2. Underret dit Shopify supportcenter / vært at du vil henvise et domænenavn til dem uden at ændre navneservere. Dette er vigtigt, da du ikke kan gøre det med din Wix-konto. Hvis du stadig skal skifte navneservere, skal du vende tilbage til dine domæneindstillinger og overføre det væk fra Wix for yderligere at forbinde det til Shopify.
 3. Så snart du har løst indstillingerne, skal du gå til “Mine domæner”På din Wix-konto, vælg det relevante domæne (hvis du har flere af dem) og klik på “Fremskreden”Fanen.
 4. Rediger derefter DNS-indstillinger og slet / opdater dine CNAME-poster. Slet / opdater derefter dine A-poster derefter.
 5. Gem de opdaterede DNS-poster og kontroller, hvordan dit Wix-domæne har forbindelse til Shopify.

Overførsel af dit eget domæne til Shopify

Hvis du har oprettet en webshop med Wix, skal du bruge dit eget domænenavn (købt uden for Wix), kan du også migrere det fuldstændigt til Shopify. Faktisk kan du flytte dit domæne på en af ​​to måder – enten ved at overføre det til Shopify eller ved at forbinde det til din nye konto. Lad os gennemgå overførselsindstillingen først.

Når du beslutter at overføre domænenavnet, flyttes dets videre styring automatisk til Shopify. Dette betyder, at du bliver nødt til at justere dine domæneindstillinger, foretage betalinger og forny dem direkte i systemets adminpanel. For at være i stand til at foretage overførslen, skal du sørge for, at din aktive domæneregistreringsperiode overstiger 60 dage, og at du har adgang til den konto, der tilbydes af den oprindelige domæneudbyder. Her er listen over trin, der er nødvendige for at overføre et personligt domæne til Shopify:

 1. Kontroller overførselspolitikken tilbudt af din domænenavnsudbyder. Denne info er normalt tilgængelig i hjælpecentret på platformen. Læs den omhyggeligt, inden du starter overførselsprocessen.
 2. Log ind på din udbyderkonto, bekræft, at e-mailen er knyttet til den er aktiv, da du får bekræftelsesmeddelelser under overførselsprocessen.
 3. Lås op for domænenavnet du ønsker at flytte i indstillingsafsnittet.
 4. Hent godkendelseskoden du bruger til at overføre domænet.
 5. Gå til Shopify-administratorpanelet, Klik på “Online butikker”Og derefter“domæner”Fanen.
 6. Klik på “Forbind eksisterende domæne og klik derefter på “Overførsel til dit domæne”-Knap (hvis dette er det første domæne, du prøver at overføre).
 7. Klik på “Overfør domæne”-Knappen, indtast det domæne, du vil flytte, klik på “Næste”Og klik derefter på“Bekræft domæne”-Knappen. Hvis du har gjort alt korrekt, og domænenavnet er klar til overførsel, vil du se “Domæne ulåst”Besked. Klik på “Næste”For at afslutte proceduren. Hvis systemet genererer “Domæne låst”-Meddelelse, skal du kontrollere de indstillinger, du har foretaget i forberedelsesfasen.
 8. Kontroller e-mailen for at bekræfte overførslen, gå ind i EPP (bemyndigelse) kode, der tilbydes af din domænenavnsudbyder. Klik på “Næste”Og“Bu og overførsel”Knapper. Kontroller e-mailen bagefter for at bekræfte overførslen igen.

Så snart du er færdig med alle trin, vil det tage omkring 20 dage at gennemføre overførslen med succes. Shopify sender dig en bekræftelsesmeddelelse, når opgaven er afsluttet.

Tilslutning af dit eget domænenavn til Shopify

En anden mulighed er at forbinde dit eget domænenavn til Shopify uden overførsel. Dette betyder, at du stadig vil være i stand til at administrere dine egne domænenavnsindstillinger, fornye det og foretage betalingerne, hvis nødvendigt. Her er de domæneforbindelsesretningslinjer, du skal udfylde:

 1. Føj dit domæne til Shopify-butikken. For at gøre dette skal du gå til Shopify-administratorpanelet og nå “Online butik”Og derefter“domæner”Fanen. Klik på “Forbind eksisterende domæne”-Knappen. Klik derefter på “Næste”-Knappen, og start opsætningen.
 2. I tilfælde af at du har købt domænenavnet fra tredjepartsudbyderen, skal du gøre det rediger nogle DNS-indstillinger, inklusive A-posten, der skal peges på Shopify IP-adresse, men husk at dette trin kan påvirke andre parametre og indstillinger, f.eks. videresendelse af e-mail, f.eks..
 3. For at justere indstillingerne skal du logge ind på den konto, der er registreret hos den forrige domæneudbyder. Find afsnittet med DNS-indstillinger og se efter domænestyringsområdet såvel som DNS-konfigurationer.
 4. Rediger A-posten at pege på den krævede Shopify IP-adresse (23.227.38.65) og gem ændringerne.
 5. Find CNAME-posten i DNS-indstillingerne og ændre www. CNAME-optagelse på en sådan måde, at den peger på Shops.myshopify.com. Følg retningslinjerne genereret af systemet. Gem CNAME-posten, og verificer domænenavneforbindelsen ved at aktivere den bekræftelses-e-mail, der er sendt af Shopify. Alt i alt kan det tage op til 48 timer at gennemføre forbindelsesproceduren.

Er du færdig med alle trinene? Så er du velkommen til at teste dit nye Shopify-websted for at kontrollere, om alle elementerne findes på deres pladser, og om det fungerer godt. Hvis alt er i orden, kan du overveje din Wix til Shopify-migration som en succes og begynde at vokse din webbaserede virksomhed!

5. Professionel Wix til Shopify Migration Services

Skift fra Wix til Shopify er ret ægte, og du kan klare opgaven på egen hånd, hvis du er opmærksom på de grundlæggende trin og specielle nuancer, der er forbundet med hver platform. Der er flere tjenester, der tilbyder overførsel af websteder. Det siger sig selv, at sådanne indstillinger synes mere praktiske ved første øjekast, da du ikke behøver at bekymre dig om processen og bare vente på resultatet. Når du begynder at kontrollere resultatet, kan du dog bemærke mange fejl, der i sidste ende kan sætte dit websteds sikkerhed og funktionalitet i fare.

Hvad mere er, webstedsmigreringsværktøjer er ofte ikke billige, og det giver ingen mening at betale for de tjenester, der muligvis ikke er nyttige i det lange løb og kan udløse problemer, der vil skade dit nye projekt. Derfor er dette ikke den bedste måde at skifte dit websted fra en platform til en anden. Noget går måske ikke, som du forventer, og det vil bare være spild af din tid og penge.

I stedet giver det mening at overdrage denne opgave til fagfolk. Du kan vælge mellem to rimelige muligheder her.

Den første bruger de værktøjer, der tilbydes af Cart2Cart, som tillader den automatiserede Wix til Shopify-overførsel. Platformen overfører hvert element på dit websteds indhold manuelt under hensyntagen til alle nuancer og dine specielle krav. Det er dog dig, der er ansvarlig for det endelige resultat.

Cart2Cart

Den anden mulighed er at kontakte Shopify freelance guruer, der tilbyder deres tjenester på https://experts.shopify.com/. Dette eliminerer behovet for at tage sig af alle trin i webstedets overførselsproces uafhængigt, da systemeksperterne håndterer alle seps til dig. Hvad du skal gøre er bare at bestille tjenesten og kontrollere resultatet. Det er det.

Shopify eksperter

På samme tid skal du være klar til at diskutere alle detaljer om din ordre, prisaspekter, frister, migrationskrav, dine webshop-parametre og andre must-have-problemer i detaljer for ikke at støde på problemer bagefter.

Bundlinie

Når det kommer til at bygge en stor fuldt udstyret online butik med hundreder af produkter og flere funktioner, er det nødvendigt at vælge en funktionsladet platform. Wix og Shopify er to verdenskendte systemer, og du kan faktisk starte en webshop med en hvilken som helst af dem. Alt afhænger af dine e-handelsbehov og -krav.

Hvis du allerede ejer en Wix-baseret butik og ønsker at bringe dens funktionalitet til det splinterny niveau, vil migrering til Shopify være en rimelig løsning, der til sidst vil betale sig. Det er ikke fordi Wix er dårlig med hensyn til indstillinger for e-handel. Det skyldes, at Shopify er en specialiseret eCommerce-software, der oprindeligt var rettet mod udvikling af store online hypermarkeder.

Processen med manuel skift fra Wix til Shopify tager tid og kræfter, men det er bestemt værd at det, hvis du håber at få et værdigt resultat. Der er noget besvær forbundet med overførsel af domæne og indhold samt justering af indstillinger. For at forenkle opgaven skal du huske trin og tip, der er nævnt i guiden ovenfor, og være konsekvent omkring hvert trin. Der skal lægges særlig vægt på overførsel af domænenavn, hvor alt afhænger af den hostingudbyder, du beskæftiger dig med.

Hvis du ikke ønsker at bryde dig om manuel Wix til Shopify-migrering, giver det mening at bruge specielle tjenester eller leje en freelancer det vil gøre jobbet for dig. Disse inkluderer enten onlinetjenester, der leverer automatisk migrering af websider eller hjælp fra Shopify-eksperter, der vil håndtere alle trin uafhængigt. Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper. Så husk alle disse nuancer for at vedtage en virkelig uvildig beslutning. Dette er en sikker måde at gøre din Wix to Shopify-migration til en succes.

Bestil websideoverførsel

Ofte stillede spørgsmål om Wix to Shopify Migration

Spørgsmål: Er Wix god til e-handel?

Svar: Wix har en kraftfuld e-handelsmotor, der tilbyder flere designtilpasningsværktøjer, webshopfunktioner, responsive branche skabeloner, betalings- og forsendelsesindstillinger. Dette gør det muligt at oprette webbutikker af høj kvalitet med systemet. Vær dog opmærksom på, at Wix kun er stor, når det kommer til at lancere små eller mellemstore e-handelsprojekter. Hvis du har brug for et hypermarked med tusinder af produkter, der tilbydes til salg og avanceret funktionalitet, er det fornuftigt at skifte til det specialiserede nichesystem som Shopify.

Spørgsmål: Tillader Wix dropshipping?

Svar: Ja, Wix Stores kan nu oprette forbindelse til de mest populære dropshipping-tjenester. Disse inkluderer Modalyst, Printful og Printify. Integration med disse platforme tillader organisering og styring af dropshipping-forretningen baseret på dine krav og personlige kriterier.

Spørgsmål: Er Wix kompatibel med Shopify?

Svar: Delvis, ja. Du kan importere produkter fra Wix til Shopify ved f.eks. At kompilere CSV-filer med beskrivelser. Hvis du imidlertid ønsker at importere hele designet og strukturen af ​​dit Wix-websted til Shopify, kan du ikke gøre det på grund af funktionalitetsbegrænsningerne.

Spørgsmål: Kan du overføre Wix til Shopify?

Svar: Det er muligt at overføre din webshop fra Wix til Shopify. Hele processen vil omfatte indhold og domænenavnoverførsel med yderligere justering af designtilpasning og funktionalitetsindstillinger. Du kan håndtere processen enten manuelt eller ved hjælp af professionelle tjenester.

Spørgsmål: Er Shopify bedre end Wix?

Svar: Det er forkert at give Shopify udbredelse over Wix, da begge platforme er kendte repræsentanter for webdesignindustrien. De adskiller sig kun i deres nichefokus. Wix er den alt-i-én webstedsbygger, der tillader oprettelse af online butikker. Shopify er på sin side den komplette e-handelssoftware med kraftfuld webshop-opsætningsfunktionalitet, der kræves for at starte og administrere alle typer online-butikker, herunder hypermarkeder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map