Sådan ansættes en professionel Wix-ekspert

Sådan ansættes en professionel Wix-ekspert


At opbygge et nyt websted fra bunden uden professionel støtte var en ganske udfordring for et årti siden. Du har sandsynligvis brug for et team af kodere, grafiske og webdesignere, testere og andre specialister for at gå online med et solidt projekt. Udviklingsprocessen tog uger og måneder og kostede en formue.

Wix webstedsbygger var designet til at gøre tingene meget lettere. Den oprindelige idé var at hjælpe nybegynder uden kodningsevner til at oprette deres egne websteder uden hjælp til mindstepriser. Platformen er efterhånden vokset til en af mest populære og enkleste træk-og-slip-værktøjer på overkommelige priser. Selvom brugen af ​​softwaren ikke er raketvidenskab, er nogle brugere muligvis stadig brug for en ekspert til at sikre fremtidig projektsucces såvel som promoveringsfunktioner.

Denne gang diskuterer vi, hvordan du vælger en Wix-ekspert, når du muligvis har brug for ham, og hvor meget tjenesterne kan koste.

Hvilken type Wix-ekspert har du brug for?

Den første ting, du skal gøre, er at indse, hvilken type ekspert, du faktisk har brug for. Det afhænger af de fremtidige mål, om du har brug for at bygge et nyt sted fra bunden, oprette nogle yderligere grafiske elementer til et allerede eksisterende websted, opsæt hjemmeside SEO eller tilpas nogle af siderne med adgang til HTML / CSS.

Lad os opdele alle Wix-eksperter i tre hovedkategorier. Der kan selvfølgelig være nogle undtagelser afhængigt af dine mål. I det mindste vil du have en klar forståelse af, hvem du skal kigge efter.

1. Grafiske designere

Disse eksperter er hovedsageligt specialiseret i at oprette grafiske elementer og billeder til dit websted. De kan hjælpe dig med et logo, reklamebannere osv ansæt dem i tilfælde af at du har brug for tilpassede ikoner for at fremhæve nogle af dine tjenester eller funktioner. Grafiske designere kan hjælpe dig med at oprette en webside-favorit osv.

Husk, at disse eksperter aldrig beskæftiger sig med kodning. Desuden har de ikke nok programmeringsevner til at tilpasse de eksisterende sider til at oprette et nyt websted fra bunden af ​​for dig. På den anden side, hvis du driver en voksende online forretning eller en digital butik, har du naturligvis brug for de tjenester, der leveres af grafiske designere på et tidspunkt. De kan oprette en forbløffende og eksklusiv popup- eller kontaktformular til dig, komme med en stilfuld header, der opfylder tilpasset dimension, forbedre den generelle brugervenlighed med nogle trendy designelementer.

2. Kodere og programmerere

Disse eksperter kan være nyttige, når du har brug for at gå langt ud over tilpassede Wix-skabeloner eller ønsker at udvikle en eksklusiv widget, der ikke kan findes i Wix App Market. I dette tilfælde kræver du eksperter, der ved, hvordan man arbejder inden for Wix Corvid udviklingsplatform, der ser ud til at være et omfattende front-end miljø.

Corvid giver udviklere adgang til forskellige kildekodningsværktøjer og redaktører til at ændre webstedets UI-designelementer samt bevare kodefleksibiliteten. Udviklere har adgang til Corvids API for at forbedre webstedsmarkedsføring og SEO-ydeevne, opbygge dynamiske sider, integrere promoveringsinstrumenter osv..

3. Webdesignere

Disse eksperter kombinerer previews to kompetencer. De er gode kodere, kender programmeringssprog og har designfunktioner. Webdesignere har tilstrækkelig ekspertise til at skabe et helt nyt webstedlayout for dig såvel som nogle af dets elementer som en reservationsformular eller en websted lommeregner. De ved, hvordan de skal kode, selvom Wix ikke kræver disse færdigheder i de fleste tilfælde.

Webstedsdesignere opkræver normalt mere, sammenlignet med grafiske designere og udviklere. På den anden side, ved at ansætte dem får du en alt-i-én-løsning, når du har brug for professionel assistance. Samtidig skal kunderne være 100% sikre, en kandidat vil håndtere opgaven. Med andre ord skal du vide, hvor du skal lede efter de mest professionelle og erfarne eksperter, og hvordan du kontrollerer deres ekspertiseniveau.

Hubs til at se efter Wix-eksperter

Global Web er fuld af freelance markedspladser og hubs for at se efter en Wix-specialist. Det tager lang tid at kontrollere dem alle, mens dit projekt kræver hurtig implementering. Her finder du nogle af de bedste steder at søge efter en Wix-ekspert. De kan variere i priser, selvom du stadig kan finde den, der opfylder dit budget.

Wix Arena

Hvis du har valgt Wix-platformen til at oprette et websted og kræve professionel assistance, Wix Arena skal være det første sted at søge efter en specialist. Det introducerer en enorm pulje af webdesignere og udviklere, der er specialiseret i Wix webstedsbygger. De har vist sig at være eksperter i at bruge værktøjet og kan håndtere enhver opgave for dig fra at oprette nye websteder af enhver type til at designe tilpassede skabeloner, funktionsopsætning, integration osv..

Wix Arena-eksperter

specialister: markedspladsen kan prale af over 100 dedikerede webdesigneksperter fra hele verden. De kan hjælpe dig med webdesign, indholdsproduktion, SEO og marketing, domæne- og webstedsopsætning, opbygge et nyt sted eller ændre det eksisterende.

Hvordan det virker: alt hvad du har brug for er at logge på din Wix-konto og gå til Wix Arena. Derefter skal du angive dine mål og type tjenester, du har brug for. På den næste fase kan du vælge mellem lokale eller globale eksperter. Hvis du er færdig, vil du få adgang til Wix exerts ‘liste sammen med deres porteføljer og satser. Bemærk, at Wix ikke regulerer prispolitikken. Hver specialist fastlægger sine egne priser.

Serviceomkostninger: markedspladsen har en simpel funktion, så brugerne kan vælge et budget, de har brug for. Omkostningerne starter fra $ 500 og kan gå op til over $ 3000 afhængigt af den type service, du har brug for.

Freelance platforme

Selvom ikke alle har råd til at vælge Wix Arena-specialister, der overvejer prislappen, kan freelance markedspladser og fora muligvis være en mere omkostningseffektiv løsning. Du kan besøge websteder som oDesk og kigge efter Wix-eksperter der. Den største forskel er, at ingen nogensinde vil garantere ekspertiseniveauet.

Upwork Wix-eksperter

specialister: platforme som Upwork introducerer eksperter på forskellige områder. Her finder du muligvis en web- eller grafiske designere, kodere, testere, programmerere osv.

Hvordan det virker: Systemet har et simpelt navigationssystem til at sortere specialister efter kategorier, satser eller andre parametre. Du finder en kort introduktion om hver kandidat ud over nogle porteføljelinks. Du kan se gennem en profil og beslutte, om en kandidat passer dig godt. Hvis det sker, skal du blot klikke på knappen “kontakt” og komme i kontakt for at diskutere detaljer.

Serviceomkostninger: prisen afhænger af ekspertiseniveauet. Mens mindre erfarne freelancere muligvis koster fra $ 20 til $ 45 i timen, koster dedikerede guruer normalt mellem $ 80 og $ 150 per time. Desuden skal du bemærke, at nogle freelance markedspladser opkræver gebyrer for deres tjenester.

Web-udviklingsagenturer i fuld cyklus

Den sidste og sandsynligvis den enkleste måde er at gå online og søge efter et Wix-specialiseret udviklingsfirma. Du vil støde på adskillige websteder og udviklingsselskaber. Alle af dem lover gode tjenester, selvom prisen måske er lidt for høj. Den største fordel er, at velrenommerede firmaer tilbyder Agile Methods, hvilket betyder, at du altid er opmærksom på, hvad der er gjort, startende fra prototype til A \ B-test og -udvikling. Med andre ord følger du hele bygningsprocessen sammen med udviklere med en chance for at foretage ændringer og ændringer.

specialister: et fuldcyklusbureau betyder en pulje af eksperter, der starter fra designere og kodere til programmerere, marketingfolk, testere, personlige ledere osv. Det vil træne til komplicerede projekter, når du har brug for et stort websted til en voksende virksomhed med mange frynsegoder og funktioner at implementere.

Serviceomkostninger: ansættelse af professionelle udviklere er en udfordring for tegnebogen. Som regel tilbyder de pakketjenester, der koster et sted mellem $ 2000 og $ 5000, afhængigt af projektkompleksiteten. Gode ​​nyheder er, at prisen normalt inkluderer debugging, vedligeholdelse og support efter implementeringen.

Tip til kontrol af ekspertiseniveau

Wix er en af ​​de mest magtfulde og alligevel let at bruge hjemmeside bygherrer. Dog har du muligvis brug for professionel assistance på et tidspunkt i dit webstids levetid og udvikling. Mens platformen hovedsageligt er designet til nybegynder og begyndere, kan de have svært ved at definere ekspertiseniveauet for en bestemt kandidat. Du skal overveje flere vigtige aspekter fra dagsværdi til portefølje, oplevelse, kreativitet osv.

1. Eksklusivitet og kreativitet

At vælge en webdesigner kun på grund af mange års erfaring er næppe en god ide. Du skal være 100% sikker på, at han eller hun er i stand til at etablere en æstetisk og innovativ tilgang til dagligdags opgaver. En ekspert skal have en naturlig gave, når det kommer til at sætte former, farver og koder sammen. Porteføljen siger ikke altid sandt om kandidaten. Du er velkommen til at lære følgende:

 • Års erfaring.
 • Uddannelse og universitet.
 • Agenturers tidligere projekter.
 • Kilder til inspiration.
 • Fremgangsmåder, når du udfører en opgave.
 • Erfaring med at arbejde med Wix.

2. Digital kompetence

Tiderne for Photoshop er næsten forsvundet, mens ny trendy og avanceret software vises på nettet. Jo flere værktøjer en webdesigner er i stand til at bruge, jo bedre til dit websted. Softwarekompetence kan være den vigtigste faktor. Tøv ikke med at stille spørgsmål om:

 • Programmer og software brugt af kandidaten.
 • Antallet af vellykkede Wix-projekter.

3. Produktivitetsniveau

Hver bruger ser efter en person, der er i stand til at overholde frister og udføre et anstændigt niveau af pålidelighed. Effektivitet er det spørgsmål, vi alle ser efter. En perfekt Wix-ekspert skal kunne:

 • Håndter flere projekter på én gang.
 • Hold styr på tiden, og hold deadlines.
 • Giv klienter tilstrækkelige midler til at holde kontakten.

I nogle tilfælde kan du muligvis også forhandle vilkårene for markedsføring og lovgivning for at undgå krænkelse af ophavsret, hvis dit websted virkelig er unikt og fantastisk.

Bundlinjen

Wix-eksperter kan måske hjælpe dig med at opbygge et nyt sted fra starten samt opdatere allerede eksisterende sider, oprette nye elementer osv. Du skal være 100% sikker på, at du faktisk har brug for den hjælp. I så fald er der flere enkle måder at finde en god professionel på dit budget.

En sti til at finde en Wix-ekspert kan være skræmmende, medmindre du bruger nogle velkendte kilder som Wix Arena. Resultatet af ekspertens arbejde vil helt afhænge af deres kvalifikationer. At vælge freelance hubs kan være en billigere løsning. På den anden side vil ingen garantere et tilstrækkeligt ekspertise. Ansættelse af webudviklingsbureauer i fuld cyklus er godt for dem med ubegrænsede budgetter. I dette tilfælde skal du dog være klar til at betale for hver ekstra opdatering eller ændring. Derudover kan selv små ændringer tage meget tid.

Wix Arena ser ud som en bedre mulighed blandt alle tilgængelige varianter, da alle specialister har erfaring med at arbejde med platformen og er i stand til at udføre forskellige opgaver fra klassisk webstedsoprettelse til avancerede tilpasningsløsninger.

Ansæt en Wix-ekspert nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map