Sådan ansættes nogen til at oprette et websted

Sådan ansættes nogen til at oprette et websted


At vælge den rigtige udvikler til dit fremtidige websted er en hård proces. Det indeholder så mange faktorer, man skal overveje. Vil det være en freelancer eller et agentur? Hvor meget vil projektet koste? Hvordan finder man en betroet specialist? Er det bedre at håndtere byggeprocessen ved hjælp af webstedsbyggere?

For at besvare disse spørgsmål er det nødvendigt at have en klar forståelse af projektets fremtidige mål og centrale målsætninger.

Det er vigtigt at definere sidernes struktur, menu og funktioner, du vil have på dit websted. Uanset om det vil være en blog, en digital butik eller et virksomheds websted.

Sådan ansættes & Hvor meget man skal betale nogen for at opbygge et websted:

 1. Bestem, hvem du har brug for
 2. Sådan finder du en betroet webudvikler?
 3. Hvor meget koster det?
 4. Ansæt en Developer vs Website Builder
 5. Bundlinie

Når du har klarlagt alle de implementeringer, du har brug for, vil det være lettere at vælge en ordentlig webudvikler. Se vores detaljerede guide til, hvordan man vælger nogen til at oprette et websted.

1. Bestem, hvem du har brug for

Du skal muligvis oprette et websted fra starten eller kun foretage nogle ændringer til et allerede eksisterende websted. Af denne grund er du nødt til at tænke grundigt over, hvem du faktisk har brug for til at håndtere opgaven.

Webdesignere vs webudviklere

De fleste newbies kan ikke se forskellen mellem designere og udviklere. Det er en første almindelig fejl at undgå. Vi vil afklare forskellen:

 • En designer – det er hovedsageligt en person, der tilpasser udseendet på webstedet. Han eller hun beskæftiger sig med at oprette ikoner, knapper, billeder og andre elementer til siden. De arbejder med forskellige grafikredaktører og designprogrammer;
 • En udvikler – er den person, der beskæftiger sig med webstedets implementering. Han eller hun skriver koder, annoncer scripts, redigerer webstedsfiler samt arbejder med andre instrumenter relateret til webudvikling.

Mens webteknologier udvikler sig, er flere og flere webdesignere også involveret i implementeringsprocessen. En webdesigner kombinerer faktisk funktionerne hos udvikler og traditionel designer med ekspertise inden for HTML, CSS og nogle andre programmeringssprog.

Fuldtidspecialist vs freelancer

Når du nu ved, hvem du faktisk har brug for for at udføre opgaven, er det på høje tid, at du besluttede, hvor du skal lede efter en webudvikler. Uanset om det vil være en freelancer, en fuldtidsspecialist eller et udviklingsagentur i fuld cyklus. Valget afhænger helt af projektets detaljer:

 • Freelancere – de ser ud til at være en bedre mulighed, hvis du kun har brug for nogle små ændringer. Begge parter er i stand til at forhandle om tid og bud på forhånd. Freelancere kan også komme godt med, hvis du har brug for den daglige løb over tid;
 • Fuldtidsspecialister – de er en god mulighed, hvis du konstant skal håndtere ændringer og forbedringer på dit websted. Det giver mening, hvis du vil have nogen til at tage sig af projektet konstant. Det henviser normalt til nogle komplicerede websteder, der kræver masser af håndværk (store nyhedsportaler, fora osv.);
 • Agenturer i fuld cyklus – denne mulighed er det bedste valg for folk, der har brug for fuldcyklus-tjenester fra at opbygge og vedligeholde webstedet til at producere SEO-venligt indhold, promovere webstedet osv. Agenturer har normalt en pool af eksperter inden for forskellige områder fra kodere og designere til tekstforfattere , promotorer og marketingfolk.

Dit valg vil påvirke projektets omkostninger. Fuldtidsudviklere og agenturer opkræver normalt mere, sammenlignet med freelancere. Det er altid bedre at planlægge dit arbejdsomfang på forhånd for at holde sig til budgettet.

2. Sådan finder du en betroet webudvikler?

Global Web reserverer meget plads til at lede efter nogen til at oprette et websted for dig. Brugere kan tjekke for nogle førende freelance-netværk som oDesk og Fiverr eller tjek listen over lokale virksomheder og agenturer. Selvom man næppe ville få problemer, når man finder en direktør, undlader de fleste at definere en troværdig specialist fra en amatør.

Erfarne udviklere vs amatører

 • Erfarne specialister – de arbejder hurtigere med minimale fejl. Det resulterer i mindre debugging og lavere omkostninger. På den anden side opkræver de højere satser;
 • Amatører – på trods af lavere satser bruger uerfarne udviklere mere tid på at rette bugs og korrigere fejl. Deres arbejde kræver ekstra revisioner, hvilket resulterer i flere timer.

Nogle har svært ved at få en gennemprøvet professionel. Af denne grund gennemførte vi en liste over spørgsmål, der hjælper dig med at vælge en erfaren webudvikler samt spare din tid og penge:

 1. Hvad er de inklusive projektomkostninger? Sørg for, at samarbejdsbetingelserne er klare uden skjulte gebyrer. Du skal klart forstå, hvad du betaler for, og hvad du får for de penge.
 2. Hvor lang tid tager processen? En erfaren udvikler vil altid overveje mulige uforudsigelige lejligheder. De kan resultere i forsinkelser. Af denne grund er en nøjagtig tidsestimering afgørende.
 3. Hvad inkluderer prisen? Find ud af, om prisen allerede inkluderer både design og udvikling, så der behøver jeg ikke at ansætte flere specialister.
 4. Hvem vil arbejde på projektet? Hvis du vælger et agentur, er det bedre at gennemgå listen over alle specialister, der vil arbejde på webstedet. Dette er for at sikre, at de har nok færdigheder til at håndtere projektet.
 5. Bed om porteføljen. Det betyder ikke noget, om du ansætter en freelancer eller en fuldtidsspecialist. Bed dem altid om at vise deres portefølje. Du kan finde websteder, der er tæt på dit projekt. Det betyder, at specialisten helt sikkert vil klare sig.
 6. Spørg om CMS-typen. Du skal fortsætte med yderligere håndværk på websitet. Sørg for, at du forstår, hvordan systemet fungerer. Nogle gange er det op til dig hvad CMS skal bruges. Desuden tilbyder velrenommerede agenturer særlige uddannelseskurser og CMS-guider.

Glem ikke at kontrollere omdømmet på weblæsevurderinger og anmeldelser fra tidligere kunder.

3. Hvor meget koster det?

Det er på høje tid, at vi kommer til tal og tal. Den første og vigtigste ting, du skal finde ud af, er, om du betaler et fast gebyr eller en timesats. Begge typer betalinger har nogle hits og misser. Vi tilbyder en enkel måde at gøre dig opmærksom på den bedst matchende struktur:

 • Betaler hver time – bedst til små projekter, der ikke tager mere end en uge. Strukturen overvejer at ansætte en freelancer;
 • Fast pris – godt til komplicerede enorme websteder, der tager flere måneder at udvikle. Strukturen overvejer at ansætte et fuldcyklusbureau med alle handlinger inkluderet i prisen.

BEMÆRK: Husk, at omkostningerne til bygning af websteder er individuelle. De afhænger af adskillige faktorer som kompleksitet, webbygningsteknologier, tidsrammer og mere. Hvis du har en klar plan for projektet, kan du estimere mindst den gennemsnitlige webstedspris.

Faktorer, der påvirker webstedets omkostninger

Kontroller listen over faktorer, der bestemmer de endelige omkostninger ved webstedets byggeproces:

 • Ansættelse af en freelancer til at opbygge et websted med medium kompleksitet – omkring $ 2.500 pr. Enkelt sted. Minimumsprisen for en professionel portefølje eller enkel online butik kan starte fra $ 1.000 og stige op til $ 3.000 om ugen afhængigt af komponenter og funktioner, du har brug for.
 • Ansættelse af et agentur til at opbygge et websted med medium kompleksitet – op til $ 50.000. Minimumsprisen for en virksomheds websted starter fra $ 10.000. Hvis du har brug for fuldcyklus-tjenester såsom SEO, vedligeholdelse & Support, forberedelse til at betale op til $ 50.000.

I betragtning af sådanne priser ser håndtering af webstedets byggeproces selv ud som en mere omkostningseffektiv løsning. Desuden gør webstedsbyggerne det nemt at håndtere websteder af enhver type og kompleksitet uden særlige færdigheder. Det vil næppe koste dig mere end $ 80 pr. År!

4. Ansæt en Developer vs Website Builder

Webstedsbyggerne kommer som en hurtigere og mere omkostningseffektiv løsning til at opbygge et sted fra bunden. De sparer vores tid og gør det nemt at styre projektet selv uden at involvere tredjeparter. De er billigere og lettere at bruge.

Selvom det kan tage op til flere måneder at ansætte en webudvikler at færdiggøre projektet, kræver online-softwaren 2-3 timer at oprette og udgive et brugervenligt websted. Vi har fremhævet nogle af de mest overkommelige og populære platforme.

Wix – Den bedste træk-og-slip-websitebygger

WIX - Den bedste træk-og-slip-websitebygger

Wix – er et fleksibelt websidebygningsinstrument til at håndtere udviklingen af ​​forskellige websitetstyper. Det er godt for små virksomheder og virksomhedens websteder samt professionelle blogs og små digitale butikker. En bruger behøver ikke engang at beskæftige sig med kodning eller programmering. De vigtigste fordele inkluderer:

 • Enkel redaktør – Wix tilbyder en intuitiv træk-og-slip-funktion til at tilføje og administrere webstedsindhold;
 • Wix ADI – den AI-baserede platform, der bygger websteder på få minutter. En bruger behøver kun at angive nogle projektfunktioner samt vælge forretningsniche og besvare flere yderligere spørgsmål. Systemet behandler svar og tilbyder et klar-til-brug webstedslayout med allerede integrerede funktioner, widgets, webstedsblokke og sektioner, der også kan redigeres;
 • Mobilvenlige skabeloner – et udvalg af professionelle temaer inkluderer adskillige kategorier af skabeloner, der fungerer lige godt på forskellige mobile enheder;
 • Wix App Market – Legerummet leverer adskillige gratis widgets og tilføjelser for bedre fleksibilitet på webstedet;
 • e-handelsfunktion – Wix bringer et sæt e-handelsværktøjer til små virksomheder og digitale butikker.

De, der ikke har brug for komplicerede websteder, vil drage fordel af Combo-planen. Det starter ved $ 8,5 per måned. Du kan dog spare op til 5% og betale for to år i forvejen. Det koster kun $ 8 pr. Måned inklusive hosting og gratis domænenavn. Læs mere om Wix betalte optioner i denne forskning.

Wix har sin egen pool af eksperter, der kan lejes. Brugere kan finde dem på en separat Wix Arena platform. Det er en digital markedsplads med hundreder af specialister inden for webdesign og programmering specielt til Wix-drevne projekter. De vil hjælpe med at tilpasse det allerede eksisterende websted samt designe et nyt til dig fra jorden. Brugere kan se gennem ekspertprofiler med porteføljer, antallet af afsluttede projekter, kundernes revyer og stjernevurderinger.

Prøv Wix gratis

Shopify – Den bedste e-handelsplatform til at sælge online

Shopify - Den bedste e-handelsplatform til at sælge online

Shopify – er den velkendte førende inden for niche inden for udvikling af digital butik. Platformen lader newbies og fagfolk oprette webshops i alle størrelser fra små butikker til voksende globale markedspladser. Det har en intuitiv editor med WYSIWYG-funktioner ud over de flotte responsive skabeloner, avancerede produkt- og lagerstyringsværktøjer, promoverings- og markedsføringsinstrumenter osv..

 • Avanceret produktstyring – styr dine produkter og varebeholdninger fra et enkelt instrumentbræt. Editoren har en simpel funktionalitet til at tilføje nye varer, oprette produktkategorier, samlinger og kataloger, sæt valutaer, integrere forskellige betalingsportaler osv..
 • 3D-lagerteknologi – repræsenterer dine produkter på den mest tiltalende måde. Upload billeder, der sikrer en følelse af tilstedeværelse, så kunderne kan observere artikelfunktioner og fordele.
 • Marketing og promovering – oprette websteder med integrerede marketingværktøjer. Udvid din mailingliste, integrer formularer til erhvervelse af brugere, start loyalitetsprogrammer, del promo-koder og kuponer, kør sæsonmæssigt salg med mere.
 • Genererede rapporter – systemet har indbyggede analyse- og rapporteringsværktøjer til at spore salg, fremhæve de mest succesrige produkter såvel som større trafikkanaler. Rapporter indeholder detaljerede oplysninger om annoncekampagner til overvågning af resultater i realtid.

Shopify leverer forskellige planer til at imødekomme dine e-handelsbehov. Brugere kan begynde at danne en simpel Facebook-butik med Lite-planen, der starter ved $ 9 per måned eller køre en voksende og skalerbar digital markedsplads med ubegrænset salgsfunktioner for $ 299 pr. Måned. Medium planer inkluderer henholdsvis Basis- og Shopify-planer, der koster henholdsvis $ 29 og $ 79 per måned.

Ligesom Wix er Shopify en gennemprøvet leder inden for sit særlige segment. Platformen er det første valg for folk, der leder efter avancerede e-handelswebværktøjer. Af denne grund samarbejder det med både enkeltpersoner og agenturer, der vil hjælpe med at finjustere din fremtidige butik. Brugere er gratis at ansætte eksperter inden for forskellige områder fra logo- og webdesignere til e-mail-marketingspecialister og SMM-ledere, SEO-specialister, programmører osv. De vil ændre et allerede eksisterende Shopify-websted eller oprette et nyt. Alt hvad du behøver er at oprette et nyt job på Shopify markedsplads og vente på, at eksperter kontakter dig direkte.

Prøv Shopify gratis

WordPress – Verdens bedste hostede CMS

WordPress - Verdens bedste hostede CMS

WordPress – er nummer 1 CMS med millioner af aktive brugere. Platformen blev oprindeligt lanceret for at oprette indholdsbaserede websteder, blogs og websteder med små virksomheder. Imidlertid har det udviklet sig i årenes løb med nye måder at udvide projektet til at omdanne til en digital butik. Selve værktøjet kræver muligvis en smule læringskurve og kodning, selvom indholdseditoren er meget intuitiv (se Elementor gennemgang) og adskiller sig næppe fra typiske træk-og-slip-instrumenter. Desuden forbeholder WordPress sig som et open source-værktøj mere fleksibilitet og frihed med hensyn til webdesign eller tilpasning.

 • Fleksibilitet – WordPress giver adgang til skabelonkildekoden. Brugere er i stand til at ændre koden, tilføje nye funktioner, oprette brugerdefinerede designelementer osv. Opgaven kræver gode tekniske færdigheder.
 • Plugins og skabeloner – WordPress kan sandsynligvis prale af plugin-udvælgelsen af ​​widgets til at tilføje on-site fra analyse- og kontaktformularer til gallerier, anti-spam-instrumenter, kortkoder osv. Brugere vil være i stand til at vælge blandt tusinder af betalte og gratis skabeloner, der henviser til bogstaveligt talt enhver virksomhed niche.
 • eCommerce – plugins som WooCommerce gøre det muligt at etablere din egen online butik. Her kræves lidt kodning, mens alle større indstillinger er intuitive. Du får et fuldt funktionelt produktstyringsværktøj, der er det samme som enhver anden træk-og-slip-editor.
 • Global Developers ‘Community – At finde en WP-entusiast eller eksperter til hjælp med installation af websteder, plugins-integration eller tilpasning er et stykke kage, når det kommer til WordPress. De vil hjælpe med at oprette et nyt sted fra bunden eller ændre det eksisterende. Desuden vil brugerne finde masser af videotutorials, blogs-fora osv.

Selve CMS er gratis. Du har dog brug for et domænenavn og hosting for at komme live med dit websted. Det er her, WP-optimerede serverløsninger kommer godt med. Bluehost er den bedste hosting-udbyder til at drive WordPress-websteder af enhver art. Det tilbyder et 1-årigt domæne, integration med WP, ​​gratis plugins, temaer og andre funktioner i hver plan, der starter på $ 2,95 pr. Måned. Det lyder som en rigtig god forretning i betragtning af systemopdateringer, sikkerhedskopieringer og WP brugerdefineret dashboard, der allerede er inkluderet i prisen.

Prøv WordPress gratis

uKit – Den nemmeste webstedsbygger til små virksomheder

uKit - Den nemmeste webstedsbygger til små virksomheder

uKit – er sandsynligvis den nemmeste webstedsbygger at oprette websteder på flere minutter uden absolut ingen tekniske færdigheder. Det kan prale af en simpel grænseflade, laveste priser og professionelt supportteam. Det er godt til basale websteder som professionelle porteføljer, blogs og sider med en side. Ingen særlige færdigheder er nødvendige for at opbygge et professionelt udseende sted med uKit. Platformen har følgende fordele:

 • Brugervenlighed – WYSIWYG redigeringsværktøj gør det nemt og hurtigt at tilføje nyt indhold, fjerne og ændre blokke, vedhæfte mediefiler osv .;
 • Gratis adaptive skabeloner – uKit har en samling professionelt udseende og mobil-klar skabeloner;
 • Professionel support – supportspecialister hjælper dig med at løse ethvert problem via Skype og e-mail;
 • SEO og promoveringsværktøjer – på trods af platformens enkelhed, lader det stadig brugere håndtere SEO-indstillinger som metabeskrivelser og titler, fokusering nøgleord osv.

Softwaren tilbyder 4 større planer afhængigt af projektkravene. Den minimale pakke indeholder kun baseline-værktøjer til en pris $ 5. En grundlæggende plan er mere avanceret. Det tilbyder yderligere stat- og rapportværktøjer til den månedlige pris på $ 10. e-handels- og Pro-planer er til avancerede brugere, der har brug for at starte små butikker eller mere komplicerede websteder til små virksomheder. Planerne koster henholdsvis $ 12 og $ 15 per måned. Et 2-årigt abonnement giver dig mulighed for at spare et par dollars fra $ 2,50 pr. Måned.

Prøv uKit gratis

Bundlinie

Det er op til dig og dit budget, om du skal ansætte nogen til at bygge din hjemmeside eller vælge en online platform. På den anden side, moderne software har vist sig at være en mere omkostningseffektiv og enkel løsning. Du vil bruge mindre tid på at oprette et websted fra bunden og selv blive involveret i processen. Det er naturligvis en bedre mulighed for basale websteder og små e-handelsprojekter. Se på alle fordele, der lader moderne platforme modsætte sig webudviklingsteam.

WebudviklereWebstedsbyggere
Pris:omkring $ 2.000 for et grundlæggende site + årligt domæne og hostingomkostninger ($ 50- $ 70)Cirka $ 100 årligt inklusive domæne og hosting
Færdigheder:Ingen tekniske færdigheder kræves (kun til yderligere vedligeholdelse og styring)Ingen tekniske færdigheder kræves. Intuitiv drag-and-drop-editor.
Design:Tilpasset webdesignGratis mobiloptimerede skabeloner til forskellige webstedskategorier
Fleksibilitet:Ekstra funktionalitet til den ekstra prisGratis apps, widgets og integration fra tredjepart
Ekstra omkostninger:Du skal finde et sted at være vært for dit webstedDomæne og hosting inkluderet i planen
kompleksitet:Websted med enhver kompleksitetGod til basale websteder såvel som websteder til små virksomheder, e-handel, virksomhedens websteder osv.

Webstedsbyggere er billigere og lettere at bruge. De er hurtigere med at komme med det klar-til-gå-projekt. Manglen på tekniske færdigheder og erfaringer kan imidlertid være en støddel for vejen til opbygning af et mere komplekst projekt. Du har muligvis brug for nogle velkendte eksperter inden for webbygningsfeltet. Det er her du måske finder vores guide nyttig.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map