Sådan bruges Wix Website Builder

Sådan bruges Wix Website Builder


Wix – er den generelle webstedsbygger, der har vundet verdensomspændende popularitet og blev lederen af ​​den moderne webdesignniche. Høj efterspørgsel efter denne service forklares for det meste af dens brugervenlighed og bekvemmelighed, som ikke går på kompromis med funktionalitet og avanceret fleksibilitet.

Systemets funktionssæt er alsidigt og omfattende nok til at imødekomme behovene i alle brugerkategorier – fra førstegangsinstrumenter og op til fagfolk. Det er ikke nødvendigt at lære en kodningslinje for at begynde at arbejde med systemet – så intuitivt er det. Hvis du oprigtigt agter at gøre det Brug Wix webstedsbygger, det er på høje tid at finde ud af, hvordan man bruger systemsættet for at få mest muligt ud af dets ydelse. Lad os komme igang.

For hvem fungerer Wix bedst?

Wix er en skalerbar, fleksibel og avanceret løsning til forskellige webdesignbehov. Det er dog vigtigt at specificere de brugerkategorier, der mest drager fordel af at bruge tjenesten.

Det er faktisk næsten umuligt at skitsere en bestemt kategori af brugere, der varmt anbefales at vælge Wix til deres webbygningsbehov. Som en alt-i-en-tjeneste kan Wix give alle med det krævede funktionssæt og funktionalitet. Det er brugervenligt og enkelt nok til at blive valgt af nybegynder, der endnu kun har ringe eller ingen webdesignoplevelse, der ønsker at starte et professionelt projekt på egen hånd. Ligeledes kommer Wix med et avanceret funktionssæt, der fungerer godt for erfarne webudviklere, freelancere og endda webdesignbureauer, der er involveret i professionel webstedsudvikling eller skaber tilpassede projekter til klienter regelmæssigt.

Wix Editor

Rig samling af nichespecifikke skabeloner, kraftfulde værktøjer til designtilpasning, alsidige tilgange til webstedets redigeringsproces, tilgængeligheden af ​​apps og integrationsmuligheder gør Wix til et perfekt valg for hver bruger, der har til hensigt at starte et projekt, der til sidst vil stå ud fra mængden. Webdesignfærdigheder er valgfri her, men hvis du har dem, vil du helt sikkert være i stand til at bruge dem til fordel og opnå høje slutresultater i det lange løb. Konklusionen er: Wix er fantastisk for alle, og det er det virkelig!

Sådan bruges Wix – ekspertanbefalinger

For at få mest muligt ud af webstedsbyggeren og dens funktionalitet skal du huske på følgende anbefalinger:

 1. Obligatorisk Forbind domænenavnet. Alle premium-planer har tilpasset domænenavnforbindelse. Dette er et must-have element på ethvert vellykket websted. Du kan bruge underdomænet, mens du tester tjenesten, men du går ikke uden et unikt domænenavn, når du beslutter at udvikle og promovere dit projekt.
 2. Opgrader til betalte abonnementer. Når du opgraderer til et af de betalte abonnementer, har du en chance for at spare stort med Wix. Webstedsbyggeren tager sig af sine kunders bekvemmelighed og tilfredshed, og udsteder derfor regelmæssigt kuponkoder, rabatter og specialtilbud, der gør det muligt at få den avancerede plan til reducerede omkostninger. I nogle tilfælde, Wix giver mulighed for at spare op til 50% af planens oprindelige omkostninger. Disse rabatter gælder ofte for e-handel og ubegrænsede planer, der nyder den største popularitet.
 3. Brug professionel assistance. Uanset om du har kort tid eller bare føler, at du mangler færdigheder med webdesign, kan du henvende dig til systemwebudviklerne for at få hjælp. De vil udvikle en nøgleklar klar webside til dig.
 4. Udforske Wix Arena. Dette er den øverste destination for freelance webdesignere, der leder efter klienter. Designersamfundet hjælper med at dele webdesignekspertise, finde nye ordrer, eksklusive tilbud fra webstedsbyggeren, premium support og andre privilegier.
 5. Kontakt kundesupport. Selv hvis du ikke ved, hvordan du bruger systemet, eller hvis du ønsker at finde ud af mere om dets stærke punkter, er kundesupport altid til rådighed. Bortset fra samfundsforum, Support Center, Knowledge Base, vejledningsvideoer og e-mail-support, hvert element, du kan redigere, kommer med et spørgsmålstegn, der giver et tip om dens implikationer. Dette forenkler især webdesignprocessen.

Anvendelsesområder

Bortset fra hundreder af mobil-klare og fuldt tilpassede skabeloner, der dækker næsten alle de tænkelige webdesignbehov, skiller websidebyggeren også ud fra mængden på grund af dets værktøjssæt og funktionsliste. Wix kan være den ultimative løsning, afhængigt af de mål og forventninger, du har.

Planlægger du at markedsføre din virksomhed online og har brug for et websted for at nå målgruppen? Eller har du sandsynligvis et gammelt websted, bygget med WordPress eller noget andet CMS, og det blev svært at bruge det? Wix er et godt værktøj til at starte og styre imponerende forretningswebsteder. Dets avancerede Ascend-funktion, forretningsdesign, marketing og promoveringsværktøjer (e-mail-marketing, aftalebestillinger, abonnementsformularer, integration af sociale medier osv.) såvel som forretnings widgets gør det til lederen af ​​listen over forretningswebbyggere.

eCommerce

Ønsker du at starte en webshop? Wix leveres med den integrerede e-handelsmotor, der helt sikkert vil have dig dækket. Systemet bugner af e-handelsfunktioner som integreret indkøbskurv, flere betalings- og forsendelsesmuligheder, rabatter og promo-koder, avancerede e-handelsdesign, beholdningssporingsværktøjer og mere.

Wix e-handel

Med en omfattende funktionalitet kan du sælge den ubegrænsede mængde fysiske eller digitale produkter. Vær dog opmærksom på, at Wix er god til små / mellemstore onlinebutikker. Hvis du har til hensigt at oprette et hypermarked eller sådan, er det fornuftigt at kigge efter en specialiseret eCommerce-platform.

Blogging

Hvis du har et mål om at starte en blog, kan Wix også hjælpe dig med det. På grund af sin integrerede blogging-platform hjælper webstedsbyggeren dig med at starte, styre og opdatere en kvalitetsblog for at få brugerens opmærksomhed til.

Wix Blog

Hvad du kan gøre her er at tilføje og redigere blogindlæg, tildele kategorier til dem, planlægge nye publikationer, vælge specifikke blogskabeloner, lave sociale bogmærker, aktivere kommentarfunktionen osv. Wix er perfekt til blogging og det er dejligt for nybegynder, der er villige til at organisere deres første blogging samfund.

Endelig fungerer Wix godt til alle typer personlige websteder. Uanset om du kører et begivenhedswebsted, en portefølje, en destinationsside eller endda en online CV, har webstedsbyggeren meget at tilbyde. Dets skalerbarhed, omfattende ydelse og avancerede funktioner gør platformen til et værdigt valg for hver eneste bruger.

Wix Editor eller Wix ADI: Hvilken mulighed man skal gå efter?

Wix har to redaktører, som hver vil være af stor værdi for brugerne. Mens Standard Wix Editor indebærer mere manuelt arbejde og endda noget webdesignbaggrund, er Wix ADI et fuldstændigt automatiseret værktøj, der skaber et websted til dig. Lad os se på begge muligheder med det samme.

Standard Wix Editor involverer afslutningen af ​​en almindelig webdesignprocedure. Du skal vælge en skabelon og derefter manuelt tilpasse den for at få det ønskede resultat. Wix vil omdirigere dig til editorens kontrolpanel, som leveres med flere værktøjer og funktioner, der er nødvendige for at give dit projekt individuelt udseende. Det er op til dig at vælge og anvende den ønskede farvepalet, eksperimentere med layout, skrifttyper, stilarter, baggrunde og andre webstedselementer. Så snart du er færdig med dit webstedsdesign, skal du gå videre til at offentliggøre det.

Wix ADI Editor

Wix ADI – (Kunstig design intelligens) er det AI-baserede værktøj, der bruger de indsendte oplysninger til at oprette et websted til dig i den automatiserede tilstand. Du behøver ikke at bekymre dig om valg af farver og hovedwebselementer – systemet gør det for dig. Angiv blot de data, som tjenesten kræver, mens du besvarer spørgsmålene og se resultatet. Hvis du ønsker det, kan du yderligere tilpasse et færdigt projekt og erstatte det tilgængelige indhold med dit eget.

Standard Wix Editor er således en mere foretrukken løsning for de brugere, der allerede har en idé om, hvordan man opretter websteder og ønsker at styre alle trin i denne proces på egen hånd. Hvad angår Wix ADI, fungerer dette værktøj bedre for nybegynderne, der lige er på vej til professionel udvikling og ønsker at få webdesignfærdigheder og viden. Vær dog opmærksom på, at det for at bruge funktionen er ønskeligt at have pålidelig online forretningsmæssig tilstedeværelse som sociale konti osv. Det er her Wix vil være i stand til at få dine forretningsrelaterede oplysninger. Jo flere jo bedre.

Wix højdepunkter og deres fordele

Wix er en af ​​de mest komplette webstedsbyggere, du kan finde. Systemet kan prale af flere fordele, der fungerer godt både for første-timere og webdesigneksperter. Et af højdepunkterne i systemet er et omfattende App Market, hvor du kan støde på masser af gratis og betalte widgets, add-ons og apps, der let kan integreres i ethvert websted – fra enkle porteføljer og op til komplekse funktionsrige hjemmesider. Valget af app afhænger udelukkende af dine webdesignbehov og webstedstype, du planlægger at lancere, det være sig en restaurant / caféwebsted, destinationsside, bryllupswebsted, forum og hvad ikke.

Wix Bookings

Et andet højdepunkt ved tjenesten – Wix Corvid – er et kraftfuldt værktøj, der bruges til at oprette webapps uden nogen viden om kodning af det grundlæggende. Det vil være til stor hjælp for begyndere, der ønsker at diversificere deres website-ydeevne og nedskære hele tiden for webstedsudvikling. Bare udforsk systemets interface og begynde at arbejde på din app!

Skal du starte et websted for at generere trafik eller øge salgsvolumen? Derefter skal du passe på dit websteds indlæsningstid, og det er her du vil sætte pris på fordelene, som Wix Turbo giver! Værktøjet omfatter et sæt teknologier og funktioner, der er rettet mod forøgelsen af ​​dit websteds belastningstid. Jo højere det er – jo mindre vil nedlæggelsesgraden være, og jo højere bliver det samlede brugertilfredshedsniveau.

Når du opretter et websted, er det fornuftigt at huske på lancering af den mobile version af det lige fra starten. Det er ingen hemmelighed, at det fremherskende antal mennesker bruger deres mobile enheder, når de surfer på nettet. Hvis du ikke har den mobile version af dit projekt, vil din trafik næppe vokse hurtigt. Potentielle kunder kan endda skifte til dine konkurrenter, der har de mobile versioner af deres websteder. Vil du ikke, at det skal ske? Brug derefter Wix Mobile Editor til at starte den mobile webstedsversion. Vær opmærksom på, at redigeringerne, der er foretaget i mobiltilstand, ikke vises i skrivebordstilstand, mens de, der er foretaget i skrivebordsregimet, automatisk vises på mobile enheder. Det er den funktion, som de fleste brugere bør sætte pris på.

Wix-skabeloner: Hvordan man vælger og bruger den bedste?

Webstedsbyggeren er et så professionelt alt-i-et-værktøj, at det let kan bruges til at starte og styre næsten alle typer projekter. Bare tag et kig på dets skabelongalleri for at finde ud af hele spektret af avancerede designs, der kan anvendes til forskellige nicher og specialiseringer.

Wix en sideskabeloner

Uanset hvilken forretning du fokuserer på og hvilke mål du forfølger, når du vælger Wix som webdesignværktøj, finder du helt sikkert en skabelon, der kan tilpasses. Selv hvis du ikke gør det, vil systemet tilbyde dig et tomt tema, så du kan oprette dit eget unikke websteddesign.

Wix Corvid: Bedste App Building Solution

Hver gang du får en idé om at oprette en funktionel applikation, der skal integreres yderligere i dit projekt, skal du gå videre til at få adgang til Corvid og prøve det. Corvid er et serverløst åbent appudviklingsværktøj, der giver mulighed for at oprette professionelle applikationer ved hjælp af dine kodningsfærdigheder. Det er op til dig at injicere din egen JavaScript-kode til dit Wix-baserede websted og arbejde med systemets API’er for at tilføje nyttige interaktioner og avanceret ydelse.

Wix Corvid

Corvid giver dig også mulighed for automatisk at tilføje Wix Data til dit websted, når du aktiverer funktionen og endda forbinde dit projekt til eventuelle eksterne databaser ved hjælp af indstillingen Ekstern database SPI. Dette er den funktion, der ideelt kommer til at imødekomme fagfolk, der afslører de ubegrænsede muligheder for kodebevidste brugere.

Stig op af Wix – Er dette det rigtige forretningsværktøj til dig?

Som en alt-i-én-webdesignløsning har Wix meget at tilbyde moderne iværksættere, der er villige til at gå online. Ejere af forretningswebsteder kan gøre brug af avanceret Stig værktøjet, som indeholder masser af moderne forretningsværktøjer alt på ét sted. Ascend by Wix tilbyder over 20 produkter, der fungerer godt til marketing-, produktpromotions- og SEO-optimeringsformål.

Wix Ascend

Hvis du beslutter at etablere forretningsmæssig tilstedeværelse, vil du helt sikkert sætte pris på en mulighed for at være i stand til at spore din kundeadfærd og finde frem til effektive måder at øge brugerengagementens niveauer. Du vil også være i stand til at optimere tiden for kommunikation med klienter for at investere det i yderligere forretningsudvikling. Med dette formål tilbyder Wix Ascend avancerede marketingværktøjer (fakturaer, arbejdsgange, automatiseringer, pristilbud, opgaver og påmindelser osv.) og kommunikationsmuligheder (live chat, formularer, kontakt manager, indbakke osv.).

Prisfastsættelsesaspekter

Wix er moderat prissat og har flere prisindstillinger for at imødekomme behovene i alle brugerkategorier. Der er en gratis plan, der aldrig udløber, men de vilkår og værktøjer, det tilbyder, er nok til at opdage og teste systemsættets funktion. Newbies kan dog være interesseret i denne mulighed, da det giver dem mulighed for at oprette et ubegrænset antal websteder, således at praktisere og forbedre deres webdesignfærdigheder.

Når vi taler om betalte abonnementer, har Wix flere planer for standardwebsteder såvel som for forretnings- og e-handelsprojekter. Lad os først se på de abonnementer, der er beregnet til almindelige websteder. Combo og ubegrænset planer ($ 13 / mo og $ 17 / mo tilsvarende) er dejlige til forretningswebsteder, porteføljer, blogs og personlige websteder. Pro- og VIP-planer ($ 22 / mo og $ 39 / mo) vil imødekomme brugernes behov på udkig efter avancerede bygningsmuligheder. De leverer en lang række funktioner, der er meget værdsatte i alle faser af oprettelse af websteddesign.

Wix-prissætning-websted

Hvad angår forretnings- og e-handelsprojekter tilbyder Wix fire abonnementer. Business Basic plan ($ 23 / mo) tillader at acceptere online betalinger. Business Ubegrænset plan ($ 27 / mo) bidrager til mere effektiv forretningsvækst. Forretnings-VIP ($ 49 / mo) leverer den fulde pakke, der kræves til den avancerede forretningsfremme. Det dyreste abonnement er Enterprise planen ($ 500 / mo) der tilbyder en ende-til-ende-løsning til at dække alle de væsentlige forretningsudviklings- og markedsføringsbehov. Uanset hvilken plan du vil gå efter, tilbyder systemet en 14-dages refusion, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med.

Wix-prisforretning

Skal jeg bruge Wix?

Wix fungerer lige så godt for ikke-professionelle brugere såvel som for dem, der har mange års webdesign erfaring. Det er en værdig investering til udvikling af forretningswebsteder, porteføljer, destinationssider, enkle og mellemstore online butikker, blogs og andre typer projekter. Systemet har også meget at tilbyde freelance webdesignere, der beslutter at bruge Wix webstedsbygger. Platformen lader dem ikke kun designe skræddersyede projekter til klienter, men hjælper dem også med at lede efter nye kunder inden for Wix Arena Community.

Wix skiller sig ud fra mængden på grund af det fantastiske funktionssæt, eksklusive nichedesign og moderat prispolitik. Uanset hvilke intentioner eller mål du har, og hvilken branche du specialiserer dig i, finder du bestemt skabeloner og funktioner, der passer til dine behov. Wix er et værdigt afkast for dine pengeinvesteringer.

Prøv Wix nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map