Sådan eksporteres Wix-websted til HTML

Sådan eksporteres Wix-websted til HTML


Wix har vundet verdensomspændende popularitet på grund af dets ekstraordinære funktioner, avancerede skabeloner, avanceret editor og fantastiske designtilpasningsmuligheder. Alle disse fordele har gjort platformen til den berømte repræsentant for webbygningsniche. Nogle brugere står dog lejlighedsvist over for behovet for at eksportere deres websteder fra Wix til HTML-kode.

Årsager til at eksportere dit Wix-sted til HTML

Wix er uden tvivl førende for det moderne marked for webdesign, men hvis du ønsker det få fuld kontrol over dit projekt, dets design og funktionalitet, giver det mening at eksportere dit projekt til HTML. Dette er en af ​​de mest udbredte grunde under hensyntagen til, at Wix ikke giver tilstrækkelige valgmuligheder for webstedsadministration.

En anden grund til at eksportere dit websted til HTML er at være i stand til vælg hvilken som helst hosting efter eget valg at gemme dit projekt på det. Mens Wix leveres med integreret hosting, er der ingen sådan mulighed, og du har ikke et andet valg end at blive enige om de vilkår og planer, som Wix tilbyder.

Det samme handler om muligheden for korrekt hjemmeside opsat. Som webstedsbygger leverer Wix et standardfunktionssæt, som giver dig mulighed for at vælge og justere webstedsindstillinger med hensyn til dine behov. Imidlertid er disse indstillinger muligvis ikke i overensstemmelse med dine webdesignmål og bestræbelser, og du har tydeligvis ønsket om at fortsætte med at lede efter mere avancerede indstillinger.

Endelig kan eksport af dit Wix-sted til HTML være en rimelig løsning, hvis du ønsker at forbedre dit website belastning hastighed. Der er masser af platforme, der gør det muligt at optimere dit websted og øge dens belastningstid. Dette vil til sidst have en positiv indflydelse på trafikstrømmen og faldet i webstedets opgørelsesgrad.

Når du opdager, at Wix ikke opfylder dine behov længere, vil du tilsvarende begynde at lede efter et bedre alternativ til det. Det er her, du vil få problemer. Mens Wix leveres med integreret hosting lige fra starten, er det ofte en udfordring at overføre din hjemmeside til en anden platform hovedsageligt på grund af nødvendigheden af ​​at overføre alle elementer i dit projekt. Det er ikke underligt, at de fleste brugere begynder at lede efter den bedste og mest sikre måde at eksportere deres Wix-websteder til HTML med mindst mulig tid og kræfter. Er denne overførsel mulig? Hvor let er det at eksportere din Wix HTML-kode, og er det muligt på lang sigt? Det er tid til at fjerne det nu og gennemgå de vigtigste løsninger.

Fordele og ulemper ved at eksportere dit Wix-sted

Beslutningen om at eksportere dit Wix-sted til HTML er ansvarlig, mens processen ofte er omhyggelig og ikke helt enkel. Før du faktisk vælger at prøve det, giver det mening at finde ud af, om det fungerer på dit websted, eller det ikke er værd at bruge din indsats og tid overhovedet.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; En dejlig løsning til små websteder, der leveres med begrænset indhold og enkelt design og ikke kræver regelmæssige opdateringer og videreudvikling.

&# X2714; Mulighed for at være vært for dit websted hos enhver udbyder efter eget valg, inklusive en hjemmeserver.

✘ Processen kan være ret problematisk for store websteder. Jo mere indhold du har – jo flere elementer skal du overføre.

✘ Eksport af hele HTML-koden fra dit Wix-websted bliver ofte et problem.
✘ Brug for at lære HTML-grundlæggende for at finde de mest passende indstillinger.

Uanset hvilke intentioner og mål du har for at eksportere dit Wix-sted til HTML, skal du tænke to gange, før du faktisk går videre til processen. Vær opmærksom på din tekniske baggrund, webstype og størrelse, webdesignmål og andre vigtige aspekter for at øge dine chancer for succes.

Måder at eksportere Wix-websted til HTML

Eksport af et Wix-baseret websted indebærer samtidig eller trinvis overførsel af indhold, domæne og hosting – de vigtigste webstedselementer. Derudover kan du ønske at flytte skabelonen for at forlade dit websted se ud som det er, men husk, at platformen ikke giver en sådan mulighed. Så du bliver nødt til at passe på dit projektdesign efter eksporten af ​​andet indhold. Lad os beskrive to vigtige måder til Wix Site-eksport nu.

1. Brug af specielle migrationstjenester

Faktisk finder du ikke specialiserede programmer / tjenester til automatisk at eksportere Wix-websteder til HTML. Der er dog en løsning, der gør det muligt at nedskære det manuelle arbejde til et minimum. Se det nu:

 • Vælg en professionel webstedsmigrationstjenesteCMS2CMS – at konvertere dit Wix-websted til WordPress. Programmet giver dig mulighed for at kopiere projektkildekoden for yderligere at overføre de vigtigste webstedselementer. Ved at analysere de tekniske parametre og egenskaber på dit websted, vil CMS2CMS-specialister være i stand til at gennemføre alle trin i webstedets overførselsproces for dig, og sikre dig, at alle elementerne er på deres steder.
 • Find specielle plugins (Simply Static Plugin eller WP2Static Plugin er to mulige varianter) for at konvertere dit nye WordPress-websted til HTML. Disse plugins opretter automatisk HTML-kopien af ​​dit websted fra alle siderne i den oprindelige WordPress-version. Som et resultat får du en klar HTML-kode for dit projekt for at kunne integrere det yderligere i enhver tjeneste efter eget valg.

2. Manuel Wix-eksport af websteder

Hvad du skal vide om Wix er, at webstedsbyggeren ikke tillader automatisk overførsel af HTML-kode. Ethvert Wix-websted sammen med dets elementer og indhold hostes udelukkende på systemets servere og kan derfor ikke eksporteres overalt. Som et resultat vil du ikke være i stand til at eksportere eller indlejre websider, filer eller websteder oprettet med systemeditoren til nogen ekstern platform eller vært.

Hvis du stadig beslutter at prøve det, skal du indse, at Wix ikke længere har kontrol over, hvordan dit projekt ser ud og fungerer. Du kan muligvis også støde på problemer med, at Google Analytics og søgemaskinebots fungerer, bare fordi dit websted ikke er integreret korrekt. For at være sikker på, at dine Wix HTML-koder overføres korrekt, skal du gøre det manuelt. Her er en standardprocedure, du skal følge for at få det ønskede resultat.

 1. Vælg en pålidelig hostingudbyder;
 2. Overfør domænenavnet på dit websted til det valgte hosting;
 3. Opret HTML-filer med hensyn til din webstedsstruktur;
 4. Eksport af webstedsdata, billeder, mediefiler, indhold, stilarter og andre webstedelementer manuelt;
 5. Juster SEO-indstillinger for at omdirigere trafik fra dit Wix-websted til den nye platform;

Når du eksporterer dit Wix-websted, skal du ikke slette dets originale version eller deaktivere kontoen, før du sørger for, at dit nye websted ser ud og fungerer korrekt.

Bundlinie

Wix lader dig ikke eksportere HTML-koder til eksterne tjenester. For at migrere til en anden platform skal du eksportere alle elementerne manuelt, hvilket er en meget kedelig, tidskrævende og ikke helt effektiv proces.

At lege rundt med Wix-stedselementer kan i sidste ende vise sig at være spild af din tid og kræfter. I det lange løb vil du indse, at det ikke fungerer på denne måde. Hvis du faktisk agter at eksportere dit Wix-sted til HTML, er det fornuftigt at oprette et kodebaseret projekt fra starten.

Eksport Wix-websted nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map