Sådan finder du websteds hosting

Sådan finder du websteds hosting


Står du over for behovet for at finde ud af, hvad hosting et websted bruger? Årsagerne til at definere dette kan være forskellige. Det kan være en god ide at finde ud af mere om ejeren af ​​en konkurrerende platform, dens statistikker og funktionelle parametre, der påvirker dens ydeevne og trafikstrøm. Du kan også møde behovet for at klage over webstedets vært af en eller anden grund, især hvis det sætter dit eget projekt i fare.

Bevidsthed om a visse hostingudbyder kan også være nyttigt, hvis du leder efter pålidelig service til at være vært for dit websted med. I dette tilfælde kan du vælge et websted med gode egenskaber for yderligere at finde ud af dets vært. Uanset hvad, pålidelig og bæredygtig hosting er en af ​​de helt sikre måder at skabe god web-tilstedeværelse til dit projekt. Det forenkler også især yderligere projektstøtte og promovering. En anden alvorlig grund til at registrere hosting af et websted er regelmæssige spam-angreb, der i sidste ende kan resultere i indhold stjæle. Endelig er du måske bare nysgerrig efter at udforske de tilgængelige hostingmuligheder, inden du vælger din egen.

Uanset hvilke grunde du er nødt til at finde ud af, hvad hosting af dette eller det websted bruger, er der flere velprøvede måder at gøre det på:

 1. Ved brug af specielle tjenester.
 2. Efter domæne IP-adresse.
 3. Efter domænenavnserver.

Alle varianter er ret effektive, men den første har fået brugergenkendelse som den enkleste og den hurtigste løsning. Der er mange webstedshostdetekteringstjenester derude, men alle af dem har den samme mission: at hjælpe brugere med at finde ud af webstedets vært på mindre end ingen tid.

I de fleste tilfælde er alt, hvad du skal gøre, at give domænenavn på det websted, du er interesseret i, og vent, indtil systemet analyserer det og genererer resultatet. Det er meget let og hurtigt for alle, og det kræver ingen kodningskendskab. Lad os se på nogle af de mest populære og effektive tjenester, du kan bruge til at definere webstedshost.

1. Tjenester til at opdage webstedshost

BOLIGSKONTROL

hostingchecker

Hosting Checker – er en webbaseret hostingdetekteringstjeneste, der leverer professionelt opslagningsværktøj for at sikre de mest nøjagtige og dokumenterede resultater. Systemet gør det muligt at finde ud af de mest afgørende oplysninger om hjemmesiden, som er under analysen. Parametrene, der er analyseret og kontrolleret, inkluderer generel værtsinformation, Alexa Rank, online / offline webstedskontrol, Google-sideplacering, Domain IP-sortlisteinfo, gennemsnitlig indlæsningstidshastighed, social statistiksporing osv. Hosting Checker bruger følgende værktøjer:

 • Søgeværktøj til webstedshosting – indtast bare domænenavnet direkte på webstedet, og tjenesten vil lede efter dens hosting blandt mere end 5000 udbydere, der er anført i sin database;
 • Webhost IP-adresseopslagningsværktøj – det giver mulighed for at få detaljerede oplysninger om webhosten, dens IP-adresse og potentiel optagelse på IP-sortlisten;
 • Værktøj til sporing af websteder – det giver dig mulighed for at finde ud af placeringen af ​​dit websted eller dets domæne;
 • Domæne-Whois og aldersdetektor – det værktøj, der definerer domænetes alder og dets vigtigste SEO-egenskaber samt dets Whois-data.

Efter at websitet er analyseret, genererer systemet detaljerede rapporter, der indeholder alle de afgørende parametre og webstedsdata. Du kan se rapporterne online, men det er også muligt at downloade dem som PDF-filer til yderligere sammenligning.

Find ud af webstedets vært

VÆRDIGHETSDETEKTOR

hostingdetector

Hosting detektor – er en anden populær hostingdetektor-service, der tillader identificering af webstedshosting på kun få sekunder. Bare indtast domænenavnet eller URL’et for dit projekt og aktiver søgeprocessen. Systemet analyserer hurtigt webstedet på udkig efter dets vært i en rig database.

Når analysen er afsluttet, vil systemet give information om hostingudbyderen, land, hvor domænenavnet er registreret, og WHOIS-data. Dette er en af ​​de nemmeste tjenester, du kan finde derude, og det er også helt gratis og forståelig for alle.

Registrer webstedshosting

DOMAIN HOSTING CHECKER

duplichecker

Domain Hosting Checker – er et system, der gør det muligt at finde ud af, hvem der er vært for et bestemt websted. Systemet er et SEO-værktøj, som giver dig mulighed for at analysere og se specifikke oplysninger om forskellige websteder. Denne info omfatter generelt IP-adresser, navneservere, værter osv. Som en gratis online-service giver Domain Hosting Checker dig mulighed for at indtaste og analysere op til 10 URL’er ad gangen, hvilket sparer din indsats og tid. Den gratis service kræver ingen foreløbig installation, og den genererer derfor resultater på få sekunder. Selv newbies kan bruge det let – så enkelt og forståeligt er det!

Der er mange grunde, der taler for at bruge Domain Hosting Checker. Til at begynde med er dette den avancerede og autentiske service, der drives af Dupli Checker – systemet, der giver et bredt udvalg af gratis SEO-værktøjer, som gør det muligt at øge dine websteds søgemaskinepositioner. For det andet er de resultater, der genereres af systemet, pålidelige og beviste. Værktøjet er også ekstremt enkelt, og det tager kun et par sekunder at finde ud af resultatet. Endelig leverer den omfattende data vedrørende webstedshosting og dens IP-adresse. Det er rigtigt, hvad du faktisk har brug for!

Kontroller webstedshosting

SMÅ SEO-VÆRKTØJER – WEBSITE HOST CHECKER

smallseotools

Websteds værtchecker – er en hostingdetekteringstjeneste, der køres og drives af Small SEO Tools. Systemet er gratis for alle, og det gør det muligt at finde værten bag et bestemt websted. For at bruge checker skal du bare komme til webstedet, indtaste URL’en på det websted, du er interesseret i, og klik derefter på knappen “Kontroller hosting”. Du behøver ikke vente på resultaterne i lang tid – de leveres med det samme. Websitecheckeren fungerer godt for nye ejere af websteder, der udforsker markedet og søger pålidelige udbydere, der kan sikre kvalitetsresultater og oppetidsgaranti. Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig tjenesten – den er gratis og tilgængelig når som helst på dagen efter din anmodning.

Find ud af webstedshosting

2. Sådan kontrolleres webstedshosting med dens IP-adresse

Uanset om du er en kodningsbevidst bruger eller ej, kan du prøve at finde ud af din webstedshost ved dens IP-adresse. For at gøre det skal du bare skrive “ping site.com” (eller ethvert andet domæne, du er interesseret i) i kommandolinjen og huske (eller lægge ned) nummerkombinationen, der vises i svaret. Dette vil være din IP-adresse. Indtast det efter https://whois.domaintools.com/ linje for at se hostingudbyderens kontakter og oplysninger om det. Det er også nemt og hurtigt.

domaintools

3. Sådan finder du ud af vært på webstedet efter navneserverens domæne

En anden enkel måde at registrere webstedshosting er ved hjælp af navneserveren (NS) domæne. Med dette formål skal du få adgang til https://whois.domaintools.com/ websted og indtast domænenavnet på webstedet, som er under analysen. Klik derefter på knappen Søg, og vent på resultatet.

Gennemse “Whois Record” i “nserver:” linjen på testsiden. Hoveddomænet i NS-linjen er hostingudbyderen. I øvrigt er denne variant også en af ​​de hurtigste indstillinger, og den fungerer også godt til websteder, der er vært på virtuelle servere.

Bundlinie

At udføre research om dine nichekonkurrencer er et af de vigtigste aspekter ved vellykket markedsføring. Registrering af webstedsudbyder er det første skridt, du kan tage i denne retning. Oplysninger om webstedshost, dens IP-adresse, placering og andre tekniske parametre er nyttige for dig, når du vælger værten til dit eget projekt.

Der er flere effektive måder at finde ud af, hvad din webstedsudbyder tilbyder, men brugen af ​​specielle tjenester, der er gennemgået i artiklen, er stadig den mest foretrukne løsning. Tjenesteydelser til detektion af webstedshosting giver dig en god indsigt i udbyderen af ​​webhosting og dens must-have-parametre. Du kan yderligere bruge denne info, mens du sammenligner værterne med hensyn til deres placering, ydelse, geografisk placering, pålidelighed, tillidsvurdering og andre vigtige parametre. Disse aspekter vil blive afgørende, når du træffer den endelige beslutning om valget af den bedste vært til at imødekomme dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map