Sådan forbedres SEO-optimering på Wix

Sådan får du dit Wix-websted fundet og rangeret godt på Google


Vi skriver ofte om måderne til at oprette websteder påforretningssteder, online butikker, blogs osv.) og de tjenester, der kan bruges til dette formål. Vi tester også forskellige platforme og definerer deres fordele og ulemper sammenlignet med konkurrenterne.

Vi fokuserer imidlertid sjældent på det grundlæggende i promovering af disse tjenester. Vi nævner blot sættet med SEO-værktøjer fra en bestemt webstedsbygger, og det er det. Det er klart, at dette antages som standard, når du opretter et websted og derefter skal tiltrække publikum. Men hvordan?

Det er et ret godt spørgsmål. Mange specialister får oplevelsen af ​​SEO, når de arbejder i nichen i årevis. Du kan ikke lære dette i en dag eller en uge, da du vil se resultatet af dine handlinger om cirka flere måneder eller deromkring. Ikke desto mindre er der en liste over trin, du skal tage for potentielt at øge dine chancer for vellykket promovering af dit websted på Google.

Hvorfor taler vi kun om muligheden for effektiv optimering af søgemaskine på websider, når vi bestemt har brug for et helt sikkert resultat?

Desværre er dette næppe muligt, da vi altid står over for behovet for at modstå nichekonkurrence. Desuden kan kvaliteten af ​​websteder og professionaliteten af ​​en SEO-master også variere.

Din succesrate afhænger af kvaliteten af ​​de leverede SEO-tjenester. Vi ser de vigtigste principper for intern og ekstern webstedsoptimering på eksemplet på websteder oprettet med Wix.

Hvad du bør vide er, at SEO af Wix-baserede websteder adskiller sig ikke teknisk fra websteder, der er lanceret med andre platforme. Så vi kan med rette kalde denne guide universel.

Kapitel 1: Webstedsoptimering på side

Når det gælder sættet med on-side optimering af websteder (efter kode, indhold, indstillinger), kan vi opdele alle trin i to grupper, nemlig tekniske og indholdsdele. Lad os beskrive hver af dem i detaljer.

Teknisk optimering

Denne del af webstedsoptimeringen går ud på at udfylde metataggene (titler, beskrivelser, nøgleord), websides URL-adresser og optimering af billeder med det formål at reducere deres størrelse for at fremskynde indlæsningen af ​​websidesider.

Processen involverer også de mål, der sigter mod at øge hastigheden af ​​indlæsning af websider, UI-styring, mobiloptimering af skabeloner, opsætning af systemfiler og webstedssider. Mange ting er som standard indstillet i Wix.

For eksempel definerer den valgte skabelon brugervenlighed og sæt / varianter af widgetindstillinger, som delvist forhindrer hektiske kombinationer.

1. Udfyldning af titel og beskrivelse Metatags

Korrekt udfyldning af metatags indebærer brug af nøgleord, der er relevante for en tekst / webside og hjælper søgemaskinerne med at forstå essensen af ​​indholdet og det publikum, det er beregnet til.

Tilte

Det er klart, titlen (60-80 symboler) kan indeholde den eksplicitte form af et nøgleord som “Sådan tilberedes en middels sjælden bøf | Steakhouse.wow | New York”. Du kan se denne titel i søgemaskinens resultater, hvor hvert ord er aktiveret. Du kan tilføje forskellige tilføjelser til det dog med følgende symbol «|». Dette kan være et websteddomæne til bedre memorering, placering, service / produktpris, fokus på kvalitet, vigtige vilkår osv.

Wix SEO - sidetitel

Beskrivelse

Beskrivelse (hvis optimale længde skal være ca. 160-290 symboler) fungerer som en webside-meddelelse, der vises i søgemaskinens resultater under en bestemt titel. Det er ønskeligt, at nøgleord skal komme med bestemt indhold, men ikke gå for langt med det – teksten skal være læsbar og skabe en salgseffekt.

Wix SEO - side beskrivelse

Endelig skal nøgleordene vælges efter vurdering i specialiserede tjenester som Google Nøgleordsplanlægning. Husk nøgleordets popularitet, og prøv at anvende både hoved- og langhalsforespørgsler, men brug ikke for meget.

Sådan konfigureres titel og beskrivelse på Wix websted?

Du kan få adgang til SEO-indstillinger i “Websider – Webstedsmenu”I Wix editor ved at klikke på«». Det er her du kan tilføje en titel, beskrivelse, nøgleord og ændre den menneskelige venlige URL. Du får vist, hvordan dit websideformat ser ud i resultaterne af søgemaskinerne i preview-tilstanden.

Wix SEO - indstillinger

Du kan også komme til SEO Wiz herfra – dette er værktøjet, der giver dig mulighed for at forbinde Google Analytics, tjekke din websteds beredskab til promovering efter bestemte kriterier og få hurtige links til at fuldføre optimeringen af ​​de krævede elementer.

SEO-sektionen indeholder en perfekt guide til webstedsoptimering. Ved at følge anbefalingerne fra Wix SEO master kan du skabe perfekt effekt uden yderligere retningslinjer. Faktisk tillader webstedsbyggerne sjældent at starte websteder og give tipene til dens yderligere reklame ad gangen. Ved at klikke på en vilkårlig position finder du ud af, hvad der gør denne eller den pågældende handling vigtig, og hvor den kan gøres.

2. Udfyldning af nøgleord til Wix-webstedet

Nøgleordsmetatag er engang blevet brugt af søgemaskiner til at forstå, det handler om siden. Google bruger imidlertid ikke længere denne særlige parameter til at rangere webstedet. På den anden side kan det stadig bruges til at give søgemaskiner yderligere oplysninger om sideindholdet.

Sådan føjes nøgleord til Wix websted

Wix bruger ikke længere nøgleordet metatag. Det er ikke tilgængeligt i dashboardets SEO-indstillinger også. Brugere er dog stadig i stand til at tilføje det manuelt ved hjælp af avancerede side SEO-indstillinger, hvor du kan tilføje forskellige typer tags inklusive søgeordsmetatags. Bare sørg for at angive det korrekt med følgende syntaks: . Ellers behandles det ikke korrekt af søgemaskinen.

For at tilføje tagget manuelt, skal du:

 1. Gå til Wix Editor
 2. Vælg en side, du vil optimere.
 3. Gå til Indstillinger → Avanceret SEO.
 4. Indsæt nøgleordsmetatag i sektionen Custom Metatags

Du kan også bruge teksteditoren til at placere nogle nøgleord i artiklen og få dine overskrifter og underoverskrifter optimeret.

3. Udfyld ALT-tag for billeder

Google genkender i øjeblikket ikke billedindhold. Det er derfor, Det er obligatorisk at udfylde Alt-tagget for hvert billede (åbn billedindstillinger, tilføj dens titel og beskrivelse). Sådan kan du hjælpe en søgemaskine med at forstå essensen af ​​billedet og indeksere det korrekt.

Desuden er dette en fantastisk måde at indsætte ekstra nøgleord efter kontekst uden at påvirke dets læsbarhed og overspam. Undertiden kigger brugerne på billeder på egen hånd, og et korrekt udfyldt Alt-tag giver dem mulighed for at komme til dit websted.

Wix SEO - image alt

Billeder skal optimeres efter deres størrelse og kvalitet. Ved at uploade et foto direkte fra dit kamera uden redigering risikerer du at nedsætte indlæsningshastigheden på websider, hvor dette billede vil blive offentliggjort. Dette vil med tiden forringe adfærdswebsidens parametre, søgemaskinens holdning og de endelige resultater af søgemaskinerne.

Så skal du redigere siderne, før du uploader dem til webstedet ved at komprimere dem med minimalt kvalitetstab. Dette kan gøres her eller på enhver anden praktisk måde.

4. Sitemap og Robots.txt

Systemet opretter sitemap.xml og robots.txt filer automatisk. Du kan se deres indhold ved at tilføje en titel på en af ​​disse filer med et «/» -skilt efter et domænenavn. De betyder ikke meget i dette særlige tilfælde. Tilgængeligheden af ​​webstedets mobile version er dog en af ​​de vigtigste faktorer for høj Google-søgemaskine ranking. Wix giver mulighed for at oprette mobil design separat fra det basale. Du får det som standard, selvom du ikke ændrer noget.

Sådan ændres Robots.txt

Robots.txt er en fil, der definerer sider, der kan fås adgang til fra Google-søgerobotter. Med andre ord er en bruger i stand til at administrere de sider, der skal rangeres af søgemaskiner eller ej. Som regel genereres Robots.txt-filer automatisk. Med andre ord lader Wix oprindeligt Google besøge alle webstedets sider og med indhold.

Det kan dog være nødvendigt at skjule nogle af sektionerne eller blogindlæggene af forskellige årsager. Det er her du bliver nødt til at redigere filen og indsende den nye version. Desværre har Wix-brugere ikke en chance for at redigere filen manuelt og angive sider, de vil blive springet over. Den gode nyhed er, at du stadig kan tilføje et no-index-tag for hver skibside. Mærket skjuler det for søgemaskiner.

5. Rigtige brugervenlige webadresser

Oprettelse af menneskevenlige URL’er er en afgørende nuance. Browserens adresselinje skal indeholde en sætning, der afspejler websidekonteksten. Det er ønskeligt, at det indeholder et nøgleord.

Hver webside på adresselinien skal være en enkelt sætning, men ikke en kombination af meningsløse bogstaver og tal.

 • Der skal ikke være websider med lignende webadresser på webstedet.
 • Metatags (titel, beskrivelse, nøgleord) skal også være unik på hver webside – det er ikke tilladt at tildele den samme titel og beskrivelse til alle sider ad gangen gennem Ctrl + C / Ctrl + V-knapkombinationer.
 • For at adskille ord i en menneskelig venlig URL anbefaler vi at bruge skiltene som «-» eller «_».
 • Lav signaturer for hvert billede i henhold til dets emne, inden det uploades. Skriv f.eks. «Natskov.jpg» i stedet for «0983764.jpg» osv.

Sådan får du en normal, venlig URL, når du åbner billedet. Denne information er beregnet til både en bruger og søgemaskinerne.

6. At få et Wix-websted til at vises på Google

Når du er færdig med metatag-optimering, kan du muligvis have dit Wix-websted vist på Google. For at få det hurtigere rangeret af Google skal webstedet være forbundet med to større tjenester, der viser den generelle websteds kvalitet og hjælper med at spore statistikker:

 1. Google Search Console – et webmasterværktøj, der fremhæver, hvordan dit websted rangeres og vises. Det bruges til at verificere dit websted med Google. Her har vi de nødvendige værktøjer til at overvåge sideeffektivitet, placering af søgeord, CTR og andre vigtige målinger. Derudover gør konsollen det muligt at administrere sitemap, kontrollere sider, der allerede er rangeret af Google, og som stadig ikke er det. Brugere kan spore indlæsningshastighed, mulige fejl, indeksfremgang, og hvis projektet er relevant for mobile enheder.
 2. Google Analytics – værktøjet er at spore dit websteds effektivitet og trafik. Brugere får en chance for at se et detaljeret kig på målgruppen og spore nøgleparametre. De inkluderer de besøgende placering, sessionens længde, bounce- og konverteringsfrekvenser, trafik kilder, interaktioner pr. Besøg og andre vigtige webstedsmetrics. Tjenesten giver dig mulighed for at sætte specifikke mål, starte annoncekampagner og forbinde dine projekter med andre Google-produkter eller -tjenester.

For at få adgang til alle Search Console- og Google Analytics-funktioner behøver du kun at have dit websted forbundet med begge platforme. Se vores enkle guide til, hvordan du verificerer dit Wix-websted med Google.

Sådan kontrolleres Wix-webstedet med Google

Processen henviser til proceduren for webstedsintegration med Search Console. Men først skal du sørge for, at dit websted og dit indhold er synligt for søgemaskinsbots. For at gøre det:

 1. Gå til Wix Editor og vælg webstedet.
 2. Klik på Site Manager, gå til indstillinger, og vælg SEO.
 3. Her ser du webstedets SEO-status.
 4. Kontroller, om afbryderen aktiverer den funktion, der siger “tillad søgemaskiner til at inkludere dit websted i søgeresultater”.

Nu kan vi gå til næste trin og forbinde webstedet med Search Console. Processen er meget enkel, især hvis du allerede har en gyldig Google-konto. Du skal kun bekræfte, at du er ejere af domænet og selve websitet. En bruger skal verificere kontoen ved en simpel procedure:

 1. Besøg Search Console og tilføj et nyt domæne.
 2. Vælg præfikset (http eller https), indsæt domænenavnet, og tryk på Fortsæt.
 3. Systemet vil tilbyde flere muligheder for at bekræfte domænet. Bekræftelse med et HTML-tag er det, vi har brug for.
 4. Vælg det, og kopier koden, der er genereret af konsollen.
 5. Gå tilbage til Wix-editoren og vælg Avancerede SEO-indstillinger.
 6. Indsæt koden under Tilføj metakoder for overskriftskode. Indstillingen er ikke tilgængelig for Wix ADI-brugere.
 7. Publicer webstedet, og tryk på “Bekræft” i Search Console.

Hvis du gør alt ordentligt. Dit websted vises automatisk i konsollen.

Bemærk: den første ting, du skal gøre, er at bruge konsollen til at indsende sitemap direkte til Google. Gå til sitemap-filer i betjeningspanelet, og indsæt yourwebsite.com/sitemap.xml. Systemet viser, om anmodningen er blevet behandlet, eller hvis der er nogle fejl. Sådanne foranstaltninger vil hjælpe dig med at få webstedet hurtigere indekseret.

Sådan forbindes Wix-webstedet med Google Analytics

Som vi tidligere har nævnt, giver tjenesten en detaljeret trafikoversigt med de mest effektive sider, dybdegående køpersperson og vigtige webstedsmetrics. Mens de fleste platforme har problemfri Google Analytics-integration, er Wix ikke en undtagelse. Alt hvad du behøver er at:

 • Opret en ny Google Analytics-konto i administratorindstillingerne;
 • Angiv kontonavnet;
 • Kopier konto-ID;
 • Indsæt det i Wix Dashboard: Dashboard → Marketingværktøjer → Marketingintegrationer → Google Analytics.

Genudgiv webstedet. Hvis du har gjort alting rigtigt, vil du se det grønne tegn, der siger “Tilsluttet”.

Bemærk: den bedste måde at kontrollere, om tjenesten fungerer korrekt, skal du gå til Google Analytics betjeningspanel uden at forlade dit Wix-websted. Hvis værktøjet viser aktive brugere lige nu (dette er faktisk dig), alt er fint.

Der er også internetsider, der forbinder hinanden. Dette er en måde at forbinde webstedssider ved at bruge interlinking. Det er rart, hvis du bruger flere ankerlink til andre websider, der ligner i sammenhæng i materialets krop. Bare sørg for at ikke overbelaste teksten med links. Brug dem klogt og konsekvent.

Du kan også læse a komplet Wix SEO-gennemgang.

Indholdsoptimering

Det er ønskeligt at gøre websidens indhold optimeret til nøgleordene. Den ideelle variant er, når hver side kun er skrevet til et nøgleord, men dette sker ikke ofte på praksis.

Hvis du åbner Søgeordsplanlægger og skriver “køb iphone”Sætning, for eksempel, vil du se en række formuleringer af denne søgemaskineforespørgsel i rækkefølge efter deres popularitet falde. Nøgleord, der findes øverst på listen – er hovedspørgsmål, da brugere af søgemaskinen har brugt dem, som de er i løbet af en måned.

Korrekt brug af nøgleord handler ikke kun om at udfylde din artikel eller blogindlæg med alle hovedspørgsmål nøglefraser, du kan finde ved hjælp af. Det handler hovedsageligt om korrekt søgeordsplanlægning og bruge dem inde i teksten. Tanken er at placere dem korrekt på hele siden harmonisk integrere dem med det eksisterende indhold.

Når du udfylder vores nøgleord til Wix-webstedet, skal du overveje flere grundlæggende regler:

 1. Medtag kun ord, der giver mening for læseren. Undgå gentagne sætninger.
 2. Hvis ordet ikke passer til indholdet, er det en god ide at omstrukturere sætningen eller omarrangere hele afsnittet for at indsætte nøgleordet på den mest meningsfulde måde.
 3. Brug nogle af de vigtigste sætninger i underrubrikken (H2, …, H6) og prøv at placere dem tættere på begyndelsen af ​​afsnittet.
 4. Undgå at bruge for lange sætninger. Det optimale nøgleord består af 2-4 ord.
 5. Producer aldrig indhold til søgemaskiner. Skriv det til dine læsere. Sørg for, at den er klar til at forstå og læse. Undgå lange og komplekse afsnit, brug ikke navngivne lister og aktiver nøjagtig tekstformatering.

Her er nogle avancerede tip, der giver dig mulighed for at oprette et mere SEO-venligt indhold med nøgleord korrekt placeret på hele siden.

Nøgleordsfrekvensen er også forskellig.

For eksempel har det maksimale antal af din nøgleordebrug udgjort 1000. Nøgleord fra 750 og op til 1000 gange er hyppige, dem, der spænder fra 400 gange er mellemstore, og nøgleord, der bruges fra 300 gange, er de laveste. Dette er den omtrentlige procentdel, der kan hjælpe dig med at forstå situationen. Det er dog ganske vagt, da antallet stadig vil variere for hvert websted. Placer nøgleord på det samme princip – populære dem i begyndelsen af ​​siden, mens sjældne dem – i slutningen af ​​det.

Søgeordsplanlægger

Den optimale mængde nøglesætninger, der findes på en side, afhænger af tekstens størrelse. Oversaturering af en webside med nøgleord kaldes overspamming. Som regel påvirker dette tekstens læsbarhed og udløser søgemaskinernes uvenlighed.

LSI-Nøgleord

Fremgangsmåden til at skrive tekster, der var overmættet med nøgleord, var ganske effektiv for nogen tid siden og hjalp websteder hurtigt til at komme til toppen. I dag er situationen imidlertid bemærkelsesværdigt ændret, og denne fremgangsmåde har ofte negativ indvirkning på søgemaskinens resultater.

Sagen er, at søgemaskinerne har lært at forstå tekstens kontekst. Som et resultat blev begrebet Latent Semantic Index (LSI) blev introduceret for flere år siden. Dette er analysemetoden baseret på relevansen af ​​tematisk kontekst.

LSI-tekster adskiller sig fra dem, der er SEO-optimeret af det stærke fokus på kvaliteten af ​​emneudvikling, der er implicit i titlen, men ikke på brugen af ​​nøglefraser.

LSI-nøgleord

Med andre ord handler det ikke om overforbrug af nøgleord og udtryk, men om den detaljerede dækning af essensen, de formidler. Det er her opskriften på kontekstkvalitet set fra brugere og søgemaskiner synsvinkel kommer fra:

LSI-guide

 1. Vi gennemgår oprindeligt listen over nøgleord om emnet på vores webside. Baseret på karakteren i søgeforespørgslen kan vi forstå, hvad brugerne er interesseret i.
 2. Så lærer vi TOP-listen af resultaterne af søgemaskinerne baseret på forespørgsler for at se, hvilke udtryk og tilgange disse artikler bruger.
 3. Udtrykkene afspejler forholdet mellem en tekst og et bestemt emne. Når vi har lært resultaterne af søgemaskinerne, kan vi til sidst konkludere, hvad vi skal skrive om, og hvad essensen af ​​udtrykkene, der skal formidles på baggrund af materialet, er.
 4. Det næste trin er forberedelse af en tekst med en mere detaljeret emnet dækning. På dette trin bruger vi nichetermerne, deres synonymer, afslører deres betydning, beskriver processer, tilgange, algoritmer og andre lignende ting afhængigt af emnet.
 5. Hvis det er muligt at tilføje nye nyanser af betydning for TOPS i søgemaskinens resultater, din webside vil sandsynligvis rangere højere end dine konkurrenter (under andre lige betingelser, men der er ingen garanti for det såvel som der er andre flere parametre til søgemaskine ranking).

Som et resultat får vi brugervenligt indhold, som vil modtage højere rækker i Google. Ja, du skal være opmærksom på nichegrundlaget og have tid nok til at skrive sådanne artikler, men det er bestemt værd at det.

Dette er det højeste kvalitetsniveau, som er forståeligt for både brugere og robotter. Dette skyldes, at vi allerede har nævnt, at brugen af ​​nøgleord til at skrive en artikel om et bestemt emne ikke er helt nødvendig. Med andre ord er en kvalitetsartikel som standard optimeret til webstedsfremme, da den dækker alle vilkår og titlers betydning i detaljer.

Har du brug for en tekstforfatter?

Den næste udgave vedrører en person, der er ansvarlig for indholdsskrivning. Vil du gøre det selv, eller vil du ansætte en tekstforfatter til dette formål? Det er ikke helt let at realisere alle de ovennævnte aspekter fra det tekniske synspunkt. Du kan være opmærksom på nichegrundlaget og forstå vigtige nuancer, men du er måske ikke bare dygtig til at skrive.

Ingen vil værdsætte ulæselige tekster med fejl, vage emner dækning osv. En dejlig artikel skal omfatte grammatik og sprogfærdighed, bevidsthed om emnet, højt læselighedsniveau og naturligvis tiltalende og kvalitet webside design, herunder de vigtige elementer som skrifttyper, lister, billeder, accenter osv. Dette er blandingen af ​​dygtighed, brugervenlighed og effektiv præsentation.

Du kan selv udfylde flere websider med passende materialer. Det er ikke afgørende, hvis de ikke er ideelle, selvom de skulle være blottet for åbenlyse fejl. Til sidst består målgruppen sjældent udelukkende af sprogfolk. Du har formidlet essensen af ​​emnet, leveret detaljerne, gjort materialet forståeligt for læserne, og det er det. Dette kan tage meget tid fra en uerfaren bruger, men det kan i sidste ende gennemføres med succes.

Hvornår skal man ansætte en tekstforfatter?

Hvis du stadig har brug for meget tekst, eller hvis du vil sælge / præsentere noget virkelig dyre og beregnet til et specifikt og krævende publikum, er det fornuftigt at overlade denne opgave til en tekstforfatter. Det er en usikker ting, at en bruger vil forlade teksten, som den er uden at bryde sig om den overhovedet, mens en professionel eller en person med en sans for stil vil begynde at kritisere eller endda grine af dårlig indholdspræsentation.

Du bliver stadig nødt til at finde fordel i disse menneskers øjne, især hvis de danner grundlaget for din målgruppe (dette afhænger af nichen). Generelt giver det mening at ansæt en professionel ekspert, især hvis du har et forretningswebsted med flere sider. Lad dem være læsbare og tiltalende!

Steder, hvor du kan ansætte en tekstforfatter:
https://www.upwork.com/
https://www.fiverr.com/
https://www.freelancer.com/

Ingen plagiering!

Lad os nævne et par ord om tekstenes unikke karakter. Det er ikke tilladt at bruge disse artikler, hvis enhedsgrad er lavere end 80%. Problemet er, at tilfældigt skrevne tekster ikke er unikke på grund af en stor mængde udtryk og titler, som ikke kan erstattes med andre ord.

Problemet kan også dreje sig om et lavt volumen af ​​tekniske tekster, der er overmættet med udtrykkene (jo længere en tekst er – jo enklere er det at gøre den unik). En anden komplikation er lignende karakter af tekster skrevet ad gangen, der ligner kopierede tekster. Vejen ud er at kigge efter synonymer, forsøge at skrive anderledes, bruge lige proportioner af nøgleord, udtryk og informativ tekst.

Det er her du tjekker en tekst for plagiering:
https://www.quetext.com/
http://plagiarisma.net/

Er en blog et must for et websted?

Vi anbefaler stærkt at starte en blog. Det er et must, især for forretningswebsteder og porteføljer, der mangler tekstindhold. En blog giver mulighed for at øge mængden af ​​nyttigt webstedsindhold til at placere yderligere højt i søgemaskinerne på grund af det.

Du vil være i stand til at gøre brug af en lang liste med nøgleord, omfatte flere udtryk, dække essensen af ​​alt, som ikke kan nævnes i servicelisten, produktbeskrivelsen, virksomhedsrelaterede oplysninger osv..

Hvad mere er, websteder, der følger med blogs, ser mere troværdige ud, hvilket også øger adfærdsfaktorerne. En bruger, der besøger et websted for at læse om f.eks. Vinter- og sommerdæk, kan i sidste ende placere en ordre der.

Artiklenes magt

Nicheartikler er en magt, der tiltrækker søgemaskintrafik af informativ karakter. De vil tjene et pænt værktøj til at konvertere besøgende til klienter, forudsat at du vælger den rigtige tilgang. I det mindste får du ekstra trafik, hvilket også er en bemærkelsesværdig fordel.

Når det kommer til arbejde med indhold, indebærer en webstedsbygger ikke nogen specielle vilkår. Wix tillader design af tiltalende websider med forskellige indholdstyper, herunder tekst, video, infografik, filmafsnit, diagrammer og andre lignende ting. Dette er ikke et problem. Det vigtigste er kvaliteten af ​​artikler, der afslører sig i den detaljerede dækning af emner, læsbarhed, semantisk og teknisk unikhed samt tiltalende formatering.

Bare tag nøgleordene og skriv teksterne ved hjælp af dem. En anden mulighed er at overlade denne opgave til tekstforfattere, som i sidste ende vil udløse flere fordele i en række tilfælde.

Læs også: Bedste webstedsbyggere til at oprette en blog

Kapitel 2: Off-Page Optimization

Hele essensen af ​​off-side-optimering af websteder går ned på at få links fra pålidelige nichewebsteder og dem fra andre kilder. Dette er en af ​​de vigtigste faktorer i høj søgemaskine ranking af websteder oprettet med enhver webstedsbygger.

Alt er logisk her: jo ofte andre websteder linker til dit websted, desto mere værdifulde vises de oplysninger, der er lagt ud. Når nogen anbefaler dig, giver dette dig mere troværdighed. Dette er den logik, du observerer i hverdagen, som afsløres gennem den maskinbaserede analyse af parametre. Alle fordelene ved ekstern optimering centrerer sig omkring måderne at få backlinks af kvalitet på.

Overvej vigtige oplysninger om links nu. Teoretisk set kan de opdeles i 2 grupper, nemlig:

 1. Forankringer og direkte links. Når vi taler om den første gruppe, taler det for sig selv. Disse links indeholder ankre, der generelt findes som nøglefraser. Direkte links indeholder på sin side klare webadresser på websteder, ord som “her”, “på webstedet”, “nu”, brand name eller image links.
 2. Niche og ikke-tematiske links. Dette er links, der er offentliggjort på de websteder, der tilhører din niche, og dem, der overhovedet ikke har nogen relation til dit websted.

Opsøgningsregler!

Hvis du ønsker at få links til dit websted, bliver du nødt til at mestre teknikkerne til samarbejde med andre webmastere, bloggere og journalister. Denne tilgang kaldes “opsøgende”, det vil sige metoden til at etablere relationer og opnå aftaler med det formål at få links i artikler, bannere eller på nogen anden måde.

Linkbygning er tæt forbundet med opsøgende – søgning efter egnede websteder til udstationering af links og afholdelse af forhandlinger med betroede mennesker. Din kompetence i at etablere fjerne relationer har ofte betydelig indflydelse på omkostningerne og betingelserne ved publicering af link.

Trin for trin guide til den bedste opsøgende praksis

 • Trin 1. Den første ting, du skal gøre, er at få en liste over niche-websteder. Dette kan gøres ved hjælp af ahrefs, en anden lignende service eller manuel Google-søgning. Den sidstnævnte metode kræver erfaring og dygtighed i at mestre søgeformlerne – måden at indeholde direkte søgeforespørgsler. Du kan finde deres fulde beskrivelse på nettet. Sådan får du en liste over websteder, der nævner en opsøgende mulighed i URL’en eller titlen.
 • Trin 2. Lige efter at du har udarbejdet en liste over interessante websteder, skal du analysere dem. Hvad du skal gøre er at vurdere parametre for materialer (anmeldelser, annoncer, bannere osv.) og finde muligheder for at sende artikler om dem.
 • Trin 3. Derefter skal du forberede de e-mails, du sender til administratorerne af de valgte websteder. Dette er en separat opgave – udfør Google-søgning for at finde ud af, hvordan du skriver dem. Vi skal bare understrege, at disse e-mails skal tilpasses så meget som det er muligt. Når du skriver en e-mail, skal du nævne webmasterens navn (hvis du kender det), listen over ressource specifikationer i konteksten og andre ting, som du finder vigtige.

Sociale netværk

Du skal oprette grupper i populære sociale netværk og sende nyheder, der linker til dine websidesider der. Denne tilgang fungerer godt, forudsat at du har godt forfremmede grupper. Jo flere sociale netværk du bruger, og jo større grupper er, jo bedre er effekten. Dette er indlysende.

Youtube

YouTube skal nævnes separat. Hvis du har en kanal med brugere, kan du tilføje et link til det for at øge dens linkjuice. Forøg antallet af videoer, og link til dit websted og sociale netværksgrupper i deres beskrivelser. Det er også muligt at tale med ejere af nichekanalerne om at få links til dit websted.

Kommentarer

Links fra kommentarer bør også henvises til dette afsnit. Det er ikke svært at skrive dem, men det er kompliceret at finde websteder, hvor linkene vil være værdifulde for dig. Kvaliteten af ​​stillinger skal også være på et højt niveau. Ellers vil moderatorerne slette dine kommentarer.

Webstedskataloger

Du kan også registrere dit websted i lokale kataloger, nichtressourcer og andre aggregatorer. Dette er nyttigt for en lokal virksomhed. Før du registrerer dig i et sådant katalog, skal du kontrollere dets parametre.

Der er flere tjenester, der bruges til dette formål. Bare indtast udtrykket “wicheck website quality” i søgemaskinen, og vælg en af ​​dem på TOP-listen. Det giver ingen mening at offentliggøre oplysninger på websteder, der er under Google-sanktioner og har dårlige parametre. Det er rimeligt at skrive mindre, men for at sikre, at platformene er af høj kvalitet. Fordelene ved denne metode er dens frie natur og relative enkelhed ved at få et link.

Hvor længe før mine Wix SEO-ændringer vises på Google?

Vi ønsker alle, at vores sider indekseres så hurtigt som muligt. Processen afhænger dog af flere faktorer. Med Wix anvendes alle ændringer og ændringer øjeblikkeligt. Du behøver ikke at administrere sitemap manuelt, men du kan stadig tilføje nogle prioritetssider i Search Console for at få dem indekseret hurtigere. Hvad angår den nødvendige tid, tager det som regel Google ca. en uge at rangere nyt indhold og indeksere websidesider.

Hvorfor Google ikke viser min Wix-side?

I nogle tilfælde vises dit websted muligvis ikke i et stykke tid. Det betyder faktisk ikke, at du har gjort noget forkert, men hvis det stadig ikke vises på Google efter flere uger, skal du kontrollere ay af følgende:

 1. Søgningskonsol og Google Analytics-integration – Sørg for, at alle tjenester fungerer korrekt og ikke viser on-site fejl.
 2. Indhold på webstedet – glem ikke at offentliggøre alle sider, når du har foretaget ændringer eller tilføjet nyt indhold.
 3. Plagieringsfri artikler – kopier og indsæt aldrig indhold fra dine egne sider eller andre websteder. Indholdet skal være 100% unikt for hver af webstedets blokke og sektioner. Undgå også at duplikere sider.
 4. Nyt domæne – Nye websteder med unge domæner rangeres langsommere, hvis de sammenlignes med gamle domænenavne med noget ondt omdømme. Bare vent lidt, og webstedet vises bestemt.

Bundlinie

Når det kommer til webstedsfremme, adskiller Wix ikke meget fra andre populære webstedsbyggere. Hvad du skal huske her er grænsefladen, ikke mere. Forskellige systemer kan have forskellige dashboards, rækkefølgen af ​​placering, formater af værktøjspræsentation osv. Essensen forbliver imidlertid den samme. Lignende metoder til optimering af søgemaskiner anvendes til promovering af webstedet.

Den krævede indsats for effektiv webstedsfremme afhænger af dens type og nichekonkurrence. Det vigtigste er indholdet. Hvis det er tilgængeligt på webstedet, vil det have anstændige resultater, selv uden eksterne links. Jo mere indhold der præsenteres på webstedet, og jo højere det er, jo bedre bliver websiderne rangordnet. Ekstern optimering hjælper med at forbedre webstedsfremmende virkning.

Essensen af ​​websides SEO i Google går ned på det faktum, at søgemaskinen fokuserer på indholdskvalitet, reagerer på adfærdsfaktorer og overvejer kvaliteten af ​​eksterne links. Uden dem kan dit websted ikke komme til toppen.

Generelt er kvalitet og regelmæssigt opdateret indhold, mestring af opsøgende teknikker og velfremstillede profiler i sociale netværk, hvad du har brug for for at nå succes. Dette er en sikker kombination af nøglefaktorer, der fungerer godt både for Wix-baserede websteder og dem, der er bygget sammen med andre webstedsbyggere.

Cerate et websted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map