Sådan får du et domænenavn gratis

hvordan man får et domænenavn gratis


Et solidt websted er din online-repræsentation døgnet rundt. I det mindste så længe, ​​som din målgruppe kan se det. At opbygge et nyt sted fra bunden kan være temmelig dyrt for både organisationer og enkeltpersoner. Heldigvis for dem vil valg af et domænenavn næppe tømme din tegnebog i betragtning af nogle lette trin for at få det gratis.

At vælge et domæne er det samme som at vælge et navn til dit nyfødte online-projekt. Registreringsprocessen kommer ofte med ekstra gebyrer, gebyrer, komplekse procedurer såvel som andre snublesten på vej til succes. Vi har udarbejdet en detaljeret guide til top 3 måder at gøre en lejlighedskøb, når det kommer til at vælge et domænenavn gratis. De omfatter:

 1. Hent et domænenavn fra Wix gratis.
 2. Sådan får du et gratis domæne fra Bluehost.
 3. Gratis domæneregistreringstjenester.

Lad os se nærmere på alle de ovennævnte stier for at sortere den bedst matchende variant, der passer til ethvert budget eller behov.

1. Hent et domænenavn fra Wix gratis

At vælge en webstedsbygger ville være en klog beslutning for dem, der ikke har et eksisterende online projekt og vil opbyg et websted fra bunden. Det er en perfekt mulighed for begyndere med ingen tekniske færdigheder eller kodning viden. Webstedsbygningsteknologier tilbyder alle værktøjer, du muligvis har brug for i pakken, inklusive et gratis domænenavn. Alt hvad du behøver er at vælge en plan, der allerede indeholder funktionen.

Wix ser ud til at være den bedste mulighed fra dette synspunkt. Det har masser af planer at vælge imellem. Det er overkommelig nok og giver dig mulighed for at oprette et professionelt websted fra bunden uden nogen færdigheder. Desuden kan brugerne drage fordel af nogle ekstra frynsegoder, der gør det lettere for tegnebogen.

Fordelene ved at vælge en Wix er:

 • Fantastisk til begyndere – en god løsning for ikke-teknikere, der ikke ønsker at tackle en kompliceret proces med domæneregistrering eller webstedsopbygning. Systemet håndterer alle større opgaver for dig. Vælg blot en plan, betal for et år i forvejen, og start med at oprette et helt nyt projekt ved hjælp af en af ​​de tilgængelige skabeloner.
 • overkommelighed – Wix kommer som en rigtig god forretning med planer for ethvert budget. Det vil næppe være en udfordring for tegnebogen, uanset hvilken type websted du har brug for. Du får et sæt bygningsværktøjer ud over et gratis domænenavn i kun flere bucks om måneden.
 • Fleksibilitet – Du kan vælge mellem en række forskellige planer med funktioner, der imødekommer dit websteds behov. Uanset om du er ved at lancere en professionel blog, portefølje, destinationsside, lille virksomheds hjemmeside eller en digital butik, Wix tilbyder planer om at imødekomme dine forventninger.

Wix Ubegrænset Plan + Gratis domæne

Wix Unlimited Plan er et godt valg for dem, der vil starte et websted uden at tænke tilbage på begrænsningerne. Den koster $ 12,50 pr. Måned og inkluderer et gratis domænenavn ud over 10 GB lagerplads, SSL-certifikat, premium kundesupport og $ 100 for dine Google- og Bing-annoncekampagner.

Wix gratis domæne

Få et gratis Wix-domænenavn

Planen er god til forskellige typer websteder, såsom blogs, websteder til små virksomheder, professionelle porteføljer eller mere komplekse projekter. Brugere kan drage fordel af særlige tilbud og rabatter leveret af Wix. Du kan få alle funktioner med ubegrænset plan for kun $ 6,25 takket være 50% rabat. En god nyhed for dem, der søger billigere muligheder.

Fordele ved at vælge Wix Free Domain

 • Overkommelige planer starter fra $ 6,25 per måned. Betal for et år og glem alt teknisk problem.
 • Rabatter og specialtilbud. Wix forsyner normalt sine kunder med kuponer og promo-koder, der garanterer rabat op til 50% på årlige abonnementer.
 • Ingen domæneregistreringsprocedure. Alt hvad du behøver er at tilmelde dig, vælge en plan, vælge et domænenavn og begynde at opbygge et websted.

Dom: at vælge en webstedsbygger som en gratis domænenavnsudbyder er en god mulighed for nybegynder såvel som dem, der stadig ikke har et websted og er ved at starte et helt nyt webprojekt.

2. Sådan får du et gratis domæne fra Bluehost

En hostingplatform er en anden garanteret måde at få et gratis domæne. Uanset om du allerede har et domæne og vil linke det til et nyt websted, eller du vil oprette et nyt projekt, hostingudbydere ser ud til at være en sikker måde at være vært for dit websted til overkommelige priser.

Den største forskel mellem webstedsbyggerne er det faktum, at hosting-løsninger stadig kræver en vis praktisk tilgang. Med andre ord skal du have mindst en vis grundlæggende viden til at gennemføre registreringsprocessen ud over CMS-installationen. På den anden side er et hostingfirma det bedste alternativ til WordPress-websteder og projekter drevet af andre populære CMS-platforme.

Samtidig kræver det at vælge en ordentlig serverløsning, at der tages hensyn til nogle vigtige funktioner som ydeevne, sikkerhed, oppetid osv. For at sikre, at webstedet kører på trods af trafikstifterne og indholdsmængden. Fra dette synspunkt, Bluehost ser ud som den bedste mulighed, der leverer et sæt gode funktioner ud over flere hostingindstillinger, WP-funktioner og mere.

Bluehost gratis domæne

Valg af en plan afhænger af flere faktorer, der skal overvejes. Du skal indse webstedets struktur, kompleksitet og type for at vælge en plan med væsentlige funktioner, herunder:

 • båndbredde.
 • Lagerplads.
 • Sikkerhedsmidler.
 • Yderligere funktioner som SSL, e-mail-konti osv.

Bluehost gratis domæne

Få et gratis Bluehost-domænenavn

For SuperbWebsiteBuilders læsere Bluehost Basic Plan starter ved kun $ 2,95. For denne pris får du et gratis domænenavn ud over ubegrænset båndbredde, 50 GB lagerplads, WordPress-opdateringer og mere. Plus- og Choice Plus-planer koster dig fra $ 5,45 med en masse vigtige og avancerede funktioner, herunder domæneprivatitet, anti-spam-værktøjer og mere.

Fordele og ulemper ved at vælge Bluehost

Fordele:

 • Bredt udvalg af hostingløsninger. Brugere kan vælge mellem delte, dedikerede eller cloud-hostingløsninger til ethvert websted på trods af kompleksiteten eller typen.
 • overkommelighed. Du får en pakke gode funktioner ud over et gratis domæne for mindre end $ 2,95 pr. Måned.
 • WP Support og opgraderinger. Bluehost er en perfekt løsning til WordPress-baseret webside med masser af plugins, tilføjelser, opgraderinger at vælge imellem.

Ulemper: Ikke til begyndere. Det er meningen, at du mindst skal have nogle grundlæggende brugeroplevelser, når det kommer til at finjustere webstedet.

Dom: En hostingudbyder ser ud til at være den mest fleksible og overkommelige mulighed. Brugere er ikke knyttet til en enkelt platform takket være indstillinger for webstedsmigrering. Desuden kan de let skifte mellem forskellige planer, når der er behov for udvidede hostingfunktioner.

3. Gratis domæneregistreringstjenester

Gratis domæneregistreringstjenester som dot.tk ser kun ud som en fantastisk mulighed. På trods af at de tilbyder en mulighed for at registrere et domænenavn gratis fra et år til en ubegrænset periode, tilbyder de kun sådanne zoner som .ga, .gq osv. De er næppe den bedste mulighed, hvis du vil markedsføre dit websted i fremtid for at få en højere placering af søgemaskinerne.

Det vil være klogere af webstedsejere at betale et minimumsgebyr for et .com-domænenavn. På den ene side vil dit websted se mere professionelt ud og have tillid til de potentielle besøgende. Glem samtidig ikke, at du stadig har brug for et webstedsbygningsværktøj eller CMS-platform for at starte projektet, hvilket vil resultere i ekstra omkostninger. Det er bedre at have alt på et sted i stedet, er det ikke?

Fordele og ulemper ved at vælge gratis domæneregistreringstjenester

Fordele: God kun til midlertidige domænenavne og websteder.

Ulemper:

 • Mindre betroede domænenavne.
 • Mindre professionelle websteder.
 • Domæner for dem, der ikke rigtig er bekymret for deres websteds udseende og promovering.
 • Dårligt til langvarige webprojekter.

Dom: indstillingen er næppe en god beslutning, hvis du virkelig ønsker at opbygge et solidt websted. Gratis registreringstjenester ser ineffektive ud, som du stadig skal vælg en webstedsbygger eller en hosting. Begge tilbyder gratis domænenavne. Så gratis registreringstjenester har ingen mening fra noget synspunkt, medmindre du leder efter en skræmmende og udfordrende måde at starte dit websted på.

Bundlinjen

Opsummering, Wix webstedsbygger eller Bluehost hosting ser ud som den bedste måde at få et gratis domænenavn ud over flere funktioner. De vil sikre jævn kørsel såvel som yderligere promoveringsfunktioner.

Gratis domæneregistreringsværktøjer er intet andet end spild af tid. Der er ingen mening i dem, da du i stedet kan få en alt-i-en-bygningspakke for kun flere bukke pr. Måned med et komplet sæt værktøjer til både nybegynder og fagfolk med mindst grundlæggende tekniske færdigheder.

Få et gratis domænenavn

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map