Sådan konverteres et statisk HTML-websted til WordPress

hvordan man konverterer et statisk HTML-websted til wordpress


Båndene til websteder, der er bygget med 100% HTML, forsvinder. Det var en lang hård vej ud fra webbygningens oprindelse. Det har forvandlet sig til forsøg og fejl for millioner af webdesignentusiaster fra hele verden. Det betyder ikke, at statiske HTML-sider er ved at forsvinde en gang for alle. HTML5-markeringssprog er stadig et af de mest kraftfulde i dag, der lader brugerne bygge websteder uden indholdsstyringssystemer bag dem. Imidlertid…

Webdesign har udviklet sig i årenes løb til et højere niveau af webtilstedeværelse og bliver til et mere engagerende og interaktivt online miljø. Desuden er brugerne ikke længere tvunget til at håndtere kodning og programmering på egen hånd takket være automatiserede CMS-platforme, der praktisk talt udfører alt det, de gør. Samtidig bør vi tage hensyn til a hurtig vækst af WordPress markedsandel nåede 60,7% i 2019. Med andre ord er platformen ved at blive den dominerende kraft blandt andre CMS-platforme.

Det er vigtigt at følge de nyeste webdesign-tendenser for at være ombord. For webstedsejere betyder det en uundgåelig bevægelse fra statisk HTML til WordPress. Proceduren kan se afskrækkende ud. Denne artikel skal fremhæve de vigtigste måder til konvertering af webstedet såvel som fordele og andre vigtige problemer, der skal overvejes, før de flytter til WordPress.

Årsager til at konvertere et statisk HTML-websted til WordPress

Konvertering af din statiske HTML til WP handler ikke blot om webdesigntrends eller WordPress voksende popularitet. Det handler hovedsageligt om funktionalitet og enormt rig funktion, der er indstillet på at komme med sådan et træk. CMS er måske en perfekt løsning ikke kun for tekstbaserede websteder og blogs men også for andre forskellige typer online-projekter lige fra eCommerce, små virksomhedswebsteder, landingssider, etc.

Desuden bør vi også tage hensyn til flere grundlæggende WordPress fordele:

Faktablad:
• Live WordPress-websteder: – 27.165.799;
• Antal temaer – 10.000+;
• Gratis plugins – ja;
• Fuld tilpasning – ja.

 • Dynamiske sider. WP er en dynamisk CMS, der betyder ingen kodningslinjer og tonsvis af separate sider med tung belastning med faktisk det samme design og typiske layout uden nogen chance for at skille sig ud. På den anden side gør WordPress det lettere for brugerne at oprette nye sider, kategorier og blogindlæg samt styre og tilpasse hver af dem let.
 • Let at bruge. Du behøver ikke gøre meget af udviklingsarbejdet med WordPress. Systemet leverer et enormt udvalg af plugins ud af boksen, mens indholdsstyringsværktøjerne er temmelig intuitive. Hvis du stadig er involveret i webstedskodningen, vil processen blive enklere uden nogen indgående teknisk viden krævet.
 • Optimering og tilpasning. WordPress blev oprindeligt designet som blogging platform. Det betyder, at softwaren oprindeligt blev oprettet til at oprette SEO-venlige websteder. Desuden tilbyder WordPress forskellige instrumenter til at øge hjemmesidens ydeevne, sidehastighed og ydeevne. Disse funktioner er også vigtige for rækkerne på din søgemaskine. Platformen giver tilstrækkelig frihed til at tilpasse sidelayoutet og det overordnede webstedsdesign. Proceduren ser ganske lettere ud fi sammenlignet med markeringen af ​​HTML-siden. Du har stadig adgang til webstedets CSS / HTML, mens tilpasningen ikke er så afskrækkende.
 • Voksende WordPress Community. Med den voksende CMS-popularitet vokser samfundet også. Brugere kan støde på hundredvis af fora, grupper og websteder, der samler alle WordPress-brugere for at diskutere forskellige spørgsmål. Emnerne spænder fra tekniske tråde til plugin-oversigter, websidesintegrationsguider osv. Med andre ord bliver du aldrig tilbage med dit nye WordPress-sted.

Nu hvor det er klart, hvorfor du rent faktisk har brug for at konvertere dit statiske HTML-websted til WordPress, ville du sandsynligvis skynde dig at finde den bedste måde at gøre det på. Nå, stop et minut og overvej følgende, inden du starter konverteringsprocessen.

Læs også:
Sådan opretter du et WordPress-websted.

Ting, der skal tages højde for, inden du konverterer

Inden du endelig flytter til WP, skal du sørge for at kigge efter følgende:

 1. Sørg for din hosting opfylder alle krav af dit nye websted. Kravene til HTML- og WP-websted kan være forskellige.
 2. Forbered dig på at bruge en kodeditor. Det kan være nødvendigt for en af ​​konverteringsindstillingerne, da der er behov for at finpusse koden. Atom eller notepad++ ville være nok.
 3. Reserver nok tid og tålmodighed, da bevægelsesprocessen kræver en vis udholdenhed.

Fordele og ulemper ved at konvertere et statisk HTML-websted til WordPress

Du er faktisk klar til at gå videre. Tøv ikke, da du gør det rigtige. Men først skal vi være ærlige med dig og fremhæve alle fordele og ulemper ved at konvertere din statiske HTML-webside til WordPress.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Kraftfuld CMS – du vil næppe få problemer, når du udvider dit WP-websted ved hjælp af tilgængelige plugins og integrationsfunktioner. Brugere finder alt fra enkle kontaktformularer og anti-spam-beskyttelse til SEO og sikkerhedsplugins, pop-up-formularer, analytiske værktøjer osv..
&# X2714; Hurtige webstedsopdateringer – Det er meget let at opdatere sidesider. Bare indtast instrumentbrættet og rediger indhold. Det er ikke nødvendigt at ansætte udviklere eller webdesignere, hver gang du har brug for at opdatere webstedet.
&# X2714; Stilfulde temaer – tusinder af klar-til-brug layout og skabeloner er gratis tilgængelige. De blev udviklet af webdesignere fra hele verden. Hvis du higer efter noget unikt eller eksklusivt, vil de premium-betalte temaer helt sikkert gøre det.
Uddannelseskurve. Det er rigtigt, du skal stadig lære, hvordan du bruger den nye platform. Dog begynder selv begyndere uden tekniske færdigheder at det er hurtigt. Hvis du arbejder med HTML-websteder i lang tid, vil du aldrig have svært ved at arbejde med WP. Derudover vil tonsvis af artikler, guider, tutorials og videoer på Internettet være praktisk.
Vedligeholdelse og support. Du er den eneste, der er ansvarlig for dit websteds ydeevne og support. Brugere skal holde øje med plugin- og CMS-opdateringerne, hosting af udløbsdatoer, domænefornyelse osv.

Nu er du helt klar til at gå videre og konvertere dit statiske HTML-websted til WordPress. Lad os se på nogle tilgængelige muligheder for at vælge den rigtige måde.

Tre måder at konvertere et statisk HTML-websted til WordPress

Hovedideen med at konvertere HTML til WordPress er faktisk at ændre webstedets design. Med andre ord lader du WordPress-temaet vedtage dit HTML-design, mens CMS leverer dens funktionalitet og funktioner.

Brugere bliver nødt til at vælge mellem tre hovedindstillinger for at skifte mellem platforme. Hver sti er forskellig med hensyn til vanskeligheder og skridt at tage. Valget afhænger af flere faktorer, herunder brugerens tekniske baggrund, tid, præferencer osv.

1. Manuel konvertering

Dette er sandsynligvis det mest tidskrævende og udfordrende, da det kræver maksimale tekniske færdigheder. Hvis du valgte denne sti, skal du forberede dig på at lave masser af kodning. Proceduren vil ikke være besvær for brugere med den gode tekniske og kodende baggrund. Alt hvad du behøver er selvfølgelig en smule viden om CSS, PHP og HTML.

Processen inkluderer følgende trin:

 1. Først og fremmest skal du oprette grundlæggende filer (style.css, index.php osv.) Og sætte dem i en ny temamappe.
 2. Den næste fase er at bringe dit eksisterende websteds CSS på WordPress-regnearket.
 3. Nu skal du dele et eksisterende HTML-websted i flere stykker, WordPress bruger hovedsageligt PHP til at trække de nødvendige data ud. Med andre ord skal du oprette flere PHP-kopier af dine HTML-filer, der lader WordPress sammensætte dem.
 4. Det næste og sandsynligvis det nemmeste trin er at ændre headerformatet, hvilket gør det kompatibelt med WordPress.
 5. Upload temaet, og start med at bruge dit nye WordPress-websted.

Den største ulempe ved denne særlige metode vil det på dig ikke være i stand til at drage fordel af den fulde WP-funktionalitet. Du får adgang til baseline CMS-kapaciteter, mens pluginområdet ikke er tilgængeligt. Derudover kan du ikke ændre menuen fra WP-backend.

Vær ikke bekymret. Den næste metode løser problemet ved at lade dig komme fuldt ud fra WordPress-funktionalitet.

Læs også:
Sådan oprettes et websted uden en webstedsbygger.

2. Opbygning af barnets tema

Stien er sandsynligvis den nemmeste og hurtigste måde at konvertere dit statiske HTML-websted til WordPress, hvis du har brug for at gemme udseendet og stilen på den oprindelige webstedsversion. Den vigtigste fordel er, at du muligvis arbejder med et klar-til-brug WP-tema i stedet for at arbejde med den indledende HTML-kode til kickoff. Ideen er at bruge to temaer, der er bygget oven på hinanden (forælder- og børnetemaer).

Trinnene er som følger:

 1. Vælg et WordPress-tema, du kan lide. Sørg for, at det refererer til det oprindelige webstedsemne, så du ikke behøver at ændre det senere.
 2. Sæt kødet til barnets tema i en ny mappe (det samme som i metode nr. 1).
 3. Hent et typografiark til det nye tema, og indstil det. Du kan faktisk aktivere det nye tema, selv på dette tidspunkt. Du skal dog stadig gøre noget styling.
 4. På dette trin skal overordnet styling og Functions.php nedarves. Derefter skal du justere designet.
 5. Aktivér temaet og få et WP-baseret websted, der ligner nøjagtigt det originale.

3. Import af indhold via plugins

Denne metode er det bedste valg for dem, der ikke er ligeglad med det oprindelige udseende og design af deres HTML-websted. Af denne grund er stien endnu hurtigere og enklere, sammenlignet med tidligere. Processen er så let som 1,2,3.

 1. Foretag webstedets opsætning.
 2. Installer et nyt WP-tema.
 3. Installer et specielt transfer-plugin.
 4. Importer HTML-indhold til din WordPress.

Når du er færdig med processen, anbefaler vi, at du kontrollerer aktuelle importerede sider og indlægs URL’er for at sikre, at de er SEO-venlige.

Bundlinjen

Du har lært, hvordan du konverterer et statisk HTML-websted til WordPress ved hjælp af tre forskellige metoder. Vælg den, der opfylder dine behov og præferencer. Processen er ikke så hård, som den kan se ud. På den anden side får du en mere funktionel, lettere at bruge og tilpasse webstedet med avancerede CMS-teknologier.

Skift til et WP-baseret sted er bedre på grund af flere grunde. Først og fremmest vil brugerne sætte pris på fleksibilitet leveret af WordPress-plugins og indholdsredigeringsprogram. For det andet har du et websted med alle konkurrencemæssige fordele i pakken for at tage udfordringen fra den konkurrencedygtige online forretning. Ikke kun WordPress giver dig mulighed for at vokse den nuværende niche, men også udvide din digitale forretning.

Start med WordPress nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map