Sådan konverteres et WordPress-sted til et statisk HTML-websted

Sådan konverteres et WordPress-sted til et statisk HTML-websted


WordPress – er en af ​​de mest fleksible platforme, der lader brugere bygge websteder af enhver art. Det kombinerer brugervenlighed og alsidighed med hensyn til tilpasning af sider eller integration fra tredjepart. Millioner af websteder over hele kloden er bygget ved hjælp af denne populære CMS-platform. Den eneste opgave, den ikke kan udføre, er at oprette statiske HTML-sider.

Webstedsejere kan have forskellige grunde til at gå tilbage til HTML-versioner. Nogle ønsker måske efter hurtigere sidehastighedshastighed, mens andre er interesserede i sikkerhedsmæssige problemer. Uanset hvad årsagen er, er processen med at konvertere et WordPress-sted til et statisk HTML-websted en ganske udfordring. Det kræver lidt tid såvel som specielle instrumenter, færdigheder og patienter.

Denne artikel vil dække alle væsentlige problemer i konverteringsprocessen, der beskriver de vigtigste grunde til at vende tilbage til HTML-webstedets version såvel som lejligheder, hvor en sådan idé ikke fungerer.

Årsager til at konvertere WordPress-websted til HTML

CMS giver brugerne mulighed for at opbygge websteder, der har en dynamisk karakter fra oprindelsen. Med andre ord, hver gang du åbner et WordPress-websted, tvinges det til at downloade alle sider og indhold dynamisk. Denne kendsgerning kan have en negativ indvirkning på sidehastighedshastigheden.

En statisk webstedsversion kan være en god løsning på problemet. Konvertering af dine WP-baserede sider kan muligvis drage fordel af forbedret stedstabilitet og -hastighed. Sikkerhedsmæssige bekymringer ser ud til at være en anden grund til konvertering til et statisk HTML-websted, der ikke forbeholder plads til hackere eller svindlere til at udnytte webstedets data. På samme tid betyder ingen dynamisk datalagring hurtigere indlæsning af sider.

Sammenfatning af årsagerne, kan det være nødvendigt, at du konverterer dit websted på grund af følgende:

 • Sikkerhedsformål – der er ikke behov for servere til at gengive sider hver gang en ny bruger besøger dit websted. Den eneste sender HTML-kode i stedet for at gøre det sværere for hackere at udnytte dataene.
 • Hurtigere ydeevne – Dynamiske sider indlæses langsommere sammenlignet med statiske versioner, da der ikke er behov for servere til at generere sider og data på farten.
 • Færre fejl – statiske sider hævder at levere bedre stabilitet. De er mindre tilbøjelige til fejl i forbindelse med databaseforbindelsen.

Til trods for at statiske sider ser mere pålidelige ud, er WordPress-dynamiske karakter næppe en ulempe. Det afhænger alt sammen af ​​webstedets type, dens struktur, antal sider, indholdsvolumen osv. Med andre ord er det ikke altid en god ide at have en statisk version.

Læs også:
Opbygning af et WordPress-websted – en komplet tutorial, hvordan du opretter dit eget WordPress-websted.

Fordele og ulemper ved at konvertere dit WordPress-sted

Inden du starter konverteringsprocessen, skal du klart indse, om den fungerer til din bestemte type websted.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; En god idé til små websteder med en enkel struktur og lidt indhold. Ideen fungerer efter porteføljer, online arkiver og andre websteder uden kompleks funktionalitet.
&# X2714; Ingen grund til at opdatere dit statiske HTML-websted. WordPress kræver regelmæssige plugins og widgetopdateringer. Med statisk HTML behøver du slet ikke være interesseret i disse processer.
&# X2714; Enklere adgang til den underliggende kode. Du behøver ikke adgang til skabeloner HTML eller CSS som i WordPress. Hele kildekoden er lige foran dig med alle de elementer, du muligvis har brug for.
✘ Det vil ikke fungere for websteder med en mere kompleks struktur og enorme indholdsmængder.
✘ Manglen på funktionalitet. Hver gang du vil tilføje en ny mulighed eller funktion, kræver det også gode kodningsfærdigheder.
✘ Begrænset designfunktionalitet. Når du har besluttet at ændre, hvordan dit statiske websted ser ud, bliver du nødt til at håndtere CSS-omskrivning, hvilket er en ganske udfordring.

Hvis du ikke har nok teknisk baggrund, ansætte en professionel udvikler er den eneste løsning til at tilpasse dit statiske HTML-websted. Fra dette synspunkt ser WordPress mere fleksibel og brugervenlig ud. Du skal tænke to gange, før du konverterer dit websted under hensyntagen til dets type, fremtidige struktur, indhold, anvendelighed osv. Selv en simpel blog med dagligt opdaterede artikler kan vise sig at være en udfordring.

Læs også:
Skift fra WordPress til Wix – en detaljeret trin-for-trin-guide, hvordan du konverterer dit WordPress-sted til Wix ‘.

Måder at migrere fra WP til en statisk HTML-version

Hvis du har fundet op til at konvertere webstedet til en statisk HTML-version, kan du vælge flere stier. Nogle af dem er temmelig enkle, mens andre kræver en bestemt baggrund. I denne artikel gjorde vi vores bedste for at dække alle de tilgængelige muligheder.

1. Brug plugins

Hele processen med webstedsmigrering kan synes at være en vanskelig forretning. Imidlertid vil nogle plugins gøre opgaven lidt lettere at udføre. Lad os se på nogle af de mest populære plugins, der er tilgængelige for WP-brugere:

 • Simpelthen statisk plugin til WordPress. Oprindeligt udviklet som et open source-plugin, var det designet til at imødekomme brugere, der konverterer behov. Plugin opretter faktisk en webside-HTML-kopi med alle sider fra den originale WP-version. Konverteringsprocessen med Simply Static dækker JS og CSS, billeder eller andre typer filer der indeholder links. En anden stor funktion er plugin-evnen til at erstatte faktisk alle typer webadresser inklusive offline, relative eller absolutte.
 • WP2Static Plugin. Et brugervenligt og alligevel kraftfuldt instrument til at håndtere den hurtige konverteringsproces. Det er i stand til at generere hele webstedets kopi, der gør det til en statisk HTML-version med alle sider. Brugere kan frit indstille forskellige eksportopgaver og -mål for hvert separat projekt. Det leveres med gratis GitHub-hostingfunktioner såvel som integration med CI-værktøjer.

2. Brug webstedsgeneratorer

Populære statiske generatorer til websteder er muligvis også en god løsning. De fungerer praktisk taget på samme måde som plugins, dog med nogle små forskelle. Her er nogle eksempler:

 • Jekyll statisk stedgenerator. Værktøjet er perfekt til dem, der har brug for at konvertere små websteder som blogs eller porteføljer. Understøttet af GitHub bruger det færdige skabelonmapper med forskellige tekst- og filformater. Det konverterer ikke kun webstedet, men gør det også til at generere en stabil statisk HTML-version.
 • Pelikan statisk stedgenerator. Dette instrument fungerer muligvis for dem, der beskæftiger sig med formater som Markdown eller AsciiDoc. En stor fordel er, at webstedsgeneratoren har specielle funktioner, der gør det let at generere sitemap-filer, hvilket er afgørende. Samtidig understøtter det RSS-feeds, analyseværktøjer, integration med platforme på sociale medier osv.
 • HTTrack at konvertere et WP-sted til statisk HTML. Det er et godt instrument for dem, der vil tjekke, hvordan deres hjemmeside vil se ud efter konvertering, men før de går online. Systemet leveres som en open-source platform med funktionaliteten til at downloade dit websted med den samme struktur. Den bruger lokal opbevaring med oprettede mapper specifikt til dine webstedsfiler og -billeder. Samtidig opretter HTTrack websteds HTML, så du kan gennemse projektet offline.

Med andre ord får du et spejlside, der er blevet downloadet på det lokale drev. Det har den samme struktur som dit indledende WP-projekt med alt dynamisk genereret indhold, inklusive kommentarer om nylige indlæg, relaterede artikler osv.

Den største ulempe er, at du bliver nødt til at komprimere filerne, da værktøjet gemmer dem separat. Desuden er systemet temmelig kompliceret at bruge. Du skal vide, hvordan du får adgang til filhåndtering eller FTP-klient for at uploade arkivet med indholds- og webstedsfiler med deres yderligere ekstraktion afhængigt af biblioteket.

3. Manuel konvertering til HTML

I nogle tilfælde er det bedre at komme med et nyt HTML-websted i stedet for at vælge migreringsværktøjer. Det handler ikke kun om kompleksitet eller tekniske problemer. Nogle statiske stedgeneratorer understøtter ikke vigtige webstedselementer, såsom kontaktformularer, native WP-navigationsværktøjer osv. Med andre ord kan du muligvis finde din statiske version med nogle vigtige blokke, der mangler.

Det er her, at opbygning af et nyt HTML-websted fra bunden kan synes at være en hurtigere og mere effektiv løsning. Her er grunden til:

 • Kompliceret installationsproces. Som du har forstået af artiklen, er det besvær at konvertere din WP-webside på egen hånd. Processen kræver først at mobbe dit projekt til et underdomæne. Derefter skal du downloade alle filer og plugins til det originale domæne.
 • CDN kan være påkrævet. Dit statiske HTML-websted kræver muligvis opsætning af indholdsleveringsnetværk. Endnu en gang bliver du nødt til at håndtere processen på egen hånd. CDN er afgørende for styring af webstedsaktiver.
 • Opsætning af omdirigeringer. Desværre for webstedsejere håndterer plugins og stedgeneratorer normalt ikke rigtige 301- eller 302-omdirigeringer. Den eneste måde at tackle omdirigeringer på er at opsætte dem på dit webstedshostingpanel..
 • Der kræves masser af tid. Du har forkert, hvis du synes, at konverteringsprocessen er hurtig. Det kan tage ret lang tid. Konvertering af instrumenter distribuerer ikke blot nogle af websidens sider med elementer. De håndterer processen med at genudgive hele projektet, hvilket næppe er et spørgsmål om et par timer. Jo større websted du har, jo længere vil det tage at migrere.
 • Mangel på funktionalitet. Statiske webstedsgeneratorer understøtter ikke nogle vigtige webstedsafsnit som kontaktformularer, kommentarer osv. Du bliver nødt til at kigge efter andre veje.

Som du kan se, er processen med at konvertere dit WP-websted til HTML ikke så hurtig og enkel, som du måske tror. Fra dette synspunkt kunne det være en bedre idé at komme med et helt nyt projekt med alle sider og sektioner, der kører glat i stedet for at omdirigere dine besøgende til 404 Page Not Found.

Bundlinjen

Konvertering af dit WordPress-websted til en statisk HTML-version kan synes at være en god løsning på nogle problemer. Det kan være en udvej for små og mindre komplekse websteder, der kræver hurtigere belastningshastighed, forbedret stabilitet eller sikkerhed. På den anden side er processen meget kompliceret og kræver en vis dyb viden.

Derudover er det ikke kun, at du vælger et værktøj og konverterer webstedet med bare et par klik. Det er en langvarig og kompliceret proces, der ikke altid resulterer i, hvad du forventer. Du skal overveje flere muligheder, herunder opbygningen af ​​et nyt HTML-sted fra bunden af.

Opret et websted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map