Sådan opretter du dit eget bryllupswebsted

Sådan opretter du dit eget bryllupswebsted


Så din bryllupsdag nærmer sig, og der er så mange opgaver, der skal løses i de kommende flere uger. Og det er ikke underligt, da dette er den vigtigste lejlighed i ethvert par liv, og du vil bestemt have, at det skal være perfekt.

Men hvad skal du starte med? Hvad er de must-have trin i enhver plan for bryllup? Skulle du starte med valg af klæder, placering, gæsteliste, fotograf / videotjenester eller andre opgaver?

Det giver naturligvis ingen mening at gøre ansæt en professionel webdesigner da dette ikke er et langvarigt projekt, alligevel. Samtidig skal et bryllupswebsted omfatte informationsværdi og funktionalitet, så du og dine gæster kunne få mest muligt ud af dets ydeevne.

Hvis du i øjeblikket er bekymret for dette problem, hjælper tipene nedenfor med at lancere et komplet bryllupswebsted med lethed.

9 trin til at oprette et bryllupswebsted

1. Vælg en platform

Den første og vigtigste opgave er at vælge den platform, dit websted vil blive bygget på. Med så mange webbygningsværktøjer og systemer, der er tilgængelige derude, kan valget af det bedste være en reel udfordring, især for en nybegynder. Brug af en webstedsbygger vil dog stadig være den mest rimelige og fordelagtige løsning. Disse systemer er ikke kun praktiske, lette at bruge og overkommelige. De fleste af dem leveres også med et kraftfuldt sæt funktioner, der gør dit bryllupssted informativt og interessant at gennemse.

Wix

Prøv Wix gratis

Hvis du er i tvivl om valget af den bedste webstedsbygger, vil du helt sikkert sætte pris på en mulighed for at se og udforske en detaljeret bedømmelse af de bedste bryllupswebbygere. Spild ikke din tid og kræfter på at teste alle de systemer, du vil komme på nettet (og du finder snesevis af dem). Dette er allerede gjort for dig, så du skal bare udforske nischeklassificeringen for at finde ud af detaljerne. Som du kan se, Wix præsenteres som det bedste bryllupswebsitebygger, og det er det virkelig. Du kan ikke finde en bedre løsning, da dette system giver adgang til det fantastiske sæt funktioner og designtilpasningsværktøjer.

2. Opret webstedsdesign

Wix tilbyder en samling responsive nichespecifikke bryllupsskabeloner, der leveres med færdiggjort indhold og kan 100% tilpasses til at imødekomme dine behov og specielle præferencer. Der er også en forhåndsvisningsmulighed, der giver dig mulighed for at se det design, du kan lide, i detaljer. Det er dog også muligt at vælge et tomt tema og tilpasse det fra bunden for at skabe et virkelig unikt og personlig websteddesign. Det er op til dig at beslutte, hvilke oplysninger du vil uploade til webstedet, og hvornår du skal opdatere dem for at holde dine gæster informeret.

Wix bryllupsskabeloner

Bryllupsskabeloner fungerer godt til udvikling af websteder med forskellig funktionalitet og størrelse. En praktisk WYSIWYG-editor vil lade dig se resultaterne af alle de redigeringer, der er foretaget i projektet, så du ikke overser de mest afgørende aspekter og potentielle fejl. De brugere, der ønsker at spare deres tid / kræfter, kan benytte sig af Wix ADI værktøj tjenesten tilbyder. Værktøjet er drevet af kunstig intelligens, der faktisk gør alt webdesign arbejde for dig ved hjælp af det indhold og de oplysninger, der er indsendt på anmodning.

3. Tilpas projektet

Selvom valget af webstedsskabelon uden tvivl er vigtigt, er det kun halvdelen af ​​opgaven. En mere vigtig procedure er yderligere tilpasning af websteder. Wix giver også en række muligheder her. Du kan vælge mellem flere farveskemaer, layout, skrifttyper og typer samt andre designelementer.

Wix bryllupsredaktør

Vælg bare dem, der er kompatible med din idé og indhold, som du planlægger at uploade og eksperimentere med tilgængelige indstillinger. Glem ikke at forhåndsvise det igangværende resultat for at være i stand til at foretage og gemme redigeringer til tiden.

4. Tilføj indhold

Er du færdig med designtilpasning? Derefter kan du begynde at tilføje dit bryllupswebsiteindhold. Din fantasi og kreativitet er ubegrænset her – alt afhænger af det resultat, du ønsker at benytte i det lange løb, og de mål, du forfølger. Faktisk kan du for eksempel oprette et websted med en side eller et projekt med flere sider for at præsentere dit indhold til fordel.

Blandt de must-have-oplysninger, du har brug for at tilføje til webstedet, giver det mening at nævne din bryllupsdato, ceremoniens starttid, spillested, detaljerede retninger, tidsplanen og begivenheder inkluderet i bryllupsdagens plan, rejseinformation, hotel, indkvartering og detaljer om biludlejning (dette er især vigtigt for gæster uden for byen), påklædningskode, nuancer til gaveregistreringer osv. Hvis du planlægger en destination til bryllupsceremoni, for eksempel, kan du også overveje at inkludere ekstra nuancer og detaljer som rejsetips, hotelrabatkoder, information om før eller efter bryllup, lokal babysitting (børnepasning) tjenester, som nogle af dine gæster muligvis har brug for osv.

Wix bryllupsplanlægger

Jo mere information du tilføjer – jo mindre spørgsmål har dine gæster faktisk, og jo mindre tid har du brug for at besvare dem. Det er en slags “dobbelt” fordel. Bortset fra tekstindholdet er det også ønskeligt at tilføje fotos af dit par, videoer af jer to (eller endda en videoinvitation til dine gæster) samt specialiserede applikationer, der kan tilføje dit websteds funktionalitet og design. Heldigvis har Wix meget at tilbyde i denne henseende på grund af det omfattende og rige integrerede App-marked. Det er her du kan støde på sådanne widgets og tilføjelser som Wix Events, Kalender, Moovit – Kort og ruter, Google Maps, Eventbrite, Meetup, Countdown Clock, knapper på socialt netværk og mange flere.

5. Inkluder registret

Når du planlægger dine bryllupswebsiteoplysninger, skal du huske, at det ikke er ønskeligt at dele dine registreringsdatabaseoplysninger eller præferencer i dine bryllupsinvitationer. Derfor er dit bryllupswebsted ikke tænkeligt uden RSVP sektion, hvor du vil underrette dine gæster om alle de relaterede nuancer, det være sig specielle anmodninger, indsamle oplysninger om dine gæsters diætpræferencer, komme med meddelelser eller give ekstra bryllupsrelaterede data. For at være præcis er RSVP-sektionen en slags en skal-have-funktion til et bryllupswebsted, hvor du kan samles

6. Giv et strejf af personalisering

Et bryllupswebsted er netop det sted, hvor du kan dele dine personlige oplysninger. Det giver et strejf af personalisering til projektet, som vil være lige så interessant for dig og dine gæster. Det er op til dig og din elskede at vælge indhold eller widgets, der skal føjes til webstedet. Imidlertid anbefaler de fleste webdesignere at placere din romantiske kærlighedshistorie i afsnittet Om os, dine gensidige fotos og videoer, særlig info om dine yndlingshobbyer, erhverv og andre usædvanlige, men så spændende detaljer. Derudover kan du introducere dine VIP-gæster, tilføje en gæstebogsside for de inviterede gæster, hvor de kan poste deres særlige ønsker.

Tilpasning af bryllupswebsite er ikke begrænset af upload af indhold kun. Det handler også om dit webstedsdesign, som afspejler dine forhold, forventninger, planer for fremtiden og andre ting, der virkelig betyder noget for ethvert forlovet par.

En god idé, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre dit bryllupswebsite engagerende for dine gæster, er at tilføje et bryllup hashtag og opfordre dem til at tilføje alle de oplysninger, de ønsker. Dette kan være specielle ønsker, præferencer og anden information, som de finder interessante eller vigtige. Jo mere personlige detaljer, fotos, videoer, sjove minder og andre personlige oplysninger vises på din hjemmeside, jo mere interessant, personlig og usædvanligt bliver projektet.

7. Opsæt unik websteds-URL

Hvad kan du ellers gøre for at gøre dit bryllupswebsted bemærkelsesværdigt og opmærksomme? Et af de must-have trin er at oprette en virkelig unik websteds-URL, som vil være legemliggørelsen af ​​dit bryllup.

Wix - Unik URL

For at oprette en unik og personlig URL til dit websted kan du medtage dine navne, dit efternavn eller ethvert ord, der vil være den bedste præsentation af dit projekt og give brugerne klar forståelse af dit websteds implikationer. Det er op til dig at beslutte, om du vil bruge et underdomæne til et websted eller købe et brugerdefineret domænenavn for at give dit projekt et afslappet look og en fornemmelse.

8. Spred ordet

Selvom bryllupswebsteder er målrettet mod et bestemt publikum, kan du stadig have lyst til at sprede ordet om det for at dele dine gode nyheder, meddelelser og opdateringer. Det kan du gøre ved at inkludere din webstedsadresse i invitationer, e-mails, sociale netværk og andre kilder. Vær opmærksom på, at jo flere mennesker ved det, jo flere gæster vil de være i stand til at henvise til det, hvis de har nogle bryllupsrelaterede spørgsmål.

9. Hold dit websted opdateret

Når du lige begynder at arbejde på dit bryllupswebsiteudvikling, tilføjer du kun grundlæggende oplysninger. Når dine forberedelser til den store dag starter, kan dine planer og den overordnede vision for den kommende ferie dog ændre sig. Således skal du underrette dine gæster om disse ændringer, og det er meget mere praktisk at gøre det på webstedet i stedet for at gøre det personligt. At have et websted er en fantastisk løsning i denne henseende. Bare sørg for at opdatere det, når ændringerne finder sted, og dine gæster vil være opmærksomme på dine bryllupsdagsplaner og andre relaterede oplysninger.

Er det muligt at oprette et bryllupswebsted gratis?

Når det gælder udvikling af bryllupswebsteder, står mange brugere over det samme spørgsmål: er det muligt at oprette det gratis, eller er det stadig bedre at investere noget budget i projektet? Det er faktisk meget muligt at starte et websted uden ekstra investeringer. Dette skyldes, at mange webstedsbyggere, inklusive Wix, tilbyder gratis uendelige planer der gør det muligt at starte projekter helt gratis.

Du skal dog også indse, at gratis abonnementer stort set har bemærkelsesværdige begrænsninger (disklagringsplads, funktionalitet eller designbegrænsninger), der kan forhindre dig i at få mest muligt ud af dit bryllupswebsted.

Tænk samtidig på selve formålet med oprettelse af websteder. Dit bryllup er sandsynligvis den vigtigste begivenhed i hele dit liv og i din elskedes liv. Hvis du virkelig ønsker, at det skal være perfekt, er der ingen mening i at spare et par dollars bare for at få et gratis websted, der mangler must-have-funktioner, som lader dig implementere alle dine ideer i livet. Tværtimod er det ønskeligt at investere noget budget i et fuldt udstyret og tiltalende websted, der får brugerens opmærksomhed, ser tiltalende og interessant ud. Et sådant projekt vil være bemærkelsesværdigt og efterlade store evige minder for alle. Det er bestemt investeringen værd, er det ikke?

Konklusion

Et websted er ikke blevet et indfald, men en nødvendighed for hvert par, der er villige til at arrangere et drømme-bryllup. Dette er den bedste måde at præsentere hele informationen om den kommende lejlighed, holde dine gæster informeret om alle planer og ændringer, der sker under forberedelsesprocessen og bare dele dine romantiske historier, fotos eller videoer af jer to.

For at få et kvalitetswebsted er det dog fornuftigt at vælg en pålidelig platform, hvilket vil hjælpe med at bringe dine ideer til live. En sådan platform skal være funktionsladet, og den skal have flere nichedesign, tilpasningsmuligheder og værktøjer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din webudviklingsproces. Wix fortjener med rette at blive brugt som et webbygningsværktøj til udvikling af bryllupswebsteder. Webstedsbyggeren omfatter kraftfulde funktionssæt, omfattende valg af bryllupsskabeloner, overflod af widgets og apps, der skal integreres i projektet. Dette er bestemt den investering, der helt sikkert vil betale sig!

Opret et bryllupswebsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map